Larissa Gacemer Haberleri Ve Son Dakika Larissa Gacemer Haberleri

Larissa Gacemer Haberleri Ve Son Dakika Larissa Gacemer Haberleri

5 Kasım 19888 San Paolo, Brezilya doğumlu Larissa Gacemer genç yaşta, henüz 17 yaşındayken modelliğe başlamıştır. ABD, Fransa, İngiltere, Japonya ve Türkiye’nin de içinde bulunduğu çok sayıda ülkede reklamlarda oynayan Larissa Gacemer, 2011 yılında İzmir’e bir reklam kampanyasıyla çalışmaya giden Larissa Gacemer bir İstanbul defilesinde eski basketbolcu Burak Gacemer ile tanışmıştır. Model Brezilya’ya döndükten sonra çift internetten görüşmeye devam etmiş ve bu birliktelik İstanbul’da Mayıs 2011’de evlenmeleri ile sonuçlanmıştır. Brezilya’da tiyatro eğitimi de alan Gacemer 2012 yılında “Krem” dizisinin yönetmeni telefonla arayıp “Krem” dizisinde rol almasını istemiştir. Bu dizide Duygu Yetiş, Kenan Ece, Ebru Akel ile beraber oynadı. 2013 yılında Survivor’da Ünlüler takımında yer alan Gacemer, 2015 yılının Mayıs ayında ATV de yayınlanan Şoray Uzun’un sunduğu Döndür şansını yarışma programına eşi ile birlikte katıldı.

Larissa Gacemer Haberleri

Eski Survivor yarışmacısı Larissa Gacemer'dan üzücü haber! Hastalığını açıkladı

Eski basketbolcu Burak Gacemer ile evli olan Larissa Gacemer 2013 yılında katıldığı Survivor yarışmasıyla adını duyurdu. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü isimden üzen haber geldi. Gacemer, gül hastalığına yakalandığını duyurdu.

Magazin 15-04-2023 16:43

Eski Survivor yarışmacısı Larissa Gacamer verdiği pozla büyüledi

Larissa Gacamer, 2013 yılında Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında yer almıştı. Survivor ile adını duyuran Larissa, ilerleyen yıllarda sosyal medya için ürettiği içeriklerle kendi takipçi kitlesini oluşturdu.

Magazin 27-08-2022 16:43

Eski Survivor yarışmacısı Larissa Gacemer güzelliğiyle büyüledi! Burak dünyanın en şanslı adamı

Şimdilerde Instagram fenomeni olan Larissa Gacemer, 2013 yılında yarışmacı olarak katıldığı Survivor Ünlüler - Gönüllüler programıyla adını duyurdu. Programda ünlüler takımında yer aldı. Larissa Gacemer güzelliğiyle gündeme geldi.

Magazin 14-04-2022 20:35

Didem Soydan ünlülere gelen kötü yorumlara dair tavsiyede bulundu! 'Tonla manyak, sapık ve hasta...'

Model Didem Soydan, özellikle Larissa Gacemer'e yapılan çirkin yorumlardan sonra sosyal medyada yapılan yorumlarla ilgili fikirlerini yazdı. Ünlü isimlere yapılan çirkin yorumlar sonrası Soydan öneride bulundu.

Magazin 22-05-2020 11:57

Larissa Gacemer

Larissa Gacemer Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Larissa Gacemer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Larissa Gacemer'den sonra Merve Özbey de isyan etti

Larissa Gacemer'den sonra ünlü şarkıcı Merve Özbey de, "Çocuk yapın da görelim, herkes yapıyor sen daha yapmadın" yorumlarına isyan etti. Özbey takipçisine, sert bir yanıt verdi.

Magazin 21-05-2020 09:51

Larissa Gacemer: Lütfen benim için üzülmeyin

Eski basketbolcu Burak Gacemer ile evli olan Brezilyalı model Larissa Gacemer, sosyal medya hesabından takipçilerinin yönelttiği, "Neden çocuk yapmıyorsun?" sorularına tepki göstermişti. Gacemer, "Çocuğum olmuyor. Ben de bu durumu kabul ettim. Allah beni böyle yaratmış" diyerek isyan etmişti. Kendisine destek veren herkese teşekkür eden ünlü model, "Lütfen benim için üzülmeyin. Videoyu sizi üzmek için paylaşmadım, farkındalık yaratmak için paylaştım" dedi.

