Müge Anlı Ile Tatlı Sert Haberleri Ve Son Dakika Müge Anlı Ile Tatlı Sert Haberleri

Müge Anlı Ile Tatlı Sert Haberleri Ve Son Dakika Müge Anlı Ile Tatlı Sert Haberleri

Müge Anlı ile Tatlı Sert, ünlü sunucu Müge Anlı'nın proje tasarımcısı olduğu bir reality show programıdır. Mavi Klake'in yapımcılığını üstlendiği program yayın hayatına ATV kanalında 18 Ağustos 2008'de bağlamıştır. Kanalın sabah kuşağında yer alan programda Müge Anlı ve beraberindeki ekip ile Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Şevki Sözen ve avukat Rahmi Özkan kayıp kişilerin arıyor, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetlerin aydınlatılmaya çalışıyorlar. 2021 itibari ile 13 sezona ulaşan yayın süresinde 3150 kayıp kişi bulunmuş, 164 cinayet dosyası aydınlatmış ve 875 aile kavuşturulmuştur.

Müge Anlı Ile Tatlı Sert Haberleri

24 yaşındaki sevgilisi 40 yaşındaki annesiyle kaçtı! Müge Anlı duyduklarına inanamadı! TikTok görüntüleri verilince...

Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bu defa yine şaşırtan bir olay gündeme geldi. 18 yaşındaki Nehir canlı yayında 'eşim dediğim sevgilim annemle kaçtı' dedi. Müge Anlı anlatılanlara inanmak istemedi ama canlı yayındaki TikTok görüntüleri herkesi çileden çıkardı.

Magazin 19-03-2024 12:31

23 yaş küçük sevgilisini canlı yayında gözyaşları içinde aradı! Doktora diye çıktı... Müge Anlı ne diyeceğini bilemedi

Hafta içi her gün Atv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine şaşırtan bir olay gündeme geldi. Kendisinden 23 yaş küçük sevgilisinden 20 gündür haber alamayan Mehmet Bey, Müge Anlı'dan yardım istedi. Bir yıldır birlikte yaşadığı sevgilisinin doktora diye evden çıktığını söyleyen Mehmet Bey gözyaşları içinde imam nikahlı sevgilisini aradı...

Magazin 12-03-2024 15:52

Türkiye bu olayı konuşuyor... Kocası 21 yaşındaki yeğenini kaçırdı! 'Nikah kıyacağım' deyince Müge Anlı çılgına döndü

Atv'nin gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. 17 yıldır evinde yaşayan yeğenini kaçırdığı iddia edilen Hüseyin Bey canlı yayında eşiyle yüz yüze geldi. Müge Anlı canlı yayında adeta çileden çıktı.

Magazin 02-03-2024 07:31

Müge Anlı'da esrarengiz olay! Gamze Bebek satıldı mı? 'Zengin bir aileye çocuğu satmak için...' Eltilerden karşılıklı yasak aşk suçlaması

Kayıp Gamze Bebek olayı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenmeye devam ederken dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Programda eltiler birbirlerini yasak aşk ile suçlarken programa bağlanan bir kadın; Mecit ile Gülbani'nin plan yaparak çocuğu Adapazarı'ndaki zengin bir aileye sattıklarını söyledi. Bu ifadeler karşısında Gülbani adeta çılgına döndü.

Magazin 21-02-2024 16:31

Müge Anlı Ile Tatlı Sert

Müge Anlı Ile Tatlı Sert Hakkındaki Haberler Mynet'te. Müge Anlı Ile Tatlı Sert Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Herkes ondan şüphelendi ama... 36 gündür kayıp olan karısına ait öyle bir şeyle canlı yayına çıktı ki... Müge Anlı 'Allah akıl fikir versin' dedi

Atv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine gündeme bomba gibi düşen anlar yaşandı. 41 yaşındaki 3 çocuk annesi kızını aramaya gelen Gülseren Hanım damadından şüphelendiğini söyleyerek Müge Anlı'dan yardım istedi. Ramazan Bey ise canlı yayına katıldı ve eşini aradığını söyledi. 36 gündür kayıp olan karısına ait öyle bir şeyle yayına geldi ki Müge Anlı çok şaşırdı.

Magazin 09-02-2024 07:44

'Ablası bizi yanlış yönlendirdi, Müge Anlı'ya daha önce çıkacaktık' Kurye ve baldız cinayetinde tüyleri diken diken eden detay! 'Çocukluk arkadaşımı da öldürmek istedim ama...'

