Menajerimi Ara Baris Kimdir Haberleri

'Bana gitme vakti göründü' sözleri olay olmuştu! Ahsen Eroğlu heyecanla beklenen o diziye girdi

İstanbullu Gelin, Kuzgun, Menajerimi Ara gibi birçok başarılı yapımda rol alan güzel oyuncu Ahsen Eroğlu seçimden sonra yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirmişti. 'Bana gitme vakti göründü' sözleri olay olan ünlü isim 'Ülkemi terk etmiyorum' diye sözlerine açıklık getirmişti. Ahsen Eroğlu ekranlara geri dönüyor.

Magazin 2024-01-11 16:04:43

Maksut Aşkar kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef konuk Şef Maksut Akşar'ın hayatı

Maksut Aşkar kimdir ve nereli gibi sorular MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer alıyor. TV8'in sevilen yemek yarışması MasterChef'e ara ara bazı şefler konuk oluyor. 29 Aralık 2023 Cuma akşamı yayınlanan MasterChef'in yeni bölümünde Şef Maksut Aşkar konuk oldu. Somer Şef'in anlatımına göre dünyanın en iyi şeflerinin yer aldığı listede 88. olan Maksut Aşkar tüm dünyada ülkemizi tanıtmıştır. Peki, Maksut Aşkar kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte MasterChef konuk Şef Maksut Akşar'ın hayatı...

Magazin 2023-12-29 20:00:32

MasterChef Yılmaz Öztürk kimdir, kaç yaşında ve nereli? Konuk Şef Yılmaz Öztürk'ün hayatı

Yılmaz Öztürk kimdir ve nereli gibi sorular MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer aldı. Ekranların sevilen yarışması MasterChef'e ara ara bazı şefler konuk oluyor. 16 Aralık 2023 Pazar akşamı yayınlanacak olan MasterChef'in yeni bölümünde Şef Yılmaz Öztürk konuk oldu. Peki, MasterChef Yılmaz Öztürk kimdir, kaç yaşında ve nereli? Konuk Şef Yılmaz Öztürk'ün restoranı var mı?

Magazin 2023-12-16 20:42:41

Usta oyuncu Mehmet Esen siyasete atıldı! O partiden belediye başkanlığı aday adayı oldu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Son Yaz, Menajerimi Ara ve son olarak Yalı Çapkını dizisinde rol alan usta oyuncu Mehmet Esen siyasete atıldı. Sine-Sen Genel Başkanı ve oyuncu Mehmet Esen, 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde CHP'den Adalar Belediye Başkanlığı aday adayı oldu. Mehmet Esen, adaylık haberini sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Magazin 2023-12-02 16:52:17

Usta oyuncu Mehmet Esen'i yıkım ölüm! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Son Yaz, Menajerimi Ara ve son olarak Yalı Çapkını dizisinde rol alan usta oyuncu Mehmet Esen bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve yatağa mahkum kalan annesi Suzan Esen'i kaybetti. Ünlü isim, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 31-08-23 10:19

Seçim sonrası 'Bana gitme vakti göründü' demişti! Ahsen Eroğlu ülkeyi terk ediyor mu?

'Menajerimi Ara' dizisiyle adını duyuran oyuncu Ahsen Eroğlu seçim sonrası yaptığı bir paylaşımla uzun süre gündem olmuştu. "Bana gitme vakti görüntü arkadaşlarım yakın zamanda" diyen Eroğlu ülkeyi terk edip etmeyeceği ile ilgili sorulara yanıt verdi.

