Melike Ipek Yalova Haberleri Ve Son Dakika Melike Ipek Yalova Haberleri

Melike Ipek Yalova Haberleri Ve Son Dakika Melike Ipek Yalova Haberleri

29 Nisan 1984 İstanbul doğumlu Melike İpek Yalova oyuncudur Eski Devlet Bakanı Yüksek Yalova’nın kızı olan Melike İpek Yalova ilk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamladı. Daha sonra Roma La Sapienza Üniversitesi’nde Uluslararası Politikalar ve Kriz Yönetimi’ eğitimi aldı. Yalova’nın oyunculuğa adım atışı Muhteşem Yüzyıl dizisi ile oldu. Daha sonra bunu Karadayı, Hayat Şarkısı, Çember, Can Feda İnsanlık Suçu ve Bir Zamanlar Çukurova yapımları takip etti.

Melike İpek Yalova Haberleri

Mahkum'un yıldızı Onur Tuna'nın kendisinden 12 yaş küçük sevgilisi bakın kim çıktı! Görenin nutku tutuldu

Final olacağı konuşulan Mahkum dizisinde İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu gibi isimlerle kamera karşısına geçen yakışıklı oyuncu Onur Tuna'nın sevgilisi Son Yaz dizisinin yıldızı çıktı.

Magazin 24-10-2022 10:39

Mahkum'un Büge'si Melike İpek Yalova yatarak poz verdi!

Melike İpek Yalova, Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Müjgan rolünden sonra Mahkum dizisinde Büge rolünü canlandırmaya başladı. Bir süredir ekranlarda olan oyuncu, sosyal medyada da sevenlerinden tam not alıyor.

Magazin 27-08-2022 00:41

Mahkum'un Büge'si Melike İpek Yalova yatarak poz verdi!

Melike İpek Yalova, Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Müjgan rolü ile oyunculuk kariyerinde büyük bir çıkış yakaladı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinden sonra Mahkum dizisinin Büge'sine hayat veren Yalova, pozlarıyla da ilgi görüyor.

Magazin 06-08-2022 19:28

Mahkum'un Büge'si Melike İpek Yalova yırtmaçlı kırmızı elbisesiyle poz verdi! Bu ne seksilik

Melike İpek Yalova, Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ardından reyting rekortmeni Mahkum dizisinde Büge rolünü canlandırdı. Son dönemlerde farklı projelerle ekranlarda olan oyuncu, sosyal medya pozlarıyla da gündeme geliyor.

Magazin 21-07-2022 23:04

Melike İpek Yalova

Melike Ipek Yalova Hakkındaki Haberler Mynet'te. Melike Ipek Yalova Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mahkum'un Büge'si Melike İpek Yalova mini şortlu poz verdi! Türkan Şoray gibisin

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Müjgan rolü ile beğeni toplayan Melike İpek Yalova, bir diğer reyting rekortmeni dizi olan Mahkum'da canlandırdığı Büge rolü ile oyunculuk kariyerini taçlandırdı. Hem oyunculuğu hem güzelliğiyle dikkat çeken isim mini şortlu poz verdi.

Magazin 12-07-2022 18:10

Mahkum'un Büge'si Melike İpek Yalova'nın estetiksiz halini gören inanamadı! ''Çakma Türkan Şoray''

Başrollerini Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun paylaştığı Mahkum dizisi, FOX ekranlarının iddialı yapımları arasında yerini koruyor. Mahkum'da hayat verdiği 'Büge Yesari' karakteriyle büyük beğeni toplayan Melike İpek Yalova'nın estetiksiz fotoğrafları, görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 16-03-2022 15:48

Mahkum neden yok? Mahkum yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Kadrosunda Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu, Hayal Köseoğlu ve Melike İpek Yalova'nın yer aldığı Mahkum dizisi, sıra dışı hikayesiyle, ilk bölümünden itibaren seyirciden tam puan aldı. Sevilen dizinin 6 Ocak Perşembe günü yayın akışında yer almaması, ''Mahkum bu akşam neden yok?'' ve ''Mahkum yeni bölümü ne zaman?'' gibi soruları gündeme geldi.

