Mualla Yanki Haberleri

Meral Akşener'in ablası son yolculuğuna uğurlandı! Cenaze törenine Ekrem İmamoğlu da katıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in vefat eden ablası Mualla Özen (80) Kocaeli'de son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine çok sayıda siyasi ve bürokratın yanı sıra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

Haber 2024-02-03 18:10:55

Meral Akşener'in acı günü! Ablası Mualla Özen hayatını kaybetti

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in ablası Mualla Özen yaşamını yitirdi. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu cenazenin ikindi namazına müteakip İzmit'ten kaldırılacağını duyurdu.

Haber 2024-02-03 09:17:39

Sevgili mi kiraladı? Şoke eden sözler: Aşk yaşadığına inanamıyorum

Selin Ciğerci’nin yeni sevgilisi Asil Cengiz’in eski nişanlısı Mualla Şahin yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmişti. Eski nişanlısının borcunu Ciğerci'den isteyen genç kadın şimdi de "Selin Ciğerci’nin Asil’i ‘Kiralık Aşk’ olarak tuttuğunu düşünüyorum" dedi.

Magazin 2022-10-06 08:27:47

Mualla ne demek? Mualla kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sayısız kelimenin bir arada kullanıldığı zengin bir dildir. Bu zenginliğin oluşması için de Türk Dil Kurumu tarafından birçok yetkili görevlendirilmiştir. Kelimelerle ilgili yapılan incelemeler sonucunda, sözcüklerin anlamları ile ilgili bilgiler paylaşılmıştır. Dile merakı olan kişiler, yayımlanan bilgilerle kafalarındaki sorulara cevap bulabilir. Mualla kelimesi de anlamı araştırılan kelimeler arasında yer alır. Mualla ne demektir?

Egitim 2022-05-23 20:16:18

Hikayesi film gibi! 1986'da nişanlandılar, 35 yıl sonra evlendiler

Kayseri’de gençlik döneminde nişanlanan ancak ailelerin evliliği istememesi nedeniyle ayrılmak zorunda kalan Azmi Bulut (55) ile Mualla Beytül (51), 35 yıl sonra evlendi. Azmi Bulut, “1986 yılında askere gitmeden önce eşimle nişanlandık. Askerdeyken dağıtım iznine geldim ama bizi ayırmışlardı. Benim haberim yoktu. Yıllarca kavuşmayı bekledim" dedi. Mualla Bulut ise, “35 yıl önce bir talihsizlik ile ayrıldık. Ancak bir tevafukla tekrar karşılaştık. Çok mutlu ve heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

Haber 03-11-21 11:33

Osmanlı kadırgası inşa edip Akdeniz'e yelken açacaklar

Aralarında arkeolog, gemi kaptanı, teknik ressamın da bulunduğu 360 Derece Tarihi Araştırma Grubu, 25-30 metre uzunluğunda yapmayı istedikleri kadırgayı 2 yılda tamamlayıp geçmişte Osmanlı'nın egemen olduğu sularda yüzdürmeyi hedefliyor - Proje yöneticisi ve teknik ressam Mualla Erkurt: - "Hiç Osmanlı teknemiz yok. Osmanlı torunları olarak böyle bir görevimiz olduğunu düşünüyoruz. Kısa bir süre içinde başlayacağız" - "Bu kadırga yelken ve kürekle hareket edecek. Osmanlı'nın dolaştığı yerlerde seyir yapacağız"

Yurthaber 25-09-21 12:08

Mualla nasıl yapılır? Mualla malzemeleri neler?

Birçok sebze ile yapılan mualla oldukça besleyici ve sağlıklı bir yemek. Mualla patlıcan, domates, yeşilbiber, kırmızıbiber, soğan gibi malzemelerle yapılıyor. Muallayı yapmak için patlıcanları çizgili soyun, iri iri uzunlamasına dilimleyin ve 20 dakika kadar suda bekletin. Sonrasında patlıcanların suyunu sıkın.

