Kimberly Thompson Haberleri

Uçuş görevlisinin tuvalete gizli kamera yerleştirdiği ortaya çıktı! Kız çocuklarını gizlice kaydediyordu... Cep telefonundan çıkan kayıtlar şaşkına çevirdi

36 yaşındaki Estes Carter Thompson isimli uçuş görevlisinin uçak tuvaletine gizli kamera yerleştirerek yolculuk yapan kız çocuklarını gizlice çektiği ifade edildi. Thompson'un bilgisayarından yaşları 7 ila 14 arasında değişen kız çocuklarına ait görüntüler çıktı.

Trend 2024-01-19 11:08:06

Zayıflamak için ameliyat olan kadın uyandığında gözlerine inanamadı! Göğüs silikonu ve Brezilya poposu takıldı

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan 65 yaşındaki Amerikalı Kimberly McCormick, 6 yıl önce Meksika'da fazla kilolarındna kurtulmak için bıçak altına yatmıştı. Vücudunda kol, bacak ve karnından sarkan derilerin alınmasını ve memelerinin dikleştirilmesini isteyen kadın daha uygun fiyatlı olması için yeniden Meksika'nın yolunu tuttu. Ancak ameliyat bitiminde kendisine göğüs silikonu takıldığını ve Brezilya poposu yapıldığını gördü.

Trend 2023-12-25 09:56:08

Düğünlerde köpek refakatçisi olarak çalışıyor! Hayalimdeki iş diyerek anlattı... Kazancı herkesin dikkatini çekti

24 yaşındaki Olivia Thompson sosyal medyadan yaptığı işi anlatınca bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ek iş olarak öğle tatillerinde köpek bakıcılığı yapan Thompson yeni işiyle de şaşırtmayı başardı. 24 yaşındaki isim düğünlerde köpek bakıcılığı yaparak ayda 2.5 bin sterlin(yaklaşık 85 bin TL) kazanırken mesleğini "hayalimdeki iş" diyerek tanımladı.

Trend 2023-10-20 14:50:46

Tedavinin bir parçası olduğunu söyleyerek hastalarına cinsel saldırıda bulunan doktor tutuklandı! Hayat kurtarıcı bakım diyerek tanıtmıştı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde bulaşıcı cinsel hastalıklar konusunda uzmanlaşmış bir doktor olan 56 yaşındaki William Thompson en az dokuz hastasına cinsel saldırıda bulunma suçundan Newport Beach'teki muayenehanesinde tutuklandı. Dr. Thompson'un saldırıları gerekli tıbbi muayenelerin bir parçası olduğunu söyleyerek gerçekleştirdiği belirtildi.

Trend 2023-09-28 14:48:49

Yakın dostu ablasının sevgilisiyle cinsel ilişkiye girmişti! Kylie Jenner ve Jordyn Woods yıllar sonra bir arada

En yakın arkadaşı Kylie Jenner'ın ablası Khloe Kardashian'ın sevgilisi Tristan Thompson ile cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıkınca Jordyn Woods, Jenner ile görüşemez olmuştu. Kylie Jenner ve Jordyn Woods dört yıl sonra yemekte buluşarak herkesi şoke etti.

Magazin 17-07-23 12:09

Kıyafetleri uygunsuz bulunduğu için uçağa alınmayan kadın yolcular herkesin içinde giyinmek zorunda kaldı! “İç çamaşırımıza kadar soyunduk”

Chrissie Mayrus ve Keanu Thompson, Las Vegas Havalimanı'nda kıyafetleri uygunsuz bulunduğu için uçağa alınmadıklarını söylediler. Genç kadınlar kıyafetlerini herkesin içinde değiştirmek zorunda kaldıklarını iddia ederek gündem yaratmayı başardılar.

Trend 05-05-23 13:54

Titanik’in çocuk yıldızıydı! Son halini görenler gözlerine inanamadı... 25 yıl sonra ortaya çıktı

Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet'in başrollerini paylaştığı sinema dünyasının kült filmleri arasında gösterilen Titanik’in çocuk yıldızı 25 yıl sonra ortaya çıktı. Titanik’te henüz 5 yaşındayken rol alan ve sadece 3 sahnede oynayan Reece Thompson, filmin 25 yıl sonra bile hâlâ kendisine para kazandırdığını açıkladı.

