Kovuldu Haberleri

Spor salonunda kıyafeti uygunsuz bulunan kadın kovuldu! Gözyaşlarına hakim olamadı... Bu resmen zorbalık

TikTok'ta 'shelby.bellz' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın yerel bir spor salonunda kıyafeti nedeniyle kovulduğunu söyledikten bir anda viral olmayı başardı. 'Bu resmen zorbalık' diyerek yaşadığı durumu gözyaşları içinde anlatan Shelby isimli kadın TikTok kullanıcılarından destek aldı.

Trend 2024-04-25 09:32:37

Sosyal medya fenomeni Francia James bir anda mağazanın ortasında dans etmeye başlayınca kovuldu! Duruma sosyal medyadan isyan etti

33 yaşındaki sosyal medya fenomeni Francia James, TikTok üzerinden çekilen dans videolarıyla dalga geçmek için mağazanın ortasında adeta şov yaptı. Fenomen ismin dans ettiği sırada bir mağaza personeli James'in yanına gelerek mağazadan çıkmasını istedi. James mağazadan kovulma anlarını sosyal medyadan paylaşarak duruma isyan etti.

Trend 2024-04-18 11:31:33

Çalışanlar dikkat! İşe gitmemek için yaptığı şey başına büyük bela açtı: Hem kovuldu hem de 15 yıl hapsi isteniyor

Konya'da özel bir rehabilitasyon merkezinde fizyoterapist olarak görev yapan 37 yaşındaki Sait U. bir tanıdığı aracılığıyla hastaneye gitmeden 4 gün rapor alıp tatile gitti. Patronu, hasta diye ziyaret etmek istedi ancak kabul edilmeyince şüphelendi. Gerçeğin ortaya çıkmasıyla işten kovulan Sait U.'nun 15 yıla kadar, ona rapor hazırlayan doktor ve hemşirenin 8 yıla kadar hapsi isteniyor.

Haber 2024-04-11 11:47:33

Okul servisinde korkunç anlar! Servis şoförü ortaokul öğrencisini darp etti... Görüntüler infiale neden oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Missouri bölgesindeki bir okul servisi şoförünün araç içinde öğrenciyi darp ettiği anlar saniye saniye kameralara yansıdı. Görüntülerde yedinci sınıf öğrencisine yumruk atarak boğduğu gözüken 67 yaşındaki Scott Robert Livingston isimli servis şoförü tutuklanarak kovuldu.

Trend 2024-03-21 13:57:10

İtalya'da skandal olay, teknik direktör sahaya daldı rakip oyuncuya kafa attı! Kulüpten kovuldu

İtalya Serie A'da Lecce ile Verona arasında oynanan mücadeleye ev sahibi takımın hocası damga vurdu. 1-0 mağlup olunca sahaya dalan Roberto D'Aversa sahaya girmesinin ardından Verona santrforu Thomas Henry'ye kafa attı.

Spor 11-03-24 17:02

Kıyafeti uygunsuz bulunca spor salonundan kovuldu! Sosyal medyadan uygulamaya isyan etti... Kıyafetinde bir sorun yok

TikTok'ta Eryn diZerega kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir fitness tutkunu spor salonunda antrenman yaptığı sırada kıyafetinin uygunsuz bulunması nedeniyle kovulduğunu söyledi. Spor salonu sahibinin yanına gelerek üzerine bir tişört giymesini istediğini dile getiren diZerega durumu sosyal medyadan paylaşarak isyan etti.

Trend 09-03-24 12:03

Spor salonunda kıyafeti uygunsuz bulununca kovuldu! Tiktok'tan yaptığı paylaşımla isyan etti... Utanmış hissettim

Eski bir vücut geliştirmeci olan Emi isimli bir kadın TikTok'tan yaptığı paylaşımında spor salonunda başına gelen ilginç bir olaydan söz etti. 5 aylık hamile olan genç kadın kıyafetinin uygunsuz bulunması üzerine spor salonundan çıkartıldığını söyledi. Genç kadın TikTok paylaşımında yaşadığı durumu anlatarak 'Utanmış hissettim' ifadelerini kullandı.

