Kimsesizler Dizisi Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar Sıla Türkoğlu'nun fanlarına sessiz kalamadı! Yanıtı olay oldu

Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Görkem karakteriyle hayat veren Özge Özacar dizide canlandırdığı karaktere glen kötü yorumlara yanıtsız kalamadı. Özacar, rol arkadaşı Sıla Türkoğlu'nun fanlarından karakterine gelen olumsuz yorum ve hakaretlere karşı açıklama bulundu.

Magazin 2024-04-17 20:03:07

Kızılcık Şerbeti'nde Umut'un Nursema'yı aldattığı sahne olay oldu! Figüran ilanındaki detay dikkat çekti! 'Öpüşme göreceğiz gibi...'

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle ses getiriyor. Dizinin yeni bölüm fragmanına Umut'un Nursema'yı aldattığı sahne damga vurdu. Ortaya çıkan bir spoiler sayesinde Umut'un Nursema'yı aldattığı sahnede rol alan figüranın aldığı ücret ve diğer detaylar ortaya çıktı.

Magazin 2024-04-17 07:31:14

Serenay Sarıkaya'nın başrolünü oynadığı 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinden yeni kareler geldi!

Netflix'in Türk yapımı Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi için geri sayım başladı. Serenay Sarıkaya'nın başrolünü oynadığı diziden yeni kareler ortaya çıktı.

Magazin 2024-04-15 11:51:57

Hazar Ergüçlü İnci Taneleri dizisi hakkında konuştu: Yılmaz Erdoğan'la...

İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, bir derginin kapağında yer aldı. Dizi ve karakteri hakkında konuşan Ergüçlü, "İnci Taneleri'nin senaryosu o kadar iyi ve Dilber öyle bir karakter ki hep yeni bir malzeme oluyor metinde" dedi.

Magazin 2024-04-14 15:31:42

Cannes tarzıyla dillere düşmüştü! Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek hastalığını açıkladı

Show Tv'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Nilay karakteri ile adından söz ettiren Feyza Civelek geçtiğimiz günlerde dizi ekibi ile Cannes'a gitmişti. Cannes tarzı hiç beğenilmeyen ünlü oyuncuya sosyal medyada 'Çok rüküşsün' yorumları yapılmıştı. Feyza Civelek şimdi de hastalık açıklamasıyla gündem oldu.

Magazin 13-04-24 12:57

Amazon Prime’ın Fallout dizisine ilgi yoğun! İlk günden gündem oldu

Amazon Prime Video'da izleyici ile buluşan Fallout dizisi ilk günden büyük ilgi gördü. Eleştirmenlerin beğenisini kazanan diziye gelen ilk yorumlar oldukça olumlu. İşte Fallout konusu ve oyuncu kadrosu...

Magazin 11-04-24 14:39

Ben Bu Cihana Sığmazam’dan bomba ayrılık! Final yaklaşırken vedalar artacak

atv’nin salı akşamları yayınlanan dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam”ın güçlü oyuncu kadrosunda bir ayrılık yaşanacak. Dizide Erman Barka rolüne hayat veren Levent Özdilek diziye veda ediyor.

Magazin 10-04-24 15:32

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'li Yargı final yapıyor! Tarih belli oldu

Son yılların en çok konuşulan ve en çok ödül alan dizilerinin başında gelen Yargı dizisi final yapıyor. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerinde yer aldığı dizinin final tarihi belli oldu.

Magazin 09-04-24 15:54

Yaş farkı çok konuşulmuştu! Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın dudak dudağa görüntüleri ortaya çıktı

Hem senaryosunu kaleme aldığı hem de başrolünde oynadığı İnci Taneleri dizisi ile son dönemde adından söz ettiren Yılmaz Erdoğan'ın adı kendisinden 25 yaş küçük Cansu Taşkın ile anılmıştı. Taşkın geçtiğimiz günlerde bir YouTube programına katılmış ve 'Haberler doğru' demişti. Daha sonra ise aşk olmadığı iddiaları da gündeme gelmişti. Magazin gündemini uzun süre meşgul eden Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın dudak dudağa görüntüleri ortaya çıktı.