Trend 02-05-23 15:36

Mini elbisesiyle dans videosu çekiyordu! Bir anda göğüsleri elbisesinden fırladı... Kendisi sansür uyguladı

TikTok’ta yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Julia Thompson bir arkadaşıyla çektiği dans videosu sırasında fark etmediği bir gardırop kazası yaşadı. Mini elbisesiyle dans ettiği anları paylaşan Thompson göğüslerinin elbisesinden gözükmesi üzerine gönderisine sansür uygulamak zorunda kaldı.

Trend 04-02-23 11:39

Khloe Kardashian'dan oğluyla ilk paylaşım! Hamileyken ihanete uğramıştı

Bir dargın bir barışık aşk yaşadığı basketbolcu Tristan Thompson ile iki çocuklu mutlu bir beraberliği olan Khloe Kardashian, yaklaşık beş aylık oğlunun yüzünü ilk kez gösterdi.

Magazin 28-12-22 15:51

Polis olduğuna kimseyi inandıramıyor! ''Güzelliği suç işletecek cinsten''

ABD, Arizona'da Şerif yardımcısı olarak çalışan Kimberly Coverdill, sosyal medya platformu Tiktok'ta yaptığı paylaşımlarıyla dikkat çekiyordu. Birçok kullanıcı Coverdill'in güzelliğine övgüler yağdırırken bazıları da onun gerçek bir polis olup olmadığını sorguluyordu. Ancak Kimberly sonunda şüphecileri yanıtladı ve verdiği cevapla kısa sürede viral oldu.

Trend 17-11-22 17:41

Sosyal medya fenomeni Chloe Thomson yine sınırları zorladı! Transparan iç çamaşırıyla poz verince beğeni yağdı

Yetişkinlere özel olarak hazırlanan bir sosyal medya uygulaması üzerinden abonelerine seksi fotoğraf ve videolarını satarak bier servet kazanan 25 yaşındaki Chloe Thompson yine rahat durmadı. Instagram hesabında yaklaşık 125 bin takipçisi bulunan fenomen isim siyah transparan iç çamaşırı takımıyla poz verdi. Sosyal medya kullanıcıları gönderiye beğeni yağdırdı.

Trend 16-11-22 15:41

Kocasının kirli iç çamaşırlarını kokluyor! Ünlü modelin aldatma testi hayretler içinde bıraktı

Guatemalalı model ve iş kadını Kimberly Flores'un katıldığı TV şovunda kocasıyla ilgili anlattıkları herkesi hayretler içinde bıraktı. 33 yaşındaki model kocasının aldatıp aldatmadığını anlamak için başvurduğu yöntemi açıkladı. Kocasının sadakatinden emin olmak isteyen Flores'un, bunu kocasının kirli iç çamaşırlarını koklayarak test ettiğini söylemesi sosyal medya kullanıcılarını da ikiye böldü.

Trend 03-11-22 17:21

Akılalmaz yöntem: ''Beni aldatmadığından emin olmak için kocamın kirli külotlarını kokluyorum''

Guatemalalı bir model ve iş kadını olan Kimberly Flores'in, katıldığı bit televizyon programında yaptığı açıklama herkesi şaşkına çevirdi. Genç kadının kocasının kendisini aldatıp aldatmadığından emin olmak için yaptıkları ağızları açık bıraktı.

Trend 30-10-22 11:47

Son dakika: Eski ABD Başkanı Donald Trump ifadeye çağrıldı!

Son dakika haberine göre ABD'de Temsilciler Meclisi 6 Ocak Soruşturma Komitesi eski ABD Başkanı Donald Trump'ı ifadeye çağırdı. Komite Başkanı Bennie Thompson yaptığı açıklamada "Trump, 6 Ocak'ta olan hikayenin merkezindeki insandı. Bu nedenle ondan dinlemek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 13-10-22 22:52

Herkes onu konuşuyor! Beşiktaş tribünlerinde şaşırtan isim

Son dakika... Süper Lig'de 4. haftanın perdesi Beşiktaş Sivasspor karşılaşması ile kapandı. Vodafone Park'ta tribünler tamamen dolarken, Siyah-Beyazlılar'ın yeni transferi Dele Alli karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Öte yandan Beşiktaş tribünlerinde İngiliz futbolcunun sevgilisi ünlü model Cindy Kimberly de karşılaşmayı takip edenler arasındaydı. İşte detaylar...

