Mehmet Yalcinkaya Kizi Sude Yalcinkaya Haberleri

MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya'yı görenler çok şaşırdı! İddialı pozları olay oldu

MasterChef'in sivri dilli jürisi Mehmet Yalçınkaya açıklamaları, yarışmadaki tavırları ve yorumlarıyla dikkat çekiyor. Özel hayatı ile oldukça merak edilen MasterChef'in Mehmet Şef'i Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude'yi görenler çok şaşırdı. Sosyal medyayı aktif kullanan Sude Yalçınkaya iddialı pozlarıyla olay oldu.

Magazin 2023-10-23 10:57:43

MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya süper minili pozuyla beğeni topladı! 'Ortalığı yaktın yine'

MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın fenomen kızı Sude Yalçınkaya, mavi mini elbiseli pozuyla dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 2022-11-19 12:29:45

Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya süper minili Cadılar Bayramı stilini paylaştı! Yorum yağdı

MasterChef Türkiye jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya, cesur Cadılar Bayramı stiliyle dikkat çekti. Süper minisiyle poz veren Sude Yalçınkaya'nın paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 2022-11-07 12:36:56

Üst Minikler Avrupa Boks Şampiyonası, Erzurum'da devam ediyor

Müsabakalar sonunda rakiplerini yenen Aslı Dönmezoğlu, Eda Nur İlhan, Sıla Özkan, Busenur Yazan ve Sudenaz Dokgöz adlarını finale yazdırdı - Milli sporculardan Eylem Ece Ünlü, Nisa Nur Gürsoy, Sude Naz Efil ve Mehmet Akif Fıçıcı şampiyonayı bronz madalya ile tamamladı

Yurthaber 2022-08-18 22:34:05

MasterChef Mehmet Yalçınkaya’nın kızı Sude Yalçınkaya'dan dans şov!

Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Genç kızın "Değişik oldu" notunu düştüğü dans videosu sosyal medyayı salladı.

Magazin 16-05-22 07:49

Mehmet Şef'in kızı Sude Yalçınkaya'ya tepki! Reklamın insanları dolandırdı

Masterchef jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada öne çıkıyor. Mehmet Şef'in kızı Sude son olarak bir reklam paylaşımı yaptı. Sude Yalçınkaya'nın yaptığı reklamın insanları dolandırdığı iddia edildi.

Magazin 13-01-22 15:03

Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude ve MasterChef Uğur Kardaş'tan olay hareket! Mehmet Şef görünce...

MasterChef Türkiye'nin sert tavırlarıyla öne çıkan jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın sosyal medyada fenomen olan kızı Sude Yalçınkaya ve MasterChef Uğur Kardaş gece yarısı ünlü şefin restaurantına girdi. İkili birlikte burada video çekti ve ünlü şef ise görür görmez paylaşım yaptı.

Magazin 09-01-22 08:17

MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude, babasına yapılan kötü yoruma bakın ne dedi!

MasterChef Türkiye jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Hayatına dair kareleri Instagram hesabından paylaşan Sude Yalçınkaya, bir takipçisinin babasıyla ilgili yaptığı kötü yoruma cevap verdi.

Magazin 09-11-21 10:43

Mehmet Yalçınkaya’nın kızı Sude Yalçınkaya canlı yayında ağzını bozdu

MasterChef Türkiye’nin jürilerinden Mehmet Yalçınkaya’nın kızı Sude Yalçınkaya paylaşımıyla dikkat çekti. Mehmet Şef'in kızı Sude açtığı canlı yayında ağzını bozdu. O anlar yayına yansıdı.