Trend 07-03-24 09:09

Yaptığı spor hareketinden dolayı spor salonundan kovuldu! Nedenine bir türlü anlam veremedi... 'Rahatsız ediyorsun'

TikTok'tan 'yourfavoritedaughter2' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın spor salonunda yaşadığı ilginç anları sosyal medyadan paylaştı. 'Deep squat' olarak bir spor hareketini yaptığı sırada spor salonu sahibinin genç kadını kovması üzerine herkes şaşkına döndü. Yaptığı spor hareketinden dolayı spor salonundan kovulan kadın ise duruma uzun bir süre boyunca anlam veremedi.

Trend 21-02-24 07:55

İnsanlık dışı muamele... Çöpe atılacak savdviçi yiyen temizlikçi işten kovuldu!

Birleşik Krallık'ta yılda 46 milyon pound kar elde ettiği ifade edilen bir hukuk firması, bünyesindeki Ekvadorlu bir çalışanı, toplantı odasında bulduğu sandviçi yediği için işten çıkartma kararı aldı. Ekvadorlu çalışanın saatlik ücretinin 13 pound olduğu öğrenilirken sandviçlerin günün sonunda çöpe atılacağı öğrenildi...

Trend 19-02-24 09:29

Fatih Terim Yunanistan'da istifayı getirdi! 2-0 mağlubiyetin ardından kulüp tarafından kovuldu

Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos yoluna son sürat devam ediyor. Takımının başında harikalar yaratan tecrübeli çalıştırıcı son olarak Yunanistan derbisinde Olympiakos'u 2-0 mağlup ederek rakibinin şampiyonluk şansını zora sokmuştu. Bu mağlubiyet sonrası Olympiakos cephesi karıştı ve Carlos Carvalhal'ın görevine son verdi.

Spor 07-02-24 21:21

Kıyafeti uygunsuz bulununca spor salonundan kovuldu! Çok dikkat dağıtıcı olduğumu söylediler

Meksikalı model Azucar Alejandra, spor salonunda tercih ettiği kombini nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Spor salonundaki yetkililerin kıyafeti yüzünden kendisini spor salonundan kovduğunu dile getiren Alejandra, "Çok dikkat dağıtıcı olduğumu söylediler. Bu çok utanç vericiydi" dedi.

Trend 30-01-24 11:04

Hapishanede yasak aşk skandalı! Gardiyan, üç farklı mahkumla ilişki yaşadı... Cinsel içerikli mesajları gerçeği ortaya çıktı

Eski hapishane memuru Sarah Williams, Liverpool'da görev yaptığı hapishaneden üç mahkumla ilişki yaşadığının ortaya çıkması üzerine kovuldu. Üç mahkumla binlerce müstehcen içerikli mesajlaşmaya imza atan Williams yasak aşkının ortaya çıkmasından sonra ev hapsine alındı.

Trend 24-12-23 08:24

Öğretmenin müstehcen fotoğrafları veliler tarafından ifşa edildi! Okul bölgesi cinsel eğitim panelinden kovuldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletindeki bir okul bölgesinde cinsel eğitim öğretmeni olarak görev yapan 38 yaşındaki Ashley Ketcherside, müstehcen görüntülerinin veliler tarafından ifşa edilmesinden sonra görevinden uzaklaştırıldı. Öğretmenin daha öncesinde 2012-2016 yılları arasında fuhuş operasyonunda tutuklandığı ortaya çıktı.

Trend 29-11-23 11:39

Bu ifadeyi kullandı tazminatsız kovuldu! Yargıtay tartışmaya son noktayı koydu

Bursa'da bir işçi, mesai arkadaşına gönderdiği elektronik postada 'terbiyesiz' kelimesini kullandığı gerekçesiyle tazminatsız kovuldu. İşçi soluğu mahkemede aldı. 3. İş Mahkemesinin kararı temyiz edilince Yargıtay 9. Hukuk Dairesi dikkat çeken bir karara imza attı. Kaba hitapla, sataşmanın aynı şey olmadığına dikkat çeken Yargıtay, işten çıkartılan işçiye kıdem ve ihbar tazminatı ödenmesi gerektiğine hükmetti.

