Merve Oflaz Haberleri Ve Son Dakika Merve Oflaz Haberleri

Merve Oflaz Haberleri Ve Son Dakika Merve Oflaz Haberleri

23 Mayıs 1988 İstanbul doğumlu Merve Oflaz, 2005 yılında liseyi bitirdikten sonra İngilizce öğretmeni olma hayaliyle hazırlandığı sınavı geçemeyince yüzme ve tenis antrenörlüğü yaptı. 2008'de Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nu kazanan Oflaz, okula devam ederken "Var mısın? Yok musun?" yarışmasında 80 bin TL aldı. 2010-2011 Survivor tarihinde tek kadın şampiyon olduktan sonra dikkat çeken Oflaz, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Ayşe Hatun rolünü başarıyla canlandırdı. Ardından "Kalbim 4 Mevsim" dizisinde başrol oynadıktan sonra 2012 tarihinde çocuklar için yapılan bir yarışmada sunucu olan Oflaz, reklam yüzü olmayı da başardı. Oyunculuk yapmaya karar vererek drama ve diksiyon eğitimlerini alan Merve Oflaz, "Not Defteri" ve "Güzel Köylü" dizilerinde oynadıktan sonra 2017'de "Arka Sokaklar" dizisinde Bahar Komiser isimli karakteri canlandırdı.

Merve Oflaz Haberleri

Şeffaf kıyafetiyle dans etti! Merve Oflaz gelen yorumlara kızdı! Terbiyesiz hadsiz...

Survivor yarışmasında birinci olduktan sonra ününe ün katan oyuncu Merve Oflaz iç çamaşırının göründüğü şeffaf elbisesiyle dans ettiği anları paylaştı. Oflaz'ın o anlarına eleştirel pek çok yorum geldi.

Magazin 20-10-2023 15:35

Survivor şampiyonu Merve Oflaz aşk orucunu bozdu! Yeni sevgilisini sosyal medyada ilan etti

Survivor yarışmasının ilk kadın şampiyonu olan Merve Oflaz, yarışmanın ardından rol aldığı diziler ve özel hayatıyla sık sık gündem oldu. Sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken ünlü isim Allan Hakko ile iki yıllık ilişkisini geçtiğimiz sene bitirmişti. Aşk orucunu bozan Merve Oflaz yeni sevgilisini ilan etti.

Magazin 27-07-2023 12:05

Transparan giyen Merve Oflaz bikinili pozuyla nefes kesti! ''Bu yazın en seksi kadını''

Survivor yarışmasının ilk kadın şampiyonu olan Merve Oflaz yarışmanın ardından sevilen dizilerde boy gösterdi. Aynı zamanda sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Oflaz tatil pozlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Transparan giyen ünlü ismin bikinili pozları takipçilerini adeta mest etti.

Magazin 11-07-2023 08:40

Transparan giyen Merve Oflaz göğüs dekolteli pozuyla nefes kesti

Survivor yarışmasının ilk kadın şampiyonu olan Merve Oflaz yarışmanın ardından sevilen dizilerde rol aldı. Aynı zamanda sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Merve Oflaz Bodrum tatilinde transparan giyip dekolteli poz verdi.

Magazin 05-06-2023 09:48

Merve Oflaz bikinili pozlarını peş peşe paylaştı! Beğeni butonu çöktü

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Merve Oflaz iddialı ve cesur pozlarıyla takipçilerinden tam not alıyor. Adını Var Mısın Yok Musun yarışmasıyla duyuran Ardından Survivor'a katılarak birinci olan Oflaz deniz sezonunu açtı ve bikinili pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 22-05-2023 15:16

Merve Oflaz'ın sütyenli tarzı olay! Göğüs dekoltesine beğeni yağdı

Sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan Merve Oflaz iddialı ve cesur pozlarıyla beğeni topluyor. Adını Var Mısın Yok Musun yarışmasıyla duyuran Ardından Survivor'a katılarak birinci olan Merve Oflaz dekolteli pozlarıyla takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 13-05-2023 08:43

Survivor şampiyonu Merve Oflaz dekolteli pozuyla büyüledi! Takipçileri kayıtsız kalamadı

Var Mısın Yok Musun yarışmasıyla adını duyuran ardından Survivor'a katılarak birinci olan Merve Oflaz sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Merve Oflaz bu defa siyah derin göğüs dekolteli elbisesiyle poz verdi. Ünlü ismin cesur pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 05-05-2023 12:43