Magazin 04-10-21 16:19

MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya Bodrum'da! Gündüz denizde gece barlarda eğlendi

MasterChef Mehmet Yalçınkaya kızı Sude Yalçınkaya yaz sonunda soluğu Bodrum'da aldı. Sosyal medyanın anında ilgi odağı olan Sude Yalçınkaya tatildeki pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 01-09-21 14:33

MasterChef Mehmet Yalçınkaya’nın kızı Sude Yalçınkaya bikinili pozlarıyla sosyal medyayı sallıyor

Yemekleriyle olduğu kadar, özel hayatıyla da dikkat çeken Şef Mehmet Yalçınkaya kızı ile sık sık fotoğraf paylaşıyor. Sosyal medyanın anında ilgi odağı olan kızı Sude Yalçınkaya tatildeki pozlarıyla adeta nefes kesiyor.

Magazin 20-08-21 15:05

Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya: Keşke hep yanımda olabilsen...

Sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla fenomen olan şef Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya, Babalar Günü için yayınladığı mesajla dikkat çekti.

Magazin 20-06-21 07:51

MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya isyan etti: Bana küfür edip durmayın

Tv8 ekranlarının fenomen yarışması MasterChef'in sevilen jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'nın kızı sosyal medya üzerinden ateş püskürdü. Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya kendisine gelen küfürlü mesajlara karşı yayınladığı videoda "ağzınızı yırtarım" diye konuştu. İşte, ayrıntılar...

Magazin 25-05-21 23:27

Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya sessizliğini bozdu: Ağzınızı yırtarım!

TV8 ekranlarında yayınlanan fenomen yarışmanın sivri dilli şefi Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya kendisine gelen argo mesajlara daha fazla dayanamadı. Sessizliğini bozan Yalçınkaya, yayınladığı videoda takipçilerine "Ağzınızı yırtarım" ifadelerini kullanarak göz dağı verdi.

Magazin 25-05-21 16:38

Mehmet Şef'in kızı Sude Yalçınkaya'ya küfür yağdı! 'Ağzınızı yırtarım'

Şef Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya'ya küfür yağdı. Genç Youtuber en sonunda sosyal medyadan isyan etti.

Magazin 25-05-21 14:11

Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya kimdir? Bikinili pozları gündem oldu!

Masterchef Türkiye'nin asabi ve kendine has jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya bu kez de bikinili pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Peki Sude Yalçınkaya kimdir? Merak edilenler haberinizde...

Magazin 18-05-21 17:55

Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya bikinili pozlarıyla beğeni topladı

Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya, Instagram hesabından bikinili pozunu paylaştı.

Magazin 17-05-21 16:12

Mehmet Yalçınkaya ve kızından ortak proje! Mehmet Şef paylaştı beğeni yağdı

MasterChef Türkiye yarışmasında dikkat çeken jürilerden olan Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya sosyal medyada beğeni topluyor. Youtube'da yaptığı yayınlarla dikkat çeken Mehmet Şef'in kızı şimdi de babasıyla bir proje yapıyor.

Magazin 16-11-20 11:47

Mehmet Yalçınkaya’nın kızı Sude Yalçınkaya’nın sevgilisi ortaya çıktı! Paylaşımı olay yarattı!

MasterChef Türkiye yarışmasının jüri üyelerinden olan Mehmet Yalçınkaya’nın kızı sosyal medyanın gündemine oturdu. Youtube’da kendine ait bir kanalı bulunan ve ürettiği içeriklerle dikkatleri üzerine çeken Mehmet Şef’in kızı Instagram hesabından sevgilisiyle pozunu paylaştı.

Magazin 09-11-20 14:24

Mehmet Yalçınkaya kızı Sude Yalçınkaya'yı paylaştı! Mehmet Şef'in kızı Sude Instagram'da gündem oldu

MasterChef Türkiye yarışmasındaki jürilerden olan Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya sosyal medyada gündem oldu. Youtube'da yaptığı yayınlarla dikkat çeken Mehmet Şef'in kızı Instagram'da da mavi tık alınca ilgi odağı oldu.

Magazin 19-10-20 10:37

Mehmet Yalçınkaya'nın oğlu Utkan babasının izinde

Masterchef 2020'nin ünlü şefi Mehmet Yalçınkaya'nın çocukları da merak konusu oluyor. Mehmet Şef'in Sude adında bir kızı ve Utkan adında bir oğlu var. Mehmet Yalçınkaya'nın oğlu Utkan da babasının izinden gidiyor ve paylaşımlarıyla beğeni topluyor.