Antalya'daki kurye ve baldız cinayetiyle ilgili tüyler ürperten detaylar ortaya çıktı. Müge Anlı'nın programına da çıkan ve arkadaşı Ali Diken ve baldızı Zeynep Ece Aksay'ı öldürüp gömen cani cinayetin tüm ayrıntılarını anlattı. Zeynel Boyacı, baldızıyla ilişkisi olduğunu düşündüğü çocukluk arkadaşını da öldürmek istediğini ama nedense bundan vazgeçtiğini söyledi. Aksay ailesi ise Boyacı'nın kızlarını öldürdükten sonra kendileriyle sofraya oturduğunu ve yemeklerini yediğini anlattı.

Haber 29-01-2024 15:06

Müge Anlı’da kan donduran itiraf! Acılı anne 11 yıldır her yerde evladını arıyordu! Oğlumu pompalı tüfekle öldürdüm!

Türkiye, Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki kan donduran itirafı konuşuyor. 20 Nisan 2012 yılında Karaman'da kaybolan 20 yaşındaki Mevlüt Ozan Atlar'a ilişkin olayda sır perdesi aralanıyor. Kocasından şüphelenen acılı anne, Müge Anlı'dan yardım istedi. Canlı yayında gelen itiraf sonrası stüdyo buz kesti.

Magazin 29-12-2023 14:36

Müge Anlı'da korkunç cinayet itirafı! Detaylarını anlattı 'Eşimin fotoğraflarını görünce...' Canlı yayında gözaltına alındı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında korkunç bir cinayet itirafı geldi. Kayıp olarak aranan Mustafa Hakkulu'nun cenazesi bulundu, arkadaşı İsa Dumlu cinayeti itiraf etti. Kan donduran itiraf sonrası stüdyo buz keserken Dumlu cinayetin detaylarını da anlattı. Dumlu, Hakkulu'nun, eşinin fotoğraflarını gördüğünü ve ağza alınmayacak şeyler söylediğini iddia ederek cinayeti bu nedenle işlediğini belirtti.

Magazin 25-12-2023 15:21

Dere yatağında tabancayla vurulmuş halde bulundu! Müge Anlı'da ortalık karıştı, görüntüyü apar topar yayından aldılar

Müge Anlı, Mustafa Hakkulu'nun ölümüne ilişkin dosyayı bugün de ele aldı. Dere yatağında cansız bedeni bulunan 3 çocuk babası talihsiz adamın ensesinden silahla vurulduğu belirtildi. Canlı yayında küfürler havada uçuştu. Acılı aile isyan edip ayaklandı. O görüntüler apar topar canlı yayından alındı. Olay günü Mustafa Hakkulu’nu son gören isimlerden olan ve aynı zamanda o gün Hakkulu’na para verdiğini söyleyen İsa, cinayet itirafında bulundu.

Magazin 25-12-2023 10:53

Müge Anlı’nın canlı yayını ihbar kabul edildi! İddialar kan dondurdu! Mahkemenin kapısında indiririz!'

Müge Anlı, 20 Nisan 2012 yılında Karaman'da kaybolan 20 yaşındaki oğlu Mevlüt Ozan Atlar'ı arayan Ayşe Atlar'ı ağırladı. 11 yıldır evladından haber alamayan acılı anne oğlunun öldürülmüş olabileceğini belirtip evladının babası Mehmet Atlar'dan şüphelendiğini belirtti. Çiftin kızları ise "Annemi boğuyordu. 'Mevlüt'ü mahkemenin kapısında indiririz!' dediğini duydum." ifadesini kullandı. Mehmet Atlar'ın sarf ettiği cinayete gelecek sözleri itiraf olarak olarak yorumlanırken bu durumu ihbar kabul e

Magazin 22-12-2023 13:51

Yengesinin tedavi parasını harcayan Ezel, Müge Anlı'da! 'Hırsızdın, şimdi katil oldun' yorumlarına bakın ne cevap verdi...

Kenan İmirzalıoğlu'nun dizisinden etkilenerek adını Ezel olarak değiştiren Ömer Can Aslanhan, kanser tedavisi gören yengesinin ölümü üzerine Müge Anlı ile Tatlı Sert programına görüntülü olarak bağlandı. Bir süre önce yengesinin kanser tedavisi parasını harcadığı gerekçesiyle günlerce konuşulan Ezel yaşadığı acıyı dile getirdi.

