Merve Özbey Haberleri Ve Son Dakika Merve Özbey Haberleri

Merve Özbey Haberleri Ve Son Dakika Merve Özbey Haberleri

1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Merve Özbey, aslen Erzurum’ludur. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Türk Sanat Müziği eğitimi alan Özbey, vokal olarak kariyerine başladı. Ebru Gündeş, Demet Akalın,Bengü ve Özcan Deniz gibi isimlerin vokalliğini yapan Özbey, 2012 ve 2013 yılında Erdem Kınay’ın albümlerinde Kınay’ın şarkılarına eşlik etti. Daha sonra solo albüm yapmaya karar veren Özbey, ilk albümü olan Yaş Hikayesi 2015 yılında çıktı, 2019 yılında ise ikinci albümü olan Devran’ı müzikseverlerle buluşturdu. 2020 yılında iş insanı Kenan Koçak ile hayatını birleştiren Özbey, 2021 yılının içinde bir kız çocuğu sahibi olmaya hazırlanıyor. Kızının adını belirleyen şarkıcı, kızına Elif Özüm adını vermeye karar verdiğini açıkladı.

Merve Özbey Haberleri

Ünlü şarkıcı Merve Özbey'den güldüren paylaşım geldi! Yorum yağdı: Abla düşeceksin

Güçlü sesi ve tarzıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Merve Özbey, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya hesabından hamak yogası yaptığı bir video yayınladı. Paylaşıma koyduğu şarkı izleyenleri güldürdü.

Magazin 19-01-2024 18:06

Tüm konserlerini iptal edip hastaneye yattı! Merve Özbey sevenlerinden dua istedi! Son hali üzdü

Güçlü sesi ve tarzıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Merve Özbey, geçtiğimiz günlerde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle konserlerini iptal etti. Özbey, geçirdiği bir ameliyat sonrasında gelişen komplikasyonlar nedeniyle tedavi gördüğünü açıklamıştı. Özbey, şimdi de hastane odasından yaptığı paylaşımla sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 24-08-2023 08:32

Merve Özbey hastanelik oldu! Bütün konserlerini erteledi

Güçlü sesi ve tarzıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Merve Özbey'den üzücü haber geldi. Özbey, geçirdiği bir ameliyat sonrasında gelişen komplikasyonlar nedeniyle tedavi gördüğünü açıkladı. Ünlü şarkıcı, önümüzdeki günlerde vereceği 7 konseri iptal etti.

Magazin 21-08-2023 17:19

Merve Özbey'in tatlı isyanı! Evde 2 çocuk! 24 saat yetmiyor

Türk pop müziğinin güçlü sesi Merve Özbey, önceki akşam Kıbrıs’ta sahne aldı. Konser öncesi gazetecilerle bir araya gelen Özbey, "Evde iki tane çocuk, konserler, koşturmaca derken, bir yandan da albüm hazırlığındayız. 24 saatin yetmediği dönemlerden birindeyim." dedi.

Magazin 14-11-2022 10:06

Merve Özbey

Merve Özbey Hakkındaki Haberler Mynet'te. Merve Özbey Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Merve Özbey'den müjdeli haber! İkinci kez anne oldu

Sanatçı Merve Özbey Koçak ile eşi Kenan Koçak çiftinin bugün bebekleri dünyaya geldi. Çift, Emir ismini verdikleri ikinci bebeklerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Magazin 16-09-2022 17:00

Merve Özbey'den romantik paylaşım: Kalbim!

Merve Özbey, sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafla adından söz ettirdi. Aşka gelen ünlü isim, eşi Kenan Koçak'la verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 29-05-2022 15:31

Ünlü şarkıcı Merve Özbey anlattıklarıyla yürekleri dağladı: Babam çok kötü bir kocaydı

Durum Çok Acil, Yaramızda Kalsın, Kendine Dünya gibi şarkıları seslendiren Merve Özbey, konuk olduğu bir YouTube programında geçmişte yaşadığı zor zamanlarını anlattı. Yaklaşık bir buçuk sene önce kaybettiği babası hakkında konuşan Özbey, anlattıklarıyla yürekleri dağladı.

