Kemal Sunal Haberleri Ve Son Dakika Kemal Sunal Haberleri

Kemal Sunal Haberleri Ve Son Dakika Kemal Sunal Haberleri

11 Kasım 1944 tarihinde Malatya’da dünyaya gelen Kemal Sunal, üç kardeşten en büyüğüydü. Çekingen bir yapıya sahip olan Sunal, gençlik yıllarında yaşına göre olgun tavırlara sahipti.

Utangaçlığını lise yıllarından sonra aştı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nde okumaya başladı. 12 Eylül Dönemi’ne denk gelmesi sebebiyle üniversite eğitimi yarım kaldı. Tiyatroya olan ilgisi üniversiteden öğretmeni olan Belkıs Bakır’ın ilgisini çekti.

Belkıs Bakır, Kemal Sunal’ı Kenter Tiyatrosu’na götürdü. Sanat hayatına Zoraki Tabip isimli tiyatro oyunu ile başlayan Kemal Sunal, onlarca tiyatro oyununda rol aldı. Yüze yakın filmde oynadı. Oynadığı birçok karakter, halk tarafından benimsendi ve simge haline geldi. İki kitap yazdı. Sanat çalışmaları ile ilgili ödüller aldı. Hakkında birçok kitap yazıldı. 2000 yılında geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetti.

Kemal Sunal Haberleri

Murat Boz'un Levent'te satın aldığı villanın fiyatı dudak uçuklattı! O detay dikkat çekti

Özel hayatı ve başarılı kariyeriyle sık sık gündeme gelen şarkıcı Murat Boz bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. İddiaya göre Boz, Levent'te 50 milyon TL'ye bir villa satın aldı. Oyuncu villasının salonuna 'Kemal Sunal' köşesi yaptırdı.

Magazin 24-02-2024 11:56

Kapıcılar Kralı'nın İbrahim'ini tanımak imkansız... Kemal Sunal'ın oğlunu oynayan Soner Yağız'ı görenler şoke oldu!

Kemal Sunal'ın filmleri tekrar tekrar kahkahalara boğmaya devam ediyor. Sunal'ın sevilen filmlerinden biri olan Kapıcılar Kralı'nda 'Seyit'in oğlu İbram' olarak hafızalara kazınan oyuncu Soner Yağız aradan geçen yılların ardından değişimiyle çok şaşırttı.

Magazin 09-01-2024 11:38

Kemal Sunal filmlerinin vazgeçilmeziydi! Yeşilçam'ın gizli kahramanı İhsan Yüce'nin kızı bakın kim çıktı

Bilhassa Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı Yeşilçam filmleriyle hafızalara kazınan usta oyuncu İhsan Yüce'nin ömrü sanatla geçti. Girdiği her rolün hakkını veren başarılı oyuncu 1991 yılında hayatını kaybetti. İhsan Yüce'nin kızı ise sosyal medyada yeniden gündem oldu. İşte, 62 yıllık hayatına sayısız çalışma sığdıran ünlü oyuncunun merak edilen kızı...

Magazin 08-12-2023 10:41

Şark Bülbülü'nün yıldızıydı! 68 yaşındaki ünlü oyuncu Ayşen Cansev'in son hali şaşırttı

Yeşilçam'ın utangaç güzeli olarak bilinen Ayşen Cansev sosyal medyada gündem oldu. Şark Bülbülü'nde Şaban'ın gönlünü kaptırdığı Hatice rolünü canlandıran ünlü oyuncu şimdilerde 68 yaşında. Gerçek adı Nergis Cansevdi olan ünlü oyuncunun yıllar içindeki değişimi görenlerin ağzını açık bıraktı.

Magazin 26-11-2023 15:10

Kemal Sunal

Kemal Sunal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kemal Sunal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Şendul Şaban'da Kemal Sunal'ın küçük kızı bakın kim çıktı! Öğrenenler şaştı kaldı

80'li yıllara damga vuran Şendul Şaban, Kemal Sunal'ın en sevilen filmleri arasında yer alıyor. Kemal Sunal'ın Şendul Şaban filmindeki kızının kim olduğunu ilk kez duyanlar kısa süreli şaşkınlık yaşıyor.

