Miquela Sousa Haberleri

17 yaşındaki futbolcu Endrick, Brezilya Milli Takımı'ndaki ilk golünü İngiltere'ye attı

Brezilya Milli Futbol Takımı'nın 17 yaşındaki futbolcusu Endrick Felipe Moreira de Sousa, milli takımdaki ilk golünü hazırlık maçında İngiltere'ye attı.

Spor 2024-03-24 08:23:31

Onu kimse durduramıyor! Brezilyalı şarkıcı Mc Pipokinha motorda twerk yaptığı anları paylaştı... Sosyal medyada yer yerinden oynadı

Gerçek adı Doroth Helena de Sousa Alves olan Brezilyalı şarkıcı MC Pipokinha imza attığı sansasyonları sayesinde dünya basınında sıklıkla kendisinie yer bulmayı başarıyor. Geçtiğimiz günlerde sahnede seksüel hareketlerde bulunan, pantolonunu çıkartarak uçak kokpitine giren ve vajinasının dövmesini yaptırdığını gösteren ünlü isim bu kez motorda twerk yaptığı anlarla olay oldu.

Trend 2024-01-18 10:01:20

Sansasyonlarıyla gündemden düşmeyen Brezilyalı şarkıcı MC Pipokinha bu kez vajina dövmesiyle çok konuşuldu! Kendi cinsel organını çizdirdi

Gerçek adı Doroth Helena de Sousa Alves olan Brezilyalı şarkıcı MC Pipokinha'ın attığı her adım gündem yaratmaya devam ediyor. Sahnede cinsel içerikli hareketler yaptığı iddia edilen MC Pipokinha bu kez kendi vajinasını içeren müstehcen bir dövme göstererek gündeme geldi. Fenomen ismin dövmesini gösteren paylaşımı kısa sürede hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 2024-01-11 09:27:17

Sansasyonlarıyla gündemden düşmeyen Brezilyalı şarkıcı Mc Pipokinha’yı kimse durduramıyor! Kokpite girip pantolonunu aşağı indirdi

Gerçek adı Doroth Helena de Sousa Alves olan Brezilyalı şarkıcı MC Pipokinha skandallarına bir yenisini daha ekleyerek manşetlerdeki yerini aldı. Geçtiğimiz günlerde sahnede seksüel hareketlerde bulunduğu ifade edilen ünlü şarkıcı bu kez bir uçağın kokpitinde pantolonunu indirdiği anları paylaştığı videosuyla gündem yarattı.

Trend 2023-05-30 14:56:50

Son dakika spor haberi: 2022 Kadınlar Copa America'da seksi şampiyonluk sevinci! Soyunma odasında twerk yaptılar

2022 Kadınlar Copa America'da Kolombiya'ya karşı çıktığı finalde rakibini 1-0 mağlup ederek kazanan Brezilya, şampiyon oldu. Karşılaşmanın ardından üst üste 4. kez kupayı müzesine götürme başarısı gösteren Brezilya'da büyük sevinç yaşanırken, soyunma odasında canlı yayın yapan Kathellen Sousa ve takım arkadaşı Giovana Queiroz'nin o dansı sosyal medyada gündem oldu. İşte o anlar...

Spor 01-08-22 19:07

Sevgilisini öldürdü, bebeğini beşikte bırakıp kaçtı! Ağlama seslerini komşuları duyunca gerçek ortaya çıktı

Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde, bebeğin sürekli ağladığını duyan komşular bir çilingir tuttular. Bebeğin aralıksız bir şekilde ağladığı dairenin kapısı açılınca dehşet ortaya çıktı. Sandra Maria de Sousa Silva isimli bir kadın, sekiz aylık bebeğiyle yanındaki karyolada yatağında ölü bulundu. Kadın ve bebeğin o halde tam 2 gün boyunca kaldığı belirtildi.

Trend 01-08-22 13:30

Fenerbahçe'de teknik direktör adayı Paulo Sousa

Polonya Futbol Federasyonu Başkanı Zbignew Boniek, Fenerbahçe’nin teknik direktörlerine olan ilgisini doğruladı.