Magazin 14-04-2022 19:48

Merve Özbey'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

2020 yılında iş insanı Kenan Koçak ile dünya evine giren ünlü şarkıcı Merve Özbey, geçtiğimiz yıl kızı Elif Özüm'ü kucağına almıştı. Şimdilerde ikinci kez anne olmaya hazırlanan Özbey, 4 aylık hamile... Ünlü sanatçının ikinci bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Magazin 19-03-2022 14:32

Merve Özbey kızının doğum günü anısına Mardin'deki bir okula müzik atölyesi yaptırdı

Şimdilerde ikinci bebeğine hamile olduğu söylenen şarkıcı Merve Özbey, kızının doğum günü anısına Mardin'deki bir okula müzik atölyesi yaptırdı. Atölyenin açılışını ise Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan gerçekleştirdi.

Magazin 26-02-2022 12:21

Koronavirüse yakalanan şarkıcı Merve Özbey: Çift aşılı olmama rağmen ağır geçiyor

Ünlü şarkıcı Merve Özbey koronavirüse yakalandı. Evinde karantinaya giren Özbey, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda hastalığı ağır geçirdiğini söyledi. Son olarak yılbaşı akşamı sahne alan Merve Özbey, "Çift aşı olmama rağmen kimisi çok hafif belirtilerle atlatıyor ama benimki biraz ağır" dedi. Kızı Elif'den uzak kalmak zorunda olduğunu söyleyen Özbey, "İşin en can sıkıcı tarafı Elif'le hiç temas halinde olmamam. Emzirmediğim için Elif pozitif sayılmıyor" ifadelerini kullandı.

Magazin 05-01-2022 20:19

Merve Özbey vefat eden babasını paylaştı

Şarkıcı Merve Özbey, altı ay önce hayatını kaybeden babası Ahmet Özbey’e hamile olduğunu açıkladığı anı paylaştı. Babasının duygu dolu anlarını paylaşan şarkıcı, "Biliyor muydun göremeyeceğini, o yüzden mi ağladın?" sözleriyle herkesi duygulandırdı.

Magazin 19-06-2021 13:55

Ünlü şarkıcı ve oyuncuları aşı yaptırmaya başladı! Merve Özbey, Bengü, Gülşen ve Hazar Ergüçlü aşı paylaşımları!

Geçtiğimiz gün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin aşılanmaya başlayacağını duyurmasının ardından pek çok ünlü isim soluğu hastanelerde aldı. Merve Özbey, Bengü, Gülşen ve Hazar Ergüçlü aşılarını yaptırdı

Magazin 09-06-2021 21:14

Mavilerde kaybolalı tam 3 yıl! Onur Can Özcan kimdir? Onur Can Özcan neden öldü?

Onur Can Özcan, bundan tam 3 sene önce hayatını kaybetti. Genç yaşında yazdığı ve söylediği şarkılar ile birçok insanın hayatında yer edinen Özcan’ın ölüm yıldönümü sevenleri tarafından anılıyor. Özellikle “Hırka”, “Yaramızda Kalsın” ve “Kibrit” gibi şarkılarıyla tanınan Özcan, 3 Haziran 2018 tarihinde aramızdan ayrıldı.

Magazin 03-06-2021 08:44

Merve Özbey kimdir, kaç yaşında? Merve Özbey nereli? İşte hayat hikayesi...

Kanal D ekranlarında yayınlanan "Şarkılar Bizi Söyler" eğlence programına konuk olan şarkıcı Merve Özbey'in hayatı merak edilmeye başlandı. Haberimizde Merve Özbey kimdir, kaç yaşında? Merve Özbey nereli? sorularının yanıtını bulabilirsiniz. İşte hayat hikayesi...