Magazin 06-01-2022 15:13

Bir Zamanlar Çukurova'nın Müjganı Melike İpek Yalova meğer o dizide de oynamış!

13 Eylül 2018'de ekranlara gelen ve halen devam eden uzun soluklu dizi Bir Zamanlar Çukurova'da "Müjgan" karakterine hayat veren Melike İpek Yalova, oyunculuk kariyeri boyunca birçok projede yer aldı. ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda eden başarılı oyuncu Melike İpek Yalova, meğer herkesin izlediği o dizide de rol almış. İşte detaylar...

Magazin 16-08-2021 15:53

Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızıydı! Ünlü oyuncu Melike İpek Yalova bakın kimin kızı çıktı?

Bir Zamanlar Çukurova’nın Müjgan’ı Melike İpek Yalova, başarılı performansıyla dikkat çeken oyuncular arasında yer alıyor. Performansıyla öne çıkan Yalova’nın estetiksiz halleri bir dönem çok konuşuldu. Yalova'nın babasının kim olduğunu öğrenenler ise çok şaşırdı.

Magazin 06-08-2021 15:38

Bir Zamanlar Çukurova 98. son bölümde Doktor Müjgan öldü! Melike İpek Yalova diziye veda etti

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 98. son bölümüyle 27 Mayıs Perşembe akşamı ekrana geldi. Sevilen dizinin son bölümünde şoke eden bir ayrılık yaşandı. Doktor Müjgan'ın bindiği Adana-İstanbul uçağının düştü. Müjgan'ın ölüm haberi ise Çukurova'yı sarstı. Bir Zamanlar Çukurova'nın Doktor Müjgan'ı ünlü oyuncu Melike İpek Yalova son bölümde diziye veda etti. Doktor Müjgan'ın ölümü Çukurova'yı ağlatacak.

Magazin 28-05-2021 01:54

Bir Zamanlar Çukurova'da flaş ayrılık: Melike İpek Yalova diziye veda etti!

ATV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ederken dizide flaş ayrılık yaşandı. Bir Zamanlar Çukurova'nın 98. bölümünde dizinin Müjgan'ı Melike İpek Yalova'nın senaryo gereği diziye veda edeceği açıklandı.

Magazin 27-05-2021 11:49

Bir Zamanlar Çukurova 98. yeni bölümde Doktor Müjgan ölüyor! Melike İpek Yalova diziye veda ediyor

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 98. yeni bölümünde beklenmedik bir ayrılık yaşanacak. Bir Zamanlar Çukurova'nın Doktor Müjgan'ı ünlü oyuncu Melike İpek Yalova yeni bölümde diziye veda ediyor. Doktor Müjgan'ın ölümü Çukurova'yı ağlatacak.

Magazin 26-05-2021 20:42

Melike İpek Yalova ile Furkan Palalı aşk mı yaşıyor?

Melike İpek Yalova'nın gönlünü meşlektaşı Furkan Palalı'ya kaptırdığı iddia edildi. Çiftin paylaşımları söylentileri güçlendirdi. Yalova ve Palalı konuyla ilgili iddialara henüz yanıt vermedi

Magazin 30-04-2021 15:44

Melike İpek Yalova ile Altuğ Gültan boşandı

Türkan Şoray’a benzerliğiyle şöhreti yakalayan oyuncu Melike İpek Yalova ile yapımcı Altuğ Gültan’ın iki yıllık evliliği sona erdi. Davaları cuma günü görülen çiftin, anlaşmalı olarak boşandığı ortaya çıktı.

Magazin 23-03-2021 09:50

Melike İpek Yalova ile Altuğ Gültan boşanıyor

İki yıl önceki evlenen oyuncu Melike İpek Yalova ile yapımcı Altuğ Gültan'ın boşanacağı öne sürüldü. Çıkan haberlerden sonra iddiaların doğru olduğunu söyleyen Yalova, "Birlikteliğimiz boyunca birbirimize hep dost ve yol arkadaşı olduk. Bizim için en doğrusu bu olduğuna inandık ve ortak bir karar aldık" dedi.

Magazin 22-02-2021 09:00