Kanye West Haberleri Ve Son Dakika Kanye West Haberleri

Kanye West Haberleri Ve Son Dakika Kanye West Haberleri

Tam adıyla Kanye Omari West, ABD’li dünyaca meşhur şarkıcı, besteci, şarkı sözü yazaro, prodüktör, girişimci ve rapçidir. 8 Haziran 1977 ABD, Atlanta, Georgia doğumlu olan West, ilk albüm anlaşmasını 2002 yılında yapmış ve hit şarkısı "Through the Wire"ı kaydetmiştir. İlk albümü olan The College Dropout'u da 2004 yılında çıkarmıştır. İlk albümü 10 Grammy ödülüne aday olup En iyi Rap Albümü, En İyi Rap Şarkısı ödüllerini kazanmıştır. Bu albümü art arda başarılı albümler takip etmiştir: Late Registration, Graduation, 808s & Heartbreak, My Beautiful Dark Twisted Fantasy, Yeezus, The Life of Pablo, Ye, Jesus Is King, Donda: With Child. Bunların yanında Jay-Z Good Music, Kid Cudi, Sunday Service Choir ile ortak albümler çıkartmıştır. 2020 yılında bABD başkanlığına aday olduğunu duyurmuş ve başkanlık kampanyası yürütmüştür. 24 Mayıs 2014'te Kim Kardashian ile evlenmiştir.

Kanye West Haberleri

Kanye West'in konserinde ortalık karıştı! Yumruklu kavgada inanılmaz anlar

Kanye West son zamanlarda kendisinin ve eşinin giydiği ilginç kıyafetlerle gündeme geliyor. Ünlü isim bu kez başka bir konuyla gündeme geldi. West'in konserinde trans bir bireyle erkekler arasında kavga çıktı. Trans bireyin yumruklar savurduğu kavga, çevredekiler tarafından kayıt altına alındı.

Magazin 19-03-2024 13:10

Kanye West'in eşi Bianca Censori bu sefer giyindi ama... Annesinin yanında da rahatsız olmadı

Kanye West'in eşi Bianca Censori yine dikkat çekmeyi başardı. 29 yaşındaki modacı bu sefer giyindi giyinmesine ama yine adından da söz ettirmeyi başardı. Genç modacı annesinin yanında da yine iddialı seçimiyle gündeme geldi.

Magazin 17-03-2024 15:47

Kanye West'in eski ve yeni karısı yan yana! Kim Kardashian ve Bianca Censori'yi görenler şaştı kaldı

Kim Kardashian ve Bianca Censori Kanye West için bir araya geldi. Eski ve yeni eşin birlikte görüntülenmesi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 14-03-2024 08:07

Müstehcen kıyafetleri dikkat çekiyordu! Kanye West'in eşi Bianca Censori bu defa cezadan korktu... Giyinik haliyle şaşırttı

Ünlü rapçi Kanye West’in, Kim Kardashian’dan boşanır boşanmaz evlendiği eşi Bianca Censori, aylardır müstehcen tarzıyla dikkat çekiyordu. Toplum içinde neredeyse yarı çıplak dolaşan Bianca Censori bu defa giyinik haliyle şaşırttı.

Magazin 05-03-2024 10:07

Kanye West

Kanye West Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kanye West Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kanye West'in eşi Bianca Censori Paris sokaklarında tepki çeken kıyafetiyle dolaştı! Ceza alabilir

Kanye West'in eşi Bianca Censori, Paris'te teşhircilik yasalarını deldi geçti. İç çamaşırı giymeden sokaklarda dolaşan modacı hapis ya da 15 bin euro para cezasıyla karşı karşıya kalabilir.

Magazin 29-02-2024 13:44

Kanye West'ın eşi Bianca Censori ağızları açık bıraktı! Şeffaf çorabın altına hiçbir şey giymedi

Kanye West'ın eşi Bianca Censori sınırları zorlamanın da ötesine geçti. Paris'te görüntülenen çiftten Censori iç çamaşırı giymeden şeffaf çoraplarla sokağa çıktı.

