Melisa Sözen Haberleri Ve Son Dakika Melisa Sözen Haberleri

Melisa Sözen Haberleri Ve Son Dakika Melisa Sözen Haberleri

1985 yılında İstanbul’da doğan Melisa Sözen, meslek hayatına 15 yaşında başladı. Pera Güzel Sanatlar Lisesi tiyatro bölümü bitirdikten sonra birçok projede yer aldı. Çemberimde Gül Oya, Bıçak Sırtı, Bir Bulut Olsam, Muhteşem Yüzyıl ve Kırmızı Oda gibi birçok dizide rol aldı. Av Mevsimi, Bir Varmış Bir Yokmuş ve Cenneti Beklerken gibi filmlerde Türkiye'nin önde gelen yönetmenleri ile çalıştıktan sonra, 2014’te Nuri Bilge Ceylan'ın Kış Uykusu filmi ile Altın Palmiye'de uluslararası ilgi gördü. 2015’de "The Knot of the Heart ve Winter Sleep"teki performanslarıyla hem Tiyatro Eleştirmenleri Derneği hem de Film Eleştirmenleri Derneği'nin en iyi başrol oyuncusu ödüllerini kazandı. 2017’de “Le bureau des légendes” adlı dizinin 3. Sezonundaki rolünün ardından 2019’da “Damien veut changer le monde”ile bir Fransız filminde ilk başrolünü oynadı.

Melisa Sözen Haberleri

Melisa Sözen'i görenler tanıyamadı! Saçlarını kısacık kestirdi

Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?' dizisiyle izleyici karşısına çıkan Melisa Sözen imaj değişikliğiyle şaşırttı. Saçlarını kısacık kestiren oyuncuya "Eskiye dön" yorumları yağdı.

Magazin 09-11-2023 07:03

Türk yapımı gerilim Biz Kimden Kaçıyorduk Anne'nin ikinci sezonu çekilecek mi? Yapımcısı yanıtladı

Türk yapımı gerilim Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? Netflix'in en popüler yapımlar listesinde beşinci sırada yer aldı. Melisa Sözen ve Eylül Tumbar'ın başrollerini paylaştığı dizi hikayesiyle büyük dikkat çekti. 7 bölümlük dizi Perihan Mağden’in aynı adlı eserinden uyarlandı. Peki, soluksuz izlenen Biz Kimden Kaçıyorduk Anne'nin ikinci sezonu çekilecek mi? Yeni sezon olacak mı? Yapımcısı bu soruyu yanıtladı...

Magazin 12-04-2023 12:43

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisinin komiseri Birand Tunca aşka geldi! Brezilyalı sevgilisi göz kamaştırdı

'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?' dizisi kısa sürede Netflix'in en çok konuşulan yapımları arasına girdi. Melisa Sözen ile Eylül Tumbar'ın başrollerini paylaştığı dizinin sarışın komiseri Birand Tunca aşka geldi. Sosyal medya hesabında Brezilyalı manken sevgilisi Káren Moura ile çekildiği fotoğrafa yer veren Tunca, paylaşımına feliz aniversario (mutlu yıl dönümleri) notu düştü.

Magazin 09-04-2023 14:51

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne ikinci sezon olacak mı? Netflix Biz Kimden Kaçıyorduk Anne yeni sezon gelecek mi? Yapımcısı açıkladı

Netflix'te izlenme rekorları kıran Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisinin ilk yedi bölümünü bitirenler Biz Kimden Kaçıyorduk Anne ikinci sezon olacak mı, yeni sezon gelecek mi? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. Perihan Mağden'in aynı isimli kitabından uyarlanan dizinin başrolünü Melisa Sözen oynuyor. Dizinin ikinci yeni sezonu hakkında beklenen açıklama yapımcısından geldi. İşte tüm merak edilenler...

Magazin 04-04-2023 14:45

Melisa Sözen

Melisa Sözen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Melisa Sözen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Melis Sözen'in başrolde olduğu Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisi gündemde

Perihan Mağden’in kitabından uyarlanan "Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?” dizisine dünyadan büyük ilgi geldi. Melisa Sözen ile Eylül Tumbar'ı buluşturan "Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?" dizisi 40 ülkede top 10'a girmeyi başardı.

