Konuk Oyuncu Haberleri

İnci Taneleri'ne bomba bir isim daha! Yakışıklı oyuncu kadroda

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisi her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Yeni bölümleri heyecanla izlenen İnci Taneleri'ne yeni bir isim daha dahil oldu.

Magazin 2024-04-25 17:53:22

Aşk dedikodularıyla gündemdeydi! Bade İşçil'den çok konuşulacak itiraf! 'Arkadaşlarımın eşlerinden, sevgililerinden...'

Son dönemde adı iş insanı Saadettin Saran ile aşk dedikodularına karışan Bade İşçil, Ahmet Mümtaz Taylan'ın Empati programına konuk oldu. Programda samimi itiraflarda bulunan İşçil 'Varlık sebebim güzel olmak değil, öyle yaşamıyorum...' diyerek güzelliği yüzünden yaşadığı sıkıntıları da anlattı.

Magazin 2024-04-25 16:57:29

Tuvana Türkay sevenlerini korkuttu! Ünlü oyuncu hastaneye kaldırıldı

Şimdilerde Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde 'Victoria' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tuvana Türkay hayranlarını korkuttu. Hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu hasta yatağından sağlık durumu hakkında paylaşım yaptı.

Magazin 2024-04-25 15:11:18

Adı Aras Bulut İynemli ile anılıyordu... Cadı'nın yıldızı Buse Meral tarzıyla galaya damga vurdu

Son dönemde adı Aras Bulut İynemli ile anılan güzel oyuncu Buse Meral, Erman Bostan’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği Furkan Andıç ile başrolünü paylaştığı 'Cadı' filminin galasına tarzıyla damga vurdu. Transparan mini bir elbise giyen Meral, güzelliğiyle takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 2024-04-25 14:48:16

Diğer Haber Etiketleri

ele turu sera kutlubey Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan Bade İşçil gönül karakteri ünlü oyuncu yaşında Tuvana Türkay aras bulut Buse Meral Aras Bulut İynemli evlendi söyledi Esra Ezmeci evlilik sevgilisi İlker Kaleli Ceyda Düvenci Bülent Şakrak Zeynep Bastık sosyal medya Buket Aydın Hazar Ergüçlü Yılmaz Erdoğan film festivali çocuklar duymasın Ayşecan Tatari istedi Sinan Çetin sinan çetin oğlu Dilan Çiçek Deniz Rafael Cemo Çetin Bahar Candan Serenay Sarıkaya Caddebostan Sahili sörf Süleyman Atlı erden maçın Ziraat Türkiye Kupası ziraat türkiye kupası yarı final beşiktaş ankaragücü son dakika türkiye kupası akrep dolunayı Astrolog Göz deprem Astroloji fenerbahçe hakemi hakemlik maçı süper li Süper Lig Sivasspor VAR mert demir duman Hafsanur Sancaktutan 10 atan Panathinaikos Fatih Terim doping Eda Erdem Pınar Nilgün Belgün yalı çapkını ligi Fransa ligue Ligue 1 başakşehi galatasaray icardi iyet ligde Neslihan Atagül cenk demirer Ata Demirer Şevval Sam çocuğun İbrahim Tatlıses Acun Ilıcalı survivor bıraktı İstanbulspor Miss Turkey Berfu Yenenler Hazal Subaşı Hülya Avşar Kadir Ezildi erçel Hande Erçel baba oldu Ferdi Özbeğen Uğur Dündar Metin Akpınar burçin Aslıhan Karalar magazin Hale Caneroğlu devrim özkan a milli takım real madrid Arda Güler transfer anne Ezgi Mola Modacı Başak Dizer Uraz Kaygılaroğlu da, de barış alper Melisa Döngel Nurgül Yeşilçay UEFA futbol antrenman manchester city forması Juventus Serie A İtalya

İlk gece hamile kaldım diyerek yaşadıklarını anlattı! Esra Ezmeci'de anlattıklarına kimse anlam veremedi...

