Masumlar Apartmanı dizisinin konusu nedir?

Masumlar Apartmanı dizisinin konusu nedir?

Masumlar Apartmanı, Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanan Türk drama dizisidir. İlk bölümü 15 Eylül 2020 tarihinde yayınlanan dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı ve Çiğdem Bozali oturdu. TRT 1 ekranlarında seyircisiyle buluşan dizinin başrollerini Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar üstlendi. Masumlar Apartmanı, obsesif davranışları nedeniyle zor günler geçiren bir ailenin hikayesini konu alır. Gülben ve Safiye vefat eden annelerini örnek alan iki kız kardeştir. Han ise kardeşlerin babalarıyla birlikte yaşadığı evde tek erkek kardeştir. Ailenin en küçük kardeşi Neriman ise günlük yaşamında ve ailesinde yaşadığı problemlerden etkilenerek içine kapanık bir ruh hali çizer. Ailenin bütün fertlerinin hayatını Han’ın İnci’ye aşık olmasıyla bir anda değişir.

Masumlar Apartmanı Dizisi Haberleri

İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz aşk mı yaşıyor? İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz birlikte mi, ne zamandır sevgililer?

İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz ile ilgili iddialar magazin gündemine bomba gibi düştü. Geçtiğimiz sezon Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun başrollerini paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisinde kamera karşısına geçen Gürbüz ile Mahkum’daki performansıyla hayranlık uyandıran Hacıoğlu birlikte görüntülendi. Peki İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz aşk mı yaşıyor, ne zamandır sevgililer? İşte merak edilenler...

Magazin 29-06-2022 13:20

Gizem Katmer kimdir, evlendi mi? Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer aslen nereli, kaç yaşında ve eşi kimdir?

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Neriman karakterini canlandıran Gizem Katmer dünyaevine girdi. Gelişme sonrası Katmer'in hayatı, kariyeri ve evlendiği kişi merak edildi. Peki Gizem Katmer kimdir, evlendi mi? Gizem Katmer aslen nereli, kaç yaşında ve eşi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 22-06-2022 13:45

Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer evlendi! Göz kamaştırdı

'Masumlar Apartmanı' adlı dizide 'Neriman' karakterine hayat veren Gizem Katmer, sevgilisi Güçlü Aydoğdu ile dün akşam nikah masasına oturdu. Gizem'in gelinlikli fotoğrafları ise hayran bıraktı.

Magazin 21-06-2022 16:04

Gizem Katmer'in eşi Güçlü Aydoğdu kimdir? Güçlü Aydoğdu nereli ve kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Masumlar Apartmanı'nın Nermian'ı Gizem Katmer, Güçlü Aydoğdu ile evlendi. Basında yer alan haberlerin ardından Gizem Katmer'in eşi Güçlü Aydoğdu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. TRT 1'in yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran dizisi Masumlar Apartmanı'nda canlandırdığı Neriman karakteriyle 7'den 70'e herkesin beğenisi kazanan Gizem Katmer'in eşi ile ilgili internette araştırma yapılmaya başlandı. Peki Güçlü Aydoğdu kimdir, nereli ve kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Magazin 21-06-2022 12:45

Aslıhan Gürbüz'ün tatil pozlarına yorum yağdı! Makyajsız çok güzelsiniz

İstanbul'u terk eden ve bir süre oyunculuğa ara verip ardından tekliflerde seçici olan, Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Ceylan karakteriyle son olarak ekranda olan Aslıhan Gürbüz tatil pozlarıyla dikkat çekti. Gürbüz'ün pozlarına "Makyajsız çok güzelsiniz" yorumları yağdı.

Magazin 13-06-2022 16:09

Deniz Tansel Öngel kimdir? Afara'nın konuğu Deniz Tansel Öngel nereli ve kaç yaşında, evli mi?

Deniz Tansel Öngel, TRT'1'de ekrana gelen ve final bölümüyle büyük ses getiren Masumlar Apartmanı dizisinde Naci karakterine hayat verdi. Aynı dönemde Maske Kimsin Sen programının sunuculuğunu da yapan ünlü oyuncu, Uğur Aslan'ın sunumuyla ekrana gelen eğlence programı Afara'nın 10 Haziran konukları arasında arasında yer alıyor. Afara programının diğer konukları ise Şebnem Dönmez ve Berkay. Peki Deniz Tansel Öngel kimdir? Afara'nın konuğu Deniz Tansel Öngel'in biyografisi haberimizde...

