Kuaforum Sensin Yeni Sunucusu Haberleri

Bergüzar Korel dergi için poz verdi! Cesur tarzına beğeni yağdı

Binbir Gece, Karadayı, Vatanım Sensin gibi başarılı dizilerle hafızalara kazınan Bergüzar Korel bir süredir ekranlardan uzaktaydı. Yeni dizisi Düğüm ile ekranlara geri dönen Korel imaj değiştirmiş ve son haliyle Esra Erol'a benzetilmişti. Bergüzar Korel bu defa dergi çekimi için verdiği pozlarla adından söz ettirdi. Ünlü ismin cesur tarzına beğeni yağdı.

Magazin 2024-02-17 11:41:13

64 yaşında tamamen iş hayatını değiştirdi! Sosyal medyada müstehcen paylaşımlar yapmaya başladı... Kocam buna bayılıyor

Şu anda 69 yaşında olan bir kadın, yaklaşık 5 yıl önce OnlyFans hesabı oluşturarak müstehcen pozlarını satışa çıkartmaya başladığını anlattı. Pillow Talk podcast sunucusu Ryan Pownall'ın sorularını cevaplayan 69 yaşındaki kadın, "Kocam buna bayılıyor" dedi. Yaşlı kadının sözleri sosyal medya kullanıcılarının arasında yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Trend 2024-01-25 11:01:06

Aşk Adası'nın sunucusu Maya Jama yarışmacıların önüne geçti! Her an göğüsleri fırlayacak gibi

2022'de Love Island'ın yeni sunucusu olarak duyurulan Maya Jama sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarıyla sıkça gündem oluyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü sunucu son olarak yarışmadaki tarzıyla gündem oldu. Programa göğüs dekoltesiyle damga vuran Maya Jama'nın cesur seçimine yorum yağdı.

Magazin 2024-01-16 15:24:21

Kayıp altınların sahibini arayan Müge Anlı'dan Polat ailesine olay gönderme! Yapmayın dedim

Ekranların sevilen sunucusu Müge Anlı'nın son günlerde gündemden düşmeyen Polat ailesine göndermesi olay oldu. Yeni Camii Külliyesi Koruma ve Yaşatma Derneği Saymanı Behsat Canpolat, caminin şadırvanında bulduğu altınların sahibini bulmak için ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Boynuna altınları takarak canlı yayına çıkan Müge Anlı, gösterişli hayatı ve altınlarını sık sık paylaşan Dilan Polat'a göndermede bulundu.

Magazin 2023-12-06 21:43:31

Çarkıfelek yarışması yeniden başlıyor! Sunucusu bakın kim olacak

Bir döneme damga vuran Çarkıfelek programı sevilen yapımlar arasında yer alıyor. Halit Kıvanç ve daha sonra Mehmet Ali Erbil’in sunumu ile hafızalara kazınan program ekranlara geri dönüyor. Çarkıfelek’in yeni sunucusunun kim olacağı ortaya çıktı.

Magazin 22-11-23 16:35

Kubilay Aka 2 ayda 16 kilo verdi! Nasıl zayıfladığını anlattı

Vatanım Sensin, Çukur, Cam Tavanlar ve Dokuz Oğuz gibi birçok başarılı projede rol alan ünlü oyuncu Kubilay Aka yeni projesi 'Zaferin Rengi' filmi için 2 ayda tam tamına 16 kilo verdi. Ünlü oyuncu zayıflama sırrını açıkladı.

Magazin 08-11-23 16:52

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Dilek Taşı, Aldatmak, MasterChef 19 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 19 Ekim Perşembe gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle ekranlara gelen Dilek Taşı, Aldatmak, Mucize Aşk, Hedefim Sensin, MasterChef gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. İşte 19 Ekim Perşembe gününün reyting sonuçları...

Magazin 20-10-23 12:52

Kısmetse Olur'un yeni sunucusu Ebru Şancı Öztürk'ün estetiksiz hali ortaya çıktı! Görenler inanamadı

5 yıl aradan sonra YouTube platformunda izleyicisinin karşısına çıkan Kısmetse Olur, Aşkın Gücü formatıyla yayınlanıyor. Öykü Serter'in sunduğu programı yeni sezonda Ebru Şancı Öztürk'ün sunacağı yönündeki iddialar magazin gündemine bomba gibi düştü. Kısmetse Olur'un yeni sunucusu Ebru Şancı Öztürk'ün estetiksiz hali ortaya çıktı. Ünlü ismin eski halini görenler inanamadı.

