La Casa De Papel Bitecek Mi 5 Sezon Final Mi Haberleri

La Casa de Papel: Berlin dizisinin viayon tarihi kesinleşti! Hayranlarıyla ilk afişi de paylaşıldı

Yayınlandığı 5 sezon boyunca tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran La Casa De Papel efsanesi Berlin karakterinin serüvenini anlatan ‘La Casa De Papel: Berlin’ dizisiyle geri dönüyor. Pedro Alonso'nun Berlin karakterine hayat verdiği dizi 29 Aralık'ta Netflix'te görücüye çıkacakken dizinin ilk afişi de paylaşıldı.

Trend 2023-11-25 15:50:19

La Casa De Papel efsanesi yeniden canlanıyor! Bu kez Berlin'le geri dönüyor... İkinci fragmanı yayınlandı

Yayınlandığı 5 sezon boyunca tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran La Casa De Papel efsanesi Berlin karakterinin yolculuğunu anlatan yeni bir diziyle geri dönüyor. Hayranlarının büyük bir merakla beklediği ‘La Casa De Papel: Berlin’ dizisinin ikinci fragmanı yayınlandı. Dizinin 29 Aralık'ta gösterime girmesi bekleniyor.

Trend 2023-09-19 15:35:35

Montella, Fenerbahçe'ye mi gidecek? Ibrahimovic gündemde mi? Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak açıkladı!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sözleşmesi sezon sonunda bitecek teknik direktör Vincenzo Montella'nın durumuyla ilgili olarak, “Kimseyi zorla bir yerde tutacak değiliz ama ligin bitmesini bekliyoruz, oturup konuşacağız. Kendisi de kalmak isterse biz arzu ediyoruz. Kimseye bir şey diyemem. Biz kalmasından yanayız ama gitmek isterse de zorla tutacak halimiz de yok” dedi.

Spor 2023-05-29 15:00:23

Yargı final mi yapıyor? Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'li Yargı sezon finali ne zaman? İşte son durum

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı final mi yapıyor merak edildi. Her pazar yeni bölümü ile ekrana gelen dizi, bu saat 20.00'de Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrolde olduğu dizinin yeni bölümü araştırılıyor. Peki, Yargı final mi yapıyor? Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'li Yargı sezon finali ne zaman? İşte son durum...

Magazin 2023-05-21 18:43:22

Yasak Elma final mi yapıyor, ne zaman? Yıldız ve Ender'li Yasak Elma kaçıncı bölümde bitecek? 5 sezonun ardından veda ediyor!

FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma, final haberleriyle gündemdeki yerini aldı. Uzun yıllardır ekranların en sevilen yapımları arasında kendisine yer bulan ve izleyicinin yakından takip ettiği dizilerden biri olan Yasak Elma'nın final tarihi araştırılıyor. Şevval Sam, Eda Ece, Talat Bulut, Barış Kılıç, Nesrin Cavadzade ve Berk Oktay gibi isimlerin kadrosunda bulunduğu sevilen dizide sona geliniyor. Peki, Yasak Elma final mi yapıyor, ne zaman? Yıldız ve Ender'li Yasak Elma kaçıncı bölümde bitecek?

Magazin 08-05-23 23:11

Yargı dizisi final mi yapıyor? Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'li Yargı dizisi ne zaman bitecek? İzleyiciyi şoke eden final iddiası!

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı'nın final yapacağı iddia edildi. Basında yer alan haberler ile sosyal medyada yapılan paylaşımlar sonrası birçok kişi arama motorlarında 'Yargı final mi yapıyor?, Yargı dizisi 3. sezon olacak mı?' gibi soru ve konu başlıklarını araştırıyor. Dizi, Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Aslan ve Hüseyin Avni Danyal gibi güçlü oyuncuları kadrosunda bulunduruyor. Peki Yargı dizisi final mi yapıyor? Yargı ne zaman bitecek? İşte konuya ilişkin detaylar...

Magazin 27-02-23 08:24

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 2. sezon ne zaman başlıyor? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı final mi oldu?

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı yeni sezon tarihi dizinin sıkı takipçileri tarafından sıklıkla sorgulanıyor. ES Film imzalı Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 16 Eylül 2021 tarihinde TRT 1'de yayınlanmaya başlamıştır. Dizinin başrol oyuncularından Ulaş Tuna Astepe'nin yeni bir dizide rol almasıyla beraber araştırmalar hız kazandı. Peki, Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı 2. sezon ne zaman başlıyor? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı final mi oldu?