Spor 29-08-22 23:24

İtirafıyla sosyal medyada gündem oldu! Cinsel ilişkiye girerek para kazanıyorlar

23 yaşındaki Tyler Thompson ve 19 yaşındaki Erin Sanaghan yetişkinlere özel bir sitede müstehcen videolar çekmeye başlayarak dikkatleri üzerine çekti. Bir arkadaşlarının kendilerini yönlendirmesi üzerine cinsel içerikli paylaşımlar yaptıklarını dile getiren çift, hem eğlendiklerini hem de para kazandıklarını söyledi.

Trend 19-08-22 10:14

Khloe Kardashian'dan müjdeli haber! İkinci defa anne oldu

Bir dargın bir barışık aşk yaşadığı basketbolcu Tristan Thompson ile birlikteliğinden True adında bir kızı olan Khloe Kardashian, ikinci kez anne oldu. Bebeğin taşıyıcı anneden dünyaya geldiği öğrenildi.

Magazin 15-08-22 17:32

Khloe Kardashian Prezervatif tak... diyerek kızmıştı! Tristan Thompson ile bebek kararı

Kardashian ailesinin öne çıkan isimlerinden Khloe Kardashian'ın özel hayatı sık sık gündeme geliyor. Defalarca kez aldatılan ünlü TV yıldızı başka bir kadından çocuğu ortaya çıkan Tristan Thompson ile birlikte ikinci kez bir bebek sahibi olmaya karar verdi. Khloe Kardashian, hamile kalması sıkıntılı olacağı için taşıyıcı anne aracılığıyla ikinci çocuğunu kucağına alacak.

Magazin 14-07-22 11:09

Khloe Kardashian kalçasındaki implantlardan vazgeçti! Şaşırtan görüntü

Khloe Kardashian eski sevgilisi Tristan Thompson tarafından yine aldatılmasıyla gündemdeyken geçtiğimiz günlerde sokakta görüntülendi. Khloe Kardashian'ın son görüntüsünde değişimi gözlerden kaçmadı. İddialara göre TV yıldızı kalçasındaki implantlarından tamamen vazgeçti.

Magazin 19-06-22 14:18

7 kere hamile kaldı 3'ünde ikiz doğurdu! Şimdi tam 10 çocuk annesi

ABD'nin New York eyaletinden 37 ve 43 yaşlarındaki Kimberley ve John Alarcon çiftinin 12 kişilik bir ailesi var. Kimberly 7 kez hamile kalmış. Bu hamileliklerinin 3'ünde ikiz bebek doğuran anne, olanlara dair şaşkın olsa da geniş ailesiyle ve anne olmakla ilgili her şeyi sevdiğini söylüyor.

Trend 10-05-22 10:08

Skandal hareket! Eski asker Chloe Thompson sokak ortasında çöp kutusuyla cinsel ilişkiye girdi

Middlesbrough'da yaşayan eski bir asker halka açık alanda yaptığı hareketle dikkatleri üzerine çekti. 42 yaşındaki Chloe Thompson isimli adam, kadın kıyafetleri giyerek sokak ortasında bir çöp kutusuyla cinsel ilişkiye girdi. Çevredeki kişilerin bakışlarına aldırış etmeyen Thompson bir süre eylemini sürdürdü.

Trend 13-04-22 09:40

Polis memuru görevi sırasında cinsel ilişkiye girdi! Çekilen görüntüler sosyal medyayı salladı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Georgia eyaletinde görev yapan Larry Thompson isimli bir polis memuru, üniformasıyla arabasından cinsel ilişkiye girerken bilgisi olmadan Crafty Cole isimli bir kullanıcı tarafından tesadüf eseri kayıt altına alındı. Görüntülerin sosyal medyada kısa sürede popüler olmasından sonra Thompson'ın Millen Polis Departmanındaki üstleri tarafından teşhis edilmesi onu istifaya zorladı.