Magazin 12-11-2023 13:32

İbo ile Güllüşah filminin Oya’sıydı! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Deniz Türkali'nin kızı bakın kim çıktı, duyan şaşırdı

Kemal Sunal, Gülşah Alkoçlar, Ayşen Gruda, Bilge Zobu gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı 'İbo ile Güllüşah' filminde Oya karakterine hayat veren Deniz Türkali, şimdilerde 78 yaşında. Ünlü oyuncunun kızını ilk kez duyanlar kim olduğunu öğrenince şaşırıyor. İbo ile Güllüşah’ın Oya’sı Deniz Türkali bakın hangi şarkıcının annesiymiş...

Magazin 29-10-2023 16:57

HABABAM SINIFI SINIFTA KALDI KONUSU VE OYUNCULARI! Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı konusu nedir, oyuncuları kimler?

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi konusu ve oyuncuları merak edildi. Kemal Sunal ve Münir Özkul'un başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi, yine heyecanla bekleniyor. Peki, Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı konusu, oyuncuları ve Show TV yayın akışı

Magazin 26-10-2023 19:56

Hababam Sınıfı konusu nedir, oyuncuları kimler? Hababam Sınıfı ne zaman ve nerede çekildi? Show TV yayın akışı

Hababam Sınıfı filmi konusu ve oyuncuları merak edildi. Kemal Sunal, Adile Naşit, Halit Akçatepe, Tarık Akan ve Münir Özkul'un başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen ve serinin ilk filmi olan Hababam Sınıfı, yine heyecanla bekleniyor. Peki, Hababam Sınıfı konusu nedir, oyuncuları kimler? Hababam Sınıfı ne zaman ve nerede çekildi? Show TV yayın akışı

Magazin 22-10-2023 19:12

Korkusuz Korkak'ın güzeller güzeli hemşiresiydi! Ayşin Atav'ın son halini görenler gözlerine inanamadı

Bir dönemin efsane filmlerinden Korkusuz Korkak'ın oyuncuları arasında başarılı oyuncu Ayşin Atav da yer alıyordu. Filmde hemşire Sevil karakterine hayat veren Ayşin Atav hem güzelliği hem de başarılı oyunculuk performansıyla dikkat çekiyordu. Aradan geçen yıllardan sonra Ayşin Atav'ın son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 17-10-2023 20:31

İlk sahibini öğrenince yıllarca gözü gibi baktı! Bu arabayı almak için para vermek yetmiyor

Yeşilçam ve Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden olan usta oyuncu Kemal Sunal’ın 1984 yılında Almanya turnesinde aldığı ve bir çok filminde de kullandığı 1984 model Mercedes’in şimdiki sahibi Ahmet Yılmaz, otomobili satışa çıkardı. Kemal Sunal’ın hatırası olan arabayı sadece parasını verene değil, aynı zamanda hatırasına saygı duyan, arabaya gözü gibi bakacak birisine satmak istiyor.

Haber 10-10-2023 09:50

Tosun Paşa'da Tellioğulları'nın lideriydi! Akil Öztuna'nın kızı bakın kim çıktı, duyan şaşırıyor

Yeşilçam'ın sevilen filmlerinden olan Tosun Paşa'da Tellioğulları'nın lideri Akil karakterine hayat veren usta oyuncu Akil Öztuna'nın kızı da ünlü çıktı.

Magazin 01-10-2023 11:03

Hababam Sınıfı'nın müdürünün oğlu bakın kim çıktı! Duyanlar şaşırıyor, meğer Seksenler'de oynamış

Kemal Sunal, Tarık Akan, Adile Naşit ve Münir Özkul gibi ünlü oyuncuların başrollerini paylaştığı Hababam Sınıfı filminde okul müdürünü canlandıran Muharrem Gürses'in oğlu da ünlü çıktı. 2015 yılında vefat eden ünlü isim Seksenler dahil birçok yapımda rol almıştı. İşte, Yeşilçam'ın yıldızı Muharrem Gürses'in oğlu...

Magazin 28-09-2023 13:23

Kemal Sunal filmlerinin vazgeçilmez ismiydi! Ali Şen’in kızı bakın kim çıktı, duyan şaşırdı

Kemal Sunal'ın başrolde olduğu Sakar Şakir de dahil olmak üzere komediden drama, 290 kadar filmde rol alan usta oyuncu Ali Şen'in kızı da ünlü çıktı. Merhum sanatçının kızının kim olduğunu ilk kez duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Magazin 22-09-2023 09:33

Kemal Sunal'ın ailesi telif davası açmıştı! Yargıtay’dan emsal karar çıktı

Usta oyuncu Kemal Sunal'ın filmleri için ailesi tarafından açılan telif hakkı davası, Yargıtay Hukuk Genel Kurulu'nun verdiği kararla noktalandı. Sunal ailesinin, sanatçının rol aldığı filmlerin, sinema gösterimi dışında yayınlanmasına ilişkin açtığı dava haklı bulundu ve aileye telif hakkı ödenmesi kararlaştırıldı.