Magazin 27-03-2023 15:30

Melisa Sözen'dan Harun Tekin'e duygusal mesaj!

Melisa Sözen, 45 yaşına basan sevgilisi Harun Tekin'in doğum gününde duygusal bir mesajla kutladı. Başarılı oyuncu paylaşımına , "Sevgilim, iyi ki doğdun. İyi olan, şefkatli olan, mutluluk veren her şey yanı başında olsun. Seni çok seviyorum" notunu düştü.

Magazin 29-06-2022 09:07

Melisa Sözen'den 'evlilik' açıklaması! Harun Tekin ile evlenecek mi?

Ünlü oyuncu Melisa Sözen, önceki gün Cihangir'de görünülendi. Uzun yıllardır müzisyen Harun Tekin ile aşk yaşayan Sözen, evlilik açıklamasıyla şaşırttı.

Magazin 17-05-2022 08:31

Melisa Sözen'den 'Kırmızı Oda' açıklaması!

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Melisa Sözen, bir kozmetik firmasının reklam yüzü oldu. Önceki gün Feriye Palace'ta gerçekleştirilen lansmanda görüntülenen güzel oyuncu, final yapan 'Kırmızı Oda' dizisinde hayat verdiği 'Alya' karakteri hakkında konuştu.

Magazin 30-03-2022 12:53

Melisa Sözen ile Harun Tekin ayrıldı mı? Açıklama geldi

'Mor ve Ötesi' grubunun solisti Harun Tekin ile oyuncu sevgilisi Melisa Sözen, önceki gün Etiler'de 25 metre mesafedeki iki ayrı mekanda, birbirinden habersiz şekilde objektiflere takıldı.

Magazin 27-09-2021 12:32

Volkan Konak'in kızını görenler şaştı kaldı! İşte Ünlü isimler ve mezun oldukları bölümler

Yıllar sonra tekrar izleyici karşısına çıkan ünlü şarkıcı Volkan Konak'ın büyük kızı Şimal Konak, Amerika'da eğitim gördüğü üniversiteden mezun oldu. Konak, kızıyla cüppeli pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı. Konak bu karesinin altına ise "Biricik kızım, yolun açık olsun. Alnında taşıdığın cesur uygarlık ışığı rehberin olsun" notunu düştü.

Magazin 23-05-2021 15:30

Melisa Sözen'in yeni dizisi belli oldu!

Son olarak "Kırmızı Oda" dizisinde Alya karakteriyle seyirci karşısına çıkan Melisa Sözen'in yeni projesi belli oldu.

Magazin 10-05-2021 13:37

Melisa Sözen ve sevgilisi Harun Tekin koronavirüsü atlattı: Sağ salim geride bıraktık

Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Alya karakteriyle büyük beğeni toplayan Melisa Sözen'in müzisyen sevgilisi Harun Tekin ile birlikte koronavirüse yakalandıklarını ve hastalığı geçirdikleri ortaya çıktı. Instagram'dan paylaşım yapan Sözen, “Covid-19’u sağ salim geride bıraktık” dedi.

Magazin 29-04-2021 22:45

Melisa Sözen o soruya cevap vermek istemedi: Bu konulara girmeyelim

Geçtiğimiz gün Cihangir'de gazetecilerle karşılaşan Melisa Sözen, evlilik sorularına yanıt vermek istemedi.

Magazin 01-03-2021 14:30

Çocukluk fotoğrafını paylaşan Kırmızı Oda'nın ünlü ismine beğeni yağdı

Son olarak TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Alya karakterine hayat vermiş olan ünlü oyuncu Melisa Sözen, Instagram hesabından annesiyle birlikte çektirmiş olduğu bir küçüklük fotoğrafını paylaştı.

Magazin 25-02-2021 14:36

Melisa Sözen'den sevgilisiyle ilgili samimi itiraf

Kırmızı Oda dizisindeki oyunculuğuyla dikkat çeken Melisa Sözen sevgilisiyle ilgili sözleriyle dikkat çekti. "Hayallerimin sınırı yok" diyen Sözen samimi açıklamalar yaptı.

