La Casa De Papel Bitecek Mi Haberleri

La Casa de Papel: Berlin dizisinin viayon tarihi kesinleşti! Hayranlarıyla ilk afişi de paylaşıldı

Yayınlandığı 5 sezon boyunca tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran La Casa De Papel efsanesi Berlin karakterinin serüvenini anlatan ‘La Casa De Papel: Berlin’ dizisiyle geri dönüyor. Pedro Alonso'nun Berlin karakterine hayat verdiği dizi 29 Aralık'ta Netflix'te görücüye çıkacakken dizinin ilk afişi de paylaşıldı.

Trend 2023-11-25 15:50:19

La Casa De Papel efsanesi yeniden canlanıyor! Bu kez Berlin'le geri dönüyor... İkinci fragmanı yayınlandı

Yayınlandığı 5 sezon boyunca tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran La Casa De Papel efsanesi Berlin karakterinin yolculuğunu anlatan yeni bir diziyle geri dönüyor. Hayranlarının büyük bir merakla beklediği ‘La Casa De Papel: Berlin’ dizisinin ikinci fragmanı yayınlandı. Dizinin 29 Aralık'ta gösterime girmesi bekleniyor.

Trend 2023-09-19 15:35:35

La casa de papel Gaziosmanpaşa! Salvador Dali maskesiyle soygun girişimi kamerada

Gaziosmanpaşa'da 2 kişi, bir kuyumcuya soygun girişiminde bulundu. Soygunu gerçekleştiremeden olay yerinden kaçan 2 şüpheli, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Suçlarını itiraf eden şüpheliler, mahkeme tarafından tutuklandı. Soygun girişimi ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Zanlıların soygun girişimi sırasında yüzlerini gizlemek için ünlü dizi La casa de papel'deki gibi Salvador Dali maskesi kullandıkları görüldü. İşte detaylar...

Haber 2023-08-31 09:35:07

Meteoroloji'den korkutan harita: Türkiye'nin büyük bölümü için uyarı! Aşırı sıcaklar ne zaman bitecek? O paylaşım heyecanlandırdı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün temmuz ayı kuraklık analizi ve yağış raporunda, Türkiye'nin büyük bölümü için 'şiddetli kuraklık' uyarısı yapıldı. Haritaya göre, temmuz ayı yağışları Karadeniz dışındaki tüm bölgelerde normaline göre azaldı. Düzce ve Zonguldak'ta son 63 yılın en yüksek temmuz ayı yağışı kaydedildi. Peki, aşırı sıcaklar devam edecek mi, ne zaman sona erecek? Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklarla ilgili de heyecanlandıran bir paylaşım geldi.

Haber 2023-08-16 10:59:29

Elite'nin yıldızı Maria Pedraza yine çok cesur! Dekoltesiyle mest etti!

La Casa de Papel, Elite ve son olarak Toy Boy dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan ünlü oyuncu Maria Pedraza, sosyal medyadaki iddialı ve cesur pozlarıyla dikkat çekiyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa yine sınır tanımadı ve dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 02-06-23 17:36

Montella, Fenerbahçe'ye mi gidecek? Ibrahimovic gündemde mi? Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak açıkladı!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sözleşmesi sezon sonunda bitecek teknik direktör Vincenzo Montella'nın durumuyla ilgili olarak, “Kimseyi zorla bir yerde tutacak değiliz ama ligin bitmesini bekliyoruz, oturup konuşacağız. Kendisi de kalmak isterse biz arzu ediyoruz. Kimseye bir şey diyemem. Biz kalmasından yanayız ama gitmek isterse de zorla tutacak halimiz de yok” dedi.

Spor 29-05-23 15:00

Hayranları büyük bir merakla bekliyordu! ‘La Casa De Papel’ efsanesi Berlin’le geri dönüyor... İlk fragman geldi

La Casa De Papel, yayınladığı beş sezonda da izlenmeye rekorları kırarak geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Hayranlarının büyük bir heyecanla takip ettiği İspanyol dizi, ikinci sezonda diziye veda eden Berlin karakterinin hayatıyla geri dönüyor. ‘La Casa De Papel: Berlin’ dizisinin fragmanı yayınlandı.

