Kısmetse Olur Haberleri

Kısmetse Olur yarışmacısı Çağrı Özer Nihat Hatipoğlu'na katıldı! 'Kadınlardan uygunsuz fotoğraflar alıyorum' deyince...

Nihat Hatipoğlu ile İftar programında sorulan sorular sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyor. Programa bu defa Kısmetse Olur yarışmacısı Çağrı Özer katıldı ve sorduğu soru ile herkesi şaşırttı. Çağrı Özer 'Kadınlardan uygunsuz fotoğraflar alıyorum' deyince Nihat Hatipoğlu bir kez daha sordu.

Magazin 03-04-2024 07:25

Kısmetse Olur'un olaylı yarışmacısı Rabia Karaca son haliyle gündem oldu! Kimse tanıyamadı! 'Sesi bile değişmiş'

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur'un ikinci sezonuna damgasını vuran Rabia Karaca şimdilerde YouTube'da izleyicisinin karşısına çıkan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programıyla geri döndü. Ancak Rabia Karaca'yı kimse tanıyamadı. Karaca, son haliyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 26-01-2024 10:59

Kısmetse Olur yarışmasında Gizem ve Ferhat'ın yer aldığı bir sahne tepki çekti! Kimin kime yürüdüğü belli olmuyor

İkinci sezonuyla YouTube'da izleyicisinin karşısına çıkmaya devam eden Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde Gizem ve Ferhat'ın yer aldığı bir sahne gündem oldu. Gizem'in çıkardığı ilginç sesler sosyal medyada çok konuşulurken ikilinin yer aldığı bir sahne tepki çekti.

Magazin 24-01-2024 11:18

Kısmetse Olur Gizem ve Ferhat'ın o anları sosyal medyada gündem oldu! 'TikTok erotizmi olmuş'

İkinci sezonuyla YouTube'da izleyicisinin karşısına çıkmaya devam eden Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde Gizem ve Ferhat'ın yakınlaştığı anlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Kırmızı odada baş başa kalan çiftin o anlarına adeta yorum yağdı.

Magazin 17-01-2024 15:33

Diğer Haber Etiketleri

Kısmetse Olur

Kısmetse Olur Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kısmetse Olur Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Esin Çepni ile aşk yaşıyor! Rizespor'un kalecisi Zafer Görgen'in eski sevgilisi Kısmetse Olur'un yıldızı çıktı

Eşi Bilal Hancı'nın ihanet videosunu sosyal medya üzerinden ifşalayan Esin Çepni boşanmanın ardından yeni bir aşka yelken açtı. Sevgilisiyle özel anlarını paylaşan ünlü ismin yeni sevgilisi Rizespor'un kalecisi Zafer Görgen olduğunu ortaya çıktı. Ünlü futbolcunun yaz aylarında Kısmetse Olur'un favori isimlerinden biriyle aşk yaşadığı biliniyordu...

Magazin 14-12-2023 15:28

Kısmetse Olur Simge Nur Erkoç estetik kurbanı oldu! Yüzündeki sıvı akmaya başladı...

Öykü Serter'in sunduğu Kısmetse Olur yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Simge Nur Erkoç, estetik kurbanı oldu. Çenesine işlem yaptıran Erkoç'un yüzünden enjekte edilen sıvı akmaya başlayınca doktoruna dava açtı.

Magazin 12-12-2023 16:43

TikTok fenomeni Aybüke Çangal'ın estetiksiz hali şoke etti! Görenler tanıyamadı

TikTok uygulamasında yayınladığı kısa videolar ile fenomen haline gelen Aybüke Çangal son olarak Kısmetse Olur programıyla adından söz ettirmişti. Programda Tolga Kandemir'le büyük bir aşk yaşayan ve ayrılan Aybüke Çangal estetiksiz haliyle gündem oldu. Ünlü fenomenin eski halini görenler tanımakta güçlük çekti.