Beyaz TV'de yayınlanan Yeni Baştan programında konuk olan Ayşegül adındaki genç kadın imam nikahıyla evlendi ve evlilikten 10 gün sonra evine gelen eltisinin isteğiyle şoke oldu. 20 yaşındaki Ayşegül "İlk gece hamile kaldım" diyerek anlattıklarıyla ağızları açıkta bıraktı.

Magazin 25-04-24 14:21

İlker Kaleli sevgilisi Sıla için evini tadilata soktu! Bakın ne kadar masraf çıktı

3 yıldır İlker Kaleli ile aşk yaşayan Sıla Gençoğlu ilişkilerini gözlerden uzak yaşamaya çalışıyor. Birlikte yaşayan çiftten Kaleli evini sevgili için tadilata soktu. Yakışıklı oyuncu kesenin ağzını açtı.

Magazin 25-04-24 13:14

Zeynep Bastık konserinde Bülent Şakrak aşka geldi! O anlar dikkat çekti

Zeynep Bastık'ın konserinde Ceyda Düvenci ile bir süre önce boşanıp yeni aşka yelken açan Bülent Şakrak da vardı. Sevgilisi Esra Akpınar ile konserde dikkat çeken oyuncu o şarkıda aşka geldi.

Magazin 25-04-24 07:39

Klinik Psikolog Esra Ezmeci Buket Aydın'a konuk oldu! 'Hesap ödetmeyen kadın...' yorumu sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci Beyaz Tv'de sunduğu 'Esra Ezmeci ile Yeni Baştan' programı ile sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyor. Zaman zaman sosyal medya hesabından da takipçilerinin sorularını yanıtlayan Ezmeci bu defa Buket Aydın'ın programına konuk oldu. İlişkiler üzerine tavsiyeler veren Ezmeci, "Hesap ödetmeyen kadın aldatılmaya mahkumdur" sözleriyle sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Magazin 24-04-24 15:34

İnci Taneleri'ne bomba transfer! Tüm dengeler değişecek

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü sosyal medyada yankı uyandıran dizinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Dizide Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem karakterinin kızı Nehir'e hayat verecek oyuncu belli oldu.

Magazin 24-04-24 11:03

Kırmızı halıda göz kamaştırdı! Gizem Erman Soysaldı tarzıyla festivale damga vurdu

Ünlü oyuncu Gizem Erman Soysaldı, 'İçerdekiler' filmiyle Moskova Uluslararası Film Festivali'nin özel konuğu olarak Moskova'ya gitti. Kırmızı halıda göz dolduran Soysaldı mini elbisesi ve derin dekoltesiyle festivale damga vurdu.

Magazin 24-04-24 10:03

Çocuklar Duymasın'ın yıldızı Ayşecan Tatari'den eşine romantik sözler! On yıldır öptüğüm çocuk

"Çocuklar Duymasın" dizisinde canlandırdığı "Duygu" karakteriyle tanınan Ayşecan Tatari, sosyal medya hesabından kendi gibi oyuncu eşi Edip Tepeli'nin yeni yaşını kutladı. Tatari'nin paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 24-04-24 09:30

Bomba aşk iddiası! Dilan Çiçek Deniz ünlü yönetmenin oğluyla...

Son dönemde yüzündeki değişimle sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. Mert Yazıcıoğlu ile kısa süreli birliktelik yaşayan Deniz aradığı aşkı sonunda buldu. Güzel oyuncu gönlünü ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğluna kaptırdı.

Magazin 24-04-24 08:32

Serenay Sarıkaya'nın son pozları sosyal medyayı salladı! 'Bahar Candan olmuş'

Şu sıralar özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde bir mekandan çıkarken bir süredir adının aşk iddialarına karıştığı Mert Demir ile el ele görüntülendi. Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı böylece belgelenmiş oldu. Bu görüntüler ile magazin gündemine bomba gibi düşen Sarıkaya şimdi de son pozlarıyla adından söz ettirdi. Bahar Candan benzetmesi olay oldu.