Magazin 27-10-22 22:50

Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda ve şifresiz mi? Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maçı canlı izle

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçı bu akşam 21:00'de Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla karşı karşıya gelecek. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 6 hazırlık maçı yapan Fenerbahçe, bunların 5'inde galip gelip, 1 karşılaşması beraberlikle sonuçlanmıştı. Peki Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda? Detaylar haberimizde..

Spor 20-07-22 19:09

Son dakika: Fenerbahçe mi? Galatasaray mı? Isco evini bile satın aldı!

Son dakika transfer haberi... Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Süper Lig'in ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray, sezona yeni hocaları ile merhaba diyecek. 5 Ağustos'ta başlayacak sezon öncesi takviyelerini bir an önce gerçekleştirmek isteyen iki ekip özellikle gol yollarında etkili bir oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Ligin dev kulüpleri daha önceleri de olduğu gibi transferde karşı karşıya gelirken, bu kez isim Real Madrid ile yollarını ayıran Isco...

Spor 04-07-22 15:47

La Casa de Papel: Kore’den alt yazılı fragman! “Dünyanın nasıl tepki vereceğini merak ediyoruz”

Netflix’te yayınlandığı ilk günden itibaren dünyanın ilgisini çekmeyi başaran İspanyol dizisi La Casa de Papel, geçtiğimiz aylarda final yapmıştı. Tüm dünyanın beğenisini kazanan dizi bu kez de Kore versiyonuyla Netflix’te izleyicilerin karşısına çıkacak. 24 Haziran’da prömiyerini yapacak olan dizinin Türkçe altyazılı fragmanı yayınlandı.

Trend 23-05-22 11:57

La Case de Papel oyuncusuna ödül veren Cansu Dere kimdir? Cansu Dere kaç yaşında, nereli? Cansu Dere evli mi?

Cansu Dere, La Case De Papel dizisinin yıldızı Najwa Nimri'ye ödül verdi. Türkiye'de La Case De Papel dizisi hatırı sayılır bir izleyici kitlesine sahip. Son zamanlarda da Sadakatsiz dizisi ile gündemden düşmeyen başarılı oyuncu Cansu Dere'nin La Case De Papel dizisinin yıldızı Najwa Nimri'ye ödül vermesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Cansu Dere'yi tanımayan yoktur ama biz yine de başarılı oyuncunun hayatına dair kısa bir özet geçelim dedik! İşte haberin detayları...

Magazin 06-04-22 10:23

Netflix, La Casa de Papel: Kore versiyonunun ilk resmi videosunu yayınladı! Sürprizler bitmiyor

Netflix’te yayınlandığı ilk günden itibaren dünyanın ilgisini çekmeyi başaran İspanyol dizisi La Casa de Papel, final yaptı. Ancak seyircisini etkisi altına alan fenomen dizi bu kez de Güney Kore versiyonuyla bir kez daha Netflix’te görücüye çıkacak. Kore uyarlamasına dair ilk resmi video paylaşıldı.

Trend 21-02-22 12:34

La Casa de Papel 5. sezon 2. kısım çıktı mı? Yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

La Casa de Papel 5. sezon 2. kısım yeni bölümleriyle Netflix’te olacak. Her sezonu ve bölümü ayrı bir heyecan yaratan La Casa de Papel, 5. sezon 2. kısmının yeni bölümlerinde yine adrenalin ve seviyesi bir hayli yüksek olacak.

Magazin 03-12-21 17:07

La Casa de Papel’in finalinin ardından yeni proje açıklandı! Bu sefer Berlin’in hayatını anlatacak

La Casa de Papel’in final sezonuna geri sayım başladı. Dizinin 5. sezonu 2 kısım halinde yayınlandı. 3 Eylül’de yayınlanan birinci kısmın sonrasında hayranları; ikinci bölüm için 3 Aralık’ı iple çekmeye başladı. 3 Aralık’ta final yapması beklenen La Casa de Papel’in finalinin ardından Berlin’i anlatacak dizi başlayacağı duyuruldu.