Trend 30-03-22 13:57

2 yıldır kayıptı! 4 yaşındaki kızın bulunduğu yer herkesi şaşırttı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinde yaşanan bir olay dünya basının gündemindeki yerini aldı. 13 Temmuz 2019 tarihinde kaybolduğu bildirilen 4 yaşındaki Paislee Shultis isimli kız çocuğu, evlerinin bodrum katındaki gizli bir bölmede bulundu. Kız çocuğunun ebeveynleri Kimberly Cooper ve Kirk Shultis tarafından alıkonulduğu açıklandı.

Trend 16-02-22 11:22

Oscar ödüllü İngiliz oyuncu Emma Thompson, ilk kez çıplak sahnede oynadığını itiraf etti! “Bu yaştan sonra çok zordu”

Oscar ödüllü İngiliz oyuncu Emma Thompson, 35 yıllık meslek hayatında bir ilke imza attı. 'Good Luck to You, Leo Grande' isimli filmde senaryo gereği ilk kez çıplak bir sahne oynadığını ifade eden başarılı oyuncu, “Bu yaştan sonra çok zordu” itirafını yaptı.

Trend 26-01-22 12:33

Titanik’in çocuk yıldızı Reece Thompson’dan şaşırtan açıklama: Filminden kazancım devam ediyor

Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenilen Titanik filmi yaklaşık 25 yıl önce vizyona girmişti. Başrollerini Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet’ın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise James Cameron oturmuştu. 1997 yılında vizyona giren film tarihin en yüksek hasılata sahip yapımları arasında yer aldı. Titanik’te henüz 5 yaşındayken rol alan ve sadece 3 sahnede oynayan Reece Thompson, filmin 25 yıl sonra bile hâlâ kendisine para kazandırdığını açıkladı.

Trend 12-01-22 16:11

Khloe Kardashian'ın sevgilisi Tristan Thompson: Bebeğin babası olduğum kanıtlandı özür dilerim

Khloe Kardashian ile birlitekliği sırasında aldatma iddialarıyla gündeme gelen Basketbol yıldızı Tristan Thompson'ın Maralee Nichols'dan bir bebek sahibi olduğu DNA testiyle kanıtlandı. Thompson yaptığı açıklamada, "Bebeğin babası olduğum kanıtlandı" diyerek Khloe Kardashian'dan özür diledi.

Magazin 05-01-22 11:03

Tristan Thompson Khloe Kardashian'dan özür diledi! DNA testiyle kanıtlandı

Basketbol yıldızı Tristan Thompson'ın Maralee Nichols'dan bir bebek sahibi olduğu DNA testiyle kanıtlandı. O ilişki sırasından Khloe Kardashian ile birlikte olan Tristan Thompson ünlü isimden herkesin huzurunda özür diledi.

Magazin 04-01-22 17:20

Rita Ora'dan seksi ayna selfie'si! Çırılçıplak soyundu

Taika Waititi ve Tessa Thompson ile üçlü ilişkisiyle gündeme gelen Rita Ora yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Ora, son olarak bir ayna selfiesi paylaşarak çırılçıplak halini paylaştı. Rita Ora'nın paylaşımı sosyal medyada tartışma yarattı.

Magazin 03-12-21 14:40

Kendisini modern bir cadı olarak adlandıran Alexa Thompson, anlattıklarıyla merak uyandırdı

Hastalığı ve hamileliği tahmin edebileceğini iddia eden Alex Thompson isimli bir kadın, doğal dünyanın güçlerini öğrendikten sonra 23 yıldır büyücülük yaptığını söylüyor. Kendisini modern bir cadı olarak isimlendiren Thompson, bu durumun aşk hayatını etkilemesinden mutsuz olduğunu itiraf etti.