Magazin 24-04-24 07:49

Kadıköy sahilinde 23 Nisan kutlamaları kapsamında sörf gösterisi yapıldı

Sörfçü Süleyman Atlı ve oyuncu Ozan Aydemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Kadıköy sahilinde sörf yaparak kutladı.

Yurthaber 24-04-24 07:40

Başkentte kazanan çıkmadı! Ankaragücü ile Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında golsüz berabere kaldı

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan yarı final mücadeleleri ile sürüyor. Yarı final karşılaşmasında Ankaragücü sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Mücadele başladığı skorla golsüz berabere sonuçlandı. İşte detaylar...

Spor 23-04-24 22:27

Bu tarihe dikkat! 'Sismik artış var' Uyarı bu kez astrologdan geldi!

Astrolog ve yazar Öner Döşer, Simge Fıstıkoğlu'nun sunumuyla gerçekleşen Gözkyüzü Sohbetleri adlı programa konuk oldu. 24 Nisan'da gerçekleşecek olan akrep dolunayının etkilerinden bahseden Döşer, deprem konusunda da uyarılarda bulundu. Sismik artış olduğunu belirten Döşer özellikle 8 Mayıs tarihine dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Kadin 23-04-24 15:05

Sivasspor'un kazandığı penaltı sonrası Fırat Aydınus'tan ilginç yorum! ''Bu sene kendi liginde 6 maça çıkmış''

Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor, sahasında konuk ettiği Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelenin ardından eski hakem Fırat Aydınus'tan maçın yabancı VAR hakemi hakkında flaş yorumlar geldi.

Spor 23-04-24 08:33

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı belgelendi! İlk kez el ele ve mutlu

Oyuncu Serenay Sarıkaya ile şarkıcı Mert Demir'in ilişkisi aylardır gizemini koruyordu. Sarıkaya ve Demir'in aşkı belgelendi. Çift, bir mekandan el ele çıkarken ilk kez kameralara takıldı. Keyifleri yerinde olan çiçeği burnunda çift, etrafa gülücükler saçtı.

Magazin 23-04-24 08:23

Birileri var, olabilir demişti... Hafsanur Sancaktutan ve Sadri Alışık aşkı kısa sürdü!

Son dönemde cesur sahneleriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Hafsanur Sancaktutan'ın Sadri Alışık ile aşkı ise kısa sürdü.

Magazin 23-04-24 08:19

Fatih Terim'in takımı Panathinaikos'u yakından ilgilendiren doping skandalı patlak verdi! Golcü oyuncu Fortis Ioannidis'ten açıklama geldi...

Yunanistan'da şampiyonluğa koşan Fatih Terim'in takımı Panathinaikos ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Takımın golcü oyuncusu Fotis Ioannidis hakkında çıkan doping iddialarına yanıt veren Fatih Terim oyuncusunu savundu.

Spor 22-04-24 16:33

Eda Erdem ünlü oyuncuyu tanımadı mı? O anlar sosyal medyanın diline fena düştü

Fenerbahçe Opet, Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşırken maç sonunda kaptan Eda Erdem büyük ilgi gördü. Gibi' dizisinde ‘Ersoy’ karakterini canlandıran oyuncu Ahmet Kürşat Öçalan, Fenerbahçe voleybol takımının kaptanı Eda Erdem Dündar ile şampiyonluk kürsüsünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Magazin 22-04-24 15:02

Türkiye'nin konuştuğu olay! Suphiye Orancı olayında usta oyuncu Nilgün Belgün'den bomba açıklama: Başıma bir şey gelmeyecekse...

Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Anne Suphiye Orancı bulunmuş, ancak bir açıklama yapmak istememişti. Türkiye'nin konuştuğu bu olayla ilgili birçok yorum yapılırken dikkat çeken bir açıklama da oyuncu Nilgün Belgün'den geldi.

