Mazhar Alanson Haberleri Ve Son Dakika Mazhar Alanson Haberleri

Mazhar Alanson Haberleri Ve Son Dakika Mazhar Alanson Haberleri

Mahmut Mazhar Alanson veya bilinen adıyla Mazhar Alanson, 13 Şubat 1950 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Pop müzik grubu MFÖ'de solistlik ve gitaristlik yapmasıyla tanınan Alanson aynı zamanda oyunculuk geçmişine de sahiptir. Ankara Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları ve Tiyatro bölümünden mezun olan Alanson, 1966'da Fuat Güner'le birlikte Kaygısızlar grubunu kurdu. Daha sonra Özkan Uğur da gruba katıldı ve 1972 yılında üyelerin baş harflerinden oluşan MFÖ adını aldı. Özkan askerlik görevini yaparken Mazhar ve Fuat ilk albümleri olan Türküz Türkü Çığırırız'ı çıkardı. Çeşitli TV reklamlarında ve bazı filmlerde oynayan Alanson, özellikle Cem Yılmaz'la başrolleri paylaştığı Her Şey Çok Güzel Olacak, Yıldızlı Pekiyi ve Hokkabaz filmleriyle ön plana çıktı.

Mazhar Alanson Haberleri

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden spor salonundan paylaştı! 'Bacaklar büyüsün'

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Spor salonundan pozlarıyla çok konuşulan Suden bu defa 'Bacaklar büyüsün' notu ile paylaşım yaptı. Suden'in spor salonundan pozu sosyal medyayı salladı.

Magazin 29-02-2024 15:03

Mazhar Alanson ile Fuat Güner sahnelere dönüyor! Buruk konser müjdesini 'Kaderde bu varmış' notuyla duyurdular

MFÖ grubunun üyelerinden Özkan Uğur geçtiğimiz yıl hayatını kaybetmişti. MFÖ grubunun üyeleri Mazhar Alanson ile Fuat Güner sosyal medyadan yeniden sahnelere döneceklerini duyurdu. 2023 yılının temmuz ayında dostları Özkan Uğur'u kaybeden Mazhar Alanson ile Fuat Güner duygusal bir mesaj yayınladı.

Magazin 20-01-2024 13:15

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden o yorumlara kayıtsız kalamadı! Fotoğraflı yanıtı sosyal medyayı salladı! 'Saklayacak bir şey göremedim'

MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Spor salonundan pozlarıyla çok konuşulan Suden bu defa takipçilerine verdiği yanıtla gündem oldu. Suden'in 'Saklayacak bir şey göremedim' sözleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 02-12-2023 13:22

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'den spor sonrası poz! Taytmış çıplak sandım

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, spor yapmasına gelen eleştiriye damarları belirginleşen kolunun fotoğrafını paylaşarak yanıt vermişti. Spor paylaşımlarına devam eden Suden son pozuyla olay oldu.

Magazin 01-12-2023 13:35

Mazhar Alanson

Mazhar Alanson Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mazhar Alanson Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'in kol kasları sosyal medyayı salladı! Yorum yağdı

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim yine spor salonundan fotoğraflarını takipçileri ile paylaştı. Suden'in bu defa kol kasları sosyal medyayı salladı.

Magazin 25-10-2023 13:59

Mazhar Alanson istek üzerine duygulandı! “Şimdi Sude'yi söylersem Özkan'sız ağlarım

MFÖ grubundan sanatçı Mazhar Alanson, Üsküdar Meydanı'nda sevenleriyle buluştu. Alanson, şarkılarını Özkan Uğur anısına seslendirdi. Alanson, seyircilerin Uğur ile bilinen "Sude" şarkısını istemesi üzerine duygu dolu anlar yaşadı.

Magazin 24-09-2023 14:54

Biricik Suden'in karın kasları çok konuşuldu! 'Seksilik yok' diyen takipçisine verdiği yanıt sosyal medyayı salladı

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Suden son olarak Instagram sayfasında karın kaslarını sergilediği bir fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. Ünlü isim, bir takipçisinden gelen yoruma kayıtsız kalamadı. Verdiği yanıtla sosyal medyayı salladı.