Magazin 09-04-24 15:04

Kuruluş Osman'da bomba ayrılık! Başrol oyuncusu veda etti

Atv'nin çarşamba akşamları izleyicisiyle buluşan dizisi Kuruluş Osman'da bomba bir ayrılık yaşanıyor. Dizin başrollerinden biri olan Malhun Hatun karakterine hayat veren Yıldız Çağrı Atiksoy son sahnesini çekip ekibe veda etti.

Magazin 09-04-24 10:31

Cansu Taşkın Yılmaz Erdoğan'la aşk yaşadığını kabul etmişti! Gerçek başka çıktı dendi ama...

Son dönemde hem senaryosunu kaleme aldığı hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisi ile adından söz ettiren Yılmaz Erdoğan özel hayatıyla da gündemde. Ünlü ismin kendisinden 25 yaş küçük Cansu Taşkın ile birlikte olduğu iddia edilmişti. Cansu Taşkın'dan çok konuşulacak aşk itirafı geldi ancak gerçek bambaşka çıktı dendi...

Magazin 09-04-24 08:03

Gönül Dağı'na bomba isim! Genç oyuncu kadroda

TRT1’in sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı 4 sezondur cumartesi akşamlarına damga vuruyor. Her bölümü büyük ses getiren diziye bomba bir isim daha katılıyor.

Magazin 06-04-24 14:31

Demet Evgar'lı Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyayı salladı! Seyirciden kaçmadı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiriyor. Her bölümü sosyal medyanın gündemine oturan dizi bu defa çekim hatasıyla dikkat çekti. Demet Evgar'ın o sahnesi seyircinin gözünden kaçmadı.

Magazin 05-04-24 08:38

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ kraliçe olduğu geceden paylaştı! Beğeni yağdı

Ekranların uzun soluklu dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Meltem karakteri ile hafızalara kazınan Pınar Altuğ şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa kraliçe olduğu geceden paylaştı. Pınar Altuğ'un o karesine beğeni yağdı.

Magazin 04-04-24 17:41

Üç Kız Kardeş dizisinin finaline geri sayım! Tarih belli oldu

Ekranların sevilen dizisi Üç Kız Kardeş final yapıyor. Yönetmenliğini Eda Teksöz'ün üstlendiği, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı Üç Kız Kardeş dizisi her cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. 3 sezondur ilgiyle izlenen dizi yakın zamanda son bölümüyle ekranlara veda edecek.

Magazin 03-04-24 18:36

'Devir ekonomi devri' dedi özel okul fiyatlarını sert eleştirdi! Seda Bakan'ın ekonomi yorumu gündem oldu

'Behzat Ç.', 'Kardeş Payı', 'Mucize Doktor' gibi yapımlarda rol alan Seda Bakan son olarak Netflix dizisi Zeytin Ağacı'nda hayat verdiği 'Leyla' karakteriyle adından söz ettirdi. Şimdilerde yeni filmi için sete çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncu yaptığı 'ekonomi' yorumuyla gündem oldu.

Magazin 03-04-24 10:57

ATV'den şaşırtan erken final kararı! O dizinin fişini çekti

Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin, Halil Babür, Bige Önal ve Tilbe Saran ve Arif Pişkin gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Yaban Çiçekleri dizisi için final kararı verildi. Dizinin reytingleri düşük gelince hem kanal, hem de yapım şirketi fikir birliğine vardı.

Magazin 02-04-24 15:23

Türkiye'nin konuştuğu 'Sucu Metin Şenay olayı' Gaddar dizisine konu oluyor

NOW ekranlarında yayınlanan Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu Gaddar dizisi büyük bir merakla izleniyor. “Gaddar” dizisinde bu cuma toplumun vicdanını kanatan büyük bir konu işleniyor. Dizide günlerce gündemden düşmeyen 'Sucu Metin Şenay olayı'ndan esinlenilen acı hikâye ele alınacak.

Magazin 02-04-24 12:39

Kızıl Goncalar'daki o sahne gündem oldu! Cüneyd ve Zeynep'in sahnesine yorum yağdı! 'Senden kaçıp okuyayım diye'

Başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz'in yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Dizinin son bölümüne Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ile Mina Demirtaş'ın canlandırdığı Zeynep karakterinin sahneleri damga vurdu. İkili arasındaki diyalog sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 02-04-24 09:53

Kirli Sepeti'nden Bahar dizisine bomba transfer! Diziye Rengin'in eşi olarak dahil oluyor!

