Murat Dalkilicin Boyu Kac Cm Haberleri

Dünyanın en ilginç görüntüsü! Biri 2 metre 51 cm, diğeri 62 cm: Neredeyse ayakkabısı kadar

Mardin'de yaşayan ve 2 metre 51 santimetrelik boyu ile 15 yıldır 'dünyanın en uzun boylu erkeği' unvanını koruyan Sultan Kösen, 62,8 santimetre boyuyla 'dünyanın en kısa boylu kadını' Hindistanlı Jyoti Amge ile Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Los Angeles kentinde bir araya geldi. Buluşmada ilginç görüntüler ortaya çıkarken ayakkabıyla verilen poz gündem oldu.

Haber 2024-02-20 09:54:24

Şevval Şahin'e sevgilisinden gelen devasa çiçeği görenler şaşırdı! Bacak boyum kadar

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin hem açıklamaları hem de sosyal medya pozlarıyla gündemden düşmüyor. 24 yaşına giren Şahin, sevgilisi Murat Kazancıoğlu'nun doğum günü hediyesi olarak gönderdiği devasa çiçekleri sosyal medya hesabında paylaştı. Bacak boyu kadar olan gülleri görenlere şaştı kaldı.

Magazin 2023-09-13 22:04:43

'Benim boyum 180 cm bunlar 160 cm var' Van Gölü'nde ortaya çıktı! Dünyanın en büyüğü...

Van Gölü'nden dikkat çeken görüntüler geldi. Gölün bazı kıyı bölgelerinde suların çekilmesiyle beraber gölün derinliklerinde bulunan mikrobiyalitlerin tamamı ortaya çıktı. Doğa fotoğrafçısı Murat Doğan, geçen sene fotoğraf çekmek için suya girmek zorunda kaldıklarını belirterek bu sene suyun 1,5 metre çekildiğini ve bunun ardından mikrobiyalitlerin gün yüzüne çıktığını söyledi. Boyunun 180 cm olduğunu ifade eden Doğan, mikrobiyalitlerin de 160 cm olduğunu aktardı.

Haber 2023-04-24 09:28:42

Bakan Kurum: '500 milyondan 113 milyona kadar indirdik, daha da azaltacağız'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 5 Aralık Dünya Toprak Günü dolayısıyla resmî sosyal medya hesabından bir video yayımlayarak mesaj paylaştı. Bakan Kurum, mesajında “1 cm toprak 500 yılda oluşuyor. Ama erozyonla sadece 45 yılda kayboluyor. Erozyon, Toprak Ana’mızı bizden yavaş yavaş koparıyor. Yaptığımız çalışmalarla toprak kaybını 500 milyondan 113 milyona kadar indirdik. Ama yetmez. Daha da azaltacağız!” ifadelerini kullandı.

Finans 2022-12-05 11:28:32

Azra Gülendam Haytaoğlu'nun katili Mustafa Murat Ayhan'ın intiharıyla ilgili şok sözler! 'Garip şeyler var, fiziksel olarak imkansız'

Antalya'da üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nu (21) öldürüp cesedini 13 parçaya ayırdığı suçlamasıyla ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Mustafa Murat Ayhan (49), tutuklu bulunduğu Diyarbakır 1 Nolu Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde intihar etti. Ayhan'ın avukatı Mehmet Ali Başaslan, “Garip şeyler var. Biz intihar olduğuna inanmıyoruz. Cinayet şüphesi üzerinde duruyoruz. Fiziksel olarak iki bileğini kesmesi imkansız" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 29-09-22 16:28

Dünyanın en uzun boylu kadını, THY'nin desteğiyle ilk kez uçağa bindi

İki metre 15 cm boyu ile Guinness Rekorlar Kitabı'nda yer alan Rumeysa Gelgi: - "Sedyeli bir yolcu olarak seyahat etme opsiyonu, normalde ciddi rahatsızlıkları bulunan yani yoğun bakımdan yoğun bakıma, hastaneden hastaneye sevk edilen, ambulans ihtiyacı duyan hastalar için kullanılan bir opsiyon. Fakat benim skolyoz yani omurga eğriliği rahatsızlığım gereği uzun süreli oturamama durumum olduğu için ben sedyeyle uçmak durumunda kaldım" - "Bu yolculuğun sonrasında bu şekilde oturamama problemi olan yolcular için de prosedürlerin kolaylaşmasını umut ediyorum"

