Konu Kilit Haberleri

Canlı Şişli seçim sonuçları! Şişli'de yerel seçimi Gökhan Yüksel mi Resul Emrah Şahan mı kazanıyor?

Yerel seçime artık çok kısa bir süre kaldı. İstanbul seçim sonuçlarının yanı sıra Şişli seçim sonuçları da yoğun bir şekilde takip ediliyor. AK Parti'nin adayı Gökhan Yüksel mi yoksa CHP’nin adayı Resul Emrah Şahan mı avantajlı? Pazar akşamı Şişli seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 2024-03-28 11:26:10

Canlı Şile seçim sonuçları! Şile'de yerel seçimi İlhan Ocaklı mı Özgür Kabadayı mı kazanıyor?

Yerel seçime artık çok kısa bir süre kaldı. İstanbul seçim sonuçlarının yanı sıra Şile seçim sonuçları da yoğun bir şekilde takip ediliyor. AK Parti'nin adayı İlhan Ocaklı mı yoksa CHP’nin adayı Özgür Kabadayı mi avantajlı? Pazar akşamı Şile seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 2024-03-28 11:18:42

Canlı Sultangazi seçim sonuçları! Sultangazi'de yerel seçimi Abdurrahman Dursun mu Ferhat Epözdemir mi kazanıyor?

Yerel seçime artık çok kısa bir süre kaldı. İstanbul seçim sonuçlarının yanı sıra Sultangazi seçim sonuçları da yoğun bir şekilde takip ediliyor. AK Parti'nin adayı Abdurrahman Dursun mu yoksa CHP’nin adayı Ferhat Epözdemir mi avantajlı? Pazar akşamı Sultangazi seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 2024-03-28 11:09:50

Canlı Tuzla seçim sonuçları! Tuzlalılar yerel seçim sonuçlarını bekliyor, Eren Ali Bingöl mü Şadi Yazıcı mı kazanacak?

İstanbul seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Tuzla seçim sonuçları da İstanbul'da sonucu merakla beklenen yerler arasında! Uzun süredir Tuzla'da belediye başkanlığı görevini yürüten Şadi Yazıcı mı yoksa CHP'nin adayı Eren Ali Bingöl mü seçimi kazanacak?

Haber 2024-03-28 11:05:28

Canlı Sultanbeyli seçim sonuçları! Sultanbeyli'de yerel seçimi Ali Tombaş mı Ayhan Koç mu kazanıyor?

Yerel seçime artık çok kısa bir süre kaldı. İstanbul seçim sonuçlarının yanı sıra Sultanbeyli seçim sonuçları da yoğun bir şekilde takip ediliyor. AK Parti'nin adayı Ali Tombaş mı yoksa CHP’nin adayı Ayhan Koç mu avantajlı? Pazar akşamı Sultanbeyli seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 28-03-24 11:00

Canlı Üsküdar seçim sonuçları! Üsküdar'da yerel seçimi Hilmi Türkmen mi Sinem Dedetaş mı kazanıyor?

Yerel seçime artık çok kısa bir süre kaldı. İstanbul seçim sonuçlarının yanı sıra Üsküdar seçim sonuçları da yoğun bir şekilde takip ediliyor. Mevcut belediye başkanı Hilmi Türkmen mi yoksa CHP’nin adayı Sinem Dedetaş mı avantajlı? Pazar akşamı Üsküdar seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 28-03-24 10:36

MSB duyurdu: 3 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

Haber 27-03-24 10:11

'Belediye paramı ödemedi' dedi, yaptığı 'pes' dedirtti

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde 8 yıl önce belediye tarafından açılan yolun geçtiği arsa sahibi Kadriye Ekinci, kamulaştırma bedelinin ödenmediği iddiasıyla yolu kepçeyle kazdırıp, parke taşlarıyla kapattı. Yoldan geçmek isteyen sürücüler, kapalı olduğunu görünce geri dönerken, belediye konu ile ilgili açıklama yapmadı. İşte detaylar...

Haber 24-03-24 14:59

MSB duyurdu: Metina'da 12 terörist etkisiz hale getirdi

Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında, Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 12 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 23-03-24 10:53

Tuzla’da Şehit Ahmet Köroğlu adına yeni kütüphane açıldı

Tuzla Belediyesi, Şifa Mahallesi’nde yaşayan ve ocak ayında Irak’ın kuzeyinde sürdürülen Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu anısını yaşatmak amacıyla modern tasarımlı ve 5 bin kitaplık zengin koleksiyona sahip bir kütüphane daha hizmete açtı.