Magazin 30-05-2021 17:23

Geçtiğimiz ay anne olan Merve Özbey doğum anını paylaştı

1 ay önce ilk bebeğini kucağına almanın mutluluğunu yaşayan ünlü şarkıcı Merve Özbey, sosyal medya hesabından doğum videosunu paylaştı. Hayatının en özel anını paylaşan şarkıcının videosu saatler içinde 90 bin görüntülenmeye ulaştı.

Magazin 30-03-2021 16:46

Merve Özbey'den esprili paylaşım: Dün tam bu haldeydim

Elif Özüm'ü kucağına alarak, ilk kez anne olma sevinci yaşayan şarkıcı Merve Özbey, kızının emziği ve kucağındaki bilgisayarı ile objektif karşısına geçti. Yorgun haliyle dikkat çeken Özbey, "Dün tam bu haldeydim" sözleriyle takipçilerini gülümsetti.

Magazin 17-03-2021 14:06

Merve Özbey anne oldu! İşte kızının ismi

Geçtiğimiz yıl iş adamı Kenan Koçak ile evlenen Merve Özbey anne oldu. Cuma günü akşam saatlerinde bebeğini kucağına alan şarkıcı, kızına Elif Özüm adını verdi.

Magazin 26-02-2021 22:09

Merve Özbey'den romantik paylaşım: Sakla beni koynunda

Anne olmak için gün sayan şarkıcı Merve Özbey, eşi Kenan Koçak ile birinci evlilik yıl dönümlerini sosyal medya hesabından yaptığı romantik paylaşımla kutladı. Özbey eşiyle çekilen fotoğrafı "Sakla beni koynunda" notuyla paylaştı.

Magazin 09-02-2021 20:18

Merve Özbey'den hamilelik pozu

Kızını kucağını almak için gün sayan şarkıcı Merve Özbey, ev halini Instagram hesabından hesabından paylaştı. Özbey, gönderisine, "Yapılması gerekenler yapıldı, bir fincan limonlu çayı hak ettim sanırım" notunu düştü.

Magazin 03-02-2021 16:22

Merve Özbey'den hamilelik pozu!

Kızını kucağına almak için gün sayan şarkıcı Merve Özbey, yeni pozunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 19-12-2020 15:13

Merve Özbey: Korona değildi ama babam apar topar gömüldü

Şarkıcı Merve Özbey'in 64 yaşındaki babası Ahmet Özbey, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Vefat eden babasının ardından yeni bir paylaşımda bulunan Özbey, "Ölüm sebebi koronavirüs değil, kalp krizi ama pandemiden dolayı apar topar gömüldü" dedi.

Magazin 07-12-2020 11:01

Merve Özbey: Babacığım gideli tam 7 gün oldu

Şarkıcı Merve Özbey'in 64 yaşındaki babası Ahmet Özbey, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Özbey, vefat eden babasının ardından yeni bir paylaşımda bulundu.

Magazin 06-12-2020 12:10

Merve Özbey'in babası hayatını kaybetti!

Ünlü şarkıcı Merve Özbey'in babası hayatını kaybettti. Özbey, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu

Magazin 01-12-2020 21:49

Merve Özbey’den eşi Kenan Koçak’a romantik sürpriz! ‘Yüreğimde bir şeyler...’

Pop müziğin sevilen ismi Merve Özbey anne olmak için gün sayıyor. Bebeğini kucağına almak için heyecanlanan Özbey eşi Kenan Koçak’ın doğum gününü unutmadı. Güzel şarkıcı eşi için sosyal medyadan duygusal bir mesaj paylaştı.

Magazin 29-10-2020 12:25

Merve Özbey: Kızım en güzel yerden izliyor

Merve Özbey, önceki akşam Ataşehir'deki Muamma'da sahne aldı. Özbey, "Şükürler olsun hamileliğim beni hiç zorlamıyor." dedi.

