Muammer Ketenci Haberleri

Para sayma görüntüleri soruşturması! Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin de ifade verdi

Siyasetin gündemine bomba gibi düşen para sayma görüntüleri ile ilgili soruşturma devam ediyor. CHP'de para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma kapsamında son olarak Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin de ifade verdi

Haber 2024-03-28 13:10:50

Para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada Şişli Belediye Başkanı Keskin ifade verdi

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in "şüpheli" sıfatıyla ifadesi alındı.

Yurthaber 2024-03-28 12:09:39

Para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada Şişli ve Maltepe belediye başkanları ifadeye çağrıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "şüpheli" olarak ifadeye çağrıldı.

Yurthaber 2024-03-26 11:12:29

Muammer Sarıkaya: “Galatasaray maçına da galibiyet almak için gidiyoruz”

Çaykur Rizespor’un ara transfer döneminde kadrosuna kiralık olarak kattığı Muammer Sarıkaya, “Galatasaray maçına da galibiyet almak için gidiyoruz” dedi.

Spor 2024-03-05 12:33:33

Muhammer Ketenci'nin kadınlarla ilgili sözleri tepki çekti! Göğüslerinin yarısı dışarıda...

Modacı Muammer Ketenci, Ece Erken'in sunuculuğunu yaptığı programa katıldı. Ünlü modacının kadınların 'açık' giyinmesi yüzünden erkeklerin taciz ettiğini söylediği sözler büyük tepki çekti.

Magazin 13-02-24 17:24

Tokat'ta iğrenç olay! Bakkaldan 2 kız çocuğuna cinsel istismar

Tokat’ın Erbaa ilçesinde bakkal Muammer N. (63), 11 ve 12 yaşındaki iki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu. Çocukların ailelerinin jandarmaya şikayetiyle gözaltına alınan Muammer N., tutuklanarak cezaevine gönderildi. İşte detaylar...

Haber 26-12-23 15:15

Gönül Dağı Muammer ayrıldı mı, öldü mü? Ali Düşenkalkar Gönül Dağı dizisinden ayrıldı mı? Gözyaşları sel oldu!

Gönül Dağı Muammer ayrıldı mı yoksa diziye devam mı edecek merak edildi. TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı heyecanlı bir bölümle ekrana geldi. Ali Düşenkalkar'ın canlandırdığı Düğüncü Muammer karakteri dizinin izleyicilerini adeta yasa boğdu. Peki, Gönül Dağı Muammer ayrıldı mı, öldü mü? Ali Düşenkalkar Gönül Dağı dizisinden ayrıldı mı? Gözyaşları sel oldu!

Magazin 03-12-23 09:39

Fenerbahçe-Karagümrük maçının yankıları sürüyor! Sarı-Lacivertli yönetici Ahmet Ketenci'den açıklama: Bizim de penaltımız es geçildi!

Fenerbahçeli yönetici Ahmet Ketenci imzasıyla Fenerbahçe'nin resmi kanallarından bir açıklama yayınlandı. Yapılan açıklamada Galatasaray'a göndermede bulunulurken, Karagümrük maçında yaşananlara dair "Takımımızın da yüzde yüz penaltısının es geçildiği tartışılmaz bir gerçektir" denildi. İşte detaylar...

Spor 28-11-23 16:48

Trabzonspor'un eski başkan yardımcısı Muammer Saka son yolculuğuna uğurlandı

Trabzonspor Kulübü'nün eski başkan yardımcılarından 61 yaşındaki Muammer Saka'nın, memleketi Trabzon'da defnedildi.

Yurthaber 14-11-23 14:23

Kadın memurdan belediye başkanına şok suçlamalar: Emekliliğe zorladı, mobbing uyguladı, borç aldı...

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Düzağaç belde belediyesinde memur H.A. (48), Belediye Başkanı Muammer Işıklı'nın kendisini emekliliğe zorlayıp, mobbing uyguladığı, kendisinden borç alıp, personel maaşlarını ödediği ve parayı kendisine geç verdiği için ev alamadığı iddiasıyla kaymakamlığa şikayette bulundu. Başkan Işıklı ise "Personel, bu iddiaları ispatlasın. Emekliliği geldi, emekli olmasını istedim ama olmadı. Bunlar bu yüzden yaşanıyor. İşe girişinde de usulsüzlük var" dedi.