Haber 21-03-24 14:50

MSB'den Pençe-Kilit açıklaması: Ufak bir bölüm kaldı, kilidi kapatacağız

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Irak tarafı da terör örgütü PKK'yı tehdit olarak görmektedir. Ortak Harekat Merkezi ve diğer terörle mücadeledeki işbirliği tekliflerimize olumlu yaklaşmaktadırlar." denildi. Öte yandan Pençe-Kilit bölgesiyle ilgili de açıklama yapan bakanlık, "Orada ufak bir bölüm kaldı, orayı da temizleyip kilidi kapattıktan sonra hudutlarımız daha güvenli hale gelecektir.” ifadelerini kullandı.

Haber 21-03-24 12:06

Emekliye seyyanen zamda ‘Cumartesi’ sürprizi: AK Parti Genel sekreteri ‘çalışmalar başladı, konu masada’ dedi: Erdoğan’dan son dakika ek zam açıklaması gelebilir!

Son dakika haberleri… Emekli zammı için bir yandan Temmuz 2024 hesapları yapılırken bir yandan da seçim öncesi seyyanen zam talepleri gelmeye devam ediyor. Emekliye seyyanen zam için bugün ortaya atılan iddia milyonlarda heyecan yaratırken son dakika açıklaması Ankara’dan geldi. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin emekliye müjde gibi haberi duyurdu. Seyyanen zam Erdoğan’ın masasında, çalışmalar başladı!

Finans 20-03-24 14:59

Selahattin Demirtaş devreye giriyor: İstanbul'da dengeleri değiştirecek hamle! Seçime bir hafta kala çok dillendiriliyor

Özellikle İstanbul'da yerel seçimlerin kilit partilerinden olduğu değerlendirilen DEM Parti'yle ilgili çok konuşulacak kulis bilgisi canlı yayına damgasını vurdu. CHP ile 'kent uzlaşısı' kapsamında bazı ilçelerde aday çıkarmayan DEM Parti, Ekrem İmamoğlu'na ise rakip olarak Meral Danış Beştaş'ı göstermişti. Önümüzdeki günlerde Selahattin Demirtaş'ın devreye gireceği konuşuluyor, hem de seçime tam 1 hafta kala.

Haber 20-03-24 10:05

SON DAKİKA: Altın fiyatlarında saat 21.30’a dikkat! Fed faiz kararı sonrası en ufak sinyal bile her şeyi değiştirecek (20 Mart Çarşamba gram altın - çeyrek altın fiyatları)

Son dakika haberi… Altın fiyatları yatırımcıların bugün de gündemindeki sıcaklığını koruyor. Kritik günde yatırımcılar Kapalıçarşı gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatlarını araştırıyor. En çok merak edilen konu ise altın fiyatları ne olacak? Piyasayı etkileyecek kritik gün geldi çattı! ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı bugün saat 21.00’de açıklanacak. Piyasa sinyal alır almaz harekete geçecek. Altının gram fiyatı içinse İslam Memiş’ten 4000 TL tahmini geldi.

Finans 20-03-24 07:45

Oy nasıl kullanılır? Oy kullanırken nelere dikkat edilmeli?

Seçimlerde sandık başına gitmek ve oy verme hakkını kullanmak her birey için oldukça önemlidir. Oy kullanırken bazı önemli noktalara da dikkat edilmesi gerekmektedir. Oy kullanım anında yapılan en ufak bir hata o oyun geçersiz sayılmasına neden olabilmektedir. Özellikle ilk defa oy verecek olan kişilerin bu konu hakkında bilgi sahibi olması, oy verme sürecinin sağlıklı geçmesi açısından büyük önem taşımaktadır. Peki, oy nasıl kullanılır ve oy kullanırken nelere dikkat edilmeli?

Haber 19-03-24 19:01

SON DAKİKA | MSB acı haberi duyurdu! Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 1 asker şehit, 4 asker yaralı

Son dakika haberi: MSB, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan sızma ve saldırı girişiminde 1 askerin şehit olduğunu, 4 askerin de yaralandığını açıkladı.