Magazin 03-10-2020 15:55

Yakında anne olacak şarkıcı Merve Özbey kimdir? Merve Özbey ne zaman evlendi? Merve Özbey eşi kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan şarkıcı Merve Özbey televizyon izleyicileri tarafından araştırılmaya başlandı. Yakın anne olacak ünlü şarkıcı ile ilgili çok sayıda sorunun yanıtı merak ediliyor. Peki, Merve Özbey kimdir? Merve Özbey ne zaman evlendi?

Magazin 15-09-2020 10:55

Merve Özbey bebeğinin cinsiyetini açıkladı

Yaklaşık dört aylık hamile olan şarkıcı Merve Özbey, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bebeğinin cinsiyetini açıkladı. Karnı burnunda pozunu yayınlayan Özbey, "Gel bakalım güzel kızım... Ailene, vatanına, dünyaya güzellikler, hayırlar getir... Çok şükür" ifadelerini kullandı.

Magazin 05-09-2020 16:23

'Yatak odamı soramazsınız' demişti! Merve Özbey hamile olduğunu duyurdu

Özbey geçtiğimiz günlerde bir takipçisinin "ne zaman bebek yapacaksınız" sorusunda 'Yatak odamı soramazsınız' demişti! Kenan Koçak ile nikah masasına oturan Merve Özbey bebek beklediğini duyurdu. Merve Özbey kaç aylık hamile?

Magazin 23-08-2020 07:49

Merve Özbey’e eşi Kenan Koçak’tan doğum günü sürprizi

Şarkıcı Merve Özbey, 32 yaşına bastı. Merve Özbey'in eşi Kenan Koçak, evlerinin bahçesinde yakın arkadaşlarını bir araya getirerek sürpriz bir doğum günü partisi hazırladı.

Magazin 20-07-2020 00:58

'Süper Magazin'i Merve Özbey sunacak

Her hafta şov dünyasından sevilen bir ismin sunacağı ‘Süper Magazin’ programının bu haftaki konuğu, Merve Özbey olacak.

Magazin 14-07-2020 17:25

Merve Özbey aşka geldi! Kenan Koçak ile romantik anlar

Şarkıcı Merve Özbey, tatil sezonunu eşi Kenan Koçak ile Bodrum'da açtı. Keyifli halleriyle dikkat çeken çiftin romantik anları objektiflere yansıdı.

Magazin 05-07-2020 15:38

Merve Özbey isyan etti: 'Yatak odası sorulmaz'

Şarkıcı Merve Özbey, Instagram hesabından kendisine “Çocuk yapın da görelim, herkes yapıyor sen daha yapmadın” diyen takipçisini ifşa etmişti. Özbey bu konuda muhabirler soru sorunca tepkisini bir kez daha gösterdi.

Magazin 16-06-2020 11:37

Larissa Gacemer'den sonra Merve Özbey de isyan etti

Larissa Gacemer'den sonra ünlü şarkıcı Merve Özbey de, "Çocuk yapın da görelim, herkes yapıyor sen daha yapmadın" yorumlarına isyan etti. Özbey takipçisine, sert bir yanıt verdi.

Magazin 21-05-2020 09:51

Merve Özbey: Buna beden dayanmıyor

Şarkıcı Merve Özbey, bağışıklık sistemini güçlendirmek için kendisine serum takviyesi yaptırdı. O anları Instagram'dan paylaştı.

Magazin 10-05-2020 10:22

Merve Özbey'i kızdıran olay! İfşa etti!

Merve Özbey kendi adını kullanarak yardım toplamaya çalışan hesapları ifşa etti.

Magazin 29-04-2020 22:04

Merve Özbey: 4 çocuk istiyorum

Şubat ayında Kenan Koçak'la evlenen Merve Özbey, 4 çocuk istediğini söyledi.

Magazin 15-04-2020 17:45

Merve Özbey makyajsız ev haliyle beğeni topladı

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, sıfır makyaj fotoğrafını Instagram'da takipçileri ile paylaştı.