Magazin 22-07-23 22:28

Menajerimi Ara'nın yıldızı Ahsen Eroğlu şezlongda sere serpe uzandı! Bikinili pozlarıyla mest etti

Menajerimi Ara dizisinde hayat verdiği Dicle karakteriyle hafızalarımıza kazınan Ahsen Eroğlu sosyal medyadaki tatil pozlarıyla dikkat çekti. Son olarak Netflix'te yayınlanan Merve Kült filmiyle izleyicisinin karşısına çıkan güzel oyuncu bikinili pozlarını peş peş paylaştı. Eroğlu'nun gönderisi binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 08-07-23 14:42

Ahsen Eroğlu seçimden sonra ülkeyi terk edeceğini yazmıştı! Mesaj yağınca açıklama yaptı

Menajerimi Ara dizisinde Dicle karakterini canlandıran genç oyuncu Ahsen Eroğlu, seçim sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekmişti. Oyuncu "Bana gitme vakti göründü" deyince ülkeyi terk edeceği düşünülmüştü. Genç oyuncu mesaj bombardımanın tutulunca açıklama yaptı.

Magazin 30-05-23 15:07

Ahsen Eroğlu seçim sonrası kararını verdi! 'Bana gitme vakti göründü'

'Menajerimi Ara' dizisiyle adını duyuran oyuncu Ahsen Eroğlu genç yaşta yıldızı parlayan isimlerden. Seçim sonrası bir paylaşım yapan genç oyuncu ülkeden gideceğini duyurdu. Ahsen Eroğlu açıklamasında "Ne zaman olur bilemem" dedi.

Magazin 30-05-23 07:00

Şarkılar Bizi Söyler konuğu Saba Tümer kimdir, kaç yaşında ve nereli? Verdiği kilolarla dikkat çeken Saba Tümer Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oluyor!

Ünlü televizyoncu Saba Tümer, bu akşam Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu olacak. Bir süredir televizyon ekranlarına ara veren Tümer, uzun aradan sonra izleyiciyle buluşacak. Programa konuk olmasıyla, ünlü isim ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Kullanıcılar, Saba Tümer'in yaşı ve evlenip evlenmediğini araştırıyor. Peki, Şarkılar Bizi Söyler konuğu Saba Tümer kimdir, kaç yaşında ve nereli? Verdiği kilolarla dikkat çeken Saba Tümer Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oluyor.

Magazin 06-05-23 20:35

Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu'ndan bikinili poz! Beğeni butonu çöktü

Yayınlandığı dönemde ilgi ile izlenen Menajerimi Ara dizisinde Dicle karakterine hayat veren Ahsen Eroğlu sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Güzel oyuncu bu defa bir dergi için kameralar karşına geçti ve bikinili poz verdi. Ahsen Eroğlu'nun bikinili pozuna beğeni yağdı.

Magazin 06-04-23 09:16

Yudum kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Yudum kiminle evli?

Yudum kaç yaşında ve nereli gibi sorular, Şarkılar Bizi Söyler izleyicileri tarafından merak ediliyor. Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası yayına ara veren Şarkılar Bizi Söyler programı deprem anısına türküler eşliğinde kaldığı yerden devam ediyor. Programa konuk olan şarkıcı Yudum Ardahan doğumlu ve aslen Erzincanlıdır. Peki, Yudum kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Yudum kiminle evli?

Magazin 01-04-23 20:15

Latif Doğan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Latif Doğan evli mi?

Latif Doğan kaç yaşında ve nereli gibi sorular, Şarkılar Bizi Söyler izleyicileri tarafından merak ediliyor. Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası yayına ara veren Şarkılar Bizi Söyler programı deprem anısına türküler eşliğinde kaldığı yerden devam ediyor. Programa konuk olan Latif Doğan, Adıyaman‘ın Besni ilçesinde doğmuştur. Peki, Latif Doğan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Latif Doğan evli mi?

Magazin 01-04-23 20:15

Kahtalı Mıçe kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Kahtalı Mıçe'nin gerçek adı nedir?

Kahtalı Mıçe kaç yaşında ve nereli gibi sorular, Şarkılar Bizi Söyler izleyicileri tarafından merak ediliyor. Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası yayına ara veren Şarkılar Bizi Söyler programı deprem anısına türküler eşliğinde kaldığı yerden devam ediyor. Programa konuk olan Kahtalı Mıçe Adıyaman‘ın Kahta ilçesinde doğmuştur. Peki, Kahtalı Mıçe kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Kahtalı Mıçe'nin gerçek adı nedir?

