Muhterem Nur Haberleri Ve Son Dakika Muhterem Nur Haberleri

Muhterem Nur Haberleri Ve Son Dakika Muhterem Nur Haberleri

Türk sinema oyuncusu ve şarkıcı Muhterem Nur’un gerçek adı Aysel Kısa Akbaş’tır. Müslüm Gürses’in eşi olarak bilinen Muhterem Nur, 31 Aralık 1932 Manastır doğumludur.

Ailesini tanımayan Muhterem Nur, teyze dediği bir kadın tarafından büyütüldü. İkinci Dünya Savaşı’ndan kaçarak İstanbul’a geldi. İstanbul’da ilkokula başlayan Nur, 14 yaşında dokuma fabrikasında çalışmaya başladı. Daha sonra bir subay ile evlenerek bir çocuk sahibi oldu.

Film San Vakfı Ümit Utku tarafından Beyoğlu’nda keşfedilen Muhteren Nur, ilk film teklifini 1951 yılında aldı. Yıldızlar Revüsü filminde figüranlık yapan Nur, 1958 yılında Boş Beşik filminin başrolünü oynadı.

Hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip Muhterem Nur, 1963 yılında ikinci eşi Işın Kaan’dan ayrılmıştır. Daha sonra ses sanatçısı Müslüm Gürses ile 1986 yılında evlendi.

Muhterem Nur Haberleri

Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur kimdir? Nereli? Muhterem Nur ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti?

Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, ünlü sanatçının ölüm yıl dönümü sebebiyle internette gün içerisinde en çok araştırılan isimle arasında yer aldı. Müslüm Gürses'in hayat yoldaşı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur kimdir? Nereli? Muhterem Nur ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti? İşte detaylar...

Haber 03-03-2022 09:49

Muhterem Nur kimdir? Ölüm yıldönümünde anılıyor...

Türk sinema oyuncusu ve şarkıcısı ve Müslüm Gürses'in eşi olarak bilinen Muhterem Nur ölüm yıldönümünde sevenleri tarafından anılıyor. Geçtiğimiz sene 20 Mart 2020 tarihinde hayatını kaybeden usta ismin hayatı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki Muhterem Nur kimdir? Muhterem Nur ölüm nedeni nedir? İşte yanıtı...

Magazin 20-03-2021 13:32

Vefatının 8. yılında anılıyor! Yılları aşan Müslüm Gürses ve Muhterem Nur aşkının bilinmeyen detayları...

Müslüm Gürses, Türk arabesk müziğinin mihenk taşlarından biridir. Müslüm Gürses sadece şarkılarıyla değil, Muhterem Nur ile yaşadıkları 30 yılı devirmiş büyük aşklarıyla gündeme geldi. Aralarındaki yaş farkı ve ilişkilerindeki gelgitler Müslüm filminden sonra daha çok konuşulmaya başladı. Vefatının 8. yılında Müslüm Gürses’in hayatını değiştiren aşkını anlatıyoruz.

Trend 03-03-2021 11:56

Müslüm Gürses kimdir? Ölüm yıldönümünde sözleri ve şarkıları ile anılıyor

Hayranları tarafından, ‘Müslüm Baba’ olarak tanınan Müslüm Gürses, şarkıları ve sözleri ile anılıyor. Hayat hikâyesi derin acı içerisinde geçen Müslüm Gürses, eşi Muhterem Nur’a çok derin bir aşk besledi.

Magazin 03-03-2021 11:40

Muhterem Nur

Muhterem Nur Hakkındaki Haberler Mynet'te. Muhterem Nur Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yunus Bülbül'e Muhterem Nur tepkisi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) katıldığı bir televizyon programında sanatçı Müslüm Gürses’i, eşi Muhterem Nur’un öldürdüğünü iddia eden şarkıcı ve oyuncu Yunus Bülbül’e, Gürses’in saz hocası Ali Limoncu’nun oğlu Halim Limoncu ve Adanalı benzeri olarak tanınan Bülent Şevik tepki gösterdi. Limoncu ve Şevik, bu ithamın Muhterem Nur’un yanı sıra Müslüm Gürses’in anısına da saygısızlık olduğunu söyledi.