Magazin 10-06-2022 13:53

Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer göğüs dekolteli pozunu paylaştı

Gizem Katmer, psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden ilham alınan Masumlar Apartmanı dizisindeki rolüyle oyunculuk alanında adını duyurmayı başardı. Katmer, şimdilerde Instagram paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 08-06-2022 22:07

Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz'den haddini aşan takipçisine sert tepki: Ey zorbalar!..

Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden biri. Masumlar Apartmanı'nın 2. sezonunda diziye dahil olan ve Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu ile başrolleri paylaşan Aslıhan Gürbüz dizinin final yapmasının ardından Instagram hesabını daha yoğun kullanmaya başladı. Ünlü oyuncu yaptığı bir paylaşımına gelen eleştirel yorumun ekran görüntüsünü alıp tepki gösterdi. İşte Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz'ün o paylaşımı...

Magazin 07-06-2022 10:13

Erşan Kuneri'nin Feride'si Merve Dizdar geçmişe götürdü! Gören bir daha baktı

Erşan Kuneri'nin Feride'si Merve Dizdar; oyunculuk performansının yanı sıra sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor. Oyuncu arkadaşı Ezgi Mola gibi sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerden olan Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı'nda canlandırdığı Gülben karakteriyle 7'den 70'e herkesin beğenisini kazandıktan sonra sosyal medyada hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Erşan Kuneri'nin Feride'si Merve Dizdar'ın son paylaşımları olay oldu. İşte detaylar...

Magazin 06-06-2022 00:11

Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer sütyensiz pozunu paylaştı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, gerçek olaylardan uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi yayınlandığı günden beri ilgiyle takip ediliyor. Ezgi Mola'nın Safiye rolüyle başrolde yer aldığı dizide Gizem Katmer, Safiye'nin kardeşi Neriman rolüne hayat verdi.

Magazin 30-05-2022 19:27

Masumlar Apartmanı'nın Esra'sı Esra Ruşan: Oyunculuk için öğretmenliği bıraktım

Masumlar Apartmanı'nda canlandırdığı Esra karakteriyle sevilen Esra Ruşan, Youtube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece"ye katıldı. Ruşan, kariyer yolculuğunu anlatırken, "Öğretmenlik okurken tiyatro yapmaya karar verdim" dedi.

Magazin 28-05-2022 15:42

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! 24 Mayıs 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? Masumlar Apartmanı, Üç Kız Kardeş, Destan, Baba!

Reyting sonuçları 24 Mayıs 2022 Salı akşamı Masumlar Apartmanı, Üç Kız Kardeş, Destan, Baba gibi ses getiren yapımların yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Vatandaşlar, Reyting sonuçları açıklandı mı? 24 Mayıs 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? soru ve konu başlıklarını internette araştırmaya başladı. İşte Masumlar Apartmanı, Üç Kız Kardeş, Destan, Baba gibi yapımların ekrana geldiği 24 Mayıs 2022 Salı gününün sonucu...

Haber 25-05-2022 10:13

Merve Dizdar'dan Masumlar Apartmanı'na duygusal veda!

Yayınlandığı günden bugüne yüksek reytingleri ve hüzünlü hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 24 Mayıs tarihinde yayınlanan 71. bölümü ile final yaparak seyircisine veda etti. Finalin ardından dizinin Gülben'i Merve Dizdar hüzünlü bir veda paylaşımı yaptı.

Magazin 25-05-2022 08:17

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar rolünün hakkını verdi! Meğer travmatik gerçek yansıtılandan daha farklıymış: Annesi ateşle yakmış!

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar, büyük finale 2 bölüm kala oyunculuk performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizinin yeni bölümünde Safiye, Gülben, Han ve Neriman; babaları Hikmet'in ölümünün yasını yaşayacaklar. Acılarla dolu travmatik bir geçmişi ve neredeyse dört duvar arasında geçip giden bir hayat hikayesini işleyen dizide Merve Dizdar'ın canlandırdığı Gülben karakterine ilişkin bir detay ise duyanların kanını dondurdu.