Magazin 20-12-2023 12:17

Müge Anlı 50 yaşında! Rahmi Özkan'ın doğum günü hediyesi ağızları açık bıraktı! Canlı yayında ilginç anlar

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı dikkat çeken anlara sahne oldu. Büyük bir coşkunun hakim olduğu stüdyoda "İyi ki doğdun!" sesleri yükseldi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı "İyi ki bu yıl doğum günü kutlaması istememişim. Nereye baksam sürpriz!" diyerek herkese teşekkür etti. Programa ise Avukat Rahmi Özkan'ın doğum günü hediyesi damga vurdu.

Magazin 19-12-2023 15:31

Kızınızı eve bağlayın! sözleri Müge Anlı'yı sinirlendirdi! Eski nişanlısının 17 yaşındaki kardeşini kaçırdı, stüdyo karıştı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı gergin anlara sahne oldu. 13 Aralık Çarşamba günü kayıplara karışan 17 yaşındaki Elif Nur Çelik'in, ablasının nişanlanmak üzereyken ayrıldığı sevgilisi Altuğ Dobluca tarafından kaçırıldığı belirtildi. Milyonları şaşırtan olayda, Altuğ Bey'in babası canlı yayına telefona bağlandı. Yaşlı adamın "Kızınızı eve bağlayın!" sözleri nedeniyle stüdyo bir anda karıştı. Müge Anlı yaşanan duruma tepki gösterdi.

Magazin 18-12-2023 14:11

Müge Anlı'da ortalık karıştı! Herkesi şoke eden detay! Sıdıka Çelik hastanede can çekişirken eşi, sevgilisine küpe taktı

Müge Anlı, Sıdıka Çelik'in şüpheli ölümünü ele almaya devam ediyor. 8 Ocak'ta Konya'nın Ilgın ilçesindeki evinde başından silahla vurulmuş halde bulunan 3 çocuk annesi kadının eşine dair şoke eden videoyu canlı yayında gösteren ünlü gazeteci, "Bu videoyu biz kimsenin telefonunu alıp şifresini kırarak yayınlamıyoruz. Bunları paylaşıyorlar!" diyerek duruma tepki gösterdi. Sıdıka Çelik'in hastanede can çekişirken eşinin sevgilisine küpe taktığı görüntü izleyenlere 'Pes!' dedirtti.

Magazin 14-12-2023 14:54

Nevrigül Alan'ın kız kardeşi Nazmiye'nin sevgili yaptığı ortaya çıktı! Müge Anlı isyan etti: Dinlediğimizi anlayamayacak kadar geri zekalı değiliz

Müge Anlı canlı yayında Nevrigül Alan'ın ölümünü ele almaya devam ediyor. Zeytin ağacına asılı halde ölü olarak bulunan 22 yaşındaki Nevrigül'ün kız kardeşi Nazmiye'nin yeni bir sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Ablasının katili araştırılırken genç kızın aşk hayatına yön vermesi hem Müge Anlı hem de Şevki Hoca'nın tepkisini çekti. Nazmiye'nin sürekli yanlış anlaşıldığını ima etmesi Müge Anlı'yı çileden çıkardı. Ünlü gazeteci, "Dinlediğimizi anlayamayacak kadar geri zekalı değiliz" dedi.

Magazin 08-12-2023 14:41

Müge Anlı'da stüdyo karıştı! Nazmiye'nin ablası Nevrigül hakkındaki sözleri şoke etti: Çok zıpladı, ölmeyi hak etti!

Müge Anlı canlı yayında Nevrigül Alan'ın ölümünü ele almaya devam ediyor. Zeytin ağacına asılı halde ölü olarak bulunan 22 yaşındaki Nevrigül'ün arkadaşı programda dikkat çeken bir açıklamada bulundu. "Kız kardeşi farkında olmadan kullanıldı" ifadelerini kullanan genç kız, Nazmiye'yi uyardı. Programın ilerleyen dakikalarında herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı. Nazmiye'nin "Ablam çok zıpladı, ölmeyi hak etti!" dediği ortaya çıktı.

