Katarsis Haberleri

Yakışıklı Güvenlik Katarsis'te içini döktü! Bugünleri görmesini isterdim

'Yakışıklı Güvenlik' ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Muhammet Sürmeli, Gökhen Çınar'ın Katarsis programının konuğu oldu. 9 kardeş olduklarını ve çok büyük zorluklar çektiklerini anlatan Yakışıklı Güvenlik, vefat eden babası için "İçimde bir yaradır, bugünleri görmesini isterdim. Bugün ona güzel bir hayat sunabilmek isterdim. Elime bazı imkanlar geçti, ama şimdi o yok." sözleriyle izleyenleri duygulandırdı.

Magazin 11-02-2024 18:54

Katarsis'e katılan Emrullah Erdinç kara para aklama yöntemlerinde kullanılan o sistemi açıkladı! Breaking Bad detayı dikkat çekti

Katarsis programına katılan gazeteci Emrullah Erdinç, Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından gündemde hızla yükselişe geçen kara para aklama olayları ile ilgili konuştu. Elde edilen haksız kazancın sisteme nasıl sokulduğuna dair detaylar veren Erdinç, açıklamaları ve verdiği örneklerle dikkat çekti.

Magazin 26-11-2023 11:38

TikTok fenomeni Hülya Mizgin Türkiye'yi terk ediyor! Bakın hangi ülkeye gidiyor

TikTok’ta yaptığı yayınlarla ün kazanan ve “Kurban verene” sözü ile özdeşleşen Hülya Mizgin Instagram hesabından yaptığı açıklamada Türkiye’den gideceğini duyurdu. Geçtiğimiz ay Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis programına da katılan Mizgin, İsviçre’ye yerleşeceğini ve artık yayın yapmayacağını açıkladı.

Magazin 08-11-2023 13:07

Esra Dermancıoğlu Sevgilimle sevişirken bana dedi ki... diyerek açıkladı! Hem hoşuma gitti...

2010-2012 tarihlerinde ekrana gelen "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinde hayat verdiği 'Mukaddes' rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu Katarsis programına konuk oldu. Oyuncu "Çok kişisel olacak ama bunu hiçbir zaman unutmadım" diyerek bir sevgilisiyle yaşadığı bir anı anlattı.

Magazin 06-10-2023 07:00

Katarsis

Katarsis Hakkındaki Haberler Mynet'te. Katarsis Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Reynmen Katarsis'e katıldı, yayında ilahi söyledi! “Şarkılarını dinliyor musun?” sorusuna cevabı şaşırttı

Ünlü şarkıcı ve fenomen Reynmen çıkardığı şarkılar ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis’e katılan Reynmen canlı yayında ilahi söyledi. Hayatına dair özel açıklamalar yapan ünlü isim “Şarkılarını dinliyor musun?” sorusuna bakın ne yanıt verdi.

Magazin 14-09-2023 10:51

Gassal Yeşil Hoca bebek ve çocuk cenazelerini nasıl yıkadığını anlattı! O anlar kahretti

Her hafta Gökhan Çınar’ın sunumu ile ekrana gelen Katarsis’in bu haftaki konuğu Yeşil Hoca olarak bilinen Gassal Mehmet Aktepe oldu. Bir “ölü yıkayıcı” olarak 29 yıldır mesleğine devam eden Yeşil Hoca’nın anlattıkları izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Magazin 20-07-2023 13:48

Depremde 11 yakınını kaybetmişti! Yargı'nın komiser Eren'i Uğur Aslan'ın büyük pişmanlığı! Dilim kopsaydı da demeseydim

Yargı dizisinde canlandırdığı Eren karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Uğur Aslan bir YouTube programına konuk oldu. Hatay dahil birçok ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli depremde 11 yakınını kaybeden Uğur Aslan, yaşadığı acıyı ifade etti. Gökhan Çınar'a 7 yaşından 15 yaşına kadar yatılı okulda okumak zorunda olduğunu açıklayan Aslan, bir kere babasına "8 yıl boyunca beni nasıl kenara attınız?" diye çıkıştığını belirtip "Dilim kopsaydı da demeseydim" ifadesini kullandı.

Magazin 01-06-2023 13:31

Fatih Portakal Katarsis'e konuk oldu! İzmir'e neden gittiğini açıkladı... Silah alıp korumayla dolaşmış

FOX Haber'de spikerlik yaparken bir anda işi bırakan Fatih Portakal uzun süre sonra ekrana geri döndü. Açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen gazeteci Portakal Uzman Psikolog Gökhan Çınar'a konuk oldu. Fatih Portakal Cumhurbaşkanı'nın kendisine söylediklerinden sonra valilik korumasıyla dolaştığını açıkladı.