Magazin 07-10-20 16:48

MasterChef Mehmet Yalçınkaya’nın kızı Sude Yalçınkaya sosyal medyayı salladı

TV 8’in fenomen yemek programı MasterChef’in jüri koltuğunda oturan Mehmet Yalçınkaya’nın kızı Sude Yalçınkaya sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oldu. Sude Yalçınkaya kısa sürede geniş bir takipçi kitlesine ulaşmayı başardı.

Magazin 17-09-20 11:20

Türkeli’de Mehmet Akif Ersoy’u anma programı

Sinop’un Türkeli ilçesinde, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle program düzenlendi.Türkeli İmam Hatip Lisesi’nde başlayan programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Türkeli İmam Hatip Lisesi Müdürü Muhammet Özcan yaptı.Özcan’ın konuşmasının ardından "Hakk’ın Sesi Mehmet Akif" temalı kompozisyon yarışmasında birinci olan Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Sıla Yılmaz ve şiir yarışmasında birinci olan Anadolu Lisesi öğrencisi Sude Yaman, eserlerini okudu.Cumhuriyet Ortaokulu Müzik Öğretmeni Kenan Karayaka koordinatörlüğünde Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, İstiklal Marşı’nı melodika ile çaldılar.

Yurthaber 12-03-20 15:02

SANKOLU yüzücüler Kurtuluş Kupası için kulaç attı

SANKO Okulları yüzücüleri 25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluşu Yüzme Müsabakası’nda çeşitli kategorilerde toplam 36 madalya, bir birincilik ve iki üçüncülük kupası olmak üzere üç kupa kazandı.Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından Alleben Yüzme Havuzu’nda düzenlenen ’25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluşu Yüzme Müsabakası’na SANKO Okulları yüzücülerinden; Kadirhan Sağlam, Ali Emre Simitçi, Yiğit SettarEvgülü, Deniz Keskin, Deniz Aksoy, İpeksu Bulgan, Fahri Tuna Suat, Beril Tanrıtanır, Defne Su Demirbakan, Beren Anlaş, Asya Tanrıtanır, Alperen Göksular, Kerem Dikbaş, Batuhan Kömürcü, Zeynep Sude Güntekin, Mustafa Kerem Kaya, Duru Kayın, Nur Zorkirişçi, Lara Çehreli, Neva Çayırlı, DilaSuzem Parlak, Irmak Zehra Kökmen, Rüya Akınal, Esma Kara, Derin Yüzbaşı, Arif Doruk Akınal, Hasan Mert Simitçi, Melis Özyol, Defne Zülfikaroğlu, Esat Balat, Elif Güner, Hülya Naz Çubukçu, Yusuf Akbağ, Çağatay Tümer, Mehmet Efe Öztürk, Irmak Erdem, Irmak Karagüzel, Ekin Keskin, Ulaş Kütük, Mustafa Çağan Cem, Mehmet Ozan Çağlı, Gülay Elizan Özgenç, Yaprak Ece Tunçel, İsa Emir Aslan, Tuna Karakuş, Oktay Doruk Özuslu, Selma Naz Çulha, Zeynep Balkanlı, Elif Ela Göğüş, Elif İpek Çevik, Çağan Güllüoğlu, Ada Zeynep Şeftalicioğlu, Elif Azra Suat, Defne Göçer, Tuana Turan, Çınar Özkamalı, Bade Şakı, Onur Güzel, Vakıfhan Erol, Beren Kalyoncu, Defne Emmioğlu, Gülsev Sezgin, Selim Kaan Şahin ve Ece Nur Ölçer katıldı.