Magazin 05-12-2023 14:32

Müge Anlı'dan korkutan sözler! Yaşadığı zor günleri anlattı: On gün boyunca konuşamadım

Müge Anlı canlı yayında dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Bir süre önce operasyon geçirdiğini söyleyen ünlü gazeteci, yaşadığı zorlu süreci anlattı. Müge Anlı'nın sözleri sevenlerini korkuttu.

Magazin 04-12-2023 14:12

Müge Anlı Size çok önemli bir gelişme aktaracağım diyerek duyurdu! Bedriye Kılıç cinayetinde kan donduran gelişme! Meğer o da suçluymuş

Müge Anlı, Konya'nın Akşehir ilçesinde, 6 Temmuz 2023 tarihinde kaybolan evli ve 3 çocuk annesi 35 yaşındaki Bedriye Kılıç'ın ölümüne ilişkin flaş gelişmeyi duyurdu. Müge Anlı, "Size çok önemli bir gelişme aktaracağım." dedi. Daha önce gözaltına alınan ve ardından serbest bırakılan kayınpeder Adem Kılıç'a dair yapılan bu açıklama stüdyodaki seyircileri şaşırttı.

Magazin 01-12-2023 14:09

Müge Anlı'da şaşırtan olay! Macera arayanlar yazmasın demişti, kayıplara karışan 83 yaşındaki adam aradığı aşkı internette buldu

Müge Anlı ile Tatlı Sert izleyicilerini hem gülümseten hem de düşündüren bir olay yaşandı. Bir anda sırra kadem basan 83 yaşındaki Abdurrahman Hatipoğlu'ndan 9 Kasım 2023 tarihinden bu yana haber alınamıyordu. Yaşlı adamın kayboluşunun ardından yaşananlar izleyiciyi ekran başına kilitlemişti. Müge Anlı ona ulaştı. Evlenmek için internetten ilan veren Hatipoğlu aradığı kişiyi buldu ve aşık olduğu kadınla evlendi.

Magazin 30-11-2023 14:05

Müge Anlı, Nevrigül Alan'ın otopsi raporunu açıkladı! Kardeşi Nazmiye'nin makyajlı hali ve gülüşü sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Müge Anlı canlı yayında Nevrigül Alan'ın ölümüne ilişkin son dakika gelişmesini aktardı. Zeytin ağacına asılı halde ölü olarak bulunan 22 yaşındaki genç kızın cinayete kurban gitmiş olabileceği düşünülüyordu. Ünlü gazeteci Müge Anlı, "Nevrigül'ün intihar ettiğine karar verildi" deyince acılı anne yıkıldı. Öte yandan Nevrigül Alan'ın kız kardeşi Nazmiye'nin TikTok videosu yayınlanırken gülmesi ve makyajlı halleri sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Magazin 27-11-2023 11:05

Mide bulandıran tecavüz olayında yeni gelişme! 3 çocuk annesi kadın her şeyi itiraf etti, Müge Anlı açıkladı! Kalp krizi geçirdi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün de Sibel Karabulut olayı masaya yatırıldı. 30 yaşındaki kadının 6 ay önce Cüneyt Ak tarafından tecavüze uğradığı iddia edilmişti. Sibel Hanım'ı stüdyoya göndermek istemeyen Cüneyt Bey'in, "Benim eşim 30 yaşında, çocuk değil." sözleri Müge Anlı'yı sinirlendirmişti. Sibel Karabulut her şeyi itiraf etti. Sibel Karabulut'un babasının ise kalp krizi geçirdiği bilgisi paylaşıldı.

Magazin 22-11-2023 15:06

Tecavüz iddiası ortalığı karıştırmıştı! 3 çocuk annesi kadın canlı yayına bağlandı, Müge Anlı resmen çıldırdı: Ahlaksız adam!

Müge Anlı, programında Sibel Karabulut olayını ele aldı. İstanbul'un Esenler ilçesinde 26 Ekim Perşembe günü kayıplara karışan 3 çocuk annesi 30 yaşındaki kadının, Cüneyt Ak tarafından tecavüze uğradığı ortaya çıkmıştı. Sibel Karabulut canlı yayına bağlanarak kaçırılmadığını, kendi isteğiyle gittiğini söyledi. Müge Anlı, Sibel Hanım'ı stüdyoya getirtmek isteyince Cüneyt Bey karşı çıktı. Cüneyt AK, Sibel Hanım'ın eşi olduğunu söyleyince, Müge Anlı "Ahlaksız adam!" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 21-11-2023 15:42

Hayal gözlüm diye seviyordu! O sözler Müge Anlı'yı çıldırttı: O başka bir erkeğe gittikçe senin aşkın mı depreşiyor?

