Kaia Gerber Ve Pete Davidson Haberleri

Cindy Crawford'un kızı Kaia Gerber dergi için poz verdi! 'Annesinin kızı'

90’lı yılların en iyi modellerinden biri olan Cindy Crawford’ın kızı ABD’li model Kaia Gerber, podyumların en çok aranan isimleri arasında yer alıyor. Modellikten oyunculuğa geçiş yapan Cindy Crawford bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Kaia Gerber cesur pozlarıyla takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 2024-03-21 10:15:29

Cindy Crawford'un kızı Kaia Gerber dergi için poz verdi! Ceketinin içine hiçbir şey giymedi

90’lı yılların en iyi top modellerinden biri olan Cindy Crawford’ın kızı ABD’li model Kaia Gerber, podyumların en çok aranan isimlerinden. Modellikten oyunculuğa geçiş yapan Cindy Crawford bir derginin kapağı için pozlar verdi. İddialı pozlarıyla beğeni toplayan ünlü ismin cesur tarzı takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 2024-02-14 16:04:26

Güçlü ve asil bir tarza sahip olanların vazgeçilmezi Harley Davidson bot modelleri

Harley Davidson; sağlam, kaliteli ve benzersiz tasarımlara sahip adeta birer ikon haline gelen botlarıyla her zevke hitap eden bir marka. Güçlü ve asil bir tarzı yansıtan ve moda dünyasında kendi çizgisini belirleyen Harley Davidson'ın ikonikleşmiş bot modellerini sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 2024-01-14 03:09:10

Kaia Gerber çiçek desenli altın sütyeniyle olay pozlar verdi

90’lı yılların en iyi top modellerinden biri olan Cindy Crawford’ın kızı ABD’li model Kaia Gerber, altın rengi metal sütyeni ve gösterişli eteğiyle inanılmaz fiziğini sergilerken fırtına gibi pozlar verdi.

Magazin 2023-09-08 13:47:16

Emily Ratajkowski sosyal medyanın sınırlarını alt üst etti! Leopar bikinisiyle sokak ortasında cesur pozlar...

Geçtiğimiz yıllarda defalarca kez ihanete uğradığını öğrendikten sonra model Emily Ratajkowski eşinden boşanma sürecinde özel hayatıyla gündem olmuştu. Boşanmanın ardından adı Kim Kardashian’ın eski aşkı Pete Davidson ile anılan Emily Ratajkowski sosyal medyadan yaptığı leopar desenli bikinili paylaşımlarıyla hayranlarını mest etti.

Trend 29-04-23 11:28

Yeniden ilişki istediğini söyledikten sonra kıvrımlarını paylaştı! Kim Kardashian'ın göğüsleri bikiniye sığmadı

Boşanma sürecinde Pete Davidson ile aşk yaşayan ve ilişkisini sürdüremeyen Kim Kardashian yeni bir ilişkiye açık olduğunu duyurmuştu. Kim Kardashian bu açıklamadan sonra kıvrımlarını sergiledi ama hayranlarını memnun edemedi.

Magazin 16-04-23 15:39

Kim Kardashian ve Ariana Grande’nin penis boyu açıklamalarından sonra Pete Davidson sessizliğini bozdu! Boyutunu açıkladı

Komedyen Pete Davidson şarkıcı Ariana Grande, reality yıldızı Kim Kardashian ve oyun Kate Beckinsale gibi ünlü isimlerle yaşadığı ilişkilerle magazin gündeminde bol bol yerini almıştı. Komedyen Davidson sansasyonel ilişkilerinin sonrasında yıllardır devam eden penis boyu tartışmalarına son noktayı koydu. Ünlü isim penis boyunun ‘normal’ olduğunu söyledi.

Trend 15-04-23 11:36

Bakış Açısı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bakış Açısı filmi IMDB puanı kaç?