Trend 01-12-21 12:01

La Casa De Papel böyle veda edecek! Son 5 bölümün fragmanı yayınlandı

Dünya çapında fenomen olan dizi La Casa De Papel'in 5. sezon 2. kısımdan yeni bir fragman paylaşıldı. Aralık ayı içerisinde yayınlanacak olan bölümler, meşhur soygunun da sonunu getirecek. Netflix'te yayınlanan İspanyol dizisi La Casa De Papel, hayranlarına son 5 bölümle veda edecek.

Magazin 03-11-21 22:25

La Casa de Papel final sezonu yayınlandı! İlk günden gündem oldu

La Casa De Papel final sezonu Netflix tarafından yayınlandı. Türkiye izleme sıralamasında ilk 5'e giren dizi ilk andan itibaren sosyal medyanın en çok konuşulan konularından oldu.

Magazin 03-09-21 11:15

La Casa De Papel’in yönetmeninden şoke eden açıklama: Ölümü gerekliydi

Netflix’in fenomen dizisi La Casa de Papel final sezonuyla ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. İzleyiciler için heyecan doruktayken La Casa de Papel’in yapımcısı ve yönetmeninden izleyicileri şoke eden açıklamalar geldi. (Yazının devamı spoiler içerir.)

Magazin 25-08-21 08:15

La Casa de Papel'in Tokyo'su Úrsula Corberó: 5. sezonun her sahnesinde ağladım

Netflix’in fenomen yapımı La Casa de Papel dizisi final sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizide Tokyo karakterini canlandıran Úrsula Corberó sevilen dizinin son sezonunun çekimlerinde gözyaşlarını tutamadığını açıkladı.

Magazin 12-08-21 08:45

La Casa De Papel’in 5. yeni sezonu ne zaman çıkacak? Efsane dizinin fragmanı yayınlandı!

Son yılların en çok konuşulan yapımları arasında yer alan La Casa De Papel’in 5. yeni sezonu için tarih belli oldu. İlk 4 sezonunda fırtınalar gibi esen La Casa De Papel’in 5. yeni sezon fragmanı da yayınlandı.

Magazin 05-08-21 17:32

La Casa De Papel 5. ve final sezonundan beklenen fragman geldi

Netflix’in fenomen yapımlarından La Casa De Papel dizisinin 5. sezonundan beklenen fragman yayınlandı. 5. sezon aynı zamanda La Casa De Papel dizisinin final sezonu olacak.

Magazin 03-08-21 10:13

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman yayınlanacak? La Casa De Papel 5. sezon oyuncuları kimler, yeni sezon ne zaman?

İlk bölümü 2 Mayıs 2017 tarihinde yayınlanan ve 4 sezon süren La Casa De Papel dizisi için 5. sezon müjdesi verilmişti. Adını en sevilen diziler arasına yazdırmayı başaran La Casa De Papel bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de geniş bir izleyici kitlesine sahip. Son sezonu olacağı bilinen La Casa De Papel 5. sezon ile izleyicilerin karşısına çok yakında çıkmış olacak. Peki La Casa De Papel 5. sezon ne zaman? La Casa De Papel 5. sezon oyuncuları kimler? İşte yanıtı...

Magazin 05-06-21 02:11

Payitaht Abdülhamid neden final yaptı? Payitaht Abdülhamid final mi yaptı, neden bitti?

TRT 1'de her Cuma akşamı ekranlara gelen Payitaht Abdülhamid dizisi 5 sezondur devam etmekteydi. Dizinin final yapacağı haberleri sevenlerini üzdü. Final bölümü bugün yayınlanan ve Sultan 2. Abdülhamid dönemini anlatan Payitaht Abdülhamit dizisi için izleyiciler Payitaht Abdülhamid neden final yapıyor sorusunu araştırmaya başladı. Peki Payitaht Abdülhamid neden final yapıyor? Payitaht Abdülhamid final mi yaptı, neden? İşte detaylar...

Magazin 05-06-21 00:22

Payitaht Abdülhamid final mi oluyor? Payitaht Abdülhamid neden final yapıyor, ne zaman bitecek?

Her Cuma saat 20:00'da TRT 1'de ekrana gelen ve 5 sezondur yayınlanmakta olan Payitaht Abdülhamit dizisinin final yapacağı haberleri sevenlerini üzdü. Başrolünde Bülent İnal'ın rol aldığı ve Sultan 2. Abdülhamid dönemini konu edinen Payitaht Abdülhamit dizisi için Payitaht Abdülhamit final mi oluyor, Payitaht Abdülhamid neden final yapıyor soruları merak edilmeye başlandı. Peki Payitaht Abdülhamid final mi oluyor? Payitaht Abdülhamid neden final yapıyor, ne zaman bitecek? İşte yanıtı...