Magazin 28-02-2024 07:48

Şampiyonlar Ligi'nde geceye damga vuran görüntü! Tribünde herkesi korkuttu, kim olduğu sonradan ortaya çıktı...

Şampiyonlar Ligi'nde Inter'in Atletico Madrid'i ağırladığı mücadelede tribünde ilginç bir kişi görüntülendi. Maskesiyle birlikte tribünde oturan kişi ilk bakışta görenleri korkutsa da kim olduğu sonradan ortaya çıktı.

Spor 20-02-2024 23:54

Kanye West eşinin müstehcen pozlarına tepki gösterenlere yanıt verdi! O beni mutlu ediyor

Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West'in her yere yanında götürdüğü eşi Bianco Censori son dönemde kıyafetleriyle gündemde. Bianca Censori'nin son olarak çıplak halini albüm kapağı yapan West'te tepki yağdı. West, yaptığı bir paylaşımla tepkilere yanıt verdi. Rapçi, "Beni rahat bırakın" dedi.

Magazin 14-02-2024 17:33

Kanye West'in eşi Bianca Censori iyice abarttı! Frikik vermekten çekinmedi

Kanye West'in eşi Bianca Censori Super Bowl sonrası partide neredeyse çırılçıplaktı. Aylardır kıyafetleriyle gündeme gelen genç modacı garip tarzıyla frikik vermekten de çekinmedi.

Magazin 13-02-2024 11:29

Kanye West bu sefer de albüm kapağına karısı Bianca Censori'yi çıplak koydu

Kim Kardashian ile evli olduğu dönemde karısının bikinili poz bile paylaşmasını istemeyen Kanye West yeni eşi Bianca Censori'nin çıplak hallerini paylaşmasıyla gündeme geliyor. Bianca Censori'nin son olarak çıplak halini albüm kapağı yapan West'te tepki yağıyor.

Magazin 12-02-2024 11:24

Kanye West'in eşi Bianca Censori'den sonra Şeyma Subaşı da şeffaf yağmurluk giydi! Sosyal medya onu konuştu

Özel hayatı, lüks yaşantısı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı. Yağmur altında şeffaf yağmurluk giyen Subaşı'yı görenlerin aklına Kanye West'in eşi Bianca Censori geldi. Bianca Censori geçtiğimiz günlerde şeffaf bir yağmurluk giymiş ancak altına hiçbir şey giymeden sokağa çıkmıştı.

Magazin 10-02-2024 13:32

Bardağı taşıran son damla! Bianca Censori'nin transparan yağmurluğu sonrası fanlar paylaştı

Hayranları, Kanye West'in eşi Bianca Censori'nin Los Angeles'ta transparan bir yağmurluğun altında çıplak olarak görüntülenmesinin ardından endişelerini paylaştı.

Magazin 08-02-2024 07:58

Kanye West'in eşi Bianca Censori şeffaf yağmurluk giydi! Kadın poşetle çıkmış

Son dönemin belki de dünya magazininde en çok anılan ismi Bianca Censori. Kanye West ile birlikte olmaya başladığından beri garip giyim tarzıyla dikkat çeken genç modacı şimdi de şeffaf yağmurluğun altına hiçbir şey giymeden sokağa çıktı.

Magazin 06-02-2024 13:37

Karısının müstehcen pozlarını paylaşmıştı! Kanye West'ten hayrete düşüren yasak

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ABD’li rapçi Kanye West eşi Bianca Censori'nin müstehcen pozlarını paylaşmasıyla eleştiriliyordu. West şimdi de karısına bakın nasıl bir yasak getirdi.

Magazin 29-01-2024 08:15

Kanye West karısı Bianca Censori'nin özel hallerini paylaştı! Kadına pazarlanabilir bir et parçası gibi davranıyorsun,

Açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ABD’li rapçi Kanye West, Kim Kardashian'dan sonra evlendiği modacı Bianca Censori'nin en özel anları paylaşarak yine şoke etti.