Magazin 22-04-24 11:06

Yalı Çapkını dizisine bomba transfer! Usta oyuncu dizinin kadrosuna dahil oluyor

Her hafta büyük bir heyecanla izlenen “Yalı Çapkını” dizisinin yeni bir değişiklik olmazsa 7 Haziran’da sezon finali yapması planlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna usta bir isim dahil oluyor.

Magazin 22-04-24 09:54

Ligue 1 lideri PSG, Lyon'u 4-1 yendi!

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) maçında Paris Saint-Germain (PSG), konuk ettiği Olimpik Lyon'u 4-1 mağlup etti.

Spor 22-04-24 09:13

Galatasaray yoluna gümbür gümbür devam ediyor! Pendikspor engelini 4-1'lik skorla geçtiler...

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, Pendikspor’u konuk etti. Şampiyonluk yolunda kayıp yaşamak istemeyen Galatasaray ile küme düşmeme mücadelesi veren Pendikspor müthiş bir oyun ortaya koydu. RAMS Park'ta oynanan maçı Galatasaray 4-1 kazanarak Fenerbahçe ile puan farkını maç fazlasıyla 5'e çıkarttı.

Spor 21-04-24 20:57

Mauro Icardi, Galatasaray tarihine geçti! Bunu yapabilen yabancı oyuncu daha önce olmadı...

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, ligde oynadığı 5 maçta 6 gol attı. Sarı-kırmızılıların golcü oyuncusu attığı bu golün ardından Galatasaray tarihine geçmeyi başardı.

Spor 21-04-24 20:35

Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu'yu doğum gününde öpmeye doyamadı! Sen gel yavrum şöyle

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, sosyal medya hesabından eşi Kadir Doğulu'nun yaş gününü kutladı. Atagül, paylaşıma ise "Sen gel yavrum şöyle. İyi ki iyi ki iyi ki!" notunu düştü.

Magazin 21-04-24 15:33

Ata Demirer kardeşi Cenk Demirer'le pozunu paylaştı! Çok benziyorlar

Verdiği kilolarla adından söz ettiren Ata Demirer'in fit görünümü beğeni alıyor. Oyuncu bu kez kardeşiyle beraber paylaştığı pozla gündeme geldi. Oyuncunun hayranları kardeşini ona benzetti.

Magazin 21-04-24 10:10

Usta oyuncu Şevval Sam reklamcı sevgilisi Cem Topçuoğlu ilk kez poz verdi!

Başarılı kariyeri ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Şevval Sam, geçtiğimiz aylarda yeni bir ilişkiye başladığını duyurmuştu. Ünlü sanatçı yeni sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez görüntülendi.

Magazin 21-04-24 07:48

İbrahim Tatlıses'in filmlerinde figürandı... Tatlıses'ten konuyla ilgili ilk açıklama geldi

Türkiye’nin konuştuğu Suphiye Orancı’nın, 1980’li yıllarda çekilen İbrahim Tatlıses’in oynadığı Aşıksın filminde figüranlık yaptığı ortaya çıkmıştı. Orancı'nın figüran olarak oynadığı filmlerde yönetmen ve oyuncu olan İbrahim Tatlıses konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Magazin 21-04-24 07:23

Survivor'da cinsellik sorusuna açık açık cevap verdi! Acun Ilıcalı'nın itirafı gündem oldu! 'Romantik ilişkiler...'

Her bölümü büyük ses getiren Survivor All Star'da heyecan hiç bitmeden devam ediyor. Yarışmacılar arasındaki tartışmalar ve kaoslar sosyal medyayı meşgul ederken Acun Ilıcalı itiraflarıyla gündem oldu. 343 Digital YouTube kanalının Röveşata programına konuk olan Ilıcalı Survivor'da cinsellik sorusuna açık açık cevap verdi.