Yurthaber 24-12-19 16:13

Samsun Canik Belediye - Galatasaray: 48-69

SALON: Mustafa Dağıstanlı HAKEMLER : Ergin Sarı (xx), Mehmet Onur Sönmez (xx), Sedef Yarıcı (xx) SAMSUN CANİK BELEDİYE: Dragana Nikolic 4 (x), Dilan Çelik 2 (x), Stephanie Zenora Madden 18 (xx), Fatma Dilara Azaklı 4 (x), Neslihan Külekçi  2 (x), Saadet Aysu Keskin 3 (x), Rebecca Teneile Harris 15 (xx), Neslihan Demir (x), Nena Trajchevska (x), Kayra Güler Sağlam (x) GALATASARAY: Meltem Yıldızhan 4 (xx), Miray Balotu (x), Şerife Alperi Onar 9 (xx), Sude Yılmaz 4 (xx), Sinem Ataş 13 (xxx), Işıl Alben 5 (xx), Bria Nicole Hartley 7 (xx), Tilbe Şenyürek 9 (xx), Mısra Albayrak 2 (xx), Victoria Ayo Macaulay 14 (xxx), İnci Güçlü 2 (xx) 1'İNCİ PERİYOT: 9-24 (Galatasaray lehine) İLK YARI: 19-38 (Galatasaray lehine) 3'ÜNCÜ PERİYOT: 31-57 Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi 6'ncı haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Samsun Canik Belediye'yi 69-48 mağlup etti.

Spor 23-11-19 18:54

Uçurumdan yuvarlanan bisikletteki 3 çocuk yaralandı

ANTALYA'nın Elmalı ilçesinde, Mehmet Can Cırrık (11) ve kardeşi Irmak Cırrık (3) ile kuzenleri Sude Cırrık'ın (10) bindiği bisiklet, uçurumdan yuvarlandı.

Haber 23-08-19 15:44

Çocukları milyonda 1 görülen hastalığa yakalanan ailenin yardım çığlığı

Kahramanmaraş’ta Kılıç ailesi, milyonda 1 görülen Metakromatik Lökodistrofi (MLD) hastalığına yakalanan 6 yaşındaki kızları Sude Nur ve ilik nakli bekleyen 3 yaşındaki oğulları Mehmet Alperen’in tedavisi için yardım istiyor.Kahramanmaraş’ta işçi emeklisi baba Ahmet Kılıç ve ev hanımı anne Şükran Kılıç’ın 8 çocuğundan 6 yaşındaki Sude Nur Kılıç MDL hastalığına 3 yayındaki kardeşi Mehmet Alperen Kılıç ise lösemiye yakalandı.Çocuklarının hastalıklarına çare bulunmasını isteyen baba Ahmet Kılıç, “Ben fabrika işçisiydim ve emekli oldum ekonomik durumumuz zayıf.

Haber 19-08-19 10:01

Genç hafızın taç giyme törenine ilçe protokolü eksiksiz katıldı

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursu öğrencilerinden Zeynep Sude Altınata’nın hafızlığını tamamlaması nedeniyle taç giyme programı düzenlendi.Düzenlenen programa Altıntaş Kaymakamı Mustafa Sait Arcaklıoğlu, Belediye Başkanı Arif Teke, İlçe Müftüsü Muammer Borlu, İlçe Vaizi Mehmet Ali Damar, Hafız Zeynep Sude Altınata’nın Babası Ömer Altınata ve ailesi, kurs hocaları, öğrenciler ve misafirler katıldı.Programda hafızlığını tamamlayan Zeynep Sude Altınata’ya protokol ve ailesi tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Yurthaber 28-06-19 09:05

Ankara'da sağanak sele neden oldu (4)

ANNE İLE KIZI BOĞULMAKTAN SON ANDA KURTARILDI Ankara’da, etkili olan sağanak nedeniyle bodrum kattaki evlerinde mahsur kalan Nurgül Artan (46) ve kızı Sude Oğuzman (17), kapıyı kırarak içeri giren polis ekipleri tarafından boğulmaktan son anda kurtarıldı.

