Levon Thurman Hawke Haberleri

Uma Thurman'ın kızı Maya Hawke iç çamaşırı markası için poz verdi

Uma Thurman ve aktör Ethan Hawke'nin kızı olan ve Stranger Things'in Robin'i rolüyle hafızalara kazınan Maya Hawke iç çamaşırı markası için poz verdi. Manken olarak sektöre giren güzel isim annesinin izinden gidiyor.

Magazin 2022-09-29 09:53:32

Sezgin Baran Korkmaz davasında flaş gelişme! ABD ile yardımlaşma kararı çıktı...

SBK Holding'in sahibi Sezgin Baran Korkmaz hakkında görülen davada flaş bir gelişme yaşandı. Amerika'dan haksız kazançla elde edilen "mal varlığı değerini aklama" suçundan açılan davada, ABD'de tutuklu olan Jacob Ortell Kingston, Levon Termendzhyan'ın savunmalarının alınması için ABD adli makamlarıyla hukuki yardımlaşma yapılmasına karar verdi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 2022-07-05 14:14:18

Yılmaz Erdoğan'dan kahkahalara boğan açıklama! İçinde ukde kaldı: Uma Thurman'ı öpmek üzereyken...

Yılmaz Erdoğan, Mehmet Demirkol'un YouTube programına konuk oldu. Kariyerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu futbolda iyi olduğunu ama o zamanki koşullar nedeniyle bırakmak durumunda kaldığını söyledi. Mehmet Demirkol'un sorularını yanıtlayan usta oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın ABD'li aktris Uma Thurman ile yaşadığı anı ise izleyenleri gülümsetti. İşte detaylar...

Magazin 2022-05-29 00:13:29

Avustralya Djokovic'in Vizesini İkinci Kez İptal Etti

Avustralya Sırp tenisçi Novak Djokovic’in vizesini ikinci kez iptal etti. Avustralya Göç Bakanı Alex Hawke, toplum sağlığı açısından risk oluşturabileceği gerekçesiyle mevcut yetkilerini kullanarak Djokovic’in vizesini iptal ettiğini ifade etti

Haber 2022-01-14 11:35:34

Yarını Yok filmi ne zaman çekildi? Yarını Yok filminin oyuncuları kimler?

Yarını Yok filmi ilgi çekici senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosu ile sinemaseverlerin beğenisini topluyor. Toplamda 93 dakika süren Yarını Yok filminin oyuncu kadrosunda Paul Anderson, Ethan Hawke, Rutger Hauer gibi isimler yer alıyor. İşte merak edilenler...

Trend 01-12-21 20:55

Uma Thurman, Super Pumped dizisine dahil oldu

Uma Thurman, Uber’in hikâyesini konu alan, Showtime yapımı Super Pumped dizisinde Huffington Post’un kurucu ortaklarından Arianna Huffington’ı canlandıracak.

Magazin 24-10-21 15:44

Ermenistan'ın ilk devlet başkanı: Paşinyan sürgüne gönderilsin!

Ermenistan'ın ilk devlet başkanı Levon Ter-Petrosyan, istifası istenen Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın tek çıkış yolunun gönüllü olarak istifa etmesi olduğunu söyledi. Ter-Petrosyan, "Paşinyan, geçici de olsa yurt dışına sürgüne gönderilmeli" dedi.

Haber 17-03-21 14:24

Maya Hawke ve Camila Mendes, Netflix’in yeni yıldızları olacak

Maya Hawke Camila Mendes ile birlikte Netflix’in yeni filmi Strangers’ın yıldızı olacak. Netflix’in iddialı yapımlarından biri olarak gösterilen Strangers, kara komedi tarzında olacak.

Trend 12-11-20 08:07

Yeni filminde babasıyla başrolü paylaşacak

Maya Hawke yeni projesi Revolver’da babası Ethan Hawke ile başrolü paylaşacak. 60’larda geçecek olan film bir Beatles öyküsünü anlatacak.

Trend 03-11-20 08:39

Stranger Things kadrosuna yeni isim: Kendisinden sonra kardeşi de geldi!

Sevilen dizi Stranger Things’in kadrosuna Maya Hawke'ın kardeşi Levon Thurman-Hawke da dahil oldu.