Finans 11-11-23 10:02

İş yerinde öyle bir şey yaptı ki... 'Müstehcen sosyal medya grubu' sonu oldu: Hem işini hem de tazminatını kaybetti

Sosyal medyada, mesai arkadaşlarını da üye yaparak bir yazışma grubu kuran işçi, güven sarstığı gerekçesiyle işten kovuldu. İşverenin, 'Firma ismini kullanarak kurulan grupta müstehcen paylaşımlarda bulunuyordu' suçlamasında bulunduğu işçi, mahkemeden de eli boş döndü.

Finans 21-10-23 10:47

Fransa ve Almanya'dan skandal karar! Filistin'e destek veren El Ghazi takımdan kovuldu, Youcef Atal ise kadro dışı...

Nice, Filistin'e destek mesajı paylaşan Youcef Atal'ın kadar kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Alman ekibi Mainz 05, Filistin'e destek paylaşımı yapan Fas asıllı Hollandalı oyuncu El Ghazi'nin sözleşmesini feshetmiş ve büyük tepki çekmişti.

Spor 18-10-23 12:30

İntikam saati: 03.20! İşten kovuldu, hıncını mesai arkadaşından çıkardı: Gece yarısı büyük panik

Bir süre önce işten çıkarılan M. A., bunun nedeni olarak içten içe iş yerinden arkadaşı C. E.'yi suçladı ve intikam planı hazırladı. İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde E. K. adlı arkadaşıyla harekete geçen M. A., gece 03.20 sıralarında C. E.'nin evinin önüne motosikletle geldi. Mahalleli gece yükselen alevlerle büyük panik yaşadı. Korkunç anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 03-10-23 10:38

Evden bir transseksüel birey daha çıktı! Birliktelik için 3 bin liraya anlaştı, 50 bin lirasından olup kovuldu: Bakırköy'de ilginç olay

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde 19 yaşındaki Y. C. A., internetten Ceren Ç. adıyla tanıdığı kişiyle 3 bin lira karşılığında birlikte olmak için anlaştı. Ceren Ç.'nin evine gittiğinde ise evde biri daha vardı. Y. C. A.'nın 50 bin lirasını gasp eden bireylerin transseksüel olduğu ortaya çıktı.

Haber 27-09-23 16:40

Taşındıktan iki hafta sonra ev sahibi tarafından evden kovuldu! Nedenini gözyaşları içinde sosyal medyadan anlattı... Tepkilere neden oldu

Sosyal medya fenomeni Sophia taşındıktan sadece iki hafta sonra ev sahibi tarafından evden kovulduğunu gözyaşları içinde anlatınca sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. TikTok'tan yaptığı paylaşımda ev sahibinin evinde evcil hayvan beslenmesine karşı çıkarak kira kontratının iptal edildiğini anlatan Sophia parasını geri alamadığını söyleyerek isyan etti.

Trend 22-09-23 14:09

Kadınlar voleybol maçındaki galibiyet kutlaması gündem yarattı! Yarı çıplak sahaya atlayan 6 erkek öğrenci okuldan kovuldu

Üniversiteli 6 erkek öğrenciden oluşan bir grup kadınlar voleybol maçında sahaya inerek garip bir galibiyet kutlamasına imza attı. Erkek öğrenciler şortlarını indirerek yarı çıplak şekilde sahaya indikleri için cezalandırılarak okuldan atıldı.

Trend 21-09-23 13:17

Kıyafeti uygunsuz bulunan sosyal medya fenomeni alışveriş merkezinden kovuldu! “Göğüslerimi gösteriyormuşum”

Sosyal medya fenomeni Jaiane Lima alışveriş merkezinde kıyafetinin uygunsuz olduğu gerekçesiyle kovulmasına isyan etti. Sosyal medyada 477 bini aşkın takipçisi bulunan Lima, kıyafetini hayranlarına göstermeyi ihmal etmedi.