Magazin 28-08-23 10:43

Öykü Serter'e veda! Kısmetse Olur'un yeni sunucusu bakın kim oldu

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programdan bomba bir haber geldi. 12 Aralık 2022 günü yayın hayatına merhaba diyen Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nün sunuculuğunu Öykü Serter üstleniyordu. Yeni sezonda sunuculuğu başka bir ismin devralacağı öğrenildi.

Magazin 21-08-23 19:49

Bergüzar Korel'in yeni imajı şoke etti! Görenler Esra Erol sandı

Binbir Gece, Karadayı, Vatanım Sensin gibi başarılı dizilerle hafızalara kazınan Bergüzar Korel bir süredir ekranlardan uzaktaydı. Yeni dizisi Düğüm ile ekranlara geri dönmeye hazırlanan Korel'in son halini görenler çok şaşırdı. Ünlü isim yeni imajıyla Esra Erol'a benzetildi.

Magazin 21-08-23 15:58

Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin’in kızı güzelliğiyle kendine hayran bıraktı! Gören aynı şeyi söyledi! ''Güzellik genetik''

Gündüz kuşağının sevilen yarışma programlarından biri olan ve yeni sezon tanıtımıyla çok konuşulan Gelini Mutfak'tanın sunuculuğunu üstlenen Nursel Ergin’in kızı güzelliğiyle kendine hayran bıraktı. Annesinin doğum gününü kutlayan Bengü Çınar'ın duru güzelliği dikkat çekti. Nursel Ergin’in kızı Bengü'yü gören herkes aynı şeyi söyledi.

Magazin 31-07-23 15:11

Patlat Kazan'ın sunucusu Cemal Can Canseven'in kilolu hali sosyal medyayı salladı! ''Yok böyle değişim''

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven şimdilerde Star Tv'de yeni bir programa başladı. Patlat Kazan isimli yarışmanın sunuculuğu üstlenen ünlü ismin eski hali sosyal medyayı salladı. Estetik yaptırdığı iddiaları da konuşulan Cemal Can'ın kilolu halini görenler tanıyamadı.

Magazin 19-07-23 12:57

Aşk Adası sunucusu Maya Jama'dan iddialı seçim! Dekoltelerine bir bakan bir daha baktı

2022'de Love Island'ın yeni sunucusu olarak duyurulan Maya Jama iddialı seçimleriyle dikkat çekiyor. Son olarak kırmızı transparan elbisesiyle dikkat çeken sunucu hayranlarından yine tam not aldı. Maya Jama'nın cesur tarzı sosyal medyada da ilgi görüyor.

Magazin 16-06-23 12:00

Canlı yayında ‘Bu da mı ders olsun bize?’ diyerek isyan etti! Dilara Gönder elindeki kağıtları fırlattı

Kahramanmaraş merkezi ve 10 ili etkileyen iki büyük deprem tüm Türkiye'yi derinden sarstı. Deprem bölgesinden her geçen dakika yeni haberler gelirken canlı yayınlarda da dikkat çeken anlar yaşanıyor. Show TV Ana Haber Bülteni Sunucusu Dilara Gönder, canlı yayında bu yaşananlara "Bu kadar ölümlü ders mi olur? Bu da mı ders olsun bize? Biz sürekli derslerdeyiz. Biz o dersleri geçemiyoruz ama" sözleriyle isyan etti. Gönder'in tepkisi sırasında elindeki kağıtları fırlattığı da görüldü.

Haber 08-02-23 08:18

Söylemezsem Olmaz'ın yeni sunucusu kim oldu? Seren Serengil'in yerine kim gelecek?

Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem Olmaz son günlerde çok konuşuluyor. Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil üçlüsü uzun zamandır magazin gündemini yorumluyordu ancak Seren Serengil geçtiğimiz haftalarda programdan olaylı bir şekilde ayrıldı. Tüm izleyenler Seren Serengil'in yerine kim gelecek? Söylemezsem Olmaz'ın yeni sunucusu kim oldu? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. İşte tüm ayrıntılar...

