Metin Uca Haberleri

Metin Uca'nın cenaze namazında tepki çeken anlar! İmamın cenaze namazını kılarken bölüp...

Hayatını kaybeden Metin Uca'nın vasiyeti de gündem olmuştu. "İki yüzlü cenaze törenlerini istemediğim için yakılarak ölmeyi çok istiyorum" sözleri yeniden gündeme gelen Metin Uca için gerçekleştirilen cenaze töreni sırasında tepki çeken anlar yaşandı.

Magazin 19-11-2023 14:26

Metin Uca son yolculuğuna uğurlandı! Ünlü isimler gözyaşlarını tutamadı

Kocaeli'de geçirdiği trafik kazası sonrası yoğun bakımda tedavisi devam ederken hayatını kaybeden tiyatrocu, yazar ve sunucu Metin Uca son yolculuğuna uğurlanıyor. Metin Uca için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda cenaze töreni düzenlendi. Ünlü isimlerin katıldığı törenin sunuculuğunu da Sunay Akın üstlendi. Törende ünlü isimler gözyaşlarına hakim olamadı.

Magazin 18-11-2023 13:10

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 17-11-2023 16:11

Metin Uca'nın cenaze programı belli oldu! Ankara'da son yolculuğuna uğurlanacak

62 yaşında hayatını kaybeden tiyatrocu, yazar ve sunucu Metin Uca, yarın 11.00’da Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda düzenlenecek veda töreni ile son yolculuğuna uğurlanacak.

Magazin 17-11-2023 14:55

Metin Uca kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Metin Uca neden öldü, hastalığı neydi? Entübe edilmişti, hayata gözlerini yumdu

Hastanede günlerdir tedavi gören Metin Uca hayatını kaybetti. Ünlü ismin ölüm haberini menajeri Kübra Kalem Baykara, duyurdu. Baykara paylaşımında, "Metin Uca'mızı kaybettik. Kalbimiz acıyor" ifadelerini kullandı. Ünlü ismin ölümü sevenlerini yasa boğdu. İşte Metin Uca'nın hayatı ve biyografisi...

Magazin 17-11-2023 08:18

Metin Uca neden öldü, hastalığı neydi? Metin Uca kimdir, kaç yaşındaydı? Acı haber geldi ünlü isim hayatını kaybetti

Metin Uca hayatını kaybetti. Tiyatrocu, yazar ve sunucu Uca geçtiğimiz günlerde bir etkinlik için gittiği Bursa'da araç kullanırken bilincini kaybetmiş ve trafik kazası yapmıştı. Hastaneye kaldırılan ve boyun şah damarının tıkandığı tespit edilen ünlü ismin entübe edildiği aktarılmıştı. Uca'dan acı haber geldi. Peki, Metin Uca kimdir, nereli ve kaç yaşındaydı? Metin Uca neden öldü, hastalığı neydi?

Magazin 17-11-2023 08:17

SON DAKİKA | 62 yaşında hayatını kaybeden Metin Uca'nın vasiyeti ortaya çıktı! Araba sürerken fenalaşmış, şah damarlarının tıkalı olduğu ortaya çıkmıştı: Kalbimiz acıyor

Son dakika haberi: Televizyon dünyasının önemli isimlerinden Metin Uca, 62 yaşında hayatını kaybetti. Uca, Kocaeli'de araç kullanırken aniden fenalaşmış, trafik kazası geçirmişti. Hastaneye kaldırılan Uca'nın şah damarlarının tıkalı olduğu tespit edilmiş ve entübe edilmişti. Acı haberi Uca'nın menajeri Kübra Kalem Baykara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Öte yandan Metin Uca'nın geçtiğimiz yıl katıldığı bir programda vasiyetini açıkladığı anlar yeniden gündem oldu.

Magazin 17-11-2023 02:15

Günlerdir yoğun bakımda olan Metin Uca entübe edildi! Metin Uca durumu nasıl?