Haber 19-03-24 15:15

Ne faiz artırma talimatı var, ne lüks iftar! Mehmet Şimşek için bir açıklama da bankalardan geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in bankalarla bir araya gelerek yaptığı iftar gündemden düşmüyor. Son olarak yemeğin lüks bir restoranda yapıldığı iddiası ortaya atılmıştı. Konuya ilişkin Türkiye Bankalar Birliği’nden açıklama geldi. TBB'den yapılan duyuruda, “Kasıtlı ve kötü niyetli bir çarpıtmadır. Sayın Bakan'ın iftara katılan bankacılara 'faiz artırma talimatı' verdiği yönündeki iddia da kesinlikle doğru değildir. Haberde konu edilen tüm hususlar iftiradır" denildi.

Finans 18-03-24 12:08

Yeniden Refah'tan ezber bozan 'CHP' çıkışı! AK Parti'den ziyade Mansur Yavaş'ın oyunu alıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Gölgemizde siyaset yapanlara fırsat vermeyiz" çıkışıyla bir kez daha tartışmalara konu olan Yeniden Refah Partisi'nden ezber bozan bir açıklama geldi. AK Parti'den 100 ilçe istendiği iddialarını değerlendiren, YRP'nin ABB başkan adayı Suat Kılıç, partisinin AK Parti'nin adayı Turgut Altınok'tan ziyade Mansur Yavaş'ın oyunu aldığını öne sürdü.

Haber 12-03-24 16:42

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde sınır güvenliği toplantısı yapıldı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde Iraklı yerel yetkililer ile sınır güvenliği toplantısının yapıldığını bildirdi.

Yurthaber 12-03-24 12:37

İlçe ilçe tespit ettik! İstanbul'da iftar menüleri cep yakıyor: Dışarıda iftar yapabilene aşk olsun

Ramazan ayının gelmesiyle beraber restoranların iftar menüleri de bir bir görücüye çıktı. Dün ilk iftarın yapılmasının ardından menü fiyatları bir kez daha gündem oldu. İstanbul'da her bütçeye göre iftar menüsü olmasıyla beraber semtler arasında görülen fiyat farkı müşterilerin dikkatini çekti. Göze batan bir başka konu ise iftar menülerinin geçen seneye göre neredeyse yüzde 100 zamlanması oldu. İşte 2024 yılı ramazan ayında İstanbul'daki iftar menüsü fiyatları...

Finans 12-03-24 11:53

MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyinde 5 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Haber 11-03-24 11:44

Irak ve Suriye'de operasyon! MSB duyurdu: 11 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesi ve Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 11 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Haber 10-03-24 11:31

Mersin Adliyesinde ‘güvenlikli bekleme salonu'ndan’ firar ile ilgili açıklama!

Mersin'de adliyede duruşmalara getirilen hükümlü veya tutukluların mahkeme öncesi konuldukları ‘güvenlikli bekleme salonu’ndan 2 hükümlünün firar etmesi ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığından açıklama yapıldı. Firarilerden birinin yakalandığı belirtilen açıklama, konu ile ilgili yürütülen soruşturmada hükümlülerin firar etmesine yardım ettiği iddiasıyla 2 kişinin tutuklandığı kaydedildi.

Haber 08-03-24 01:01

''Arda Güler'i Galatasaray'da görmekten mutluluk duyarım'' dedi ve sosyal medyayı birbirine kattı!

Galatasaraylı oyuncuların Beşiktaş maçından sonra yaptığı paylaşımları beğenen Arda Güler kafaları karıştırmıştı. Sezon sonunda takımdan kiralık olarak ayrılmaya hazırlanan Arda Güler'in bu hamlesi akıllarda soru işareti yaratmıştı. Sarı-kırmızılıların efsane ismi Ümit Karan'dan bu konu hakkında açıklama geldi.

Spor 07-03-24 18:56

Erkek öğrenci yurdunda sapık eğitmen kimse duymasın diye süpürge açmış! Taciz, tecavüz, şiddet videoları... Bizi karı-koca diye eşleştirip oynatıyordu

Kaldıkları yurtta eğitmenleri tarafından taciz edilen 14 yaş altındaki erkek öğrencilerin sözleri akıllara durgunluk verdi! Skandalın boyutunu ortaya koyan öğrenciler 21 yaşındaki eğitmenlerinin cinsel çağrışım uyandırabilecek oyun oynatıp özel bölgelerine dokunduğunu, bazı çocukları karı-koca diye eşleştirdiğini söyledi. Antalya'daki mide bulandıran olayla ilgili iddialara konu olan G.R.U., öğrencilerin iddiasına göre "kimse duymasın diye" bir de elektrikli süpürge açmış!