Yemek 22-09-21 00:29

16 yıl sonra çözülen Mualla Irmak cinayeti davasında yeni detaylar

Kağıthane’de 16 yıl önce, özel bir jinekolog muayenehanesinde sekreter olarak çalışan Mualla Irmak’ın 23 yerinden bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin karara bağlanan davada gerekçeli karar açıklandı. Kararda, tutuklu sanık Berkhtar’ın yakalandığında altı farklı sahte isim kullandığının tespit edildiği, böyle bir olayı ihbar etmeyerek 15 yılı aşkın süredir neden gizlenmiş olduğuna dair mantıklı bir açıklama getiremediği vurgulandı.

Haber 27-07-21 12:07

Her detayı korkunç! Mualla Irmak cinayeti davasında yeni gelişme

Kağıthane'de 2005 yılında ağzı bantlı halde 23 yerinden bıçaklanmış olarak bulunan Mualla Irmak cinayetinde, olayın faillerinden biri olduğu koli bandında çıkan parmak izinden tespit edilerek 15 yıl sonra yakalanan Irak uyruklu Mohammed Kamal Majid Berkhtar hakkında karar çıktı. Mahkeme, sanığı "Kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis ve "Zorla ırza geçme" suçundan da 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı.

Haber 30-06-21 11:16

Esra Erol’da şok sözler! Eşim kardeşimin karısı ile birlikte oldu her şeyi fotoğrafladım

Atv ekranlarında yayınlanmaya devam eden fenomen program Esra Erol’da bir skandala daha imza atıldı. Sevilen programa konuk olan Mualla Hanım, eşi Hüseyin ve kardeşinin karısı Pınar'ın birlikte kaçtığını söyledi. "Eşim bir kere kardeşimin karısını alıp tek odalı köy evine götürdü ve 6 saat birlikte kaldı, ben de dışarıda onları çektim." demesiyle gündem oldu.

Trend 25-05-21 10:27

Esra Erol'da hayrete düşüren olay! Eşim beni kardeşimin karısıyla aldatıyor

Esra Erol'un programına konuk olan Mualla Hanım, eşi Hüseyin ve kardeşinin karısı Pınar'ı birlikte kaçtığını söyledi. "Böyle bir rezillik olabilir mi?" diyerek isyan eden kadın, "Eşim bir kere kardeşimin karısını alıp tek odalı köy evine götürdü ve 6 saat birlikte oldular. Şimdi de birlikte yaşıyorlar bir de utanmadan el ele kol kola geziyorlar" dedi.

Magazin 25-05-21 09:20

İstanbul'da 15 yıl önce işlenen cinayetle ilgili yakalanan şüpheli tutuklandı

Kağıthane'de, 23 kere bıçaklanarak öldürülen Mualla Şimşek'in ağzının kapatıldığı banttaki parmak izinin, gözaltına alınan Irak uyruklu şüpheliye ait olduğu belirlendi

Yurthaber 02-12-20 01:17

Mualla Irmak cinayeti çözüldü

15 yıl önce işlenen Mualla Irmak cinayeti maktulün ağzını bağladıkları koli bandındaki parmak iziyle aydınlatıldı.

Haber 01-12-20 13:54

Yalnız yaşayan yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde yalnız yaşadığı öğrenilen 68 yaşındaki kadın, evinde ölü bulundu.Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Yenişehir Mahallesi Saba Sokak üzerinde meydana gelen olayda, yalnız yaşadığı öğrenilen Mualla N.’den (68) bir süredir haber alamayan yakınları eve geldi.

Yurthaber 24-11-20 16:24

Soğukta kalan yaşlı kadının yardımına belediye ekipleri koştu

Gebze’de kombisi bozulduğu için soğukta kalan yaşlı kadının yardımına belediye ekipleri koştu.Gebze Yenikent Mahallesi’nde ikamet eden 80 yaşındaki Mualla Baştuğ , Gebze Belediyesi çağrı merkezini arayarak, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e iletilmek üzere bir yardım çağrısında bulundu.

