Masterchef Berker Basmanav Haberleri

MasterChef Tahsin Küçük, Demet ve Jess ile Gel Konuşalım programına katıldı! Samimi hallerini gören Kerimcan Durmaz laf soktu

MasterChef Tahsin Küçük geçtiğimiz günlerde Kerimcan Durmaz'ın programına konuk olmuştu. Demet Akalın'la ilgili yaptığı açıklamalar gündem olmuştu. Küçük, bu kez Demet ve Jess ile Gel Konuşalım programına konuk oldu. Küçük'ün samimi tavırlarını gören Kerimcan Durmaz, lafını sokmadan edemedi.

Magazin 2024-03-09 16:28:40

MasterChef Rıfat paraya para demeyecek! Yeni işi için İstanbul'u terk edecek

MasterChef Türkiye'nin dikkat çeken yarışmacılarından Rıfat, MasterChef Tolga'nın kanalına konuk oldu. Yarışmadan sonra Rıfat paraya para demeyecek bir iş için İstanbul'u terk ettiğini de açıkladı.

Magazin 2024-03-05 14:21:05

MasterChef Eslem Sena Yurt değişimiyle ağızları açık bıraktı! 'Bambaşka biri'

Geçtiğimiz yıllarda katıldığı MasterChef Türkiye yarışması ile adını duyuran ve uzun zamandır ünlü isimlerle çalışan Eslem Sena Yurt, fazla kilolarını vererek hem iğne ipliğe döndü. Ünlü isim saçlarını sarıya boyattı.

Magazin 2024-02-09 15:10:57

MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın babasıyla ilgili itirafı gündem oldu! 'Öldüğünde üzülür müyüm?'

Yayınlandığı dönemde büyük bir izlenen MasterChef'in sevilen jürisi Mehmet Yalçınkaya usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın NTV ekranlarında yayınlanan ‘Empati’ programına konuk oldu. Yalçınkaya’nın 2020 yılında vefat eden babası Seyfettin Yalçınkaya ile ilgili itirafı programa damga vurdu.

Magazin 2024-02-08 09:23:19

Masterchef Tunahan Ak cinsel hayatını açık açık anlattı! Libido ve yatak odası itirafı

Masterchef Tunahan Ak katıldığı programda cinsel hayatına dair anlattıklarıyla gündeme geldi. Tunahan Ak kilo aldığı için bir flörtünün kendisiyle seks yapmak istemediğini anlattı. Genç yarışmacının itirafları sosyal medyayı salladı.

Magazin 05-02-24 07:00

MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu'nun Serhat ve Güzide itirafı herkesi şaşırttı! 'Gıcık olmuştum'

MasterChef Türkiye'nin sevilen jürisi Somer Sivrioğlu Berfu Yenenler'in YouTube'da sunduğu Talk Show Perileri programına konuk oldu. Sempatik tavırları ile dikkat çeken ünlü şef Serhat ve Güzide itirafıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 25-01-24 17:46

MasterChef finalisti Tahsin Küçük Demet Akalın'a sert çıktı! Beni sevmiyor olabilirsin ama...

MasterChef finalisti Tahsin Küçük kendisi hakkında eleştirilerde bulunan Demet Akalın'a verdi veriştirdi. Tahsin Küçük'ün sözleri sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 22-01-24 15:08

Final gecesi baygınlık geçirmişti! MasterChef Tahsin Küçük'ün serum yorumu gündem oldu

Her bölümü büyük yankı uyandıran sezonun en heyecanlı yarışmalarından biri olan MasterChef All Star finaliyle de çok konuşulmuştu. Esra ve Tahsin'in finale kaldığı yarışmada şampiyon Esra Tokelli olmuştu. MasterChef All Star 2.si olan Tahsin Küçük, Kerimcan Durmaz'ın YouTube kanalına konuk oldu. Tahsin'in hasta yarışmacılar hakkındaki yorumu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 20-01-24 16:07