Magazin 07-12-2023 13:50

Kısmetse Olur Cansel Çördük adeta bambaşka biri oldu! Görenler tanıyamadı! İddialı pozlarına yorum yağdı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen ve Seda Akgül'ün sunumuyla ekrana gelen Kısmetse Olur'un ilk sezon yarışmacılarından biri olan Cansel Çördük, Eser West ile yaşadığı aşkla hafızalarımıza kazındı. Programdan sonra Amerika'ya taşınıp kendine yeni bir hayat kuran Cansel şimdilerde değişimiyle adından söz ettiriyor. Cansel Çördük adeta bambaşka biri oldu. Son halini görenler tanıyamadı...

Magazin 02-12-2023 16:48

Melis Buse Betkayan'ın TikTok fenomeni sevgilisi Reşit Bozdağ gözaltına alındı! Çanta dolusu parayla çektiği video gündem oldu

Kısmetse Olur programıyla tanınan Melis Buse Betkayan'ın TikTok fenomeni sevgilisi Reşit Bozdağ gözaltına alındı. Sevgilisinin gözaltına alınmasıyla ilgili olarak Melis Buse Betkayan sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Reşit Bozdağ'ın ise çanta dolusu parayla çektiği video gündem oldu.

Magazin 24-11-2023 13:58

Emre Ubeyli ile büyük aşk yaşamıştı! Kısmetse Olur Ayça Ekin Beğen'in son hali gündem oldu

Seda Akgül'ün sunumu ile ekrana gelen Kısmetse Olur yayınlandığı döneme damga vurmuştu. Programda yarışmacılar arasındaki kavgalar ve yaşanan aşklar hala hafızalarda. Kısmetse Olur'a damga vuran isimlerden biri de Ayça Ekin Beğen oldu. Emre Ubeyli ile büyük aşk yaşayan ve ayrılıkları olay olan Ayça Ekin'in son halini görenler çok şaşırıyor.

Magazin 10-11-2023 14:07

Kısmetse Olur'a damga vurmuştu! Gamze Taşkın'ı görenler şoke oldu! 'Resmen evrim geçirmiş'

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Kısmetse Olur programına damga vuran ardından da Doya Doya Moda'ya katılıp diskalifiye edilen Gamze Taşkın sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Bir dönemlerin dillerden düşmeyen yarışmasını görenler tanımakta güçlük çekti. Gamze Taşkın'ın son hali gündem oldu.

Magazin 20-10-2023 14:22

Kısmetse Olur Batuhan kimdir, kaç yaşında, nereli? Kısmetse Olur Batuhan Taşarası sosyal medyada gündem oldu

Kısmetse Olur yarışması yeni sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya başladı. Yeni bölümleri Youtube üzerinden yayınlanan Kısmetse Olur: Aşkın Gücü’nde tavırları ve duygusal hikayesi ile dikkat çeken isimler arasında Batuhan Taşarası da yer aldı. Rap müziğin tanınan isimlerinden biri olan Batuhan Taşarası sosyal medyada gündem oldu. Peki, Kısmetse Olur Batuhan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 25-09-2023 11:14

Kısmetse Olur Aycan Varış'ın sevgilisiyle karakolluk olduğu iddia edildi! Ünlü fenomenden açıklama geldi

Bir dönemin efsane programı Kısmetse Olur'da ünlenen Aycan Varış yarışmanın ardından geniş bir hayran kitlesine ulaştı. 1 milyonun üzerinde takipçisi olan sosyal medya fenomeni Aycan Varış sevgilisiyle karakolluk olduğu iddia edildi. Ünlü fenomenden iddialara yanıt gecikmedi.

Magazin 18-09-2023 14:27

Kısmetse Olur Tuğçe Aleyna'nın eski hali ortaya çıktı! Görenler şoke oldu

5 yıl aradan sonra YouTube'da yeniden yayınlanmaya başlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü formatıyla izleyicisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Her bölümü kaos ve tartışmalarla geçen programdaki yarışmacıların eski halleri de çok konuşuluyor. Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde izleyicilerin dikkatini çekmeyi başaran yarışmacılardan biri olan Tuğçe Aleyna'nın eski halini görenler inanamadı.