İzleyiciler tarafından oldukça merakla izlenen “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisi her hafta en çok izlenen dizi olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu.

Magazin 01-04-24 16:07

Arka Sokaklar'ın Volkan Komiser'iydi... Kansere yakalanınca oyunculuğa ara verdi! Boğaç Aksoy son sağlık durumunu açıkladı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Volkan Komiser' karakteri ile hafızalara kazınan Boğaç Aksoy lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuş ve tedavi sürecine başlamıştı. Bu süreçte oyunculuğa da ara veren ünlü isim kanser tedavisini tamamladı. Aksoy sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 30-03-24 14:48

Bomba iddia... Finali öne çekildi! Ömer dizisinin final tarihi belli oldu

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar’ın başrollerini paylaştığı Ömer dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen dizinin final yapacağına dair iddialar gündeme gelmeye başladı. İddiaya göre; Ömer dizisinin final tarihi belli oldu.

Magazin 30-03-24 07:56

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü pavyon dansı kurslarını duyunca... Tepkisi gündem oldu

Yılmaz Erdoğan'ın hem senaryosunu kaleme aldığı hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisi büyük ses getirdi. Dizide özellikle Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakteri çok konuşuldu. Dilber karakterinin elbisesi ve dansı büyük rağbet gördü. Dilber dansı için kurslar bile açıldı. Hazar Ergüçlü pavyon dansı kurslarını duyunca verdiği cevapla gündem oldu.

Magazin 27-03-24 13:05

O sahne heyecanla bekleniyordu... Kızılcık Şerbeti görüntüleri sızdı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Sosyal medyada çok konuşulan dizide her hafta beklenmedik sürprizler yaşanıyor. Yeni isimlerin dahil olacağı dizide Fatih ve Görkem'in düğün sahnesi çekildi. O görüntüler sosyal medyaya sızdı.

Magazin 27-03-24 10:55

Ömer dizisi setinden paylaşım! Sinem Kobal'ın set pozu heyecanlandırdı

Uzun bir süredir TV ekranlarından uzak olan Sinem Kobal'ın Ömer setinden paylaşım yapması bile hayranlarını heyecanlandırdı. Kızıyla birlikte Ömer dizisi setinden fotoğraf paylaşan güzel oyuncunun işte sete gitme sebebi...

Magazin 27-03-24 07:18

Kızıl Goncalar dizisi final mi yapacak? Dizinin yapımcı Faruk Turgut'tan açıklama geldi

Büyük bir merakla izlenen Kızıl Goncalar dizisinin final yapacağı iddia edilmişti. Konuyla ilgili konuşan dizinin yapımcısı Faruk Turgut iddiaların doğru olmadığını 19.bölümde dizinin sezon finali yapacağını ifade etti.

Magazin 26-03-24 13:11

Sherlock Holmes'in yıldızı Benedict Cumberbatch'ın yeni dizisi Eric'in afişi paylaşıldı! Beğeni topladı

Benedict Cumberbatch'in yeni dizisi Eric'in yeni afişi paylaşıldı. Netflix'te yayınlanması için geri sayımın başladığı dizinin afişi ünlü oyuncunun hayranları tarafından beğenildi. Dizinin 30 Mayıs'ta gösterime girmesi bekleniyor.

Trend 23-03-24 14:33

İnci Taneleri'ndeki o sahne sosyal medyayı salladı! 'Dilber'i oynatamayınca...'

Yılmaz Erdoğan'ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren İnci Taneleri dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Dizinin son bölümüne Yılmaz Erdoğan'ın hayat verdiği Azem karakterinin 'Yazan Kalem Siyah' şarkısını seslendirdiği anlar damga vurdu. O sahneye yorum yağdı.

Magazin 22-03-24 09:43

Yalı Çapkını'nda bomba ayrılık! Tüm dengeler değişecek

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü büyük ses getiren dizide bomba bir ayrılık yaşanacak.

Magazin 22-03-24 08:26

Yüreklere dokunan hikayesiyle Türkiye bu baba ve oğlu çok sevdi!