Magazin 20-09-2023 17:10

Özkan Uğur'un ölümü derinden yaralamıştı! Mazhar Alanson 52 yıllık dostunun vefatının ardından sahneye çıktı

Daha önce üç kez lenf kanserini yenen ancak geçtiğimiz aylarda tekrar kansere yakalanan Özkan Uğur, 8 Temmuz Cumartesi günü hayata gözlerini yummuştu. Yakın arkadaşının ölümünün ardından adeta yıkılan ünlü şarkıcı Mazhar Alanson Ankara'da sahne aldı. Ünlü şarkıcı, seyirciden büyük ilgi gördü.

Magazin 03-09-2023 11:06

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden paylaşımıyla tepki çekmişti! 'Şimdi de tatile gidiyorum' dedi ortalık kızıştı

MFÖ grubunun solistlerinden Özkan Uğur, 8 Temmuz'da hayata gözlerini kapadı. Bu acı haber sonrası yakınları ve sanat camiası yasa boğuldu. O isimlerden biri de Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'di. Özkan Uğur'un yakın arkadaşı Biricik Suden, son olarak spor salonundan paylaşımlar yapınca tepkilerin hedefi olmuştu. Biricik Suden'den yeni bir paylaşım daha geldi ve sosyal medya ikiye bölündü.

Magazin 18-07-2023 11:24

Özkan Uğur'a son veda! Mazhar Alanson ve Fuat Güner konuşmakta zorlandı... Cenaze namazında aileden özel istek

Üç kez lenf kanserini yenen ancak hastalığı nükseden 'MFÖ' grubunun üyelerinden efsane sanatçı Özkan Uğur, yaşam savaşını kaybetmişti. Taksim AKM'de düzenlenen veda töreninde Mazhar Alanson ve Fuat Güner'in konuşması herkesi ağlattı. Alanson konuşma sırasında zor anlar yaşadı. Usta isim için Taksim Cami'de de yoğun bir kalabalık vardı. Cenaze namazında ailenin özel isteği de dikkat çekti.

Magazin 11-07-2023 15:06

Mazhar Alanson, Özkan Uğur'un vefatı sonrası ağlamaktan konuşamadı... Melek gibi çocuk

MFÖ grubunun üyelerinden sanatçı Özkan Uğur hayatını kaybetti. Ünlü sanatçının vefatı, sevenlerini yasa boğdu. MFÖ'nün bir diğer üyesi Mazhar Alanson ise arkadaşı Özkan Uğur'un vefat haberini aldıktan sonra bağlandığı canlı yayında zor anlar yaşadı. Ağlamaktan konuşamayan Alanson, "Melek gibi bir adamdı. Ağızından tek bir kötü şey duymadım yıllardır. Melek gibi çocuk." ifadelerini kullandı.

Magazin 09-07-2023 11:25

Özkan Uğur'dan haber var! Sağlık durumunu açıkladı: Doktorun dediğine göre...

MFÖ grubunun üyelerinden sanatçı Özkan Uğur'un sağlık durumuna ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Müzisyen Emre Irmak, Uğur'un oğlu ile görüştüğünü belirtip doktorların Özkan Uğur'un sağlık durumuna ilişkin verdiği bilgiyi paylaştı.

Magazin 01-07-2023 13:25

Kim der 60 yaşında diye! Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden kaslarıyla şov yaptı

MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden yaptığı paylaşımla bir kez daha şaşırttı. Haftanın 5 günü ağırlık çalışan Biricik Suden kaslarını paylaşınca gündem oldu.

Magazin 01-07-2023 11:28

Mazhar Alanson’un eşi Biricik Suden kaslarını paylaştı! İlişki düşünmüyorum

MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden kendini spora verdi. Haftanın 5 günü ağırlık çalışan Biricik Suden kaslarını paylaşınca sosyal medyada gündeme geldi. Biricik Suden gelen eleştirilere de sert çıktı.

Magazin 25-05-2023 15:00

Berna Laçin'in Mazhar Alanson paylaşımına tepki! Tartışma yarattı

MFÖ grubunun solisti Mahzar Alanson 2018 yılında yaptığı bir açıklamada, ‘Yandım Yandım’ şarkısının aşk şarkısı olmadığını, Kabe’ye yazıldığını söylemişti. Alanson'un bu sözler yıllar sonra yeniden gündem oldu. Berna Laçin, Mahzar Alanson'un sözlerini Twitter'dan alıntılayarak cevap verdi.