Magazin 07-09-2023 17:29

Kısmetse Olur Yaren Dağ, Katarsis'e konuk oldu! İtiraflarıyla dikkat çekti... Yerlerde sürüklendim

Katarsis X-TRA’da Gökhan Çınar’ın konuğu Kısmetse Olur’un çok konuşulan yarışmacısı Yaren Dağ oldu. Yaren Dağ hem özel hayatına dair hem de yarışmaya dair itiraflarıyla dikkat çekti. Yarışmanın dikkat çeken ismi özgüvensiz olduğunu açıklayarak eski sevgilisine de geri döndüğünü açıkladı. Yaren Dağ çocukluğunda gördüğü şiddeti ve zor günleri de anlatarak zor anlar yaşadı.

Magazin 07-09-2023 15:44

Kısmetse Olur yarışmacıları birbirine girdi, sandalyeler havada uçuştu! Batuhan, Luca ve Oğulcan arasındaki kavganın görüntüleri ortaya çıktı

Bir dönemin reyting rekorları kıran yarışma programı Kısmetse Olur Aşkın Gücü formatıyla 5 yıl aradan sonra YouTube platformunda yeniden yayınlanmaya başlandı. Öykü Serter'in sunumuyla ekrana gelen Kısmetse Olur'da entrika, kaos ve tartışmalar hiç bitmiyor. Programın eski yarışmacıları Batuhan, Luca ve Oğulcan arasındaki büyük kavga sosyal medyayı salladı. Sandalyelerin havada uçuştuğu kavganın görüntüleri ise ortaya çıktı.

Magazin 04-09-2023 12:57

Kısmetse Olur'un yeni sunucusu Ebru Şancı Öztürk'ün estetiksiz hali ortaya çıktı! Görenler inanamadı

5 yıl aradan sonra YouTube platformunda izleyicisinin karşısına çıkan Kısmetse Olur, Aşkın Gücü formatıyla yayınlanıyor. Öykü Serter'in sunduğu programı yeni sezonda Ebru Şancı Öztürk'ün sunacağı yönündeki iddialar magazin gündemine bomba gibi düştü. Kısmetse Olur'un yeni sunucusu Ebru Şancı Öztürk'ün estetiksiz hali ortaya çıktı. Ünlü ismin eski halini görenler inanamadı.

Magazin 28-08-2023 10:43

Öykü Serter'e veda! Kısmetse Olur'un yeni sunucusu bakın kim oldu

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programdan bomba bir haber geldi. 12 Aralık 2022 günü yayın hayatına merhaba diyen Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nün sunuculuğunu Öykü Serter üstleniyordu. Yeni sezonda sunuculuğu başka bir ismin devralacağı öğrenildi.

Magazin 21-08-2023 19:49

Kısmetse Olur bitti mi, ne zaman bitecek? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 2023 sezon finali tarihi belli oldu mu?

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nün ne zaman biteceği merak ediliyor. 12 Aralık 2022 günü yayın hayatına merhaba diyen Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının sunuculuğunu Öykü Serter üstleniyor. YouTube'da yayınlanan Kısmetse Olur'un sezon finali tarihi sorgulanıyor. Peki, Kısmetse Olur bitti mi, ne zaman bitecek? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 2023 sezon finali tarihi belli oldu mu?

Magazin 18-08-2023 17:09

Kısmetse Olur Batuhan kendi cinsel içerikli görüntülerini yaymış! Mesleğini itiraf etti

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programıyla ünlenen Batuhan Boz, sosyal medyada yaptığı itirafla gündeme geldi. Batuhan Boz meğerse, cinsel içerikli görüntülerini kendisi sosyal medyada yayıyormuş... İşte olayın detayları ve genç yarışmacının mesleği...

Magazin 17-08-2023 14:31

TikTok fenomeni Aybüke Çangal'la büyük aşk yaşamıştı! Kısmetse Olur Tolga'nın yeni sevgilisi bakın kim çıktı

Kısmetse Olur'da tanışarak büyük aşk yaşayan Tolga Kandemir ve Aybüke Çangal aşkları için yarışmayı terk etmişlerdi. Habersiz bir şekilde çekimlere katılmadıkları gerekçe gösterilen çift programdan diskalifiye edilmişti. Dışarda bir süre daha aşklarına devam eden ünlü çift ayrılık haberiyle hayranlarını üzmüştü. Kısmetse Olur Tolga'nın yeni aşkı ortaya çıktı.