Yurthaber 22-11-20 14:43

Osmanlı paşasının torunu Lyoen, Adana’da hayatını kaybetti

Osmanlı Sultanı 2’nci Abdülhamid döneminin Bahriye Nazırı Hasan Hüsnü Paşa’nın torunu Mualla Emine Danyeri Lyoen, yanında kaldığı Sultan 2’nci Abdülhamid’in soyundan gelen yeğeni Ayşe Adile Nami Osmanoğlu Tars’ın Adana’daki evinde 101 yaşında hayatını kaybetti.Adana’daki evinde hayatını kaybeden Lyoen, ölünce İstanbul Eyüpsultan’daki Hasan Hüsnü Paşa Türbesi’nde dedesinin yanına defnedilmek istediğini söylemişti.

Yurthaber 21-08-20 15:02

Otobüs kazasında hayatını kaybeden kadın, son yolculuğuna uğurlandı

Kuzey Marmara otoyolunda meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden Mualla Sütçüoğlu, son yolculuğuna uğurlandı.Kuzey Marmara otoyolu Çiftalan mevkisinde Metro Turizme ait Mercedes marka otobüsün yoldan çıkmasıyla meydana gelen kazada, hayatını kaybeden yolculardan Mualla Sütçüoğlu, Karabük’ün Safranbolu ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.Sütçüoğlu için Safranbolu Ulu Cami’de ikindi namazının ardından cenaze töreni düzenlendi.

Yurthaber 10-08-20 18:18

Yalnız ve Yaralı Bir Hayat: Fikret Mualla

İzmir’deki Folkart Galeri’de sadece Türkiye’nin değil dünyanın önemli ressamlarından biri olan Fikret Mualla’nın 55 eserinden oluşan bir sergi açıldı. Sergide, Paris Ekolü’nün özgür ve özgün temsilcisine ait eserlerin yanı sıra mektupları, kitapları ve kişisel eşyaları da yer alıyor

Magazin 29-02-20 23:11

Oğlunun saçıyla başladı, siparişlere yetişemiyor

Eskişehir’de evli ve 1 çocuk annesi Mualla Durgut (32), 5 yaşındaki oğlunun saç tellerinden kendisi için hatıra kolye yapmaya başladı. Özel siparişler almaya başlayınca evinde bir atölye kuran Durgut, siparişlere yetişemiyor.

Finans 25-02-20 10:33

Dünyaca ünlü ressamlar İstanbul’da

Sapphire Residence’ta 1 Şubat 2020 Cumartesi günü klasik, modern, çağdaş ve minyatür eserlerin yer aldığı sergi ziyarete açılacak.Neslihan Kozanoğlu ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan sergide, Fikret Mualla, Bedri Rahmi Eyüpoğlu, Mustafa Pilevneli, Gaye Özen, J.

Haber 27-01-20 13:57

Ankaralılar Derneği cam üfleme sanatını yaşatıyor

Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) geleneksel el sanatlarını yaşatmaya devam ediyor.Ankaralılar dernek genel merkezinde iki gün süren cam üfleme sanatı atölyesi etkinlikleri kapsamında bir araya geldi Etkinliğe AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Mualla Varol ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.Ankaralılar olarak sanatın her dalına önem veriyoruz diyen AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, “Kültürel zenginliklerimizi tespit ederek, geleneksel el sanatlarımızla hemşehrilerimizi buluşturmayı amaçlıyoruz.

Yurthaber 07-01-20 10:24

AK Partili kadınlar kadına şiddete turuncu çizgi çekti

Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Mualla Varol: - "Gerçekten dayanışma günü ise sokakta yürüyen tüm kadınların kılık ve kıyafetine bakılmaksızın, yaşam tercihini veya inancını öne çıkarmadan, tüm siyasi partiler tutarlı ve ortak tavır içinde olmalıdır"

Haber 25-11-19 13:55

Tepebaşı Belediyesi’ni minik ziyaretçileri

Tepebaşı Belediyesi’ni ziyaret eden Mualla Zeyrek İlköğretim Okulu 3.

