Mehmet Akif Alakurt Haberleri

Kılıçdaroğlu'na ağır sözler kullanan Mehmet Akif Alakurt'a zehir zemberek sözler! Canlı yayında esip gürledi: 'Ahlaksız müptezelin biri...'

Adanalı dizisindeki "Maraz Ali" rolüyle tanınan oyuncu Mehmet Akif Alakurt'un Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımı gündem olmuştu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ağır sözlerle Kılıçdaroğlu'nu hedef alan oyuncuya DP Milletvekili Cemal Enginyurt ateş püskürdü. Katıldığı canlı yayında esip gürleyen Enginyurt, Alakurt'tan "kendine 'sanatçı' diyen ahlaksız müptezelin biri" diyerek bahsetti.

Magazin 09-08-2023 10:03

Oyunculuğu bırakıp İstanbul'u terk etti! Adanalı'nın Maraz Ali'si Mehmet Akif Alakurt'un son hali ortaya çıktı

'Sıla' dizisi ile tanınan ardından rol aldığı 'Adanalı' dizisi ile şöhretine şöhret katan Mehmet Akif Alakurt gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Ekranlardan uzaklaşan oyuncu zaman zaman yaptığı küfürlü paylaşımlarla gündeme geliyordu. Kaş'ın bir köyünde yaşadığı bilinen Alakurt'un son hali ortaya çıktı.

Magazin 17-07-2023 07:17

Adanalı'nın İdil'i Selin Demiratar son haliyle şaşırttı!

2008-2010 yılları arasında yayınlanan Adanalı dizisinde Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Alakurt ve Serenay Sarıkaya gibi isimlerle kamera karşısına geçen güzel oyuncu Selin Demiratar, yaklaşık 8 yıldır ekranlarda yer almıyor. Şimdilerde 39 yaşında olan Selin Demiratar, adeta gençlik iksiri içmiş gibi...

Magazin 09-12-2022 13:20

Mehmet Akif Alakurt'tan skandal paylaşım! Döver bayıltır sen uyurken de s...m

2008-2010 yılları arasında yayınlanan Adanalı dizisinde canlandırdığı 'Maraz Ali' karakteriyle unutulmaz olan eski oyuncu Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Son olarak skandal bir paylaşım yapan Alakurt, takipçilerinden tepki çekti.

Magazin 20-09-2022 14:37

Mehmet Akif Alakurt

Mehmet Akif Alakurt Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mehmet Akif Alakurt Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Adanalı'nın 'Maraz Ali'si Mehmet Akif Alakurt'tan takipçisine ahlaksız küfür

2008-2010 yılları arasında yayınlanan Adanalı dizisinde canlandırdığı 'Maraz Ali' karakteriyle unutulmaz olan eski oyuncu Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Son paylaşımında bir hayranına küfür ettiği olayı anlatan Mehmet Akif Alakurt, takipçilerinin tepkisini çekti.

Magazin 30-07-2022 14:41

Adanalı'nın Maraz Ali'si Mehmet Akif Alakurt değişimiyle şaşkına çevirdi! ''Yıllar silindir gibi ezmiş''

2008-2010 yılları arasında yayınlanan Adanalı dizisi, Türk televizyonlarının unutulmaz yapımları arasında yer alıyor. Başrollerini Oktay Kaynarca, Selin Demiratar, Mehmet Alakurt ve Serenay Sarıkaya gibi isimlerin paylaştığı dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle yayınlandığı dönem izleyiciyi ekrana kilitliyordu. Dizide 'Maraz Ali' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Mehmet Akif Alakurt, yıllar içindeki değişimiyle görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 05-03-2022 10:19

Mehmet Akif Alakurt'tan kadın takipçisine şoke eden sözler! Gerekirse cebine koyarız bir şeyler

Sıla ve Adanalı dizisiyle tanınan ardından oyunculuğu bırakıp gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlayan Mehmet Akif Alakurt sosyal medyadaki agresif tavırlarıyla dikkat çekiyor. Alakurt bir kadın takipçisinden gelen mesajı ifşa ederek şoke eden sözler söyledi.

Magazin 21-01-2022 12:24

Deniz Akkaya'nın hedefinde Mehmet Akif Alakurt vardı! Sert sözler

34. Best Model of Turkey'in ardından yarışmanın organizatörü Erkan Özerman hakkında çıkan “yarışmacılara ahlaksız teklif” iddiaları, iki eski modeli karşı karşıya getirdi. 'Adanalı' dizisiyle ünlenen Mehmet Akif Alakurt'un konuyla ilgili yaptığı açıklamaya Deniz Akkaya tepki gösterdi.

Magazin 02-11-2021 14:07

Mehmet Akif Alakurt'dan olay Erkan Özerman açıklaması! Yoklamasını çeker, potansiyel varsa...

Bir zamanlar oynadığı Adanalı dizisiyle büyük üne kavuşan Mehmet Akif Alakurt, bir süredir Kaş yakınlarında köy hayatı sürüyor. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan ünlü oyuncu, bu defa bir takipçisinin kendisine Erkan Özerman hakkında çıkan taciz iddialarını sorması üzerine verdiği cevapla gündem oldu.

Magazin 01-11-2021 10:24