Magazin 17-08-2023 08:57

TikTok canlı yayınında saldırıya uğramıştı! Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan Esra Ezmeci'ye katıldı, hakaretler havada uçuştu

Kısmetse Olur programı ile adını duyuran Melis Buse Betkayan evli olan sosyal medya fenomeni Serbest Hoca ile yaşadığı inişli çıkışlı ilişkisiyle gündemden düşmüyor. Üç çocuk babası Reşit Bozdağ ile bir ayrılıp bir barışan Betkayan son olarak TikTok canlı yayınında saldırıya uğramıştı. Betkayan, saldırı sonrası Esra Ezmeci ile Yeni Baştan programına annesiyle birlikte katıldı, canlı yayında yer yerinden oynadı.

Magazin 16-08-2023 14:52

Kısmetse Olur'dan diskalifiye edilmişti! Simge Nur Erkoç'un estetiksiz hali ortaya çıktı

Bir dönemin efsane programı Kısmetse Olur, beş yıl aranın ardından Aşkın Gücü formatıyla YouTube platformunda yayınlanmaya başlandı. Öykü Serter'in sunumuyla ekrana gelen programdan diskalifiye edilen gelin adayı Simge Nur Erkoç'un estetiksiz hali ortaya çıktı. Kısmetse Olur Simge'nin yıllar önceki halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 12-08-2023 17:23

Kısmetse Olur'da diskalifiye şoku! Öykü Serter 'Bu anonsu daha önce de yaptık' diyerek açıkladı! 2 yarışmacı birden...

Bir dönemin efsane programı Kısmetse Olur 5 yıl aradan sonra Öykü Serter'in sunumuyla YouTube platformunda izleyicisinin karşısına çıkmaya başladı. Her bölümüyle olay olan Kısmetse Olur'da bu defa diskalifiye şoku yaşandı. Öykü Serter diskalifiye haberini yeni bölüm tanıtımında verirken fenomen gelin ve damat adayından açıklama gecikmedi.

Magazin 11-08-2023 14:37

İfşam çıkmış demişti! Kısmetse Olur Sedat Polat'ın o klibi sosyal medyayı salladı! Görenler inanamadı

Bir dönemin efsane programı Kısmetse Olur 5 yıl aradan sonra Öykü Serter'in sunumuyla YouTube platformunda izleyicisinin karşısına çıkmaya başladı. Her bölümüyle olay olan Kısmetse Olur'daki tavırları, asi tarzı ve yaşadığı aşklarla fenomen haline gelen Sedat Polat geçtiğimiz aylarda "İfşam çıkmış" açıklamasında bulunmuştu. Kısmetse Olur Sedat'ın eski hali sosyal medyayı salladı. Görenler değişimine inanamadı.

Magazin 08-08-2023 16:30

Kısmetse Olur'un TikTok fenomeni Buse Korkmaz estetiksiz haliyle şaşırttı! Görenler 'Bir sen kalmıştın' dedi

Kısmetse Olur'da yarışmacıların özel hayatları da program kadar ilgi çekmeye devam ediyor. Programa son katılan yarışmacılardan olan Buse Korkmaz'ın TikTok fenomeni olduğu ortaya çıkmıştı. Birçok yarışmacının estetikli olmasıyla uzun süre konuşulan Kısmetse Olur'un son yarışmacısı ünlü fenomen de estetik hali ile görenleri epey şaşırttı.

Magazin 06-08-2023 20:26

Kısmetse Olur Yaren'in estetiksiz hali ortaya çıktı, görenler çok şaşırdı! Değişimi olay oldu

5 yıl aradan sonra YouTube platformunda yayınlanmaya başlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde yaşadığı aşkla ve tavırlarıyla gündemden düşmeyen Yaren Dağ'ın estetiksiz hali ortaya çıktı. Yaren'in eski halini görenler tanımakta güçlük çekti. Verdiği kilolarla bambaşka biri olan Kısmetse Olur Yaren'i görenler kısa süreli şok geçirdi.