Magazin 20-04-24 16:17

Trendyol Süper Lig’e veda eden ilk takım İstanbulspor oldu

Süper Lig’in 33’üncü haftasında sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük’e 2-1 mağlup olan İstanbulspor, bitime 5 maç kala lige veda eden ilk takım oldu. İstanbulspor, 33 maçta 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 22 mağlubiyet ile 16 puan topladı.

Spor 20-04-24 15:46

Berfu Yenenler'e konuk oldu! Hazal Subaşı'nın ilişki taktiği gündem oldu! 'Altıncı ayda...'

Adını Sen Koy, Halka, Çukur, Kasaba Doktoru ve Dilek Taşı gibi birçok başarılı projede yer alan Hazal Subaşı rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarla adından söz ettiren Subaşı Berfu Yenenler'in YouTube programına konuk oldu. Hazal Subaşı'nın ilişki taktiği ise herkesi şaşırttı.

Magazin 20-04-24 15:10

Hülya Avşar Kadir Ezildi'ye özel hayatını 'Ten tene, ter tere...' diyerek açık açık sordu! Yatak odası yanıtı olay oldu

Renkli kişiliği ve temizlik tutkusu ile adını kısa sürede tüm Türkiye'ye duyuran fenomen sunucu Kadir Ezildi, Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk oldu. Avşar Ezildi'ye özel hayatına dair sorular sordu. Kadir Ezildi hayatında biri olduğunu itiraf etti ve yatak odası yanıtıyla dikkat çekti.

Magazin 20-04-24 12:20

Bir marka için kamera karşısına geçen Hande Erçel'in iddialı pozlarına bakan bir daha baktı!

Bir süredir Hakan Sabancı ile aşk yaşayan oyuncu Hande Erçel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Oyuncu bu kez yüzü olduğu marka için kamera karşısına geçti.

Magazin 19-04-24 18:00

Türkiye'nin konuştuğu olayda bir ünlü isim daha! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun en büyük ablasının babası... 'Ferdi Özbeğen' iddiası...

Usta oyuncu Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun, ablasının babasına dair tartışmalar devam ederken, Gazeteci Onur Akay'dan çarpıcı bir iddia daha geldi. Akay, en büyük ablanın babasının, şarkıcı Ferdi Özbeğen olduğunu dile getirdi. Bu iddia ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 19-04-24 15:47

Ünlü oyuncu Aslıhan Karalar o üniversiteden mezun oldu! Cüppe giydi, kep attı...

Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken ünlü oyuncu Aslıhan Karalar, Kuruluş Osman dizisinde hayat verdiği Burçin Hatun karakteriyle adından uzun süre söz ettirmişti. İngiltere'deki Essex Üniversitesi’nde okuyan Karalar mezun oldu.

Magazin 19-04-24 11:56

NewYork pozları olay oldu! Serenay Sarıkaya'ya beğeni yağdı

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde GQ'nun New York'ta düzenlediği davette boy gösterdi. Türkiye Yaratıcılık Ödülü’nü alan Sarıkaya tarzıyla geceye damga vurdu. Serenay Sarıkaya şimdi de New York pozlarıyla çok konuşuldu. Ünlü isme beğeni yağdı.

Magazin 19-04-24 10:41

Oyuncu Bade İşçil'in iş insanı Sadettin Saran ile aşk yaşadığı iddia edilmişti! Yanıt gecikmedi

Yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen oyuncu Bade İşçil'in, iş insanı Saadettin Saran ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülenen oyuncu, ilişki iddialarıyla ilgili konuştu.

Magazin 19-04-24 10:41

Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı Hale Caneroğlu son halini paylaştı! Yeni hali görenleri şaşırttı... Pozları sosyal medyayı salladı

Yıllar geçmesine rağmen herkesin oldukça ilgiyle izlediği Avrupa Yakası dizisinde Yaprak karakterine hayat veren Hale Caneroğlu, yıllar sonraki haliyle gündeme geldi. Oyuncu son olarak Instagram hesabından son halini paylaştı. Sosyal medyada beğeni yağdı.