Magazin 23-10-20 09:57

Maya Hawke disleksi olduğunu açıkladı

Uma Thurman ve Ethan Hawke'nin kızı Maya Hawke, disleksi (okuma ve öğrenme bozukluğu) olduğunu açıkladı. Hawke, bu yüzden çocukken zor zamanlar yaşadığını ve okumayı geç öğrendiği için okuldan atıldığını söyledi.

Magazin 08-09-20 17:35

Stranger Things'in yıldızı Maya Hawke göğüs dekoltesiyle galaya damga vurdu

Stranger Things dizisinde rol alan Maya Hawke önceki gece katıldığı galada giydiği dekolteli elbiseyle geceye damgasını vurdu.

Magazin 25-07-19 14:15

Eski Avustralya Başbakanı Hawke hayatını kaybetti

Eski Avustralya Başbakanı Bob Hawke, 89 yaşında hayatını kaybetti.Avusturalya’da en uzun süre hizmet veren Başbakanlarından Bob Hawke, hayatını kaybetti.

Haber 16-05-19 13:43

Uma Thurman, yıllar sonra gelen Pulp Fiction itirafı!

Uma Thurman, unutulmaz karakteri hakkında yıllar sonra bir açıklamada bulundu: "Bir sahnede çok korktum."

Trend 30-03-19 11:21

Türkiye'yi erkek modasının başkenti yapmak istiyoruz

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün terzisinin dördüncü kuşak torunu modacı Levon Kordonciyan, tasarımlarıyla sektöre farklı bir bakış açısı kazandırmak istiyor - Levon Kordonciyan: - "2020 Türkiye'de defile yılı olacak. Türkiye'de yükselmeyi hedefleyen bazı tasarımcıların da böylece önü açılacak" - "Tasarımlarımızla sektöre farklı bir bakış kazandırarak Türkiye'yi erkek modasının başkenti haline getirmeyi hedefliyoruz"

Haber 18-03-19 11:47

Türkiye'yi erkek modasının başkenti yapmak istiyoruz

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün terzisinin dördüncü kuşak torunu modacı Levon Kordonciyan, tasarımlarıyla sektöre farklı bir bakış açısı kazandırmak istiyor - Levon Kordonciyan: - "2020 Türkiye'de defile yılı olacak. Türkiye'de yükselmeyi hedefleyen bazı tasarımcıların da böylece önü açılacak" - "Tasarımlarımızla sektöre farklı bir bakış kazandırarak Türkiye'yi erkek modasının başkenti haline getirmeyi hedefliyoruz"

Yurthaber 18-03-19 11:46

Atatürk’ün kostümlerinin sergisi yoğun ilgi görüyor

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün terzisinin dördüncü kuşak torunu Levon Kordonciyan’ın “Yüzyılın En Şık Lideri Atatürk Kıyafetleri” sergisi açıldı.

Haber 07-11-18 11:58

Atatürk’ün kostümlerinin sergisi yoğun ilgi görüyor

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün terzisinin dördüncü kuşak torunu Levon Kordonciyan’ın “Yüzyılın En Şık Lideri Atatürk Kıyafetleri” sergisi açıldı.

Haber 07-11-18 11:46

Kill Bill'in 'Gelin'i İstanbul'da

Quentin Tarantino'nun 2003 yapımı Kill Bill filminin Uma Thurman yarafından hayat verilen baş kahramanı "The Bride"a çok benzeyen bir kadın İstanbul'da metrobüste görüntülendi. Fotoğraflı paylaşım sosyal medyada gündem oldu.

Haber 04-10-18 15:30

Terör örgütü Asala üyesi Levon Ekmekçiyan’ın cesedi yerine ailesine köpek kemikleri gönderildi

Terör örgütü Asala üyesi Levon Ekmekçiyan’a ait olduğu iddia edilen cenaze, ölümünden 33 yıl sonra Fransa’daki ailesine gönderilmişti. Ekmekçiyan'ın kardeşi kendilerine teslim edilen tabutun içinde köpek kemikleri ile farklı insanlara ait kemiklerin bulunduğunu duyurdu.