Magazin 04-08-2023 10:11

Kısmetse Olur Aybüke'nin estetiksiz hali ortaya çıktı, görenler çok şaşırdı! Gamzeleri bile estetikmiş...

5 yıl aradan sonra YouTube platformunda yayınlanmaya başlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde yaşadığı aşkla çok konuşulan ve daha sonra programdan diskalifiye edilen Aybüke Çangal'ın estetiksiz hali ortaya çıktı. Tolga Kandemir'le büyük bir aşk yaşayan ve ayrılan Aybüke'nin eski halini görenler tanıyamadı.

Magazin 02-08-2023 10:07

Kısmetse Olur yarışmacısı Kaan Seyhan feci trafik kazası geçirdi! Durumu kritik

Kısmetse Olur yarışması ile tanınan Kaan Seyhan iddialara göre feci bir trafik kazası geçirdi. Seyhan'ın yoğun bakımda olduğu ve durumunun kritik olduğu söylendi.

Magazin 22-07-2023 16:35

Ünlü fenomen Nez Demir Kısmetse Olur yarışmacısı tarafından dolandırıldığını iddia etti! 'Senin içinden geçerim ben' sözlerine Aybüke Çangal kayıtsız kalamadı

Youtube videolarıyla tanınan sosyal medya fenomeni ve iş insanı Nez Demir, bir Kısmetse Olur yarışmacısı tarafından dolandırıldığını iddia etti. Sosyal medya hesabından sert sözler sarf eden Demir'e Aybüke Çangal kayıtsız kalamadı.

Magazin 20-07-2023 14:19

Kısmetse Olur Elif Nur Yel'in estetiksiz hali sosyal medyanın diline düştü! Değişimi herkesi şaşırttı

Bir dönemin efsane programı Kısmetse Olur, Aşkın Gücü formatıyla YouTube platformu üzerinden yeniden izleyicisiyle buluşuyor. Yaşanan aşklar, ayrılıklar ve kaoslar ile gündemden düşmeyen programdaki yarışmacıların estetiksiz halleri de zaman zaman gündem oluyor. Bu defa, Sedat ile yaşadığı aşkla çok konuşulan Elif Nur Yel'in estetiksiz hali ortaya çıktı. Kısmetse Olur Elif'i görenler şoke oldu.

Magazin 18-07-2023 09:14

Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan TikTok canlı yayınında saldırıya uğradı! O anlar sosyal medyayı salladı

Kısmetse Olur programı ile adını duyuran Melis Buse Betkayan evli olan sosyal medya fenomeni Serbest Hoca ile yaşadığı inişli çıkışlı ilişkisiyle gündemden düşmüyor. Üç çocuk babası Reşit Bozdağ ile bir ayrılıp bir barışan Betkayan son olarak TikTok canlı yayınında saldırıya uğradı. Canlı yayındaki o dakikalar sosyal medyayı salladı.

Magazin 11-07-2023 17:02

Kısmetse Olur Cansel bu sefer minicik bikini altıyla olay oldu

Kısmetse Olur'un ilk sezonunda yer alan Cansel Çördük, programın bitiminden sonra Amerika'ya taşınmış ve burada şarkıcılık yapmaya başlamıştı. Değişimi ve erotik paylaşımlarıyla dikkat çeken Cansel son olarak minik bikinisiyle poz verince yine olay oldu.

Magazin 06-07-2023 15:41

Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün tarzı olay oldu! Göğüslerinin yarısı açık kaldı, yırtmacını ise zar zor kapadı

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur adlı izdivaç programında gelin adayı olan Cansel Çördük yurt dışında yaşıyor. Değişimiyle sık sık adından söz ettiren eski yarışmacı müstehcen pozlarıyla da dikkat çekiyor. Cansel son olarak göğüs dekoltesi ve kasığına kadar uzana yırtmacıyla olay oldu.