Yurthaber 21-10-19 16:06

(Düzetlme) - 7 yaşındaki çocuk kişisel resim sergisi açtı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde 7 yaşındaki 1’nci sınıf öğrencisi Mualla Gülfem Kulu, ilk kişisel resim sergisini açtı.Tatvan İstasyon İlkokulunda eğitimine başlayan Mualla Gülfem Kulu, ebru ve sulu boyayla resim yapmaya ilgi duydu.

Yurthaber 15-06-19 12:30

7 yaşındaki çocuk kişisel resim sergisi açtı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde 7 yaşındaki 1’nci sınıf öğrencisi Mualla Gülfem Kulu, ilk kişisel resim sergisini açtı.Tatvan İstasyon İlkokulunda eğitimine başlayan Mualla Gülfem Kulu, ebru ve sulu boyayla resim yapmaya ilgi duydu.

Yurthaber 15-06-19 11:12

DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 4

  Şişli'de bir binada çıkan yangında 90 yaşındaki Mualla Dinçer mahsur kaldı.

Haber 21-03-19 15:54

Vatandaşlar onu, o kedisini kurtardı

Şişli'de bir binada çıkan yangında 90 yaşındaki Mualla Dinçer mahsur kaldı. Mahalle sakinleri yoğun duman saran binanın giriş katındaki yaşlı kadını pencereden dışarı çıkardı. Çıkarken kedisini de alan kadın, dumandan etkilendi, ambulansta ilk müdahale yapıldı.

Haber 21-03-19 15:47

Vatandaşlar onu, o kedisini kurtardı

ŞİŞLİ'de bir binada çıkan yangında 90 yaşındaki Mualla Dinçer mahsur kaldı.

Haber 21-03-19 15:11

Vatandaşlar onu, o kedisini kurtardı

ŞİŞLİ'de bir binada çıkan yangında 90 yaşındaki Mualla Dinçer mahsur kaldı.

Haber 21-03-19 14:59

VATANDAŞLAR ONU, O KEDİSİNİ KURTARDI

ŞİŞLİ'de bir binada çıkan yangında 90 yaşındaki Mualla Dinçer mahsur kaldı.

Haber 21-03-19 14:50

Oğlunun saçından kolye yapmıştı şimdi siparişlere yetişemiyor

Eskişehir’de yaşayan bir çocuk annesi Mualla Durgut, saç tellerini işleyerek sanat eserlerine dönüştürüyor. Kadınların ürettiklerini göstermeleri gerektiğini ifade eden Durgut, ''bir kadın kesinlikle inandıktan sonra istediği şeyi yapabilir. Kadınların çoğu aslında evde oturduğu zaman da oturmuyor, üretiyorlar ama ürettiklerini gören kimse yok. Bunları göstermeliler, yapmalılar ve inanmalılar'' diye konuşuyor.

Kadin 19-03-19 15:35

(özel) Oğlunun saçından kolye yapmıştı şimdi siparişlere yetişemiyor

Eskişehir’de yaşayan bir çocuk annesi Mualla Durgut, saç tellerini işleyerek sanat eserlerine dönüştürüyor.İlk olarak oğlunun saçlarını sanatla buluşturan Mualla Durgut, yakın çevresinden olumlu tepkiler alması üzerine bu işi yapmaya karar verdi.

Haber 19-03-19 10:06

2. Turizm Meslek Liseleri Arası Aşçılık Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu

TÜROB'un, MEB ve Gastronometro iş birliğiyle düzenlediği 2. Turizm Meslek Liseleri Arası Aşçılık Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu - Yarışmada birinciliği Küçükçekmece İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kazanırken, Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Kadıköy Mualla Selcanoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü oldu

Finans 02-03-19 13:08

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özhaseki Sincan’da partililerle buluştu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Sincan Kadın Kollarının vefa programına katılarak projelerini paylaştı.Programa AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki ile AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Mualla Varol, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Aysel Koçak Akgül, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Soner Arslanargun ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan katıldı.