Magazin 17-05-2022 15:20

Masumlar Apartmanı'nın 69. bölüm fragmanı yayınlandı! Hikmet Baba ölüyor mu?

Büyük finale son 3 bölüm kalan Masumlar Apartmanı'nın merakla beklenen 69. bölümünden fragman yayınlandı. Gülben'i kızı Masal'ı kucağına almasının ardından tüm aileyi bir araya toplayan Hikmet, piknik yaptıkları esnada fenalaşıyor. Babalarını yerde hareketsiz şekilde yattığını gören Gülben ve Safiye gözyaşlarına boğuluyor.

Magazin 02-05-2022 09:00

Masumlar Apartmanı final mi yapıyor? Sevilen diziden kötü haber! Masumlar Apartmanı neden ve ne zaman final yapacak?

2020 yılından bu yana TRT1 ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Masumlar Apartmanı'ndan izleyicileri üzen bir haber geldi. Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu gibi isimlerin yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin final olup olmayacağı merak ediliyor. Peki Masumlar Apartmanı final mi yapıyor? Masumlar Apartmanı neden ve ne zaman final yapacak? İşte merak edilenler...

Magazin 26-04-2022 09:07

MASUMLAR APARTMANI ŞAŞIRTTI! Masumlar Apartmanı final mi yapacak? Masumlar Apartmanı ne zaman final yapacak?

Masumlar Apartmanı dizisinin final yapıp yapmayacağı gündem konusu oldu. Yayınlandığı ilk bölümünden beri reyting rekorları kıran dizinin final kararı aldığı söyleniyor. TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı her hafta Salı akşamları izleyicisinin karşısına çıkıyor. Yeni bölümleri ile hayranlarını ekran başına kilitleyen Masumlar Apartmanı dizisi final kararı mı aldı? İşte merak edilenler!

Magazin 25-04-2022 12:05

Masumlar Apartmanı'ndan üzen haber! Final tarihi belli oldu

2020 yılında TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan sevilen dizi Masumlar Apartmanı'ndan hayranlarını üzen haber geldi. Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu'nun paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisi final kararı aldı. Peki Masumlar Apartmanı ne zaman final yapacak?

Magazin 23-04-2022 09:51

19 Nisan 2022 reyting sonuçları açıklandı mı? Dünün reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi dizi, film ya da program birinci oldu?

19 Nisan Salı akşamının reyting sonuçları birincisinin hangi yapım olduğu televizyon izleyicileri tarafından merak konusu oldu. 19 Nisan 2022 Salı akşamı Baba, Masumlar Apartmanı ve Survivor All Star 2022 ekrana geldi. Peki Dünün reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi dizi, film ya da program birinci oldu? 19 Nisan 2022 Salı gününün reyting sonuçları haberimizde...

Trend 20-04-2022 09:56

Reyting sonuçları açıklandı mı? Baba, Üç Kız Kardeş, Masumlar Apartmanı reyting sonuçları 12 Nisan 2022 Salı

Reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı 12 Nisan Salı akşamı yayınlanan Baba, Üç Kız Kardeş, Masumlar Apartmanı ve Destan gibi adından söz ettiren diziler sonrası merak konusu oldu. Medya gündeminin sıkı takipçileri 12 Nisan 2022 Salı reyting sonuçları ile ilgili internette araştırma yapmaya başladı. Peki Reyting sonuçları açıklandı mı? Reyting sonuçlarında 12 Nisan 2022 Baba, Üç Kız Kardeş, Masumlar Apartmanı ve Destan'dan hangisi birinci oldu? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Haber 13-04-2022 08:20

5 Nisan 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

5 Nisan 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen televizyon izleyicileri konuya ilişkin internette araştırma yapmaya başladı. Masumlar Apartmanı, Baba, Üç Kız Kardeş gibi birbirinden farklı yapımlar yayınlandı. 5 Nisan reyting sonuçları ve ayrıntılar haberimizde...

Trend 06-04-2022 09:16

Masumlar Apartmanı'nda Gülben'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?

Masumlar Apartmanı'nda dün akşam Gülben ve Esat'ın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Tüm aile heyecanla o günü beklerken bebeğin cinsiyeti hakkında yürütülen tahminler Gülben'in kendini sorgulamasına sebep oldu.