Müge Anlı 15 yıllık hayat arkadaşı Sunay Zeybek'i arayan Mehmet Ali Bey için son dakika gelişmesini duyurdu. Mehmet Ali Bey'in "Hayal gözlüm" diye sevdiği Sunay Hanım canlı yayına bağlandı. Sunay Hanım, "Ben görüşmek istemiyorum. Tamamen bittiğini kendisi de biliyor zaten." deyince, Mehmet Ali Bey daha önce de aldatıldığını belirtti. Çiftin iddiaları sonrası Müge Anlı "O, başka bir erkeğe gittikçe senin aşkın mı depreşiyor?" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 20-11-2023 11:40

Yüzünde morluklarla döndü! O sözler Müge Anlı'yı çıldırttı: Ben kocamı bırakıp...

Müge Anlı, şüpheli şekilde ortadan kaybolan Nazmiye Yaldız olayını ele aldı. Kayıp sevgilisini aramak için yayına gelen Hamsin Ballı'nın iddiaları gündem oldu. Cezaevine girdiği dönemde Nazmiye Hanım'ın Fatih isimli bir şahısla tanıştığını belirten Hamsin Bey, onun Kıbrıs'a tatile gittiğini belirtti. Müge Anlı, "Oradan eve morluklarla" döndü diyen Bahri Bey'e "Benim annem babamı bırakıp tatile gitmedi. Ben kocamı bırakıp tek başıma nasıl tatile gideyim? Siz ne yaşıyorsunuz?" diye tepki gösterdi.

Magazin 16-11-2023 14:22

Müge Anlı'da kayıp olarak aranmıştı! Korkunç cinayetin davası başladı! Eşiyle ilişkim olduğunu öğrendikten sonra...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp olarak aranan ve daha sonra öldürtüldüğü tespit edilen Recep Arı cinayetinin davası başladı. Arı'nın eşi Selma Arı ve tutuklu olarak yargılanan Kadir Ilgız'ın ifadeleri kan dondurdu. Duruşmada, “Suçlamaları kabul etmiyorum tasarlayarak adam öldürmedim. Böyle bir olay yaşanmasını asla istemedim" diyerek kendini savunan Ilgız, "Recep, 'Sen benim karımla nasıl ilişki yaşarsın?' diye bağırdı. Bıçakla üzerime doğru gelmeye başladı." ifadelerini kullandı.

Magazin 03-11-2023 14:34

Bir haftadır Müge Anlı'nın yayınına çıkıyordu... 16 yaşındaki Nazmiye gözaltına alındı

Kayıp olarak aranan ve 45 gün sonra cansız bedeni bulunan Nevrigül’ün ölümüyle ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Bir haftadır Müge Anlı canlı yayınına çıkan 16 yaşındaki kardeşi Nazmiye polis tarafından gözaltına alındı.

Magazin 28-10-2023 17:31

Müge Anlı'da itiraf etti! Çocuklarını kaçırıp çöp konteynerinde sakladı... O baba gözaltına alındı

Hafta içi her gün Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine beklenmedik olaylar yaşandı. 2 hafta önce ortadan kaybolan çocuklarını bulmak için Müge Anlı'ya başvuran anne, boşanma aşamasında olduğu eşini hedef gösterdi. Canlı yayına bağlanan babanın itirafı herkesi şoke etti.

Magazin 27-10-2023 15:46

Müge Anlı şoke oldu! Nevrigül ve Nazmiye'nin gittiği gizli ortam evi ortaya çıktı! Tehlikeli oyun detayı...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün yine Nevrigül Alan cinayeti ele alındı. Müge Anlı ve ekibine konuşan bir kişi, gizli bir evden söz etti. 'Ortam evi' olarak bahsedilen bu evde Nevrigül'ün daha önce birçok kez dayak yediği ve yasaklı madde aldığı ortaya çıktı. Öte yandan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Nevrigül Alan'ın kardeşi Nazmiye'nin ''Ablam beni çıldırtıyordu.'' açıklaması damga vurdu.