Survivor şampiyonu Merve Oflaz göğüs dekolteli poz verdi! Bu güzellik halis mi

Var Mısın Yok Musun yarışmasıyla ün kazanan ardından Survivor'a katılan Merve Oflaz yarıştığı ilk yılda şampiyon olmuştu. Daha sonra farklı dizilerde rol alan Merve Oflaz sosyal medya hesabından pozlarını paylaştı. Ünlü ismin göğüs dekolteli pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 18-04-2023 21:27

Survivor şampiyonu Merve Oflaz dekoltesiyle mest etti! Aile'nin yıldızı dayanamadı

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor ile tanınan Merve Oflaz yarıştığı ilk yılda şampiyon olmuştu. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Merve Oflaz dekolteli pozlarıyla adeta büyüledi.

Magazin 08-04-2023 16:20

Merve Oflaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor ile ünlenen Merve Oflaz, MasterChef'te!

Merve Oflaz, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de bu akşam ekrana gelecek olan MasterChef Ünlüler yarışmasına konuk oldu. Survivor'da birinci olduktan sonra oyunculuk kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Merve Oflaz, MasterChef'te hünerlerini sergiledi. Peki, Merve Oflaz kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi...

Magazin 14-01-2023 17:33

Merve Oflaz göğüs dekolteli pozuyla bakana yeniden baktırdı! Takipçileri kayıtsız kalamadı

Survivor'ın ilk kadın şampiyonu olan Merve Oflaz, güzelliği ve kabiliyeti nedeniyle kısa sürede ekranların sevilen yüzlerinden biri oldu. Arka Sokaklar ve Muhteşem Yüzyıl gibi yapımlarda rol alan Merve Oflaz, cesur Instagram paylaşımlarına bir yenisi daha ekledi.

Magazin 15-12-2022 16:58

Survivor'ın ilk kadın şampiyonu Merve Oflaz'ın süper minili pozuna beğeni yağdı! 'Hastanız Merve'

Var mısın Yok musun yarışmasından sonra katıldığı Survivor'dan şampiyon olarak ayrılan Merve Oflaz, Arka Sokaklar dizisinde Bahar karakterine hayat vermişti. Sosyal medyada epey aktif olan Merve Oflaz, süper minili Madrid pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 04-11-2022 15:12

Merve Oflaz'dan kasık dekoltesi! Hande Sarıoğlu 'Az kalsın ön bölgesi görünecek' diyen takipçiye patladı

Survivor yarışmacısı ve oyuncu Merve Oflaz, kasık bölgesindeki dekoltesiyle sosyal medyayı salladı. Merve Oflaz'ı gören Hande Sarıoğlu arkadaşına iltifatta bulunurken, bir takipçinin ise 'Az kalsın ön bölgesi görünecek, edepsizlik' diyen takipçiye de fena patladı.

Magazin 21-10-2022 08:07

Arka Sokaklar'dan ayrılan Merve Oflaz'ın kısmeti açıldı! İki dizi birden

Survivor ile tanınan Merve Oflaz'ın yeni dizi projeleri belli oldu. Arka Sokaklar'dan ayrılan Merve Oflaz yeni sezonda iki dizide birden yer alacak. Güzel oyuncu Zengin Kız dizinin dışında Disney Plus için de anlaşma yaptı.

Magazin 26-08-2022 12:53

Merve Oflaz renkli bikinisiyle poz verdi! Fit vücuduyla adeta şov yaptı

Son zamanların popüler isimlerinden biri olan Merve Oflaz, tatil karelerini takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Bu defa renkli bikinisiyle pozunu paylaşan Oflaz, fit vücuduyla Instagram'ı salladı.

Magazin 26-08-2022 00:09

Merve Oflaz mayolu poz verdi! Fit vücudu olay oldu

Merve Oflaz seneler önce yayınlanan 'Var mısın Yok musun?' isimli yarışma programına katıldı ve bunun ardından Survivor'a da katılarak birinciliği elde etti. İlerleyen zamanlarda çeşitli ekran önü projelerinde de yer alan Oflaz, son zamanlarda sosyal medyada bir hayli aktif.

Magazin 17-08-2022 16:36

Survivor Merve Oflaz derin dekolteli elbisesiyle poz verdi! Güzelliği baş döndürdü...

Survivor yarışmasıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran ve Survivor tarihinin ilk kadın şampiyonu olan Merve Oflaz, sosyal medya pozlarıyla kasıp kavurmaya devam ediyor. Her fırsatta muhteşem güzelliğini ve fit vücudunu takipçilerinin beğenisine sunan Oflaz, son pozlarıyla baş döndürdü. Yeşil dekolteli elbisesiyle dikkat çeken Oflaz'ın pozlarına yorum yağdı.