Haber 31-05-18 16:29

Uma Thurman, Quentin Tarantino’yu affetti

Uma Thurman, Kill Bill filminin çekimlerinde daha gerçekçi olması için dublörsüz çektiği bir kaza sahnesinde kalıcı şekilde yaralanmasına neden olan senarist ve yönetmen Quentin Tarantino’yu affettiğini ve onunla yeniden çalışabileceğini açıkladı

Magazin 07-05-18 16:36

AK Parti Şişli'den Ermeni Cemaati'ne Paskalya öncesi oruç yemeği

 AK PARTİ Şişli Teşkilatı, Şişli'de yaşayan Ermeni vatandaşlar için 40 gün süren kutsal diriliş bayramına hazırlık olarak kabul edilen Büyük Oruç (Medh Bahk) dönemi dolayısıyla bir program düzenledi.    Gayrettepe bir otel'de düzenlenen programa AK Parti İstanbul Milletvekileri Markar Esayan ve Ahmet Hamdi Çamlı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat Günday, İstanbul Ermenileri Ruhani Lideri Levon Zekiyan, İstanbul Ermenileri Patriği Genel Vekili Aram Ateşyan, Ermeni Protestan Kilisesi Ruhani Başkanı Kirkor Ağababaoğlu,  Şişli Müftüsü Mustafa Bilgiç, Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahit Yentür ile Ermeni Cemaatinin önde gelen isimleri, kilise, STK ve spor kulüpleri temsilcileri katıldı.

Haber 30-03-18 23:31

AK Parti Şişli'den Ermeni Cemaati'ne Paskalya öncesi oruç yemeği

 AK PARTİ Şişli Teşkilatı, Şişli'de yaşayan Ermeni vatandaşlar için 40 gün süren kutsal diriliş bayramına hazırlık olarak kabul edilen Büyük Oruç (Medh Bahk) dönemi dolayısıyla bir program düzenledi.  Gayrettepe bir otel'de düzenlenen programa AK Parti İstanbul Milletvekileri Markar Esayan ve Ahmet Hamdi Çamlı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat Günday, İstanbul Ermenileri Ruhani Lideri Levon Zekiyan, İstanbul Ermenileri Patriği Genel Vekili Aram Ateşyan, Ermeni Protestan Kilisesi Ruhani Başkanı Kirkor Ağababaoğlu,  Şişli Müftüsü Mustafa Bilgiç, Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahit Yentür ile Ermeni Cemaatinin önde gelen isimleri, kilise, STK ve spor kulüpleri temsilcileri katıldı.

Haber 30-03-18 23:10

AK PARTİ ŞİŞLİ'DEN ERMENİ CEMAATİNE PASKALYA ÖNCESİ ORUÇ YEMEĞİ

  Mehmet İlkay ÖZER İstanbul DHA AK Parti Şişli Teşkilatı, Şişli'de yaşayan Ermeni vatandaşlar için 40 gün süren kutsal diriliş bayramına hazırlık olarak kabul edilen Büyük Oruç (Medh Bahk) dönemi dolayısıyla bir program düzenledi.  Gayrettepe bir otel'de düzenlenen programa AK Parti İstanbul Milletvekileri Markar Esayan ve Ahmet Hamdi Çamlı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat Günday, İstanbul Ermenileri Ruhani Lideri Levon Zekiyan, İstanbul Ermenileri Patriği Genel Vekili Aram Ateşyan, Ermeni Protestan Kilisesi Ruhani Başkanı Kirkor Ağababaoğlu,  Şişli Müftüsü Mustafa Bilgiç, Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahit Yentür ile Ermeni Cemaatinin önde gelen isimleri, kilise, STK ve spor kulüpleri temsilcileri katıldı.

Haber 30-03-18 22:46

Baştan yaratılan ünlülerin güzellik sırları

Kate Winslet, Megan Fox, Scartett Johansson, Uma Thurman, Gwyneth Paltrow, Ryan Goshling... Hepimizin beğeniyle izlediği Hollywood yıldızlarının çoğunun eski fotoğraflarını görünce Şaşırmamızın sebebi, şimdiki görüntülerinin çok doğal oluşu. Yapılan estetik operasyonlar adeta onları “baştan yaratmış” diyebiliriz. Prof. Dr. Akın Yücel bu haftaki yazısında ünlülerin güzellik sırlarını kaleme aldı.