Magazin 01-04-23 20:14

Usta oyuncu Yılmaz Gruda hastaneye kaldırıldı, menajeri çağrı yaptı! Lütfen yoğun bakıma alın...

Türk sinema ve tiyatro tarihinin önemli isimlerinden olan Yılmaz Gruda bir süredir tedavi görüyor. 92 yaşındaki usta oyuncu, sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Gruda televizyonda en son, Menajerimi Ara dizisinde kendini oynamıştı. Bugün, usta oyuncunun menajeri bugün bakanlığa seslendi, Gruda'nın yoğun bakıma alınmasını istedi.

Magazin 12-03-23 22:58

Serdar Ortaç acı haberi duyurdu! Kardeşi Serkan Ortaç...

Serdar Ortaç, şarkıları ve son dönemdeki sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren ünlülerden. En son Menajerimi Ara dizisiyle ekran karşısına çıkan Ortaç, dizide depresyona girmiş şarkıcıyı canlandırmıştı. Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Serdar Ortaç'ın kardeşi Serkan Ortaç, bir süredir rahatsızdı. Ortaç, kardeşiyle ilgili acı haberi paylaştı.

Magazin 12-03-23 18:26

SURVIVOR KÜRŞAT kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Kürşat'ın ailesi deprem bölgesinde mi? Deprem haberi sonrası gözyaşlarını tutamadı!

Survivor Kürşat Juan ünlüler takımında yarışmaya devam ediyor. Depremler nedeniyle Survivor yayınlarına ara verilmişti. Bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Survivor'da Acun Ilıcalı, yarışmacılara, ülkemizde yaşanan deprem felaketinin haberini verecek. Haber sonrası Kürşat'ın ağlamasıyla izleyiciler 'Survivor Kürşat nereli' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki Survivor Kürşat kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Kürşat'ın ailesi deprem bölgesinde mi? İşte detaylar...

Magazin 21-02-23 16:15

SURVİVOR OSMAN CAN KİMDİR, kaç yaşında, nereli? Acun Ilıcalı detayı ilgi çekti! Osman Can Ural Survivor 2023 gönüllüler kadrosunda

Survivor Osman Can gönüllüler takımı için mücadele verecek isimler arasında yer alıyor. Acun Ilıcalı'nın set ekibinde yer alan genç adam, Survivor'a dahil olmak için işine ara vermek durumunda kaldı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de ekrana gelecek olan Survivor 2023 için geri sayım devam ederken genç yarışmacıya ilişkin bilgiler de vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Survivor Osman Can kimdir? İşte Survivor 2023 gönüllüler yarışmacısı Osman Can Ural'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 16-01-23 00:04

Ömer'in İmam Reşat'ı Barış Falay'ın eşi de çok ünlü çıktı! 16 yıl aynı yastığa baş koymuşlar

Ezel, Medcezir ve Menajerimi Ara gibi yapımlarla akıllara kazınan ünlü oyuncu Barış Falay, Star TV'nin iddialı dizisi Ömer ile ekranlara dönüş yaptı. Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı ile başrolleri paylaştığı Ömer'de İmam Reşat karakterini canlandıran Barış Falay'ın 16 yıllık eşi de ünlü çıktı.

Magazin 10-01-23 15:41

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü Tuğçe Aleyna kimdir, kaç yaşında, nereli? Dilimin kemiği yok demişti

Kısmetse Olur Aleyna, yarışmanın en çok konuşulan yarışmacıları arasında. Kısmetse Olur: Aşkın Gücü daha başlamadan adından söz ettirmeyi başarmıştı. 5 yıldır yayınına ara veren Kısmetse Olur yarışması yepyeni yarışmacılarla geri döndü. Peki Kısmetse Olur Tuğçe Aleyna kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte Kısmetse Olur Tuğçe Aleyna ile ilgili merak edilen detaylar...

