Merve Bolugur Dizi Haberleri

Netflix Türkiye 'isyanı' patlak verdi! Yeni dizi fragmanları sonrası paylaşımı yeniden gündem oldu: Aynı yüzler, aynı hikayeler...

Geniş bir kitleye ulaşarak piyasayı neredeyse domine eden Netflix Türkiye, son günlerde gelen eleştirilerle gündemde. Yönetmen Ali Aydın, Netflix Türkiye'ye neredeyse savaş açarken, "Sektördeki küçük yapımcılar, yönetmenler, yazarlar ve oyuncular asla Netflix'in kapsısından giremiyor." çıkışı yankı buldu. Sosyal medyada da özellikle son dizilerde aynı yüzlerin ve aynı hikayelerin olduğuna yönelik tepkiler artarken, Aydın'ın dizi sektörüyle ilgili eleştirileri de yeniden gündem oldu.

Magazin 2024-04-18 11:36:12

Doktora kabusu yaşattı, tahliye olur olmaz yaptığı 'pes' dedirtti!

Edirne'de Volkan Kuşçu, doktor B.B.Ö.'yü darbettiği gerekçesiyle tutuklandı. Hakkında açılan davanın ikinci duruşmasında tahliye edilen Kuşçu, aynı hekimi bu kez de sosyal medya üzerinden dizi repliğiyle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Edirne Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gürcan Altun, Kuşçu hakkında darp davasının yanı sıra tehditle ilgili ikinci davanın açıldığını söyledi.

Haber 2024-04-17 16:59:54

Gelin ve damadın ilk dansı korkunç bir şekilde bitti! Kendisini dansa kaptıran gelinin dizi çıkınca hastanelik oldu

Her gelin ve damat düğün günlerinin unutulmaz olmasını ister ve bir gelin de talihsiz bir tıbbi kazanın ardından kesinlikle unutulmaz bir gün geçirdi. Julie Benn ve Paul Richter çifti Pensilvaya'da yaptıkları düğün töreninde ilk dansları sırasında korkunç bir kaza yaşadı. Gelin Julie'nin ilk dans sırasında dizi çıkınca ikili soluğu hastanede aldı.

Trend 2024-04-17 13:42:25

Hazar Ergüçlü İnci Taneleri dizisi hakkında konuştu: Yılmaz Erdoğan'la...

İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, bir derginin kapağında yer aldı. Dizi ve karakteri hakkında konuşan Ergüçlü, "İnci Taneleri'nin senaryosu o kadar iyi ve Dilber öyle bir karakter ki hep yeni bir malzeme oluyor metinde" dedi.

Magazin 2024-04-14 15:31:42

Cannes tarzıyla dillere düşmüştü! Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek hastalığını açıkladı

Show Tv'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Nilay karakteri ile adından söz ettiren Feyza Civelek geçtiğimiz günlerde dizi ekibi ile Cannes'a gitmişti. Cannes tarzı hiç beğenilmeyen ünlü oyuncuya sosyal medyada 'Çok rüküşsün' yorumları yapılmıştı. Feyza Civelek şimdi de hastalık açıklamasıyla gündem oldu.

Magazin 13-04-24 12:57

Kazancıyla gündeme geliyordu! Merve Taşkın Türk erkeklerini seviyorum diyerek paylaştı

Geçtiğimiz aylarda müstehcenlik suçuyla yargılanan sonrasında beraat kararı çıkan sosyal medya fenomeni Merve Taşkın kazancıyla da gündeme geliyordu. Onlyfans sayesinde paraya para demeyen Taşkın bakın ne paylaştı.

Magazin 12-04-24 11:10

Cezaevinde olan Dilan- Engin Polat çiftinden bayram mesajı! Gün gelecek...

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi bir dizi suçlamayla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın tutuklulukları devam ediyor. Fenomen Dilan Polat'ın sosyal medya hesabından bayram mesajı yayınlandı.

Magazin 11-04-24 07:35

Son dakika: Bakan Fidan duyurdu: İsrail’e yönelik bir dizi yeni tedbir almayı kararlaştırdık

Son dakika: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye’nin Ürdün üzerinden Gazze’ye havadan yardım gönderme talebinin İsrail tarafından reddedilmesine ilişkin “İsrail’in açlıkla boğuşan Gazzelilere havadan yardım ulaştırma girişimimizi engellemesinin hiçbir bahanesi olamaz. Bu durum karşısında biz de İsrail’e yönelik bir dizi yeni tedbir almayı kararlaştırdık.” dedi.