Magazin 05-08-2022 12:10

Survivor Merve Oflaz minicik üstüyle göğüslerini kapatarak poz verdi! Taş mısın be kadın!

Survivor yarışmasıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran Merve Oflaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak beyazlar içinde bir kombinle derin dekoltesini sergileyen güzel oyuncu Merve Oflaz paylaşımıyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 02-08-2022 09:35

Eski Survivor Merve Oflaz bikinili tekne pozlarıyla yürek hoplattı! Yine ateş ediyorsun

Eski Survivor yarışmacısı ve Survivor şampiyonu Merve Oflaz, özel hayatıyla ilgili yaptığı cesur paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Her paylaşımıyla ayrı bir olay yaratan güzel isim, son olarak bikinisiyle tekne pozlarıyla adından söz ettirdi. Merve Oflaz'ın cesur pozlarına takipçileri beğeni yağdırdı.

Magazin 05-07-2022 14:17

Eski Survivor yarışmacısı Merve Oflaz bikinili pozlarıyla yürek hoplattı! Harika gözüküyorsun

Survivor yarışmasıyla adını tüm Türkiye'ye duyurmayı başaran güzel oyuncu Merve Oflaz, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini mest etmeye devam ediyor. Cesur pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu, son olarak bikinili pozlarıyla adeta herkesi mest etti. Merve Oflaz'ın bu pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 26-06-2022 11:05

Merve Oflaz bikinili pozunu paylaştı! Karın kaslarıyla şov yaptı

İş insanı Allan Hakko ile bir süredir ilişki yaşayan eski oyuncu Merve Oflaz, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Pozlarıyla sosyal medyada da oldukça konuşulan Oflaz, bikinisiyle adeta şov yaptı.

Magazin 07-06-2022 18:11

Merve Oflaz leopar desenli bikinisiyle adeta şov yaptı! Amazon gibi uçsuz bucaksızsın

Eski Survivor şampiyonu Merve Oflaz, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerinin nefesini kesmeye devam ediyor. Sevgilisi Allan Hakko ile tatile çıkan ve her bulduğu anı sevenleriyle paylaşan Merve Oflaz, son pozuyla resmen yürek hoplattı. Leopar desenli bikinisiyle video paylaşan Oflaz, adeta şov yaptı.

Magazin 01-06-2022 15:11

Survivor'da yemek çaldığını açıklamıştı! Merve Oflaz bikinili pozlarıyla büyüledi: Gözlerimiz bayram etti

2010 yılında katıldığı Survivor yarışmasında şampiyon olan ve tek kadın şampiyon ünvanıyla herkes tarafından tanınan Merve Oflaz, sosyal medya hesabından cesur paylaşımlarıyla takipçilerini mest etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Survivor adasıyla ilgili yaptığı itiraflarla gündeme gelen Merve Oflaz, şimdilerde sevgilisi Allan Hakko ile çıktığı tatilden bikinili pozlarını paylaşıyor.

Magazin 30-05-2022 16:07

Merve Oflaz aşka geldi! Sevgilisi Allan Hakko ile paylaşım yaptı

'Var mısın Yok musun?' yarışmasının ardından Survivor'a katılan ve birinci olarak tamamlayan Merve Oflaz, birçok dizi projesinde yer aldı. Uzun soluklu dizi Arka Sokaklar'da da boy gösteren Oflaz son zamanlarda sosyal medyada oldukça aktif.

Magazin 27-05-2022 23:39

Merve Oflaz karın kaslarını gösterdi! Merve hanım çok güzelsiniz

Survivor ile ün kazanan ve sonrasında rol aldığı başarılı projelere ününü devam ettiren Merve Oflaz bir süredir iş insanı Allan Hakko ile aşk yaşıyor. Sosyal medyada aktif olan Oflaz, paylaşımlarıyla gündeme geliyor.

Magazin 18-05-2022 10:33

Merve Oflaz'dan mini şortlu poz! Kalem gibi

Oyuncu Merve Oflaz düzgün fiziği ve Instagram pozlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son zamanlarda adeta fenomen haline gelen Oflaz, mini şortlu pozuyla büyüledi.

