Mert Fırat Haberleri Ve Son Dakika Mert Fırat Haberleri

Mert Fırat Haberleri Ve Son Dakika Mert Fırat Haberleri

Mert Fırat, 10 Ocak 1981 yılında Ankara’da doğdu. Babası 1980'li yılların tanınmış arabesk sanatçılarından Nihat Fırat'tır. 2006 yılında Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Kameralarla ilk tanışması 2000 yılında Bizim Evin Halleri dizisiyle gerçekleşti. Tiyatro, sinema ve dizi oyunculuğunun yanında Atlı Karınca ve Başka Dilde Aşk filmlerini kaleme almıştır. Antonius ile Kleopatra, Atları da Vururlar, Şeyh Bedrettin adlı tiyatro oyunlarında sahne aldı. Göstermiş olduğu başarılı oyunculuğuyla birçok ödül alan Fırat, 2010 yılında 21. Ankara Uluslararası Film Festivali, En İyi Erkek Oyuncu / Umut Veren En İyi Senaryo – Başka Dilde Aşk, 15. Sadri Alışık Ödülleri, En İyi Erkek Oyuncu – Başka Dilde Aşk, 47. Antalya Altın Portakal Uluslararası Film Festivali, En İyi Senaryo – Atlıkarınca aldığı ödüllerden bazılarıdır.

Mert Fırat Haberleri

Özgür Özel açıkladı! Haluk Levent dışında Mert Fırat'a da Hatay için teklif götürülmüş

Yerel seçimlerde CHP'de Hatay'da kimin aday gösterileceği muamması yaşanmıştı. Mevcut belediye başkanı Lütfü Savaş'a yönelik tepkiler gelmesi sonrasında CHP yönetimi isim arayışına gitmişti. Adaylık için sanatçı Haluk Levent'e de teklif götürülmüştü. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Levent dışında bir sanatçıya daha adaylık teklifi götürdüklerini açıkladı.

Magazin 29-02-2024 23:01

Bir Derdim Var konusu nedir, oyuncuları kimdir? Bir Derdim Var nerede çekiliyor, uyarlama mı?

Bir Derdim Var oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Ünlü oyuncular Birce Akalay ve Mert Fırat, Kanal D'nin yeni sezon dizilerinden biri olan Bir Derdim Var'ın başrollerini paylaşıyor. İlk bölümüyle dikkat çeken Bir Derdim Var dizisine dair detaylar sorgulanmaya başladı. Peki, Bir Derdim Var konusu nedir, oyuncuları kimdir? Bir Derdim Var nerede çekiliyor, uyarlama mı?

Magazin 13-11-2023 23:30

Bir Derdim Var'ın Savcı Ömer'i Mert Fırat kimdir, nereli ve kaç yaşında? Mert Fırat evli mi? Rol aldığı dizi ve filmler

Mert Fırat, yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olan Bir Derdim Var dizisinde Savcı Ömer'i, Birce Akalay ise Nilüfer karakterini canlandırıyor. Burak Müjdeci'nin yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin senaryosu ise Yekta Torun'a ait. Bir Derdim Var dizisinin senaryo ekibinde Deniz Gürlek de bulunuyor. İlk bölümüyle bu akşam Kanal D izleyicisi ile buluşacak dizi için heyecan dorukta. Peki, Mert Fırat kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Bir Derdim Var'ın Savcı Ömer'i Mert Fırat'ın hayatı...

Magazin 09-11-2023 19:49

Bir Derdim Var'ın Nilüfer'i Birce Akalay kimdir, nereli ve kaç yaşında? Birce Akalay kaç kere evlendi? Oynadığı diziler!

Birce Akalay, Kanal D'nin yeni dizisi Bir Derdim Var'da Nilüfer karakterine hayat veriyor. Mert Fırat ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu dizi nedeniyle şu sıralar tatlı bir heyecan yaşıyor. Dizi adını Türk Rock müziğinin önde gelen gruplarından Mor ve Ötesi’nin efsanevi şarkısından alıyor. Peki, Bir Derdim Var'ın Nilüfer'i Birce Akalay kimdir, nereli ve kaç yaşında? Birce Akalay kaç kere evlendi? İşte, oynadığı diziler...

Magazin 09-11-2023 15:24

Bir Derdim Var oyuncuları kimdir, konusu nedir? Birce Akalay ve Mert Fırat'lı Bir Derdim Var dizisi ne zaman başlıyor?