Bir baba oğul hikayesi... Her çarşamba akşamı ekrana gelen, Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, sürükleyici hikayesinin yanında izleyicileri gözyaşlarına boğan baba oğul sahneleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Haber 20-03-24 16:15

'Ramazan' sahnesi tepki çekmişti! Kızıl Goncalar’ın senaristinden olay sözler

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ile Nefise Esma Yılmaz'ın canlandırdığı Mira karakteri arasında geçen diyalog damga vurmuştu. 'Ramazan' sahnesi izleyenlerin tepkisini çekmişti. Dizinin senaristi sessizliğini bozdu.

Magazin 20-03-24 11:40

Kızıl Goncalar'daki o sahne sosyal medyayı salladı! Mira ve Cüneyd arasındaki 'Ramazan' diyaloğu gündem oldu

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizideki her sahne sosyal medyada gündem olmayı başarıyor. Dizinin son bölümüne Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd karakteri ile Nefise Esma Yılmaz'ın canlandırdığı Mira karkteri aarasında geçen 'Ramazan' diyaloğu damga vurdu...

Magazin 19-03-24 08:30

Sihirli Annem'in Dudu Peri'si Nevra Serezli'den yıllar sonra itiraf... Biraz acıtıcı geldi diyerek açıkladı

Sihirli Annem dizisi 7'den 77'ye neredeyse herkesin severek izlediği bir diziydi. 2003 yılında başlayan dizinin en çok sevilen karakterlerinden biri de Dudu Peri'ydi. Dizide Dudu Peri'ye hayat veren Nevra Serezli katıldığı YouTube programında yeniden çekilen Sihirli Annem dizisi hakkında konuştu.

Magazin 18-03-24 15:49

Kızılcık Şerbeti'nde ortalık yine karışacak! Doğa'ya bomba partner

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkı ile imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. İzleyenlerin tepkisi çekmeye başlayan dizi hakkında bomba bir gelişme yaşandı. Doğa'nın partneri belli oldu...

Magazin 15-03-24 08:39

Demet Evgar Bahar dizisinin setinden o sırrı paylaştı! 'Her derde deva olduğu gibi...' Gösterdikten sonra bir ısırık aldı

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Bahar ile son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen ünlü oyuncu Demet Evgar, hem dizideki sahneleri hem de oyunculuğu ve güzelliğiyle gündemden düşmüyor. İzleyiciler Bahar dizisini merakla takip ederken Evgar, sosyal medya hesabından çekim hazırlıkları sırasında bir paylaşım yaptı. Evgar, bu paylaşımda 'çillerinin sırrını' açıkladı.

Kadin 14-03-24 10:39

4 kişi tarafından tecavüze uğradı! Yargı'daki o sahneler sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Yargı dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Eren Komiser'in kızı Tuğçe'nin 4 kişi tarafından tecavüze uğradığı anlar damga vurmuştu. Şimdi de dizinin yeni bölüm fragmanı sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Fragmandaki Eren Komiser'in ''Parçalamışlar kızımı Ilgaz!'' sözleri yürekleri sızlattı.

Magazin 13-03-24 10:18

Kızılcık Şerbeti yine karışacak! İki bomba ayrılık...

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Sosyal medyada çok konuşulan dizide bu hafta beklenmedik ayrılıklar yaşanacak. Dizide iki ismin hikayesinde sona gelinecek.

Magazin 13-03-24 09:50

Ruhun Duymaz'ın güzeli Burcu Özberk bembeyaz giyinip, duvak taktı! 'Gelin gibi'

Son olarak Şükrü Özyıldız ile başrolünü paylaştığı Ruhun Duymaz dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Burcu Özberk başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle dikkat çekiyor. Bir dergi çekimi için poz veren Özberk bembeyaz giyinip, duvak taktı. Ünlü isme 'Gelin gibi' şeklinde yorumlar yapıldı.

Magazin 13-03-24 09:05

Ekin Koç'un hiç yaşlanmaması dikkat çekiyor! Ekin Koç yoksa vampir mi?

Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda “Umut” karakterine hayat veren oyuncu Ekin Koç’un yıllar geçse de hiç değişmeyen yüzü, ‘vampir’ benzetmesi yapılarak sosyal medyada gündeme oldu.