Magazin 25-10-2023 13:42

Müge Anlı'da yasak aşk iddiası! Ölü bulunan Nevrigül Alan'ın eşi Bana da uygunsuz mesajlar attı dedi, ortalık karıştı

Müge Anlı, Nevrigül Alan olayını ele almaya devam ediyor. Bursa'da çocuğunu almak için evden ayrıldıktan sonra kayıplara karışan Nevrigül Alan'ın cansız bedeni, 47. günde bir çiftçi tarafından zeytinlikte bulundu. Bugün gerçekleştirilen programda mide bulandıran bir iddia ortaya atıldı. Bir izleyici Nevrigül'ü öldürdüğü düşünülen sevgilisi Doğan ile kardeşi Nazmiye'nin yasak aşk yaşadığını öne sürdü. Remzi Bey ise Nazmiye için "Bana da uygunsuz mesajlar attı" dedi.

Magazin 20-10-2023 14:04

Müge Anlı çileden çıktı! Daha önce beraberlik yaşadığını eşinden gizleyen kadına tepki gösterdi: Kusura bakmayın ama...

Müge Anlı, annesine kavuşarak hikayesini tamamlamak isteyen 25 yaşındaki Merve Çınar'ı bir kez daha programında ağırladı. Ünlü gazeteci Merve'nin 21 yıldır görmediği Nermin Akbağ'a ulaşmıştı. Yaşlı kadın bugün ilk kez programa canlı bağlantı gerçekleştirdi. Müge Anlı, Merve'nin dünyaya geldiği birlikteliği eşinden saklayan Nermin Hanım'a "Bir erkeği bu şekilde kandırarak evlenmek bana son derece yanlış geliyor. Kusura da bakmayın yani!" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 18-10-2023 12:04

Müge Anlı bile şaşırdı! 6 çocuklu yaşlı kadın düet yaptığı 18 yaş küçük adama kaçtı! Bakın kendini nasıl savundu...

Müge Anlı canlı yayında son dakika açıklamasında bulundu. Ünlü gazeteci, düet yaptığı karaoke uygulamasından tanıdığı adama kaçan 6 çocuklu Gülcemal Gürkan'ın kendilerine ulaştığını belirtti. Sevinci yüzünden okunan Derya Hanım, annesinin "Ben kayıp değilim sevdiğimin yanındayım!" sözleri sonrası neye uğradığını şaşırdı.

Magazin 26-09-2023 11:40

Müge Anlı flaş gelişmeyi duyurdu! Eşinin yasak aşkı serbest bırakılmıştı, kan donduran cinayette katil bakın kim çıktı

Müge Anlı canlı yayında 2 sene önce işlenen Muhammet Burhan cinayetine ilişkin flaş gelişmeyi duyurdu. Burhan'ın eşi Fatma'yla yasak aşk yaşayan Selami Ş.'nin gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldığını hatırlatan Müge Anlı, kan donduran olaya ilişkin detayları aktardı. Bir dönem gündeme bomba gibi düşen cinayette katil bakın kim çıktı...

Magazin 22-09-2023 13:28

Yıllardır öldü sanıyordu! Ses sanatçısı Sakin Künar kızının yaşadığını Müge Anlı'dan öğrendi

Atv'nin sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı'da bugün şaşırtan bir olay yaşandı. Ankara'da yaşayan Merve Güzel isimli genç kız Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak hiç görmediği babasını aradı. Genç kızın 24 yıldır hasretini çektiği babasını Müge Anlı dakikalar içinde buldu. Merve Güzel'in babası tanınmış ses Sakin Künar olduğu ortaya çıktı. Künar, DNA sonucunun ardından Güzel'i de bağrına basacağını ifade etti.

Magazin 21-09-2023 14:36

Müge Anlı Film senaryosu demişti! Kar maskeli katil iddiasıyla gündem olan patronun sonu bakın ne oldu

Müge Anlı, daha önce programında günlerce ele aldığı bir olaya dair flaş gelişmeyi duyurdu. Eskişehir'de 22 yaşındaki çoban Mehmet Topaloğlu’nun öldürülmesine ilişkin davada sanığın cezasının beli olduğunu belirten ünlü gazeteci, "Benim hep 'Film senaryosu' dediğim olay" ifadesi ile bir kez daha haklı çıktığını vurguladı.

Magazin 19-09-2023 11:26

Müge Anlı sonunda patladı! Kıskançlığın bu kadarına da pes! Yok devenin nalı!