Haber 12-09-23 15:59

Yeni Ordu Valisi Muammer Erol kimdir, nereli ve kaç yaşında? Muammer Erol hangi görevlerde bulundu? Resmi Gazete'de yayımlandı!

Yeni Ordu Valisi Muammer Erol, Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 10 Ağustos 2023 Perşembe günü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre 57 ile yeni vali atandı. Bunlardan biri de Ordu oldu. Peki, Yeni Ordu Valisi Muammer Erol kimdir, nereli ve kaç yaşında? Muammer Erol hangi görevlerde bulundu?

Haber 10-08-23 10:15

Aykut Enişte 2 filmi nerede ve kaç yılında çekildi? Aykut Enişte 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Aykut Enişte 2 filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yönetmenliğini Onur Bilgetay'ın yaptığı, yapımcılığını Necati Akpınar'ın üstlendiği, senaryosunu ise Cem Gelinoğlu, Giray Altınok ve Muammer Tali'nin yazdığı Aykut Enişte 2 filmi durum komedisi türünü ele alıyor. Peki, Aykut Enişte 2 filmi nerede ve kaç yılında çekildi? Aykut Enişte 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Magazin 06-06-23 19:01

Ünlü modacı Muammer Ketenci'nin altın takılarının fiyatı dudak uçuklattı

Katıldığı programlar ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü modacı Muammer Ketenci bu defa takılarıyla çok konuşuldu. Müge ile Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan Muammer Ketenci takılarının hepsinin altın olduğunu söyledi ve fiyatını açıkladı.

Magazin 22-05-23 17:00

Nurseli İdiz kimdir, kaç yaşında, nereli? 2. Sayfa konuğu Nurseli İdiz'in son hali

Nurseli İdiz, 2. Sayfa magazin programına 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü ünlü modacı Muammer Ketenci ile birlikte konuk oldu. Başarılı oyuncu, ünlülerin kıyafet tercihini değerlendirdi. Ünlü ismin verdiği kilolar dikkat çekti. Peki Nurseli İdiz kimdir, kaç yaşında, nereli? 2. Sayfa konuğu Nurseli İdiz'in son hali...

Magazin 22-05-23 10:11

Muammer Ketenci kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Muammer Ketenci'nin hayatıyla ilgili bilgiler..

Muammer Ketenci, bugün 2. Sayfa magazin programına konuk oldu ve ünlülerin sahne tarzını yorumladı. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in konuk ettiği ünlü modacı merak konusu oldu. Peki, Muammer Ketenci kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, 2. Sayfa'nın konuğu Muammer Ketenci'nin hayatıyla ilgili bilgiler...

Magazin 22-05-23 09:28

İstanbul'da ilçeden ilçeye kur farkı! 'Yatırımcılar arasında panik oluşuyor'

İstanbul'da bulunan döviz bürolarındaki alış ve satış fiyatlarındaki fark dikkat çekti. Aynı ilçelerde yer alan döviz bürolarında dahi fiyat farkları görüldü. Fiyat farklarının turistik bölgelerde daha sık olduğu gözlemlendi. Yeditepe Üniversitesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Natalya Ketenci, “Yatırımcılar arasında panik oluşuyor. Türkiye'de birkaç defa yaşadık döviz arttığı zaman insanlar, yatırımcılar panikliyor. Döviz daha fazla artacak diye satın almaya başlıyor" dedi.

Finans 19-05-23 11:30

Gözlerden uzak yaşıyor! İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın kızından Yasemin Şefkatli ile poz

İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın kızı Melek Zübeyde gözlerden uzak büyütülen ünlü çocuklarından biri. Hayatını magazinden uzak yaşamaya çalışan ünlü isim kardeşlerinin eşi Yasemin Şefkatli ve Melis Ketenci ile pozlarını paylaştı.