Magazin 07-12-2022 07:22

Direk dansı yapmıştı! Mazhar Alanson'dan eşi Biricik Suden'e destek

Direk dansı öğrenmeye başlayan Biricik Suden, geçtiğimiz günlerde o anları takipçileriyle paylaşmış ancak tepki toplamıştı. Eşinin eleştirilmesiyle ilgili konuşan MFÖ grubu solistlerinden Mazhar Alanson, "Dans, değil spor! Kayak, kürek ve halter de yapıyor. Sporun bütün dallarını yapıyor" ifadelerini kullandı.

Magazin 16-12-2021 12:34

Biricik Suden direk dansı yaptı! Tepki çekince Cinsellik için direklere sarılmaya ihtiyacım yok dedi

Mazhar Alanson'un 58 yaşındaki eşi Biricik Suden, direk dansı yapınca gündeme geldi. Suden, o anları da sosyal medya hesabından paylaşıp eleştirilince ise "Cinsellik için direklere sarılmaya ihtiyacım yok, sizin de olmasın" dedi.

Magazin 13-12-2021 13:39

Mazhar Alanson'un acı günü! Aldığı ölüm haberiyle yıkıldı

MFÖ'nün solisti Mazhar Alanson'un ilk eşi Hale Alanson vefat etti.

Magazin 02-09-2021 14:06

Mazhar Alanson'dan yepyeni bir televizyon formatı!

Türk müzik tarihinin efsane isimlerinden Mazhar Alanson tarafından hazırlanan ‘Mazhar Alanson ile’ programı, her hafta Türkiye’nin en tanınan ve sevilen isimlerini yepyeni 'söylenti' programında bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Magazin 20-08-2021 13:38

Biricik Suden'i yıkan ölüm haberi

MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, yakın arkadaşı olan spor hocası Yiğit Kuşbeygi'nin vefatı ile sarsıldı.

Magazin 06-08-2021 17:24

Özkan Uğur paylaştı! 20 yıl sonra ilk defa üçümüz birlikte yüzdük

MFÖ, 2 yıl aradan sonra ilk konserini İzmir’de verdi. Bir otelde sahneye çıkan grup, konser öncesi deniz keyfi yaptı. O anları Özkan Uğur, Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 23-07-2021 09:25

Sami Özer kimdir? Sami Avni Özer kaç yaşında? Sami Özer nereli?

Sami Özer, Türk tasavvuf müziği sanatçısıdır. Ünlü tasavvuf müziği sanatçısı olarak bilinen Emin Ongan’ın öğrencisi olarak da tanınan Sami Özer, 13 yıl boyunca Üsküdar Musiki Cemiyeti’nde Klasik Türk Müziği eğitimi almıştır. 1974 yılında düzenlenen “Altın Ses” yarışmasında Türk Sanat Müziği dalında birincilik ödülüne sahip olan Sami Özer, TRT İstanbul Radyosu’nda da bir süre görev almıştır.

Haber 19-04-2021 11:33

Survivor Sabriye Biricik Suden'in fiziğine hayran kaldı! 'Abla ya...'

Survivor yarışmasıyla adını duyuran ve değişimiyle sık sık gündeme gelen Sabriye Şengül Biricik Suden'in fiziğine hayran kaldı

Magazin 21-02-2021 14:05

Hokkabaz konusu nedir? Hokkabaz filmi oyuncu kadrosunda kimler var? Hokkabaz filmi nerede çekildi?

Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazdığı ve Ali Taner Baltacı ile ortak yönettiği Hokkabaz filmi 15 Ocak 2006 tarihinde vizyona girdi. Müziklerini Ozan Çolakoğlu’nun yaptığı filmin başrollerini Cem Yılmaz, Mazhar Alanson, Özlem Tekin ve Tuna Orhan paylaştı.

Trend 16-02-2021 12:27

İbo Show'da Cem Yılmaz sürprizi! İbo Show 9. bölüm tanıtımı yayınlandı! İşte yeni bölüm konukları

İbrahim Tatlıses'in her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk ettiği İbo Show'un 9. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. İbo Show'un 9 Ocak Cumartesi ekrana gelecek olan yeni bölümdeki ünlü konukları da belli oldu. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, İbo Show'un yeni bölümüne konuk olacak.

Magazin 05-01-2021 00:16

Mazhar Alanson isyan etti: Vurun ulan vurun ben kolay ölmem!