Magazin 25-01-2021 17:26

Kırmızı Oda'nın Alya'sı Melisa Sözen: Dolgu denedim ama...

Kırmızı Oda'nın Alya'sı Melisa Sözen, 'İbrahim Selim'le Bu Gece' adlı YouTube programına konuk oldu. Melisa Sözen estetik itirafıyla gündem oldu.

Magazin 17-12-2020 15:10

Kırmızı Oda'nın Alya'sı Melisa Sözen diziden ayrıldı! Binnur Kaya'dan duygusal veda paylaşımı

Kırmızı Oda dizisi 13. son bölümüyle ekrana geldi. Kırmızı Oda'da Alya karakterini canlandıran Melisa Sözen ise son bölümde diziye veda etti. Alya'nın serüveni yaşadığı büyük değişimle sona erdi. Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ı Binnur Kaya ise Instagram'dan Melisa Sözen için duygusal bir veda paylaşımı yaptı. Kaya, "Prenses Melisa. Bağrımıza basıp, şefkatle saçlarını okşamak istediğimiz bir can bıraktın hayatlarımıza" notunu yazdı. Dizi setinde ise Melisa Sözen'e pasta kesilerek veda edildi.

Magazin 28-11-2020 01:35

Kırmızı Oda 13. yeni bölüme Alya'nın değişimi damga vuracak! Melisa Sözen Kırmızı Oda'dan ayrılıyor mu?

TV8'de ekrana gelen Kırmızı Oda'nın 13. yeni bölümünde Alya büyük değişimiyle herkesi şaşırtacak. Kırmızı Oda'daki başarılı oyunculuğuyla beğeni toplayan Melisa Sözen ise son defa seyirci karşısına çıkacak.

Magazin 25-11-2020 21:23

Bu sahnede herkes ekrana kilitlendi! Kırmızı Oda'da Alya'nın annesinin ölümü dehşete düşürdü

Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Kırmızı Oda dizisi son bölümüyle izleyicilerine duygusal dakikalar yaşattı. Dizide Melisa Sözen'in canlandırdığı en dikkat çeken karakterlerden biri olan Alya karakterinin annesinin ölümü işlendi. İzleyicilerin gözyaşlarına hakim olamadığı sahnede Melisa Sözen'in oyunculuğu da sosyal medya sosyal medyada övgüyle bahsedilenler arasında oldu.

Magazin 07-11-2020 11:32

Kırmızı Oda'nın Alya'sı Melisa Sözen'in sevgilisi en az kendisi kadar ünlü

Son günlerde Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı 'Alya' karakteri ile dikkatleri üzerine çeken ödüllü oyuncu Melisa Sözen'in sevgilisi de en az kendisi kadar ünlü. Başarılı oyuncu, 2008 yılında ülkemizi Eurovision'da da temsil eden başarılı rock müzik grubu Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin ile birlikte.

Magazin 13-10-2020 15:43

Kırmızı Oda'nın Alya'sı Melisa Sözen'den Doktor Hanım paylaşımı! Alya sosyal medyada gündem oldu!

TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin Alya'sı Melisa Sözen, Instagram hesabından Binnur Kaya ile çekilen fotoğrafını paylaştı. Paylaşımında "Çok seviyorum Doktor Hanım" notunu düşen Melisa Sözen, Kırmızı Oda son bölümdeki başarılı oyunculuğuyla da sosyal medyanın gündeminde yer aldı.

Magazin 10-10-2020 02:57

Kırmızı Oda 3. son bölüme Melisa Sözen'in canlandırdığı Alya'nın sahneleri damga vurdu! Kırmızı Oda 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Kırmızı Oda dizisi 3. bölümüyle 18 Eylül Cuma akşamı TV8'de ekrana geldi. Gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan dizide Alya karakterini canlandıran Melisa Sözen başarılı oyunculuğuyla beğeni topladı. Kırmızı Oda dizisi son bölümüyle sosyal medyanın da zirvesinde yer aldı. Binnur Kaya'nın başrolde oynadığı Kırmızı Oda'nın 4. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Magazin 19-09-2020 00:45

Melisa Sözen kimdir, kaç yaşında? Kırmızı Oda'nın Alya'sı Melisa Sözen hangi dizilerde oynadı, nereli?