Magazin 03-05-23 15:14

Van'da şehit eşine Devlet Övünç Madalyası ve Beratı verildi

Van'da şehit Jandarma Uzman Çavuş Muammer Keskin'in eşine Devlet Övünç Madalyası ve Beratı törenle takdim edildi.

Yurthaber 27-04-23 13:09

Hiçbir eğitim almadan yapmaya başladı! Avrupa'ya satıyor talep yağıyor... İstanbul'dan ayrılıp köyüne yerleşti

Ressam Muammer Kocadallı, İstanbul'un gürültüsünden kaçıp memleketi Osmaniye'deki köyünde yerleşince yaptığı resimlerle dikkatleri üzerine geçti. Kocadallı'nın hiçbir eğitim almadan yaptığı üç boyutlu resimler göz doldururken ressam köy evini adeta resim müzesine çevirdi. Kocadallı, resimlerinin Avrupa'dan talep gördüğünü söylerken eserlerinin 50'sinin Avrupa ülkelerine satıldığı öğrenildi.

Haber 24-04-23 13:54

Nazilli’de 5 bin kişilik iftar yemeği

Ramazan ayı boyunca Nazilli’nin çeşitli mahallerinde kurduğu ramazan sofralarına devam eden Nazilli Belediyesi, Ramazan ayının 26’ncı gününde gönül sofrasını Yeşilyurt ve Prof. Muammer Aksoy Mahallesi’nde kurdu.

Yurthaber 18-04-23 08:21

Fenerbahçeli yöneticilerden Atilla Karaoğlan’a sert tepki!

Fenerbahçe-MKE Ankaragücü maçının ilk yarısının tamamlanmasıyla Fenerbahçeli yöneticiler Ahmet Ketenci ve Selahattin Baki saha kenarına gelerek, müsabakanın hakemi Atilla Karaoğlan ve ekibine tepki gösterdi.

Spor 15-04-23 22:07

Muammer Ketenci kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu ünlü modacı Muammer Ketenci hakkında merak edilenler!

Muammer Ketenci 3 Nisan 2023 Pazartesi günü 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Ünlü modacı, sanatçıların kıyafet tercihlerini ve tarzlarını yorumlarken programa getirdiği bavulu da dikkat çekti. Peki, Muammer Ketenci kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, 2. Sayfa konuğu ünlü modacı Muammer Ketenci hakkında merak edilenler...

Magazin 03-04-23 09:19

Yapay zekayla fotoğraflarını müstehcen videolara çevirip taciz ettiler! “Böyle bir şey ancak bir piskopatın aklına gelir”

Sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafları çalınarak yapay zekayla müstehcen videolara çevrilen 23 yaşındaki Aleyna Ketenci yaşadığı tacizi anlatarak duruma isyan etti. Kendisinin bile unuttuğu liseden kalma fotoğraflarının ekran görüntüsünün alındığını söyleyen Ketenci, yapay zeka aracılığıyla fotoğraflarının müstehcen videolara dönüştürüldüğünü söyleyerek 'Sonuna kadar peşindeyim, hiç bir şeyden korkmayın' dedi.

Trend 29-03-23 15:35

Damadını kalbinden bıçaklayarak öldürdü! Akılalmaz savunma: Millet silahla geziyor...

İstanbul'da geçtiğimiz yıl meydana gelen olayda Turhan Ketenci, damadını kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Olayla ilgili görülen duruşmada Ketenci, "Millet silahla geziyor ben bıçakla geziyorum çok mu?" diyerek kendisini savundu. Ketenci'nin kızı ise "Babamın ceza almasını istiyorum. Bebeğim şu an 5.5 aylık. Kocam bebeğimi 6 günlükken görmüştü. İçeriden çıkmasın" dedi.

Haber 02-03-23 18:29

Sivassporlu Muammer’den yardım çalışmalarına destek

DG Sivassporlu kaleci Muammer Yıldırım, Sivas İtfaiye Müdürlüğü’ndeki yardım merkezine gelerek çalışmalara destek verdi.