Magazin 21-01-2024 13:35

Kanye West müstehcen hallerini paylaşmıştı! Doğum gününe minicik sütyenle geldi

Kanye West'in eşi Bianca Censori hafta sonu bir başka riskli kıyafetle adından söz ettirdi. Geçtiğimiz hafta kocası tarafından müstehcen halleri paylaşılan genç modacı kendi doğum gününe yine garip bir tercihle geldi.

Magazin 08-01-2024 08:50

Bianca Censori eski haliyle gündemde! Kocası çıplak pozlarını paylaşmıştı

Kim Kardashian'dan boşanmasının ardından sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlenen Kanye West karısının çıplak pozlarını paylaşınca tepki çekti. Censori o pozlardan sonra eski haliyle dikkat çekti.

Magazin 04-01-2024 14:14

Kim Kardashian'ın eski kocası Kanye West bu sefer de eşinin yarı çıplak hallerini paylaştı! Bu yıl pantolon yok

Son dönemde gündemden düşmeyen Kanye West ile Bianca Censori, geçtiğimiz ay İtalya tatilinde tur için bindikleri teknedeki uygunsuz görüntüleriyle gündem olmuştu. Çift gündemden düşmemeye yeminli gibi. West bu sefer eşinin yarı çıplak hallerini paylaşarak şoke etti.

Magazin 03-01-2024 15:16

Müstehcen bulunan kıyafetlerle sokakta dolaşmıştı... Kanye West ile Bianca Censori gündemden düşmüyor!

Son dönemde gündemden düşmeyen Kanye West ile Bianca Censori, geçtiğimiz ay İtalya tatilinde tur için bindikleri teknedeki uygunsuz görüntüleriyle gündem olmuştu. Ünlü çift yine gündem olacak tarzlarıyla dikkat çekti.

Magazin 30-11-2023 15:02

Müstehcen kıyafetleri dikkat çekiyordu! Kanye West eşi Bianca Censori'nin...

Geçtiğimiz ay İtalya tatilinde tur için bindikleri teknedeki uygunsuz görüntüleriyle gündem olan Kanye West ile Bianca Censori'nin evliliğiyle ilgili yeni belgeler ortaya çıktı.

Magazin 08-10-2023 15:18

Müstehcen hali dikkat çekiyordu! Kanye West'in eşi Bianca Censori'nin amcası mafya lideri babası ise...

Kim Kardashian'dan boşanmasından sonra Kanye West, sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlenmişti. Son dönemde müstehcen kıyafetleriyle dikkat çeken Censori'nin baskı altında olduğu söylenirken bomba bir iddia gündeme geldi. Censori'nin mafya bağlantılı bir aileden geldiği ortaya çıktı

Magazin 03-10-2023 08:06

Kanye West'in eski aşkı Julia Fox'tan seks itirafı! İlişkimizde...

Kim Kardashian'la ilişkisi biten Kanye West ile yaşadığı kısa süreli aşk sayesinde popülerliğini artıran oyuncu Julia Fox aylar sonra seks itirafında bulunarak gündeme geldi.

Magazin 26-09-2023 14:42

Kanye West'in eşi Bianca Censori yine sokaklarda ilginç kıyafetiyle dolaştı! Etrafını sardılar...

Bianca Censori ve Kanye West geçtiğimiz haftalarda gittikleri İtalya'da kıyafetleri yüzünden soruşturma geçirmişti. Çift bu sefer turist yoğunluğunun olduğu bölgede yine dikkat çeken anlara imza attı.

Magazin 22-09-2023 14:34

Kanye West karısı Bianca Censori'nin öyle bir halini paylaştı ki... Şoke etti

Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West son günlerde gündemden düşmüyor. Adını Ye olarak değiştiren Kanye West yeni eşi modacı Bianca Censori'nin provası sırasındaki görünümünü paylaşınca olay oldu. Fazla müstehcen bulunan fotoğrafla yine çift gündem oldu.