MasterChef All Star finalinde korkutan anlar! Tahsin Küçük fenalaştı, canlı yayın kesildi

Aylar süren ekran macerasını noktalayan MasterChef All Star'ın büyük finalinde yarışmacılardan Tahsin Küçük aniden fenalaştı. Ünlü şeflerin şampiyon olan ismi açıklayacakları sırada rahatsızlanan Tahsin'in yardımına diğer finalist Esra yetişti. Tahsin'e sağlık ekibi müdahale ederken, TV8'deki MasterChef canlı yayını ise bir süre kesildi.

Magazin 08-01-24 10:17

MasterChef All Star şampiyonu kim oldu? Esra ve Tahsin canlı yayında yarıştı! MasterChef 2023 şampiyonluk ödülü ne oldu? İşte kazanan isim

MasterChef All Star'da aylarca süren heyecan şampiyonun belirlendiği büyük finalle son buldu. TV8 ekranlarında canlı olarak yayınlanan MasterChef All Star finalinde Tahsin ve Esra şampiyon olabilmek için yarıştı. Tahsin ve Esra MasterChef finalinde 3 ayrı turda birbirinden özel yemekler hazırladı. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya, Esra ve Tahsin'in yaptığı yemekleri puanlayarak MasterChef'in yeni şampiyonunu belirledi. MasterChef 2023 şampiyonunun büyük ödülü de belli oldu.

Magazin 08-01-24 06:47

MasterChef All Star yarı finalinde sosyal medyayı sallayan hata! Şefler Hasan'ın tabağındaki o şeyi görünce hemen eledi

MasterChef All Star'da yarı finalde şoke eden bir görüntü sosyal medyayı Yarışmacı Hasan'ın tabağındaki o hata jürinin gözünden kaçmadı ve jüri tabağın tadına bile bakmadan yarışmacıyı eledi.

Magazin 07-01-24 07:22

MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 30 Aralık 2023 MasterChef All Star beşincisi kim oldu? Önlüğe veda etti!

MasterChef All Star'da eleme heyecanı devam ediyor. Tahsin, Esra, Barbaros, Sergen ve Hasan MasterChef All Star'a 5. olarak veda etmemek için yarıştılar. Gecenin sonunda önlüğe veda eden isim belli olacak. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 30 Aralık 2023 MasterChef All Star beşincisi kim oldu? Önlüğe veda etti!

Magazin 31-12-23 11:15

29 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

29 Aralık reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 29 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 29-12-23 23:26

MasterChef 5.ceket kimin oldu? 29 Aralık MasterChef All Star'da 5. ceketi kim giydi? Finale adım adım!

MasterChef'te beşincişef ceketi bu akşam yayınlanan bölümün sonunda bir yarışmacının olacak. Final haftasına girilen yarışmada Hasan, Eren ve Kıvanç beşinci ceketi giyebilmek için yarıştı. Survivor All Star'ın 1 Ocak 2024'te başlayacak olması nedeniyle MasterChef All star'da son haftaya girildi. İşte MasterChef'te beşinci ceketi giyen yarışmacı ile ilgili merak edilenler...

Magazin 29-12-23 22:43

Maksut Aşkar kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef konuk Şef Maksut Akşar'ın hayatı

Maksut Aşkar kimdir ve nereli gibi sorular MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer alıyor. TV8'in sevilen yemek yarışması MasterChef'e ara ara bazı şefler konuk oluyor. 29 Aralık 2023 Cuma akşamı yayınlanan MasterChef'in yeni bölümünde Şef Maksut Aşkar konuk oldu. Somer Şef'in anlatımına göre dünyanın en iyi şeflerinin yer aldığı listede 88. olan Maksut Aşkar tüm dünyada ülkemizi tanıtmıştır. Peki, Maksut Aşkar kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte MasterChef konuk Şef Maksut Akşar'ın hayatı...