Yurthaber 09-02-23 13:45

Bademcik ameliyatı sonrası hayatını kaybetti! Doktor ortadan kayboldu

Mersin'de özel bir hastanede bademcik ve geniz eti ameliyatı olan Muammer Aydoğdu, 17 gün sonra hayatını kaybetti. Gözü yaşlı aile ameliyatta doktorun ihmali olduğunu iddia ederek şikayetçi olurken, Sağlık Müdürlüğü konuyla ilgili soruşturma başlattı. Doktorun ise ölüm haberini verdikten sonra ortadan kaybolduğu belirtildi.

Haber 01-02-23 23:27

Muammer Ketenci kimdir, nereli ve kaç yaşında? Muammer Ketenci 2. Sayfa'da!

Muammer Ketenci, 2. Sayfa magazin programının bu seneki ilk canlı yayınında yılbaşında sahne alan ünlülerin tarzlarını değerlendirdi. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayıp magazin gündemini değerlendiren ünlü modacı izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki, Muammer Ketenci kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 2. Sayfa konuğu ünlü modacı Muammer Ketenci'nin hayatı ve biyografisi...

Magazin 06-01-23 18:31

Muammer Ketenci kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu ünlü modacı Muammer Ketenci'nin eşi ve ailesi!

Muammer Ketenci, 2. Sayfa magazin programının 5 Aralık 2022 Pazartesi günkü canlı yayınına konuk oldu. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayıp magazin gündemini değerlendiren ünlü modacı izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki, Muammer Ketenci kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 2. Sayfa konuğu ünlü modacı Muammer Ketenci'nin eşi ve ailesi...

Magazin 05-12-22 09:28

Kayseri’nin ilk ve tek ragbi takımı, ilçe protokolü ile bir araya geldi

Kayseri’nin ilk ve tek RAGBİ takımı olan Muammer Kocatürk Mesleki ve Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu Develi Belediyesi Ragbi Takımı, Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Ragbi Federasyonu Başkanı Murat Pazan ve Develi Kaymakamı Mehmet Tunç’la birlikte kaymakamlık toplantı salonunda bir araya geldi.

Yurthaber 02-12-22 15:35

Defile sırasında aniden poposunu açmıştı! Şarkıcı Hatice, Aleyna Tilki'nin frikik verdiğini görünce...

Muammer Ketenci'nin defilesinde boy gösteren şarkıcı Hatice o dönem defile sırasında aniden poposunu açarak gündeme bomba gibi düşmüştü. Günlerce konuşulan Hatice, genç popçu Aleyna Tilki'nin istemeden frikik verdiğini görünce bakın ne dedi.

Magazin 22-11-22 06:58

Kaymakam Alparslan Kılıç intihara kalkışmıştı! Vali Muammer Erol'dan Kılıç'ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi

Yalova'da Armutlu İlçe Kaymakamı Alparslan Kılıç (45), dün evinde beylik tabancasıyla intihara kalkışmıştı. Durumu ağır olarak hastaneye kaldırılan Kılıç'ın tedavisi sürüyor. Vali Muammer Erol, Kılıç’ın sağlık durumuna ilişkin “Aldığımız bilgiler doğrultusunda başarılı geçen bir müdahale sonrasında, olay anından bugüne sağlık durumu daha iyiye gidiyor diyebiliriz” açıklamasında bulundu. İşte olayın detayları...

Haber 07-11-22 15:59

Muammer Ketenci kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu ünlü modacı Muammer Ketenci'nin hayatı

Muammer Ketenci, 2. Sayfa magazin programının 4 Kasım 2022 Cuma günkü canlı yayınına konuk oldu. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayıp magazin gündemini değerlendiren ünlü modacı ünlülerin kıyafet tercihlerini de yorumladı. Peki, Muammer Ketenci kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 2. Sayfa konuğu ünlü modacı Muammer Ketenci'nin hayatı ve biyografisi...