Haber 08-04-24 19:17

Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ı gündemde! Oktay Kaynarca'nın Süleyman Çakır paylaşımı sosyal medyayı salladı

Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ı dizi yıllar önce bitmesine rağmen fanları tarafından unutulmuyor. Role hayat veren Oktay Kaynarca Süleyman Çakır'ın ölüm yıl dönümünü pas geçmedi.

Magazin 08-04-24 11:21

Bir dönemin aranan ismiydi... İsmet Özhan yıllar sonra ortaya çıktı!

Bir dönem podyumların aranan mankeni ve dizi ve sinema oyuncusu, İsmet Özhan uzun yıllar sonra Türker İnanoğlu'nun cenazesinde ortaya çıktı. Ünlü ismin son hali gündem oldu.

Magazin 06-04-24 16:08

Kızılcık Şerbeti dizisine yeni isim! Sevilay'ın kızını oynayacak

Gold Film'in Show TV için çektiği fenomen dizi Kızılcık Şerbeti her hafta büyük bir heyecanla izleniyor. Dizinin her sahnesi çok konuşuluyor. Dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Magazin 06-04-24 09:43

Önce ertelendi sonra iptal edildi! Tv8 telif engeline takıldı

Tv8'in yeni yayın dönemi için hazırlıklarına başladığı ve başrolünde Bülent İnal’ın yer alacağı dizi önce ertelendi sonra iptal edildi. Tv8 o dizinin fişini başlamadan çekti.

Magazin 05-04-24 10:06

Demet Evgar'lı Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyayı salladı! Seyirciden kaçmadı

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiriyor. Her bölümü sosyal medyanın gündemine oturan dizi bu defa çekim hatasıyla dikkat çekti. Demet Evgar'ın o sahnesi seyircinin gözünden kaçmadı.

Magazin 05-04-24 08:38

Üç Kız Kardeş dizisinin finaline geri sayım! Tarih belli oldu

Ekranların sevilen dizisi Üç Kız Kardeş final yapıyor. Yönetmenliğini Eda Teksöz'ün üstlendiği, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı Üç Kız Kardeş dizisi her cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. 3 sezondur ilgiyle izlenen dizi yakın zamanda son bölümüyle ekranlara veda edecek.

Magazin 03-04-24 18:36

Maddi sıkıntılar yaşamıştı... Nurseli İdiz'den Seçil Erzan göndermesi! Türkiye’nin başına çok daha büyük felaketler çıkarırdım

Türk sinema ve dizi oyuncusu Nurseli İdiz, sosyal medya paylaşımları ve değişimiyle adından söz ettirmişti. İdiz, katıldığı bir programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Oyuncu, Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü kazandığını ancak konservatuvarı tercih ettiğini belirtti.

Magazin 02-04-24 10:39

İnci Taneleri son bölüm neden yok? Dizi hakkında şaşırtan karar! Dizinin çekimleri yetişmeyince...

Ramazanda pavyon danslarına ara veren İnci Taneleri'nden şaşırtan karar... Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün başrolde olduğu İnci Taneleri 2 hafta ara vermek zorunda kaldı.

Magazin 02-04-24 07:21
ele

Kirli Sepeti'nden Bahar dizisine bomba transfer! Diziye Rengin'in eşi olarak dahil oluyor!

İzleyiciler tarafından oldukça merakla izlenen “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisi her hafta en çok izlenen dizi olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu.

Magazin 01-04-24 16:07

Sakla Beni dizisinin hayranlarına kötü haber! Final yapacağı tarih belli oldu

Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek'in başrollerini paylaştığı 'Sakla Beni' dizisinin final yapacağı tarih belli oldu. Dizi 26. bölümde ekrana veda edecek.

Magazin 30-03-24 15:35

Merve Boluğur ve Serdar Ortaç bir araya geldi! Pozlarına yorum yağdı

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur bu defa Serdar Ortaç ile bir araya geldi. İkilinin buluşma nedeni merak edilirken Merve Boluğur ve Serdar Ortaç'ın o karesi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 30-03-24 08:28

Bomba iddia... Finali öne çekildi! Ömer dizisinin final tarihi belli oldu

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar’ın başrollerini paylaştığı Ömer dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen dizinin final yapacağına dair iddialar gündeme gelmeye başladı. İddiaya göre; Ömer dizisinin final tarihi belli oldu.