Spor 04-06-21 08:36

Fenerbahçe'de Ferreira ve Sousa ön planda

Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevi için arayış sürerken, edinilen bilgiye göre sarı-lacivertliler Abel Ferreira ve Paulo Sousa'yla görüşme halinde.

Spor 02-06-21 15:18

Gaziantep FK'da üç futbolcu ile yollar ayrıldı

Gaziantep Futbol Kulübü, Andre Sousa, Junior Morais ve Roderick Miranda ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Spor 29-05-21 15:05

Süper Lig ekibi Antalyaspor'a transfer yasağı getirildi

Fraport TAV Antalyaspor'un eski futbolcuları Samir Nasri, Danilo Sousa Campos, Saso Fornezzi ile Gustavo Blanco Leschuk transferinden kaynaklı Shakhtar Donetsk'e olan toplam 4 milyon 500 bin Euro borcundan dolayı transfer engeli getirildi.

Spor 26-01-21 13:51

Portekiz'de cumhurbaşkanı seçimini Marcelo Rebelo De Sousa kazandı

Portekiz'de onuncusu yapılan cumhurbaşkanı seçimini, resmi sonuçlara göre, 2016'dan bu yana görevde olan Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa kazandı.

Haber 25-01-21 09:52

Portekiz Cumhurbaşkanı Rebelo de Sousa yeniden seçildi

Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa, Cumhurbaşkanlığı Seçiminden galip çıkarak bir dönem daha bu görevi sürdürmeye hak kazandı.

Haber 25-01-21 09:52

Portekiz Cumhurbaşkanı 2 kadını boğulmaktan kurtardı

Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa, Algarve bölgesindeki bir sahilde kanoları alabora olunca boğulma tehlikesi geçiren 2 kadının kurtarılmasına yardım etti.

Haber 18-08-20 10:55

Portekiz Cumhurbaşkanı, boğulma tehlikesi geçiren kişileri kurtardı

Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa, Algarve'deki bir plajda kanoları alabora olan iki kadının kurtarılmasına yardım etti.

Haber 17-08-20 19:44

Portekiz binlerce Yahudi'nin hayatını kurtaran itaatsiz diplomatını 80 yıl sonra onurlandırdı

Fransa'yı işgal eden Hitler güçlerinden kaçan binlerce insana zamanın Salazar diktatörlüğünün emirleri hilafına vize veren Portekiz'in Bordeaux konsolosu Aristides de Sousa Mendes görevden atılmış ve sefalet içinde ölmüştü.

Haber 17-06-20 16:18

Koronavirüs (Covid-19): Portekiz Cumhurbaşkanı virüs nedeniyle iki hafta boyunca tüm resmi programlarını iptal etti

Marcelo Rebelo de Sousa bu kararı, Salı günü Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı ziyaret eden çocukların okul arkadaşlarından birinin hastaneye kaldırılması üzerine aldı. Fransa'da 1000'den fazla kişinin katıldığı tüm etkinlikler ikinci bir emre kadar yasaklandı. ABD'nin Oregon eyaletinde olağanüstü hal ilan edildi. Suudi Arabistan'da eğitime ara verildi.

Haber 25-03-20 13:39

İki hafta boyunca tüm resmi programlar iptal!

Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa, koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında iki hafta boyunca tüm resmi programlarını iptal etti.

Haber 09-03-20 09:54

Gaziantep FK'de yeni transferler göz dolduruyor

Güneydoğu ekibinin Süper Lig'de iç sahada oynadığı ve kazandığı son 2 maçta gol perdelerini ara transfer döneminde kadroya katılan Alexandru Maxim ve Andre Sousa açtı - Teknik direktör Marius Sumudica: "Yeni transferler takıma hızlı adapte oldu. Bu da performanslarına yansıdı"

Yurthaber 18-02-20 12:03

Gaziantep FK - Demir Grup Sivasspor: 5-1

STAT: Gaziantep Kalyon HAKEMLER: Arda Kardeşler, Aleks Taşçıoğlu, Mehmet Metin GAZİANTEP FK: Günay Güvenç - Oğuz Ceylan, Kana-Biyik, Tosca, Maranhao, Sousa, Djilobodji, Kayode (Dk.