Bir Derdim Var dizisi konusu, oyuncuları ve yayına başlayacağı tarihe ilişkin detaylar merak ediliyor. Kanal D'nin yeni sezon dizilerinden biri olan Bir Derdim Var'ın başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat yer alıyor. İlk tanıtımıyla dikkat çekmeyi başaran Bir Derdim Var dizisi merakla bekleniyor. Peki, Bir Derdim Var oyuncuları kimdir, konusu nedir, yayın tarihi belli oldu mu?

Magazin 22-10-2023 15:52

Mert-İdil Fırat çiftinden evlilik yıl dönümü paylaşımı: 4 sene önce bugün...

2018'de nikah masasına oturan ve Seyhan Mia adında bir kızları bulunan Mert-İdil Fırat çifti, evlilik yıl dönümlerini sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla kutladılar.

Magazin 09-09-2022 13:48

Güldür Güldür Show ekibi düğünde! Özgün Aydın ve Dilan Saltık evlendi

'Güldür Güldür Show'un oyuncusu Özgün Aydın ve Dilan Saltık geçtiğimiz akşam Fenerbahçe'de gerçekleşen törenle evlendi. Güldür Güldür Show ekibi arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Ali Sunal, Doğa Rutkay gibi oyuncular düğünde yer aldı.

Magazin 06-06-2022 10:07

İdil Fırat'tan Mert Fırat'a romantik kutlama! İyi ki doğdun her şeyim!

Mert Fırat-İdil Fırat çifti, 2018'in temmuz ayında evlenmişti. Çiftin bebekleri Seyhan Mia ise geçtiğimiz sene dünyaya gelmişti. "Evladımız pandeminin bize hediyesi oldu." diyen çiftten ünlü oyuncu, dün 41 yaşına bastı.

Magazin 11-01-2022 12:21

Oyuncu Mert Fırat'ın eşi İdil Fırat koronavirüse yakalandı

Son olarak Fox ekranlarında yayınlanan 'Kefaret' adlı dizide Nurgül Yeşilçay ile başrol oynayan oyuncu Mert Fırat'ın eşi İdil Fırat'tan kötü haber geldi. Sosyetik güzelin koronavirüs testi pozitif çıktı.

Magazin 31-12-2021 07:21

Aşk 101’in yıldızları Bade İşçil ve Mert Fırat meğer o dizide de berabermiş! Görenler çok şaşırıyor!

Sektörde aynı oyuncular farklı dizilerde görüldüğünde projelere olan ilgi artıyor. Oyuncu Bade İşçil ve Mert Fırat Aşk 101 dizisinde boy gösteriyor. İki oyuncunun da yıllar önce aynı dizide rol aldığı ortaya çıktı.

Magazin 20-10-2021 17:33

Bu hafta 9 film birden vizyona giriyor! Sinemaseverler filme doyacak (27 Ağustos vizyondakiler...)

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 9 film vizyona girecek. 27 Ağustos Cuma gününden itibaren vizyona girecek olan filmleri sizler için derledik.

Trend 27-08-2021 17:15

Mert Fırat'ın 1.5 milyon değerindeki yeni arabası

Başarılı oyuncu Mert Fırat, önceki gün yeni aracıyla Baltalimanı’nda seyir halindeyken objektiflere yansıdı.

Magazin 27-08-2021 14:09

Kefaret dizisi final yaptı! Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'tan Keferat'e veda mesajları

Fox TV'de yayınlanan Kefaret dizisi 35. bölümüyle final yaparak ekrana veda etti. Dizinin başrol oyuncuları Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat ise Kefaret dizisine veda paylaşımları yaptı. Veda mesajında rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay'a övgüler dizen Mert Fırat, "Onun partnerliği paha biçilemez" dedi.

Magazin 30-07-2021 00:32

Kefaret’in 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Doktor Ahmet ölecek mi?

Fox TV'nin iddialı dizisi Kefaret'in 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Zeynep ve Sinan arasındaki buzlar erimeye başlamışken, Ahmet'in sık sık Zeynep ile birlikte oluşu Sinan'ı epey kıskandırır. Öte yanda ise Ahmet'in ile Can'ın kamp tatilleri iyi giderken aralarında Arzu nedeniyle bir tartışma alevlenir...

Magazin 08-07-2021 12:26

Kefaret neden yok? Kefaret dizisi final mi yaptı? Kefaret dizisinden ani karar!

FOX TV ekranlarında her hafta izleyici ile buluşan sevilen dizi Kefaret’in yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Kefaret dizisinin yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması ise dizinin izleyenleri tarafından merak edildi. Kefaret’in final yapıp yapmadığı tartışılırken, yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması ise merak uyandırdı. Peki Kefaret dizisi neden yok?