Magazin 30-03-24 07:56

Yaprak Dökümü'nün Hayriye Hanımı Güven Hokna'dan yıllar sonra gelen 'Tuvalet' itirafı: Bu bayağı bir olay oldu

Efsane dizi Yaprak Dökümü'nde hayat verdiği Hayriye karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Güven Hokna katıldığı bir programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Hokna, çektiği bir dizi setinde tuvalet temizlediğini itiraf etti.

Magazin 29-03-24 10:49

Survivor All Star'da elenen isim kamera görüntüleri ile belirledi! Gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta eleme potasında yer alan Aleyna, Aysu, Berna ve Merve adada kalmak için düelloda bireysel performanslarını sergilediler. Nefes kesen eleme düellosunun ilk turunu Merve ve Berna kazanırken, Aysu ve Aleyna karşılaşmasında kazananı kamera görüntüleri belirledi. İnceleme sonucu adaya veda eden isim belli oldu.

Magazin 29-03-24 07:27

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'a döner mi? Mehmet Demirkol'a para itirafı

Yıllardır devam etmesiyle dizi tarihine adını yazan Arka Sokaklar'dan ayrılmasıyla sevenlerini üzen Şevket Çoruh ayrılık kararının sebebini açıkladı. "Borçlarım bitti" itirafı da dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 28-03-24 11:10

Türkiye'de böylesi bir daha zor görülür! Dava açmada rekor kırdı, eşine hayatı kabusa çevirdi: Anne, dayı, abi... Tüm aileye tek tek dava açtı

Eşinin altınları alarak evi terk etmesiyle hayatı alt üst olan Merve Kalaycı, asıl kabusu ise boşanma sürecinde yaşadı. Kocasının kendisi ve ailesi hakkında 70'e yakın dava açtığını söyleyen Kalaycı, her hafta duruşma duruşma gezip canından bezdiğini anlattı. Kocanın dava açma rekortmeni olduğunu söyleyen Avukat Ünal İzgi de "Özel uğraşıyor. Eline ne geçecek anlamak mümkün değil" diye konuştu.

Haber 28-03-24 07:57

Fenomen eşini 58 bıçak darbesiyle yaralayan sanık hakim karşısına çıktı

Üsküdar’da YouTuber olan eşi Merve Veziroğlu’nu 58 yerinden bıçaklayan Yunus Yıldırım hakim karşısına çıktı.

Yurthaber 27-03-24 14:06

Romatoid Artrit (İltihaplı Romatizma) nedir? Romatoid Artrit belirtileri ve tedavisi

İltihaplı romatizma ya da diğer adıyla romatoid artrit bir dizi otoimmün hastalıktır. Bu hastalıkta vücudun bağışıklık sistemi yanlışlıkla kendi dokularını hedef alarak eklem iltihabına (artrit) neden olur. Romatoid artrit, ankilozan spondilit, lupus ve psoriatik artrit gibi çeşitli iltihaplı romatizma türleri bulunmaktadır. Peki, romatoid artrit nedir, nasıl tedavi edilir?

Haber 25-03-24 20:20

Merve Taşkın sevgilisinden şiddet gördü! Fenomenin yaralı kolları ve bacakları gündemde... Tehlikeli yerlerime fazlasıyla vuruyordu

Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın sevgilisi tarafından uğradığı şiddeti paylaştı. Kanlar içindeki hallerini paylaşan Merve Taşkın "Burnumu yumrukluyor, cinsel organıma tekmeler atıyordu" dedi.

Magazin 25-03-24 07:05

Kurtlar Vadisi'nin yıldızı Tahsin Tonkuş sevenlerini üzdü! Son durağı huzurevi oldu

Birçok dizi ve filmlerde rol alan dizi, sinema tiyatro ve reklam oyuncusu Tahsin Tonkuş, şimdilerde ise huzurevinde yaşamını sürdürüyor.

Magazin 23-03-24 12:14

Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i yıllar sonra buluştu! Son hallerine yorum yağdı

Halit Ziya Uşak Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden televizyona uyarlanan Aşk- ı Memnu yayınlandığı dönemde damga vurmuştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Hazal Kaya'nın başrollerini paylaştığı dizi hâlâ popülerliğini koruyor. Aşk-ı Memnu'nun unutulmaz karakterleri Bihter ve Matmazel'i canlandıran Beren Saat ve Zerrin Tekindor yıllar sonra yeniden buluştu.