Trend 04-11-21 16:52

Sadece çene gamzesini düzeltmek istemişti! Estetik sonucuna kendisi de inanamadı

Nikita Kimberly isimli genç bir kadın çenesindeki gamze görüntüsünden kurtulmak için estetik ameliyat olmaya karar verdi. ‘Corpsegirly’ kullanıcı adıyla paylaşımlar yapan kadın çenesindeki gamzeden kurtulma girişimin nasıl ters gittiğini anlattı.

Trend 25-10-21 12:18

Rita Ora'dan üstsüz paylaşım!

Taika Waititi ve Tessa Thompson ile üçlü ilişkisiyle gündeme gelen Rita Ora yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Ora son olarak güneşi görünce üstsüz güneşlendi.

Magazin 15-10-21 14:30

Öldükten sonra yeniden dirildiğini söyleyen kadının açıklamaları şaşkınlık yarattı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde yaşayan Keith Thompson isimli yazar, yaptığı açıklamalarla şaşkınlık yarattı. 20’li yaşlarında Hawaii’de bir akıntıya kapıldıktan sonra boğulma tehlikesi atlattığını anlatan kadın, o anda ruhsal bir varlığın kendisine "Dünyaya dönmek istiyor musun" diye sorduğunu söyledi.

Trend 06-10-21 11:17

Ünlü YouTuber Mel Thompson hayatını kaybetti! Eşinin paylaşımı herkesi duygulandırdı

YouTube’da dünyaca ünlü bir makyaj kanalına sahip olan Mel Thompson 35 yaşında hayatını kaybetti. 4 çocuk annesi olan Thompson’ın eşi Puffin Thompson sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile eşinin vefat ettiğini duyurdu. Ölüm nedeni henüz bildirilmeyen fenomenin sevenleri derin bir üzüntü yaşadı.

Trend 28-09-21 16:52

Ne yaptın Rita Ora? Minicik kot iç çamaşırı takipçilerini rahatsız etti

Taika Waititi ve Tessa Thompson ile üçlü ilişkisiyle gündeme gelen Rita Ora son dönemde tarzıyla da dikkat çekiyor. Rita Ora son olarak sınırları zorladığı tarzıyla hayranlarını da rahatsız etti.

Magazin 01-09-21 15:25

Partide üçlü ilişkiye giren Tristan Thompson’u Khloe Kardashian yine affetti!

Tristan Thompson, geçtiğimiz aylarda bir partide üçlü ilişkiye girdiği için sevgilisi Khloe Kardashian tarafından terk edilmişti. True adında bir kız çocukları olan çift o olaydan sonra ilk kez birlikte görüntülendi. ABD basınına göre Tristan Thompson ve Khloe Kardashian ikilisi yine barıştı.

Magazin 21-07-21 10:38

Partide üçlü ilişkiye giren Tristan Thompson'ı sevgilisi Khloe Kardashian affetmedi

Daha önce de adları skandallara karışan Khloe Kardashian ve sevgilisi Tristan Thompson yine ayrıldı. NBA'de top koşturan basketbolcu bu sefer katıldığı bir ev partisinde sevgilisi Khloe Kardashian'ı aldattı. Khloe Kardashian ise sevgilisini affetmedi.

Magazin 23-06-21 11:35

Rita Ora, Taika Waititi ve Tessa Thompson ilişkisi patronları kızdırdı!

Rita Ora ve sevgilisi Taika Waititi partide yakalanınca olay olmuşlardı. Love and Thunder'ın yönetmen koltuğunda oturan Taika Waititi bu görüntüler yüzünden azar yedi.

Magazin 30-05-21 08:28

Aldatılmayı kabullendi! Khloe Kardashian taşıyıcı anne arıyor!

Kardashian ailesinin en küçüğü Khloe Kardashian eğer hamile kalırsa, ya kendisinin ya da bebeğinin hayatı tehlikeye girecek. Bu sebeple Khloe Kardashian ve Tristan Thompson, taşıyıcı anne seçeneğini değerlendirmeye başladı.

