Killa Hakan Haberleri Ve Son Dakika Killa Hakan Haberleri

Killa Hakan

Killa Hakan Haberleri

John Wick 4'te Killa Hakan sürprizi! Sosyal medyada gündem oldu

Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı Hollywood yapımı John Wick 4'te Türk rapçi Killa Hakan sürprizi yaşandı. Filmde Killa Hakan'ın isminin kullanılması sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 28-03-2023 16:58

Günlerce yoğun bakımda kalmıştı! Sefo, Killa Hakan'ın son halini paylaştı

Almanya'da yaşayan ve bir süre yoğun bakımda kalan ünlü rapçi Killa Hakan'ın son hali ortaya çıktı. Sefo, Berlin'e gider gitmez meslektaşını ziyaret edip, çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Magazin 11-12-2022 09:41

Ölümden dönmüştü! Killa Hakan'dan sağlık durumu hakkında yeni açıklama

Koronavirüse yakalandıktan sonra bağışıklık sistemi çöken ve 4 ay hastanede yaşam mücadelesi veren Killa Hakan lakaplı şarkıcı Hakan Durmuş, uzun zaman sonra sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. ''Öbür dünyaya gittim geldim'' diyen Hakan, tedavisine devam edildiğini ve sağlık durumuyla ilgili bir gelişme olduğunda sevenleriyle paylaşacağını bildirdi.

Magazin 21-10-2022 12:38

Yoğun bakımda yatan Killa Hakan'dan sevindiren haber! Massaka hastaneden paylaştığı fotoğrafla duyurdu

Koronavirüs sonrası bağışık sistemi çöken ve yoğun bakımda tedavi altına alınan rapçi Killa Hakan'dan yeni haber geldi. Killa Hakan'ı ziyaret eden rapçi Massaka, Killa ile fotoğrafını paylaşarak, 'Her şey yolunda' dedi.

Magazin 11-07-2022 07:44

Killa Hakan

Killa Hakan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Killa Hakan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yoğun bakıma kaldırılan rapçi Killa Hakan'dan sevindiren haber!

Koronavirüs sonrası bağışık sistemi çöken ve yoğun bakımda tedavi altına alınan rapçi Killa Hakan, 2 aylık sürecin ardından normal odaya alındı.

Magazin 01-07-2022 07:41

Killa Hakan'ın sağlık durumuyla ilgili Massaka'dan flaş bir paylaşım daha!

Killa Hakan'ın geçtiğimiz günlerde rahatsızlanıp, yoğun bakımda olduğunu bildiren yakın dostu Massaka, ünlü rapçinin son durumuyla ilgili bilgileri vermeye devam ediyor. Mart ayında sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan Killa Hakan son günlerde hastanede ölüm kalım savaşı veriyor. İşte Killa Hakan'ın sağlık durumuyla ilgili Massaka tarafından yapılan yeni paylaşım.

Magazin 08-06-2022 12:54

Ceza yoğun bakımda yaşam savaşı veren Killa Hakan için dua istedi

Yurt dışında yaşayan Killa Hakan lakaplı rapçi Hakan Durmuş'un bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği ve yoğun bakımda tedavi gördüğü ortaya çıktı. Sosyal medyaya damga vuran olaylı ilgili paylaşım yapan rapçi Ceza, Durmuş'un sağlık durumun ciddiyetini koruduğunu söyleyerek sevenlerinden dua istedi.

Magazin 06-06-2022 16:25