Magazin 29-12-23 20:00

Reyting sonuçları açıklandı mı? Arak, Sakla Beni, Kendi Düşen Ağlamaz, Hudutsuz Sevda, MasterChef 28 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 28 Aralık Perşembe gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün yeni bölümleriyle ekranlara gelen Arak, Sakla Beni, Kendi Düşen Ağlamaz, Hudutsuz Sevda, Aldatmak, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. İşte 28 Aralık Perşembe gününün reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 29-12-23 09:12

MasterChef 4.ceket kimin oldu? 28 Aralık MasterChef All Star'da 4. ceketi kim giydi? Finale adım adım!

MasterChef'te dördüncü şef ceketi dün akşam yayınlanan bölümün sonunda bir yarışmacının oldu. Final haftasına girilen yarışmada Hasan, Eren, Kıvanç ve Sergen dördüncü ceketi giyebilmek için yarıştı. Survivor All Star'ın 1 Ocak 2024'te başlayacak olması nedeniyle MasterChef All star'da son haftaya girildi. İşte MasterChef'te dördüncü ceketi giyen yarışmacı ile ilgili merak edilenler...

Magazin 29-12-23 09:11

Survivor All Star'ın ilk tanıtımı yayınlandı! Sosyal medya sallandı: İşte gerçek Survivor şimdi başlıyor!

Surviyor 2024: All Star büyük bir heyecanla bekleniyor. Daha önce yarışmış birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı yarışma programı yine TV8'de yayınlanacak. MasterChef All Star'ın final yapmasının ardından 1 Ocak 2024'te ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Survivor'a ait ilk tanıtım yayınlandı. Sosyal medya adeta sallandı.

Magazin 28-12-23 21:03

MEVLÜT ÖZKAYA kimdir kaç yaşında, nereli? MasterChef konuğu Şef Mevlüt Özkaya nerede çalışıyor? İlk genç şef ödülü sahibi!

Şef Mevlüt Özkaya ile ilgili aramalar akşam saatlerine doğru hız kazandı. Mevlüt Özkaya nereli ve kimdir gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. MasterChef All Star'da yavaş yavaş sona yaklaşılırken bir yandan da ünlü şefler konuk ediliyor. Programın bu akşamki konuğu ilk genç şef ödülü sahibi Mevlit Özkaya oldu. Peki, MEVLÜT ÖZKAYA kimdir kaç yaşında, nereli? MasterChef konuğu Şef Mevlüt Özkaya nerede çalışıyor? Ayrıntılar haberimizde...

Magazin 28-12-23 20:21

MasterChef'in konuğu Mevlüt Özkaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Michelin Genç Şef Ödüllü Mevlüt Özkaya'nın biyografisi

MasterChef All Star'da heyecan dorukta. Bu akşam 193. bölümüyle ekrana gelecek olan MasterChef'in konuğu Michelin Genç Şef Ödüllü Mevlüt Özkaya oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu programda yarışmacılar tezgah başına geçerek hünerlerini sergileyecekler. Peki, MasterChef'in konuğu Mevlüt Özkaya kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, MasterChef'in konuk şefi Mevlüt Özkaya'nın biyografisi...

Magazin 28-12-23 15:23

Reyting sonuçları açıklandı! Sandık Kokusu, Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım 27 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 27 Aralık Çarşamba gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 27 Aralık reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte Sandık Kokusu, Dilek Taşı, Kuruluş Osman, Şahane Hayatım, MasterChef All Star ve Deliha 2 gibi yapımların ekrana geldiği 27 Aralık Çarşamba günü reyting sonuçları...

Magazin 28-12-23 10:56

MasterChef'te ceketi kim kazandı? 27 Aralık 2023 MasterChef All Star 3. ceketi kim aldı, 2. finalist hangi yarışmacı oldu?