Haber 09-06-19 21:59

Koca yürekli minikler sokak hayvanları için kitap satıyor

Edirne'de bir grup öğrenci, sokak hayvanlarına katkıda bulunmak için kitaplarını satışa çıkardı - Mehmet Ruşen Erkurt Ortaokulu Öğrencisi Sude Lafçı: - "Okuduğumuz kitapları satıp geliriyle sokak hayvanlarına mama ve kulübe almak istiyoruz. Hayvanlara sahip çıkmak istiyoruz. Hayvanları çok seviyoruz onların da bir canı var. Hayvanları da insanlar kadar sevmeliyiz"

Yurthaber 21-04-19 12:51

Koca yürekli minikler sokak hayvanları için kitap satıyor

Edirne'de bir grup öğrenci, sokak hayvanlarına katkıda bulunmak için kitaplarını satışa çıkardı - Mehmet Ruşen Erkurt Ortaokulu Öğrencisi Sude Lafçı: - "Okuduğumuz kitapları satıp geliriyle sokak hayvanlarına mama ve kulübe almak istiyoruz. Hayvanlara sahip çıkmak istiyoruz. Hayvanları çok seviyoruz onların da bir canı var. Hayvanları da insanlar kadar sevmeliyiz"

Haber 21-04-19 12:47

SANKO Okulları öğrencilerinin uluslararası başarısı

Makedonya’nın Üsküp şehrinde “1st Internatıonal LEN-SwimMeetGrandprix Makedonya Yüzme Yarışması”na SANKO Okulları SANKO Spor Kulübü dört altın madalya ile döndü.Türkiye, Hollanda, İtalya, Kosova, Ukrayna, Makedonya ve Rusya’dan 20 kulüp ve 163 sporcunun katılımıyla düzenlenen yarışmaya SANKO Okulları Spor Kulübü Beril Öztürk, Nehir Kelleci, Kadirhan Sağlam, Yiğit SettarEvgülü, Beren Anlaş, Defnesu Demirbakan, Ali Emre Simitçi, Defne Evişen, Deniz Keskin, Azra Çetgin, CanemEvgülü, Mehmet Berat Balık, Fahri Tuna Suat, Ali Mert Kurt, Neva Çayırlı, Zeynep Sude Güntekin, Lara Çehreli, Irmak Zehra Kökmen, Tülay Günsoy, Ada Ulusoy, Alperen Göksular, Murat Efe Süzgün, Ahmet Poyraz Kılıç, Nur Zorkirişçi, Duru Kayın’dan oluşan bir ekiple katıldı.Yarışmada SANKO Okulları yüzücülerinden Beril Öztürk 50, 100, 200 metre Kurbağalama ve 200 metre Karışık stilde birinci olarak dört altın madalyayı ülkemize getirdi.SANKO Spor Kulübü yüzücülerinden Beril Öztürk dört, Nehir Kelleci iki, Defnesu Demirbakan üç, Kadirhan Sağlam bir, Yiğit SettarEvgülü iki, Beren Anlaş bir, Murat Efe Süzgün bir, Irmak Zehra Kökmen bir, Zeynep Sude Güntekin bir, Ada Ulusoy bir defa olmak üzere toplam 17 defa finallere kalarak ilk sekiz içinde yer aldı.SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, Makedonya’dan altın madalya ile dönen ve ilk sekiz derece içinde yer alan sporcuları ile gurur duyduğunu belirterek, sporcularını, emeği geçen öğretmenleri Meltem Kalkan, Muhammed Fatih Karakurt, Ahmet Süral ve Hidayet Uskal’ı kutladı.