Magazin 27-06-2021 14:12

Kefaret dizisinin günü neden değişti? Kefaret'in yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Fox TV ekranlarında yayınlanmaya devam eden fenomen dizi Kefaret'te yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü sanatçı ve yazar Zülfü Livaneli'nin eserinden televizyon ekranlarına uyarlanan Kefaret dizisi pazar akşamları izleyici karşısına çıkıyordu. Kanal ve yapımcıdan gelen son bilgiye göre gün değişikliği yapan dizinin yeni günü merak konusu oldu.

Magazin 21-06-2021 18:45

Kefaret yeni bölüm fragmanı | Sinan ölecek mi?

FOX ekranlarında her Pazar izleyici ile buluşan Kefaret dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay’in bulunduğu dizi her bölüm izleyiciler tarafından beğeni ile izleniyor. Geçtiğimiz son bölümde bir pansiyona yerleşen Zeynep’le arasını düzeltmek için, Sinan da pansiyondan bir oda tutmuştu. İkilinin arası giderek açılırken, Ayşe Hanım’a da demans teşhisi konmuştu. Kefaret, 20 Haziran Pazar günü yeni bölümü ile FOX ekranlarında!

Magazin 20-06-2021 13:03

Volkan Konak'in kızını görenler şaştı kaldı! İşte Ünlü isimler ve mezun oldukları bölümler

Yıllar sonra tekrar izleyici karşısına çıkan ünlü şarkıcı Volkan Konak'ın büyük kızı Şimal Konak, Amerika'da eğitim gördüğü üniversiteden mezun oldu. Konak, kızıyla cüppeli pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı. Konak bu karesinin altına ise "Biricik kızım, yolun açık olsun. Alnında taşıdığın cesur uygarlık ışığı rehberin olsun" notunu düştü.

Magazin 23-05-2021 15:30

Nurgül Yeşilçay, Kefaret dizisinde evlenince sevgilisinden itiraf geldi

Kefaret dizisinde rol alan Nurgül Yeşilçay, sosyal medya hesabından güldüren paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Magazin 01-05-2021 00:25

Kefaret ne zaman final yapacak?

Zülfü Livaneli'nin kitabından uyarılan Kefaret dizisinin final yapacağı konuşuluyor. Oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur gibi isimlerin yer aldığı dizi Fox ekranlarında izleyenler tarafından ilgi ile takip ediliyor. Peki, Kefaret dizisi ne zaman final yapacak? İşte, ayrıntılar...

Magazin 29-04-2021 20:03

Kefaret dizisi bitiyor mu? Yapımcıdan final iddiaları hakkında açıklama

Fox TV'de ekrana gelen Kefaret dizisinin final yapacağı iddiaları dizinin hayranlarını üzmüştü. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur'un başrollerini paylaştığı Kefaret dizisinin yapımcısından ise final iddiaları üzerine açıklama geldi.

Magazin 29-04-2021 02:01

Mert Fırat'ın skandal mesajları ifşa oldu! Açıklama geldi...

İdil Fırat'ın eşi ünlü oyuncu Mert Fırat'ın hakkında ortaya atılan iddialar magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü oyuncunun 27 yaşındaki genç bir kadınla yazışmaları ifşa oldu. Mert Fırat'ın avukatından flaş bir açıklama geldi.

Magazin 27-03-2021 09:05

Mert Fırat kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Mert Fırat biyografisi...

Kefaret, Aşk ve Gurur, İntikam gibi başarılı yapımlarda rol almış olan oyuncu Mert Fırat'ın hayatı vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki 2018 senesinde hayatını İdil Fırat ile birleştirmiş olan Mert Fırat kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Mert Fırat biyografisi...

Magazin 26-03-2021 17:08

Mert Fırat kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ünlü oyuncu Mert Fırat gündemde en çok aranan isimlerden biri oldu. Ufak Tefek Cinayetler, Kelebeğin Rüyası, Binbir Gece projelerinde oyunculuğu ile büyük bir hayran kitlesi elde eden Mert Fırat’ın yaşı ve hayatı araştırılıyor. Peki, Mert Fırat kimdir? İşte, Mert Fırat’ın biyografisi…

Magazin 25-03-2021 21:37

İdil Fırat kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Mert Fırat'ın eşi İdil Fırat'ın hayatı

Mert Fırat'ın eşi İdil Fırat gündemde en çok aranan isimlerden biri oldu. 2018 yılında yakışıklı oyuncu Mert Fırat ile dünya evine giren İdil Fırat'ın yaşı ve kim olduğu merak ediliyor. İşte, İdil Fırat'ın hayatı...