Magazin 21-09-2023 08:26

TOSUN PAŞA KONUSU VE OYUNCULARI! Tosun Paşa filmi nerede ve kaç yılında çekildi?

Tosun Paşa konusu ve oyuncularına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. Türk sinemasının unutulmaz filmlerinden olan Tosun Paşa, iki köklü aile arasındaki meseleleri konu ediniyor. Tosun Paşa filmi 1976 yılında yayınlanmıştır. Filmi izlemek isteyen sinema severler Tosun Paşa hakkındaki detayları şimdiden sorguluyorlar. Peki, Tosun Paşa filmi oyuncuları kimdir, konusu nedir? Tosun Paşa filmi nerede ve kaç yılında çekildi?

Magazin 20-09-2023 18:39

Kemal Sunal filmlerinin vazgeçilmeziydi! Öğrenenler inanamadı, meğer oğlu da kendisi kadar ünlüymüş

Bekçiler Kralı, Ortadirek Şaban, Kiracı gibi birçok Kemal Sunal filminde rol alan Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Ekrem Dümer'in oğlu kendisi kadar ünlü çıktı. Ünlü ismi, öğrenenler kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

Magazin 18-09-2023 10:58

Kapıcılar Kralı'nın güzeli Sevda Ferdağ son haliyle şaşırttı! Görenler tanıyamadı Güzellik genetik

Yeşilçam'ın güzeller güzeli Sevda Ferdağ son haliyle gündem oldu. Kapıcılar Kralı filmindeki karakteriyle hafızalarda yer edinen usta oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı. Şu sıralar 80 yaşında olan Ferdağ'ın görenleri güzelliğiyle hayran bıraktı. Uzun yıllardır ekranlarda görünmeyen usta ismin son hali ise görenleri epey şaşırttı.

Magazin 17-09-2023 20:39

Korkusuz Korkak oyuncuları kimdir, konusu nedir? Korkusuz Korkak filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Korkusuz Korkak filmi oyuncuları ve konusu gibi detaylar merak ediliyor. Usta oyuncu Kemal Sunal filmde 'Mülayim Sert' rolünü canlandırdı. Korkusuz Korkak filminin senaristliğini Erdoğan Tünaş kaleme alırken yapımcılığını Yahya Kılıç üstlendi. Peki, Korkusuz Korkak oyuncuları kimdir, konusu nedir? Korkusuz Korkak filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 12-09-2023 21:08

ÜÇ KAĞITÇI OYUNCULARI VE KONUSU! Üç Kağıtçı kaç yılında ve nerede çekildi?

Üç Kağıtçılar filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Filmde merhum oyuncu Kemal Sunal Rıfkı rolüne can vermişti. Peki, Üç Kağıtçı konusu nedir, oyuncuları kimdir? Üç Kağıtçı filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 12-09-2023 21:08

Kemal Sunal'ın fenomen filmi Şendul Şaban'ın minik yıldızıydı! Yeşilçam'ın çocuk oyuncusu bakın kim çıktı

Kemal Sunal'ın 80'li yıllara damga vuran filmi Şendul Şaban'a ilişkin bir gerçek yıllar sonra ortaya çıktı. Şaban'ın küçük kızını canlandıran çocuk oyuncunun kim olduğunu öğrenenler kısa süreli şaşkınlık yaşıyor. İşte, Şendul Şaban'ın minik yıldızı...

Magazin 11-09-2023 10:57

Atla Gel Şaban filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Atla Gel Şaban filmi ne zaman ve nerede çekildi? Show TV yayın akışı

Atla Gel Şaban filmi konusu ve oyuncuları merak edildi. Kemal Sunal ve Nevra Serezli'nin başrolde olduğu komedi tarzındaki Yeşilçam filminin yönetmenliğini ünlü yönetmen Natuk Baytan yapıyor. 1984 yılı yapımlı olan Atla Gel Şaban filminin senaryosu ise Aydemir Akbaş'a ait. Peki, Atla Gel Şaban filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Atla Gel Şaban filmi ne zaman ve nerede çekildi? Show TV yayın akışı

Magazin 08-09-2023 19:46

TOKATÇI konusu ve oyuncuları! Kemal Sunal filmi Tokatçı nerede ve ne zaman çekildi?