Magazin 19-04-24 09:48

Ünlü futbolcu ile aşk yaşamıştı! Devrim Özkan son pozlarıyla olay oldu! Dövmesi dikkat çekti

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Devrim Özkan özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşayan Özkan'ın ayrılığı uzun süre konuşulmuştu. Devrim Özkan şimdi de tatil pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 19-04-24 08:44

Arda Güler kendisine gelen transfer teklifini böyle reddetti! Sizde oynamam çünkü...

A Milli Takım'ın yıldız isimlerinden Arda Güler'in İspanya kariyeri şu an dek pek de istediği gibi gitmezken genç oyuncu için ayrılık iddiaları ortaya atılmıştı. Başka bir takıma kiralanacağı konuşulan Güler için ilk teklif Sevilla'dan gelirken, yıldız isim o teklifi reddetti. İşte detaylar...

Spor 18-04-24 20:11

'60 günde 20 kilo verdi' dendi! Ezgi Mola isyan etti

İşletmeci Mustafa Aksakallı ile Mayıs 2023'te nikâh masasına oturan Ezgi Mola, kasım ayında oğlu Can'ın doğumu ile ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Şimdilerde oğlu Can ile paylaşımlar yapan Ezgi Mola'nın 60 günde 20 kilo verdiği iddia edildi. Ünlü oyuncu o hakkındaki iddialara sert çıktı.

Magazin 18-04-24 15:21

Estetikleriyle gündemdeydi! Dilan Çiçek Deniz'in son pozları olay oldu

Son dönemde yüzündeki değişimle sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz estetikleriyle ilgili olarak 'Paşa gönlüm o an öyle bir şey istedi, denemek istedim' açıklamasıyla uzun süre konuşulmuştu. Deniz, şimdi de son haliyle gündem oldu. Özel bir geceye katılan ünlü oyuncu tarzıyla beğeni topladı.

Magazin 18-04-24 09:24

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer beyazlar içinde paylaştı! Bakan bir daha baktı

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Son olarak bir davete katılmak için beyazlar içinde giyinen Dizer, boy boy pozlarını Instagram hesabında takipçileriyle paylaştı. Güzelliğiyle büyüleyen Başak Dizer'in pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 18-04-24 01:31

Sergi pozları olay olmuştu! Aşka gelen Uraz Kaygılaroğlu yeni sevgilisiyle peş peşe paylaşım yaptı

Uraz Kaygılaroğlu'nun bir sergi için verdiği pozları büyük tepki çekmişti. Sosyal medyada gündem yaratan pozlar hakkında açıklama yapan Kaygılaroğlu, o pozları sanatçı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için verdiğini belirtmişti. Bu kez aşka gelen ünlü oyuncu yeni sevilisiyle peş peşe paylaşım yaptı.

Magazin 17-04-24 23:22

Adı Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz ile anılan Melisa Döngel'den beklenen açıklama geldi!

Son günlerde ismi Sarı-Kırmızılılar'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz ile anılan güzel oyuncu Melisa Döngel'den çıkan aşk iddialarına dair açıklamalarda bulundu.

Spor 17-04-24 18:17

Nurgül Yeşilçay'ın iddialı pozları sosyal medyayı salladı! Lahmacun kombini

Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay sosyal medya paylaştığı iddialı pozlara 'Lahmacun kombini' notunu düştü.

Magazin 17-04-24 17:55

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City ile karşılaşacak Real Madrid'de oyuncuların sahaya çıkarken yaptıkları gündem oldu!

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Manchester City'e konuk olacak Real Madrid, karşılaşma öncesi Etihad Stadyumu'nda antrenman yaptı. Arda Güler'in de içinde bulunduğu Real Madrid'li futbolcuların antrenman için sahaya çıktığı anlar ise kısa sürede gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 17-04-24 17:07