Magazin 06-04-2023 11:29

Katarsis'e katılan Erkan Petekkaya Kırmızı Oda'yı hatırlatıyor dedi! Yetiştirme yurdundaki o anı unutamıyor

Başarılı oyunculuğu ve zaman zaman da girdiği polemiklerle gündeme gelen Erkan Petekkaya Katarsis'e katıldı. Oyuncu "Kırmızı Oda'yı hatırlatıyor" diyerek konuşmasına başlarken programda hayatına dair detayları açıkladı. Kısa süre yetiştirme yurdunda kalan oyuncu orada yaşadığı unutamadığı bir olayı anlattı. Oyuncu annesinden bahsederken konuşmakta da zorlandı.

Magazin 30-03-2023 09:20

Katarsis'te akrabasının istismarını anlatan Feyza Altun zor anlar yaşadı! 'Çok küçüktüm, bacaklarım ıslanıyordu çişimi yaptım sanıyordum...'

Her hafta Gökhan Çınar’ın sunumu ile ekrana gelen Katarsis’in bu haftaki konuğu avukat Feyza Altun oldu. Ünlü isim çocukken yaşadığı taciz anlarını anlattı. Yedi yaşından 12 yaşına kadar devam eden istismarı yapan akrabasıyla yüzleştiğini dile getiren Altun, “Bana o zamanlar çok genç olduğunu söyledi. Birisinin gençlik hatasının bedeli bir çocuk olamaz diye düşünüyorum.” dedi.

Magazin 24-03-2023 14:35

Kardeşi O Ses Çocuklar’a katılmıştı! Sokak şarkıcısı Hatice Kaya hikayesiyle ağlattı: Nazar’ın bedenine eziyet edildi

Katarsis programı her hafta Gökhan Çınar'ın sunumuyla ekrana geliyor. Programın bu haftaki konuğu 34 yaşındaki Hatice Kaya oldu. 14 yaşından beri sokak şarkıcılığı yapan Kaya’nın vefat eden kardeşiyle ilgili söylediği “Nazar’ın bedenine eziyet edildi” sözleri yürek burktu.

Magazin 02-03-2023 09:10

Zenne Azad Katarsis'e anlattı! Benim cinsel aşkla işim yok! Ben cinsiyetsizim

Popüler zennelerden olan Azad Kaan, Katarsis X-TRA’da Gökhan Çınar’ın konuğu oldu. Zenne Azad Kaan “Ben yolunu kaybetmiş bir dansözüm, dans ederken hayatın anlamını buluyorum" diyerek duygularını anlattı. Zenne Azad ayrıca hacca gittiğini de ifade ederek "Benim cinsel aşkla işim yok!" dedi.

Magazin 29-12-2022 13:31

Babala TV'nin sahibi Oğuzhan Uğur 'Ben evime roket yedim!' diyerek itiraf etti! 'Öldürülmesini bekliyordum ama...'

Siyasileri ağırladığı, Mevzular Açık Mikrofon programıyla gündemde olan YouTube kanalı Babala TV'nin sahibi Oğuzhan Uğur, Katarsis'e konuk oldu. Uğur, çocukluğundan bugüne tüm hayat hikayesini Uzman Psikolog Gökhan Çınar'a anlatırken duygusal anlar yaşadı. Kimseyle dertleşemediğini söyleyen Uğur, "Arabamda mermi bulduğumda bunu anlatmak istedim ama, kimse beni dinlemiyor kime anlatacağım. Çok yakınımdaki insanlar da dinlemedi, hayal kırıklığına uğradım" dedi.

Haber 15-12-2022 08:12

17 yaşındayken kocası geneleve sattı! 'Damadımla genelevde karşılaştım! Bir günde 50 kişiyle...'

17 yaşındayken kocası tarafından geneleve satılan Cansu Yetiştirdim, doğar doğmaz başlayan çile dolu ömrünü Katarsis programında Psikolog Gökhan Çınar'a anlattı. Üvey babası ve dedesi tarafından taciz edilen talihsiz kadın, ''Kimse hayat kadını olmayı istemez, beni zorla hayat kadını yaptılar'' diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Magazin 09-12-2022 10:52

Somer Sivrioğlu'ndan beklenmedik üvey anne itirafı! Defalarca fiziksel şiddete uğradım

Tv8'de ekrana gelen MasterChef yarışmasının sevilen isimlerinden ünlü şef Somer Sivrioğlu, Katarsis programına konuk oldu. Özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunan Somer Şef, çocukluğunda üvey annesiyle ilgili itirafıyla dinleyenleri dehşete düşürdü.

Magazin 06-10-2022 11:44