Trend 26-08-23 14:29

Canlı yayında anlattı herkes şaşırdı: Anket şirketi sahibi o teklif sonrası MHP Genel Merkezi'nden kovuldu

Ünlü hukukçu Metehan Özkan, canlı yayında bir anket firması sahibinin MHP'ye yaptığı teklifi anlattı. Özkan, "Anket şirketi sahibi ‘bir maddi menfaat karşılığında puanları 2-3 puan artırırım’ dedi. Tabii sert bir tepkiyle karşılaştı özel kalemde ‘Böyle bir şey nasıl teklif ediyorsunuz?’ diye bunu söyledi gitti. 2-3 gün sonra MHP’yi 2-3 puan düşük gösterdi" ifadelerini kullandı.

Haber 17-08-23 07:38

Koronavirüs aşısı olmadığı için işten kovulmuştu! Mahkemeden emsal karar

Bursa'da koronavirüs pandemisinde bir genç, aşı olmadığı gerekçesiyle işten kovuldu. Genç kararı yargıya taşırken mahkeme emsal nitelikte bir karara imza attı. Mahkeme; sırf aşı olmadığı gerekçesiyle, alternatif çalışma yöntemlerinin uygulanmadan iş sözleşmesinin feshinin geçerli olmadığına hükmetti.

Haber 10-08-23 09:31

Inter Miami'nin yıldızı Lionel Messi'den imza alan temizlik görevlisi kovuldu! Sebebi herkesi şaşkına çevirdi

Messi'nin takımı Inter Miami'nin stadyumunda temizlik görevlisi olarak çalışan Cristian Salamanca, son oynanan mücadelenin ardından Arjantinli futbolcudan imza aldığı için işten kovuldu. Messi'den imza almak pahasına kovulan görevli Salamanca konuyla ilgili bir açıklama da yaptı. İşte detaylar...

Spor 06-08-23 17:01

Tuvalette yaklaşık 6 saatini geçiren çalışan işinden kovuldu! Anal hastalığı olduğunu söylemesi yetmedi... Karar tartışma yarattı

Çin’de yaşayan sadece adı Wang olarak açıklanan bir adam anal hastalık teşhisinin konulmasından sonra ameliyat olarak tedavi altına alındı. Tedavi olmasına rağmen tamamen iyileşme sağlayamayan Çinli çalışan mesai boyunca tuvalette yaklaşık 6 saatini geçirdiğinin tespit edilmesinden sonra kovuldu. Karar ülkede tartışmalara neden oldu.

Trend 07-06-23 10:47

Sosyal medya bu öğretmeni konuşuyor! Sınıfta çekilen seksi TikTok videoları olay oldu... Sonunda kovuldu

Brezilya’da İngilizce öğretmen olarak görev yapan Cibelly Ferreira isimli bir kadın öğrenciyle sınıfta dans ettiği videolarını TikTok’ta yayınlamasından sonra eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Sınıftaki dans videolarına ek olarak okul dışındaki zamanlarını da paylaşarak kısa sürede fenomene dönüşen öğretmenin görevinden uzaklaştırıldığı söylendi.

Trend 13-05-23 14:30

Sosyal medya fenomeni Gracie Bon kural dinlemedi! Alışveriş merkezinde ‘yasak’ fotoğraflar çekince kovuldu

OnlyFans yıldızı Gracie Bon, bir alışveriş merkezinin önünde fotoğraf çekildi. 25 yaşındaki fenomen isim sosyal medyadan yaptığı paylaşımda alışveriş merkezindeki güvenlik görevlilerin fotoğraf çekiminin yasak olduğunu söyleyerek kendisini kovduğunu dile getirdi. Bon hayranlarıyla yasaklanan fotoğraflarını paylaşmayı ihmal etmedi.

Trend 04-05-23 14:23

İlkokulda skandal! 7 yaşındaki engelli öğrenciyi kendi kusmuğunu yemeye zorlayan öğretmenler kovuldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Indiana eyaletinde Brownsburg bölgesindeki bir ilkokulda iki öğretmen engelli bir öğrenciyi kusmuğunu yemeye zorlandığı için kovuldu. 7 yaşındaki engelli öğrencinin öğle yemeği sırasında hastalanarak istifra etmesi üzerine iki öğretmen sinirlenerek öğrenciye kusmuğunu yedirdi.