Magazin 03-06-21 23:48

Netflix, La Casa De Papel 5. sezondan ilk fotoğrafları paylaştı! La Casa De Papel yeni bölümler ne zaman yayınlanacak?

Netflix'in en popüler İspanyol dizisi La Casa De Papel 5. sezonuyla hayranlarıyla buluşacak. La Casa De Papel'in merakla beklenen 5. sezonu, her biri beşer bölümden oluşan iki parça şeklinde yayınlanacak. La Casa De Papel 5. sezonundan ilk fotoğraflar da paylaşıldı.

Magazin 03-06-21 22:09

Diziden flaş karar! | Savaşçı bitecek mi? Savaşçı hangi kanalda başlayacak? FOX TV'ye veda...

Başladığı ilk günden beri büyük bir beğeni ile takip edilen Savaşçı dizisinden flaş karar açıklandı. Bu sene ekranlara gelmesi polemiğe sebep olan Savaşçı dizisi için final kararı alındı. Savaşçı dizisinin 5. Sezona başlayabilmesi için ise “Sen Çal Kapımı” adlı dizinin bitirilmesi kararı alındığı da iddia edilmişti.

Magazin 03-06-21 14:13

La Casa De Papel 5. sezon fragmanı yayınlandı! Yayın tarihi belli oldu

Netflix'in en popüler İspanyol dizisi La Casa De Papel'den 5. sezon için hem tanıtım hem de yayın tarihi geldi. La Casa De Papel'in merakla beklenen 5. sezonu, her biri beşer bölümden oluşan iki parça şeklinde izleyici ile buluşacak.

Magazin 24-05-21 21:55

La Casa De Papel ne zaman başlayacak? 5. sezon fragmanı ile ilgili ilk kare geldi

Netflix’te yayınlanan ve ilk 4 sezonu ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan La Casa De Papel’in 5. yeni sezon tarihi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Türkiye de dâhil olmak üzere tüm dünyada milyonlarca izleyicisi bulunan La Casa De Papel’in yeni sezon fragmanı ile ilgili ilk kare paylaşıldı.

Magazin 15-05-21 10:58

La Casa De Papel 5. sezondan beklenen ilk görsel geldi

La Casa De Papel 5. sezondan nihayet ilk kare geldi. Netflix, sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğrafla beraber dizinin final sezonunun çekimlerinin tamamlandığını duyurdu.

Magazin 15-05-21 00:45

La Casa de Papel 5. sezon ne zaman yayınlanacak? Yeni sezonda İstanbul olacak mı?

Netflix’in fenomen dizisi La Casa de Papel 5. sezon için dizinin hayranları nefeslerini tuttu. La Casa de Papel’in çok ses getiren önceki sezonları sonrası La Casa de Papel final sezonu için heyecan dorukta. Mükemmel bir soygun dizisi olan La Casa de Papel 5. sezon yayın tarihi belli oldu mu? Yeni sezonda İstanbul olacak mı? La Casa de Papel 5. sezonla ilgili bilinenler...

Magazin 13-04-21 14:25

La Casa De Papel'in Tokyo'su Ursula Corbero’dan 5. sezona özel görsel

Netflix’in fenomen dizisi La Casa De Papel 5. sezon öncesi heyecan doruktayken dizide Tokyo’yu canlandıran Ursula Corbero’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede üç milyonu aşkın beğeni topladı.

Magazin 08-04-21 12:14

La Casa De Papel 5. yeni sezon ne zaman başlayacak? La Casa De Papel yeni fragman yayınlandı mı?

La Casa De Papel dizisinin 5. Sezonu heyecanla bekleniyor. 2020’nin Temmuz ayında dizinin Twitter hesabından yapılan paylaşım ‘Soygun sona eriyor’ notu ile paylaşılmıştı. La Casa De Papel izleyicilerinde merak uyandıran bu paylaşımın ardından ise yeni sezonun ne zaman geleceği araştırılıyor. İşte, ayrıntılar…

Magazin 23-03-21 20:39

Aralarında La Casa de Papel de var! Kötü haber geldi

Umutla baktığımız 2021 yılı sevdiğimiz bazı dizilerin final yapacağı yıl olacak. İşte aralarında La Casa de Papel’in de olduğu 2021 yılında final sezonu yayınlanacak olan diziler.