Magazin 04-11-22 09:27

Ekipleri harekete geçiren telefon! Evde mahsur kaldı: Ölmekten korkuyorum

Zonguldak'ta şeker komasına giren eşinin hastaneye gitmesi üzerine evde yalnız kalan felçli yaşlı adam, polis ekiplerini arayarak ölmekten korktuğunu söyledi. Ekipleri karşısında görünce hüngür hüngür ağlayan 72 yaşındaki Muammer Cengiz ekiplerin teselli etmesiyle sakinleşirken, sedyeyle ambulansa alındı. Felçli adam ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haber 12-10-22 17:07

Edirne'de 4. Uluslararası Balkan Müzik Festivali başladı

Festivalin ilk gününde Muammer Ketencoğlu ve orkestrası, "Balkan Yolculuğu" konserinde sanatseverlerle buluştu

Yurthaber 07-10-22 22:30

ÇKS işlemlerinin e-Devlet üzerinden yapılmasına imkan tanınması çiftçileri memnun etti

Çiftçi Mesut Ozmak: - "Uygulama ne güzel oldu, tarladan, işimizin başından ayrılmadan işlemleri yapabiliyoruz" - Çiftçi Muammer Demircan: - "Oturduğumuz yerden, tarlamızda bahçemizde e-Devlet üzerinden 2 dakikada kayıt işlemini gerçekleştiriyoruz"

Yurthaber 03-10-22 15:15

Kayınpeder vahşeti! Kızına yakıştıramadığı damadını kalbinden bıçakladı

İstanbul Küçükçekmece'de yaşayan Turhan Ketenci, iddiaya göre kızına yakıştıramadığı damadı Volkan Çubukcu'yu kalbinden bıçakladı. Damat, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, kayınpeder ise olay gününü anlattı. Yolda karşılaştığı Çubukçu'yla tartıştığını ve annesine küfrettiğini öne süren Ketenci, bıçakla kendini savunduğunu söyledi. Kayınpeder tutuklanırken olay anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Haber 29-09-22 08:12

Gaziler anısına 1336 metrelik Çataldağ'a Türk bayrağı astılar

Susurluk Kaymakamı Muammer Köken: - "Şairin de 'Yeryüzünde yer beğen seni oraya dikeyim' dediği gibi biz de yeryüzünde yer beğendik, en güzel yeri de burayı bulduk, buraya diktik. Nice güzel zamanlarda dalgalanması dileğiyle"

Yurthaber 19-09-22 11:07

Kilis'in üzümleri geleneksel yöntemlerle pekmeze dönüştürülüyor

Kilis Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Güven Özdemir: - "İlimizde geçen yıl 500 ton pekmez üretimi yapılırken bu yıl bin ton beklentimiz var. Üretilen pekmez, Türkiye'nin her tarafına gidiyor" - Üretici Muammer Ceritlioğlu: - "Üzümü bağdan topladıktan sonra getirip, basarak suyunu çıkarıyoruz. Makineden çektirmiyoruz çünkü çekirdekler kırıldığı için pekmezin tadı kaçıyor"

Yurthaber 14-09-22 11:02

Son dakika: AK Parti'den Ahmet Şık'a tazminat davası! Canlı yayındaki sözleri gündem yaratmıştı

Son dakika haberi: Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Ahmet Şık'ın canlı yayında kullandığı ifadeler sonrası AK Parti harekete geçti. Partinin avukatları Muammer Cemaloğlu ve Burhanettin Sevencan Şık hakkındaki 100 bin liralık manevi tazminat davası için dilekçe verdi.

Haber 31-08-22 11:33

Karadenizli fındık üreticilerinin patoz mesaisi

Ordu'da engebeli arazi şartları ve sıcak hava koşullarında toplanan fındığı zurufundan ayırma işlemi sürüyor - Üretici Muammer Kovan: - "Fındığın zahmeti çok. Bir tek harmana getirmekle olmuyor. Harmana getirdikten sonra da patoz kısmı var"

Yurthaber 25-08-22 14:04

Beykoz'un Yaren leylekleri 10 yıldır aynı caminin kubbesinde yavruluyor

Değirmendere Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Remzi Çevik: - "Köy halkı 'Yaren' lakabını taktı. Burada çok seviliyorlar. Bizler de alıştık artık onlara, geldikleri ve gittikleri zamanları da artık ezberledik" - Mahalle sakini Muammer Çınar: - "Göremediğimiz zaman telefonla birbirimize sorduğumuz zamanlar da oluyor. Az nüfusumuza rağmen bu leylekler bizlere ayrı bir hareket kattı"