Magazin 21-03-24 09:36

Benim kocam Afgan diyerek paylaştı! Sosyal medyadan gelen eleştirilere böyle cevap verdi... Afganistan'a dönün diyorlar

TikTok'ta 'mervemollaoğlu' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Merve Mollaoğlu isimli bir kadın "Benim kocam Afgan" diyerek yaptığı paylaşımıyla 1 milyonu aşkın izlenmeye ulaştı. Afganistanlı bir kişiyle evlendiğini öğrenenlerin verdiği tepkilere sosyal medyadan cevap veren Mollaoğlu'nun sözleri dikkatleri çekti.

Trend 20-03-24 08:55

CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu mal varlığını açıkladı

CHP Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu mal varlığını açıkladı. Beşikçioğlu "Tüm mal varlığım, devlet memuriyetim (Devlet Tiyatroları), Tatbikat Sahnesi ile uzun yıllar emek verdiğim sinema ve dizi filmlerden sağladığım birikimle edinilmiştir." ifadelerini kullandı.

Haber 19-03-24 23:32

Acun Ilıcalı, 'Bir Survivor kadınının ayağı' diyerek paylaştı! Merve Aydın'ın ayağı sosyal medyayı salladı

Survivor All Star'ın iddialı isimlerinden biri olan Merve Aydın son dönemde hamilelik iddiaları ile gündeme gelmiş Acun Ilıcalı ise iddiaların doğru olmadığını söylemişti. Merve Aydın şimdi de ayağı ile sosyal medyada gündem oldu. Merve Aydın'ın yaralar içindeki ayağını Acun Ilıcalı, 'Bir Survivor kadınının ayağı' diyerek paylaştı. O gönderiye kısa sürede yorum yağdı.

Magazin 19-03-24 07:55

Merve Taşkın 216 bin TL kira ödediği lüks evinin terasında güneşlendi! O anları paylaştı

Fenomen Merve Taşkın sosyal medya paylaşımları kadar lüks yaşantısıyla da dikkat çekiyor. Taşkın son olarak lüks evinin kirasını paylaşarak terasında güneşlendiği anları takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 17-03-24 13:05

Kızılcık Şerbeti'nde ortalık yine karışacak! Doğa'ya bomba partner

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkı ile imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. İzleyenlerin tepkisi çekmeye başlayan dizi hakkında bomba bir gelişme yaşandı. Doğa'nın partneri belli oldu...

Magazin 15-03-24 08:39

Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun son haliyle şaşırttı! 'Bu Şehir Girdap Gülüm' performansı sosyal medyayı salladı

Bir döneme damga vuran efsane dizi Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Memati karakteriyle hafızalara kazınan Gürkan Uygun şimdi de son haliyle gündem oldu. Uygun, dizideki ikonik sahnelerinden biri olan 'Bu Şehir Girdap Gülüm' şarkısını yeniden seslendirdi. Ünlü ismin performansı takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 14-03-24 09:32

Ramazanda kimler oruç tutmamalı? Hangi hastalığı olanlar oruç tutamaz?

Ramazan Müslümanlar için kutsal bir aydır. Oruç tutma, dua etme, sadaka verme ve manevi arınma gibi bir dizi ibadeti içerir. Bu ay süresince tutulan oruçlar, İslam'ın 5 temel ibadetinden biri olarak kabul edilir ve sağlık, sabır, dayanıklılık, bağışlama ve manevi gelişim gibi birçok fayda sağlar. Peki, ramazanda kimler oruç tutabilir kimler tutamaz?

Haber 13-03-24 20:53

Survivor'da Gizem ve Merve'nin barışmasından memnun olmayan Aleyna'nın bakışları dikkatlerden kaçmadı! Sosyal medyanın diline düştü

Survivor All Star'da Aleyna'nın Gizem'i Merve'yi yazması konusunda ikna etmesi sonucu yakın arkadaş olan Gizem ve Merve küsmüştü. Son bölümde Gizem ve Merve'nin sarılıp barıştığı anda ise Aleyna'nın bakışları dikkat çekti.

Magazin 13-03-24 10:15

Yaprak Dökümü'nün Hayriye Hanımıydı... Son hali görenleri şaşırttı! Oyuncunun beyaz saçlarına yorum yağdı: Aysel Gürel'e benzettim

Efsane dizi Yaprak Dökümü'nde hayat verdiği Hayriye karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Güven Hokna, 78 yaşını devirdi. Ünlü oyuncunun son halini görenler tanıyamadı. Sosyal medyada hayranları tarafından oyuncuya beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 12-03-24 11:33

Merve Taşkın babasının mezarını paylaşmıştı! Son pozuna gelen mesaj şoke etti

OnlyFans platformundan aylık 100 bin dolar kazandığını açıklayan fenomen Merve Taşkın paylaşımlarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde babasının mezarını paylaşan Taşkın gelen bir mesaja ilginç yanıt verdi.