Geçtiğimiz hafta kaza geçiren ve yoğun bakımda tedavisi süren tiyatrocu, yazar ve sunucu Metin Uca'dan üzücü haber geldi. Metin Uca'nın sağlık durumuna dair verilen bilgide tedbir amaçlı entübe edildiği söylendi.

Magazin 16-11-2023 15:48

Entübe ne demek, hangi durumlarda yapılır, hasta kurtulur mu? Metin Uca entübe edildi

Entübe nedir? Sorunun yanıtı Metin Uca'nın sağlık durumuna ilişkin yapılan açıklama sonrası merak konusu oldu. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Menajeri, Metin Uca'nın entübe edildiğini duyurdu. Peki, entübe ne demek, hangi durumlarda yapılır, hasta kurtulur mu?

Haber 16-11-2023 12:05

Günlerdir yoğun bakımda olan Metin Uca'dan güzel haber geldi! 'Hızla iyileşiyorum'

Direksiyon başındayken fenalaşarak kaza geçiren Metin Uca'nın boyun şah damarının tıkalı olduğu ortaya çıkmış ve apar topar ameliyata alınmıştı. Günlerdir yoğun bakımda olan Uca'dan güzel haber geldi.

Magazin 14-11-2023 15:41

Günlerdir yoğun bakımdaydı! Metin Uca'nın sağlığı nasıl?

Kaza geçiren ve yoğun bakımda tedavisi süren Metin Uca'dan sağlık durumu merak konusu oldu. Uca'nın durumunun iyiye gittiği taburcu olmasının ardından evinde ek tedaviye devam edileceği açıklandı.

Magazin 12-11-2023 13:41

Acil ameliyata alınan Metin Uca'nın sağlık durumunda yeni gelişme! Menajeri açıkladı

Ünlü televizyon programcısı ve sunucu Metin Uca, Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde araç kullanırken yaşadığı rahatsızlık sonrası trafik kazası yaptı. Uca, hastanede yapılan kontrollerde boyun şah damarlarının tıkanık olduğunu açıklamıştı. Metin Uca'nın menajeri, acil olarak ameliyata alınan ünlü sunucunun, operasyondan sonraki riskli saatleri atlattığını duyurdu.

Magazin 07-11-2023 18:52

Metin Uca acil operasyona alındı! Metin Uca'nın sağlık durumu merak edildi

Televizyon programcısı ve sunucu Metin Uca, Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde araç kullanırken yaşadığı rahatsızlık sonrası trafik kazası yaptı. " Hastanede ilk yapılan tetkikte boyun şah damarımın her ikisinin de tıkalı olduğu ve onun yarattığı durum nedeniyle kazanın ortaya çıktığını öğrendim" diyen Uca'nın menajeri usta ismin acil ameliyata alındığını açıkladı. Metin Uca'nın sağlık durumu merak edildi.

Magazin 06-11-2023 14:58

Trafik kazası geçiren ünlü sunucu Metin Uca hastaneye kaldırıldı! Sosyal medyadan açıklama yaptı

Ünlü sunucu ve televizyon programcısı Metin Uca, trafik kazası geçirdi. Sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Metin Uca, "Dilovası çıkışında kendimden geçmem sonucu ağaca vurarak durabildim" dedi. Uca boyun şah damarlarındaki tıkanıklığın yarattığı durum nedeniyle kazanın ortaya çıktığını söyledi.

Haber 03-11-2023 23:39

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Meclis'te EYT maratonu, Metin Uca ve Barbaros Şansal'ın gözaltına alınması, Konyaspor'dan yılın transferi...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. 9 ülkenin büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağırıldı, Meclis'te EYT maratonu başladı, Metin Uca ve Barbaros Şansal'ın İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alınması, alkollü içecekler için yeni düzenleme, Zühtü Arslan'ın yeniden Anayasa Mahkemesi Başkanı seçilmesi, Konyaspor'dan yılın transferi, Nihat Doğan'dan 'Antidepresan' yorumu...

Haber 02-02-2023 19:20

Metin Uca kimdir, neden gözaltına alındı? Metin Uca İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı!

