Furkan Yalçın Haberleri

MasterChef’ten elenen Furkan’dan duygusal veda! 'Erken ve istemediğim...'

TV 8’in sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye’ye son veda isim Furkan Yalçın oldu. Yarışmadan veda erken şeflere sarılan ve duygusal anlara yaşayan Furkan Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerine teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Eleme gecesinin ardından yarışmanın jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu Instagram hesabından Furkan’la çekilen bir fotoğrafını yayınlayarak duygusal bir not ekledi.

Magazin 09-11-2020 17:44

MasterChef Furkan kimdir? MasterChef'ten elenen Furkan Yalçın kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? İşte MasterChef Furkan'ın hayat hikayesi

Furkan Yalçın, MasterChef Türkiye'den elenen son yarışmacı oldu. Aylardır MasterChef'te mücadele eden Furkan Yalçın haftanın ilk eleme adayı olmuştu. MasterChef'te özellikle tatlı ve pasta konusundaki becerisiyle öne çıkan Furkan, sürpriz bir şekilde yarışmaya veda etti. Peki Furkan Yalçın kimdir? MasterChef Furkan kaç yaşında ve nereli? İşte MasterChef Türkiye'den elenen Furkan Yalçın hakkında bilgiler.

Magazin 09-11-2020 00:32

MasterChef Türkiye'de Şef Mehmet Yalçınkaya çılgına döndü! Furkan ağlayarak stüdyodan ayrıldı!

MasterChef Türkiye yarışmasının son bölümde stüdyoda gergin anlar yaşandı. MasterChef'te dokunulmazlık oyunu sonrasında, tabağını yetiştirememesine rağmen şeflerin önüne götüren Furkan Mehmet Şef'in gazabına uğradı. Şef Mehmet Yalçınkaya, tabağı görünce çok sinirlendi ve Furkan'ı azarladı. Gözyaşlarını tutamayan Furkan Yalçın ise stüdyodan ayrıldı.

Magazin 09-09-2020 00:24

MasterChef Furkan kimdir? Furkan Yalçın MasterChef'te neden ağladı? İşte Furkan Yalçın'ın hayat hikayesi

Furkan Yalçın, Masterchef Türkiye 2020 programında ana kadrosuna kalmayı başaran 16 yarışmacıdan biri olmuştu. MasterChef'in en dikkat çeken isimlerinden olan Furkan Yalçın, yemekleri ve yarışmacı arkadaşları ile girdiği diyaloglar ile adından söz ettiriyor. Zaman zaman şeflerle yaşadığı tartışmalarla da dikkat çeken MasterChef Furkan yarışmanın son bölümünde ağlayarak stüdyoyu terk etti. Peki Furkan Yalçın kaç yaşında ve nereli? Ne iş yapıyor? İşte MasterChef Furkan'ın hayat hikayesi.

Magazin 08-09-2020 23:44

Diğer Haber Etiketleri

Furkan Yalçın

Furkan Yalçın Hakkındaki Haberler Mynet'te. Furkan Yalçın Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Masterchef Furkan Yalçın kimdir? Furkan Yalçın kaç yaşında ve nereli? İşte Masterchef Furkan Yalçın hakkında merak edilenler...

Masterchef Türkiye 2020 programının ana kadrosunun seçilmesinden sonra 16 yarışmacı arasında rekabetin dozunu günden güne artmaya başladı. As kadro için yapılan elemelerde kıyasıya mücadele eden yarışmacılar Masterchef programının ilk takımında oyununda adeta gözlerini karartılar. Takım oyununda mücadelesiyle Furkan Yalçın dikkatleri çeken isimler arasında yerini aldı.

Magazin 19-08-2020 15:30

MasterChef Furkan Yalçın kimdir? MasterChef Türkiye yarışmacısı Furkan Yalçın nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

MasterChef Türkiye'de ana kadroya giren son isim Furkan Yalçın oldu. Final turuna kalma başarısı gösteren Furkan Yalçın, rakiplerine göre daha iyi tabak çıkardı. Daha önce Şef Mehmet Yalçınkaya tarafından stüdyodan kovulan Furkan, daha sonra özür dileyerek yarışmaya devam etmişti. Furkan MasterChef 2020'nin beşinci finalisti oldu. Peki, MasterChef Furkan Yalçın kimdir? MasterChef Furkan Yalçın kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Magazin 10-08-2020 01:02

MasterChef Türkiye'de gergin anlar! MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya Furkan Yalçın'ı neden kovdu?

MasterChef Türkiye 2020'de final turu heyecanı devam ediyor. MasterChef son bölümde yarışmacılardan Furkan, şeflerin önüne pişmemiş bir tart getirdi. Mehmet Yalçınkaya ise yarışmacıdan aldığı 'Ekipman sıkıntısı' yanıtıyla çılgına döndü. Mehmet Şef, yarışmacı Furkan'ı stüdyodan kovdu.

Magazin 06-08-2020 00:17

MasterChef Türkiye'de Mehmet Yalçınkaya'yı sinirlendiren sözler! 'Oğlum çık git'

MasterChef Türkiye yeni bölümde Furkan Yalçın'ın Danilo Zanna'ya söyledikleri Mehmet Yalçınkaya'yı çok sinirlendirdi. Mehmet Yalçınkaya yarışmacıya "Oğlum çık git" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 26-07-2020 07:09