Müge Anlı, Konya’nın Akşehir ilçesinde kaybolan 35 yaşındaki Bedriye Kılıç'ın sırf röportaj verdiği için eşi tarafından kıskanılmasına dikkat çekti. Eşinin karısını 'Orada niye görücüye çıktın?' diye kıskandığını belirten ünlü gazeteci "Yok devenin nalı!" diyerek duruma tepki gösterdi.

Magazin 18-09-2023 12:06

Müge Anlı'nın elinden ne uçan ne de kaçan kurtuluyor! Kuşunun bulunması için adaklar adayan yaşlı kadın yürekleri sızlattı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına 90 yaşındaki Ayşe Hanım'ın sözleri damga vurdu. Tatil için Manisa'ya giden Ayşe Hanım, burada muhabbet kuşunu kaybettiğini belirtip Müge Anlı'dan yardım istedi. "Maviş benim çocuğum gibiydi" diyen yaşlı kadının sözleri ünlü gazeteciyi duygulandırdı.

Magazin 14-09-2023 13:33

Müge Anlı'dan canlı yayında olay sözler! Nankörlük ettim, Allah affetsin!

Müge Anlı canlı yayında dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Sevgi izi uygulamasına dair konuşan Müge Anlı, Şevki Hoca'nın "Uluslararası düzeyde ödül almış bir şeyden bahsediyoruz" sözleri üzerine "Türkiye'de ödül yok anacığım... Yazık aslında üzülüyorum memleketim adına" dedi. Sevgi izi uygulaması görüntülerinin ardından duygusallaşan araştırmacı gazeteci "Nankörlük ettim, Allah affetsin!" ifadesini kullanarak sözlerini geri aldı.

Magazin 13-09-2023 10:50

Müge Anlı canlı yayında bombayı patlattı! Rahmi Özkan kendini tutamadı: Senin ağzında bakla ıslanmaz!

Müge Anlı canlı yayında dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Bir hayli heyecanlı olduğu gözlemlenen araştırmacı gazeteci Müge Anlı, önümüzdeki hafta gerçekleştirmek istediği bir plana detay vermeden değindi. Bunun üzerine merak içinde kalan Rahmi Özkan "Senin ağzında bakla ıslanmaz!" diyerek ünlü gazeteciyi ti'ye aldı.

Magazin 08-09-2023 10:35

Döndü Boztepe olayında kan donduran gelişme! Müge Anlı korkunç gerçeği açıkladı, meğer kötü kokunun nedeni...

Müge Anlı 16. sezonuyla ekranlara geri döndü. Geçtiğimiz sezon ele alınmaya başlanan Döndü Boztepe olayını bugün de masaya yatıran araştırmacı gazeteci Müge Anlı, konuya dair flaş bir gelişmeyi duyurdu. Odunluktan gelen kötü kokunun sebebi hayvan dışkısı değil kemik parçaları çıktı.

Magazin 04-09-2023 13:30

Müge Anlı ne zaman başlıyor 2023? ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon tarihi açıklandı mı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezonuna dair araştırmalar yoğunlaştı. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert, kayıp kişilerin arandığı, ailelerin kavuşturulduğu, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetlerin aydınlatılmaya çalışıldığı bir programdır. Son olarak sezon finali ile ekranlara veda eden Müge Anlı'nın yeni sezon tarihi belli oldu. Peki, Müge Anlı ne zaman başlıyor 2023? ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon tarihi nedir?

Magazin 18-08-2023 10:56

Müge Anlı ne zaman başlıyor? Heyecanla bekleniyordu... Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon tarihi belli oldu

Atv ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, 23 Haziran'da sezon finali yaparak sevenlerine veda etti. Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı'nın yeni sezonu için nefesler tutuldu. Kayıpları bulan, hasret kalanları kavuşturan araştırmacı gazeteci Müge Anlı 15. sezonuyla da ekranlarda fırtınalar estirdi. Şimdi ise yeni sezon tarihi belli oldu...

Magazin 07-08-2023 12:54

Müge Anlı ne zaman başlıyor 2023? ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Kayıp kişilerin arandığı, ailelerin kavuşturulduğu, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetlerin aydınlatılmaya çalışıldığı bir program olan Müge Anlı ile Tatlı Sert ATV ekranlarında yayınlanmaktadır. Peki, Müge Anlı ne zaman başlıyor 2023? ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Magazin 04-08-2023 10:34

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon tarihi belli mi? Müge Anlı ne zaman başlıyor?