Magazin 13-05-2022 22:32

Tek kadın şampiyon Merve Oflaz'dan flaş Survivor itirafı! İkinci gidişimde mobbing yapıldı

2008 yılında katıldığı Survivor yarışmasında şampiyon olarak, bugüne kadar yarışmada tek kadın şampiyon olma başarısını gösteren Merve Oflaz flaş açıklamalarda bulundu. Youtube'da katıldığı bir programda gelen soruları yanıtlayan Merve Oflaz, Survivor'a ikinci gidişinde kendisine mobbing yapıldığını belirtti.

Magazin 12-05-2022 13:51

Merve Oflaz'dan mini şortlu poz! Çiçeklerden daha güzelsin

Arka Sokaklar, Muhteşem Yüzyıl gibi fenomen dizilerde rol almış olan Merve Oflaz son zamanlarda özel hayatıyla ve Instagram pozlarıyla gündeme geliyor. Merve Oflaz, mini şortuyla ellerinde çiçeklerle poz verdi.

Magazin 24-04-2022 16:03

Allan Hakko ile aşk yaşayan Merve Oflaz'dan mini şortlu paylaşım!

Merve Oflaz, bir zamanlara damga vuran Var Mısın Yok Musun yarışmasının ardından 2010-2011 sezonunda Survivor Kadınlar Erkekler yarışmasına katılmış ve yarışmayı birinci olarak tamamlamıştı. Şimdilerde Allan Hakko ile aşk yaşayan Merve Oflaz, mini şortlu paylaşım yaptı.

Magazin 19-04-2022 22:01

Dila Tarkan evlendi! Düğün salonu ünlüler geçidine döndü

Fenomen Dila Tarkan, üç senedir aşk yaşadığı Dağhan Doğruer ile evlendi. Aile üyeleri ve dostların katıldığı kutlama adeta ünlüler geçidine döndü.

Magazin 27-03-2022 09:48

Arka Sokaklar'ın Bahar'ı Merve Oflaz otel odasında derin yırtmaçlı elbisesiyle poz verdi

Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Arka Sokaklar’ dizisinde Bahar komiser karakterine hayat veren Merve Oflaz sevgilisi Allan Hakko ile yakın bir arkadaşlarının düğün törenine katıldı. Oflaz, yırtmaçlı elbisesiyle dikkat çekti.

Magazin 20-08-2021 16:10

Arka Sokaklar'ın Bahar Komiseri Merve Oflaz'dan sevgilisine özel paylaşım!

Ünlü oyuncu Merve Oflaz aktif olarak kullandığı Instagram hesabından sevgilisi Allan Hakko'nun doğum gününü kutladı. Romantik paylaşım yapan Oflaz'ın fotoğrafına binlerce beğeni geldi.

Magazin 05-06-2021 10:09

Merve Oflaz kaç yaşında ve evli mi? İşte koronaya yakalanan Merve Oflaz’ın sağlık durumu

Arka Sokaklar’ın yıldızlarından Yüsra Geyik'in yeni tip koronavirüse yakalanmasının arkasından onunla aynı karavanı kullanan oyuncu Merve Oflaz’ın da Kovid testi pozitif çıktı. Karantinaya alınan Merve Oflaz’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı.

Magazin 25-03-2021 12:31

Arka Sokaklar oyuncusu Merve Oflaz koronavirüse yakalandı

Arka Sokaklar oyuncusu Yüsra Geyik'in koronavirüse yakalanmasının ardından onunla aynı karavanı kullanan oyuncu Merve Oflaz da koronaya yakalandı. Karantinaya alınan oyuncunun tedavisine başlandı.

Magazin 24-03-2021 20:12

Merve Oflaz ve Allan Hakko çiftinden aşk pozu

Oyuncu Merve Oflaz, bir süredir aşk yaşadığı iş insanı sevgilisi Allan Hakko ile Uludağ'a tatile gitti. Hakko ile snowboard yapan Oflaz, aşk pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Magazin 08-02-2021 17:20

Merve Oflaz: Tutanak tutup, buradan ayrılacağız

Oyuncu Merve Oflaz ile iş insanı sevgilisi Allan Hakko, önceki gün Etiler Polis Karakolu'nda objektiflere yansıdı. Hakko, "Merve'nin aracının cam tavanına taş geldiği için karakola geldik. Tutanak tutacağız" derken, Oflaz ise, "Araca tutanak tutup, buradan ayrılacağız" ifadelerini kullandı.

Magazin 18-11-2020 17:00

Merve Oflaz ive Allan Hakko yine yakalandı

Aşk yaşadıkları iddia edilen Merve Oflaz ile Allan Hakko, önceki akşam Etiler'de objektiflere yansıdı. İkili, muhabirlerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Magazin 26-10-2020 17:09

Challenge Accepted akımı nedir? Challenge Accepted akımı ne anlama gelir? Türkiye’den Challenge Accepted hareketine katılan ünlü isimler!

