Masterchef Duygu Kac Yasinda Haberleri

MasterChef'te son finalist belli oldu! Elenen ismin resmen gözleri doldu! Danilo Şef İyi ki varsın dedi ama...

MasterChef Türkiye'de son finalist belli oldu. Metin, Ayaz ve Görkem'in ardından Burak Kaya ve Kıvanç dördüncü ceketin sahibi olmak için hünerlerini sergiledi. Gecenin sonunda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu MasterChef'ten elenen ismi açıkladı. Program duygu dolu anlara sahne oldu. MasterChef'e veda eden Burak Kaya'nın resmen gözleri doldu.

Magazin 2023-01-03 07:54:13

MasterChef'te kim elendi? Milyonların favorisi MasterChef'e veda etti! O stüdyoda, izleyenler ekran başında ağladı

Masterchef Türkiye'yeye eleme heyecanı damga vurdu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı yarışmada bu hafta eleme adayı olarak potaya giren isimler Burak Kaya, Serpilay, Tayfun, Yağız, Büşra ve Metin olarak açıklanmıştı. 115. bölümü yayınlanan yarışmaya sürpriz bir isim veda etti. Şeflerin açıklaması sonrası stüdyoda duygu dolu anlar yaşandı. İzleyenler gözyaşlarına hakim olamadı. Peki, MasterChef’te kim elendi? İşte MasterChef'e veda eden yarışmacı...

Magazin 2022-10-31 14:27:02

MasterChef'te eleme adayları kimler oldu? 10 Kasım MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye 2021'in 10 Kasım Çarşamba akşamı ekrana gelen son bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. MasterChef Türkiye’de 12. haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda yarışmacılar, '7 bölge 7 yemek' konseptiyle yarıştı. Ünlü şefler ve yarışmacılar, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü de duygu yüklü sözlerle andı. Yarışmada kaybeden takımdan ise iki isim ise elemeye kaldı. Peki, MasterChef’te dokunulmazlığı kim kazandı? MasterChef 2021'de eleme adayları kimler oldu?

Magazin 2021-11-11 01:59:56

MasterChef’in eski yarışmacısı Duygu Acarsoy, annelik sevinci yaşadı!

Ekranların sevilen yarışması MasterChef Türkiye 2020 yarışmacılarından Duygu Acarsoy, anne oldu. Nişanlı oldukları dönem “beni aldattı” dediği Uğur Atun ile hayatını birleştiren Duygu Acarsoy, geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu açıklamıştı.

Magazin 2021-10-21 07:39:57

MasterChef Mehmet kimdir, nereli ve kaç yaşında? Babasının hastalığı duygulandırdı!

TV8’de yayınlanan sevilen program MasterChef’in yayınlanan yeni bölümü duygu dolu anlara sahne oldu. Yarışmacı Mehmet’in, lezzet yarışı öncesi Alzheimer rahatsızlığına sahip babasının yaşadıklarını anlatması sonrası stüdyo adeta buz kesti. Mehmet’in konuşması sonrası diğer yarışmacı ve şefler de duygusal anlar yaşadı.

Magazin 15-07-21 01:02

MasterChef Duygu Acarsoy hamile olduğunu duyurdu

'MasterChef Türkiye 2020'nin iddialı yarışmacılarından Duygu Acarsoy, hamile olduğunu açıkladı. Acarsoy, hamilelik pozu verdi.

Magazin 30-04-21 15:29

Masterchef Duygu Acarsoy ile Uğur Atun evlendi! İşte MasterChef Duygu'nun nikahından kareler

MasterChef Türkiye 2020 yarışmasından isteyerek elenen Duygu Acarsoy 'beni aldattı' dediği nişanlısı Uğur Atun ile evlendi. Aile arasında gerçekleşen nikahın ardından ise MasterChef Duygu mutlu gününden kareleri sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 18-10-20 22:04

MasterChef'te aldatıldığını söyleyen Duygu Acarsoy nişanlısına döndü! 'Evleniyorum'

MasterChef Türkiye yarışmasında nişanlısı tarafından ihanete uğradığını itiraf eden Duygu Acarsoy, katıldığı YouTube kanalında nişanlısı ile barıştığını ve yakın zamanda evleneceğini söyledi.