Magazin 16-09-2020 10:38

Yunus Bülbül’den Muhterem Nur özrü…

Oyuncu ve şarkıcı Yunus Bülbül, katıldığı bir canlı yayında 'Müslüm Gürses'i öldüren Muhterem Nur'dur' şeklinde bir açıklamada bulunmuş ve çok tepki çekmişti. Bülbül, artan tepkiler sonrasında bir canlı yayına bağlandı ve söylediği sözlerden dolayı özür diledi.

Magazin 31-08-2020 12:19

'Müslüm Gürses'i eşi öldürdü' iddialarına sert tepki

Şarkıcı ve oyuncu Yunus Bülbül'ün, Müslüm Gürses'i eşi Muhterem Nur'un öldürdüğünü ileri sürmesinin ardından Müslüm Gürses ve Muhterem Nur'un bir grup hayranı sanatçının mezarı başında bir araya geldi. Grup adına açıklama yapan Muhterem Nur'un manevi oğlu Taner Akkuş, "Biz kendisini özüre davet ediyoruz. Eminim yargı mekanizması bu konuya duyarsız kalmayacaktır" dedi.

Magazin 30-08-2020 15:36

Yunus Bülbül'den şoke eden iddia! 'Müslüm Gürses'i Muhterem Nur öldürdü'

KKTC'de özel bir kanalda bir programa katılan Yunus Bülbül, Müslüm Gürses'in, eşi Muhterem Nur tarafından öldürüldüğünü ileri sürdü. Bülbül'e ilk tepki program sunucusundan geldi.

Magazin 29-08-2020 12:04

Muhterem Nur son yolculuğuna uğurlandı! 'Vasiyeti yerine getirildi'

Uzun süredir organ yetmezliği nedeniyle tedavi altında bulunan Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur, bugün 87 yaşında hayata gözlerini yumdu. Nur, ikindi namazına müteakip Zincirli Kuyu Mezarlığı’nda bulunan eşi Müslüm Gürses'in mezarının üzerine defnedildi.

Magazin 20-03-2020 16:16

Muhterem Nur kimdir? Muhterem Nur’un ölüm nedeni nedir?

Muhterem Nur’un sevenleri bugün acı bir haber aldılar. Bir süredir hastanede tedavi altında olan Muhterem Nur yaşamını kaybetti. Peki Muhterem Nur kimdir ve ölüm nedeni nedir? Koronavirüs ile ilgili var mı? İşte Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı ile ilgili detaylar...

Haber 20-03-2020 10:07

Muhterem Nur: Acılarla dolu bir hayat

Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Acılarla dolu bir hayat olan Nur büyük aşkı Gürses'i her andığında çok özlediğini söylerdi. Nur büyük aşkına kavuştu... İşte Muhterem Nur'un hikayesi...

Magazin 20-03-2020 09:51

SON DAKİKA! Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur hayatını kaybetti

Ünlü sinema sanatçısı ve Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur hayatını kaybetti. Ünlü isim bir süredir tedavi için hastanedeydi.

Magazin 20-03-2020 09:39

Muhterem Nur'un sağlık durumuyla ilgili açıklama

Sinema oyuncusu ve Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur'un yaşamını yitirdiği iddia edildi. Şarkıcı Asuhan, 'manevi annem' dediği Muhterem Nur hakkında açıklama yaparak vefat haberlerini yalanladı.

Magazin 07-03-2020 15:37

Müslüm Gürses’in hayatı arkadaşı Muhterem Nur’un son durumu nedir?

Bir süredir ciddi rahatsızlıkları nedeniyle tedavi altında olan Muhterem Nur’un son durumu merak ediliyor. Hastaneden haber var mı, Muhterem’in sağlık durumu nedir diye soranlar için son olarak üzücü bir haber geldi.

Haber 06-03-2020 15:35

Muhterem Nur'un bilinci kapandı

Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur'dan üzücü haber geldi. Muhterem Nur'un bilincinin kapandığı öğrenildi.

Magazin 06-03-2020 15:09

Muhterem Nur'un son durumu hakkında yeni bilgi

Beylükdüzü Devlet Hastanesi’ne 10 gün önce kaldırılan ünlü sinema sanatçısı Muhterem Nur’un tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edildiği, durumunun stabil olduğu belirtildi.