Magazin 18-09-2023 10:18

Kanye West ve Bianca Censori kimseyi umursamıyor! Göğüslerini yastıkla kapatıp dolaştı

Geçtiğimiz hafta İtalya'da sokaktaki halleri yüzünden tepki çeken ardından Venedikli bir tekne kiralama şirketi tarafından garip görünümleri yüzünden "ömür boyu men edilen" Kanye West ve Bianca Censori kimseyi umursamıyor. West'in yeni eşi bu sefer de yırtık kıyafetleri ve göğüslerini yastıkla kapamasıyla olay oldu.

Magazin 08-09-2023 13:28

Kanye West ve Bianca Censori'nin tepki çeken görünümlerinin arkasındaki sebep ne? Şaşırtan iddia

Kim Kardashian ile boşanan Kanye West bir süre sonra Bianca Censori ile evlendi. Çiftin özellikle Venedik'teki sokak tarzları büyük gündem oldu ve tepki çekti. Avustralyalı radyo sunucusu Kyle Sandilands ilginç sözleriyle gündem oldu.

Magazin 05-09-2023 11:23

Kanye West ve eşi Bianca Censori teknede! Sosyal medyayı sallayan frikik

Şu sıralar kameralar sık sık Kanye West ve eşi Bianca Censori peşinde. Kıyafetleriyle gittikleri İtalya'da tepki çeken çift aşk dolu bir tekne gezintisi sırasında verdikleri frikikle gündem oldu.

Magazin 30-08-2023 07:07

Sokak tarzına tepki yağmıştı! Kanye West'in karısı bu sefer de göğüslerini sergiledi

Ünlü rapçi Kanye West ve tasarımcı eşi Bianca Censori'nin İtalya gezisindeki sokak tarzları tepki çekmişti. İtalyan vatandaşlarının kamuya açık ahlaksızlık nedeniyle cezalandırılmasını istediği Bianca tepkileri umursamadı ve bu sefer de göğüslerini sergiledi.

Magazin 28-08-2023 14:32

Kanye West'in eşi Bianca Censori sokaklarda neredeyse çıplaktı! Saygısızlık yorumları

Kim Kardashian'in eski kocası anye West'in eşi Bianca Censori son dönemde giyim tarzıyla gündeme geliyordu, Rapçiyle İtalya'da yaptığı gezide neredeyse çıplak kıyafetiyle dolaşan modacı herkesi şoke etti.

Magazin 22-08-2023 14:48

Kanye West'in yeni eşi ilginç kıyafetleriyle gündemde! Birisi ona yardım etsin

Reality show yıldızı Kim Kardashian'ın boşandığı Kanye West sessiz sedasız evlenmişti. Kanye West'in yeni eşi tasarımcı Bianca Censori'nin ilginç kıyafet seçimleri sosyal medyanın gündeminde.

Magazin 08-08-2023 14:34

Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West'in doğum günü kutlaması tartışma yarattı! Çıplak kadın üzerinden sushi yedi

Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West 46. yaş gününü kutladı. Partide çıplak mankenler üzerinde sushi ikramı yapılması sosyal medyada gündem oldu. West’in doğum gününde çıplak bir kadının üstünden sushi yediği anlar kadar kızının kutlamada olması da tartışma yarattı.

Magazin 13-06-2023 11:37

Sevgilisi 12 kez aldatmıştı! Amber Rose'dan cinsel ilişki açıklaması

Bir dönem Kanye West ilişkisiyle gündemde kalan ve kıvrımlarını sergilemekten hiçbir zaman çekinmeyen model ve oyuncu Amber Rose yaptığı açıklamayla dikkat çekti. Rose cinsel ilişki istemediğini söyledi.