Tokaçtı filmi bu akşam Show TV ekranlarında yayınlanacak. Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden Tokatçı'nın oyuncu kadrosunda Kemal Sunal, Şevket Altuğ, Ali Şen, Ünal Gürel ve Nazan Saatçi gibi isimler yer alıyor. Filmi bu akşam televizyon ekranlarında izlemek isteyen sinema severler Tokatçı filmi konusu ve oyuncuları gibi detayları hızla sorguluyorlar. Peki, Tokatçı konusu nedir, oyuncuları kimdir? Tokatçı filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 05-09-2023 19:20

Yanıyorsun Fuat abi repliği ile hafızalara kazınmıştı! Yeşilçam'ın yıldızı Ünal Gürel'in oğlu da tanıdık çıktı

Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı 1977 yapımı komedi filmi Sakar Şakir'de hayat verdiği Gardrop Fuat karakteriyle hafızalarımıza kazınan Ünal Gürel filmdeki "Yanıyorsun Fuat abi" repliği ile dillere pelesenk olmuştu. Kemal Sunal ile başrolünü paylaştığı bu filmle geniş kitleler tarafından tanındı. 2002 yılında aramızdan ayrılan usta oyuncunun oğlu da kendisi gibi ünlü bir isim çıktı. Ünal Gürel'in oğlu bakın kimmiş...

Magazin 05-09-2023 11:32

Şark Bülbülü'nün Hatçe'si Ayşen Cansev'e yıllar acımadı! Yeşilçam'ın utangaç güzelinin son hali şaşırttı

Yeşilçam'ın utangaç güzeli olarak tanınan Ayşen Cansev'in son hali görenleri şaşırtıyor. Şark Bülbülü filmiyle yıldızı parlayan Ayşen Canev filmde, Şaban'ın gönlünü kaptırdığı Hatice rolünü canlandırmıştı. Şimdilerde 68 yaşında olan ünlü oyuncunun son hali "Yıllar acımasız" dedirtti.

Magazin 31-08-2023 12:14

Salako'nun Emine'si Meral Zeren son haliyle şoke etti! Görenler tanıyamadı Nereden nereye

Türk sinemasının önemli isimleri dönem dönem gündem olmaya devam ediyor. Salako filmindeki Emine rolüyle hafızalarda silinmez bir yer edinen Meral Zeren, son haliyle şoke etti. Ünlü oyuncuyu görenler tanıyamadı.

Magazin 30-08-2023 11:37

Kiracı filminde Kemal Sunal'ın aşkıydı! Oyunculuğu bırakıp sırra kadem basan Özlem Onursal'ın son hali gündem oldu

1987 yılında yayınlanan başrollerinde Kemal Sunal ve Füsun Demirel'in yer aldığı Kiracı filmi hala büyük bir ilgiyle izleniyor. Sulhi Dölek'in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan filmde Kemal Sunal'ın hayat verdiği Kerim karakterinin aşkı olan Sühendan'ı canlandıran Özlem Onursal güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çekmişti. Oyunculuğu bırakıp sırra kadem basan güzel oyuncunun son hali yeniden gündem oldu.

Magazin 28-08-2023 15:35

EN BÜYÜK ŞABAN FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI! En Büyük Şaban filmi ne zaman ve nerede çekildi? Show TV'de Kemal Sunal fırtınası!

En Büyük Şaban filmi konusu ve oyuncuları, filmin Show TV yayın akışı listesinde yer almasıyla araştırılmaya başlandı. Usta yönetmen ve oyuncu Kartal Tibet'in yönetmenliğini üstlendiği film, bu akşam saat 20.00'de Show TV ekranlarında olacak. EN BÜYÜK ŞABAN FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI! En Büyük Şaban filmi ne zaman ve nerede çekildi? Show TV'de Kemal Sunal fırtınası!

Magazin 18-08-2023 19:53

Avanak Abdi oyuncuları kimdir, konusu nedir? Avanak Abdi nerede ve ne zaman çekildi?