Spor 02-02-20 18:16

Gaziantep FK'den Portekizli orta saha transferi

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, Portekizli orta saha Andre Sousa ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

Spor 25-01-20 18:53

Portekiz'de hükümet kurma görevi Antonio Costa'nın

Portekiz Cumhurbaşkanı Marcelo Rebelo de Sousa, 6 Ekim'de yapılan genel seçimlerde en çok milletvekili çıkaran Sosyalist Parti lideri Antonio Costa'yı hükümeti kurmakla görevlendirdi

Haber 08-10-19 23:37

Sanal model servet kazandırdı

Sanal model Miquela Sousa'nın marka değeri 661 milyon liraya ulaştı.

Magazin 13-08-19 11:44

Elemeler tamamlandı, ana tablo başladı

Kaya Palazzo Resort’un ev sahipliğinde ve Türkiye Tenis Federasyonu’nun himayesinde düzenlenen Turkish Airlines Antalya Open’da ikinci gün, hem elemelerin final turuna hem de ana tablo maçlarına sahne oldu.Turkish Airlines Antalya Open’da ana tablo mücadeleleri Miomir Kecmanovic-Jaume Munar ve Joao Sousa-Lorenzo Sonego maçlarıyla başlarken, Kecmanovic ve Sonego ikinci tura yükselmeyi başardı.

Haber 23-06-19 22:19

Turkish Airlines Antalya Open’da kuralar çekildi

Kaya Palazzo Resorts’un ev sahipliğinde 22-29 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan Turkish Airlines Antalya Open’da kuralar çekildi.ATP takvimindeki sekiz çim kort turnuvasından biri olan Turkish Airlines Antalya Open’da kura çekimi, İspanyol tenisçi Pablo Carreno Busta, milli raketler Yankı Erel ile Ergin Kırkın ve Kaya Palazzo Genel Müdürü Alper Türlü, Turnuva Süpervizörü Carlos Sanchez ve Turnuva Başhakemi Fernando Sanchez’in katılımıyla gerçekleşti.İlk dört seribaşı Benoit Paire, Adrian Mannarino, Jordan Thompson ve Pablo Carreno Busta’nın ilk turu bay geçtiği ana tablo eşleşmelerinde, Antalya’da üst üste üçüncü kez ana tabloda mücadele edecek olan milli tenisçi Cem İlkel ise elemelerden gelecek rakibiyle kozlarını paylaşacak.Son şampiyon ve 5 numaralı seribaşı Damir Dzumhur’un ilk maçında dünya 80 numarası Matthew Ebden ile kozlarını paylaşacağı ana tablosunda öne çıkan diğer eşleşmeler ise Miomir Kecmanovic-Jaume Munar, Federico Delbonis-Ugo Humbert ve Joao Sousa-Lorenzo Sonego oldu.Turkish Airlines Antalya Open ana tablosuna wild card ile katılan diğer milli raketlerden Altuğ Çelikbilek ilk turda 2014 Roland Garros yarı finalisti ve dünya eski 10 numarası Ernest Gulbis ile eşleşirken Ergi Kırkın elemelerden gelen rakibiyle karşılaşacak.

Haber 21-06-19 22:45

Calvin Klein'den dikkat çeken reklam! Bella Hadid, iki kimlikli sanal mankenle öpüştü

Dünyaca ünlü moda markası Calvin Klein'in, “Calvins'im” kampanyası için sanal meslektaşı Lil Miquela ile objektiflerin karşısına geçen model Bella Hadid, sıradışı reklamla adından söz ettiriyor.

