Merve Çağıran Haberleri Ve Son Dakika Merve Çağıran Haberleri

Merve Çağıran Haberleri Ve Son Dakika Merve Çağıran Haberleri

Merve Çağıran 10 Kasım 1992 yılında Balıkesir’de doğdu. Balıkesir’den ailesiyle birlikte taşınan sanatçı çocukluğunu İzmir’de geçirdi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini İzmir’de tamamladı. Küçüklüğünden beri oyunculuk hayali olan Merve Çağıran, Akademi 35 Buçuk Sanat Evi’nde eğitim aldı. 2010 yılında Tek Türkiye adlı diziyle ilk kez kamera karşısına geçti. Merve Çağıran’ın rol aldığı dizi ve filmler arasında Elde Var Hayat, Farklı Desenler, Şafkat Tepe, Ekip 1-Nizama Adanmış Ruhlar, Ötesiz İnsanlar, Hıyanet Sarmalı, Küçük Gelin, Kaçak Gelinler, Bizim Hikaye, Tatlı Küçük Yalancılar, Aşk Kaybedenler Kulübü Yolda, Çarpışma, Bozkır, Kalp Atışı, Fi, İkimizin Yerine, Aşk Laftan Anlamaz yerini aldı. Oyuncu özellikle 2015’teki TAtlı Küçük Yalancılar dizisi ile çıkış yaşamıştır.

Merve Çağıran Haberleri

Kalp Yarası'nın yıldızı Merve Çağıran iddialı pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Beğeni butonu çöktü

Son olarak Kalp Yarası dizisinde hayat verdiği 'Hande Varoğlu' karakteri ile adından söz ettiren güzel oyuncu Merve Çağıran son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin iddialı pozlarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Magazin 15-12-2023 14:00

Merve Çağıran dar gelen bikinisiyle paylaştı! Fit vücuduna övgü yağdı

Bozkır ve Aşk Laftan Anlamaz gibi yapımlarla izleyicilerin karşısına çıkan Merve Çağıran, bikinili pozlarıyla yürek hoplattı. Fit vücuduyla dikkat çeken ünlü oyuncuya övgü mesajları yağdı.

Magazin 22-05-2023 00:11

Taçsız Prenses'in Evgin'i İsmail Hacıoğlu'nun sevgilisi bakın kim çıktı! Muhteşem Yüzyıl'ın yıldızıymış

İsmail Hacıoğlu, ekranların yeni dizisi Taçsız Prenses'de 'Evgin' rolüne can verecek. FOX ekranlarında başlayacak dizinin başrolünde yer alan İsmail Hacıoğlu'nun kendisi gibi oyuncu bir sevgilisi bulunuyor. Bir dönemin efsane dizisi Muhteşem Yüzyıl'da da rol alan bu isimi görenler şaşırıyor. İşte İsmail Hacıoğlu'nun oyuncu sevgilisi...

Magazin 10-01-2023 19:44

Oyuncu Merve Çağıran bikinili pozunu paylaştı! Fit vücuduyla yürek hoplattı

Kalp Yarası, Çocuk, Aşk Laftan Anlamaz, Kalp Atışı gibi projelerde yer alan Merve Çağıran, tatil pozuyla olay oldu. Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Çağıran, bikinili pozuyla görenleri büyüledi.

Magazin 01-09-2022 15:18

Merve Çağıran

Merve Çağıran Hakkındaki Haberler Mynet'te. Merve Çağıran Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Çınar'ı Olgun Toker'in eski sevgilisi bakın kim çıktı! Kalp Yarası'nın yıldızı ile birlikteymiş

Olgun Toker, Annenin Sırrıdır Çocuk dizinde canlandırdığı Çınar karakteriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Dizi, her yeni bölümüyle Twitter'da gündem olmayı başarırken İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk ve Selin Yeninci ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu Olgun Toker'in özel hayatına ilişkin bir detay ortaya çıktı. Olgun Toker ATV'nin Şubat ayında final yapan dizisi Kalp Yarası'nın başrol oyuncularından biri ile geçmişte aşk yaşamış. İşte merak edilenler...