Magazin 16-12-22 00:14

Dursun Karaca kimdir, neden öldü? Ünlü şarkıların bestekârı Dursun Karaca hayatını kaybetti!

Bestekar Dursun Karaca ile ilgili acı haberi Türk sanat müziği sanatçısı ve yazar Onur Akay duyurdu. TRT repertuvarında birçok bestesi olan ünlü bestekar hayata gözlerini yumdu. “Bitmemiş Gibi”, “Beni Kalbinde Ara” gibi dillere pelesenk olan şarkıların bestekarı Dursun Karaca basında yer alan haberlerin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Dursun Karaca kimdir, neden öldü?

Magazin 05-11-22 14:07

Üç Kuruş dizisinin Neriman'ı Nursel Köse kimdir? Nursel Köse ne zaman evlendi, eşi kimdir?

Nursel Köse alerji nedeniyle ciddi bir sağlık sorunu yaşadığını ifade etti. Avlu, Üç Kuruş, Menajerimi Ara gibi dizilerin yanı sıra; Yaşamın Kıyısında, Dilberay, 72. Koğuş gibi filmlerle bilinen ünlü oyuncu basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oldu. Peki, Üç Kuruş dizisinin Neriman'ı Nursel Köse kimdir? Nursel Köse ne zaman evlendi, eşi kimdir?

Magazin 22-09-22 12:37

Canan Ergüder'in yeni dizisi belli oldu! Aile'de başrolde oynayacak

Geçtiğimiz yıl Menajerimi Ara dizisinden ayrılarak, kanser tedavisi için hastaneye yatan Canan Ergüder, kanseri yendi. Meslek hayatına kaldığı yerden devam eden ünlü oyuncu, Aile dizisinde başrolde rol alacak.

Magazin 19-09-22 22:24

Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu beyaz bikinisiyle olay yarattı!

2020-2021 döneminde Dicle karakterini canlandırdığı Menajerimi Ara dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Ahsen Eroğlu'dan tatil kareleri gelmeye devam ediyor. Bikinili pozlarını peş peşe paylaşan oyuncu, bu pozlara bir yenisini daha ekledi.

Magazin 15-09-22 22:20

Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu bikinili pozuyla adeta şov yaptı! Bronz teniyle dikkat çekti...

Geçtiğimiz yıl sona eren Menajerimi Ara dizisindeki Dicle rolüyle dikkat çeken Ahsen Eroğlu, bu proje ile oyunculuk kariyerinde yükseldi. Bu yaz tatil pozlarını sosyal medya hesabından sık sık paylaşan Eroğlu, bu pozlara bir yenisini daha ekledi.

Magazin 13-09-22 18:16

4N1K filmi konusu nedir, oyuncuları kim? 4N1K filmi nerede ve ne zaman çekildi?

4N1 filminin konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Büşra Yılmaz'ın aynı adlı kitabından uyarlanan film özelikle gençlerin dikkatini çekiyor. Ara ara televizyon ekranlarında yayınlanan film tekrar gündeme geldi. Peki, 4N1K filmi oyuncuları ve karakterleri kimdir? 4n1k filmi konusu nedir? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Trend 25-08-22 10:04

Tom Holland kimdir, kaç yaşında? Tom Holland sosyal medya hesaplarını neden kapattı?

Ünlü oyuncu Tom Holland, sosyal medyaya ara verdiğini açıkladı. Holland'ın bu açıklamasının ardından "Tom Holland kimdir?" sorusu merak ediliyor. Ünlü ismin sosyal medya hesaplarını neden kapattığı da sorgulanmaya başlandı. Peki Tom Holland kimdir, sosyal medya hesaplarını neden kapattı? İşte merak edilenler...

Magazin 17-08-22 00:18

Doya Doya Moda Hülya kimdir? Doya Doya Moda Hülya Yenidoğmuş kaç yaşında, Instagram adresi ne?