Trend 21-03-23 11:03

Elite'nin yıldızı Maria Pedraza cesur pozlarıyla dikkat çekti! Beğeni butonu çöktü

La Casa de Papel, Elite ve son olarak Toy Boy dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Maria Pedraza, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. İspanyol güzel iddialı tarzı ve cesur pozları ile büyük beğeni topluyor.

Magazin 08-03-23 09:13

Fernando Muslera emekli mi oluyor? Resmen açıkladı...

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında konuk olduğu Fenerbahçe'yi 3-0'la geçen Galatasaray, Atakaş Hatayspor maçının hazırlıklarına başladı. Sarı - kırmızılıların kaptanı ve kalecisi Fernando Muslera, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Uruguaylı file bekçisi; Fenerbahçe derbisi, kariyeri ve şampiyonlukla ilgili konuşurken, futbolu bırakıp bırakmayacağına dair de önemli ifadeler kullandı.

Spor 11-01-23 11:57

La Casa de Papel'in Tokyo'su Ursula Corbero öyle pozlar verdi ki... Eteği yok gibiydi

Tüm dünyada büyük yankı uyandıran La Casa De Papel'in Tokyo'su Ursula Corbero paylaşımlarıyla olay oldu. Güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde neredeyse yok gibi eteğiyle paylaştığı pozlarıyla sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Magazin 15-12-22 13:29

La Casa de Papel'in seksi yıldızı Maria Pedraza bikinisine sığmadı! Cesur poza bakan yine baktı

Netflix'in efsane dizisi La Casa de Papel'de hayat verdiği 'Alison Parker' karakteriyle akıllara kazınan İspanyol oyuncu Maria Pedraza, Instagram hesabından paylaştığı bikinili pozlarıyla takipçilerini mest etti. Pedraza'nın tekne pozuna kısa sürede 600 binden fazla beğeni geldi.

Magazin 14-12-22 12:26

Elite'nin yıldızı María Pedraza yine çok cesur! Göğüs dekolteli stiline beğeni yağdı

La Casa de Papel ve Elite gibi yapımlarla ünlenen güzel oyuncu María Pedraza, Instagram hesabından paylaştığı iddialı pozuyla beğeni topladı. Straplez bir elbise tercih eden İspanyol yıldız takipçilerinden tam puan aldı.

Magazin 21-11-22 10:33

Mahallenin kabusu olmuşlardı! Geceleri ortaya çıkan maskeli hırsızlar yakalandı

İstanbul Arnavutköy'de bir mahalleye dadanan ve vatandaşın kabusu olan hırsızlarla ilgili yeni gelişme yaşandı. Dünyaca ünlü "La Casa Da Papel" dizisinde de kullanılan "Salvador Dali" maskeleri takan, ellerinde demir kesme aletleriyle dolaşan hırsızlar yakalandı. Öte yandan şahısların yeni görüntüleri de ortaya çıktı.

Haber 14-10-22 14:09

Gece olunca ortaya çıkıyorlar, mahalleli sırayla nöbet tutuyor! Polis de bulamıyor

Ünlü dizi La Casa Da Papel maskesi takıp Arnavutköy Taşoluk Mahallesi'nde dolaşan hırsızlar mahalleliyi isyan ettirdi. Ellerinde demir kesme makası ve maske ile görüntülenen hırsızlar yüzünden gece nöbet tutan mahalle sakinlerinden biri, ''Gece yarısında özellikle geliyorlar bizi de tedirgin ediyor artık huzursuz durumdayız çoluk, çocuğumuz var. Bu olaylardan dolayı gençlerimiz nöbet tutuyor. Polis geliyor ama saklanıyorlar polisler de bulamıyor genelde garajları soyuyorlar'' dedi.

Haber 11-10-22 10:10

La Casa de Papel'in 'Tokyo'su Ursula Corbero yeni imaj!

La Casa de Papel dizisindeki Tokyo rolüyle hafızalara kazınan Ursula Corbero, yeni projesi için uzun zamandır kısa kullandığı saçlarını uzattı. Yeni imajıyla bambaşka birine dönüşen oyuncuyu görenler tanımakta güçlük çekti.