Magazin 27-02-2020 10:13

Muhterem Nur hastaneye kaldırıldı (Muhterem Nur kimdir?)

2013 yılında vefat eden Müslüm Gürses’in 87 yaşındaki hayat arkadaşı Muhterem Nur hastaneye kaldırdı.

Magazin 22-02-2020 08:11

Müslüm Gürses ve hayat arkadaşı Muhterem Nur kimdir? Müslüm Gürses neden ve ne zaman öldü?

Arabesk müzikte 'Müslüm Baba' olarak anılan Müslüm Gürses'in hayatını anlatan Müslüm filminin televizyonda ekrana gelmesiyle ünlü sanatçının hayatı merak konusu oldu. Şahin Kendirci ve Timuçin Esen'in Müslüm Gürses'i canlandırdığı Müslüm filmi 6,5 milyondan fazla izleyici tarafından sinemada izlenmişti. Peki Müslüm Gürses kimdir? Müslüm Gürses neden ve kaç yaşında öldü? Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur kimdir? İşte, Müslüm Gürses veMuhterem Nur hakkında merak edilenler.

Magazin 22-01-2020 01:57

Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur kimdir? Muhterem Nur ve Müslüm Gürses ne zaman evlendi

Muhterem Nur, Müslüm Gürses'in hayatının anlatıldığı Müslüm filmi ile birlikte gündeme geldi. Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur'un hayatı oldukça dikkat çekici. İşte, Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur hakkkında merak edilen tüm detaylar...

Haber 15-11-2019 22:48

Müslüm Gürses kabri başında anıldı

Arabesk müziğin unutulmaz ismi Müslüm Gürses, ölümünün 6'ıncı yılında hayat arkadaşı Muhterem Nur, arkadaşları ve sevenleri tarafından Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.

Magazin 04-03-2019 01:29

Engelsiz Yaşam Vakfı'ndan, Muhterem Nur'a suç duyurusu

Engelsiz Yaşam Vakfı tarafından, merhum sanatçı Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur Akbaş hakkında "basın yoluyla hakaret" suçundan suç duyurusunda bulunuldu - Vakıf Başkanı Atilla Kaplakarslan: - "Hayır için bir araya gelmişiz. Hayır işi yapıyoruz. Hiç kimse vakfımıza, vakıf üyelerimize hakaret edemez"

Haber 18-01-2019 15:43

Muhterem Nur'a büyük şok! 'Müslüm Gürses'in yüzüğü ve gömleği' ortalığı karıştırdı

Engelsiz Yaşam Vakfı, şehit aileleri ve engelliler yararına düzenlenen gecede Müslüm Gürses'in filminde kullanılan gömleği ile özel tasarlanan yüzüğün açık arttırmada satılmasının ardından, gömlek ve yüzüğün sanatçıya ait olmadığını belirterek 'dolandırıcılar' açıklaması yapan Muhterem Nur hakkında basın yoluyla hakaret suçundan şikayetçi oldu. Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Kaplakarslan yaptığı açıklamada Nur'un filmin yapımcısını arayarak açık artırmadaki gelirden yüzde istediğini iddia etti.

Trend 18-01-2019 13:17

Müslüm filminin yapımcısıyla Muhterem Nur canlı yayında kavga etti

Muhterem Nur, 'Müslüm' filminin yapımcısı Mustafa Uslu ile Engelsiz Yaşam Vakfı'na 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan dava açtı. Taraflar telefonla bağlandığı canlı yayında çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Magazin 14-01-2019 14:35

Muhterem Nur'un Gömlek ve yüzük sahte açıklaması

Engelsiz Yaşam Vakfı: - "Gecede yapılan açıklamada yüzüğün Mina mücevherata ait olduğu belirtildi. Gömlek ise Müslüm filminin yapımcısı Mustafa Uslu tarafından vakfımıza, Timuçin Esen'in giydiği gömlek olarak bağışlandı" - "Muhterem Nur aranmış ve 'merhumun bir kıyafetini açık arttırma yapalım' denmiş ama Muhterem Hanım da tüm eşyalarını müzeye bağışladığını söylemiştir. Bu da istenirse telefon kayıtlarında mevcuttur" - Engelsiz Yaşam Vakfı Koordinatörü Aylin Arasıl: - "Açık arttırmada gömleği alan Demet Akalın, filmde kullanılan kostüm olduğunu bilerek satın aldı"