Magazin 30-03-2022 11:23

29 Mart 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

29 Mart 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen televizyon izleyicileri konuya ilişkin internette araştırma yapmaya başladı. Masumlar Apartmanı, Survivor, Baba gibi birbirinden farklı yapımlar yayınlandı. 29 Mart reyting sonuçları ve ayrıntılar haberimizde...

Trend 30-03-2022 11:11

22 Mart reyting sonuçları açıklandı! Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

22 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı vatandaşlar tarafından haftanın üçüncü gününde de en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. 22 Mart Salı akşamı Masumlar Apartmanı, Destan, Üç Kız Kardeş, Evlilik Hakkında Her Şey gibi birbirinden farklı ve değerli yapımlar ekrana geldi. Peki Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu? 22 Mart reyting sonuçları ve ayrıntılar haberimizde...

Trend 23-03-2022 08:53

Farah Zeynep Abdullah kimdir, aslen nereli? Bergen'i canlandıran Farah Zeynep Abdullah kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, son olarak Bergen filminde sanatçı Bergen'i canlandırıyor. Abdullah'ın hayatı, memleketi ve yaşı gibi konular merak edildi . Bergen filmi 4 Mart’ta vizyona girmiş ve yayınlandığı günden bu yana gündem haline gelmişti. Peki Farah Zeynep Abdullah kimdir, aslen nereli? Farah Zeynep Abdullah kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 12-03-2022 16:08

8 Mart reyting sonuçları açıklandı! Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

8 Mart reyting sonuçları açıklandı m? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar konuya ilişkin araştırma yapıyor. Dün; Masumlar Apartmanı, Baba, Üç Kız Kardeş, Evlilik Hakkında Her Şey, Destan gibi birbirinden farklı ve değerli yapımlar yayınlandı. Peki Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu? 8 Mart reyting sonuçları ve ayrıntılar haberimizde...

Trend 09-03-2022 09:25

Masumlar Apartmanı’nın Safiye'si Ezgi Mola senaryodan çok etkilendi! Saçlarını kestirdi

Masumlar Apartmanı’nda Safiye karakterini canlandıran Ezgi Mola'nın yani imajı gündemdeydi. Ezgi Mola'nın imaj değişikliğinin sebebi belli oldu. Mola senaryodan etkilenince peruk takmak istemedi.

Magazin 07-03-2022 13:34

Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer sevgilisini paylaştı! Yorum yağmuruna tutuldu

Başrollerini Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Aslıhan Gürbüz gibi isimlerin paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisi, TRT 1'in iddialı yapımları arasında yer alıyor. Masumlar Apartmanı'nda hayat verdiği 'Neriman' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Gizem Katmer, sevgilisiyle pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 04-03-2022 12:39

Masumlar Apartmanı final mi yapacak? Dizi yayından kaldırılıyor mu? Masumlar Apartmanı ne zaman final yapacak?

Masumlar Apartmanı final mi yapacak? TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 22 Şubat Salı akşam 59. bölümüyle ekrana gelen dizinin final yaparak ekranlara veda edeceği iddia edildi. Bu iddiaların ardından Masumlar Apartmanı final mi yapacak? Dizi yayından kaldırılıyor mu? Masumlar Apartmanı ne zaman final yapacak? soru ve konu başlıkları internette araştırılmaya başlandı. İşte diziye ilişkin detaylar..

Magazin 23-02-2022 02:35

Merve Dizdar'ın 4 saatlik yemeği! Siz nereden çıktınız?

Masumlar Apartmanı dizisindeki rolüyle beğeni toplayan Merve Dizdar erkek arkadaşıyla 4 saat yemek yedi. 4 saatin sonunda mekan çıkışı görüntülendiğini fark eden Merve Dizdar "Siz nereden çıktınız?" diyerek şaşkınlığını belirtti. Merve Dizdar eşinden bir süre önce boşanmıştı. Dizdar aşk soruları sonrasında ilginç bir itirafta bulundu.

Magazin 22-02-2022 07:35

Ezgi Mola dolandırıldı mı? Ezgi Mola kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında?

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterini canlandıran Ezgi Mola, son olarak hakaret davası ile gündeme gelmişti. Mola, İbrahim Selim'in YouTube programında dolandırıldığını açıkladı. Peki Ezgi Mola kimdir, aslen nerelidir? Ezgi Mola kaç yaşındadır?