Magazin 11-05-2022 13:29

Kalp Yarası 11. bölüm fragmanı yayınlandı! Yüreğim yanıyor

Kalp Yarası 11. bölümden beklenen fragman yayınlandı. Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran’ın yer aldığı Kalp Ağrısı 11. bölüm fragmanına Ferit’in, “yüreğim yanıyor” sözleri damga vuruyor.

Magazin 07-09-2021 15:34

Kalp Yarası 2. bölüm fragmanı yayınlandı: Hande Ferit'in önünde başına silah dayıyor!

Geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile Atv ekranlarında seyirci karşısına çıkan 'Kalp Yarası' dizisi ilk bölümü izleyiciden tam not almayı başardı. Başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizide ele alınan aşk hikayesi ekran başındakileri derinden etkilerken yeni bölüm merak konusu olmuştu. Sevilen dizi Kalp Yarası'nın 2. bölüm fragmanı yayınlandı...

Magazin 05-07-2021 11:00

Kalp Yarası'nın Hande'si, Merve Çağıran kimdir? Nereli ve kaç yaşında? İşte Merve Çağıran'ın oynadığı diziler...

Kalp Yarası dizisinde Hande karakterine hayat veren Merve Çağıran'ın kim olduğu ve hangi dizilerde oynadığı merak konusu oldu. Merve Çağıran asıl çıkışını Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile gerçekleştirdi. Peki Kalp Yarası'nın Hande'si, Merve Çağıran kimdir? Nereli ve kaç yaşında? İşte Merve Çağıran'ın oynadığı diziler...

Magazin 28-06-2021 16:26

Kalp Yarası dizisi nerede çekiliyor? İşte Kalp Yarası dizisinin oyuncuları ve karakterleri

ATV ekranlarında bugün itibariyle ilk bölümü yayınlanan yeni dizi Kalp Yarası, 28 Haziran Pazartesi günü ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Dizinin oyuncu kadrosunda Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel gibi isimlerin yer aldığı Kalp Yarası dizisi, henüz yayınlanmadan bile pek çok kişi tarafından merak edildi. Peki ATV ekranlarının yeni dizisi Kalp Yarası nerede çekiliyor? Sevilen dizinin çekim yeri neresi? İşte ayrıntılar...

Magazin 28-06-2021 15:15

Yılın çifti göze geldi: İsmail Hacıoğlu- Merve Çağıran çifti ayrıldı!

Uzun süredir birliktelik yaşayan Merve Çağıran- İsmail Hacıoğlu çifti yollarını ayırdı. 1,5 senedir aşk yaşayan ünlü çiftin anlaşmalı olarak ayrıldıkları öne sürüldü. Yolarını ayırsan çiftin sosyal medyadan birlikte çekindikleri tüm fotoğrafları silmeleri de dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 26-05-2021 09:22

Merve Çağıran yeni dizisi için imaj tazeledi

Merve Çağıran, yeni dizisi için hazırlıklara başladı. Kalp Yarası dizisiyle iddialı bir dönüş yapmaya hazırlanan oyuncu imaj değişikliğine gitti.

Magazin 23-04-2021 22:09

Merve Çağıran ekrana geri dönüyor

Merve Çağıran çok bekletti ama yeni dizi müjdesi geldi! Genç oyuncu, atv’nin yeni sezon için hazırladığı Kalp Yarası dizisiyle el sıkıştı.

Magazin 20-04-2021 09:36

İsmail Hacıoğlu, Merve Çağıran çiftinden yeni paylaşım

İsmail Hacıoğlu, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Merve Çağıran ile birlikte ayna karşısında poz verdi. Çiftin aşklarını gözler önüne serdiği gönderiye beğeni yağdı.

Magazin 01-03-2021 10:36

Merve Çağıran'dan İsmail Hacıoğlu paylaşımı: Tatlı bela

Merve Çağıran, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi İsmail Hacıoğlu ile birlikte çekilen karesini sosyal medya hesabından yayınladı.

Magazin 05-01-2021 15:58

Merve Çağıran'dan İsmail Hacıoğlu paylaşımı

Merve Çağıran, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi İsmail Hacıoğlu'nun fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Çağıran'ın "Ne güzel gözler" notuyla yaptığı paylaşım çok sayıda beğeni aldı.