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon tarihi hakkında araştırmalar yoğunlaştı. Geçtiğimiz sezon hem deprem bölgesine yaptığı yardımlar hem de çözdüğü cinayetlerle adından sıkça söz ettiren Müge Anlı'nın yeni bölümleri büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki, Müge Anlı ne zaman başlıyor? Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon tarihi belli mi? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 01-08-2023 13:04

Müge Anlı’yı bile şaşırtan olay! Karne almaya giden öğrenci, kendisinden 32 yaş büyük öğretmeniyle evlendi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına 18 yaşındaki B. A.'nın yaşadıkları damga vurdu. 'Karne almaya gidiyorum' diyerek evinden çıkan ve kendisinden 32 yaş büyük olan öğretmeniyle evlendiği öğrenilen genç kızın bu davranışı ailesini çıldırttı. Çaresiz aile, Müge Anlı'dan yardım istedi. Müge Anlı, "Ne işin var senin öğretmeninin yanında?" diyerek çıkıştı. B. A.'nın sözleri ise akıllara durgunluk verdi.

Magazin 20-06-2023 14:06

Müge Anlı'dan canlı yayında olay açıklama: Demek ki bu kadar sevmemek lazım

Müge Anlı canlı yayında dikkat çeken bir anısını anlattı. Köpeği Lokum'u tıraşa götürdüğünü belirten araştırmacı gazeteci Müge Anlı, bu nedenle ondan tavır gördüğünü belirtip sözü kadın - erkek ilişkilerine getirdi. "Bazıları sevgi dilencisi" diyen Müge Anlı "Demek ki bu kadar sevmemek lazım" ifadesini kullandı.

Magazin 13-06-2023 11:05

Cezaevinden çıkıp karısını öldürdü! Müge Anlı isyan etti! Annesinin kanı yerde kalmasın diye...

Müge Anlı, 24 yaşındaki Seda Hanım'ın çocukken yaşadığı olayların üstesinden gelebilmek için başvurduğunu belirtip genç kızın, annesinin katili olan babasını aradığını vurguladı. Bundan yıllar önce cezaevinden çıkan cani baba 3 kızının önünde barışma teklifini kabul etmeyen eşini öldürüp kayıplara karıştı. Müge Anlı, "Seda, annesinin kanı yerde kalmasın diye burada" diyerek yaşanan acı olayı aktardı.

Magazin 05-06-2023 12:14

Prof. Dr. Arif Verimli son halini paylaşıp 30 kilo verdiğini duyurdu! Sırrını da paylaştı

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının uzun süre ekibinde olan ünlü psikiyatrist Arif Verimli, ekiple sorunlar yaşayarak programa veda etmişti. Sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlar yapan Verimli 30 kilo verdiğini açıklayarak sırrını da paylaştı.

Magazin 04-06-2023 08:07

Canlı yayında kafatasına ulaşıldı! Müge Anlı'da kan donduran itiraf! Silivri’ye gömdüm, arada bir suluyorum

Müge Anlı, Sevgi Demirci olayına ilişkin son dakika açıklamasında bulundu. Eren ve Rümeysa Polat adındaki 2 çocuğuyla kayıplara karışan 38 yaşındaki kadının cenazesine ulaşıldı. Müge Anlı’ya itirafta bulunan şüpheli ismin kuzeni Ö.Y., yaptığı açıklamada “Ü.Y., beni ‘Seni de onları gömdüğüm gibi gömerim’ diye tehdit etti. Beni yakmaya çalıştı” ifadesini kullandı.

Magazin 24-05-2023 14:09

Müge Anlı'da kan donduran sözler! Kocam poşetle boğmaya kalktı! dedi, Instagram'dan bulduğu adama kaçtı

Müge Anlı, 3 çocuğunu yanına alıp sırra kadem basan Yasemin Koç'un bulunduğunu duyurdu. Ünlü gazetecinin son dakika gelişmesini aktarmasının ardından anne Azime Hanım sevinç gözyaşları döktü. Eşinin Sait isimli bir adama kaçması nedeniyle sinirlenen Yusuf Bey, ondan bir an önce geri dönmesini ve isterse hukuki işlem başlatmasını istedi. Yasemin Hanım'ın "Kocam poşetle boğmaya kalktı" sözleri ise izleyenleri şaşırttı. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert'e damga vuran olay...

Magazin 22-05-2023 11:37