Magazin 17-09-22 12:26

Berrak Tüzünataç Sinan Çetin'in oğlu Rafael Çetin'in kısa filmi için çıplak poz verdi

Berrak Tüzünataç, Yaz Yüceil ve Teoman'ın başrolünde yer aldığı kısa film 'La Casa de Raisa Vanessa'nn afişi yayınlandı. Berrak Tüzünataç, afiş için Rafael Çetin'e çıplak poz verdi.

Magazin 10-09-22 12:14

La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric'i kimdir? Darko Peric nereli ve kaç yaşında?

La Casa de Papel dizisinde Helsinki karakterine hayat veren Darko Peric, 'Atatürk' dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Ünlü oyuncu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric'i kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 23-08-22 11:53

Aras Bulut İynemli'nin başrolde olacağı 'Atatürk' dizisine La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric de katıldı

Son olarak Çukur dizisinde Yamaç karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli'nin başrolünde oynayacağı 'Atatürk' dizisinin oyuncu kadrosuna dünyaca ünlü bir isim daha katıldı. Disney Plus platformunda yayınlanacak olan Atatürk dizisine İngiliz oyuncu Emma Watson'un ardından La Casa de Papel dizisinde Helsinki rolünü oynayan Darko Peric de dahil oldu. Aras Bulut İynemli dizide, Mustafa Kemal Atatürk'ü oynayacak.

Magazin 22-08-22 20:35

Kerem Bürsin ile Alvaro Morte'den sevindiren proje!

Bir süredir La Casa de Papel'in yıldızı Alvaro Morte ile samimi bir arkadaşlık yürüten Kerem Bürsin, La Casa De Papel'in yıldızı Alvaro Morte ile yeni bir projeye imza atacak.

Magazin 25-06-22 15:08

La Casa de Papel Kore ne zaman yayınlanacak? La Casa de Papel Kore oyuncuları kimlerdir, konusu ne?

La Casa de Papel Kore; Kraliyet Darphanesi ile Merkez Bankası'nın soyulmasını konu edinen İspanya yapımı fenomen dizinin uyarlaması. Dizinin fanları Kore yapımına önyargıyla yaklaşıyor. Peki La Casa de Papel Kore ne zaman yayınlanacak? La Casa de Papel Kore oyuncuları kimler? İşte Netflix'te yayınlanacak diziye ilişkin bilgiler...

Magazin 24-06-22 11:04

Bu da La Casa de Çiftetelli! Düğün sonrası kostümleri giyip kurtlarını döktüler

Bursa'da "La Casa de Çiftetelli" dedirten görüntüler kaydedildi. Recep Bayram için düğün sonrası eğlence düzenleyen arkadaşlarından bazıları, İspanyol yapımı ‘La Casa de Papel’ dizisinde kullanılan kostümleri giyip, çiftetelli oynadı.

Haber 20-06-22 14:53

Kerem Bürsin, İspanya'da film çekmeye hazırlanıyor

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, İspanya'da film çekmeye hazırlanıyor. İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen bir tanıtıma katılan oyuncu Kerem Bürsin, İspanya'da yakın zamanda bir film projesi için bazı imkanlar olduğunu söyledi. Bürsin ile birlikte tanıtımın diğer konuğu da La Casa de Papel'in Profesörü Alvaro Morte oldu.

Magazin 14-06-22 20:02

La Casa de Papel: Kore’den alt yazılı fragman! “Dünyanın nasıl tepki vereceğini merak ediyoruz”

Netflix’te yayınlandığı ilk günden itibaren dünyanın ilgisini çekmeyi başaran İspanyol dizisi La Casa de Papel, geçtiğimiz aylarda final yapmıştı. Tüm dünyanın beğenisini kazanan dizi bu kez de Kore versiyonuyla Netflix’te izleyicilerin karşısına çıkacak. 24 Haziran’da prömiyerini yapacak olan dizinin Türkçe altyazılı fragmanı yayınlandı.

