Lauren Goodger kimdir?

Lauren Goodger kimdir?

19 Eylül 1986 yılında Londra’da dünyaya gelen İngiliz model ve televizyon yıldızı Lauren Goodger, 2010 yılından 2012 yılına kadar reality şovu The Only Way Is Essex’te rol aldı. Aynı zamanda ünlü isim, buz pateni şovu olan Dancing on Ice programında da yer aldı. Türkiye’de yaptırdığı estetik ameliyatlarla bilinen Lauren Goodger, televizyonda 2014 yılında Celebrity Big Brother, 2017 yılında In Therapy ve 2019 yılında Celebs Go Dating adlı programlarda boy gösterdi. Bunun yanı sıra Daybreak, This Morning, Loose Women, The Wright STUFF, 8 Out of 10 Cats, Big Brother’s Bit on the Side, Celebrity Juice ve Most Shocking Celebrity Moments 2014 adlı yapımlarda konuk oyuncu olarak yer aldı.

Lauren Goodger Haberleri

İki gün önce anne olan Lauren Goodger acı haberle sarsıldı! Bebeği hayatını kaybetti

İngiltere’de yayınlanan The Only Way Is Essex (TOWIE) isimli realite şova katıldıktan sonra kısa sürede ünlenen Lauren Goodger, ikinci çocuğunu kucağına almanın heyecanını yaşıyordu. Cuma günü bebeğini kucağına alan Goodger, acı haberle sarsıldı.

Magazin 11-07-2022 12:24

Yazmin Oukhellou ve Jake McLean Bodrum'da kaza yaptı! Jake McLean'ın eski aşkı Lauren Goodger ölüm haberi sonrası yıkıldı

Towie'nin yıldızı Yazmin Oukhellou ve bir küs bir barışık olduğu sevgilisi Jake McLean Bodrum'da korkunç bir kaza yaptı. İş için son anda Bodrum'a gelen çiftten Jake McLean hayatını kaybederken Yazmin Oukhellou ise hayati tehlikeyi atlattı. TV programında Jake McLean ile uzun süre aşk yaşayan Lauren Goodger ölüm haberi sonrası görüntülendi.

Magazin 04-07-2022 14:44

Diğer Haber Etiketleri