Tv 8 ekranlarının sevilen programı Doya Doya Moda 3. sezonuyla ekranlara geldi. Sezon finalinden sonra ara ekranlara ara veren program yeni sezonuyla 18 Temmuz Pazartesi günü ekranlara döndü. Sevilen programın yarışmacılarından Hülya, izleyicilerin dikkatini çekti. Peki Doya Doya Moda Hülya kimdir? Doya Doya Moda Hülya Yenidoğmuş kaç yaşında, Instagram adresi ne? İşte merak edilenler...

Magazin 10-08-22 17:31

Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu mini şortlu poz verdi!

Ahsen Eroğlu, Menajerimi Ara dizisinde hayat verdiği Dicle Ertem rolüyle tanındı. Dizi projesinin haricinde sinema projelerinde de yer alan Eroğlu, sosyal medya pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 01-08-22 18:51

Ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan'dan mini şortlu ayna pozu!

Ada Masalı, Menajerimi Ara, Zemheri, Arıza gibi popüler projelerde yer alan Ayça Ayşin Turan yıllar içerisinde ekranların tanınan simalarından biri oldu. Oyuncu kimliğiyle ön plana çıkan isim, ayna pozuyla gündeme geldi.

Magazin 15-07-22 10:50

Celil Nalçakan kimdir, aslen nereli? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Celil Nalçakan kaç yaşında ve evli mi?

Şarkılar Bizi Söyler programı bugün yayınlanan yeni bölümde sezon finali yaparak ekranlara ara veriyor. "Sevilen Şarkılar" konseptinin gerçekleştirildiği programda bu hafta konukları arasında oyuncu Celil Nalçakan da bulunuyor. Peki Celil Nalçakan kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? İşte Celil Nalçakan hakkında merak edilenler...

Magazin 18-06-22 22:58

Kalp Atışı'nın Bahar'ı Ege Kökenli'den dekolteli poz! İnsan değilsin

Kalp Atışı, Yasak Elma, Kefaret gibi popüler dizilerde rol alan Ege Kökenli, Menajerimi Ara dizisinde kendisini canlandırmıştı. Sosyal medyada büyük beğeni toplayan Ege Kökenli'den dekolteli poz geldi.

Magazin 17-04-22 10:50

Kasaba Doktoru nerede çekiliyor? Kasaba Doktoru dizisindeki Uluçınar Hastanesi nerede?

Kasaba Doktoru nerede çekiliyor? sorusunun yanıtı 8 Nisan Cuma günü TRT 1'de ilk bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin, fragmanı sonrası merak edildi. Avlu ve Menajerimi Ara gibi dizilerde sergilediği oyunculuk performansıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Deniz Can Aktaş'ın da başrolde yer aldığı dizi ile ilgili araştırma yapılmaya başlandı. Peki Kasaba Doktoru nerede çekiliyor? Kasaba Doktoru dizisindeki Uluçınar Hastanesi nerede? İşte TRT'nin yeni dizisine ilişkin bilgiler...

Magazin 08-04-22 13:17

Kasaba Doktoru konusu nedir? Kasaba Doktoru dizisi oyuncuları kimler?

Kasaba Doktoru konusu nedir? sorusunun yanıtı 8 Nisan Cuma günü TRT 1'de ilk bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin, fragmanı sonrası merak edildi. Avlu ve Menajerimi Ara gibi dizilerde sergilediği oyunculuk performansıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Deniz Can Aktaş'ın da başrolde yer aldığı dizi ile ilgili Kasaba Doktoru konusu nedir? Kasaba Doktoru dizisi oyuncuları kimler? soru ve konu başlıkları internette araştırılmaya başlandı. İşte TRT'nin yeni dizisine ilişkin bilgiler.

Magazin 08-04-22 13:12

Ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan güzelliğiyle mest etti! Tablo gibisin

Ada Masalı, Menajerimi Ara, Hakan: Muhafız gibi dizilerle ekranlarda yerini alan ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Binlerce beğeni ve yorum alan ünlü oyuncu güzelliğiyle mest etti.