Magazin 19-01-23 09:07

Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nden yeni tanıtım! Adaylar görücüye çıktı

5 yıl aranın ardından geri dönmeye hazırlanan fenomen yarışma Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nden yeni fragman yayınlandı. Seda Akgül'ün sunduğu yarışmanın yeni sunucusu ise Öykü Serter olurken, yeni yarışmacılar görücüye çıktı.

Magazin 07-12-22 15:00

Efsane program Kısmetse Olur Öykü Serter'in sunumuyla yeniden başlıyor!

5 yıl aranın ardından geri dönmeyen hazırlanan fenomen yarışma Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nden ilk fragman yayınlandı. Seda Akgül'ün sunduğu yarışmanın yeni sunucusu ise Öykü Serter oldu.

Magazin 03-12-22 12:53

Yeni sezonda Survivor Panorama sunucuları kim olacak? Bomba isimler hoş karşılanmadı

Survivor All-Star’da öne çıkan isimlerden Adem Kılıççı ve eski yarışmacılardan Ayşe Yüksel'in Survivor Panorama sunucusu olacağı iddia edildi. Survivor hayranları iki eski yarışmacıyı yorumcu olarak beğenmedi. Bazı sosyal medya kullanıcıları bu iddiadan sonra "Evrim'e yakışır" yorumlarında bulundu.

Magazin 15-11-22 16:53

Bu Sabah sunucusu Ebru Akel kimdir? Ebru Akel evli mi, kaç çocuğu var?

Bu Sabah programının sunucusu Ebru Akel vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi yeni sezonuyla ekranlara dönen programın ardından Murat Güloğlu ve Akel ile ilgili internette araştırma yapmaya başladı. Peki Bu Sabah sunucusu Ebru Akel kimdir? Ebru Akel evli mi, kaç çocuğu var? İşte detaylar...

Magazin 01-08-22 11:11

Bu Sabah sunucusu Murat Güloğlu kimdir? Murat Güloğlu nereli ve kaç yaşında?

Bu Sabah programının sunucusu Murat Güloğlu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi yeni sezonuyla ekranlara dönen programın ardından Ebru Akel ve Güloğlu ile ilgili internette araştırma yapmaya başladı. Peki Bu Sabah sunucusu Murat Güloğlu kimdir? Murat Güloğlu nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Magazin 01-08-22 11:03

Bir ülke bunu konuşuyor: Başbakan adayları tartışırken olanlar oldu! Canlı yayında...

İngiltere'de Başbakan Boris Johnson'ın istifası sonrası yeni başbakan adayları Rishi Sunak ve Liz Truss canlı yayında karşı karşıya geldi. İki aday tartışma yaptıkları sırada beklenmedik bir olay yaşandı. Programın sunucusu Kate McCann yayın esnasında birden bayıldı. Liz Truss, sunucu McCann'ın bayılmasında şaşkınlığını gizleyemedi. O anlar ise saniye saniye kaydedildi.

Haber 26-07-22 22:04

Eski Survivor Panorama sunucusu Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur 70'ler kadını oldu! Yeni imajı olay yarattı...

Eski Survivor Panorama yorumcusu ve Survivor yarışmacısı Semih Öztürk'ün eşi Kurretülayn Matur, sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Son olarak imajını değiştirdiği bir pozunu paylaşan Kurretülayn Matur değişimiyle olay yarattı. Değiştirdiği saç modeliyle 70'li yılların kadınlarına benzeyen güzel isim beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 01-07-22 15:06

Neler Oluyor Hayatta yeni sunucusu İnci Bakraç kimdir? İnci Bakraç, Nur Tuğba Namlı'nın yerine mi geldi?

Neler Oluyor Hayatta yeni sunucusu İnci Bakraç merak konusu oldu. Nur Tuğba Namlı programda yer almadı. Bakraç, programı Hakan Ural ile birlikte sundu. Peki Neler Oluyor Hayatta yeni sunucusu İnci Bakraç kimdir? İnci Bakraç, Nur Tuğba Namlı'nın yerine mi geldi? İşte Neler Oluyor Hayatta programının yeni sunucusu ile ilgili merak edilenler...

Magazin 27-06-22 14:40

Fulya Öztürk'ten yeni sezon kararı: Program yapmak istemiyorum

"Fulya İle Umudum Olsun" programının sunucusu Fulya Öztürk, yeni sezonda ekrana çıkmayacak. Öztürk, bundan sonraki meslek hayatına eskiden olduğu gibi haberci olarak devam etmek istediğini dile getirdi.