Bakış Açısı filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar sinema severler tarafından sorgulanıyor. Bu akşam TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Bakış Açısı isimli yabancı sinema filmi 2008 yılında çekilmiştir. Filmin yönetmenliği Pete Travis'e aittir. Peki, Bakış Açısı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bakış Açısı filmi ne zaman çekildi?

Trend 21-02-23 19:58

Kim Kardashian, Oprah'ın partisi için çok cesurdu! Göğüs uçlarının belli olmasını umursamadı

Kanye West ile ayrılığı ve Pete Davidson birlikteliği ile uzun süre gündemde kalan Kim Kardashian, Oprah'ın partisi öncesi selfie çekti. İddialı kıyafetiyle yine dikkat çeken Kim'in sütyensiz tarzına beğeni yağdı.

Magazin 30-01-23 14:58

En kötü erkekleri çektiğimi hissediyorum demişti! Emily Ratajkowski pantolonunun yarısını aşağı indirip...

Defalarca kez aldatıldığını öğrendikten sonra kocasından boşanan Emily Ratajkowski, Kim Kardashian'ın eski aşırı Pete Davidson ile anılıyordu. Onunla da yolları ayırdığı konuşulan model Emily Ratajkowski, bikinili pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 09-01-23 15:30

Cindy Crawford'un kızı Kaia Gerber plajda! Sevgilisini alıp ailesinin yanına gitti

American Horror Story'de yer alarak oyunculuğa da adım atan Cindy Crawford'un kızı Kaia Gerber tatilde dikkat çekti. Annesinin izinden giden ve model olan güzel isim plajda tanga bikinisiyle yakalandı.

Magazin 01-01-23 12:00

ABD'de uçuş kaosu yaşanıyor! Binlerce sefer iptal

ABD'de "nesilde bir kez görülebilecek" olarak nitelendirilen dondurucu soğuktaki kar fırtınası sonra uçuş kaosları yaşanmaya devam ediyor. ABD’yi son bir haftada10 binlerce yolcunun uçuşunu iptal eden Southwest Airlines şirketi, bugün de 2 bin 357 seferi iptal etti. ABD Ulaştırma Bakanı Pete Buttigieg de hava yolu şirketini suçladı ve soruşturma başlatıldı.

Haber 29-12-22 22:18
abd

Kim Kardashian Met Gala sonrasında Pete Davidson'a duşta cinsel ilişki teklif etmiş... Penis boyuyla gündemdeydi

Kim Kardashian, Met Gala'da giydiği Marilyn Monroe'nun ikonik elbisesiyle uzun süre gündemde kaldı. Kardashian'a galada o dönem sevgilisi olan Pete Davidson eşlik etmişti. 3 kişinin çabasıyla elbiseye giren Kim son günlerde penis boyuyla gündemde olan Pete Davidson'a kameralar önünde gala sonrası duşta cinsel ilişki teklifi etti. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-11-22 07:38

Penis ölçüsünü açıklamıştı! Çıplak fotoğraflarıyla ünlü modelle birlikte...

Ünlü manken Emily Ratajkowski, "Çıplak fotoğraflar olmasaydı kitabım satmazdı" diyerek, komedyen Pete Davidson ise penis boyu hakkındaki söylentileri doğrulayarak gündeme gelmiş ikilinin bu sözleri magazin gündeminde kendine yer bulmuştu. Ratajkowski ve Davidson bu kez aşklarıyla konuşulmaya başladı.

Magazin 16-11-22 14:08

Emily Ratajkowski siyah transparan elbisesiyle olay oldu! Göğüsleri belli oldu

Son günlerde Kim Kardashian'ın eski aşkı Pete Davidson ile anılan Emily Ratajkowski, Swarovski gecesinde siyah elbisesiyle dikkat çekti. Üstü transparan olan Emily içinin görünmesine aldırmadan bol bol poz verdi.