Kadin 20-05-19 14:56

O Jogo: Fenerbahçe, teknik direktör Paulo Sousa ile ilgileniyor

Son olarak UEFA Avrupa Ligi'nden elenen Fenerbahçe'de kötü gidişat sürüyor. Portekiz basını Fenerbahçe'nin Ersun Yanal'ın yerine Paulo Sousa'yı getirmek istediğini yazdı.

Spor 23-02-19 16:29

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'ın kabulü

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Portekiz Parlamentosu Dışişleri ve Yurtdışındaki Portekiz Toplulukları Komisyonu Başkanı Sergio Sousa Pinto ve beraberindeki heyeti kabul etti

Haber 19-12-18 20:34

Portekiz parlamento heyeti TBMM'de

Meclis Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, Portekiz Parlamentosu Dışişleri ve Yurtdışındaki Portekiz Toplulukları Komisyonu Başkanı Sergio Sousa Pinto ve beraberindeki heyetle görüştü

Haber 19-12-18 11:56

Sporting Lisbon Başkanı Sousa Cintra, Quaresma'nın menajeriyle görüştü

Portekiz basını Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma’nın, Sporting Lizbon’a gidebileceğine dair haberlere yer vermeye devam ediyor.

Spor 16-08-18 09:22

Alanyaspor'da 4 imza birden

Aytemiz Alanyaspor, Angolalı sağ kanat oyuncusu Djalma Campos ve Brezilyalı sağ bek Wanderson Sousa Carneiro (Baiano) ile 2'şer yıllık sözleşme imzaladı. Futbolcular Ufuk Ceylan ve Taha Yalçıner ile de sözleşme yenilendi.

Spor 29-06-18 11:25

Aytemiz Alanyaspor Djalma Campos ve Baiano ile 2'şer yıllık sözleşme imzaladı!

Aytemiz Alanyaspor, Angolalı sağ kanat futbolcusu Djalma Campos ve Brezilyalı bağ bek Wanderson Sousa Carneiro (Baiano) ile 2'şer yıllık sözleşme imzaladı. Antalya ekibi ayrıca Ufuk Ceylan ve Taha Yalçıner ile de sözleşme yeniledi.

Spor 28-06-18 19:51

Alanyaspor’da 4 İmza Birden

Aytemiz Alanyaspor, Angolalı sağ kanat futbolcusu Djalma Campos ve Brezilyalı bağ bek Wanderson Sousa Carneiro...

Yurthaber 28-06-18 19:35

1 milyon takipçisi var ama... Gerçeği öğrenen şaşkına dönüyor

Miquela isimli sosyal medya fenomen son günlerde dünyada yankı uyandırdı.

Haber 30-04-18 07:45

Portekiz Cumhurbaşkanı Mısır'da

Portekiz Cumhurbaşkanı Sousa resmi bir ziyaret için Mısır'a geldi

Haber 11-04-18 23:35

Yakın Doğu Üniversitesi, Almanya’da Altın Kazandı

Yakın Doğu Üniversitesi Brazilian Jiu Jitsu eğitmenlerinden Joao Paulo Sousa da Silve, Uluslararası Brazilian Jiu-Jitsu...

Yurthaber 26-02-18 17:34

Yakın Doğu Üniversitesi, Almanya’da altın kazandı

Yakın Doğu Üniversitesi Brazilian Jiu Jitsu eğitmenlerinden Joao Paulo Sousa da Silve, Uluslararası Brazilian Jiu-Jitsu Federasyonu (IBJJF) tarafından Almanya’da düzenlenen Münih Open turnuvasında orta sıklette altın madalyanın sahibi oldu.Çeşitli kategorilerde kadın ve erkek yüzlerce sporcunun katılımıyla düzenlenen Uluslararası Münih Open Jiu Jitsu turnuvasında, Yakın Doğu Üniversitesi’ni temsil eden Joao Paulo Sousa da Silve, NO-GI, Master 1 orta sıklette birinci gelerek Yakın Doğu Üniversitesi’ne altın madalya kazandırdı.Yıllardır Jiu Jitsu ile ilgilenen Silve’nin farklı yarışmalardan birçok altın, gümüş ve bronz madalyaları bulunuyor.Silve: "Mutluluk verici"Yakın Doğu Üniversitesi adına organizasyonda yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Joao Paulo Sousa da Silve, altın madalyanın sahibi olmaktan dolayı gurur duyduğunu söyledi.