Tüm dünyada hızlı bir şekilde challenge accepted etiketi tamamen bir kadın harekete olarak gözükse de aslında; cinsiyet eşitsizliğine karşı yapılan bir akımdır. Kadına şiddet ve taciz olaylarının her geçen gün artması üzerine seslerini duyurmak için başlatılan meydan okumada yayınlanan siyah-beyaz fotoğraflar ile yeni bir farkındalık yaratılıyor. Challenge accepted etiketi başta meme kanserine dikkat çekmek için oluşturulsa da zaman içerisinde tüm kadınsal sorunları ifade eden bir noktaya geldi.

Magazin 27-07-2020 18:01

Merve Oflaz: 10 sene önce doğum günümü ıssız adada tek başıma kutladım

2010 yılında Survivor yarışmasında yer alan Merve Oflaz'dan nostaljik paylaşım! Yarışmayı kazanan ilk ve tek kadın olan Oflaz, bu yapımın ardından da büyük popülerlik kazanmıştı.

Magazin 23-05-2020 15:20

Arka Sokaklar setinde olay! Survivor şampiyonu Merve Oflaz dayak yedi

2010 yılında yayınlanan Survivor yarışmasında şampiyon olarak adını milyonlara duyurmayı başaran Merve Oflaz, rol aldığı Arka Sokaklar dizisinin setinde dayak yediğini anlattı.

Magazin 16-09-2019 09:31

Arka Sokaklar'ın Bahar Komiseri Merve Oflaz'ın tatil paylaşımı yıktı geçti!

Survivor 2010'da şampiyon olan Merve Oflaz'ın sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım, takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 20-08-2019 09:40

Survivor şampiyonuna eskort kabusu! Şantajcılara rekor hapis istemi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Sezen Aksu, Tamer Karadağlı, Erdal Özyağcılar, Pınar Altuğ Atacan gibi isimlerin de aralarında bulunduğu 57 kişinin sosyal medya hesaplarını ele geçirerek şantaj yaptığı iddiasıyla 12'si tutuklu 18 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.

Magazin 26-07-2018 14:02

Seninle her şeye evet! Survivor Merve evleniyor...

Merve Oflaz, sevgilisi Mustafa Mert ile evlilik yolunda...

Magazin 17-06-2018 14:17

Merve Oflaz: 'O sahnede ölürken aferin aldım'

Konuk olduğu programda hakkında merak edilen soruları yanıtlayan güzel oyuncu Merve Oflaz, Muhteşem Yüzyıl'da boğazı kesilerek öldürüldüğü sahne için "Aferin aldım" dedi.

Magazin 14-03-2018 22:05

Arka Sokaklar'ın Bahar'ı Merve Oflaz imaj değiştirdi!

Survivor'ın tek kadın şampiyonu olan Merve Oflaz, son olarak Arka Sokaklar'da rol almaya başlamıştı. Merve Oflaz, sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak yeni imajını takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 28-11-2017 00:04

Merve Oflaz'ın hayali gerçek oldu

Survivor ile adını duyuran Merve Oflaz, verdiği röportajda Arka Sokaklarda sert bir polis olmayı hep istediğini söyledi. Merve Oflaz'ın isteği bu sezon gerçek oldu

Magazin 03-11-2017 22:15

Merve Oflaz: 'Survivor’da öğrendiklerim beni daha da güçlü yaptı'

2010 yılında Survivor Türkiye yarışmasını kazanan Merve Oflaz, Güzel Köylü, Not Defteri, Gulyabani, Kalbim 4 Mevsim ve son olarak Muhteşem Yüzyıl (Ayşe Hatun) olarak karşımıza çıkmıştı. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Oflaz, Arka Sokaklar'ın Bahar komiseri olarak izleyiciyle tekrar buluştu. Merve Oflaz, Women’s Fitness dergisi için objektif karşısına geçti.

Magazin 19-10-2017 09:46

Survivor güzelinin bacağında ne yazıyor?

Fenomen dizi 'Arka Sokaklar'a dahil olan Merve Oflaz, dövmesiyle yaşama dair hedefleriyle ilgili mesaj verdi.

Magazin 21-09-2017 22:22

Merve Oflaz Arka Sokaklar kadrosuna katılıyor

Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'ın oyuncu kadrosuna yeni sezonda Merve Oflaz katılıyor.

Magazin 03-08-2017 23:08