Haber 12-01-2019 19:02

Muhterem Nur'dan Müslüm filmi yapımcısına suç duyurusu

Muhterem Nur Akbaş, Engelsiz Yaşam Vafkı'nın ödül töreninde eşi Müslüm Gürses'e ait olduğu iddia edilen yüzük ve gömleğin açık artırmayla satıldığını belirterek, "Müslüm" filminin yapımcısı Mustafa Uslu ve vakıf hakkında suç duyurusunda bulundu - Muhterem Nur, açık artırmayla satılan yüzük ve gömleğin imitasyon olduğunu, eşinin yüzüğünü kendisinin taşıdığını, gömleklerinin ise Şanlıurfa'daki müzede bulunduğunu belirtti - Muhterem Nur Akbaş: - "Yüzüğü 250 liraya yaptırdık. Kendisini kaybedeli 6 sene oldu. Bu yüzük parmağımda. Dünyanın en büyük parasını verseler bu yüzüğü vermem"

Haber 12-01-2019 11:27

Muhterem Nur, 'Müslüm' filminin yapımcısını savcılığa şikayet etti

Muhterem Nur, Müslüm Gürses'in imitasyon yüzüğünü ve gömleğini açık artırmadan sattığını iddia ettiği yapımcı Mustafa Uslu hakkında suç duyurusunda bulundu. Parmağındaki yüzüğü göstererek ‘gerçek yüzük bu’ diyen Muhterem Nur, “Müslüm'ün mezarındaki taşı alıp açık artırmadan satacaklar diye korkuyorum“ dedi.

Magazin 12-01-2019 11:03

Muhterem Nur: Ne olmuş Müslüm bir iki tokat atmışsa…

Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur yine gündemde... Şiddet gördüğü üzerine yapılan eleştirilere yanıt veren Nur "Bana ne olacak bir tokat atmış, iki tokat atmış… Hiç önemi bile yok" dedi.

Magazin 21-12-2018 16:31

Muhterem Nur, Müslüm filminin yapımcısını mahkemeye verecek!

Müslüm filminin yapımcısı Nuri Yıldırım'ın Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur'un 950 bin TL aldığını söylemesi üzerine Muhterem Nur Sessizliğini bozdu. Nur, "Ben böyle bir para almadım. Aslı olamayan aşağılayıcı sözler için hakkınızda dava açıyorum" dedi.

Magazin 03-12-2018 14:08

Muhterem Nur: Müslüm filminden bir kuruş almadım!

Bugüne kadar yaklaşık 4.5 milyon kişi tarafından izlenen "Müslüm" filmiyle ilgili yeni tartışma çıktı. Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur " Filmden bir kuruş almadım" dedi.

Magazin 20-11-2018 14:26

Muhterem’in yüzü gülmedi

YEŞİLÇAM’ın efsane isimlerinden Göksel Arsoy, son dönemde “Müslüm” filmi nedeniyle isimleri gündemden düşmeyen Müslüm Gürses ve Muhterem Nur için bir mektup yazdı.

Magazin 31-10-2018 15:08

Muhterem Nur: Keşke onu hastaneye götürmeseydim...

Muhterem Nur, 2013'te yaşamını yitiren Müslüm Gürses'e olan özlemini anlattı. Nur "Başka bir kadını sevip ona gitseydi, içim bu kadar yanmazdı" dedi

Magazin 13-10-2018 11:01

25. Uluslararası Adana Film Festivali

Yönetmen Şerif Gören'e "Yaşam Boyu Başarı Ödülü", Cüneyt Arkın, Muhterem Nur, Ahmet Mekin ve Süleyman Turan'a "Onur Ödülleri" takdim edildi. Törende Vizyon Sahibi Yönetmen ödülü Rus yönetmen Aleksey Fedorchenko'ya verildi - Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü: "Uluslararası camiaya baktığımızda kendi sineması yabancı filmlere yenilmeyen, en fazla seyirci çeken sinemalardan bir tanesi Türk sinemasıdır. İşte biz o sinemaya, Türk sinemasına, Türk sanatına, Türk sanatçısına Adanalılar adına bereketli topraklardan hizmet etmekten büyük şeref duyuyoruz"