Magazin 31-01-2023 07:55

Kim Kardashian, Oprah'ın partisi için çok cesurdu! Göğüs uçlarının belli olmasını umursamadı

Kanye West ile ayrılığı ve Pete Davidson birlikteliği ile uzun süre gündemde kalan Kim Kardashian, Oprah'ın partisi öncesi selfie çekti. İddialı kıyafetiyle yine dikkat çeken Kim'in sütyensiz tarzına beğeni yağdı.

Magazin 30-01-2023 14:58

2 ay önce Kim Kardashian'la boşanan Kanye West yeni sevgilisiyle evlendi

İki ay önce Kim Kardashian ile olan evliliğini resmi olarak bitiren 45 yaşındaki şarkıcı Kanye West'in tasarımcı Bianca Censori ile gizli bir şekilde evlendiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 14-01-2023 14:31

Kanye West için flaş karar! Parler'ı satın almayacağı açıklanan ünlü rapçi kuralları çiğnedi, Elon Musk gerekeni yaptı

Ye olarak da bilinen dünyaca ünlü rapçi Kanye West'in geçtiğimiz günlerde sosyal medya platformu Parler'ı satın alacağı duyurulmuştu. Ancak Parler, West'in artık firmayı satın almayacağını açıkladı. Öte yandan, bir dizi tweet atarak Adolf Hitler'in simgesi olarak kullanılan gamalı haç sembolünün bulunduğu bir fotoğraf paylaşan Kanye West için Twitter'dan ise flaş bir karar geldi. Konuyla ilgili bir açıklamada da bulunan Twitter'ın sahibi Elon Musk, görünüşe göre gerekeni yaptı.

Haber 02-12-2022 11:15

Kim Kardashian ve Kanye West resmen boşandı! İşte Kardashian'ın alacağı nafaka

Son dönemde yaşadığı polemiklerle gündemden düşmeyen Kanye West ve reality şov yıldızı Kim Kardashian resmen boşandı. Ünlü çift süreçlerinde sonunda anlaşmaya vardılar. Kim Kardashian'ın aldığı nafaka dünya basınında gündem oldu.

Magazin 30-11-2022 15:49

Julia Fox canlı yayında Kanye West'in penis boyunu açıkladı

Oyuncu ve model Julia Fox, katıldığı canlı yayında bu yılın başında kısa süre birlikte olduğu ünlü rapçi Kanye West'in penis boyu hakkında konuştu.

Magazin 25-11-2022 13:25

'Porno bağımlısıyım' demişti! Kanye West eski karısı Kim Kardashian’ın uygunsuz resimlerini...

Skandallarıyla gündemden düşmeyen Kanye West hakkında çirkin bir iddia gündeme geldi. Geçtiğimiz aylarda 'Porno bağımlısıyım' diyen West o dönem karısı olan Kim Kardashian’ın müstehcen fotoğraflarını iş arkadaşlarına göstermekle suçlanıyor.

Magazin 24-11-2022 15:35

Hesabı askıya alınmıştı! Andrew Tate Twitter'a geri döndü: Elon Musk'a onun bir efsane olduğunu söylemeye karar verdim

Twitter'ın yeni sahibi olan Elon Musk, sosyal medya platformu için verdiği 'ifade özgürlüğü' vaadini gerçekleştirmeye çalışıyor. Bu açıdan Donald Trump, Kanye West (Ye) ve Andrew Tate gibi isimlerin hesaplarını tekrar aktifleştiren Musk, çok sayıda kişiden tepki de alıyor. Hesabı geri gelen isimlerden biri olan Andrew Tate ise paylaştığı bir tweet ile gündemde. Görünüşe göre Tate, Elon Musk'ın bir efsane olduğunu düşünüyor. Hatta bunun için Twitter Genel Merkezi'ne gitmeye bile karar verdi.