Magazin 15-11-22 16:40

Kim Kardashian'ın eski sevgilisi Pete Davidson penis boyu hakkındaki söylentileri doğruladı

ABD'nin meşhur televizyon programı Saturday Night Live'ın (SNL) sunucularından Jay Pharoah, komedyen arkadaşı Pete Davidson'ın çok ünlü kadınlarla ilişki yaşaması hakkında konuştu.

Magazin 15-11-22 11:43

Cindy Crawford'un kızı Kaia Gerber transparan elbisesiyle galanın yıldızı oldu

Cindy Crawford'un model olan kızı Kaia Gerber Academy Museum Gala'da siyah transparan elbisesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Genç modele bir bakan bir daha bakarken modelin tarzını görenler "Saf mükemmellik!" yorumunda bulundu.

Magazin 16-10-22 15:38

Kim Kardashian'ın itirafı olay olmuştu! Ünlülerin cinsel ilişkiye girdiği en sıra dışı yerler

The Kardashians'ın yayımlanan son bölümünde 88 yaşındaki büyükannesi MJ'le görüşen Kim Kardashian, onun önerisi üzerine eski aşkı Pete Davidson'la şömine önünde seks yaptıklarını itiraf etti. Kim'in açıklaması sonrası ünlülerin seks yaptığı en ilginç yerler ve itiraflar yeniden gündem oldu.

Magazin 16-10-22 13:48

Kim Kardashian seks yaptığı yeri açıkladı! Orada seks yapmadıysan hayatını yaşamamış sayılırsın

Kim Kardashian, Kardashian ve Jenner kardeşlerin hayatını odağına alan reality programı The Kardashians'ın yayımlanan son bölümünde komedyen Pete Davidson'la seks hayatı hakkında samimi açıklamalar yaptı.

Magazin 15-10-22 00:00

Kalçasındaki dolguları eritmişti! Kim Kardashian göğüslerinin yarısını açıkta bıraktı

Pete Davidson ile ilişkisini sonlandıran Kim Kardashian sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Son dönemde kalça dolgularını erittiği haberleriyle gündeme gelen Kim kendini işine verdi. Kim Kardashian, son olarak arabasının üstünde poz verdi. Ünlü isim göğüslerinin yarısının açıkta kalmasını ise umursamadı.

Magazin 25-08-22 09:02

Kim Kardashian 'Spor salonu zamanı' notuyla paylaştı! Herkes çıplak sandı

Kanye West ile ayrıldıktan sonra Pete Davidson ile sevgili olan ve ilişkisini geçtiğimiz günlerde sonlandıran Kim Kardashian ayrılığı çabuk unuttu. "Spor salonu zamanı" diyerek bir paylaşım yapan Kim'i görenler şoke oldu. Ünlü yıldıza "Bir an çıplak olduğunu düşündüm" yorumları yağdı.

Magazin 14-08-22 14:59

Kim Kardashian ile ayrılmıştı! Pete Davidson eski eş Kanye West yüzünden terapi görüyor!

Kanye West eski eşi Kim Kardashian ile sevgili olan Pete Davidson ile uzun süre uğraşmış, sosyal medyadan genç komedyene saldırmış ve sık sık onunla ilgili paylaşımlarda bulunmuştu. Pete Davidson ve Kim Kardashian geçtiğimiz hafta ise ayrıldı. Bunu duyan Kanye sevincinden komedyenle ilgili ölüm ilanı paylaştı. İddialara göre Pete Davidson eski eş Kanye West yüzünden terapi görüyor!

Magazin 11-08-22 08:38

Kanye West eski eşi Kim Kardashian'ın Pete Davidson'dan ayrıldığını duyunca...

Kanye West ile boşanmasının ardından komedyen Pete Davidson ile aşk yaşamaya başlayan Kim Kardashian'ın mutluluğu kısa sürdü. Eski eş Kanye West ile Kim Kardashian'ın Pete Davidson ile ayrılığının ardından bomba bir paylaşım yaptı.