Trend 23-05-22 11:57

La Casa de Papel’in Kore versiyonun yayın tarihi belli oldu! Resmi duyuru yapıldı

Netflix’in izlenme rekorları kıran İspanyol dizisi La Casa de Papel’in Kore versiyonu için geri sayım başladı. Güney Kore versiyonunun oyuncu kadrosunda; Yoo Ji-Tae (Profesör), Park Hae-Soo (Berlin), Lee Won Jong (Moskova), Kim Ji-Hun (Denver), Jang Yoon-Ju (Nairobi), Park Jung-Woo (Rio), Kim Ji-Hun (Helsinki) ve Lee Kyu-Ho (Oslo) yer alıyor.

Trend 02-05-22 12:35

La Case de Papel oyuncusuna ödül veren Cansu Dere kimdir? Cansu Dere kaç yaşında, nereli? Cansu Dere evli mi?

Cansu Dere, La Case De Papel dizisinin yıldızı Najwa Nimri'ye ödül verdi. Türkiye'de La Case De Papel dizisi hatırı sayılır bir izleyici kitlesine sahip. Son zamanlarda da Sadakatsiz dizisi ile gündemden düşmeyen başarılı oyuncu Cansu Dere'nin La Case De Papel dizisinin yıldızı Najwa Nimri'ye ödül vermesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Cansu Dere'yi tanımayan yoktur ama biz yine de başarılı oyuncunun hayatına dair kısa bir özet geçelim dedik! İşte haberin detayları...

Magazin 06-04-22 10:23

SON DAKİKA: 16 milyar TL'lik vurgunda 'silah' detayı! Sabaha kadar parayı çekip ilk iş oraya gittiler

Türkiye'nin konuştuğu 16 milyar TL'lik vurgundan son dakika haberleri peş peşe geliyor. Samsun'da yaşayan Emre - Recep Gezek kardeşler mobil bankacılık sistemi üzerinden 16 milyar TL kazandı. La Casa De Papel'i andıran olayın detayları canlı yayında aktarıldı. Polis çevirmesinde silahla yakalanan Emre Gezek'in 'Sizin de bu kadar paranız olsa siz de silah taşırdınız' dediği ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 23-03-22 15:44

Kullananların yenileyici özelliği ile dikkat çektiği La Roche Posay Effaclar Duo (+) incelemesi

Cildi nemlendirirken bakım sağlayan kremlere kimse "Hayır." diyemez, değil mi? Yağlı ve akneye eğilimli cildiniz için severek kullanacağınız La Roche-Posay Duo(+) incelemesiyle karşınızdayız! Yazımızda nemlendiriciyle ilgili detaylı tüm bilgilerin yanı sıra benzer ürünlere de yer verdik. Göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 16-03-22 12:20

La Casa De Papel'in Berlin'i İstanbul'da! Görenler tanıyamadı

Dünyada büyük hayran kitlesi oluşturan 'La Casa De Papel' dizisindeki 'Berlin' karakterine rol veren Pedro Alonso, sevgilisi Tatiana'yla birlikte İstanbul'a geldi. Dün akşam objektiflere yansıyan Alonso, yeni imajıyla hayranları tarafından tanınmakta güçlük çekti.

Magazin 14-03-22 11:36

Netflix, La Casa de Papel: Kore versiyonunun ilk resmi videosunu yayınladı! Sürprizler bitmiyor

Netflix’te yayınlandığı ilk günden itibaren dünyanın ilgisini çekmeyi başaran İspanyol dizisi La Casa de Papel, final yaptı. Ancak seyircisini etkisi altına alan fenomen dizi bu kez de Güney Kore versiyonuyla bir kez daha Netflix’te görücüye çıkacak. Kore uyarlamasına dair ilk resmi video paylaşıldı.

Trend 21-02-22 12:34

Büyükçekmece'de Dali maskeli hırsızlık! Ev sahibine yakalanınca kaçtılar

İstanbul Büyükçekmece'de yaşanan hırsızlık olayı şaşkına çevirdi. Tüm dünyada yankı uyandıran dizi "La Casa de Papel"deki soyguncuların kullandığı "Dali" maskesini takan hırsızlar, sabah karşı bir daireye girdi. Ev sahibine yakalanınca kaçan hırsızların görüntüsü güvenlik kamerasına yansırken, ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Haber 02-02-22 10:57

La Casa De Papel'in dünyaca ünlü oyuncularından Türkiye'ye teşekkür videosu

Final sezonuyla seyirci karşına çıkan Netflix'in dünya çapında fenomen olan dizisi La Casa De Papel'in ünlü oyuncuları, Türkiye’deki hayranları için kamera karşısına geçti. La Casa De Papel’in Berlin'i Pedro Alonso, Tokyo rolündeki Úrsula Corberó ve Profesör'ü canlandıran Alvaro Morte, Türkiye'ye teşekkür videosu çekti.