Magazin 20-02-2022 19:10

Kırmızı Oda neden final yaptı? Kırmızı Oda'nın doktoru Binnur Kaya'nın yeni projesi belli oldu mu? Binnur Kaya Masumlar Apartmanı'nda mı oynayacak?

Kırmızı Oda dün ekrana gelen bölümüyle final yaptı. Binnur Kaya'nın başrolde olduğu dizinin final sahnesinde Gülseren Budayıcıoğlu da göründü. Kırmızı oda finali izleyenleri duygulandırdı. 2020 yılının Eylül ayında ilk bölümü ile izleyiciyle buluşan Kırmızı Oda 61. bölümüyle ekranlara veda etti. Peki Kırmızı Oda neden final yaptı? Kırmızı Oda'nın doktoru Binnur Kaya'nın yeni projesi belli oldu mu? Binnur Kaya Masumlar Apartmanı'nda mı oynayacak? İşte detaylar...

Magazin 19-02-2022 11:22

Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda dizisi birleşiyor!

Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun başrollerinde yer aldığı Masumlar Apartmanı'nda Türkiye dizi tarihinde bir ilk gerçekleşecek. Büyük bir ilgiyle takip edilen dizi, seyirciyi oldukça şaşırtacak.

Magazin 18-02-2022 15:44

Masumlar Apartmanı Mazlum kimdir? Masumlar Apartmanı Mazlum karakteri Armağan Oğuz kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında?

TRT1'de ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisinde Mazlum karakterini kimin canlandırdığı merak ediliyor. Masumlar Apartmanı dizisi yeni sezon oyuncularından olan Armağan Oğuz, dizide Mazlum karakterine hayat veriyor. Peki Masumlar Apartmanı Mazlum kimdir? Masumlar Apartmanı Mazlum karakteri Armağan Oğuz kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 09-02-2022 01:50

Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanı'ndan ayrılıyor mu? Masumlar Apartmanı Rüya neden ayrılacak?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar’ın başrollerini paylaştığı Masumlar Apartmanı’ndan üzücü haber geldi. Söylentilere göre dizide Rüya karakterini canlandıran Melise Şanolsun, diziye veda edecek. Peki Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanı'ndan ayrılacak mı? Masumlar Apartmanı Rüya neden ayrılacak? İşte merak edilenler...

Magazin 08-02-2022 02:03

Masumlar Apartmanı'nda veda! Melisa Şenolsun diziye veda ediyor

Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar’ın başrollerini paylaştığı TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı’ndan üzücü haber geldi. Dizinin Rüya'sı Melise Şanolsun, Masumlar Apartmanı dizisinin 57.bölümünde veda ediyor.

Magazin 07-02-2022 17:18

Kemal Kahraman kimdir? Ezgi Mola ve Kemal Kahraman olayı nedir? Ezgi Mola neden şikayetçi oldu?

Şimdilerde Masumlar Apartmanı dizisinde rol alan ünlü oyuncu Ezgi Mola, 6 yıldır kendisini taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla Kemal Kahraman’dan şikâyetçi oldu. Gelişmenin ardından Kemal Kahraman'ın kim olduğu merak edildi. Peki Kemal Kahraman kimdir? Ezgi Mola ve Kemal Kahraman olayı nedir ve Ezgi Mola neden şikayetçi oldu? İşte olayın ayrıntıları...

Magazin 26-01-2022 18:45

Masumlar Apartmanı 55. son bölümde Safiye ve Naci evlendi! Düğünde ortaya çıkan Mazo, Han'ın kardeşi mi?

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 55. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Masumlar Apartmanı son bölümde Safiye ve Naci evlendi. Safiye ve Naci'nin 'evet' dediği son bölüme damga vurdu. Masumlar Apartmanı son bölümde Armağan Oğuz'un canlandırdığı Mazo karakteri ise kafaları karıştırdı. Mazo'nun ise Han'ın öldüğü bilinen kardeşi Ömer olduğu iddia edildi.

Magazin 26-01-2022 02:46

Masumlar Apartmanı'nın yıldızı Esra Ruşan'ın sütyensiz pozlarına yorum yağdı!

Masumlar Apartmanı dizisinde hayat verdiği 'Esra' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Esra Ruşan, Muhsin Akgün'e üstsüz poz verdi.