Magazin 25-03-2021 21:15

Kefaret dizisi hangi kitaptan uyarlandı? Kefaret dizisinin orijinalindeki detaylar nelerdir? İşte gerçek hikayesi...

Fox ekranlarına gelen Kefaret dizisi Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli kitabında yer alan hikayeden uyarlanarak senaryolaştırıldı. Her pazar günü yayınlanan dizi rakipleriyle reyting yarışında mücadele etmeyi başarıyor. Kitaptan uyarlanan bir proje olmasına rağmen dizinin pek çok öğesinde değişiklik yapıldığı romanı okuyanların gözünden kaçmadı. Peki bu farklar ne? Sizler için orijinal hikaye ve dizi arasındaki farkları derledik.

Trend 22-02-2021 09:10

Mert Fırat'a Kefaret setinde doğum günü sürprizi

FOX’un sevilen dizisi Kefaret'in başarılı oyuncusu Mert Fırat’a sette doğum günü sürprizi yapıldı.

Magazin 11-01-2021 20:44

Mert Fırat: Yeni hayatımızdan herkese merhaba

Oyuncu Mert Fırat ve eşi İdil Fırat, cuma günü kızları Seyhan Mia'yı kucaklarına almıştı. Fırat, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, "Yeni hayatımızdan herkese merhaba. Allah bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Magazin 18-11-2020 16:11

Mia isminin anlamı nedir? Mert Fırat ile İdil Fırat kızlarına Seyhan Mia ismini koydu! Seyhan Mia ne demek? İşte Mia'nın anlamı

Ünlü oyuncu Mert Fırat ile İdil Fırat çiftinin kız bebekleri oldu. Doğumdan sonra açıklama yapan Mert Fırat, kızlarına Seyhan Mia ismini koyduklarını söyledi. Şimdi Mia isminin anlamı araştırılıyor. Peki, Seyhan Mia ne demek? Mia ismi nereden geliyor? İşte detaylar...

Magazin 14-11-2020 15:09

Oyuncu Mert Fırat baba oldu

2018 yılında evlenen ünlü oyuncu Mert Fırat ile İdil Fırat çiftinden müjdeli haber! Ünlü çiftin kızı oldu...

Magazin 13-11-2020 17:58

Kefaret dizisinden ilk fragman yayınlandı! Kefaret dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ı buluşturan Kefaret dizisinden ilk fragman yayınlandı. Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan’ın oturduğu ve senaryosunu Mahinur Ergün’ün kaleme aldığı “Kefaret” dizisi, FOX izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. İşte Kefaret dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu.

Magazin 19-10-2020 22:11

Kefaret dizisi oyuncuları kimler? Kefaret dizisi ne zaman başlıyor? Kefaret dizisi konusu!

Başrollerinde iddialı isimlerin rol aldığı Kefaret dizisi ile ilgili yeni bilgiler geliyor. Şimdi sosyal medyada Kefaret dizisi ile alakalı detaylar konuşuluyor. Kefaret dizisi oyuncuları kimler? Kefaret dizisi ne zaman başlıyor? Peki, Kefaret dizisi hangi kitaptan uyarlama? İşte Kefaret dizisi konusu ve merak edilen tüm detaylar...

Magazin 15-09-2020 15:38

Fox TV yeni dizisi Kefaret'i duyurdu! Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat Kefaret dizisinde hangi rollerde oynayacak?

Fox TV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Kefaret'in başrol oyuncuları belli oldu. Ünlü oyuncular Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat, Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli isimli kitabının bir hikayesinden uyarlanan Kefaret dizisinde başrol oynayacak. İşte Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ın Kefaret dizisindeki yeni rolleri.

Magazin 14-09-2020 21:14

Mert Fırat kutladı: Artık üç kişiyiz

Oyuncu Mert Fırat ve eşi İdil Fırat sosyal medya hesaplarından evlilik yıldönümlerini kutladı. Her iki isim de birbirleri için yazdıkları özel satırlarla takipçilerinin de beğenisini aldı. Mert Fırat'ın eşinin hamileliğine gönderme yaparak yazdığı "artık üç kişiyiz" satırları ise takipçilerini heyecanlandırdı.

Magazin 08-09-2020 15:42

Ünlü Çiftin Yolları Ayrıldı!

Ünlü çift Mert Fırat ve Hande Doğandemir yaklaşık 1 senelik beraberliklerine noktayı koydu! Oyuncu Doğandemir'in, Ufak Tefek Cinayetler dizisinde oynayan sevgilisi Mert Fırat ve onun rol arkadaşı Gökçe Bahadır arasındaki yakınlaşma yüzünden sinirlerine hakim olamadığı iddia edildi.