Haber 26-02-18 17:05

Portekiz Iç Işleri Bakanı Yangın Felaketleri Sonrasında Istifa Etti

– Portekiz İçişleri Bakanı Constance Urbano de Sousa, geçtiğimiz aylarda yüzden fazla kişinin ölümüyle sonuçlanan yangın felaketinden sonra istifa ettiğini

Yurthaber 18-10-17 20:05

Portekiz cumhurbaşkanını seçti

Portekiz'te yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminin galibi muhafazakar politikacı Marcelo Rebelo de Sousa oldu.

Haber 25-01-16 09:36

Portekiz'de Sousa cumhurbaşkanı seçildi

Portekiz'de Pazar günü yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerini merkez sağ siyasetçi, televizyon yorumcusu Marcelo Rebelo de Sousa kazandı.

Haber 25-01-16 07:45

Portekiz'de Sousa, Cumhurbaşkanı seçildi

Portekiz Cumhurbaşkanlığına, "Profesör" lakaplı, bağımsız aday Marcelo Rebelo de Sousa seçildi.

Haber 25-01-16 00:09

Antalyaspor’a Dnipro’dan Orta Saha

Antalyaspor, Ukrayna’nın Dnipro takımından 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Richard Danilo Maciel Sousa Campos ile...

Yurthaber 20-01-16 14:58

Djokovic ve Murray beklendiği gibi

Sezonun ikinci Grand Slam Tenis Turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) tek erkeklerin 1 numaralı seribaşı Novak Djokovic, Gilles Muller'i 3-0, 3 numaralı seribaşı Andy Murray ise Joao Sousa 3-1 mağlup ederek adını 3. tura yazdırdı.

Spor 29-05-15 04:00

Trabzonspor - Napoli Maçını Portekizli Hakem Manuel Jorge Neves Moreira De Sousa Yönetecek

 İSTANBUL / DHA UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Trabzonspor'un, İtalya'nın Napoli takımıyla 19 Şubat 2015 Perşembe günü kendi sahasında oynayacağı Son 32

Yurthaber 17-02-15 11:36

Fenerbahçe: 0 - Borussia Mönchengladbach: 3

Stat: Şükrü SaracoğluHakemler: Manuel Jorge Sousa, Bertino Cunha Miranda, Rui Licino Barbosa Tavares (Portekiz Futbol...

Yurthaber 06-12-12 21:59

Fenerbahçe: 0 - Borussia Mönchengladbach: 2

Stat: Şükrü SaracoğluHakemler: Manuel Jorge Sousa, Bertino Cunha Miranda, Rui Licino Barbosa Tavares (Portekiz Futbol...

Yurthaber 06-12-12 20:54

Videoton Teknik Direktörü Paulo Sousa: İyi Motive Olursak Turu Geçeriz

Videoton Teknik Direktörü Paulo Sousa, Trabzonspor ile yapacakları ikinci maça iyi motive olmaları halinde sahalarında...

Yurthaber 24-08-12 00:51

Maçın Ardından

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor ile golsüz berabere kalan Videoton'un teknik direktörü Paulo Sousa, tur için şanslarının

Yurthaber 23-08-12 23:50

UEFA Avrupa Ligi

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Trabzonspor'la eşleşen Macaristan'ın Videoton'un Teknik Direktörü Paulo Sousa, eşleşmeden memnun olduğunu bildirdi.

Yurthaber 10-08-12 20:50

Bucaspor, Luiz Henrique Ile Sözleşme Imzaladı

İZMİR (A.A) - TFF 1. Lig ekiplerinden Bucaspor, Kasımpaşa'dan Luiz Henrique de Sousa Santos ile 2 yıllığına anlaştı.

Yurthaber 03-08-12 14:50