Magazin 05-04-22 18:47

Oğlum dizisinin Sedef'i Tuğçe Açıkgöz meğer o dizide de oynamış! Seneler önce herkesi ekran başına kilitleyen...

Şimdilerde Oğlum dizisinde Sedef karakteriyle izlediğimiz ve daha önce Menajerimi Ara dizisinde de rol alan oyuncu Tuğçe Açıkgöz, dizideki performansıyla adından söz ettirmeyi başarıyor. Dizinin çokça konuşulan karakterlerinden olan Tuğçe Açıkgöz'ün seneler önce herkesi ekrana kilitleyen bir dizide de rol aldığı ortaya çıktı.

Magazin 30-03-22 17:32

Ahsen Eroğlu'nun yeni sevgilisi kimdir? İlk kez görüntülendiler! İşte Ahsen Eroğlu'nun yeni sevgilisi Kemal Ertuğ kimdir?

Daha önce Menajerimi Ara dizisinde de rol almış olan son dönemin gözde oyuncusu Ahsen Eroğlu, geçtiğimiz akşam yeni sevgilisi ile ilk kez görüntülendi. Ünlü ismin sevgilisinin kim olduğu sevenleri tarafından merak konusu oldu. Peki Ahsen Eroğlu'nun yeni sevgilisi kimdir? Kemal Ertuğ kimdir? İşte merak edilenler...

Magazin 23-03-22 17:55

Serhat Teoman kimdir, sevgilisi kim? Oğlum dizisi Sedat karakteri Serhat Teoman aslen nereli ve kaç yaşında?

Daha önce Acil Aşk Aranıyor, Menajerimi Ara gibi dizilerde rol almış olan Serhat Teoman şimdilerde Oğlum dizisinde Sedat karakterini canlandırıyor. Ünlü oyuncunun özel hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki Serhat Teoman kimdir, sevgilisi kim? Serhat Teoman aslen nereli ve kaç yaşında? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 23-02-22 17:59

Üç Kız Kardeş'in Mine'si Nazlı Senem Ünal kimdir? Nazlı Senem Ünal nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı?

Üç Kız Kardeş dizisi Kanal D'nin iddialı yapımlarından biridir. Üç Kız Kardeş konusu kadar oyuncu kadrosuyla da dikkat çekmektedir. Dizinin bazı karakteri daha önce yer aldıkları yapımlarından tanınmaktadır. Üç Kız Kardeş dizisinin Mine'si Nazlı Senem Ünal, daha önce Menajerimi Ara dizisinde rol almıştı. Nazlı Senem Ünal, şimdi ise Üç Kız Kardeş dizisi ile izleyicinin karşısına çıkıyor. Üç Kız Kardeş'in Mine'si Nazlı Senem Ünal hakkında izleyiciler detaylı bir araştırmaya girişti.

Magazin 23-02-22 13:29

57 yıl sonra Süzet Halfon ismini sildiren Esin Maraşlıoğlu kimdir? Esin Maraşlıoğlu kaç yaşında, nereli?

Esin Maraşlıoğlu, bilindiği gibi ünlü bir modacıdır. Maraşlıoğlu, şu ara 57 yıl sonra açtığı dava ile anılıyor. Esin Maraşlıoğlu, 57 yıl sonra kardeşleri İzzet Maraşlıoğlu ve Seza Halfon ile mahkemeye başvurarak ‘Süzet Halfon’ isminin nüfustan silinmesini talep etti. Bu olay sonrası Esin Maraşlıoğlu'nun kim olduğu merak edilmeye başlandı.

Magazin 18-02-22 20:00

Canan Ergüder kanseri atlattı mı? Oğlum dizisiyle geri dönen Canan Ergüder kimdir?