Magazin 07-06-22 20:27

Hande Sarıoğlu'ndan olay yaratan taytlı poz! İstanbul'daki sıcaklığın sebebi sensin

Güzel sunucu Hande Sarıoğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren isimler arasında yer almaya devam ediyor. Her paylaşımıyla olay yaratan Hande Sarıoğlu, en son çorap muhabbetiyle gündeme gelerek sosyal medyada adeta olay yaratmıştı. Geçtiğimiz gün Instagram hesabından yeni bir pozunu paylaşan güzel sunucu, taytlı pozuyla adeta olay yarattı.

Magazin 30-05-22 09:56

Canlı yayında Selçuk Tepeli kalem fırlatıp bardak kırmıştı! Yeni gelişmeyi sosyal medyadan duyurdu

Geçtiğimiz günlerde FOX TV ana haber sunucusu Selçuk Tepeli, haber sunduğu sırada sinirlenerek önce kalem fırlatmış ardından masada duran bardağı kırmıştı. RTÜK üyesi İlhan Taşçı, Selçuk Tepeli’nin tepkisinin RTÜK gündemine alındığını açıkladı.

Haber 29-05-22 15:58

Gülbin Tosun'dan tepki çeken paylaşım! Mahra Melin Pınar'ın annesine yanıtı olay oldu, 'istifa' açıklaması geldi

FOX Haber sunucusu Gülbin Tosun, tepki çeken bir paylaşım yaptı. Tosun, başıboş köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Mahra Melin Pınar'ın annesine Twitter'da verdiği yanıtla gündem oldu. Söz konusu yanıtında Tosun, Pınar'ın annesine 'Arsız sefil' diye hakaret ederek tehdit etti. İstifa çağrıları ve gelen tepkiler sonrası Tosun'dan yeni bir açıklama geldi.

Haber 23-05-22 13:57

Yargı dizisinin Eren komiseri Uğur Aslan yeni bir yapımda! Uğur Aslan'ın sunucusu olduğu Afara nasıl bir program? Afara ne zaman başlıyor?

Yargı dizisinin sevilen karakteri Eren komiser nam-ı diğer Uğur Aslan yeni bir yapımla daha izleyicisinin karşısına çıkacak. Kanal D'nin fenomen yapımı Yargı'nın oyuncusu Uğur Aslan yine aynı kanalda yayınlanacak olan Afara adlı programın sunucusu oldu. Uğur Aslan'ın takipçileri bu haber sonra Afara hakkında araştırmalara başladı. İşte haberin detayları!

Magazin 04-04-22 14:41

Bir deri bir kemik kalan Miray Daner'in zayıflama sırrı

,Vatanım Sensin, Bir litre Gözyaşı dizileri ile yıldızı parlayan genç oyuncu Miray Daner son hali ile görenleri hayrete düşürdü. Miray Daner adeta günden güne eriyor. Son olarak Kara Tahta dizisinde Irmak karakteri ile ortaya çıkan Miray Daner verdiği kilolardan sonra yeni görüntüsüyle kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 01-04-22 08:43

Bergüzar Korel kızını paylaştı! İster prenses ol kızım, ister kovboy

Geçtiğimiz yıl kasım ayında Leyla'yı kucağına alan Bergüzar Korel'den kızı ile yeni fotoğraf geldi. Ünlü oyuncu, Leyla'ya, "İster prenses ol kızım, ister kovboy... İster tütüyle dolaş, bale yap, ister kamyonla kepçeyle inşaat... Hayallerinin de, özgürlüğün de rengi sensin. Sen en güzel renklerin ta kendisisin..." sözleriyle seslendi.

Magazin 11-03-22 10:21

Kim Milyoner Olmak İster Osman Cavcı kimdir? Kim Milyoner Olmak İster Osman Cavcı hangi soruda elendi?

Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümleriyle ATV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunucusu olduğu Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde Yeşilçam rüzgarı esti. Efsane yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'e Yeşilçam'ın usta oyuncusu Osman Cavcı katıldı. Kim Milyoner İster yarışmasında Osman Cavcı'yı görenler oyuncu hakkında araştırmalara başladı. İşte Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Osman Cavcı, hakkında merak edilenler!