Avanak Abdi filmi bu akşam Show TV ekranlarında yer alacak. Filmde Kemal Sunal'ın hayat verdiği Avni'nin, gönlünü ünlü şarkıcı Nevin Şenses’e kaptırması konu ediniyor. Peki, Avanak Abdi oyuncuları kimdir, konusu nedir? Avanak Abdi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 15-08-2023 18:57

YÜZ NUMARALI ADAM KONUSU VE OYUNCULARI! Yüz Numaralı Adam nerede, ne zaman çekildi? FOX TV yayın akışı

Yüz Numaralı Adam filmi ile ilgili aramalar hız kazandı. Osman F. Seden'in yönetmenliğini yaptığı ve Kemal Sunal'ın başrolünde olduğu Türk filmi Yüz Numaralı Adam, bugün Fox TV ekranlarında yayınlanacak. Filmin çekim yeri, zamanı, oyuncuları ve konusu araştırılmaya başlandı. Peki Yüz Numaralı Adam filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Yüz Numaralı Adam nerede, ne zaman çekildi? İşte 12 Ağustos FOX TV yayın akışı...

Magazin 12-08-2023 19:10

TARZAN RIFKI ne zaman çekildi? Tarzan Rıfkı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Show TV yayın akışı

Tarzan filmi filmi konusu ve oyuncuları filmin Show TV yayın akışı listesinde yer almasıyla merak edildi. Kemal Sunal'ın başrolde olduğu Tarzan Rıfkı filmi, bu akşam saat 20.00'de Show TV'de izleyiciyle buluşacak. Peki, TARZAN RIFKI ne zaman çekildi? Tarzan Rıfkı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? 11 Ağustos Show TV yayın akışı...

Magazin 11-08-2023 19:43

Korkusuz Korkak konusu nedir, oyuncuları kimler? Korkusuz Korkak ne zaman ve nerede çekildi?

Korkusuz Korkak filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar araştırılıyor. Filmin başrolünde merhum oyuncu Kemal Sunal Yer almıştır. Korkusuz Korkak filminin yönetmen koltuğunda birçok Türk filminin çekiminde parmağı olan Natuk Baytan yer almıştır. Peki, Korkusuz Korkak konusu nedir, oyuncuları kimler? Korkusuz Korkak ne zaman ve nerede çekildi?

Magazin 08-08-2023 18:52

Yaprak Dökümü'nün Cevriye Hanım'ı Güler Ökten bakın kim çıktı! Meğer Kemal Sunal'la birlikte oynamış!

Güler Ökten, Türk dizi tarihine geçen Yaprak Dökümü dizisinde Ahmet'in annesi Cevriye Hanım'ı canlandırmıştı. Fikret'i gelini olarak istemeyen ve huysuz kaynana tiplemesiyle oldukça beğeni toplayan usta oyuncu yıllar önce Kemal Sunal'la birlikte bir filmde oynamış.

Magazin 05-08-2023 20:28

ŞABAN OĞLU ŞABAN KONUSU VE OYUNCULARI! Şaban Oğlu Şaban filmi ne zaman çekildi, nerede? 4 Ağustos Show TV yayın akışı

Şaban Oğlu Şaban filmi ile ilgili aramalar filmin Show TV yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Filmin konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Yerli komedi olan filmin yönetmenliğini usta isim Ertem Eğilmez yapıyor. Peki, Şaban Oğlu Şaban filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Şaban Oğlu Şaban filmi ne zaman çekildi, nerede? 4 Ağustos Show TV yayın akışı

Magazin 04-08-2023 19:47

Yeşilçam efsanesi Hikmet Gül'ün kızı bakın kim çıktı! Meğer çok ünlüymüş

Yeşilçam’ın efsane isimlerinden biri olan Hikmet Gül hayat verdiği kötü kadın tiplemesiyle hafızalara kazındı. Genellikle gaddar karakterleri canlandıran Gül sayısız filmde rol aldı. Usta oyuncunun kızının kim olduğunu duyanların ise ağızları açık kaldı.

Magazin 02-08-2023 07:58

Yeşilçam'ın unutulmaz filmi Şendul Şaban'daki küçük kız bakın kimmiş! Kemal Sunal’a benzerliği dikkat çekmişti! Meğer o kız...

Yeşilçam'ın sevilen yapımlarından biri olan 1985 yapımı Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı Şendul Şaban filmi oyuncuları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Televizyonda yayınlandığı zamanlarda hala büyük bir ilgiyle izlenen filmde rol alan minik kızın gerçekte kim olduğunu duyanlar inanmadı. ! Kemal Sunal’a benzerliğiyle dikkat çeken minik kız bakın kim çıktı.