MasterChef'te üçüncü ceketin sahibi merak konusu oldu. MasterChef All Star 2023 sezonunda büyük finale adım adım yaklaşılıyor. MasterChef'in dün yayınlanan bölümüne Şef Osman Sezener konuk oldu. Son 7'ye kalan yarışmacılar Esra, Hasan, Barbaros, Tahsin, Eren, Sergen ve Kıvanç olmuştu. Bu isimlerden Tahsin ve Barbaros ilk 2 ceketi almıştı. Peki, MasterChef 27 Aralık'ta 3. ceketi kim kazandı? İşte ceketin sahibi üçüncü finalist isim...

Magazin 28-12-23 07:58

MasterChef All Star 2. ceketi kim aldı? 26 Aralık 2023 MasterChef'te ikinci finalist

MasterChef'te ikinci ceketi kimin kazanacağı merak edildi. Son olarak Batuhan'ın veda ettiği MasterChef All Star'da kalan 6 yarışmacı finalist olabilmek için mücadele etti. 26 Aralık Salı günü başlayan ceket savaşlarında yarışmada kalan son 6 yarışmacı hünerlerini sergiledi. Şef ceketini kazanan yarışmacı şampiyonluk hayallerine bir adım daha yaklaştı. Peki, MasterChef All Star ilk ceketi kim aldı? 26 Aralık 2023 MasterChef'te 2. finalist kim oldu? İşte detaylar...

Magazin 27-12-23 08:22

MasterChef'te ilk finalist kim oldu? 25 Aralık 2023 MasterChef All Star ilk ceketi kim aldı? Büyük finale adım adım!

MasterChef'te ilk ceketi kazanan isim araştırılmaya başladı. MasterChef All Star 2023 sezonunda büyük finale adım adım yaklaşılıyor. 25 Aralık akşamı MasterChef'in yeni bölümüne Michelin yıldızlı Japon Şef Yoshuzumi Nagaya konuk oldu. Son 7'ye kalan yarışmacılar Esra, Hasan, Barbaros, Tahsin, Eren, Sergen ve Kıvanç oldu. Peki, MasterChef 25 Aralık'ta ilk ceketi kim kazandı? İşte ceketin sahibi ilk finalist isim...

Magazin 26-12-23 23:56

MasterChef'te Somer Şef'ten çarpıcı sözler! O yılın en önemli düğünüydü diyerek itiraf etti: Kariyerimin sonu oldu

MasterChef'te eleme heyecanı yaşandı. Esra, Batuhan, Eren ve Sergen'in potaya girdiği yarışmada duygusal anlar yaşandı. Programa veda eden yarışmacı Batuhan Bayır oldu. MasterChef All Star'ın son bölümünde yaşananlar bununla sınırlı kalmadı. Geceye ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun itirafı damga vurdu. "O yılın en önemli düğünüydü" diyerek itirafta bulunan Somer Şef, "Kariyerimin sonu oldu." ifadesini kullandı. O anlar izleyenleri şaşırttı.

Magazin 25-12-23 13:05

MasterChef eleme gecesinde duygusal veda! Batuhan'ın sözleri şefleri duygulandırdı: Kupayı ve önlüğü kaçırdım belki ama...

MasterChef'te eleme adayı olan dört yarışmacı potadan çıkmak için hünerlerini sergiledi. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu programda Batuhan, Esra, Sergen ve Eren ilk etapta karnabahar ve muskat ile yaratıcı yemekler yaptı. Şeflerin puanlama sistemine geçtiği yarışmada ilk etapta 20 puan alan Eren birinci oldu. İkinci etabın sonunda ise elenen isim belli oldu. Mehmet Şef'in "Sen buradan talihsizlik sonucu giden bir yarışmacısın." sözleri geceye damga vurdu.

Magazin 25-12-23 13:02

MasterChef Batuhan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Batuhan Bayır, MasterChef'ten elendi!

