Mehmet Ali Alabora Haberleri

Yılan Hikayesi'nin Kürşat'ını gören tanıyamıyor! Bambaşka biri oldu

İlk bölümü 1999 yılında yayınlanan Yılan Hikayesi dizisi, kısa sürede büyük beğeni toplamıştı. Dizide Kürşat karakterine hayat veren usta oyuncu Tunca Aydoğan, birçok başarılı yapımda daha rol aldı. Aydoğan'ın yıllar içindeki değişimi şaşırttı.

Magazin 07-09-2021 10:19

Yılan Hikâyesi'nin Başak'ı Betül Şahin tatil pozlarıyla yıllara meydan okudu

Bir döneme damga vuran Yılan Hikâyesi'nde komiser Başak'ı canlandıran Betül Şahin şimdilerde Instagram paylaşımları ile dikkat çekiyor. Tatil paylaşımlarıyla beğeni toplayan Şahin yıllara da meydan okuyor.

Magazin 19-08-2021 14:23

Memet Ali Alabora ile Pınar Öğün boşandı

Oyuncu çift Memet Ali Alabora ile Pınar Öğün sosyal medyadan yaptıkları ortak açıklama ile 12 yıllık evliliklerini bitirdiklerini duyurdu. Arkadaş kalma kararı alarak boşanan ikili, "Artık evli değiliz. Birbirimizi çok sevmeye devam ediyoruz" dedi.

Magazin 28-07-2021 09:29

Memet Ali Alabora ekranlara döndü! Yeni imajı sevenlerini şaşırttı

2013’ten bu yana yaşadığı Galler’de hem oyuncu hem de yönetmen olarak birçok farklı projeye imza atan Memet Ali Alabora, şimdi de Galller’in S4C kanalında Galce yayınlanan “Fflam” (Alev) dizisinde başrollerden birini paylaşıyor. Alabora'nın son görüntüsü sevenlerini şaşkına çevirdi. İşte diziden ilk kareler...

Magazin 02-03-2021 11:49

Mehmet Ali Alabora

Mehmet Ali Alabora Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mehmet Ali Alabora Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mehmet Ali Alabora ekranlara geri dönüyor!

Ünlü oyuncu ve yönetmen Mehmet Ali Alabora, yıllar sonra ekrana dönüyor. Alabora, Birleşik Krallık’taki Galler’de yayınlanmaya başlayan Fflam adlı dizinin başrol oyuncularından biri oldu.

Magazin 17-02-2021 09:28