Magazin 21-02-22 13:51

Hande Fırat kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Gece Görüşü sunucusu Hande Fırat neden gündem oldu? Şu an ne yapıyor? Hangi kanalda?

Hande Fırat, Tarkan'ın yeni şarkısı Geççek ile ilgili yapılan paylaşımları okurken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın adını kullanan sahte hesabı gerçek sanarak canlı yayında okudu. Ekrana da yansıtılan tweet'i fark eden izleyiciler sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla Hande Fırat'ı ti'ye aldı. Peki Hande Fırat kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Gece Görüşü sunucusu Hande Fırat neden gündem oldu? Şu an ne yapıyor? Hangi kanalda? Hande Fırat'ın biyografisine ilişkin detaylara haberimizde yer verdik.

Haber 18-02-22 09:36

Ünlü sunucu Ellen DeGeneres yeni aldığı evini 1.9 milyon karla satıyor

ABD’li komedyen ve talk show sunucusu Ellen DeGeneres, Kaliforniya Montecito'daki evlerinden birini 13.9 Milyon Dolara satıyor.

Magazin 02-02-22 11:03

Seren Serengil Acun Ilıcalı ve Kübra Açıl'ı hedef aldı! Karaktersiz

Seren Serengil'in bu sefer hedefinde Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Açıl vardı. Kübra Açıl'ın Survivor sunucusu olmasına kızan Seren Serengil açıklamasında "Eski karının kız kardeşiyle yeni sevgilinle tatile gidiyorsun" dedi. Seren Serengil Kübra Açıl'a da "Karaktersiz" dedi.

Magazin 20-01-22 09:29

Cem Belevi, İrem Derici’yi Söylemezsem Olmaz sunucusu Bircan Bali’yle aldattı! İhanet yatağın üstündeki ayı sayesinde ortaya çıktı

Her adımı ayrı olay olan İrem Derici’nin geçtiğimiz aylarda Cem Belevi ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Aşklarını hiçbir zaman itiraf etmeyen ikili hakkında daha sonra da ayrıldıkları öne sürüldü. Instagram’da birbirini takip etmeyi bırakmaları ayrıldıkları iddialarını güçlendirmişti. Ortaya atılan yeni bir iddiaya göre; Cem Belevi, İrem Derici’yi Bircan Bali ile aldattı.

Magazin 19-12-21 00:12

Gelin Evi'nin yeni sunucusu Aslı Hünel oldu! Gelin Evi ne zaman başlıyor?

Show TV'de geçtiğimiz sezonlarda yayınlanan Gelin Evi isimli program yeniden ekranlara dönüyor. Yeni sunucusu Aslı Hünel'le ekranlara dönmeye hazırlanan Gelin Evi'nin yayın tarihi de belli oldu.

Magazin 01-12-21 20:56

Hadise'nin elbisesinin faturası Reza Zarrab adına çıktı iddiası! Bunu öğrenen O Ses Türkiye jüri üyesi kim?

Adı Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile anılan Hadise, bu iddialar karşısında suskunluğunu korusa da O Ses Türkiye'deki jüri koltuğuna kendisi yerine, konuşmadığı Ebru Gündeş'in geçmesi kafaları karıştırmıştı. Söz konusu iddia hakkında bugün 'Söylemezsem Olmaz' sunucusu Bircan Bali'nin yeni açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 17-11-21 15:15

Hakan Ural'dan dikkat çeken paylaşım! ''Hepinizden özür dilerim''

Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Hakan Ural, bir süredir koronavirüsle mücadele ediyordu. Sağlık durumu hakkında gelişmeleri sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşan Ural, yeni bir açıklamada bulundu.

Magazin 15-11-21 09:00

Taciz iddialarından sonra Mehmet Ali Erbil’in ekrana dönmesi sosyal medyada tepki çekti

Taciz iddiaları ile gündeme gelen ve hakkında soruşturma açılan Mehmet Ali Erbil, yeni programı ile ekranlara dönüyor. Geçtiğimiz haftalarda Demet Akalın’ın sunuculuğunu bıraktığı ve ardından her hafta yeni bir ünlü ile yoluna devam etme kararı alan Gelinim Mutfakta programının yeni hafta sunucusu Mehmet Ali Erbil oldu. Hakkındaki taciz soruşturması devam eden Erbil’i programa sunucu olarak alan Kanal D ise sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 31-10-21 10:40

Survivor’ın yıldızı Murat Ceylan yeni motoruyla görüntülendi

Tv 8 kanalında ekranlara gelen Survivor Türkiye yarışmasının sunucusu Murat Ceylan, yeni aldığı çevreci elektrikli motosikletiyle Nişantaşı'nda görüntülendi.