Magazin 08-01-21 10:39

La Casa de Papel’deki dev hata yeni fark edildi! Onu nereden biliyor?

La Casa de Papel 5. sezon için hayranları gün sayarken, bir taraftan da geçmiş bölümlere yeniden göz atıyorlar. Dizinin hayranları yeni fark edilen bir konuyu gündeme taşıdı: Arturo hiç görmediği çocuğunun cinsiyetini nereden biliyor? Bu bir olay örgüsü hatası mı?

Trend 25-12-20 07:38

Bomba iddia: Kıvanç Tatlıtuğ, La Casa de Papel 5. sezona dahil oldu

La Casa de Papel 5.sezon hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Söylentilere göre yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ dizinin yeni sezonunda boy gösterecek

Magazin 23-11-20 15:05

La Casa de Papel yıldızından çarpıcı iddia: 6. sezon...

La Casa de Papel dizisinde Lizbon karakterini canlandıran Itziar Ituño, yaptığı bir açıklamada dizinin 5. sezonla veda etmeyip 6. sezonunun geleceğini iddia etti.

Trend 18-11-20 15:55

Profesör'ün büyük oyunu: La Casa de Papel’de kafa karıştıran hamlenin nedeni ortaya çıktı!

Netflix’in fenomen dizisi La Casa de Papel hayranları, yeni sezon öncesi ucu açık kalan sorulara yanıt aramaya devam ediyor. Bir izleyici teorisine göre Profesör'ün soygun planı okuduğu kitapta gizliymiş...

Trend 16-11-20 07:47

La Casa De Papel 5. sezondan ipucu... La Casa De Papel 5. sezon ne zaman yayınlanacak? LCDP yeni sezon fragmanı yayınlandı mı?

La Casa De Papel dizisi oyuncularından Fernando Soto’nun Instagram hesabından yaptığı 5. sezon fotoğrafı ile gündem oldu. La Casa De Papel 5. sezon fragmanını araştıran izleyiciler paylaşılan fotoğrafın ardından Angel, Profesör adına mı çalışıyor sorusunu sordu. Peki La Casa De Papel 5. sezon ne zaman yayınlanacak?

Magazin 13-11-20 13:11

La Casa de Papel’den öyle bir fotoğraf paylaştı ki hayranlar çıldırdı! Kimin için çalışıyor

La Casa de Papel 5. sezonu için heyecanlı bekleyiş sürerken dizinin oyuncusundan gelen bir fotoğraf ortalığı birbirine kattı. La Casa de Papel hayranlarının akıllarında aynı soru yer aldı: Angel, Profesör'e mi çalışıyor?

Trend 13-11-20 07:52

Çukur 98. son bölüme damga vuran final sahnesi! Yamaç, Cengiz Erdenet'i öldürecek mi? Çukur 99. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı!

Çukur dizisi 5 Ekim Pazartesi akşamı 98. son bölümüyle ekrana geldi. Çukur son bölüm finalinde, Cengiz Erdenet ile birlikte ava giden Yamaç beklenmedik bir hamle yaptı. Yamaç silahını Erdenet'in başına dayayarak "Ava giderken avlanmak diye buna diyorlar sanırım" dedi. Peki Yamaç, Cengiz Erdenet'i vuracak mı? Çukur'un 99. yeni bölümünden ilk sahne de yayınlandı. Yeni bölümde Akın'a destek veren Karaca'nın söyledikleri dikkat çekiyor. İşte Çukur son bölüm final sahnesi ve yaşananlar.

Magazin 06-10-20 01:14

La Casa De Papel 5. sezon başlıyor mu? La Casa De Papel 5. sezon ne zaman yayınlanacak?

La Casa De Papel hayranları Twitter'da dizinin adı gündem olunca, La Casa De Papel başlıyor mu merak etmeye başladı. En son Netflix'in "Soygun sona eriyor" paylaşımının ardından, 5. sezonun ne zaman yayınlanacağını heyecanla beklemeye başladı. Soygunun sona ereceğine dair bilgi veren fragmanın paylaşılmasının ardından, dizinin takipçileri "La Casa De Papel sona mı eriyor, La Casa De Papel 5. sezon tarihi paylaşıldı mı" sorularına cevap arıyor.