Magazin 12-10-20 17:06

MasterChef'ten bilerek elenen Duygu Acarsoy'dan veda açıklaması: Çok fazla nedenim var

MasterChef Türkiye'den elenen son yarışmacı Duygu Acarsoy olmuştu. Duygu, MasterChef eleme turunda yaptığı yemeğe kasıtlı olarak fazla tuz koymuştu. MasterChef Duygu, şeflere bilerek ve isteyerek kötü yemek yaptığını itiraf etti ve yarışmadan elenmişti. Duygu Acarsoy elemenin ardından Instagram hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Duygu, "Hepinizin de izlediği gibi bile isteye MasterChef 2020'den çekildim. Kendimce büyük ve çok fazla nedenim var" dedi.

Magazin 05-10-20 21:13

MasterChef'ten elenen Duygu Acarsoy'dan itiraf: Bilerek ve isteyerek kötü yemek yaptım

MasterChef Türkiye'nin son bölümündeki eleme turunda ilginç bir olay yaşandı. MasterChef'te elemeye kalan Esra, Duygu, Uğur, Didem, Sefa ve Eray iki ayrı turda yarıştı. Geçtiğimiz hafta nişanlısı tarafından aldatıldığını açıklayan Duygu Acarsoy, ikinci turda elenmek için yemeğini sabote etti. Danilo Zanna'nın tarifi olan balık ekmek yemeğine aşırı tuz atan ve eksik hazırlayan Duygu şeflerin karşısında itirafta bulundu. Duygu, "Yemeği bilerek ve isteyerek kötü yaptım" dedi ve yarışmadan elendi.

Magazin 05-10-20 03:06

MasterChef'ten bilerek elenen Duygu Acarsoy kimdir? MasterChef Duygu kaç yaşında? İşte hayat hikayesi

MasterChef Duygu, sevilen yarışmada bu hafta eleme potasına giren altı yarışmacıdan biriydi. MasterChef Duygu, eleme oyununda yaptığı yemekte bilerek ve kasıtlı bir şekilde hata yaptığını açıkladı. Bunun üzerine Duygu, MasterChef Türkiye'den elendi. Peki, MasterChef Duygu kimdir? MasterChef 2020 yarışmacısı Duygu Acarsoy kaç yaşında, nereli?

Magazin 05-10-20 01:43

MasterChef'te kim elendi? Elenmek için bilerek kötü yemek yaptı! İşte MasterChef Türkiye'ye veda eden yarışmacı

MasterChef Türkiye'nin 4 Ekim Pazar yayınlanan son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. MasterChef'te bu haftanın eleme adayları olan Esra, Duygu, Uğur, Didem, Sefa ve Eray ilk eleme turunda 'demirhindi' malzemesiyle yemek yaparak yarıştı. Üç yarışmacı bu turda elenmekten kurtulurken, kalan isimler ise Danilo Şef'in özel balık ekmek tarifiyle yarıştılar. Şeflerin kararı sonucunda ise bir yarışmacı elenerek MasterChef'e veda etti. Peki MasterChef Türkiye'den kim elendi? İşte veda eden yarışmacı.

Magazin 05-10-20 00:25

Esra Erol’a katıldığı öğrenilen MasterChef Duygu kimdir? Eşi tarafından aldatılmıştı! Duygu Acarsoy kimdir?

MasterChef yarışmasının en fazla merak edilenler isimlerinden bir tanesi olan ve yarışmada anlattıkları ile dikkatleri üzerine çeken MasterChef Duygu ile ilgili çok sayıda konu araştırılıyor. Son olarak eşi tarafından aldatıldığı öğrenilen ünlü yarışmacının Esra Erol’a katıldığı ortaya çıkmıştı. Peki, MasterChef Duygu kimdir? MasterChef Duygu kaç yaşında? Duygu Acarsoy kimdir? İşte MasterChef Duygu Instagram hesabı…

Magazin 01-10-20 21:22

MasterChef Duygu Esra Erol'a katılmış! Arkadaşı eşiyle birlikte olmuş...

MasterChef Türkiye yarışmasının çok konuşulan isimleri arasında yer alan ve anlattıklarıyla jüri, yarışmacı arkadaşları ve ekran başındakileri şoke eden Duygu Acarsoy'un Esra Erol'un programına katıldığı ortaya çıktı. İşte MasterChef Duygu'nun şoke eden videosu...