Haber 06-03-24 11:25

Ahmet Kaya filminin yönetmeni Kudret Sabancı isyan etti: Tekelci hatta baskıcı...

16 Kasım 2000'de vefat eden Ahmet Kaya'nın hayatını konu alan “Son Şarkı - Ahmet’in Türküsü” filmini yöneten Kudret Sabancı sanatçının ailesinin gösterdiği tepkiye isyan etti. Kaya, “Tarihsel ve somut olaylar üzerinde hiç kimsenin telif hakkı söz konusu değildir” ifadelerini kullandı.

Magazin 06-03-24 09:29

Cüneyt Özdemir'den ses getiren emekli maaşı çıkışı: 'Bu dediğimi unutmayın' dedi rakam vererek tepki gösterdi: Atıyor, sallıyor

Emekli maaşları gündem olmaya devam ediyor. 2024 yılının emekli maaşlarının belli olmasından bu yana kimi emekliler ek zam istiyor kimi seyyanen zam istiyor. Konu geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da gündemindeydi. Sadece hükümet değil yerel seçim vaatleri arasında da emekli vaatleri dikkat çekiyor. Gazeteci Cüneyt Özdemir'de emekli maaşlarına değinerek, "Kim çıkıp ona 10.000 lira vereceğim buna 5.000 lira vereceğim derse gerçekçi değil, atıyor" dedi.

Finans 05-03-24 10:14

Bedelli askerlik Meclis'in gündeminde! Kışla şartı kalkıyor mu? Milli Savunma Bakanı Güler yanıtladı

Bedelli askerlikte temel askerlik eğitiminin kaldırıp kaldırılmayacağı merak konusu oldu. Konu, TBMM'nin de gündemine geldi. Yanıtı ise Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler verdi.

Haber 04-03-24 11:21

Gece yemekleriyle meşhur...Türkiye'nin en obez ili zengin mutfağıyla şaşırtmadı! Uzmanların 'spor yapın' uyarısına 'şehir uygun değil' dediler

Türkiye'nin her bölgesinde ayrı güzel lezzetler var. Her yörenin kendine göre bir damak tadı ve meşhur yemeği bulunuyor. Bu illerden Adana diğer illeri bir konuda geride bıraktı. Akıllara ilk önce gece yemeği ve sokak lezzetleri gelse de Adana'nın diğer illeri geride bıraktığı konu obezite. Türkiye'de ilk sırayı kimseye kaptırmayan Adana'da uzmanlar vatandaşları 'spor yapın' diyerek uyardı ancak karşılığında hastalardan 'Diyet için uygun bir şehir değil' karşılığını aldı.

Haber 04-03-24 10:37

Tartışmalara son noktayı FIFA koydu! Mavi Kart kullanılacak mı?

Futbolseverler son haftalarda Mavi Kart uygulamasını tartışmaya başlamıştı. Uygulanıp uygulanmayacağı merak edilen konuyla ilgili FIFA'dan açıklama geldi. FIFA Başkanı Gianni Infantino, "Elit düzeyde mavi kart kullanılmayacak. Bu bizim için gündemde olmayan bir konu. FIFA, mavi karta tamamen karşı." ifadelerini kullandı.

Spor 02-03-24 10:51

Emekliye seyyanen zam gelecek mi? Özgür Erdursun 'Bence yapılacaktır' deyip açıkladı! 'Sadece seyyanen artışla bu iş olmaz, yapılması gereken...'

Milyonlarca emeklinin gündemindeki en önemli konulardan bir tanesi "Emekliye seyyanen zam gelecek mi?" sorusu. Bu konu siyasette de sıkça kendine yer bulurken sosyal güvenlik uzmanı Özgür Erdursun'dan da çarpıcı açıklamalar geldi. Seyyanen artış için "zorunlu bir ihtiyaç" ifadelerini kullanan Erdursun, "Sadece seyyanen artışla bu iş olmaz" diyerek şu anda yapılması gerektiğini düşündüklerini sıraladı.