Magazin 03-09-20 07:33

La Casa de Papel final sezonu onayı aldı

La Casa de Papel 5. sezonuyla izleyiciye veda edecek. Dizi çekimlerine Danimarka'da başlanacak.

Magazin 03-08-20 17:18

La Casa De Papel bitecek mi, 5. sezon final mi yapacak? La Casa De Papel 5. sezon ne zaman yayınlanacak?

La Casa De Papel hayranları Netflix'in "Soygun sona eriyor" paylaşımının ardından, 5. sezonun ne zaman yayınlanacağını heyecanla beklemeye başladı. Soygunun sona ereceğine dair bilgi veren fragmanın paylaşılmasının ardından, dizinin takipçileri "La Casa De Papel sona mı eriyor, La Casa De Papel 5. sezon tarihi paylaşıldı mı" sorularına cevap arıyor.

Magazin 01-08-20 15:42

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman? Dizi bitiyor mu? Netflix'ten La Casa De Papel yeni sezon paylaşımı: Soygun sona eriyor!

La Casa De Papel dizisinim 5. sezonu için Netflix'ten heyecanlandıran paylaşım geldi. La Casa De Papel'in 5. sezonu için Netflix Türkiye'den "Kısım 5: Soygun sona eriyor" paylaşımı yapıldı. Netflix'in bu paylaşımı ise sosyal medyada La Casa De Papel’in biteceği şeklinde yorumlandı. Peki, La Casa De Papel 5. sezon ne zaman? La Casa De Papel 5. sezon fragmanı yayınlandı mı?

Magazin 01-08-20 02:38

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlıyor?

4. Sezonu ile hayal kırıklığına uğratan La Casa De Papel, şimdi 5. sezon ne zaman yayınlanacak sorusu ile gündemde yer alıyor. Peki La Casa De Papel 5. sezon başlama tarihi açıklandı mı?

Magazin 19-06-20 07:01

La Casa De Papel 4. yeni sezon Netflix’te ne zaman saat kaçta yayınlanacak? La Casa De Papel nasıl izlenir?

Netflix'in dünya çapında büyük beğeni kazanan dizisi La Casa de Papel'in merakla beklenen 4. sezonu 3 Nisan Cuma günü yayınlanacak. Dizinin hayranları yeni sezon yayın saatini merakla bekliyor. İspanya Merkez Bankası soygunuyla başlayan hikayenin 4. sezonunda sürpriz gelişmeler yaşanacak. Peki La Casa de Papel 4. sezon yeni bölümler Netflix'te ne zaman yayınlanacak?

Magazin 03-04-20 02:37

La Casa de Papel 4. sezon fragmanı yayınlandı! La Casa de Papel yeni bölümler ne zaman yayınlanacak?

Netflix'in dünya çapında büyük beğeni kazanan dizisi La Casa de Papel'in merakla beklenen 4. sezonundan ilk fragman yayınlandı.Hem dünyada hem de Türkiye’de büyük bir izleyici kitlesine ulaşan ve fenomen haline gelen İspanyol yapımı La Casa de Papel dizisinin 4. kısım tanıtımı yapıldı. Peki La Casa de Papel 4. sezon yeni bölümler Netflix'te ne zaman yayınlanacak?

Magazin 06-03-20 01:54

La Casa De Papel 4. sezon ne zaman? La Casa De Papel’in yeni sezon tarihi belli oldu

La Casa de Papel‘in yeni sezon tarihi, resmi Netflix Türkiye Twitter sayfasından kısa bir tanıtım videosu yayınlanarak duyuruldu.

Trend 09-12-19 09:32

La Casa De Papel 4. sezon olacak mı? Netflix’ten açıklama yapıldı mı?

Merakla beklenen üçüncü sezonunu izlendi bitti bu sefer de La Casa De Papel’in 4. sezonu bekleniyor. Peki dizinin yayıncısı Netflix’ten bir açıklama yapıldı mı? La Casa De Papel 4. sezon olacak mı, olursa ne zaman yayımlanacak?

Trend 29-07-19 11:00

La Casa De Papel 3: Dünya düzenini eleştiren filozof hırsızlar

Netflix’in fenomen dizisi La Casa De Papel 3. sezon ile yeniden sahneye çıktı. Peki, basit bir soygun öyküsünden çok daha fazlasını anlatan diziyi nasıl izlemeliyiz?

Trend 22-07-19 10:05