Haber 21-11-2022 10:29

'Bu nasıl elbise?' dedirtti! Eteğinin önü ve arkası açıktı

Kanye West ile kısa bir süre birlikte olan oyuncu Julia Fox bu ilişki sonrası oldukça popüler oldu. İlginç tarzıyla sık sık gündeme gelen Fox CFDA Moda Ödülleri gecesinde tuhaf kesimli iç çamaşırını açıkta bırakan elbisesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 08-11-2022 10:11

Kanye West, eski kayınvalidesi Kris Jenner ile Drake'in cinsel ilişkisini ifşa etti

Skandal açıklamaları ve hareketleriyle gündeme gelen Kanye West, Drake'i hem gelmiş geçmiş en büyük rapçi olduğu için hem de eski kayınvalidesi Kris Jenner ile cinsel ilişkiye girdiği için övdü. West'in bu ifşası sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-10-2022 15:33

Kanye West'ten bir skandal daha! Toplantıda Adidas yöneticilerine erotik film izletti

Kim Kardashian'ın eski eşi Rapçi Kanye West, gündemden düşmüyor! West, bir toplantı sırasında Adidas yöneticilerine porno video izlettiği anları içeren bir YouTube videosu paylaştı.

Magazin 12-10-2022 13:59

Kanye West'e sosyal medya şoku! Hesapları kilitlendi

Geçtiğimiz günlerde Yahudilerle ilgili attığı tweet’i silinen ünlü Amerikalı rap şarkıcısı Kanye West'in, yahudi karşıtı paylaşımlar yaptığı gerekçesiyle Instagram ve Twitter hesapları kapatıldı.

Magazin 11-10-2022 08:31

'Aşırı cinselleştirilmiş' bulmuştu! Kim Kardashian eski kocasını umursamadı

Kanye West eski karısı Kim Kardashian'ın markası SKIMS kampanyaları için 'Aşırı cinselleştirilmiş' yorumunda bulunmuştu. İç çamaşırı markasının reklamını çoğu zaman kendi yapan Kim eski kocasının sözlerini pek de umursamadı. Kim siyah sıkılaştırıcı tulumuyla kamera önüne geçti.

Magazin 09-10-2022 14:23

Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West kendini Musa peygamberle aynı kefeye koydu

Kim Kardashian'ın çocuklarının babası ve eski eşi, ünlü rapçi Kanye West son Instagram paylaşımında kendini Musa peygamberle kıyasladı.

Magazin 20-09-2022 11:07

Kim Kardashian'ın eski kocası Kanye West: Hiç kitap okumadım

Geçtiğimiz haftalarda porno bağımlısı olduğunu itiraf eden Kim Kardashian'ın eski kocası Kanye West yeni itirafıyla herkesi şoke etti. Kanye West, katıldığı bir yayın sırasında hayatında hiç kitap okumadığını söyledi.

Magazin 18-09-2022 15:51

Porno bağımlısıyım itirafı! Kim Kardashian'ın eski kocası Kanye West'ten bomba sözler

Kim Kardashian ile ayrılığı gündemden düşmeyen ünlü rapçi Kanye West, 'porno bağımlısı' olduğunu itiraf etti. Kanye West ayrıca pornografinin ailesini mahvettiğini söyledi. Kanye West'in açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 04-09-2022 09:58

Kanye West eski eşi Kim Kardashian'ın Pete Davidson'dan ayrıldığını duyunca...

Kanye West ile boşanmasının ardından komedyen Pete Davidson ile aşk yaşamaya başlayan Kim Kardashian'ın mutluluğu kısa sürdü. Eski eş Kanye West ile Kim Kardashian'ın Pete Davidson ile ayrılığının ardından bomba bir paylaşım yaptı.

Magazin 09-08-2022 12:49

Kanye West'in yeni aşkı Kim Kardashian klonu Chaney Jones monokinisiyle olay oldu

Kanye West'in Kim Kardashian'dan sonra aşk yaşamaya başladığı Chaney Jones, Kim Kardashian'a benzerliğiyle sık sık gündeme geliyordu. Kanye West'in yeni aşkı şimdi ise neredeyse yok gibi olan monokinisiyle pozlarını paylaşınca adından söz ettirdi.

Magazin 13-06-2022 13:33