Finans 01-03-24 17:38

Kurum, gazetecinin o sorusuna sinirlendi! Cevabını heceleyerek verdi: Ol-ma-ya-cak

31 Mart seçimlerine artık sayılı günler kaldı. İstanbul'daki yarışın nefes kesmesi beklenirken adaylar tempolarını yükseltti. Bugün gazetecilerle bir araya gelen Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum bir gazetecinin Kanal İstanbul sorusuna tepki gösterdi. Aynı konu üzerinde sürekli durulduğuna vurgu yapan Kurum, "Bizim gündemimizde olmayacak diye ısrarla söylememize rağmen siz de ısrarla Kanal İstanbul da Kanal İstanbul diyorsunuz." dedi.

Haber 01-03-24 16:04

Yaren Leylek ile Adem Amca 13'üncü kez buluştu! Geleneksel pozlarını yine verdiler

Milyonların her sene merakla beklediği büyük buluşma bu sene de gerçekleşti. Bursa'da yaşayan balıkçı Adem Yılmaz (68) ile dostluğu filme konu olan Yaren leylek, Eskikarağaç Leylek Köyü'ne bu yıl 13'üncü kez geldi. Adam Amca'nın kayığına konan Yaren Leylek, artık geleneksel hale gelen pozlarını verdi. İşte o görüntüler...

Haber 01-03-24 13:25

MSB duyurdu: 2 terörist etkisiz hale getirildi!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Haber 01-03-24 11:55

Gaziantep’in hamam kültürü müzede yaşatılıyor

Gaziantep’in türkülere konu olan hamamları, Gaziantep Hamam Müzesi’nde yaşatılıyor ve ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Yurthaber 29-02-24 14:15

İzmir’in göbeğinde 40 yıllık bir yılan hikayesi: Basmane Çukuru

İzmir’in Konak ilçesinde, 40 yılı aşkın bir süredir kentin göbeğinde davalık olan, bir türlü çözüme kavuşturulamayan ve “Basmane Çukuru” olarak anılan arazinin hikayesi, filmlere bile konu olacak bir karmaşa olarak tarihe geçti.

Yurthaber 29-02-24 11:16

O şimdi Adaletin Umut'u! Taş Kağıt Makas'ın Umut'u Ekin Koç, yeni dizi için konuştu

Gökdelenlerin dibindeki gecekondu mahallesi ile plazalar arasında sıkışıp kalan hayatların konu edildiği Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda unutkan bir baba ile sıra dışı bir hafıza yeteneğine sahip oğlunun tezatlığı da gündeme gelecek.

Magazin 27-02-24 18:26

Kredi kartına taksit kaldırıldı mı? Açıklama geldi

Kredi kartı kullananların merak ettiği bir konu da kredi kartı taksitlerinin kaldırıp kaldırılmayacağıydı. Herkesin merak ettiği konuyla ilgili açıklama geldi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, kredi kartı kullanımlarında taksit uygulamasının kaldırılmasına ilişkin hayata geçirilmiş herhangi bir düzenleme bulunmadığını bildirdi.

Haber 26-02-24 22:47

Köprüyü yaptırırken kimse destek vermeyince köprüye demir kapı yaptırıp kilit vurdu

Giresun’un Piraziz ilçesinde dere üzerine köprü yaptıran şahıs köprüyü yaptırırken kimse destek vermeyince köprüye demir kapı yaptırıp kilit vurdu.

Yurthaber 26-02-24 09:08

İmamoğlu, 'Bakanlık davet etti' demişti! Bakan Uraloğlu'ndan 'Ekrem İmamoğlu' sorusuna yanıt

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili soruya "Bu dün ve bugün İstanbul’un ve Türkiye’nin gündemine oturdu. Bizim gündemimize oturacak bir konu değil. Biz İstanbul’a nasıl hizmet ederiz onun derdindeyiz. Kim hangi törene nasıl katılacak, kim hangi sırada oturacak, hangi sırada konuşacak derdimiz o değil. Burada güzel bir hizmeti yarın açacağız. Derdimiz İstanbul’a hizmet olmalı" dedi.