Magazin 19-12-21 20:08

Asgari ücret toplantısı kaçta bitecek? Asgari ücret toplantısı canlı izlenecek mi?

Türkiye’nin 2022 yılında geçerli olacak asgari ücreti bugün belli olacak. Çalışma Bakanlığı’nda saat 11:00’de başladı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, Çalışma Bakanlığı’nda 4. ve son kez bir araya geldi. 2022 yılında geçerli olacak asgari ücretin ilan edileceği toplantının ardından yeni asgari ücret canlı yayında kamuoyuyla paylaşılacak.

Finans 16-12-21 11:37

La Casa de Papel 5. sezon 2. kısım çıktı mı? Yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

La Casa de Papel 5. sezon 2. kısım yeni bölümleriyle Netflix’te olacak. Her sezonu ve bölümü ayrı bir heyecan yaratan La Casa de Papel, 5. sezon 2. kısmının yeni bölümlerinde yine adrenalin ve seviyesi bir hayli yüksek olacak.

Magazin 03-12-21 17:07

La Casa de Papel’in Güney Kore versiyonu geliyor! Squid Game'in yıldızı Park Hae-soo 'Berlin' karakterini oynayacak

Popüler Netflix dizisi Squid Game’in yıldızı Park Hae-soo, ‘La Casa de Papel’ dizisinin Güney Kore uyarlamasında 'Berlin' karakterine hayat verecek. La Casa de Papel’in finaline kısa bir süre kala dizi birçok ülkede uyarlama versiyonlarına ekrana gelecek. Bu ülkelerden biri de Güney Kore oldu.

Trend 02-12-21 11:12

La Casa de Papel hayranlarına Netflix'ten müjdeli haber! Berlin karakterinin dizisi geliyor

Dünya çapında fenomene dönüşen yapımlardan ‘La Casa de Papel‘ sona yaklaşırken, Netflix dizinin hayranlarına bir müjde verdi. La Casa de Papel'in, Pedro Alonso'nun canlandırdığı popüler karakter Berlin'in etrafında dönen bir dizi yapıldığı duyuruldu. Berlin, 2023 yılında yine Netflix'te yayımlanacak.

Magazin 01-12-21 21:29

La Casa de Papel’in finalinin ardından yeni proje açıklandı! Bu sefer Berlin’in hayatını anlatacak

La Casa de Papel’in final sezonuna geri sayım başladı. Dizinin 5. sezonu 2 kısım halinde yayınlandı. 3 Eylül’de yayınlanan birinci kısmın sonrasında hayranları; ikinci bölüm için 3 Aralık’ı iple çekmeye başladı. 3 Aralık’ta final yapması beklenen La Casa de Papel’in finalinin ardından Berlin’i anlatacak dizi başlayacağı duyuruldu.

Trend 01-12-21 12:01

FETÖ'nün La Casa de Papel oyunu deşifre oldu

Ankara’da FETÖ soruşturması kapsamında Dışişleri Bakanlığında üst düzey görevli 53 örgüt mensubu ile bir ’mahrem imam’ ByLock kullanıcısından yola çıkılarak deşifre edildi. Sanıkların La Casa de Papel dizisindeki gibi şehir ismi kullandıkları ortaya çıktı.

Haber 14-11-21 16:10

yıldızları La Casa de Papel'in final bölümünde rol aldılar

Netflix dizisi La Casa de Papel'in final bölümünde ormula 1 pilotu Carlos Sainz Jr. ve MotoGP pilotu Marc Marquez rol aldılar.