Metin Uca ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Ünlü televizyoncunun İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındığı öğrenildi. Basında yer alan haberlerin ardından çok sayıda vatandaş arama motorlarında konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Metin Uca neden gözaltına alındı? Metin Uca kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte ayrntılar...

Haber 02-02-2023 13:56

SON DAKİKA | İşte ilk sözleri... Metin Uca ve Barbaros Şansal İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı! Metin Uca serbest kaldığını ve gözaltı nedenini açıkladı

Son dakika haberi: Ünlü televizyoncu Metin Uca İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı. Havalimanında bilet işlemlerini yaptıran Uca'nın kimlik kontrolü sırasında hakkında arama kararı olduğu ortaya çıktı. Öte yandan Modacı Barbaros Şansal da, KKTC dönüşü İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı. Son olarak Metin Uca ve Barbaros Şansal serbest bırakıldı. Aynı zamanda Metin Uca gözaltına alınma nedenini de açıkladı. İşte detaylar...

Haber 02-02-2023 13:14

Açık ilişki yaşıyorum diyen Metin Uca hakkında merak edilenler! Metin Uca kaç yaşında ve nerelidir?

Metin Uca'nın ilişki konusunda yaptığı açıklama magazin gündemini sarstı. Ünlü sunucu Metin Uca, katıldığı bir programda, bağlanma korkusundan ve ilişkileri hakkında gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Açık ilişki yaşıyorum diyen Metin Uca, hakkında merak edilenler!

Haber 01-03-2022 16:43

Metin Uca'dan şaşkına çeviren özel hayat itirafı! Açık ilişki yaşıyorum

Efsane TV programı Passaparola ile geniş kitlelerce tanınan sunucu ve haber spikeri Metin Uca, özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Birlikte olduğu 3 kadının hayatını kaybettiğini söyleyen Uca, özel hayatıyla ilgili şaşırtan bir itirafta bulundu. "Açık ilişki yaşamayı kabul eden kadınlarla birlikte oluyorum" diyen Uca, "Seçkin zevkleri olan ve yaşı gelmiş kadınlar" sözleriyle şaşırttı.

Magazin 01-03-2022 14:43

Yılmaz Erdoğan ile Metin Uca arasındaki bağlantı duyanları şoke etti!

Bilinmeyen ilişkiler medya dünyasının merkezi haline gelmiş iken bu ilişki sizi gerçekten çok şaşırtacak. Hiç yan yana görmediğimiz Metin Uca ve Yılmaz Erdoğan’ın arasındaki ilişki bağı, duyanlara ‘Hadi canım’ dedirtiyor. İşte Metin Uca’dan gelen itiraf!

Magazin 24-10-2021 10:49

Sanat dünyası Ezgi Mola için ayaklandı: Paylaşımları ile Ezgi Mola'ya destek oldu!

Şu sıralar Masumlar Apartmanı adlı dizide Safiye karakterine hayat vermesiyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Ezgi Mola, dün hakkında açılan dava ile büyük şok yaşadı. Geçtiğimiz yıl Batman'da İpek Er isimli genç kadına tacizde bulunduğu iddia edilen Musa Orhan hakkında yaptığı paylaşımlar nedeniyle davalık oldu. Mola, hakkında çıkan bu karara ise sanat camiası sessiz kalamayarak tepkilerini belli etti!

Magazin 03-06-2021 11:18

Ece Erken ünlü arkadaşlarından para istedi! Verilen yanıtlar olay oldu

YouTube kanalı açan Ece Erken; ünlü isimlerden tefeciye düştüğünü söyleyerek para istedi. Ece Erken verilen yanıtlarla şoke oldu.

Magazin 08-04-2021 16:24

Metin Uca: ‘Bodrum’da aşkı buldum!’

Seda Bakan eşi Ali Erel ve kızı Leyla ile Bodrum’da tatilin keyfini çıkartıyor. Erel ailesinin sevimli hallerini sosyal medya hesabından paylaşan Seda Bakan ünlü televizyoncu Metin Uca’nın yeni kitabının müjdesini veren isim de oldu. Kızı Leyla ve eşi Ali’yle birlikte Metin Uca’ya misafir olan Seda Bakan ağustos ayında çıkacak olan kitap hakkında konuştuklarını söyledi.