MasterChef Batuhan yarışmaya elenerek veda etti. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu MasterChef'te en düşük puanı alan genç yarışmacı sekizinci oldu. Peki, MasterChef Batuhan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Batuhan Bayır'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 25-12-23 07:34

TV yayın akışı 25 Aralık 2023 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? TV8, Fox TV, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

25 Aralık 2023 Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 25 Aralık Pazartesi Ne Gemiler Yaktım, Hava Saldırısı, Safir, Ömer, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, Kızıl Goncalar ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , Fox TV yayın akışı nasıl? İşte 25 Aralık Pazartesi 2023 TV yayın akışı...

Trend 25-12-23 07:20

MASTERCHEF ELENEN YARIŞMACI 24 ARALIK 2023: TV8 Masterchef'te kim elendi? Başarılı yarışmacı programa veda etti

MasterChef'te eleme adayı olan dört yarışmacıdan üçü ilk yediye girmek için hünerlerini sergiledi. Esra, Batuhan, Eren ve Sergen'in eleme potasında oldukları yarışmada elenerek programa veda eden isim merak konusu oldu. Peki, 24 Aralık 2023 Masterchef'te kim elendi, kim gitti? İşte, 24 Aralık 2023 MasterChef All Star elenen yarışmacı...

Magazin 25-12-23 07:12

MasterChef'te eleme gecesi! Mehmet Şef açıkladı! Talihsizlik sonucu programa veda ediyor

MasterChef'te eleme adayı olan dört yarışmacıdan üçü ilk yediye girecek. Mehmet Şef yaptığı açıklamada "Bir arkadaşımız MasterChef All Star'dan ayrılacak." ifadesini kullandı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışmada Somer Şef ise "İlk yedi demek, final demek" uyarısında bulundu. Finale adım adım yaklaşırken yarışmacılar arasındaki gerginlik had safhaya ulaştı. Mehmet Şef'in "Sen buradan talihsizlik sonucu giden bir yarışmacısın." sözleri ise merak uyandırdı.

Magazin 24-12-23 14:54

REYTİNG SONUÇLARI 23 ARALIK 2023: Adım Farah, Kardeşlerim, Güldür Güldür Show, MasterChef reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Reyting sonuçları 23 Aralık 2023 Cumartesi günü ekrana gelen Adım Farah, Kardeşlerim, Güldür Güldür Show, MasterChef ve Gönül Dağı gibi yapımların ardından merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. 23 Aralık 2023 Cumartesi gününün reyting sonuçları belli oldu. İşte reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 24-12-23 13:37

MasterChef'te Mehmet Şef'ten gündem olan sözler! Barbaros'un yeni imajı Sadri Alışık'a benzetildi

MasterChef All Star'da finale adım adım yaklaşırken heyecanın dozu da giderek artıyor. Barbaros'un imaj değiştirdiğini fark eden ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın Sadri Alışık benzetmesi programa damga vurdu. Barbaros'un 'Turist Ömer' selamı verip sarf ettiği sözler ise izleyenleri gülümsetti.

Magazin 24-12-23 13:35

MasterChef son eleme adayı kim oldu? 23 Aralık 2023 MasterChef All Star'da potaya giren yarışmacı

MasterChef All Star'da gerilim had safhada. Sevilen yemek yarışmasında haftanın son eleme adayının belirlenmesi için mücadele edildi.'MasterChef son eleme adayı kim oldu?' sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Yayınlanan bölümde oldukça gergin anlar yaşandı. İşte, MasterChef All Star'da potaya giren son isim...