Magazin 10-03-24 08:36

IP TV ve kaçak yayın kullananlar dikkat! Kendinizi bir anda savcı karşısında bulabilirsiniz

Dizi, film ya da maç izleme hizmeti veren yasal platformları kaçak bir şekilde sunan bazı mecralar bulunuyor. Uzmanlar, kaçak yayınların izlendiğinin tespiti halinde, 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile karşı karşıya kalınabileceği konusunda uyarıyor.

Finans 09-03-24 15:19

Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sına yeni partner geliyor!

Fenomen dizi 'Kızılcık Şerbeti'nde her hafta olay üzerine olay yaşanıyor, tansiyon hiç düşmüyor. Dizide 'Doğa' karakterinin hikâyesi merak konusu olmuştu. Sevenlerinin artık yüzünün gülmesini istediği karaktere yakında yeni bir partner geliyor.

Magazin 09-03-24 11:35

'Survivor 2021' yarışmacısı Merve Aydın sessiz sedasız evlendi! İşte düğünden kareler...

Bir dönem Survivor'da yarışan 29 yaşındaki basketbolcu Merve Aydın, uzun zamandır aşk yaşadığı Yunus Özbek ile Mersin'de nikâh masasına oturdu.

Magazin 08-03-24 10:25

Game Of Thrones'in yaratıcılarından! '3 Cisim Problemi' dizisi için geri sayım başladı... Bütçe rekoru kırdı: Bölüm başı 20 milyon dolar

Başrollerinde Jess Hong,Liam Cunningham ve Eiza Gonzalez'in yer aldığı '3 Cisim Problemi' dizisi için geri sayım başladı. Bilim kurgu türündeki dizi 21 Mart'ta Netflix'te sevenleriyle buluşmaya hazırlanırken ilk fragmanı da kullanıcıların ilgisini çekti.

Trend 07-03-24 15:45

5 Kasım'da cezaevine gönderilmişti! Dilan Polat dosyasında son durum ne? 'İddianame, MASAK raporu...'

Lüks hayatını ve pahalı harcamalarını göze sokarak tanınan fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın aralarında bulunduğu 12 şüpheli 5 Kasım günü tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi bir dizi suçlamayla tutuklanan Polat ailesinin tutukluluğu devam ediyor. Dilan Polat dosyasında ki son durumu Gazeteci Emrullah Erdinç açıkladı.

Magazin 07-03-24 11:42

Korkma Ben Yanındayım dizi ekibini şoke eden olay! Dizi dünyasında görülmemiş bir durum yaşandı

Now TV'nin yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım'ın setinde yaşanan durum dizi ekibini çok şaşırttı. İlk bölümü cumartesi akşamı yayın hayatına başlayacak olan dizi ekibi bu sektörde daha önce görülmemiş bir durumla karşı karşıya kaldı. İşte detaylar...

Magazin 06-03-24 19:06

Merkezefendi Belediyesi 8 Mart’a özel etkinlikler düzenleyecek

Merkezefendi Belediyesi ile Denizli Kadın Platformu işbirliğinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla bir dizi etkinlik düzenleniyor.

Yurthaber 06-03-24 14:48

La Pasion Turca'dan ilk fragman geldi! İlker Kaleli'nin ateşli sahneleri sosyal medyayı salladı

Başrollerini İlker Kaleli ve Maggie Civantos'un paylaştığı İspanyol yapımı dizi La Pasión Turca'dan ilk fragman yayımlandı. İlker Kaleli'nin oyunculuğu ve ateşli sahneleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-03-24 07:40

Kızılcık Şerbeti'nin senaristi Zeynep Gür 'izleyici bilmiyor' diyerek açıkladı! Dizinin ismi aslında...

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç ve Müjde Uzman gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin senaristi Zeynep Gür Kızılcık Şerbeti hakkında bilinmeyenleri anlattı ve dizi için ilk düşündüğü ismi açıkladı.

Magazin 05-03-24 15:31

Sosyal medyada Merve Aydın'ın hamile olduğu iddiası vardı! Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor 2024 All Star'da yarışmacılardan Merve Aydın'ın hamile olduğu iddiaları bir süredir sosyal medyada gündemde. Merve Aydın'ın hamile olduğu yönündeki dedikoduları Demet Akalın Acun Ilıcalı'ya sordu.

Magazin 05-03-24 15:11