Yurthaber 30-01-19 12:25

Kadına karşı şiddete turuncu çizgi

AK Parti Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Mualla Varol: - "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü'nde, kadına yönelik her türlü şiddete turuncu çizgimizi çekiyoruz. Aynı hassasiyetle, tüm toplumu da turuncu çizgilerini çekmeye davet ediyoruz"

Haber 25-11-18 13:42

Andrey Karlov suikastı soruşturması tamamlandı (3)

SUİKASTÇININ HAYATI İDDİANAMEDE Savcı Adem Akıncı tarafından hazırlanan iddianamenin konusu için "Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi Fikret Mualla Sergi Salonu'nda düzenlenen 'Gezgin Gözüyle Kaliningrad'dan Kamçatka'ya Rusya' konulu fotoğraf sergisinin açılış kokteylinde Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçisi Sayın Andrey Gennadiyeviç Karlov'un, ülkemizde 15- 16 Temmuz 2016 tarihinde darbe teşebbüsünü gerçekleştiren aynı zamanda bir istihbarat ve casusluk örgütü olan FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensubu terörist Mevlüt Mert Altıntaş tarafından konuşma yaptığı sırada sırtından vurularak öldürülmesi eylemi oluşturmaktadır" denildi.  FETÖ/PDY'nin tarihçesine değinilen iddianamede, Mevlüt Mert Altıntaş'ın doğumundan suikastı gerçekleştirdiği tarih olan 19 Aralık 2016'ya kadarki yaşamı detaylı anlatıldı.

Haber 23-11-18 16:53

Andrey Karlov suikastı soruşturması tamamlandı (3)

SUİKASTÇININ HAYATI İDDİANAMEDE Savcı Adem Akıncı tarafından hazırlanan iddianamenin konusu için "Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi Fikret Mualla Sergi Salonu'nda düzenlenen 'Gezgin Gözüyle Kaliningrad'dan Kamçatka'ya Rusya' konulu fotoğraf sergisinin açılış kokteylinde Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçisi Sayın Andrey Gennadiyeviç Karlov'un, ülkemizde 15- 16 Temmuz 2016 tarihinde darbe teşebbüsünü gerçekleştiren aynı zamanda bir istihbarat ve casusluk örgütü olan FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensubu terörist Mevlüt Mert Altıntaş tarafından konuşma yaptığı sırada sırtından vurularak öldürülmesi eylemi oluşturmaktadır" denildi.  FETÖ/PDY'nin tarihçesine değinilen iddianamede, Mevlüt Mert Altıntaş'ın doğumundan suikastı gerçekleştirdiği tarih olan 19 Aralık 2016'ya kadarki yaşamı detaylı anlatıldı.

Haber 23-11-18 16:50

Yavru Tema öğrencilerinin çevre duyarlılığı

Mardin’in Artuklu ilçesinde bulunan Sakarya Aycan Çaltekin İlkokulu Yavru TEMA öğrencileri, Okul Müdürü Ekrem Turan, okulun Çevre Koruma Kulübü ve TEMA danışman öğretmeni Mualla Arpağ rehberliğinde Meydanbaşı mevkisindeki sokakların çevre temizliğini yaptı.Minik çevreciler, yıllardır Meydanbaşı Çocuk Parkı ve civarındaki sokakların çevre temizliğini yapan, duyarlı çevreci minikler, rutin olarak ayda bir komşu çocuk parkının temizliğini yapıyor.