Magazin 30-06-2023 09:42

Kısmetse Olur Elif göğüs dekolteli poz verdi! Çok şanslısın adamsın Sedat

Bir dönemin fenomen programı Kısmetse Olur şimdilerde Youtube’da yayınlanıyor. Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programında yarışan ve güzelliği ile dikkat çeken Elif Nur Yel göğüs dekolteli pozlarıyla nefes kesti.

Magazin 10-06-2023 12:46

Katarsis'e katılan Cansel, çıplak görüntüleri sorulunca bakın ne dedi

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışmacıları arasında yer alan Cansel Ayanoğlu sık sık konuşmaları ve estetikleri ile gündem oluyor. Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis’e katılan Ayanoğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kısmetse Olur yarışmacısı Cansel bir süre önce ortaya çıkan çıplak görüntülerine de açıklık getirdi.

Magazin 09-06-2023 10:43

Kısmetse Olur Cansel Çördük, mini şortunun düğmelerini açıp poz verdi' Eski haline dönüyorsun

Kısmetse Olur'un ilk sezonunda yer alan Cansel Çördük, programın bitiminden sonra Amerika'ya taşınmıştı. Şarkıcılık yapan Kısmetse Olur Cansel erotik pozları ve değişimiyle gündemdeydi. Cansel Çördük son pozunu paylaşınca "Eski haline dönüyorsun" yorumları aldı.

Magazin 22-05-2023 14:42

Kısmetse Olur'dan diskalifiye edilmişlerdi! Aybüke ve Tolga çiftinden üzen haber

Bir dönemin fenomen programı Kısmetse Olur 5 yıl aradan sonra YouTube platformu üzerinden Öykü Serter'in sunumuyla ekrana geliyor. Programın sevilen çiftlerinden olan ve yarışmadan ayrılarak ilişkilerini dışarda yaşamaya karar veren Aybüke ve Tolga çiftinden üzen haber geldi.

Magazin 20-05-2023 15:36

Kısmetse Olur yapım ekibinin aylık kazancı ortaya çıktı! Duyanlar inanamadı

Bir döneme damgasını vuran evlilik programı Kısmetse Olur, 5 yıl aranın ardından yeniden yayınlanmaya başlandı. Öykü Serter'in sunumuyla YouTube'da izleyicisiyle buluşan Kısmetse Olur'un her bölümü ilgiyle takip ediliyor. Program hakkında ise her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Bu defa yapım ekibinin aylık kazancı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 28-04-2023 12:06

Kısmetse Olur Sedat Polat, Burak Öksüzoğlu ile düet yaptı! Klip sosyal medyanın diline düştü

5 yıl aradan sonra YouTube platformu üzerinde yeniden yayınlanmaya başlanan Kısmetse Olur büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Programın favori isimlerinden biri olan Sedat Polat, Burak Öksüzoğlu ile yaptığı düetle gündem oldu. Öksüzoğlu'nun Yangın şarkısı yeniden uyarlandı ve Kısmetse Olur evinde çekilen klip sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 26-04-2023 15:37

Kısmetse Olur'da rejiden gelen ses her şeyi ortaya çıkardı! Cansel ve Oğulcan'ın kavgası kurgu çıktı

5 yıl aradan sonra YouTube platformu üzerinden Öykü Serter'in sunumuyla izleyicisinin karşısına çıkan Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde rejiden gelen ses izleyicinin dikkatinden kaçmadı. Programda Cansel ve Oğulcan'ın kavgası sırasında rejinin verdiği sufle, kurgu söylentilerini güçlendirdi.