Trend 28-04-23 13:18

Sosyal medya fenomeni süper mini şortu nedeniyle süpermarketten kovuldu! “Herkesin seksi insan fobisi var”

21 yaşındaki sosyal medya fenomeni Kerolay Chaves şortunun çok kısa olduğunu iddia ederek süpermarketten kovulduğunu söyledi. Alışveriş yapan diğer insanların kendisine garipseyen bakışlarla baktığını ifade eden fenomen isim durumu “Herkesin seksi insan fobisi var. Görmeye bile tahammül edemiyorlar” sözleriyle anlattı.

Trend 26-04-23 15:03

Vitor Pereira Flamengo'dan resmen kovuldu! 'İlk aday Jorge Jesus' demişlerdi, Fenerbahçelileri korku sardı...

Fenerbahçe ile yollarını ayrılmasının ardından Breilzya'nın yolunu tutan ve önce Corinthians daha sonra ise Flamengo'nun yolunu tutan Vitor Pereira, Flamengo'da yaşadığı başarısızlıklar sonrası takımdan resmen gönderildi. Brezilya'dan gelen bu haber Fenerbahçe taraftarlarını endişelendirdi. İşte detaylar...

Spor 11-04-23 17:25

Survivor'da şoke eden diskalifiye! Acun Ilıcalı Arkadaşlarınla vedalaşmadan ayrılabilirsin dedi ve kovdu!

Survivor'da hangi yarışmacının diskalifiye edildiği merak ediliyor. Heyecanın giderek arttığı yarışmada Acun Ilıcalı bir yarışmacıyı konseyden kovdu. "Hayretler içerisindeyim. Bunu yapanı görmedim" diyen Ilcalı'nın sert sözleri dikkat çekti. Peki, Survivor'da kim, hangi yarışmacı diskalifiye edildi? 10 Nisan 2023 Survivor'da kim, neden kovuldu?

Magazin 11-04-23 08:46

Bir garip olay: İlk iş gününde iş arkadaşlarını soydu, kovuldu

İtalya'nın Frosinone kentinde ailesinin yardımıyla ilk kez bir işe başlayan 50 yaşındaki şahıs, işe girdiği ilk gün iş arkadaşlarının paralarını ve eşyalarını çalmasının ardından kovuldu.

Trend 07-04-23 21:24

İngilizlerden Dele Alli için çok sert sözler! ''Beşiktaş'tan kovuldu''

Beşiktaş'ın sezon başında Everton'dan kiraladığı Dele Alli'nin takımdan ayrılması kesinleşti. Şenol Güneş'in gözüne giremeyen İngiliz oyuncu hakkında karar verildi. İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden Mirror'da kullanılan ifadeye göre, Dele Alli sezon sonunda kadar takımda yerini alamayacak.

Spor 21-03-23 15:37

Okul tuvaletinde müstehcen fotoğraf çeken anaokulu öğretmeni kovuldu! Tek bir kare tüm kariyerine mâl oldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Massachusetts eyaletindeki Longmeadow bölgesindeki bir okulda anasınıfı öğretmeni olarak görev yapan Brenna Percy, okul tuvaletinde bluzunu kaldırarak poz verdi. Ayna karşısında ten rengi iç çamaşırıyla verdiği pozun ifşa edilmesinden sonra Percy’in görevine son verildiği açıklandı.

Trend 28-01-23 13:31

Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı, kovuldu mu? Seren Serengil'den Bircan Bali ve Arto'ya 'mobbing' göndermesi!

Seren Serengil, Beyaz TV'de canlı olarak yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Bircan Bali ve Arto'yla yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle günlerdir programda yer almıyordu. Ünlü şarkıcının Söylemezsem Olmaz programından kovulduğu iddia ediliyordu. Ünlü sanatçı ve sevgilisi Mustafa Rahman Tohma sosyal medya hesapları üzerinden konuya ilişkin paylaşımda bulundu. Peki, Seren Serengil neden yok? Seren Serengil Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı mı?