Yurthaber 25-09-2018 00:00

25. Uluslararası Adana Film Festivali

Yönetmen Şerif Gören'e "Yaşam Boyu Başarı Ödülü", Cüneyt Arkın, Muhterem Nur, Ahmet Mekin ve Süleyman Turan'a "Onur Ödülleri" takdim edildi. Törende Vizyon Sahibi Yönetmen ödülü Rus yönetmen Aleksey Fedorchenko'ya verildi - Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü: "Uluslararası camiaya baktığımızda kendi sineması yabancı filmlere yenilmeyen, en fazla seyirci çeken sinemalardan bir tanesi Türk sinemasıdır. İşte biz o sinemaya, Türk sinemasına, Türk sanatına, Türk sanatçısına Adanalılar adına bereketli topraklardan hizmet etmekten büyük şeref duyuyoruz"

Haber 24-09-2018 23:42

'Müslüm'ün burnunu büyük yapmışlar'

Ünlü sanatçı Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı, bir dönem Türk sinemasının ve sahnelerin yıldızı olan sanatçı Muhterem Nur, Büyükçekmece Belediyesi 2'nci Kitap Günleri’ne katıldı.

Magazin 08-09-2018 15:10

Muhterem Nur kimdir?

Muhterem Nur hayat hikayesiyle gündeme yerleşti. Müslüm Gürses'in eşi, Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Muhterem Nur, yaptığı açıklamalarla şok yarattı. '12 yaşında tecavüze, 14 yaşında enişte tacizine uğradım' diyerek yaşadığı acıları anlatan Muhterem Nur kimdir?

Haber 19-06-2017 10:21

Sibel Can, Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur'a cevap verdi

Sibel Can'ın piyasaya yeni çıkan albümü 'Arabesque' adlı albümündeki iki şarkıyı Müslüm Gürses'e ithaf etmesi Muhterem Nur'u kızdırmıştı. Şarkıcı, önceki gün önceki gün Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konserde basın mensuplarının karşısına geçerek Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur'a cevap verdi.

Magazin 11-04-2016 10:08

Sibel Can'a Müslüm Gürses tepkisi

Yeni albümündeki iki şarkısını Müslüm Gürses'e ithaf ettiğini söyleyen Sibel Can, Muhterem Nur'u kızdırdı. Nur, Can'ı reklam yapmakla suçladı: Bir gün bile Müslüm'ü anma gününe katılmadı. Nereden dostu oluyor?

Magazin 06-04-2016 11:45

'Elimde olsa ölmek isterim'

Saba Tümer ile Bu Gece programına katılan Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur, eşine olan özlemini ve geçirdiği zor günleri anlattı.

Magazin 02-05-2014 15:25

Amerikan bezine sarılmış kan içindeydi

Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur, Müslüm Gürses'in vefat ettiği günü, cenaze törenini ve sonrası ilk kez anlattı.

Magazin 11-03-2013 10:22

Muhterem Nur tedavi olmak istemiyor

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden sanatçı Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, kalp kapakçıklarından rahatsız olmasına rağmen, bir an önce eşine kavuşmak için tedavi olmayı reddediyor.

Magazin 10-03-2013 12:10

'Alta Müslüm'ü, üstüne de beni koyacaklar'

Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur duygularını anlattı...

Magazin 06-03-2013 09:47

'Müslüm Baba'yı kaybettik

Arabesk müziğin unutulmaz ismi Müslüm Gürses, tedavi gördüğü Şişli’deki Memorial Hastanesi’ne dün sabah saatlerinde yaşama gözlerini yumdu.

Haber 03-03-2013 11:28

Müslüm Gürses'in eşi hastaneye geldi

Müslüm Gürses'in hayatını kaybettiğine yönelik haberlerin ardından eşi Muhterem Nur da sanatçının tedavi gördüğü hastaneye geldi. Ünlü sanatçının eşi konuya ilişkin açıklama yapmadı.

Haber 01-03-2013 12:22

Müslüm Gürses'den kötü haber

Geçirdiği by-pass ameliyatının ardından yoğun bakıma alınan sanatçı Müslüm Gürses'in beyin ölümünün gerçekleştiği açıklandı.

Haber 01-03-2013 10:10