Magazin 01-08-2023 13:02

Tokatçı konusu nedir, oyuncuları kimdir? Tokatçı filmi nerede ve ne zaman çekildi? Bu akşam TV'de!

Tokatçı filmi konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. Başrolde merhum oyuncu Kemal Sunal'ın yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Natuk Baytan oturmaktadır. Film, eğlence dolu sahneleriyle izleyiciyi kahkaha tufanı yaşatıyor. Peki, Tokatçı konusu nedir, oyuncuları kimdir? Tokatçı filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 31-07-2023 20:59

KAPICILAR KRALI KONUSU VE OYUNCULARI! Kapıcılar Kralı nerede ve kaç yılında çekildi? Bu akşam TV'de!

Kapıcılar Kralı filmine dair detaylar hızla sorgulanıyor. Başrolde Kemal Sunal'ın oynadığı Türk filmi Kapıcılar Kralı, bu akşam Show Tv ekranlarında olacak. Komedi türünü ele alan Kapıcılar Kralı filmi, saf görünüşlü ancak cin gibi kurnaz ve işini bilir bir kapıcının apartman sakinleriyle olan renkli ilişkilerini anlatmaktadır. Peki, Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimdir? Kapıcılar Kralı nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 28-07-2023 18:43

ŞARK BÜLBÜLÜ KONUSU VE OYUNCULARI! Şark Bülbülü filmi nerede, kaç yılında çekildi?

Şark Bülbülü filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Kemal Sunal’ın başrolünde oynadığı Şark Bülbülü filminde Ayşen Gruda, Osman Alyanak, İhsan Yüce, Zeki Sezer, Dündar Aydınlı, Bahri Ateş gibi önemli isimler yer aldı. Peki, Şark Bülbülü filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Şark Bülbülü filmi nerede, kaç yılında çekildi?

Magazin 23-07-2023 20:55

Salak Milyoner konusu ve oyuncuları! Salak milyoner nerede çekildi, hangi yıl? Kemal Sunal'dan kahkaha tufanı

Salak Milyoner filmi Show TV yayın akışı listesinde yer almasıyla merak edildi. Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Halit Akçatepe, Münir Özkul gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran film, Anadolu'dan İstanbul'a gelen bir aileyi ele alıyor. Filmin konusu ve oyuncuları kullanıcılar tarafından sorgulanıyor. Peki, Salak Milyoner konusu ve oyuncuları nedir? Salak milyoner nerede çekildi, hangi yıl? Kemal Sunal'dan kahkaha tufanı

Magazin 16-07-2023 20:32

Korkusuz Korkak filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Korkusuz Korkak nerede ve ne zaman çekildi? Show TV yayın akışı

Korkusuz Korkak filmi Show TV yayın akışı listesinde yer almasıyla merak edildi. Kemal Sunal'ın en beğenilen filmlerinden olan yapımın yönetmenliğini Natuk Baytan yapmıştır. Filmin konusu, oyuncuları ve çekim yerleri de merak edilen konular arasında yerini aldı. Peki, Korkusuz Korkak filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Korkusuz Korkak nerede ve ne zaman çekildi? Show TV yayın akışı...

Magazin 14-07-2023 20:11

En Büyük Şaban filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? En Büyük Şaban filmi nerede çekildi? Kemal Sunal hayranları ekran başına!

En Büyük Şaban filmi konusu ve oyuncuları ile Show TV yayın akışında yer almasıyla merak edildi. Bir Kemal Sunal klasiği olan film, yayınlandığı her dönemde büyük ilgi görmeye devam ediyor. Kadrosunda Kemal Sunal, Nilgün Bubikoğlu, Kamran Usluer, Ayten Erman ve Reha Yurdakul gibi usta isimleri bulunduran filmin konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Peki, En Büyük Şaban filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? En Büyük Şaban filmi nerede çekildi? Kemal Sunal hayranları ekran başına!

Magazin 09-07-2023 20:01

Postacı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kemal Sunal klasiği Postacı filmi nerede çekildi? Bu akşam Fox'ta!

Postacı filmi konusu ve oyuncuları filmin Fox TV yayın akışı listesinde yer almasıyla birlikte merak edildi. Yayınlandığı ilk günden beri büyük bir ilgi ve sevgiyle izlenen film, bu akşam yeniden izleyiciyle buluşuyor. Peki, Postacı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kemal Sunal klasiği Postacı filmi nerede çekildi? İşte film detayları ve 8 Temmuz Fox TV yayın akışı...