Magazin 29-10-21 19:59

Mehmet Ali Erbil, Gelinim Mutfakta ile ekrana geri dönüyor

Mehmet Ali Erbil, format değiştirerek her hafta yeni bir ismin sunduğu Gelinim Mutfakta programının yeni sunucusu oldu. Hakkındaki taciz haberlerinin yankısı geçmeden ekrana gelecek olan Mehmet Ali Erbil, yaptığı paylaşımla yeni haberi verdi.

Magazin 28-10-21 10:24

Songül Karlı'nın sunuculuğu kısa sürdü! Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu kim oldu?

Gelinim Mutfakta'nın sunucu değişimi gerçekleşti. Songül Karlı'nın sunuculuğu kısa sürdü yerine Safiye Soyman geldi. Karlı ise imalı mesajlarıyla dikkat çekti.

Magazin 26-10-21 09:07

Şahane Pazar'ın güzel sunucusu İpek Tanrıyar yeni imajıyla bambaşka biri oldu!

Bir döneme damga vuran Şahane Pazar programında Behzat ve Süheyl Uygur kardeşler ile birlikte sunuculuk yapan güzel oyuncu İpek Tanrıyar, yeni imajıyla sevenlerini şaşırttı.

Magazin 20-10-21 09:50

Songül Karlı, derin göğüs dekolteli kırmızı elbisesiyle paylaştı

Songül Karlı, Instagram hesabından yaptığı dikkat çeken paylaşımlara bir yenisini daha ekledi. Demet Akalın’ın ayrıldığı Gelinim Mutfakta programının yeni sunucusu olan Songül Karlı, sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımla yine adından söz ettirdi.

Magazin 20-10-21 09:25

Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu Songül Karlı oldu

Gelinim Mutfakta’ya sunucu dayanmadı. Demet Akalın dayanamayıp bırakınca yerine son dönemlerde sık sık dekolteli paylaşımlarıyla gündem olan Songül Karlı geldi.

Magazin 17-10-21 07:15

Aniden mesleği bırakmıştı! Kanal D eski sunucusu Gözde Atasoy bakın şimdi ne yapıyor?

Mehmet ali Birand'ın vefatının ardından Kanal D Haber Merkezi'ne geçen ve hafta sonu haberlerini sunan güzel spiker Gözde Atasoy, ani istifasıyla herkesi şaşırtmıştı. İşte Gözde Atasoy'un yeni hayatı...

Magazin 11-10-21 11:01

O Ses Türkiye sunucusu Saadet Özsırkıntı kimdir? Saadet Özsırkıntı kaç yaşında ve nereli?

Jüri üyeliğinde Beyazıt Öztürk, Ebru Gündeş, Oğuzhan Koç ve Murat Boz'un yer aldığı, sunuculuğunu ise ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği O Ses Türkiye yarışma programının yeni sezonu başladı. O Ses Türkiye yarışmasının bir diğer sunucusu da Saadet Özsırkıntı. Özsırkıntı, O Ses Türkiye'de yarışmacılarla röportaj yapıyor.

Magazin 02-10-21 22:07

Esra Erol'dan Bergüzar Korel paylaşımı! Minik ordunla yeni yaşın çok güzel olacak

Başarılı sunucusu Esra Erol, sosyal medya hesabında yakın dostu Bergüzar Korel'in doğum gününe özel bir paylaşımda bulundu.

Magazin 28-08-21 08:23

Deniz Akkaya neden hapse girdi? Deniz Akkaya cezaevinde ne kadar yatacak?

Ünlü manken, oyuncu ve sunucu Deniz Akkaya, internet ünlüsü Selin Ciğerci ile aralarında çıkan tartışma sonucunda hapse girdi. Akkaya zorlama hapis yatacak. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Söylemesem Olmaz" adlı magazin programının yeni sezon sunucusu olan Akkaya yayın esnasında teslim olmaya gitti. İşte ayrıntılar...

Magazin 23-08-21 20:04