Magazin 24-12-23 09:39

TV yayın akışı 24 Aralık 2023 Pazar! Bugün kanallarda ne var? Show TV ,TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

24 Aralık 2023 Pazar günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 24 Aralık 2023 Pazar akşamı Arak, Yargı, Aquaman, Çok Güzel Hareketler 2, Teşkilat, Kirli Sepeti ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 24-12-23 07:23

Ömür Akkor kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef konuk Şef Ömür Akkor'un hayatı

MasterChef Ömür Akkor'un hayatı ve biyografisi merak edildi. Hırs ve mücadelenin tavan yaptığı MasterChef All Star'a zaman zaman ünlü şefler konuk oluyor. Bu akşam konuk olarak gelen Şef Ömür Akkor MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer aldı. 1975 yılında dünyaya gelen ünlü şef Akkor, 4000 yıllık yemekleri hayata geçirmektedir. Peki, MasterChef Ömür Akkor kimdir, kaç yaşında ve nereli? Konuk Şef Ömür Akkor'un restoranı var mı?

Magazin 23-12-23 22:33

MasterChef keşkek tarifi! Anadolu mutfağından sakız gibi keşkek nasıl yapılır, malzemeleri neler? Şef Ömür Akkor'un tarifiyle!

MasterChef Türkiye All Star’ın bu akşam yayınlanan bölümünde Şef Ömür Akkor’un keşkek tarifi yapılacak. Yarışmacılar potaya girmeden önümüzdeki haftaya geçiş yapmak için ter dökerken ilk etapta yapılan keşkek yemeği de yarışmacıların zorlanmasına sebep oldu. İzleyiciler bu akşamki programı sabırsızlıkla beklerken aynı zamanda keşkek tarifini de araştırıyor. Peki, Anadolu mutfağından sakız gibi keşkek nasıl yapılır, malzemeleri neler? Şef Ömür Akkor'un tarifiyle!

Yemek 23-12-23 20:32

REYTİNG SONUÇLARI 22 ARALIK 2023: Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları, İllegal Hayatlar, MasterChef All Star reyting birincisi kim oldu?

22 Aralık reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları, İllegal Hayatlar, Arka Sokaklar ve MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 22 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları, İllegal Hayatlar, Arka Sokaklar ve MasterChef All Star reyting birincisi kim oldu?

Magazin 23-12-23 11:27

MASTERCHEF BÜYÜK ÖDÜLÜN SAHİBİ! 22 Aralık MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödül kimin oldu?

MasterChef All Star'da bu akşam ödül oyunu oynanıyor. Kırmızı ve Mavi takımın kıyasıya mücadele ettiği gecenin kazananı ise merak edildi. Cuma akşamları oynanan oyunda MasterChef All Star büyük ödülü yine 100.000 TL olarak açıklandı. Geceye T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır katılarak coğrafi işaretli sebze ve meyveleri tanıttı. Bu malzemelerle yemek yapılması istendi. Peki, MasterChef ödül oyununu kim kazandı? 22 Aralık MasterChef All Star 100.000 TL büyük ödülü kim kazandı?

Magazin 23-12-23 08:20

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef konuğu Mehmet Fatih Kacır'ın hayatı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır MasterChef programına konuk olmasının ardından gündemde yer aldı. Bakan Kacır MasterChef All Star'da Türkiye'nin yerel değerlerinden bahsetti. Kacır'a Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Ahmet Şimşek ve Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Muhammed Zeki Durak eşlik etti. Peki, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte MasterChef konuğu Mehmet Fatih Kacır'ın hayatı...

Magazin 22-12-23 21:48

MasterChef eleme adayı kim oldu? 21 Aralık 2023 Perşembe MasterChef'te dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef eleme adayı merak konusu oldu. Yarışmacılardan ülke seçmeleri ve o ülkelerden üç çeşit yemek yapmaları istendi. Yarışın sonunda bir takım eleme potası için tekrar oyun oynadı. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmanın son bölümünde dokunulmazlık oyununun kazananı ve eleme adayı internette araştırılıyor. Peki, MasterChef eleme adayı kim oldu? 21 Aralık 2023 Perşembe MasterChef'te dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Magazin 22-12-23 08:09