Magazin 20-05-2020 14:46

Ece Seçkin'den Larissa Gacemer'e destek! Siber zorbalığa isyan etti

Şarkıcı Ece Seçkin, son dönemlerde sosyal medyada yaşanan siber zorbalığa karşı sessizliğini bozdu. Seçkin, önceki gün Brezilyalı model Larissa Gacemer'in yaşadığı olay üzerinden duygu ve düşüncelerini paylaşarak, "Ben de dahil bu baskıya dayanıyor gibi görünüp içten yaralanan insanların ne yaşadığını bilemezsiniz" ifadelerini kullandı.

Magazin 18-05-2020 21:32

Larissa Gacemer'e ünlülerden destek yağdı! 'Kalbi kötü...'

Burak Gacemer ile evlenen Brezilyalı model Larissa Gacemer, önceki gün takipçilerinden gelen, "Neden çocuğunuz yok?", "Neden çocuk yapmıyorsunuz?" sorularına isyan etti. Instagram'dan yayınladığı videoda "Çocuğum olmuyor. Allah beni böyle yaratmış" ifadelerini kullanan Gacemer'e, ünlü isimlerden destek geldi.

Magazin 18-05-2020 15:21

Larissa Gacemer'in 'Çocuğum olmuyor' isyanına eşi Burak Gacemer'den alkışlanacak yorum

Eski basketbolcu Burak Gacemer ile evli olan Brezilyalı model Larissa Gacemer, sosyal medya hesabından takipçilerinin yönelttiği, "Neden çocuk yapmıyorsun?" sorularına en sonunda isyan etti. Larissa Gacemer'in açıklamalarına ise Burak Gacemer'den şahane bir destek geldi.

Magazin 18-05-2020 10:16

Hazal Kaya'dan Larissa Gacemer'e destek: 'Beni böyle kabul etti' demen çok dokundu bana

Hazal Kaya, paylaştığı bir videoda çocuk sahibi olamadığını ve kötü yorumlara maruz kaldığını söyleyen Larissa Gacemer'e destek oldu. Hazal Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Beni böyle kabul etti demen çok dokundu bana. Bir an bile dertlenme bu kötü ruhlar yüzünden" ifadelerini kullandı.

Magazin 18-05-2020 09:28

Larissa Gacemer, 'Neden çocuk yapmıyorsunuz?' sorularına isyan etti: İnanılmaz kötü yorumlar yazıyorsunuz

Burak Gacemer ile evli olan Brezilyalı model Larissa Gacemer, sosyal medya hesabından takipçilerinin yönelttiği, "Neden çocuk yapmıyorsun?" sorularına tepki gösterdi. Gacemer, "Biliyorum bazılarınız iyi niyetle söylüyorsunuz ama iyice saygısız ve kötü yorumlar başladı. Çocuğum olmuyor. Ben de bu durumu kabul ettim. Allah beni böyle yaratmış" diyerek isyan etti.

Magazin 17-05-2020 23:10

Larissa’dan kocasına 'bacak' teşekkürü

Larissa ve Burak Gacemer çifti, sosyal medya hesaplarından yaptığı eğlenceli video paylaşımları ile beğeni kazanıyor.

Magazin 01-04-2020 13:53

Larissa Gacamer'den Hollywood yıldızı Will Smith’e çeyrek altın!

Larissa Gacamer, Hollywood yıldızı Will Smith’e doğum gününde çeyrek altın taktı.

Magazin 24-09-2019 22:15

Larissa ve Burak Gacemer'in Finlandiya romantizmi!

Larissa Gacemer ile manken eşi Burak Gacemer, Finlandiya tatiline çıktı.

Magazin 27-03-2019 01:13

Larissa Gacemer'in 'kadayıf pantolon' yorumu sosyal medyayı salladı

Larissa Gacemer, Instagram'da paylaştığı fotoğrafla sosyal medyayı salladı.

Magazin 29-11-2018 11:09

Brezilyalı model Larissa Gacemer Türk vatandaşı oldu

Model Burak Gacemer'le altı yıldır evli olan Larissa, Türk vatandaşlığına geçişini paylaştığı videoyla duyurdu. Brezilyalı model Larissa Gacemer, 2011 yılında Türkiye'de Burak Gacemer ile evlenmiş ve o Türkiye'de yaşamaya başlamıştı.

Magazin 27-04-2017 10:55

Brezilyalı oyuncudan Türkiye paylaşımı

Türk vatandaşı olmak için başvuru yapan oyuncu Larissa Gacemer, Türkiye'ye olan sevgisini yaptığı paylaşımla anlattı.

Magazin 08-01-2017 11:37

O Hayat Benim'e Survivor'dan sürpriz transfer

Survivor'ın güzel yarışmacısı Larissa Gacemer O Hayat Benim dizisinde...

Magazin 30-07-2015 09:54