Yurthaber 13-03-19 17:00

Hisarcık’ta İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma yarışması

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul öncesi, ilk, orta ve liseler arası İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması düzenlendi.12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri kapsamında Çok Programlı Anadolu Lisesinde düzenlenen “İstiklal Marşını Güzel Okuma yarışması izleyenlerin duygulu anlar yaşamasına neden oldu.İlçe genelindeki okul öncesi, ilk, orta ve liselerden yarışmaya katılan öğrencilerden bazıları İstiklal Marşını yüksek sesle, bazıları duygulu bir tonda, bazıları da beden dilini kullanarak okuyup jüri üyelerinden yüksek puan almak için hünerlerini gösterdiler.Yarışmada jüri üyeleri öğrencilerin diksiyon, ezbere okuma, vurgu ve tonlamayla okuma, duraklamalara ve ulamalara uygun okuma, ses tonunu ve nefesini ayarlama, şiir diline uygun okuma, kelimeleri doğru ifade etme, sahne ve konuya hakimiyet kriterlerini göz önüne alarak puan verdiler.Yarışma sonunda, Okul öncesi öğrencileri arasında Hasanlar Ortaokulu ana sınıfından Burak Çoban birinci, Kutluhallar Ortaokulu ana sınıfından Melisa Yenilmez ikinci, Atatürk İlkokulu ana sınıfından Eylül Zehra Özyurt üçüncü oldu.İlkokullar arası yarışmada Cumhuriyet İlkokulundan Zeynep Şimal Tanık birinci, Kutluhallar İlkokulundan Ayşe Naz Varol ikinci, Dereköy İlkokulundan Fadime Ölmez üçüncü oldu.Ortaokullar arası yarışmada Kutluhallar Ortaokulundan Emine Nur Kocabıyık birinci, Dereköy Ortaokulundan Sude Ölmez ikinci, Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulundan Ayşe Miraç Özyurt üçüncü oldu.Liseler arası yarışmada Çok Programlı Anadolu Lisesinden Mehmet Çelik birinci, 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesinden Melike Karadana ikinci, Anadolu İmam Hatip Lisesinden Nimet Arı ise üçüncü oldu.Yarışmada dereceye giren öğrencilere İstiklal Marşının kabul yıl dönümü programında çeşitli hediyeler verilecek.

Yurthaber 07-03-19 10:41

SANKO’lu yüzücüler 55 madalya ve 3 kupa kazandı

SANKO Okulları yüzücüleri “25 Aralık Yüzme Kurtuluş Kupası”nda çeşitli kategorilerde toplam 55 madalya, birincilik, ikincilik ve üçüncülük kupaları olmak üzere üç kupa kazandı.Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından Alleben Yüzme Havuzunda düzenlenen yarışlarda Çınar Özkamalı, Duru Kayın, Nur Zorkirişçi, Neva Çayırlı, Tülay Günsoy, Eyşan Bilge Güzel, Zeynep Sude Güntekin, Irmak Zehra Kökmen, Beren Kalyoncu, Ada Ulusoy ve Lara Çehreli’den oluşan SANKO Okulları minik kız takımı 8-10 yaş kategorisinde birincilik kupasını kazanırken; Alperen Göksular, Enes Miraç Akbaş, Mustafa Kerem Kaya, Murat Efe Süzgün, Mehmet Ozan Çağlı, Batuhan Kömürcü, Hasan Mert Simitçi, Berkay Katırcıoğlugil’den oluşan minik erkek takımı ise 8-10 yaş kategorisinde üçüncülük kupasının sahibi oldu.

Yurthaber 24-12-18 18:10

DHA YURT BÜLTENİ -10

DHA YURT BÜLTENİ -10 'ÇİNGENE KIZI' MOZAİĞİ GETİRİLEN PARÇALARIYLA ZİYARETE AÇILDI Gaziantep'ten 1960 yılında yurt dışına kaçırılan ve sergilendiği ABD'den geçen ay sonu getirilen 'Çingene Kızı' mozaiğinin eksik 12 parçası, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un katıldığı törenle ziyarete açıldı.

Haber 08-12-18 14:31

DHA YURT BÜLTENİ - 22

KAÇIRILAN BERFİN'İN BABASI: 4- 5 KIZI DAHA KAÇIRMIŞLAR   DİYARBAKIR'ın merkez Sur ilçesinde oturan inşaat işçisi Mehmet Salih Güler (48), evlerinde misafir ettikleri ailenin 'Taner' ismiyle tanıttığı 25 yaşındaki oğlunun, lise 2'nci sınıf öğrencisi kızı Berfin Güler'i (15) kandırarak kaçırdığını iddia etti.