Kadin 22-02-18 09:17

Nikola Tesla rolü Ethan Hawke'ın!

Bilim dünyasının en önemli figürlerinden biri olan Nikola Tesla'nın hayatını anlatacak filmde Tesla rolünü Ethan Hawke kaptı

Magazin 15-02-18 11:40

Uma Thurman ünlü yönetmenin cinsel tacizini anlattı: Sürtünerek...

Ünlü oyuncu Uma Thurman, yapımcı Harvey Weinstein hakkındaki sistematik cinsel saldırı skandalının patlak vermesinden 4 ay sonra konuştu

Magazin 05-02-18 15:20

Hopkins Samsun’a Gitti

Türkiye Basketbol Ligi’nde yer alan Yalova Group Belediyespor’da Amerikalı oyuncu Mikael Levon Hopkins, Samsun BŞB...

Yurthaber 30-11-17 18:04

Olay mesaj: Umarım yavaş yavaş ölürsün!

Oyuncu Uma Thurman, sosyal medya hesabından paşlaştığı Şükran Günü mesajında, taciz skandalı iddialarıyla Hollywood'u sarsan yapımcı Harvey Weinstein'a ateş püskürdü.

Magazin 24-11-17 15:50

Yüzyılın En Şık Lideri Sergisi Açıldı

ANKARA (İHA) – Ankara’da, Mustafa Kemal Atatürk’ün terzisinin dördüncü kuşak torunu Levon Kordonciyan’ın "Yüzyılın En...

Yurthaber 27-10-17 14:54

Üç hilalin fikir babası olan Ermeni yazar Levon Panos Dabağyan hayatını kaybetti

MHP'de 3 hilalin fikir babası olan ve bir dönem MHP'den milletvekili adayı olan Ermeni yazar Levon Panos Dabağyan hayatını kaybetti. Osmanlı tarihi ve Türk Ermeni ilişkileri üzerine birçok kitabı bulunan 84 yaşındaki Dabağyan, Kendini 'Osmanlı Ermenisi' olarak tanımlıyordu. Dabağyan, üç hilalin kullanılmasıyla ilgili, "1969 yılında, Atsızcı kanat 'kurt'un amblem olarak seçilmesini önerdi, fakat ben 'Biz Osmanlıyız! Bize üç hilal yakışır!' diyerek bağırdım ve seçildi" demişti.

Haber 08-05-17 17:49

Napier

Art Deco Tarzı ve Üzüm Bağları Hawke Körfezi'ne bakan Yeni Zelanda'nın Kuzey Adası'nda bulunan Napier, 60.000 nüfuslu bir ada.

Trend 06-01-16 17:55

Ermeni Okulunda Yangın Paniği

Fatih’te Özel Levon Vartuhyan Ermeni İlköğretim Okulu’nun bitişiğindeki barakada çıkan yangına kadın öğretmenler hortumla müdahale...

Yurthaber 23-01-14 14:51

AK Parti Denizli İl Danışma Kurulu Toplantısı

DENİZLİ (AA) - AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "Ey MHP'liler Alparslan Türkeş Ermenistan Devlet Başkanı Levon Ter-Petrosyan ile Fransa'da ne

Yurthaber 24-11-13 18:21

Kızılay'dan Ihtiyaç Sahibi Ermeni Öğrencilere Yardım Eli

Türk Kızılayı Ermeni Cemaati'ne bağlı Özel Levon Vartuhyan İlköğretim Okulu’nda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere...

Yurthaber 14-05-12 14:47

Yıllar geçtikçe güzelleşiyor

41 yaşındaki güzel oyuncu Uma Thurman, yıllar geçtikçe güzelleşiyor.

Magazin 29-02-12 10:38

3. kez anne olacak

ABD'li ünlü oyuncu Uma Thurman "Us Weekly" dergisine verdiği röportajında üçüncü çocuğuna hamile olduğunu açıkladı.

Magazin 28-02-12 12:01

Dolandırıcıyı yakalattı!

Amerikalı oyuncu Uma Thurman hesabından bilgisi dışında 1 milyon dolar çekilince muhasebecisinden şikâyetçi oldu.

Magazin 30-05-10 09:31
Haber 11-07-08 12:36
Haber 11-07-08 10:45
Haber 28-06-08 09:33