Magazin 24-06-2020 11:37

Her Şey Seninle Güzel konusu nedir, oyuncuları kimler? Her Şey Seninle Güzel filmi ne zaman ve nerede çekildi?

Her Şey Seninle Güzel isimli romantik komedi türündeki Türk filmi bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. TV'de ilk defa ekrana gelen Her Şey Seninle Güzel filmi, Julia Roberts ve Cameron Diaz’ın başrollerinde yer aldığı En İyi Arkadaşım Evleniyor'un uyarlaması. Peki Her Şey Seninle Güzel konusu nedir, oyuncuları kimler? Her Şey Seninle Güzel nerede ve ne zaman çekildi? İşte Her Şey Seninle Güzel filmi hakkında bilgiler.

Magazin 13-05-2020 20:12

İdil-Mert Fırat çifti sosyal medyadan duyurdu: Bebek bekliyoruz

Ünlü oyuncu Mert Fırat ve eşi İdil Fırat, Instagram hesabından yaptıkları açıklama ile bebek beklediklerini duyurdu.

Magazin 20-04-2020 21:18

Kemal Kılıçdaroğlu ünlü isimlerle video konferans yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demet Akbağ, Levent Üzümcü, Mert Fırat, Hayko Cepkin gibi sanatçılarla bir video konferans toplantısı gerçekleştirerek sorunlarını dinledi.

Magazin 16-04-2020 15:34

Mert Fırat’tan erkeklere çağrı: Ev işlerini paylaş

Oyuncu Mert Fırat, sosyal medya hesabından ev işlerinin ortak yapılması konulu bir video paylaşımında bulundu. Fırat, hemcinslerine seslendi ve 'paylaşalım ki karantina rahat geçsin' dedi.

Magazin 24-03-2020 18:02

Rivayet Radyosunun özel gösterimi yapıldı

Sabahattin Ali'nin "Değirmen" ve "Sırça Köşk" öykülerinin okunduğu müzikli gösteride, Mert Fırat'a, Korhan Futacı ve orkestrası eşlik etti

Magazin 12-12-2019 15:48

Yapımcıdan açıklama! Mert Fırat'la yollar ayrıldı mı?

Kilit isimli filmin setinden kriz çıktığı ve performansı beğenilmeyen Mert Fırat'la yolların ayrıldığı iddia edilmişti. Yapım şirketinden konuyla ilgili açıklama geldi.

Magazin 05-11-2019 11:31

Mert Fırat'a büyük şok! Çekimlere ara verildi

Mert Fırat'ın başrolünü oynadığı 'Kilit' dizisinin setinde kriz çıktı.

Magazin 04-11-2019 15:01

Mert Fırat ve Şebnem Bozoklu, jüride nasıl karar verdiklerini anlattı

56'ncı Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması jüri üyeleri Şebnem Bozoklu ile Mert Fırat, sanatseverlerle buluştu.

Trend 30-10-2019 17:28

56'ncı Antalya Altın Portakal Film Festivali

Festivalin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması jüri üyeleri Şebnem Bozoklu ile Mert Fırat, sanatseverlerle buluştu

Yurthaber 30-10-2019 15:07

56'ncı Antalya Altın Portakal Film Festivali

Festivalin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması jüri üyeleri Şebnem Bozoklu ile Mert Fırat, sanatseverlerle buluştu

Haber 30-10-2019 15:06

Mert Fırat yeni imajıyla şaşırttı!

Yakışıklı oyuncu Mert Fırat, sosyal medyada yeni imajıyla fotoğraf paylaştı. Yeni filmi için bıyık bırakan Mert Fırat'ın son hali hayranlarını şaşırttı

Magazin 21-10-2019 20:52

Hayranları Mert Fırat'ı rahat bırakmadı!

Mert Fırat önceki akşam Yeniköy'de görüntülendi, ünlü oyuncu hayranlarıyla bol bol fotoğraf çekildi.

Magazin 19-10-2019 17:47

Mert Fırat: Evde İdil'in sözü geçiyor

Ünlü oyuncu Mert Fırat, LOOP Kurumsal Wellbeing Zirvesi'nde konuşmacı olarak yer aldı. 'Kurumlarda İyiliğin Etkisi' başlıklı panele katılan ünlü oyuncu Mert Fırat, basın mensuplarının evliliği ile ilgili sorduğu soruları yanıtladı.

Magazin 12-10-2019 17:00

Mert Fırat'ın oynadığı Westendin prömiyeri yapıldı

Mert Fırat'ın oynadığı "Westend"in prömiyeri yapıldı

Haber 28-09-2019 12:11