Magazin 09-08-22 12:49

Kim Kardashian 13 yaş küçük sevgilisinden ayrıldı

Geçtiğimiz sene ilişki yaşamaya başlayan Kim Kardashian ve Pete Davidson, yoğun iş tempolarından dolayı birbirine zaman ayıramadıkları için ayrılık kararı aldı.

Magazin 06-08-22 14:56

Kim Kardashian sevgilisine Muhtemelen vajinamı görmüştür deyince... Şoke eden diyalog

Kim Kardashian ile aşk yaşayan Pete Davidson, Jenner-Kardashian ailesinin TV şovuna dahil oldu. İkilinin arasında ilk çekimlerde şoke eden bir diyalog ekrana yansıdı. Kim Kardashian ve sevgilisinin arasında geçen cinsel hayatlarıyla ilgili konuşma herkesi şoke etti.

Magazin 19-07-22 09:30

Kim Kardashian'dan 'en iyi seks' itirafı! Kanye West duymasın

Kim Kardashian bir süredir birlikte olduğu komedyen sevgilisi Pete Davidson ile çok mutlu. Kim Kardashian son olarak sevgilisiyle en iyi seksini yaptığını itiraf etti. Kim'in yatak odası itirafını duyanlar "Kanye West duymasın" yorumları yaptı.

Magazin 02-06-22 15:50

Kim Kardashian'ın sevgilisi Pete Davidson ve Kanye West’in mesajları ortaya çıktı! Karınla yataktayım

41 yaşındaki Kim Kardashian, Kanye West'e Şubat 2021'de boşanma davası açtı. Ayrılık kararından sonra Pete Davidson ile aşk yaşayan Kim Kardashian'ın eski aşkı zaman zaman çıldırıp çifte saldırıyor. Sürekli sosyal medyadan çifti hedef alan Kanye West'in son olarak Davidson ile yazışmaları sızdı. Pete Davidson eski eşe verdiği yanıtla olay oldu.

Magazin 14-03-22 16:02

Kim Kardashian sevgilisi Pete Davidson aileye girdi! Yeni şovda olacak

Kim Kardashian, bir süredir birlikte olduğu komedyen sevgilisi Pete Davidson ile birlikte yeni başlayacak reality şov programında izleyici karşısına çıkabileceklerini ve bundan çekinmediklerini dile getirdi.

Magazin 10-03-22 15:29

Kim Kardashian gece yarısı havuza girdi

Son dönemde boşanmak üzere olduğu eşi Kanye West ile başı belada olan Kim Kardashian gece yarısı havuza girdi. Kim Kardashian stres atmak için çoğu zamanını genç aşkı Pete Davidson ile geçiriyor.

Magazin 20-02-22 07:58

Ünlü vücut geliştirmeci Yuri Tolochko, kendi kendisiyle cinsel ilişkiye girmek istediğini söyledi! Ağızları açık bıraktı

The Dating Show programına katılarak sunucular Pete Wicks ve Cici Coleman’ın sorularını yanıtlayan 37 yaşındaki Kazakistanlı vücut geliştirmeci Yuti Tolochko, 2022 yılında cinsel ilişkilerini genişletmek istediğini söyledi. Daha önce şişme bebekle evlenen ve bir kül tablasına aşık olmasıyla dikkatleri üzerine çeken Tolochko, şimdi ise kendisiyle cinsel ilişkiye girmek istediğini söyledi.

Trend 18-02-22 10:33

Kim Kardashian yeni sevgilisi Pete Davidson ile tatildeyken bakın ne yapmış

Kim Kardashian yeni sevgilisi Pete Davidson ile birlikte gittiği tatilde aldıkları bir kararı açıkladı. Kardashian kimse onlara ulaşamasın diye telefonlarını okyanusa attıklarını açıklayınca gündem oldu.

Magazin 11-02-22 14:25

Kim Kardashian'ın yeni aşkından itiraf! İş dışında onunlayım

ABD’li komedyen ve oyuncu Pete Davidson, katıldığı bir televizyon programında sevgilisi Kim Kardashian ile olan ilişkisi hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu.