Magazin 04-09-2020 10:38

Merve Çağıran'la aşkını ilan eden İsmail Hacıoğlu'ndan açıklama: İki genç insanı linç etmeye kalkıyorsunuz

Yakın zamanda eşi Duygu Kumarki'den boşanan İsmail Hacıoğlu, eski rol arkadaşı Merve Çağıran’la olan ilişkisini sosyal medyadan duyurmuştu. Yapılan kötü yorumların üzerine İsmail Hacıoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla cevap verdi. İsmail Hacıoğlu paylaşımında "Asla üçüncü bir kişiden ötürü değil, karşılıklı anlaşarak boşandığımız bu süreçten sonra umutla yaşadıklarım" notunu yazdı.

Magazin 10-08-2020 21:19

İsmail Hacıoğlu’nun sevgilisi Merve Çağıran kimdir? Merve Çağıran kaç yaşında ve nereli? Merve Çağıran’ın hayatı!

Dans eğitmeni eşi Duygu Kumarki ile anlaşmalı olarak 20 gün önce boşanan İsmail Hacıoğlu, Çocuk dizisindeki partneri Merve Çağıran ile yeni bir aşka yelken açtı. Çiftin ilişkilerini sosyal medyada paylaştıkları bir fotoğrafla duyurmaları üzerine Merve Çağıran kimdir sorusu sorulmaya başlandı.

Magazin 10-08-2020 13:00

İsmail Hacıoğlu ve Merve Çağıran aşklarını ilan etti

Kısa süre önce ikinci evliliğinden de boşanan oyuncu İsmail Hacıoğlu, meslektaşı Merve Çağıran ile aşk yaşamaya başladı. Ünlü oyuncu Hacıoğlu, Instagram'dan yeni sevgilisiyle ilk fotoğrafını paylaştı.

Magazin 09-08-2020 21:53

Merve Çağıran Çocuk dizisinde hangi rolde oynuyor? İşte Akça karakteri

Star’ın yeni dizisi, 1441 Productions imzasını taşıyan Çocuk’un başrol oyuncularından Merve Çağıran, şimdiden merak uyandıran projeyi ve canlandırdığı karakteri anlattı.

Magazin 30-08-2019 22:53

Merve Çağıran: Eski sevgilimle arkadaşız

Güzel oyuncular Hande Doğandemir ve Merve Çağıran, önceki gece Cihangir’de objektiflere yansıdı. Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlayan Merve Çağıran, geçtiğimiz günlerde ödül alan eski sevgilisi Gazapizm (Anıl Acar)’la ilgili sorulara, “Tebrik ettim, konuştuk. Artık biz arkadaşız” dedi

Magazin 13-12-2018 09:47

Koyu sohbet

Merve Çağıran, önceki gün sevgilisi Ali Burak Ceylan ile Etiler’deydi.

Magazin 09-01-2018 10:23

Merve Çağıran flaşlar patlayınca çıldırdı

Merve Çağıran önceki gece herkesi şaşırttı. ‘Çi’ dizisinde oynayan Armağan Oğuz ile Cihangir’deydi

Magazin 22-12-2017 16:09

İşte Cem Yılmaz'ın yeni aşkıyla ilk fotoğrafı

Cem Yılmaz konuk oyuncu olduğu 'Fi' dizisinde genç meslektaşı Merve Çağıran ile tanışmış ve aşk yaşamaya başlamıştı. Yeni sevgililer önceki akşam ilk kez ortaya çıktı.

Magazin 29-04-2017 11:38

Cem Yılmaz ve Merve Çağıran yan yana

Cem Yılmaz'ın, konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçtiği 'Fi'nin setinde Merve Çağıran ile yakınlaştığı öne sürülmüştü.

Magazin 28-04-2017 13:38

Merve Çağıran: 'Çekmek için kimden izin aldınız?'

Şovmen Ali Biçim, 'Aşk Laftan Anlamaz' dizisinin 'İpek'i Merve Çağıran ile Karaköy'de objektiflere takıldı.

Magazin 03-12-2016 15:41