Magazin 08-07-2023 19:39

Deli Deli Küpeli filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Deli Deli Küpeli filmi kaç yılında çekildi? Fox TV yayın akışı

Deli Deli Küpeli filmi konusu ve oyuncuları ile filmin nerede çekildiği merak edildi. Kemal Sunal'ın başrolde olduğu film, yayınlandığı dönemden itibaren her defasında sevilerek izleniyor. Sevilen komedi filmi bu akşam saat 20.00'de Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Peki, Deli Deli Küpeli filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Deli Deli Küpeli filmi kaç yılında çekildi? İşte Fox TV yayın akışı...

Magazin 02-07-2023 20:20

Şaban Oğlu Şaban filmi konusu ve oyuncuları! Şaban Oğlu Şaban nerede çekildi? Show TV yayın akışı

Şaban Oğlu Şaban filmi konusu ve oyuncuları ile filmin nerede çekildiği merak edildi. Kemal Sunal'ın başrolde olduğu film, yayınlandığı dönemden itibaren her defasında sevilerek izleniyor. Sevilen komedi filmi bu akşam saat 20.00'de Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Peki, Şaban Oğlu Şaban filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Şaban Oğlu Şaban nerede çekildi? İşte Show TV yayın akışı...

Magazin 02-07-2023 19:27

Hababam Sınıfı'nın Sevda'sıydı! Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Sevda Tolga son hali ile şaşırttı

Hababam Sınıfı Tatilde ve Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor'da canlandırdığı Sevda karakteriyle hafızalara kazınan Yeşilçam'ın sevilen oyuncusu Sevda Aktolga'nın son hali görenleri şaşırttı. 65 yaşındaki ünlü oyuncuyu tanımak neredeyse imkansız. İşte Sevda Aktolga'nın son hali...

Magazin 01-07-2023 16:22

Tosun Paşa oyuncuları kimler, konusu nedir? Tosun Paşa filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Tosun Paşa filmi konusu ve oyuncuları merak edildi. Başrolünde Kemal Sunal, Şener Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı Tosun Paşa filmi usta yönetmen Kartal Tibet tarafından yönetildi. Ayrıca filmin senaryosu Yavuz Turgul tarafından kaleme alındı. Peki, Tosun Paşa oyuncuları kimler, konusu nedir? Tosun Paşa filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 30-06-2023 19:45

Hababam Sınıfı Tatilde filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hababam Sınıfı Tatilde filmi nerede çekildi? 28 Haziran Show TV yayın akışı

Hababam Sınıfı Tatilde filmi, Rıfat Ilgaz'ın ölümsüz eseri Hababam Sınıfı'nın 4. filmidir. Hababam Sınıfı Tatilde filminin yönetmenliği ve yapımcılığı Ertem Eğilmez'e aittir. Filmin Show TV yayın akışında yer almasıyla birlikte film hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki, Hababam Sınıfı Tatilde filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Hababam Sınıfı Tatilde filmi nerede çekildi? 28 Haziran Show TV yayın akışı

Magazin 28-06-2023 20:29

Tokatçı'nın Emine'si Nazan Saatçi'nin son haliyle ağızları açık bıraktı! Adeta yıllara meydan okuyor

Yeşilçam'ın sevilen yapımlarından Kemal Sunal'ın başrolünde olduğu, 1983 yapımı Tokatçı filminde hayat verdiği Emine karakteriyle hafızalarımıza kazınan Nazan Saatçi'nin son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Şimdilerde 65 yaşında olan ünlü ismi görenler 'Yıllara meydan okuyor' yorumunda bulundular.

Magazin 24-06-2023 10:10

Gülüşüyle ünlüydü! Hababam Sınıfı'nın Bacaksız'ı Tuncay Akça son haliyle şaşkına çevirdi! Bakın şimdi ne yapıyor

Unutulmaz filmlerden biri olan Hababam Sınıfı serisi zaman zaman televizyon ekranlarında yayınlanıyor. Yayınlandığı dönem oldukça sevilen filmde birbirinden ünlü usta oyuncular yer aldı. Filmde gülüşüyle hafızalara kazınan Bacaksız rolüne Tuncay Akça hayat veriyordu. Oyunculuğu bırakan Tuncay Akça bakın şimdi ne yapıyor.

Magazin 21-06-2023 20:23