Magazin 05-04-2020 21:11

Merve Özbey ve Hande Erçel düğünde kurtlarını döktü

Merve Özbey ile Kenan Koçak, dün görkemli bir törenle evlendi. Düğüne birçok ünlü isim katılırken, düğünde gelinle birlikte göbek atan Hande Erçel sosyal medyada dikkat çekti.

Magazin 10-02-2020 09:38

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, Kenan Koçak ile evlendi

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, bir süredir birlikte olduğu iş adamı Kenan Koçak ile dünyaevine girdi. Ünlü çift düğün danslarıyla da dikkat çekti.

Magazin 09-02-2020 20:02

Merve Özbey ile Kenan Koçak bugün evleniyor! Merve Özbey düğününden ilk görüntüler

Merve Özbey, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Kenan Koçak ile geçtiğimiz aralık ayında nişanlanmıştı. Bugün düğünleri olan Merve Özbey ile Kenan Koçak'ın mutlu anlarından ilk fotoğraflar sosyal medyaya düştü.

Magazin 09-02-2020 13:11

Merve Özbey'i kızdırdılar: Otur da o gıdığına ağla

Geçtiğimiz akşam evlilik yolunda ilk adımını atan ve yakın dostlarının katılımıyla çok konuşulan bir kına gecesine imza atan şarkıcı Merve Özbey, bu görüntüler üzerinden kendisine rahatsız edici yorumlar yapan bir takipçisini ifşa etti.

Magazin 04-02-2020 15:40

Merve Özbey'in kına gecesi olay oldu! Bakın Demet Akalın ne taktı

Kenan Koçak ile evlenmek için gün sayan Merve Özbey kına gecesi düzenledi. Kına gecesine Merve Özbey'in kına dansı ve Demet Akalın'ın taktığı takı damga vurdu. İşte Merve Özbey'in kınasındaki detaylar...

Magazin 03-02-2020 09:50

Merve Özbey kına gecesi düzenledi

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, önümüzdeki günlerde Kenan Koçak ile evlenecek. Merve Özbey düğün öncesinde dostlarının katıldığı görkemli bir kına gecesi düzenledi.

Magazin 02-02-2020 23:10

Merve Özbey düğünü erteledi!

Merve Özbey, geçirdiği kazanın ardından düğününü ertelediğini açıkladı.

Magazin 22-12-2019 15:04

Merve Özbey kaza geçirdi

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, merdivenlerden düşerek ayak parmaklarını kırdı.

Magazin 10-12-2019 14:09

Merve Özbey'i Mehter Takımı ile istemeye geldiler

Geçen pazar nişanlanan Merve Özbey, sosyal medya hesabından nişan videosunu paylaştı. Kız isteme ve nişan videosunda 'Mehter Takımı' ve 'Bal' detayı olay oldu.

Magazin 06-12-2019 10:45

Ünlü şarkıcı Merve Özbey nişanlandı

Ünlü şarkıcı Merve Özbey ile sevgilisi Kenan Koçak evlilik yolunda ilk adımı attı. Merve Özbey nişan fotoğrafını ise "Telaşımı hoş gör, ıslandığım ilk yağmursun" notuyla paylaştı

Magazin 01-12-2019 22:38

Merve Özbey: Son bekar 20 günümüz

Şarkıcı Merve Özbey, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı Kenan Koçak ile evleneceğini sosyal medya hesabından duyurmuş ve sevenlerini mutlu etmişti.

Magazin 11-11-2019 11:56

Merve Özbey ateş püskürdü: Benden size 'hayırsız evlat' hikayesi çıkmaz!

Bir süredir babasının hastalığı sebebiyle zor günler geçiren popçu Merve Özbey kendisi hakkında çıkan 'hayırsız evlat' iddialarına daha fazla dayamadı.

Magazin 19-06-2019 16:40