Haber 25-02-24 17:25

Fenerbahçeli taraftarlardan yıldız isme protesto! Oyundan çıkarken tüm stat onu ıslıkladı

Fenerbahçe'nin sahasında Kasımpaşa'yı konu ettiği mücadelenin 60. dakikasında ilginç bir an yaşandı. İsmail Kartal Krunic'i oyundan alırken taraftarlar yıldız ismi protesto etti. İşte detaylar...

Spor 24-02-24 20:39

Odunpazarı şehidini unutmadı

Odunpazarı Belediyesi, 12 Ocak’ta Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Eskişehirli Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin için 40 Mevlidi okuttu.

Yurthaber 21-02-24 15:28

Yetişkin yıldız Adriana Chechik'ten çok konuşulacak itiraf! Bahçemde çıplak gezemeyeceğim için evimi satmaya karar verdim

Yetişkin yıldız Adriana Chechik, evini satıp taşınması gerektiğini çünkü bahçesinde artık çıplak olamayacağını söyleyince sosyal medyanın gündemine yerleşti. Fenomen isim bahçesinde rahat bir şekilde hareket edemediğini çünkü komşularının onu sürekli olarak izlediğini ifade etti. Ünlü isim dert yandığı konu sosyal medya kullanıcılarına, "Ne dertler var ama" dedirtti.

Trend 21-02-24 13:45

Yer: Antalya! 'Aynı odada iki erkek kalamaz' diyerek rezervasyonları iptal edildi

Antalya'da tatil yapmak isteyen iki erkek arkadaş hayatının şoklarını yaşadı. İnternet üzerinden rezervasyon yapan iki erkek, teyit etmek için oteli aradıklarında 'Aynı odada iki erkek kalamaz' yanıtıyla karşılaştı ve rezervasyonları iptal edildi. Konu yargıya taşınırken, otele para cezası kesildi.

Haber 20-02-24 22:24

Adına kayıtlı 550 telefon hattı açıldı! Duyanlar inanamadı: ‘8-10 sefer nezarethaneye bile düştü ama…’

Çoğu zaman haberlere konu olan telefon dolandırıcılarının bu kez yaptıklarını duyanlar inanamadı. Sahtekarlar bu kez İstanbul'da bir kişinin üzerine tam 550 hat açtırıp sayısız dolandırıcılık yaptı. Talihsiz adam başına gelenleri anlatırken 8-10 sefer nezarethaneye düştüğünü, 20-25 sefer karakolda ifade vermek zorunda kaldığını söyledi. Öte yandan 300 bin liradan fazla da fatura borcu ile karşı karşıya kaldı.

Haber 20-02-24 08:08

Adnan Oktar cezaevinde taciz ediyor! 'Kız getirme sistemi' aktif, skandal iddiayı Mynet'e duyurdu

Adnan Oktar denilen sapkın kişiyi birçok insan kediciklerinden hatırlıyor. A9 kanalındaki şovlarıyla sosyal medyadaki editlere konu olan Adnan Oktar'ın varlığı ve insanlar üzerindeki etkisi mizah etkeninin çok üstünde! On binlerce genç kızın, ailelerinin hayatlarını karartan Adnan Oktar aynı zamanda bir sapık.

Haber 19-02-24 08:19

'Kız getirme sistemi' aktif, skandal iddiayı Mynet'e açıkladı: Adnan Oktar genç avukatları cezaevinde taciz ediyor!

Adnan Oktar denilen sapkın terör örgütünü birçok kişi kediciklerinden hatırlıyor. A9 kanalındaki şovlarıyla sosyal medyadaki editlere konu olan Adnan Oktar'ın varlığı ve insanlar üzerindeki etkisi mizah etkeninin çok üstünde! On binlerce genç kızın, ailelerinin hayatlarını karartan Adnan Oktar aynı zamanda bir sapık.

Haber 19-02-24 08:11

MSB: Sızma girişiminde bulunan teröristler kaçmak zorunda kaldı

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde sızma girişiminde bulunan PKK’lı teröristlerin, komandoların başarılı müdahalesi ile geri kaçtıklarını duyurdu. Bölgede yapılan aramada ise çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Haber 18-02-24 14:46

MSB acı haberi duyurdu! Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerin bir üs bölgesine sızma girişimi sırasında çıkan çatışmada Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay'ın şehit olduğunu ve bir askerin yaralandığını açıkladı. Açıklamada ayrıca, 6 teröristin de etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Haber 17-02-24 20:07