Oyunculuğu ile adından söz ettiren Canan Ergüder bilindiği gibi kanser tedavisi görüyordu. En son Menajerimi Ara dizisinde rol alan Canan Ergüder, diziden kanser olduğunu ayrılmıştı. Oğlum dizisiyle yeniden ekranlara dönen Canan Ergüder'in son durumunun ne olduğunu, kanseri atlatıp atlatamadığı hayranları tarafından merak ediliyor. Oğlum dizisiyle geri dönen Canan Ergüder'in kim olduğunu merak edenler için bu haberimizi derledik.

Magazin 09-02-22 19:10

Ahsen Eroğlu kimdir, aslen nereli? Ahsen Eroğlu kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

Son dönemde magazin dünyasında sık sık gündeme gelen Ahsen Eroğlu'nun hayatı, yaşı ve memleketi merak ediliyor. Geçtiğimiz sene Star TV'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde rol alan genç isim, 2019 yılında Kuzgun dizisinde de rol almıştı. Peki Ahsen Eroğlu kimdir, aslen nereli? Ahsen Eroğlu kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 03-02-22 16:08

Kanserle mücadele eden Canan Ergüder'den yeni fotoğraf

Menajerimi Ara dizisinde rol aldığı dönemde meme kanseri teşhisi konulan 44 yaşındaki ünlü oyuncu Canan Ergüder'den yeni poz geldi. Kemoterapi tedavisi gören Canan Ergüder'e takipçilerinden destek yağdı.

Magazin 21-12-21 13:03

Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu süper minili pozlarıyla takipçilerini mest etti!

Geçtiğimiz temmuz ayında ekranlara veda eden Menajerimi Ara dizisinde hayat verdiği 'Dicle' karakteriyle geniş kitlelerce tanınan güzel oyuncu Ahsen Eroğlu, Instagram hesabından paylaştığı süper minili pozlarıyla takipçilerinden tam puan aldı.

Magazin 18-12-21 09:17

Canan Ergüder, yeni dizisi öncesi ailesiyle vakit geçiriyor

Son olarak Menajerimi Ara dizisindeyken kansere yakalandığını öğrenerek diziden ayrılan Canan Ergüder, yeni projesine hazırlanıyor. Ekranlara Oğlum dizisiyle dönecek olan başarılı oyuncu Canan Ergüder, ailesiyle verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 30-11-21 12:12

Canan Ergüder kanseri yendi! 'Oğlum'la geri dönüyor

Meme kanserine yakalanan ve Menajerimi Ara dizisine veda etmek zorunda kalan Canan Ergüder, aylar sonra ‘Oğlum' dizisiyle setlere geri dönmeye hazırlanıyor.

Magazin 23-11-21 11:00

Aaron Boupendza kimdir, aslen nereli? Galatasaray ve Trabzonspor ile adı geçen Aaron Boupendza kaç yaşında?

Daha önce Hatayspor forması giymiş olan Aaron Boupendza birçok takımı transfer sezonunda peşine taktı. Gabonlu yıldız, 4.5 milyon euro bedelle Katar Ligi ekiplerinden Al-Arabi'nin yolunu tutmuştu. Sevilen futbolcunun Galatasaray ve Trabzonspor ile de adı geçti. Peki ara transfer dönemi öncesi takımların gündeminde yer alan Aaron Boupendza kimdir, aslen nereli? İşte ayrıntılar...

Spor 21-11-21 02:19

Ahsen Eroğlu'ndan aşk itirafı!

Son olarak 'Menajerimi Ara' dizisinde Dicle karakterini canlandıran Ahsen Eroğlu, özel hayatı hakkında konuştu.

Magazin 21-08-21 10:40

Kanser tedavisi gören Canan Ergüder imajını değiştirdi

Menajerimi Ara dizisinde Feris karakteriyle son olarak hayranlarının karşısına çıkan başarılı oyuncu Canan Ergüder, bir süredir meme kanseriyle mücadele ediyor. 44 yaşındaki oyuncu uzun sarı saçlarına veda etti.

Magazin 05-08-21 09:36