Magazin 29-07-2020 17:27

Metin Uca’dan Müjde Ar müjdesi

Sunucu ve yazar Metin Uca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Müjde Ar hakkında müjdeli bir haber verdi.

Magazin 19-08-2019 10:17

Metin Uca Mehmet Ali Erbil’in ne zaman taburcu olacağını açıkladı

Sunucu Metin Uca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Mehmet Ali Erbil'in ne zaman taburcu olacağını açıkladı.

Trend 01-07-2019 10:38

Metin Uca'dan Başbakan Yıldırım'a: Rezil ettiniz

Gazeteci ve yazar Metin Uca, İzmir'de yaptığı konuşmada 'Sin kaf' gafı yapan Başbakan Binali Yıldırım'a seslendi. Uca, "Bu Karşıyaka'nın efsane klübünün adının eski Türkçe söylenişidir. Sizin sandığınız, söyleyemeyip rezil ettiğiniz gibi sinkaf değil” dedi

Haber 22-06-2018 11:07

Metin Uca trafik kazası geçirdi

Sunucu ve programcı Metin Uca, sahil yolunda trafik kazası geçirdi. Uca, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Sanatçının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber 27-05-2018 21:12

Metin Uca trafik kazası geçirdi

Tiyatrocu, yazar ve sunucu Metin Uca, bugün talihsiz bir trafik kazası geçirdi. Sanatçının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Magazin 27-05-2018 20:58

'Erdoğan için çıldırtıcı bir aday olabilir, dikkat'

Türkiye 24 Haziran’da yapılacak seçimlere kilitlendi. Gözler muhalefetin çıkaracağı cumhurbaşkanı adaylarına çevrildi. Gazeteci Metin Uca, Kemal Derviş'in CHP'ye cumhurbaşkanı adayı olarak Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ı önerdiğini söyledi. Uca, Demirtaş için "Özgür Özel’in söylediği çıldırtıcı aday olabilir dikkat” dedi Özel, "Erdoğan'ı en çıldırtacak zamanda, en çıldırtacak adayı açıklayacağız" demişti

Haber 27-04-2018 10:33

Metin Uca'dan Nihat Doğan'a olay sözler: İnsan artığı zavallı

Nihat Doğan'ın Survivor'dan elendikten sonra yaptığı Nazım Hikmet çıkışına dikkat çeken Metin Uca, "Biri insan artığı zavallıya söylesin Nazım'ın böyle bir dizesi yok" dedi

Magazin 14-03-2018 15:11

Metin Uca'dan tartışma yaratan paylaşım

Eski televizyon programcısı Metin Uca'nın sosyal medyada yayınladığı cadılar bayramı paylaşımı büyük tepki topladı.

Magazin 31-10-2017 20:27

Fatih Harbiye'nin Şahika'sı gizlice evlendi

Metin Uca ile uzun süre aşk yaşayan Pınar Dikici Fatih Harbiye dizisinin yapım koordinatörü ile gizlice evlendi.

Magazin 31-08-2015 11:13

Yaşımız 50 yolun yarısı eder

Dünyada da Türkiye'de de 50 yaş artık yeni 35 kabul ediliyor. 50 yaşını kutlayan ünlü isimlere neler hissettiklerini sorduk

Magazin 13-03-2011 11:55

'Metin abimdir aşk yok'

Sunucu Metin Uca ile görüntülenen Pınar Dikici aşk iddialarını yalanlayarak, "Metin Abi 50 yaşında. Ben 24 yaşındayım. Aşk iddiası beni her açıdan rencide eden bir durum" diye konuştu

Magazin 18-09-2010 17:57

Adanalı güzelle otele girdi

Metin Uca, "Adanalı" dizisiyle adını duyuran genç oyuncu Pınar Dikici'yle Bebek'te görüntülendi.

Magazin 07-09-2010 09:08