Yurthaber 24-10-18 12:10

Türk hacıları kutsal mekanları ziyaret ediyor

Hac farizasını yerine getiren Türk hacılar, günlerini ibadet etmekle ve kutsal mekanları ziyaret etmekle geçiriyor - Hacılar, Mekke'de özellikle Arafat, Müzdelife, Mina, Cennet-ül Mualla, Hazreti Muhammed'in doğduğu ev ve Cin Mescidi'ni, vazifesini tamamlayıp Medine'ye geçenler de Mescid-i Nebevi, Kuba Mescidi, Uhud Dağı gibi kutsal mekanları ziyaret ediyor - Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Dr. Akar: - "Kabir ziyaretlerinde yardım ancak Allah'tan istenir. Buna dikkat etmek gerekiyor. Eğer ziyaret ettiğimiz zatlar salih ve kamil insanlar ise 'Yarabbi onlara nasip ettiğin ilim, irfan ve kemalatı bizlere de nasip et' diye Allah'tan yardım isteriz. Cennet-ül Mualla'yı da bu maksatla ziyaret ettik"

Haber 27-08-18 01:11

Yemen Vakıflar Bakanlığı'ndan Aden'deki emniyet birimlerine çağrı

Bakanlık, Mualla ilçesinde bir imamın suikasta uğramasının ardından emniyet birimlerinden bu tür saldırılara karşı kararlı bir duruş sergilemelerini istedi

Haber 22-07-18 13:10

Ailesinden tarantula istedi, müzakereyle kertenkeleye razı oldu

İZMİR’de yaşayan, her ikisi de emekli bankacı olan Mualla ve İlhami Gün çifti, evde cins karınca ve tarantula beslemek isteyen oğulları Efe Gün’e (14) izin vermeyince, tartışma çıktı.

Haber 21-06-18 10:57

DHA DIŞ HABER - TRUMP'IN KARARI ULUSLARARASI YANKI UYANDIRDI

ABD Başkanı Donald Trump'ın, İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmadan ABD olarak çekildiğiklerini açıklaması dünya çapında yankı uyandırdı.

Haber 08-05-18 23:10

Kamyon çarpan 80 yaşındaki kadın öldü

YALOVA’da Şehit Ömer Faydalı Bulvarı’nda yolun karşısına geçmeye çalışan Mualla Anık (80), kamyon çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Haber 02-05-18 16:46

Kamyon çarpan 80 yaşındaki kadın öldü

YALOVA’da Şehit Ömer Faydalı Bulvarı’nda yolun karşısına geçmeye çalışan Mualla Anık (80), kamyon çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Haber 02-05-18 15:11

Aziziye’de Kadın ve Demokrasi Paneli

Aziziye Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçede Kadın ve Demokrasi konulu bir panel düzenledi.Aziziye Belediyesi kadınların toplumdaki yerini ve demokrasimizdeki önemini daha iyi anlatmak için Belediye Konferans Salonu’nda panel düzenledi.Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırlanan videosunun gösterimiyle başladı.Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Aziziye Kadın Kolları Başkanı Mualla Turan Saykal, kadınların hayatın her alanında aktif olduklarını ve yarınları inşa ettiklerine dikkat çekti.Başkan Saykal,” Kadınlar çalışıyor, üretiyor, doğuruyor, büyütüyor, bugünleri ve yarınları inşa ederek toplum mimarlığı yapıyorlar.

Haber 09-03-18 09:19

Kurtulan, kırsaldaki kadınlarla buluştu

Bursa’nın Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir dizi ziyarette bulundu.İlk Kösehoroz Mahallesi’nde kadınlarla kahvaltıda bir araya gelen Başkan Sadi Kurtulan’a eşi Necibe Kurtulan ile meclis üyeleri Melahat Kamile İlhan, Mualla Ekemen ve Arzu Yıldırım eşlik etti.

Haber 08-03-18 17:55

Kazada ölen Mualla'nın arkadaşlarından çiçekli tepki

ÇANAKKALE'de, yolun karşısına geçmeye çalışan Mualla Merter'e (56), dün otomobil çarptı.

Haber 03-03-18 19:20

’esintiler’ Resim Sergisi Kuşadası’nda Açıldı

Ressam Mualla Yorgancıoğlu’nun "Esintiler" isimli resim sergisi, Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nde düzenlenen bir...

Yurthaber 27-02-18 11:55