Murat Ceylan Haberleri Ve Son Dakika Murat Ceylan Haberleri

Murat Ceylan

Murat Ceylan Haberleri

Murat Ceylan ünlü oyuncuyla pozunu paylaştı! Hasretime dayanamadı

Survivor yarışmasının sunuculuğunu üstlenen Murat Ceylan'dan oyuncu Hande Doğandemir ile paylaşım yaptı. Paylaşımına Ceylan, "Hasretime dayanamadı. Asker ocağıma geldi" notunu yazdı.

Magazin 12-03-2024 17:06

Survivor Furkan dile düştü! Murat Ceylan bile dalga geçti: Crop top'uyla başlangıç çizgisinde...

Çocuklar Duymasın Havuç olarak hafızalara kazınan Furkan Kızılay Survivor All Star yarışmacılarından biri. Yarışmanın başında verilen kıyafetler dışında adada kıyafeti olmayan Furkan'ın son görüntüsü Murat Ceylan'ın da diline düştü.

Magazin 07-03-2024 09:03

Survivor sunucusu Murat Ceylan çalınan motosikletinin değerini açıkladı! Bakın fiyatı ne kadarmış

Survivor yarışmasıyla tanınan oyuncu ve sunucu Murat Ceylan’ın geçen yıl kapalı otoparktan çalınan motosikletinin davası devam ediyor. Bugün İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada müşteki Murat Ceylan ile avukatı Begüm Güngör hazır bulundu. Ceylan, "Motosikletimi henüz bulamadım. Şikayetçiyim" dedi ve motosikletinin değerini açıkladı.

Magazin 20-09-2023 14:54

Survivor'da gergin dakikalar! Murat Ceylan yarışmacıları azarladı: Ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu?

Heyecanın giderek arttığı yarışma programı Survivor'da yine gergin dakikalar yaşandı. Yarışmacılardan Ertuğ, Kürşat ve Nefise arasında sinirler gerildi. Birbirlerine küfür ve kötü sözler sarf eden 3'lüyü sunucu Murat Ceylan sert bir dille uyardı.

Magazin 16-05-2023 00:17

Murat Ceylan

Murat Ceylan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Murat Ceylan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Survivor'da sinirler gerildi! Yarışmacı elindekini fırlatınca Murat Ceylan fena püskürdü

Survivor'da yaşanan gergin anlara bir yenisi daha eklendi. Ekranların sevilen yarışması Survivor'da yarışmacı Osman Can'ın hareketi tepki topladı. Osman Can'ın elindeki halkayı fırlatmasıyla sinirler gerildi. Sunucu Murat Ceylan ve Acun Ilıcalı'dan tepkiler gecikmedi.

Magazin 01-05-2023 21:22

Survivor'da gergin anlar! Acun Ilıcalı Acil Durum Konseyi'ni topladı Yusuf için kararını açıkladı

Survivor'da gergin anlar yaşandı. Yarışmanın 12 Nisan 2023 tarihli yeni bölümünde Yusuf rakibine karşı kötü laflar söyledi. Yusuf'un karşı takımdan birine ağır sözler sözler söylemesi sonucunda ortalık karıştı. Murat Ceylan'ın da tepki gösterdiği bu olay sonrası Acun Ilıcalı eşliğinde Acil Durum Konseyi toplandı. Ilıcalı, Yusuf için bir karar aldıklarını dile getirdi.

Magazin 12-04-2023 23:34

Survivor sunucusu Murat Ceylan'dan üstsüz poz! Kitap okurken paylaştı

Eski Survivor yarışmacısı Murat Ceylan, Alp Kırşan'ın sunuculuğu bırakmasının ardından Survivor'u sunmaya başladı. Son dönemlerin göz önünde isimlerinden biri olan Ceylan, son pozuyla dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 09-03-2023 11:34

Survivor’da ortalık karıştı! Yarışmacı elindekini ona fırlattı, Murat Ceylan çileden çıktı

Survivor 2023 yarışmacıları arasında kıran kırana mücadeleler devam ediyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan yarışmanın yeni bölümüne yaşanan gerginlik damga vurdu. Bu akşam ekrana gelecek olan dokunulmazlık oyununda Aysu Keskin'in Murat Ceylan’a yaptığı hareketin ardından adeta ortalık karıştı.

Magazin 30-01-2023 17:23

Survivor sunucusu Murat Ceylan lüks arabasıyla görüntülendi

Survivor sunucu olarak ekranda yer alan Murat Ceylan yarışma final yaptıktan sonra soluğu İstanbul'da aldı. Lüks aracı ve yanında kız arkadaşıyla görüntülenen Murat Ceylan arabasını özlediğini söyledi.

Magazin 08-07-2022 09:34

Survivor sunucusu Murat Ceylan kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Acun Ilıcalı yerine Murat Ceylan'ı mı hazırlıyor?

Murat Ceylan, Survivor All Star büyük finali nedeniyle en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Aylar süren maraton bu akşam son buluyor. Nisa Bölükbaşı ya da Adem Kılıçcı gecenin sonunda ipi göğüsleyerek şampiyon olacak. Acun Ilıcalı'nın yanında yıllardır çalışan ve Survivor'da genellikle ödül oyunlarını sunan Murat Ceylan merak konusu oldu. Peki Survivor sunucusu Murat Ceylan kimdir? Acun Ilıcalı yerine onu mu hazırlıyor? İşte merak edilenler...

Magazin 30-06-2022 15:23