MFÖ’nün 27 Ağustos’ta Bodrum’da vereceği konserin iptal edilmesi, tartışılmaya devam ediyor. İki gündür süren tartışmaların ardından Mazhar Alanson, “Beni linç ediyorlar” diyerek isyan etti.

Magazin 01-09-2020 11:03

Biricik Suden’den dikkat çeken Mazhar Alanson yanıtı

Şarkıcı Mazhar Alanson ile mutlu bir evlilik sürdüren Biricik Suden, sosyal medya paylaşımlarında eşiyle birlikte olan karelerine yer vermeyince takipçisinden ilginç bir yorum geldi.

Magazin 01-08-2020 10:50

Mazhar Alanson'dan Özkan Uğur açıklaması

'MFÖ' grubunun solistlerinden Mazhar Alanson, ikinci kez kanser tedavisi görmeye başlayan yakın arkadaşı Özkan Uğur'un sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 10-06-2020 13:29

Mazhar Alanson: Üstte Ayhan, altta Fuat, yanda ben...

Usta sanatçı Mazhar Alanson karantina günlerinde Instagram hesabına eklediği fotoğraflarla takipçilerine nostaljik bir yolculuk yaptırmaya devam ediyor. Alanson, bu kez arkadaşlarıyla birlikte olduğu bir kareyi yayınlayarak, "Üstte Ayhan, altta Fuat, yanda ben..." notuyla 45 yıl öncesine gitti.

Magazin 23-05-2020 09:36

Mazhar Alanson: Umre hatırası

MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson (70), yıllar önceki bir fotoğrafını paylaştı.

Magazin 15-05-2020 13:59

Hokkabaz filmi nerede ve ne zaman çekildi? Cem Yılmaz'ın Hokkabaz filmi konusu nedir?

Cem Yılmaz'ın en sevilen filmlerinden olan Hokkabaz bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Cem Yılmaz'a Mazhar Alanson, Tuna Orhan ve Özlem Tekin'in de eşlik ettiği Hokkabaz filminde, bir hokkabaz ve yardımcısının turne sırasında yaşadığı olaylar konu alınıyor. Peki Hokkabaz filmi nerede çekildi? İşte Hokkabaz konusu ve oyuncu kadrosu.

Magazin 10-05-2020 20:22

Mazhar Alanson dede oluyor!

Ünlü müzisyen Mazhar Alanson'un oğlu Hilmi Alanson baba olmaya hazırlanıyor. Usta sanatçı güzel haberi kişisel sosyal medya hesabından "Dede oluyorum inşallah" notuyla paylaştı.

Magazin 14-04-2020 15:46

Mazhar Alanson'dan 'Odaları ayırın' diyen takipçisine yanıt!

Ünlü müzisyen Mazhar Alanson, eşiyle paylaştığı bir fotoğrafının altına, "Lütfen şu günlerde mümkünse ayrı odalarda takılın, size bir şey olsun istemeyiz" mesajına yanıt verdi.

Magazin 06-04-2020 22:15

Mazhar Alanson'dan beklenmedik hareket! Kimse ne olduğunu anlayamadı

Ünlü şarkıcı Mazhar Alanson, geçtiğimiz günlerde katıldığı programda bardakların üzerine resim çizen gençle aynı yayında olmasına tepki gösterdi. Alason'un genç sanatçıyı 'Bardak tamam artık' diyerek yanından göndermesine sosyal medyadan tepki yağdı.

Magazin 08-02-2020 13:12

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'ne layık görülen MFÖ: Onur duyduk

Mazhar Alanson: "Hakikaten bu tip ödüllerle de nefsimiz okşanıyor" - Fuat Güner: "Bize bu ödülü layık gören herkese teşekkür ediyoruz. Aslında bu tür ödülleri almak bir sanatçı için yaşama sevincidir" - Özkan Uğur: "Demek ki doğruyu, güzeli hedefleyen eserler bırakmışız. Her zaman kalıcı eserler bırakmak da önemli. Bunun karşılığını görmek de çok güzel bir duygu"

Magazin 25-11-2019 19:49

Sezen Aksu’dan Mazhar Alanson'a ithafen 'Zaten yaz 3 aydı...'

Sezen Aksu'nun yeni keşfi Okay Barış, Sezen Aksu imzalı şarkısıyla, Mazhar Alanson'a selam gönderdi...