Magazin 12-01-23 11:59

Finlandiya güzellik kraliçesi Erika Helin, kıyafeti uygunsuz bulununca restorandan kovuldu! “Dikkat dağıttığımı söylediler”

Finlandiya’nın Helsinki şehrinde bir restoranda yemek yemek isteyen güzellik kraliçesi ve sosyal medya fenomeni Erika Helin, kıyafetleri nedeniyle bir restorandan atıldığını söyledi. Restoran çalışanlarının kendisini diğer müşterilerin dikkatini dağıtmakla suçladığını ifade eden Helin yaşadıklarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Trend 19-12-22 17:18

Evsiz adama sandviç veren polis memuru görevden alındı! Sebebi mide bulandırdı çünkü içinde peynir değil dışkı vardı

ABD'nin Teksas eyaletinde görev yapan Matthew Luckhurst isimli polis memuru, evsiz bir adama sandviç verdiği için 2016 yılında San Antonio Polis Departmanından işine son verildi. Bunun sebebi Matthew'un iki dilim ekmeğin arasına koyduğu şeyin standart bir sandviç içeriği değil dışkı olmasıydı. Daha sonra yeniden göreve alınan memur, şimdi benzer bir sebeple yeniden kovuldu.

Trend 19-12-22 12:39

Frikikleriyle ünlü isim Amanda Holden kovuldu mu? Orada olmadığımı hayal edemiyorum

Britain's Got Talent yarışmasında jüri üyesi olan 51 yaşındaki Amanda Holden bilerek verdiği frikiklerle ünlü. Uzun zamandır yarışmadaki cesur tarzı sebebiyle seyircilerin bir kısmında şikayetler alan yapım şirketinin Holden'ı jüriden çıkardığı iddia edildi. Holden ise yeni sezonda olup olmayacağına dair net bir açıklama yapmadı.

Magazin 18-12-22 12:24

Fen bilgisi öğretmeniydi! Öğrencileri müstehcen içerikler paylaştığı hesabını bulunca kovuldu... “Kullanmış iç çamaşırlarımı satıyorum”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Arizona eyaletindeki bir ortaokulda fen bilgisi öğretmeni olaran görev yapan Samantha Peer, yetişkinlere özel olarak hazırlanan OnlyFans hesabının bir öğrencisi tarafından ifşa edilmesi üzerine görevinden kovuldu. OnlyFans hesabının şikayetlerle kapatıldığını ifade eden Peer, şimdi kullanılmış iç çamaşırlarını satarak para kazanıyor.

Trend 06-12-22 09:57

Amirine beddua edince tazminatsız kovuldu! Soluğu mahkeme kapısında aldı: İşverenin onur, şeref ve saygınlığını rencide edici değil

Genç işçi, iki senedir depocu olarak çalıştığı firmadan tazminatsız kovuldu. Nedeniyse amirine "Allah belanızı versin, çocuğunuzdan çıkarsın" sözleriyle beddua etmesiydi. Amirinin kendine baskı yaptığını öne süren işçi mahkemenin kapısını çaldı. Mahkeme ise bedduanın hakaret değil, kötü temenni çerçevesinde olduğunu vurgulayarak emsal niteliğinde bir karara imza attı.

Finans 02-12-22 11:18

Aynı anda iki şirkette çalışınca kovuldu, mahkemenin yolunu tuttu! Emsal karar...

Mahkemeden aynı anda iki işyerinde çalışmaya vize çıktı. Bursa'da özel bir şirkette moto kurye olarak çalışan genç, başka bir şirkette de kurye olarak çalışmaya başlayınca kovuldu. İş akdinin işveren tarafından geçerli ve haklı bir fesih sebebi olmaksızın feshedildiğini düşünen moto kurye, hal böyle olunca mahkemenin yolunu tuttu. Davaya son noktayı ise Bölge Adliye Mahkemesi koydu. Mahkeme, emsal bir karara imza attı.

Finans 27-11-22 16:57

İkokul öğretmeniydi! Müstehcen pozlarını sattığı hesabı ifşa edilince kovuldu... “İş arkadaşlarımı görüyorum”

Birleşik Krallık’ta yaşayan 27 yaşındaki Beth Cowan, internet kariyerine başlamadan önce ilkokul öğretmeni olarak görev yapıyordu. Yetişkinlere özel olarak hazırlanan OnlyFans hesabı açan Cowan, müstehcen pozlarının ifşa edilmesinden sonra görevinden kovulduğunu açıkladı. Şimdilerde ise Cowan, hesabında iş arkadaşlarının aboneliğini fark ettiğini söyledi.