Magazin 08-02-22 14:42

Boeing ve Airbus uyarmıştı! BAE, ABD'ye uçuşları askıya aldı

ABD'nin 5G'ye geçmesinin ardından BAE'nin ulusal havayolu şirketi Emirates Havayolları, ülkeye yapılacak uçuşların askıya alındığını duyurdu. Öte yandan Boeing ve Airbus, ABD Ulaştırma Bakanı Pete Buttigieg'e gönderdikleri ortak mektupta bunun havacılık endüstrisine büyük zarar verebileceği yönünde uyarıda bulunmuştu.

Haber 19-01-22 07:53

Kim Kardashian sildi! Miley Cyrus genç sevgilisinin kucağına oturmak istemişti

Kim Kardashian, erkek arkadaşı Pete Davidson ile yaptığı çılgın yılbaşı özel programının ardından Instagram'da Miley Cyrus'u takip etmeyi bıraktı. Miley Cyrus Davidson'a "O arabada ben olmalıydım. O ben olmalıydım. Benim olmalıydın" demişti.

Magazin 06-01-22 12:13

ABD'de iki büyük telefon şirketi hükümetin 5G servisine geçişin ertelenmesi talebini reddetti

AT&T ve Verizon, 5 Ocak'ta başlatılacak olan 5G servisinin ertelenmesi yönündeki hükümet talebini reddetti. ABD Ulaştırma Bakanı Pete Buttigieg ve Federal Havacılık İdaresi (FAA), havacılık güvenliği konusundaki endişeler nedeniyle erteleme talebinde bulunmuştu. Ancak AT&T ve Verizon, geçici güvenlik önlemleri alarak bir süre 5G'yi havaalanlarında uygulamayacaklarını açıkladı.

Haber 03-01-22 12:56

Cindy Crawford'un kızı Kaia Gerber plajda tüm dikkatleri üzerine çekti

15 yaşında podyumlara adım atan 90'ların süper modeli Cindy Crawford'un kızı Kaia Gerber da annesinin izinden gitti ve model oldu. Gerber Meksika'da şu sıralar tatil yapıyor. Genç model plajda keyif yaparken görüntülendi.

Magazin 28-12-21 17:00

Kim Kardashian boşanmak üzere olduğu kocası Kanye West ve yeni aşkı Pete Davidson ile birlikte dolaşıyor

Skandalların kadını Kim Kardashian boşanmak üzere olduğu eşi Kanye West'in depresyona girmemesi için ilginç bir karar aldı. Kardashian genç aşkı ve ve eski eşiyle birlikte arkadaş gibi gezmeye gidiyor. Kim'in aynı zamanda genç aşkıyla müstehcen pozlar veren ablası Kourtney Kardashian gibi haber olmak da istemiyor.

Magazin 26-12-21 13:36

Kim Kardashian genç aşkıyla çok mutlu! Sinema keyfi

Boşanma davası süren Kim Kardashian ile komedyen Pete Davidson, yeni başlayan ilişkilerini basından gizlemiyor. İkili sinemada görüntülendi.

Magazin 19-12-21 12:04

OPPO, INNO DAY 2021'de ilk katlanabilir modeli Find N'yi tanıttı

Find N, katlandığında tam işlevli kompakt bir akıllı telefonken açıldığında sezgisel ve kapsayıcı bir büyük ekran sunuyor - OPPO Ürün Müdürü Pete Lau: - "Find N ile insanların bir akıllı telefonun neler sunabileceğine dair algısını değiştirmeyi ve katlanabilir cihazları daha da geniş bir kitle için daha erişilebilir hale getirmeyi amaçlıyoruz"

Yurthaber 15-12-21 16:59

Oppo için bir ilk: Oppo Find N resmen tanıtıldı!

Oppo, ilk katlanabilir telefonu Oppo Find N'yi geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Şirket, şimdi ise Pete Lau'nun 2018'den beri üzerinde çalıştığı Oppo Find N'yi tüm ayrıntılarıyla tanıttı. Oppo Find N'nin özellikleri ve Galaxy Z Fold3'e benzeyen tasarımı dikkat çekiyor. İşte Oppo Find N'nin fiyatı...