Magazin 01-10-20 15:22

MasterChef Duygu Acarsoy aldatıldığını açıkladı: Aldattığı kız beni aradı

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde yarışmacı Duygu Acarsoy, nişanlısı tarafından aldatıldığını açıkladı. MasterChef'in iddialı yarışmacılarından Duygu, aldatıldığını kendisini arayan erkek arkadaşının ilişki yaşadığı kızdan öğrendiğini söyledi. Duygu'nun eski eşi tarafından da şiddet gördüğünü ve dolandırıldığını söylemesiyle stüdyo adeta buz kesti.

Magazin 29-09-20 00:11

MasterChef'te kim elendi? İşte 13 Eylül MasterChef Türkiye'den elenen yarışmacı

MasterChef Türkiye yarışmasının 13 Eylül Pazar ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. MasterChef'te bu hafta elemeye kalan Furkan, Ebru, Arem, Eray, Ayyüce ve Duygu iki aşamadan oluşan eleme turunda mücadele etti. Eleme adayı olan yarışcılar, ünlü şefler Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun istediği yemekleri en iyi şekilde yaparak yarışmada kalabilmek için yarıştı. Peki MasterChef'te kim elendi? İşte MasterChef Türkiye son bölümde elenen yarışmacı.

Magazin 14-09-20 00:44

MasterChef Arem kimdir? Arem Yüce ne iş yapıyor? Kaç yaşında ve nereli? İşte MasterChef Arem Yüce'nin hayat hikayesi

MasterChef Türkiye yarışmacısı Arem Yüce, yedeklerden yarışmaya katıldığı hafta eleme adayı oldu. MasterChef Arem Yüce, son bölümde ıstakozlu ravioli yaparak eleme turunda yarıştı. Eleme turu finalinde ise Duygu ve Furkan'a karşı yarışan Arem, MasterChef'ten elenen son isim oldu. Peki MasterChef Arem Yüce kimdir? Arem Yüce kaç yaşında ve nereli?

Magazin 14-09-20 00:00

MasterChef Furkan ve Duygu arasında 'creme brulee' kavgası! Furkan Yalçın kimdir?

MasterChef Türkiye'de oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası kırmızı takımın iki yarışmacısı Duygu ve Furkan gerildi. Creme brulee yapmaya çalışan iki yarışmacı tatlı yapımında başarılı olamadı. Furkan Yalçın yaptığı hareketlerle gündem oldu. Yaşananlardan sonra Furkan Yalçın kimdir sorusu merak konusu oldu.

Magazin 23-08-20 08:24

Masterchef'te eleme adayı kim oldu? Masterchef'te Duygu kağıdı fırlatıp attı

Masterchef 2020 tüm hızıyla devam ederken dokunulmazlık oyununda yarışan kırmızı takım eleme adaylarını çıkardı. Serhat'ın birinci olduğu yarışmada takım kaptanı olarak iki ismin arasında kaldı: Uğur ve Duygu... Fakat Ayyüce'nin seçimi adeta ortalığı karıştırdı. Masterchef'te ortalık kelimenin tam anlamıyla karıştı.

Magazin 23-08-20 07:01

MasterChef Duygu Acarsoy kimdir? MasterChef Türkiye yarışmacısı Duygu Acarsoy kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Duygu Acarsoy, MasterChef 2020 ana kadrosuna girmeyi başardı. MasterChef Türkiye'de final turunda yarışan 28 yarışmacı arasından 16 ana kadro yarışmacıları seçildiği 2. günde Duygu Acarsoy, rakipleri arasında sıyrıldı ve günün kazananı oldu. MasterChef Türkiye ana kadrosu içine girmeyi başaran Duygu Acarsoy'ın hayat hikayesi merak ediliyor. Peki, MasterChef Türkiye yarışmacısı Duygu Acarsoy kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Magazin 05-08-20 01:33

Duygu Acarsoy MasterChef'te final turuna kaldı! MasterChef Duygu Acarsoy kimdir? Kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Duygu Acarsoy, MasterChef Türkiye'de final turuna çıkmayı başaran yarışmacılardan biri oldu. Ünlü şefler Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri olduğu MasterChef'te üçlü düellolarda yarışan Duygu Acarsoy, yaptığı süzme mercimek çorbasıyla şeflerin beğenisini kazandı. Duygu Acarsoy bu turu geçerek MasterChef Türkiye 2020'nin son 16'sına bir adım daha yaklaştı. Peki, MasterChef’te final turuna çıkan Duygu Acarsoy kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği nedir?

Magazin 28-07-20 00:45