Magazin 25-04-2023 09:14

Kısmetse Olur Cansel Ayanoğlu gelinlik giydi, sosyal medya yıkıldı! Cansel ve Oğulcan evlendi mi?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü tüm hızıyla devam ediyor. 5 yıl aradan sonra Öykü Serter'in sunumuyla YouTube platformu üzerinden yayınlanmaya başlanan program sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Son olarak programın favori gelin adayı Cansel Ayanoğlu'nun gelinlikli fotoğraflarını yayınlanması gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 14-04-2023 12:43

Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün son pozlarını görenler Silikon mu taktırdın? dedi

Kısmetse Olur eski yarışmacısı olarak tanındıktan sonra Türkiye'yi terk eden ve müstehcen pozlarıyla adından söz ettiren Cansel Çördük son pozlarıyla yine dikkat çekti. Kısmetse Olur Cansel'in son pozlarını görenler "Silikon mu taktırdın?" dedi.

Magazin 14-04-2023 11:43

Kısmetse Olur Oğulcan Cansel için 'Ken' tişörtü giydi! Sosyal medyanın diline düştü

5 yıl aradan sonra Öykü Serter'in sunumuyla YouTube platformu üzerinden izleyicisinin karşısına çıkan Kısmetse Olur'un her bölümü çok konuşuluyor. Kısmetse Olur'un yeni bölümüne Cansel ve Oğulcan'ın Ken-Barbie tişörtü giymeleri damga vurdu. Kısmetse Olur yarışmacısı Oğulcan giydiği tişört yüzünden sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 13-04-2023 16:01

Kısmetse Olur'da Öykü Serter o yarışmacıya dayanamadı, canlı yayından kovdu! Komik bir şey değil

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programı Youtube üzerinden yayınlanmaya devam ediyor. İlgiyle takip edilen programın son eleme bölümüne Öykü Serter’in oylama sırasında bir yarışmacıyı kovması damga vurdu. “Ne yapıyorsun orada” diyen Serter, Tuğçe’nin o hareketlerine dayanamadı.

Magazin 06-04-2023 13:12

Fenomen Danla Bilic'ten Kısmetse Olur yarışmacısı Çağrı Özer'e ilginç teklif! 'Date tarihi?'

Sosyal medyada paylaştığı makyaj videolarıyla ünlenen YouTuber Danla Bilic'in her paylaşımı olay oluyor. Ünlü fenomen bu defa Kısmetse Olur yarışmacısı Çağrı Özer'le ilgili yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.

Magazin 03-04-2023 16:27

Kısmetse Olur yarışmacısı Tuğçe Aleyna o yoruma dayanamadı! Savcılığın yolunu tuttu

5 yıl aradan sonra YouTube platformunda yeniden yayınlanmaya başlanan Kısmetse Olur'da olaylar bitmiyor. Programın favori gelin adaylarından biri olan Tuğçe Aleyna bir sosyal medya kullanıcısının "Tuğçe'de sadece kızların anlayabileceği bir sinsilik var'' yorumuna çok sinirlendi ve savcılığın yolunu tuttu.

Magazin 03-04-2023 12:13

Kısmetse Olur Melis'ten TikTok fenomeni evli sevgilisine ağza alınmayacak sözler! Küfürün bini bir para: Ben erkek olsam...

Kısmetse Olur yarışması ile ünlenen Melis Buse Betkayan ve TikTok fenomeni evli sevgilisi Reşit Bozdağ birbirine girdi. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Bozdağ'a ilişkin sosyal medya paylaşımları çok konuşulan Melis Buse Betkayan yine gündem oldu. Sevgilisinin kendisini darp ettiğini açıklayıp bir süre sonra barıştıklarını duyuran Betkayan; Reşit Bozdağ'ın "Tüm Türkiye görsün, izlesin kimin ne olduğunu" notunu düştüğü yeni bir paylaşımda bulunmasının ardından açtı ağzını yumdu gözünü.

Magazin 02-04-2023 12:24

Kısmetse Olur yarışmacıları Oğulcan ve Sedat'ın İngilizce ile imtihanı sosyal medyayı salladı

5 yıl aradan sonra YouTube platformu üzerinden yeniden yayınlanmaya başlanan Kısmetse Olur'da bu defa güldüren dakikalar viral oldu. Programın popüler isimlerinden Oğulcan Yılmaz ve Sedat Polat'ın kızlar evine gitmek için İngilizce konuşmaya çalışması sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 30-03-2023 14:52