Kırmızı Oda dizisinin 2. yeni bölümünde konuk oyuncu, Alya karakteriyle Melisa Sözen oldu. İzleyiciler Melisa Sözen'in kim olduğunu ve kaç yaşında olduğunu merak etmeye başladı. Peki, Kırmızı Oda dizisinin Alya'sı Melisa Sözen kimdir? Kaç yaşındadır?

Magazin 18-09-2020 22:30

Sosyal medyayı sallamıştı! Melisa Sözen karakterini anlattı!

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’, ana kadrosu ve çarpıcı hikayeleriyle olduğu kadar birbirinden ünlü konuk oyuncularıyla da gündemden düşmüyor.

Magazin 16-09-2020 09:04

Kırmızı Oda 2. son bölüm! Kırmızı Oda 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kırmızı Oda 2. son bölümü ile TV8 ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Melisa Sözen'in Ayla karakteri ile konuk olduğu Kırmızı Oda'da Doktor Hanım'ı zorlayan bir hikaye yaşandı. Peki, Kırmızı Oda 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Magazin 12-09-2020 09:27

Melisa Sözen'i çıldırtan yorum! 'Ulan büzük dudak...'

Oyuncu Melis Sözen, sosyal medyada kendisine siber zorbalık yapan bir takipçisinin yorumunu ifşa etti.

Magazin 30-05-2020 09:49

Alef dizisi neden bitti? Final mi yaptı? Alef 2. sezon ne zaman?

BluTV ve FX’in ortak projesi Alef dizisi 8. bölümüyle final yaparak ekrana veda etti. Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen'in başrollerini paylaştığı kadrosuyla ve ilk Türk mistik polisiye dizisi olan Alef'in nefes kesen finali sosyal medyada gündem oldu. Peki Alef dizisi neden bitti? Alef 2. sezon olacak mı?

Magazin 23-05-2020 01:39

Melisa Sözen’den Aslı Enver'e 'anne terliği' göndermesi

Oyuncu Melisa Sözen, meslektaşı ve yakın dostu Aslı Enver'in doğum gününü eski yıllara ait bir fotoğrafla kutladı ve Sözen bu karenin altına yazdığı satırlarla hem takipçilerini hem de Aslı Enver'i gülümsetti.

Magazin 12-05-2020 13:57

Melisa Sözen: Annemler bir terslik olduğunu anlamış olacak ki…

Oyuncu Melisa Sözen, sosyal medya hesabından kardeşi Barış Kefeli'nin yeni yaşını kutladı ve hesabından yazdıklarıyla hem takipçilerine nostalji yaşattı hem de onları güldürdü.

Magazin 27-04-2020 14:07

Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen Alef için bir araya geldi

Mistik polisiye dizisi Alef'in başrol oyuncuları Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen fotoğraf çekimi için bir araya geldi.

Trend 13-12-2019 18:02

Melisa Sözen ile Harun Tekin'den evlilik açıklaması!

Cihangir'de görüntülenen Melisa Sözen ile Harun Tekin gelen evlilik sorularına “Biz böyle mutluyuz” yanıtını verdi.

Magazin 29-05-2019 11:24

Aslı Enver'in şaşırtan fotoğrafı! Tam 19 yıl önce...

Oyuncu Aslı Enver, sosyal medyadan 19 yıl öncesine ait bir kareyi paylaştı. Enver'in ünlü oyuncu Melisa Sözen ile lise arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

Trend 09-01-2019 16:17

Harun Tekin: Melisa’yı çok özledim

8 hafta boyunca film çekimleri, “Le Bureau Des Légendes” dizisindeki rolü ve Canneseries’deki jüri üyeliği sebebiyle Fransa’da olan Melisa Sözen, İstanbul’a döndü.

