Maluma Haberleri Ve Son Dakika Maluma Haberleri

Maluma Haberleri Ve Son Dakika Maluma Haberleri

Sahne ismi Maluma’nın gerçek ismi; Juan Luis Londono Arias’tır. 28 Ocak 1994 doğumlu olan Maluma Medellin, Kolombiyalıdır. Kova burcu erkeği olan Maluma’nın boyu 1,77’dir. Çocukken futbolcu olmak isterken daha sonraları müzik hayatına doğru evrilmeye başladı. Justin Timberlake,Michael Jackson ve Hector Laove gibi ünlü isimlerden etkilenmiştir. 16 yaşından beri kendi şarkılarını yapan Maluma arkadaşlarının teşvik etmesi ile yerel bir müzik yarışmasında performans sergiledi. İlk bestesini kız arkadaşından ayrılan arkadaşı için yaptı. Arkadaşı kendisinden bir şarkı yapmasını istedi ve böylece ilk bestesi meydana gelmiş oldu. İlk performansını sergilediği yer ise okuluydu, 12-13 yaşlarındayken tüm okulun önünde romantik bir şarkı seslendirdi. İlk Latın Grammy ödülünü ise F.A.M.E albümü ile elde etti. Maluma Jennifer Lopez ile “Marry Me” isimli romantik komedide beraber rol alarak film sektöründe de başarı oldu.

Maluma Haberleri

Maluma, cinsel organını Hindistan ceviziyle örttü! Hayranlarına konser haberini böyle verdi... Sosyal medyada gündem yarattı

Dünyaca ünlü Latin şarkıcı Maluma, iddialı pozuyla herkesi şaşırttı. Sosyal medyada 63 milyonu aşkın takipçisi bulunan ünlü isim konser takvimini açıklamak için müstehcen bir yola başvurdu. Albüm kapağını anımsatan görselinde Maluma tamamen çıplak kalırken cinsel organını yaprak ve bir Hindistan ceviziyle örttü.

Trend 07-06-2023 10:21

Maluma, cinsel organını şapkayla örttü: 100 milyonda şapkamı çıkarırım

Dünyaca ünlü Latin şarkıcı Maluma, iddialı pozuyla herkesi şaşırttı. Instagram’da 60 milyon takipçisi olan genç şarkıcı, 100 milyon takipçiye ulaştığında çırılçıplak fotoğrafını paylaşacağını söyledi.

Magazin 30-11-2021 14:11

Şarkıcı Özay’ın yeni tarzı Maluma’ya benzetildi

Şarkıcı Özay yeni şarkısı Sen Hiç Korkma’nın klibi için imaj değişikliğine gitti. Şarkıcı Özay’ın klipteki tarzı Maluma’ya benzetildi. Sosyal medyada “yerli maluma” yorumları yapıldı.

Magazin 12-06-2021 01:03

Demet Özdemir kıvrak dansıyla yürek hoplattı

Oyunculuk kariyerine başlamadan önce dansçı kimliği ile tanınan Demet Özdemir, paylaştığı seksi dans videosuyla yürek hoplattı.

Magazin 21-11-2020 11:35

Diğer Haber Etiketleri

Maluma

Maluma Hakkındaki Haberler Mynet'te. Maluma Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.