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı mı? Arak, Sakla Beni, Hudutsuz Sevda, Kendi Düşen Ağlamaz, MasterChef 22 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 21 Aralık Perşembe gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün Arak, Sakla Beni, Hudutsuz Sevda, Kendi Düşen Ağlamaz, MasterChef All Star, Aldatmak gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 21 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? İşte 21 Aralık reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 22-12-23 08:07

TV yayın akışı 20 Aralık 2023 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV ,TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

20 Aralık 2023 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 20 Aralık 2023 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, İllegal Hayatlar, Yalı Çapkını, Sen Türkülerini Söyle ve MasterChef Türkiye programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 22-12-23 07:19

MasterChef'te sesler bir anda yükseldi! O yarışmacının feryadı korkuttu! 'Sana ne oluyor'

MasterChef All Star tüm heyecanıyla devam ediyor. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliği yaptığı sevilen yemek programının son bölümünde yaşananlar oldukça dikkat çekti. Yarışmacılar arasında çıkan tartışmalar ve bir ismin feryadı herkesi korkuttu.

Magazin 22-12-23 00:21
ele

MasterChef'te eleme adayı kim oldu? 20 Aralık 2023 MasterChef All Star ikinci dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

MasterChef All Star'ın dün yayınlanan yeni bölümünde dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Jüri üyelerinden Mehmet şef, Danilo şef ve Somer şef yarışmacılardan lezzetli tavuk tarifi yapmalarını istedi. Dokunulmazlık mücadelesini kaybeden takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için yarışacaklar. İşte 20 Aralık 2023 Çarşamba MasterChef'te yaşananlar...

Magazin 21-12-23 08:25

TV yayın akışı 21 Aralık 2023 Perşembe! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

21 Aralık 2023 Perşembe günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 21 Aralık Perşembe akşamı Arak, Taşıyıcı, Aldatmak, Hudutsuz Sevda, Sakla Beni, Kendi Düşen Ağlamaz ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1, FOX TV yayın akışı nasıl? İşte 21 Aralık Perşembe TV yayın akışı...

Trend 21-12-23 07:18

MASTERCHEF LOUISIANA CHICKEN TARİFİ! Louisiana chicken nasıl yapılır, malzemeleri neler? Çıtır çıtır lezzet!

MasterChef'teki Louisiana chicken tarifi, programın 185. bölüm fragmanı nedeniyle merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmada düello heyecanı yaşanacak. Peki, Louisiana chicken nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte, MasterChef'in 185. bölümünde yapılan Louisiana chicken tarifi...

Yemek 20-12-23 20:02

MASTERCHEF HURAIDEU CHICKEN TARİFİ! Huraideu chicken nasıl yapılır, malzemeleri neler? Kore'nin meşhur lezzeti!

MasterChef'teki huraideu chicken tarifi, programın 185. bölüm fragmanı nedeniyle merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmada düello heyecanı yaşanacak. Peki, Huraideu chicken nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte, MasterChef'in 185. bölümünde yapılan huraideu chicken tarifi...

Yemek 20-12-23 20:02

MASTERCHEF BUFFALO WINGS TARİFİ: Buffalo wings nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Tavuk kanadın en güzel hali!

MasterChef'teki buffalo wings tarifi, programın 185. bölüm fragmanı nedeniyle merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmada düello heyecanı yaşanacak. Peki, buffalo wings nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte, MasterChef'in 185. bölümünde yapılan buffalo wings tarifi...

Yemek 20-12-23 20:01

MASTERCHEF TAVUK KANAT IZGARA TARİFİ: Tavuk kanat ızgara nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Çıtır çıtır lezzet!

MasterChef'teki tavuk kanat ızgara tarifi, programın 185. bölüm fragmanı nedeniyle merak konusu oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmada düello heyecanı yaşanacak. Peki, tavuk kanat ızgara nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte, MasterChef'in 185. bölümünde yapılan tavuk kanat ızgara tarifi...

Yemek 20-12-23 20:01