Magazin 31-07-2018 14:19

Utangaç çift

Oyuncu Melisa Sözen ile solist sevgilisi Harun Tekin, önceki akşam Cihangir'de görüntülendi.

Magazin 05-05-2018 16:41

Yeni dizi Babamın Günahları'nın 1. bölüm fragmanı yayınlandı!

Star TV'de yayınlanacak olan Babamın Günahları dizisinden yeni fragman yayınlandı. Başrollerinde Kadir Doğulu, Melisa Sözen ve Mustafa Uğurlu'nun rol aldığı Babamın Günahları yakında Star TV'de başlıyor!

Magazin 28-11-2017 02:29

Melisa Sözen sevilen dizide

Kanal D ekranlarında ilgiyle takip edilen Hayat Şarkısı'na sürpriz bir isim konuk olacak.

Magazin 20-02-2017 08:12

Melisa Sözen'den imaj değişikliği

Oyuncu Melisa Sözen'in saçlarındaki değişim objektiflere yansıdı.

Magazin 06-04-2016 14:26

Beş Kardeş Final Bölümü Fragmanı

Sait ile Canan sonunda garip bir nikah töreniyle evlenirler. Tam evliliklerin tadını çıkaracakken nikahtan hemen sonra Mukadder ve Hakkı, konağa yerleşir. Mukadder'in torun baskısından ve Hakkı'dan bunalan Sait, Canan ve Melike'yi de alıp balayına kaçar. Sait ve Canan'ın yokluğunda, sevdikleri kadınlara kendilerini ispat etmek isteyen kardeşler, ortalığı iyice karıştırırlar. Sait ve Canan döndüklerinde hiçbir şey eskisi gibi değildir. Sait, kardeşlerinin sebep olduğu felaketi düzeltebilecek midir? Beş Kardeş final bölümüyle 04 Ağustos Salı akşamı saat 22:30'da Kanal D'de...

Magazin 02-08-2015 15:00

Beş Kardeş 12. Bölüm Fragmanı

Sait, Canan ile nikah kıydıktan hemen sonra Mukadder ve Hakkı, kardeşlerin evine yerleşir. Mukadder'in torun baskısından bunalan Sait, Canan ve Melike'yi de alıp balayına kaçar. Sevdikleri kadınlara kendilerini ispat etmek isteyen kardeşler, Sait'in yokluğunda ortalığı toz duman edecektir. Sait, döndüğünde kardeşlerinin sebep olduğu büyük yıkımı tamir edebilecek midir? Beş Kardeş yeni bölümüyle 28 Temmuz Salı akşamı saat 22:30'da Kanal D'de...

Magazin 27-07-2015 11:12

Meksika'nın konuğu Türkiye sineması

Meksika'da 18'incisi düzenlenen Guanajuato Film Festivali'nin bu yılki konuğu Türkiye. Festivalde Türkiye'den 19'u uzun metrajlı toplam 56 film gösterilecek. Ana yarışma jürisindeki isimlerden biri de Melisa Sözen.

Magazin 22-07-2015 12:20

Beş Kardeş 11. Bölüm Fragmanı

Başeğmez Kardeşler kız arkadaşlarıyla ortak tarihte topluca evlenmeye karar verir. Fakat bu karar hepsinin sevgilileriyle kavga edip ayrılmasına neden olur. Sait kızları kıskandırmak için eve bir kadın çağırır. Bu kıskandırma oyunu, Sait'in başına büyük bir belanın sarmasına neden olur. Beş Kardeş yeni bölümüyle 21 Temmuz Salı akşamı saat 22:30'da Kanal D'de...

Magazin 18-07-2015 12:47

Beş Kardeş 10. Bölüm 2. Fragmanı

Canan, Sait'in odasında tesadüfen bulduğu mektuplarla büyük bir sırrı açığa çıkarır. Başeğmez Kardeşlerin hiç bilmedikleri bir ablaları vardır. Sait ve kardeşleri, eski mektuplardan kayıp ablanın izini sürecekler ve hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşacaklardır. Beş Kardeş yeni bölümüyle 14 Temmuz Salı akşamı saat 22:30'da Kanal D'de...