Magazin 18-01-2022 10:34

Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz göğüs dekoltesiyle dikkat çekti!

Başrollerini Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisinde 'Ceylan' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, göğüs dekolteli pozuyla dikkat çekti.

Magazin 13-01-2022 14:33

Güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah yeni tarzını paylaştı!

Masumlar Apartmanı dizisinden ayrıldıktan sonra Bergen filmi için kamera karşısına geçen güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Instagram hesabından yeni saç stilini paylaştı.

Magazin 13-01-2022 11:36

Masumlar Apartmanı neden yok? Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman?

Başrollerini Merve Dizdar, Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Aslıhan Gürbüz'ün paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisi, TRT 1 ekranlarının iddialı yapımları arasında yer alıyor. Her salı akşamı seyirciyi ekrana kilitleyen dizinin, 11 Ocak Salı günü yayın akışında yer almaması, ''Masumlar Apartmanı neden yok?'' ve ''Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman?'' sorularını akıllara getirdi.

Magazin 11-01-2022 16:02

Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer'den taksimetre isyanı!

TRT 1'in iddialı yapımlarından Masumlar Apartmanı'nda hayat verdiği 'Neriman' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Gizem Katmer, Instagram hesabından paylaştığı bir videoda taksimetre isyanında bulundu.

Magazin 07-01-2022 14:06

DJ Artz ile aşk yaşayan Farah Zeynep Abdullah'tan evlilik açıklaması!

Masumlar Apartmanı dizisinden ayrıldıktan sonra Bergen filmi için kamera karşısına geçen güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, bir süredir ünlü rapçi DJ Artz ile aşk yaşıyor. Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtlayan Farah Zeynep Abdullah, evlilik hakkındaki görüşlerini paylaştı.

Magazin 06-01-2022 09:57

Masumlar Apartmanı neden yok? Masumlar Apartmanı bitti mi?

Kadrosunda Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Aslıhan Gürbüz'ün yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi, salı akşamlarının vazgeçilmez yapımları arasında yer alıyor. Masumlar Apartmanı'nın 4 Ocak günü yayın akışında yer almaması, ''Masumlar Apartmanı neden yok?'' ve ''Masumlar Apartmanı bitti mi?'' sorularını gündeme getirdi.

Magazin 04-01-2022 16:56

Melisa Şenolsun'a beğeni yağdı! Çok yakışmış

Masumlar Apartmanı dizisinde Rüya rolüne hayat veren Melisa Şenolsun yeni yıl pozuyla hayranlarını mest etti. İddialı seçimler yapmayı seven Melisa Şenolsun büstiyeriyle beğeni topladı.

Magazin 02-01-2022 08:36

Masumlar Apartmanı 53. son bölümde gizemli karakter Mazo kimdir? Armağan Oğuz'un canlandırdığı Mazo ile Han kapıştı

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 53. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Masumlar Apartmanı son bölüm final sahnesinde ortaya çıkan gizemli karakter Mazo merak konusu oldu. Çöp toplayan Han'ın karşısına gece yarısı çıkan Mazo, ona meydan okudu. İkili arasında ise kavga yaşandı. Masumlar Apartmanı'nın yeni karakteri Mazo'yu ise Armağan Oğuz canlandırıyor. Armağan Oğuz, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Radko karakterine hayat veriyordu.

Magazin 29-12-2021 02:05

Masumlar Apartmanı 53. yeni bölümde Arda Türkmen sürprizi! Gülben ile yemek yapacak

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın 53. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümüne ise ünlü şef Arda Türkmen konuk oyuncu olarak seyirci karşısına çıkacak. Arda Türkmen ve Gülben eve gelecek misafirler için tezgah başına geçerek yemek yapacak.

Magazin 28-12-2021 00:00

Masumlar Apartmanı'nın Rüya'sı ve Esra'sı tepki gösterdi! İsterse dolar 1 TL olsun

Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı 'Esra' karakteriyle gönüllere taht kuran Esra Ruşan ve diziye sonradan dahil olan Melisa Şenolsun yaşanan şiddet olaylarına sessiz kalmadı. Ruşan yaptığı paylaşımla tepkisini gösterince Şenolsun da aynı yorumları paylaştı.

Magazin 24-12-2021 08:11