Leyla Ile Mecnun Haberleri

21. yüzyılın Leyla ile Mecnun'u olacaksınız! Bu burçlarla aşk yaşamak gerçek bir ayrıcalık

Herkesin aşktan beklentisi farklıdır. Bazı kişiler, gönül ilişkileri açısından şanslıyken birçok kişi de aradığı aşkı bulamayabilir. Astrologlar gerçek aşkı arayanlar için 4 burca dikkat çekti. O burçlar, kelimenin tam anlamıyla ayakları yerden kesiyor.

Kadin 24-10-2023 13:10

Teşkilat'a bomba bir isim daha! Leyla ile Mecnun'un yıldızı kadroya dahil oldu

2 sezondur TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Murat Yıldırım'ın başrolünde yer aldığı diziye yeni sezon öncesi yeni isimler dahil oldu. Leyla ile Mecnun'un yıldızı da Teşkilat kadrosuna katıldı.

Magazin 07-09-2023 17:07

Romantik pozları gündem oldu! Leyla İle Mecnun'un İsmail Abi'si Serkan Keskin ve Meriç Aral evleniyor

Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı İsmail Abi karakteri ile hafızalara kazınan Serkan Keskin beş yıldır beraber olduğu Meriç Aral ile evlilik kararı aldı. En son Kaderimin Oyunu dizisinde rol alan Aral sosyal medya hesabından romantik pozlarını paylaştı.

Magazin 05-05-2023 15:01

Efsane dizi Leyla ile Mecnun'a duygusal veda! 'Ben bu oyunu denedim ama bozamadım'

Ekranların sevilen dizisi Leyla ile Mecnun 4. sezonu ile ekran macerasının sonuna geldi. İzleyicilere üzen haberi dizinin senaristi Burak Aksak sosyal medya hesabından verdi.

Magazin 01-04-2023 17:10

Leyla Ile Mecnun

Leyla Ile Mecnun Hakkındaki Haberler Mynet'te. Leyla Ile Mecnun Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Köksal Engür'e son veda! Leyla ile Mecnun ekibi tam kadro katıldı, ölüm tarihine dikkat çekti: Çok tuhaf geliyor

Leyla İle Mecnun dizisindeki Ak Sakallı Dede rolüyle hafızalara kazınan usta oyuncu ve seslendirme sanatçısı İsmail Köksal Engür, son yolculuğuna uğurlandı. Sevenleri ve sanatçı dostları usta sanatçıya gözyaşlarıyla veda ederken, Engür'ün 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde vefat etmesine dikkat çeken Kubilay Karslıoğlu, "Tiyatro okumaya teşvik eden, hayatımı yönlendiren kişiyi 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde kaybetmiş olmak, çok tuhaf geliyor bana." diye konuştu.

Magazin 28-03-2023 15:59

Leyla ile Mecnun'un aksakallı dedesi Köksal Engür neden öldü? Köksal Engür kimdir, hastalığı neydi? Cengiz Bozkurt acı haberi duyurdu!

Leyla ile Mecnun'un aksakallı dedesi Köksal Engür ile ilgili son dakika açıklaması gece saatlerinde yapıldı. Cengiz Bozkurt acı haberi duyurdu. Güven Bana, Baba, Kırmızı Oda, Ver Elini Aşk, Kaçın Kurası, Şahane Damat gibi çok sayıda yapımda rol alan ünlü oyuncu hayata gözlerini yumdu. Peki, Köksal Engür neden öldü, hastalığı neydi? Leyla ile Mecnun'un aksakallı dedesi Köksal Engür kimdir, kaç yaşındaydı? İşte ayrıntılar...

Magazin 27-03-2023 08:40

Leyla ile Mecnun dizisindeki gönderme olay oldu! Menemeni CZN Burak gibi yaptılar

CZN Burak olarak tanınan sosyal medya fenomeni ve restoranlar zinciri sahibi Muhammed Burak Özdemir'e, fenomen dizi Leyla ile Mecnun'daki bir sahnede gönderme yapıldı. Mecnun ve 'İsmail Abi' karakteri mutfakta menemen yaparken, CZN Burak gibi hareketler yaptı. O sırada mutfağa giren başka bir karakter ise "Ya ne yapıyorsunuz siz? İçeride yemek bekliyorlar" sözleriyle ikiliyi durdurdu. Dizideki o sahne sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 30-10-2022 21:22

İşte gelmiş geçmiş en iyi 25 Türk dizisi! IMDb seçti! Kurtlar Vadisi ve Aşk-ı Memnu yer almadı! Listede sürpriz yerli diziler var

IMDb, Türkiye'de gelmiş geçmiş en iyi 25 yerli diziyi seçti. Seyirci puanlamalarına göre yapılan IMDb sıralamasında, en iyi Türk dizileri arasında Aşk-ı Memnu, Kurtlar Vadisi gibi yapımların olmaması şaşırttı. Listede düşük reyting aldığı için kısa sürede yayından kaldırılan bazı dizilerin de yer alması dikkat çekti. Ünlü oyuncu Ali Atay, başrolünü paylaştığı Leyla ile Mecnun'un yanı sıra 2 dizisiyle daha listede buldu. En iyiler arasında Avrupa Yakası, Behzat Ç., Ezel gibi yapımlar da yer aldı.

Magazin 27-10-2022 01:16

Leyla ile Mecnun'da Erdal Bakkal'ın Arapça tabelası ve Almanya göndermesi sosyal medyada gündem oldu

Ekranların fenomen dizisi Leyla ile Mecnun'un son bölümünde dikkat çeken sahneler yer aldı. Gündeme dair göndermeleriyle bilinen Leyla ile Mecnun'un bir sahnesinde Erdal Bakkal'ın dükkanındaki tabelanın Arapça'ya dönmesi dikkat çekti. Gelecekte geçen başka bir sahnede ise 1 TL'nin 15 Euro olduğu ve Mecnun'un sık sık Almanya'ya alışverişe gittiği ifade edildi. Leyla ile Mecnun'daki o sahneler sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 19-09-2022 07:29

Leyla ile Mecnun dizisinden Arapça tabela göndermesi! Erdal Bakkal'ın adı değişti...

Başrollerini Ali Atay, Cengiz Bozkurt ve Serkan Keskin gibi isimlerin paylaştığı Leyla ile Mecnun dizisinden göçmen sorununa gönderme geldi. Son dönemde bazı mahallelerde iş yerlerinde Arapça tabelaların olması tartışma konusu olmuştu. Erdal Bakkal'ın üstünde de Arapça yazıya yer verildi.

Haber 19-09-2022 07:14