Yurthaber 16-08-22 11:08

Ankaralı muhtar, 2 çekirdek tohumla başladığı kudret narı üretiminde sera kurdu

Kayabükü Mahallesi Muhtarı Muammer Köksal: - "Bugün geldiğimiz noktada kudret narının kilosunu 50 liradan satıyorum. Ben bunu örnek olması için ektim ve bundan para kazanıldığını göstermeye çalışıyorum"

Yurthaber 11-08-22 17:27

Esra Ezmeci'nin programında tepki çeken olay! Kemal Sunal filmi gibi...

Psikolog Esra Ezmeci'nin sunumuyla ekrana gelen Karşı Karşıya programında ele alınan konu, herkesi hayretler içerisinde bıraktı. Muammer adlı genç, babasından istemeye gittiği Cansu adlı genç kız için kendisinden toplamda 1 milyon TL başlık parası istendiğini ileri sürdü. Tüm engellere rağmen Cansu ile evlenmek isteyen Muammer şimdi 1 milyon TL'yi bulmak için çabalıyor. Programı izleyenler söz konusu durumun, Kemal Sunal'ın 'Kibar Feyzo' filmine benzetti.

Magazin 10-08-22 12:45

Çanakkale'de boğulan koro şefi Muammer Tan'ın cenazesi toprağa verildi

Çanakkale'de boğulan koro şefi Muammer Tan'ın cenazesi toprağa verildi

Yurthaber 23-07-22 17:27

Sel felaketinin yaşandığı Bozkurt'ta hayat yeniden normale döndü

Bozkurt Kaymakamı Murat Atıcı: - "11 Ağustos'tan daha hızlı ve daha güçlü yağışa rağmen tedbirleri almamızdan dolayı ilçemizde can kaybı olmadı" - Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık: - "Sel, çayın iki yakasında içme suyu, yağmurlama, kanalizasyon sistemlerinde hasara yol açtı. İnşallah onlar da bir ay içinde çalışır hale getirilecek"

Yurthaber 17-07-22 11:02

Çok acı! Konya'da katliam gibi kaza öncesi birlikte plajda son fotoğraf

Konya'da, otomobille cipin çarpışması sonucu 5 gencin öldüğü kazada yaralanan 4 kişiden durumu ağır olan Nisanur Karabulut'un tedavisi, solunum cihazına bağlı olarak sürerken, Şevval Karabulut, Muammer Tan, Veli Büyükaydın, Sait Belgemen ve Ayşenur Boncuk kazada hayatını kaybetti. Kahreden kazadan önce arkadaşların yola çıkmadan önce plajda birlikte fotoğraf çektirdikleri ortaya çıktı. Cip sürücüsü Koray Anık'ın taburcu edildiği, kızı Ela Ceylin Anık'ın ise tedavisinin sürdüğü kaydedildi.

Haber 06-07-22 15:28

Geyve kirazında bu sezon 10 bin ton rekolte bekleniyor

Kiraz üreticisi Muammer Yüksel: - "Kiraz kalitesinden memnunuz, bugünün şartlarında fiyatlar da iyi"

Yurthaber 19-06-22 11:18

Kadavradan nakille hayata tutunan hasta bağışçılara minnettar

Konya'da gerçekleştirilen böbrek nakliyle hayatında yeni bir sayfa açan 37 yaşındaki Muammer Gökçelik: - "Organı bağışlayan aileden Allah razı olsun. Kardeşimize Allah rahmet eylesin, Allah ailesine sabırlar versin" - Operasyonu gerçekleştiren ekipten Prof. Dr. Kültigin Türkmen: - "Ancak ikiz kardeşinden alabilecek düzeyde, altıda altı uyumu olan bir böbrek çıktı. Tabii bu belki milyonda bir olasılık. Hastamız için büyük bir şans"

Yurthaber 14-06-22 11:11

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin maskot köpeğin heykelini açtı

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin maskot köpeğin heykelini açtı

Yurthaber 11-06-22 23:02