Trend 23-11-22 14:20

Mehmet Yalçınkaya esnaf lokantasından kovuldu mu? Mehmet Şef söylenince esnaf sinirlendi... Paranızla bir şeyler yemek istiyorsanız...

MasterChef yarışmasında jüri olan Mehmet Yalçınkaya TikTok'ta yayınlanan bir video ile gündeme geldi. MasterChef Türkiye'nin jüri üyelerinden olan Şef Mehmet Yalçınkaya'nın esnaf lokantasından kovulduğu iddiası sosyal medyayı salladı. Olay yaratan görüntülerin arkasındaki gerçek ise sonradan ortaya çıktı.

Magazin 18-11-22 14:39

Seksi pozlarını sattığı hesabı ifşa olunca kilise grubundan kovuldu! “Yanlış bir şey yapmadım”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan 39 yaşındaki OnlyFans fenomeni Holly Jane, kendi deyimiyle çifte hayat yaşıyordu. Bir yandan yetişkinlere özel olarak hazırlanan bir sitede seksi pozlarını satan Jane aynı zamanda bir kilise grubunda haftalık olarak dini gerekliliklerini yerine getiriyordu. Ancak OnlyFans hesabının ifşa olmasının ardından Jane papazın kendisini kilise grubundan kovduğunu iddia etti.

Trend 16-11-22 16:14

Galatasaray'a ihtar çekmişti, kovuldu! Lucas Torreira'dan flaş hamle...

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Galatasaray'da moraller yükselmiş ve gözler, 14. haftada oynanacak olan Başakşehir maçına çevrilmişti. Bu karşılaşmadan önce yeni transfer Lucas Torreira'nın menajerinden şoke eden bir hamle gelmişti. Uruguaylı yıldızın menajeri, maaş ve imaj hakları ödemesinin yapılmaması nedeniyle sarı - kırmızılı kulübe ihtar çekmişti. Bu gelişme sonrasında Lucas Torreira, menajerinin işine son verdi.

Spor 11-11-22 08:31

FETÖ firarisi Hakan Şükür'ün canlı yayına katılması tepki topladı! Olay olan sunucu kovuldu, RTÜK hemen harekete geçti

Hakkında FETÖ'den çok sayıda dava bulunan, şu anda ABD'de yaşayan Hakan Şükür dün akşam saatlerinde TV5 kanalında canlı yayına konuk oldu. Şükür'ün canlı yayına katılması tepki topladı, programın sunucusunun işten kovulduğu öğrenildi. Konuyla ilgili açıklama yapan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, kanal hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu.

Haber 09-11-22 14:47

Sağlık raporu alan işçileri yakından ilgilendiriyor! Bunu yapan yandı: Yardım etmek için bile olmaz

Sağlık raporu alan tüm işçileri yakından ilgilendiren bir karar geldi. Kurban Bayramı'nda birkaç gün kala rahatsızlığını bahane ederek sağlık raporu alan bir işçi, kurban pazarında kayınpederine yardım edince kovuldu. Yıllar süren davaya Yargıtay son noktayı koydu. Kararda, işçinin istirahatli iken yardım amaçlı da olsa başka bir iş yerinde çalışmasının yasal olmadığına hükmedildi.

Finans 05-11-22 10:57

Erotik giyimi ve flörtöz tavırları başına bela oldu! Yasağı bittikten 3 gün sonra yeniden kovuldu

Twitch'te kısa sürede geniş bir kitle edinen ve Kyootbot kullanıcı adıyla bilinen genç kadının, yakın zamanda yaptığı bir şaka sebebiyle, Twitch hesabı askıya alındı. Yasağı yeni biten genç kadın, siteye döner dönmez yeni bir ceza alarak gündem oldu.

Trend 31-10-22 09:50

Sokak havanları için yaptığı o hareket sonu oldu

Sokak hayvanlarına bakmak için çalıştığı fabrikanın çitlerini patrondan habersiz kesen işçi tazminatsız kovuldu.

Haber 27-10-22 11:19