Magazin 12-03-24 18:23

Netflix dizisi değil gerçek! Çete lideri 'Barbekü' ülkeyi ele geçirdi başbakan zorla istifa ettirildi

Kuzey Amerika'da yer alan Haiti'de son günlerde yaşananlar Netflix dizilerini hatırlatıyor. Haiti başbakanı Henry, kaos sonrası istifa ettiğini duyurdu. 'Barbekü' lakaplı Jimmy Cherizie, çetelerin lideri konumunda ve ülke yönetiminde de oldukça söz sahibi!

Haber 12-03-24 14:36

Yasak aşkıyla imam nikahı kıymış sosyal medya ayağa kalkmıştı! Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen tesettüre girdiği anları yayınladı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkıyla imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. Ünlü oyuncu tesettüre girdiği anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 12-03-24 10:27

'Dünyayla Benim Aramda'daki sahneleri çok konuşulmuştu! Hafsanur Sancaktutan'tan Hülya Avşar yanıtı

'Ya Çok Seversen' dizisi final yapınca yeni teklifleri değerlendirmeye başlayan Hafsanur Sancaktutan daha önce oynadığı cesur sahnelerin halen konuşuyor olmasına dair açıklamada bulundu. Başarılı oyuncu "Hülya Avşar zamanında yapmış bunu bilmiyordum" dedi.

Magazin 10-03-24 09:50

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'nın tarzı gündem oldu

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Kıvılcım' karakteri ile büyük beğeni toplayan Evrim Alasya bu defa tarzı ve saçıyla sosyal medyanın diline düştü. 'Geleceğin Güçlü Kadınları' etkinliğine katılan ünlü oyuncunun tarzına adeta yorum yağdı.

Magazin 09-03-24 14:22

İmam nikahı kıyıp tesettüre girdi... Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi son bölümüyle sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Dizide Çimen karakterini canlandıran Selin Türkmen yasak aşk yaşadığı evli adamla imam nikahı kıyıp, tesettüre girdi. Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne tepki çekti.

Magazin 09-03-24 09:11

Dilber bu kez ağlattı! İnci Taneleri'ndeki o sahne sosyal medyada gündem oldu! Destek yağdı

Yılmaz Erdoğan'ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren İnci Taneleri dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü büyük ses getiren dizinin son bölümüne Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği şiddete uğrayan Dilber karakterine destek yağdı.

Magazin 08-03-24 08:46

Çukur'un Vartolu Saadettin'iydi... Erkan Kolçak Köstendil sokak fotoğrafçısının isteğini geri çevirmedi! Yorum yağdı

Bir dönemin efsane dizisi Çukur'da hayat verdiği 'Vartolu Saadettin' karakteri ile hafızalara kazınan Erkan Kolçak Köstendil son olarak Ne Gemiler Yaktım dizisinde rol almıştı. Başarılı oyunculuğu ve sempatik tavırları ile adından söz ettiren Köstendil bu defa bir sokak fotoğrafçısının isteğini geri çevirmemesi ile gündem oldu.

Magazin 07-03-24 16:57

Game Of Thrones'in yaratıcılarından! '3 Cisim Problemi' dizisi için geri sayım başladı... Bütçe rekoru kırdı: Bölüm başı 20 milyon dolar

Başrollerinde Jess Hong,Liam Cunningham ve Eiza Gonzalez'in yer aldığı '3 Cisim Problemi' dizisi için geri sayım başladı. Bilim kurgu türündeki dizi 21 Mart'ta Netflix'te sevenleriyle buluşmaya hazırlanırken ilk fragmanı da kullanıcıların ilgisini çekti.

Trend 07-03-24 15:45

4 kadını sıraya dizdi 'Köpek gibi havla' dedi... Taş Kağıt Makas dizisindeki o sahne RTÜK'ü harekete geçirdi

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven ve Hande Ataizi'nin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas dizisindeki bir sahne sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Dizide 4 kadının sıraya dizildiği ve kadınlara 'köpek gibi havla' denilen sahneye tepki yağdı. Yapılan eleştirilerin ardından RTÜK harekete geçti.

Magazin 07-03-24 14:51

Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun bomba projeyle ekranlara dönüyor! İşte yeni rolü

Bir dönem izleyiciyi ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi dizisi Türk televizyonlarının efsane yapımları arasında yer alıyor. Dizide canlandırdığı Memati rolü ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Gürkan Uygun bomba projeyle ekranlara dönüyor. Uygun yeni dizisinde Kürşat rolüne hayat verecek.

Magazin 06-03-24 19:56