Haber 14-11-18 20:13

TERS YÖNE GİRİP 17 YAŞINDAKİ KIZI ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN MİNİBÜS ŞOFÖRÜ 10 YIL CEZAYA ÇARPTIRILDI

  * Kaza anı kamerada Haber: Yüksel KOÇ / İstanbul DHA Geçen yıl Kartal'da ters yöne girip17 yaşındaki Beyza Solmaz'a çarparak ölümüne neden olan minibüs şoförü Mehmet Ali Demir, Bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne bir kişinin de yaralanmasına neden olmak" suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.  İstanbul Anadolu 8.

Haber 20-09-18 12:17

LİSELİ KIZI ÖLDÜREN SANIĞA 24 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ

BAĞCILAR'da geçen yıl barışma teklifini kabul etmemesi üzerine eski kız arkadaşı Cansu Çaptı'yı (16) sokak ortasında pompalı tüfekle öldüren tutuklu sanık Mehmet A.K.’nın (17) yargılandığı dava karara bağlandı.

Haber 17-05-18 09:36

DHA YURT - Alanyalı şehidin cenazesi havalimanında karşılandı

Diyarbakır'ın Dicle ilçesi kuzeyinde PKK'lı teröristler tarafından araziye döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Fatih Uysal'ın (24) naaşı askeri uçakla Gazipaşa- Alanya Havalimanı'na getirildi.  Diyarbakır'ın Dicle ilçesi kuzeyinde dün gerçekleştirilen operasyon sırasında, PKK'lı teröristler tarafından daha önce araziye döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 askerin şehit olduğu saldırıda ağır yaralanan ve hastanede şehit olan Lice 1'inci Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'nda görevli Jandarma Uzman Çavuş Fatih Uysal'ın naaşı, askeri uçakla saat 14.15'te Gazipaşa- Alanya Havalimanı'na getirildi.  KIZI TABUTUNA DOKUNDU Şehidin naaşı Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya, Belediye Başkanı Ak Partili Adil Çelik, diğer yetkililer, baba Mustafa Uysal ve anne Gülsüm Uysal, kardeşler Zeliha, Zehra ve Mehmet Uysal, şehidin eski eşi Arzu Yılmaz ve 3.5 yaşındaki kızı Ada'nın yanında çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.

Haber 14-03-18 16:23

Dha İstanbul - Topbaş: Haliç'te Denizin İçine Fatih Sultan Mehmet Han'ın At Üzerinde Heykelini Koyacağız

  - TOPBAŞ TÖRENE 2 OĞLU, 1 KIZI VE 6 TORUNUYLA KATILDI Haber-Kamera: Enver Alas, İstanbul / DHA İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı

Yurthaber 01-04-17 18:32

Dünya Üçüncüsü Sude Naz’a Plaket

Dünya Judo Şampiyonası’nda 3. olan Sude Naz Kaya, Kaymakam Mehmet Özer’in elinden başarı plaketi aldı.Edinilen...

Yurthaber 10-06-16 10:28

Göğüs kafesinden kulak

Doğuştan sağ kulağı olmayan 6 yaşındaki Sude Aslanoğlu'na, Prof. Dr. Mehmet Mutaf tarafından göğüs kafesinden elde edilen kıkırdaklarla yeni kulak yapıldı.

Haber 06-12-14 15:44

Minik Öğrenciden Engelli Duyarlılığı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Zeynep Sude Tuç, Türkçe dersinde...

Yurthaber 12-12-13 13:46

Spor Genel Müdürü Baykan'dan Başarılı Sporcuya Ödül

Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Judocu Sude Gültekin'i altınla ödüllendirdi.

Yurthaber 23-05-12 10:00