Haber 15-12-21 16:36

Kim Kardashian'dan jakuzide mutluluk pozu! Aşk yaradı

Dört çocuğunun babası rapçi Kanye West ile boşanma aşamasında olan Kim Kardashian, komedyen Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Aşk hayatıyla gündemde olan Kardashian'ın keyfi yerinde.

Magazin 22-11-21 13:44

Kim Kardashian ile Pete Davidson aşkının ilk karesi!

Dört çocuğunun babası rapçi Kanye West ile boşanma aşamasında olan reality show yıldızı Kim Kardashian, komedyen Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açtı.

Magazin 20-11-21 10:42

Kim Kardashian geceyi 14 yaş küçük sevgilisiyle geçirdi! Instagram paylaşımı olay yarattı

Kim Kardashian ve 14 yaş küçük sevgilisi Pete Davidson aşkı dolu dizgin devam ediyor. Pete Davidson’la bir skeçte öpüşen Kim Kardashian, geçtiğimiz ay bir lunaparkta el ele görüntülenmişti. İddialar sonrası çiftten ilk paylaşım geldi. Paylaşımı, Kim Kardashian’ın annesi Kris Jenner’ın evinden Flavor Flav yaptı.

Magazin 18-11-21 10:31

Kanye West Kim Kardashian’ı takipten çıkardı

Kim Kardashian'ın Pete Davidson ile ilişkiye başlamasının ardından Kanye West yıldız modeli Instagram'da takipten çıkardı.

Magazin 06-11-21 15:12

Kim Kardashian’ın yeni ilişki haberleri üzerine Kanye West atağa geçti! Hâlâ karım

Kim Kardashian ve Kanye West ayrılık haberlerinden sonra yeni ilişkileriyle de sık sık gündeme geliyorlar. Son olarak Kardashian'ın son yılların parlayan komedyeni, Pete Davidson ile yeni bir ilişkiye başlaması West'in ilişkilerini kurtarmak için harekete geçmesine neden oldu.

Magazin 06-11-21 08:44

Kendisinden 14 yaş küçük Pete Davidson’la aşk yaşayan Kim Kardashian, otele girerken görüntülendi

Kim Kardashian’ın Kanye West’le olan boşanma davası sürerken Pete Davidson ile ilişki yaşamaya başladığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Televizyon yıldızı geçtiğimiz akşam bir otele girerken objektiflere takıldı.

Magazin 04-11-21 11:59

Kim Kardashian, kendisinden 14 yaş küçük sevgilisiyle dudak dudağa

Televizyon yıldızı ve iş insanı Kim Kardashian yeni bir aşka yelken açtı. 41 yaşındaki ünlü ismin, 27 yaşındaki oyuncu Pete Davidson ile aşk yaşadığı iddia edildi. İkili geçtiğimiz günlerde yayınlanan Saturday Night Live adlı programda yayınlanan bir skeçte öpüştüler.

Magazin 01-11-21 00:20

Cindy Crawford'un kızı Kaia Gerber oyunculuğa iddialı sahnelerle adım attı

Cindy Crawford'un kızı Kaia Gerber modelliğin ardından oyunculuğa adım attı. 20 yaşındaki manken korku-drama dizisi American Horror Story'nin 10. sezonunda iddialı sahnelerde göründü.

Magazin 30-09-21 17:15

Herkesin rüyasını yaşıyorlar! Seyahat tutkunu çift, karavanda yaşamak için evlerini sattı

Seyahat tutkunu çift geleneksel ev hayatlarını terk etmeye karar verdi. Pete Thomas ve Brydee Hoad çifti evlerini satarak bir karavana sahip oldu. Şimdi ise dünyayı dolaşarak yaşadıkları maceraları sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.

Trend 15-09-21 14:35