Magazin 13-07-2015 12:05

Beş Kardeş 10. Bölüm Fragmanı

Canan, Sait'in odasında tesadüfen bulduğu mektuplarla büyük bir sırrı açığa çıkarır. Başeğmez Kardeşlerin hiç bilmedikleri bir ablaları vardır. Sait ve kardeşleri, eski mektuplardan kayıp ablanın izini sürecekler ve hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşacaklardır. Beş Kardeş yeni bölümüyle 14 Temmuz Salı akşamı saat 22:30'da Kanal D'de...

Magazin 08-07-2015 10:30

Beş Kardeş dizisinden kötü haber

Kanal D'de yayınlanan Beş Kardeş dizisinden kötü haber geldi.

Magazin 05-07-2015 14:00

Beş Kardeş 9. Bölüm 2. Fragmanı

Sait, Canan'a olan borcu ödeyebilmek için çıkış yolu aramaktadır. Orhan, şarkı yarışmasına katılmaya karar verir. Büyük ödül ile Canan'a olan borcu ödeyebileceklerini söyler. Başlangıçta şarkı yarışmasına soğuk bakan Sait ve diğer kardeşler bir süre sonra kendini işin içinde bulacaktır. Fakat Orhan işleri karıştırınca Başeğmez Kardeşleri büyük sürprizler bekler. Beş Kardeş yeni bölümüyle 07 Temmuz Salı akşamı saat 22:00'da Kanal D'de...

Magazin 05-07-2015 12:36

Beş Kardeş 9. Bölüm Fragmanı

Sait, Canan'a olan borcu ödeyebilmek için çıkış yolu aramaktadır. Orhan, şarkı yarışmasına katılmaya karar verir. Büyük ödül ile Canan'a olan borcu ödeyebileceklerini söyler. Başlangıçta şarkı yarışmasına soğuk bakan Sait ve diğer kardeşler bir süre sonra kendini işin içinde bulacaktır. Fakat Orhan işleri karıştırınca Başeğmez Kardeşleri büyük sürprizler bekler. Beş Kardeş yeni bölümüyle 07 Temmuz Salı akşamı saat 22:00'da Kanal D'de...

Magazin 01-07-2015 11:34

Beş Kardeş 8. Bölüm 2. Fragmanı

Sait, kardeşi Aziz'in hapisten çıkması için gerekli olan parayı Canan'ın ödediğini duyar ve kızar. Bu parayı gurur meselesi yapar ve geri ödeyeceğini söyler. Kardeşler son çare olarak rahmetli annelerinden kalan çok değerli yüzüğü kutusundan çıkarırlar. Yüzükle ilgili bir karar veremeden yüzük kaybolur. Yüzük için birbirlerinden şüphelenirler ve komik bir takip başlar. Yüzük kimdedir? Sait bu koşturmacada Canan ile arasını düzeltebilecek mi? Beş Kardeş yeni bölümüyle 30 Haziran Salı akşamı saat 22:30'da Kanal D'de...

Magazin 29-06-2015 11:49

Beş Kardeş hayranlarına kötü haber

Kış aylarında Kanal D'de yayınlanmaya başlayan Ay Yapım imzalı komedi dizisi Beş Kardeş istenilen reytinglere ulaşamayınca ekrana ara vermişti.

Magazin 28-06-2015 12:42

Beş Kardeş 8. Bölüm Fragmanı

Sait, kardeşi Aziz'in hapisten çıkması için gerekli olan parayı Canan'ın ödediğini duyar ve kızar. Bu parayı gurur meselesi yapar ve geri ödeyeceğini söyler. Kardeşler son çare olarak rahmetli annelerinden kalan çok değerli yüzüğü kutusundan çıkarırlar. Yüzükle ilgili bir karar veremeden yüzük kaybolur. Yüzük için birbirlerinden şüphelenirler ve komik bir takip başlar. Yüzük kimdedir? Sait bu koşturmacada Canan ile arasını düzeltebilecek mi? Beş Kardeş yeni bölümüyle 30 Haziran Salı akşamı saat 22:30'da Kanal D'de...

Magazin 24-06-2015 15:06