Magazin 09-11-21 15:41

La Casa De Papel böyle veda edecek! Son 5 bölümün fragmanı yayınlandı

Dünya çapında fenomen olan dizi La Casa De Papel'in 5. sezon 2. kısımdan yeni bir fragman paylaşıldı. Aralık ayı içerisinde yayınlanacak olan bölümler, meşhur soygunun da sonunu getirecek. Netflix'te yayınlanan İspanyol dizisi La Casa De Papel, hayranlarına son 5 bölümle veda edecek.

Magazin 03-11-21 22:25

Kılıçdaroğlu'ndan La Casa de Papel göndermesi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu fenomen dizi La Casa de Papel'in tanıtım videosunu paylaşarak seçim göndermesinde bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kılıçdaroğlu'na cevap verirken CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç da Soylu'ya yanıt verdi.

Haber 03-11-21 20:48

La Casa De Papel’in Lizbon’u İstanbul'da

La Casa De Papel dizisinde Lizbon karakterini canlandıran dünyaca ünlü yıldız Itziar Ituno Martínez, rol aldığı 'Grev' filmi için İstanbul’a geldi.

Magazin 27-10-21 00:24

'La Casa De Papel'in 5. Kısım son 5 bölüm fragmanı yayınlandı

Dünya genelinde büyük bir ilgi gören İspanya yapımı dizi 'La Casa De Papel'in 5. Kısım son 5 bölüm fragmanı paylaşıldı.

Magazin 14-10-21 17:28

La Casa de Papel'in Berlin'i Pedro Alonso O'choro, İstanbul'a geldi!

"La Casa de Papel" dizisindeki "Berlin" karakterine hayat veren sinema ve dizi oyuncusu İspanyol Pedro Alonso O'choro, Türkiye'ye geldi. Kaleme aldığı "Filipo'nun Kitabı" adlı kitabının tanıtımı için gelen O'choro, aynı zamanda İstanbul'da okurlarıyla bir araya gelecek.

Magazin 12-10-21 20:11

'La Casa de Papel'in 'Berlin'i Pedro Alonso, Türkiye'ye geliyor!

'La Casa de Papel' dizisinin yıldızı İspanyol oyuncu Pedro Alonso O'choro, "Filipo’nun Kitabı"nın tanıtımı için Türkiye'ye gelmeye hazırlanıyor

Magazin 07-10-21 17:12

La Casa de Papel'in Tokyo'su yatak pozlarıyla yürek hoplattı!

Sevilen dizi La Casa de Papel'de 'Tokyo' karakterine hayat veren Ursula Corbero, sosyal medyada paylaştığı cesur pozlarıyla ortalığı kasıp kavuruyor. Corbero'nun yatak pozlarına beğeni yağıyor.

Magazin 21-09-21 12:30

La Casa de Papel final sezonu yayınlandı! İlk günden gündem oldu

La Casa De Papel final sezonu Netflix tarafından yayınlandı. Türkiye izleme sıralamasında ilk 5'e giren dizi ilk andan itibaren sosyal medyanın en çok konuşulan konularından oldu.

Magazin 03-09-21 11:15

La Casa De Papel’in yönetmeninden şoke eden açıklama: Ölümü gerekliydi

Netflix’in fenomen dizisi La Casa de Papel final sezonuyla ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. İzleyiciler için heyecan doruktayken La Casa de Papel’in yapımcısı ve yönetmeninden izleyicileri şoke eden açıklamalar geldi. (Yazının devamı spoiler içerir.)

Magazin 25-08-21 08:15

La Casa de Papel'in Tokyo'su Úrsula Corberó: 5. sezonun her sahnesinde ağladım

Netflix’in fenomen yapımı La Casa de Papel dizisi final sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizide Tokyo karakterini canlandıran Úrsula Corberó sevilen dizinin son sezonunun çekimlerinde gözyaşlarını tutamadığını açıkladı.

Magazin 12-08-21 08:45

La Casa De Papel’in 5. yeni sezonu ne zaman çıkacak? Efsane dizinin fragmanı yayınlandı!

Son yılların en çok konuşulan yapımları arasında yer alan La Casa De Papel’in 5. yeni sezonu için tarih belli oldu. İlk 4 sezonunda fırtınalar gibi esen La Casa De Papel’in 5. yeni sezon fragmanı da yayınlandı.

Magazin 05-08-21 17:32