Magazin 15-05-21 10:22

Azilden Kurtulan Trump’a İlk Federal Dava

Eski Başkan Donald Trump ve kişisel avukatı Rudolph Giuliani'ye, 6 Ocak'ta ABD Kongre Binası'ndaki şiddet olaylarını kışkırtmak için komplo kurmak suçlamasıyla dava açıldı. Davayı açan isim Demokrat Kongre üyesi Bennie Thompson

Haber 16-02-21 20:40

Para kazanmanın yolunu böyle buldu! Ayaklarının fotoğrafını satıyor, haftada kazandığı para...

Myaa-May Thompson adındaki İngiliz kadın, ayaklarının fotoğraflarını dünyanın dört bir yanındaki hayranlarına satıyor ve haftada yaklaşık 800 sterlin kazanıyor.

Trend 29-12-20 14:21

Çifte standart diyerek isyan etti: 'George Clooney 40 yaş genç biriyle olunca normal ama...'

Oscar ödüllü oyuncu Emma Thompson, Hollywood filmlerindeki ilişkilerde gösterilen ilişkilerdeki çifte standarta isyan etti. Emma Thompson: 'Clooney 40 yaş genç biriyle olunca normal, benim partnerimi oynaması için birini mezardan çıkarmaları gerekiyor'

Trend 25-12-20 12:05

Thor: Love and Thunder hakkında ne biliyorsa anlattı: 'Yeni göreceğimiz karakterler...'

Thor: Love and Thunder filminde Valkyrie karakterini canlandıran Tessa Thompson film hakkında konuştu. Tessa Thompson: 'Thor: Love and Thunder'da yeni Marvel karakterleri olacak'

Trend 23-12-20 07:30

Klay Thompson sezonu kapadı

NBA takımlarından Golden State Warriors, yıldız basketbolcusu Klay Thompson'un aşil tendonunun koptuğu, sakatlığından dolayı da 2020-2021 sezonunda forma giymesinin beklenmediğini açıkladı.

Spor 20-11-20 08:10

Trump’ın oğlunun kız arkadaşı koronavirüse yakalandı

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ABD Başkanı Donald Trump’ın yakın çevresine de sıçradı. Başkanın en büyük oğlu Donald Trump Jr.’ın sevgilisi Kimberly Guilfoyle virüse yakalandı.

Haber 04-07-20 09:47

Jordan Thompson, Eczacıbaşı VitrA’da

Eczacıbaşı VitrA, 2020-2021 sezonu transfer çalışmaları kapsamında ABD’li voleybolcu Jordan Thompson’ı renklerine bağladı.

Spor 15-05-20 18:46

Khloe Kardashian Tristan Thompson'dan bebek sahibi olacak

Khloe Kardashian'ı aldatan Tristan Thompson ile aralar yumuşadı... Yumurtalarını donduran ünlü yıldızın eski sevgilisinden çocuk sahibi olmayı planlaması herkesi şoke etti.

Magazin 24-04-20 13:55

Khloe Kardashian: Yumurtalarımı dondurma kararı aldım

Khloe Kardashian, Tristan Thompson ile ayrılıklarından bir sene sonra ileri yaşlarda anne olabilmek için yumurtalarını dondurma kararı aldı. Kardashian kimseyle ilişki yaşamak istemiyor.

Magazin 16-04-20 15:45

Aydın’ın sultanları Fenerbahçe’ye boyun eğdi

Vestel Venüs Sultanlar Ligi 19.haftada Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı İstanbul’da karşılaştığı Fenerbahçe Opet’e 3-1 mağlup oldu.Salon: Burhan FelekHakemler: Ramazan Çevik, Selçuk GörmenFenerbahçe Opet: Thompson, Bahar, Vargas, Robinson, Eda, Naz, Aylin, Melis, Ceren, Fatma, Dicle, İparAydın Büyükşehir Belediyespor: Duygu, Balkestein, Planinsec, Meryem, Celeste, Selin Bihter, Erce, Semra, Cansu, Arelya, Ece, HandeSetler: 21-25, 25-20, 25-16, 25-18Süre: 108 dakika (27, 28, 26, 27)

Yurthaber 26-02-20 09:34

Klay Thompson eylül ayında sahalara dönecek

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekibi Golden State Warriors, all-star oyuncusu Klay Thompson’ın sezonun kalanında forma giymeyeceğini açıkladı.

Spor 21-02-20 12:15