Magazin 09-09-2019 11:19

Mazhar Alanson oğlu Hilmi Alanson'u evlendirdi

Ünlü müzisyen Mazhar Alanson'un yapımcı olan oğlu Hilmi Alanson geçtiğimiz ocak ayında nişanlandığı Kübra Çiçek’le önceki akşam düzenlenen törenle dünyaevine girdi.

Magazin 29-08-2019 09:51

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'in kaslı vücudu olay oldu

Sosyal medya hesabından sıklıkla spor yaptığı anları paylaşan Biricik Suden, her geçen gün geliştirdiği vücuduyla gündeme gelmeye devam ediyor.

Trend 14-06-2019 09:16

Mazhar Alanson’dan yoğun bakım açıklaması!

Sosyal medyada bugün usta sanatçı Mazhar Alanson'un hastaneye kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü iddia edilmişti. Çıkan bu iddiaların ardından Alanson'dan cevap geldi.

Magazin 18-04-2019 14:35

Mazhar Alanson, CRR Senfoni Orkestrası ile konser verdi

Mazhar Alanson, CRR Senfoni Orkestrası ile konser verdi

Haber 04-03-2019 15:55

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden kiliseden kovuldu

Saint Antuan Kilisesi'nde yapılan Noel ayinine katılan Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, kurallara uymayınca kiliseden kovuldu.

Magazin 26-12-2018 11:50

Mazhar Alanson, Murat Özdemir'in işkence ettiği papağanın günlerce konuşulmasına sitem etti

İstanbul'da konser veren Mazhar AlansonMazhar Alanson, "Yandım Yandım" adlı şarkısını nasıl yazdığını anlattı. Şarkısını aslında Kabe’ye yazdığını belirten ünlü şarkıcı, “Yandım Yandım kısmını Medine’de yazdım. Yandım’ı birinci gün not defterime düşüyorum. İkinci gün ‘Ah ki ne yandım’ yazmışım. Şimdi ben nerede yazmış olduğumu söylemesem, şarkıyı size açıklamasam, siz onu bir aşk şarkısı olarak dinliyorsunuz." dedi.

Trend 22-12-2018 11:28

Mazhar Alanson müzikseverlerle buluşacak

Mazhar Alanson müzikseverlerle buluşacak

Haber 19-12-2018 14:45

MFÖ açık havada konser verdi

MFÖ açık havada konser verdi

Haber 09-08-2018 23:42

Biricik Suden'i isyan ettiren olay

Şarkıcı Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, geçtiğimiz hafta kötü bir sürprizle karşılaştı.

Magazin 05-07-2018 20:18

Grup MFÖ Edirne'de konser verdi

Grup MFÖ Edirne'de konser verdi

Haber 03-05-2018 00:28

Batı emperyalizminin etkisi altında büyüdük

Sanatçı Alanson: - "Ben kendi kültürümle tasavvuf vesilesiyle tanıştım. Bir değişim oldu. İngilizce şarkılar yazardım ve ilk olarak 'Güllerin İçinden' şarkısını Türkçe olarak yazdım" - "Benim şarkı yazmam uzun sürer. Sezen Aksu'nun 15 dakikada yazacağı bir şarkıyı ben 3-4 ayda yazarım" - "İnsandaki 'Ben' meselesi benim kafamı bayağı yoruyor. 'Benim kitabım', 'Ben yaptım', 'O fikir var ya, o fikir benim', hep 'Ben' diyoruz. O 'Ben' meselesi maalesef hepimizde var" - "Ben tesadüf diye bir şeye inanmıyorum. 5 milyonluk şehirde bir tanıdıkla karşılaşmak tesadüf olabilir mi? Muhakkak onun bir sebebi var" - "Eskiden rüyaları bir bilene sorardım, şimdi yavaş yavaş meseleyi kavramaya başladım. Artık kulaktan dolma mı dersiniz, hissiyat mı bilmem. Çok önemserim"

Haber 25-04-2018 11:20

MFÖ Bursa'da konser verdi

MFÖ Bursa'da konser verdi

Haber 11-02-2018 00:45

Biricik Suden'e Bangkok’ta 'Ne yaptığını biliyoruz!' mesajı

Bangkok'taki 5 yıldızlı Mandarin Oriental'da odasında gizlice sigara içen Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, yetkililerden suçüstü yakalandığına dair e-mail aldı.

Magazin 07-01-2018 15:30