Yurthaber 28-09-22 13:47

Ramazanda düzenli uyku beslenmek kadar önem taşıyor

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Murat Kayabekir: - "Ramazanda gün içinde açlık, susuzluk nedeniyle hareket ve beynin pek çok davranışı sınırlanmaktadır. Beyin ve tüm sistemlerimiz için beslenmek kadar önemli olan uykudan vücudu mahrum bırakmamak gerekir" - "Uyku beyindeki hormon ve sinir sinyallerinin düzenlendiği, bu sayede, temel insan ihtiyaçlarının dengelendiği, sağlıklı yaşam için kritik bir insan davranışıdır. Uyku, beyin sağlığı için olmazsa olmazdır ve gece boyu beyni şifalandırır"

Yurthaber 18-04-22 11:22

Pankreas kanseri tedavisinde merak edilen sorular ve yanıtları

Pankreas, hastalanana kadar ismini çok da duymadığımız küçük bir organımız. Ortalama 100 gram ağırlığı, 20 cm boyu var. Pankreas, kan şekerinin düzenlenmesi ve sindirime yardımcı olan yapıların salgılanmasından sorumlu. Sindirdiğimiz her besinde pankreasın rolü var. Özellikle bu organda gelişen kanser, belirti vermeden sinsice ilerlemesiyle biliniyor.

Haber 14-04-22 11:42

Cinsel içerikli film yıldızı Rocky Emerson’un aşk itirafı gündem yarattı! “İri erkekler beni korkutuyor”

Cinsel içerikli film sektörünün en uzun kadını olarak hafızalara kazınan Rocky Emerson, aşk hayatına dair açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekti. 195 cm boyunda olan Emerson, kariyerinin başlarında izleyicilerin uzunluğuna inanmadığını söyledi. Uzun boyu nedeniyle ikili ilişkilerde zorlandığını açıklayan Emerson, ideal sevgilisi kriterlerini açıklayarak herkesi şaşırttı.

Trend 22-01-22 14:05

Türkiye bu vahşeti konuşmuştu! Azra Gülendam Haytaoğlu'nun katili Mustafa Murat Ayhan hakim karşısında

Antalya'da üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nu (21) öldürüp, cesedini 13 parçaya ayıran Mustafa Murat Ayhan'ın (48), ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Duruşmada savunma yapan Ayhan, cinayeti nasıl işlediğini anlatırken Azra'ya tecavüz etmediğini belirtti. Sanık avukatının, mahkeme başkanına, sanığa sorulmak üzere 'Azra babasıyla ilgili sorun yaşadığını sanığa anlattı mı?' sözleri üzerine, Mustafa Haytaoğlu sinir krizi geçirdi.

Haber 13-12-21 15:30

Azra Gülendam Haytaoğlu'nun katiline ağırlaştırılmış müebbet talebi

Antalya'da üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nu (21) öldürüp, cesedini 13 parçaya ayıran Mustafa Murat Ayhan'ın (48), ağırlaştırılmış ömür boyu hapsi istendi. Ayhan, 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede, cinayetin tüm detaylarını anlattı.

Haber 26-10-21 12:57

Sevgili Dayım'ın mavi gözlü yakışıklısı son haliyle şoke etti! Boyu kadar oğlu var

'Türkiye'nin en güzel çocuğu' seçilen ve küçük yaşta usta isimlerle çalışan çocuk yıldız Murat Erton, son haliyle görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 21-09-21 10:53

Barış Murat Yağcı kimdir, nereli? Survivor All Star 2022 yarışmacıları belli oldu! Barış Murat Yağcı'nın boyu kaç?

Survivor All Star 2022’ye katılacak isimler arasında yer alan Barış Murat Yağcı'nın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Survivor 2020'de Cemal Can Canseven ile finale kalan fakat şampiyon olamamış olan sevilen yarışmacı Barış Murat Yağcı'dan yeni Survivor sezonu için açıklama geldi. Peki Survivor'a katılacak olan Barış Murat Yağcı kimdir, nereli? İşte Barış Murat Yağcı'nın boyu kaç? İşte merak edilenler...

Magazin 16-09-21 02:36

9 el ateş edip öldürmüştü! Şaşkına çeviren ifade: Hocam bana 'sen mehdisin' dedi

Zonguldak'ta, Murat Cura'yı tabancasıyla 9 el ateş edip öldüren ve ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Erdoğan Kösepınar, ilk kez hakim karşısına çıktı. Kösepınar, vefat eden hocasının rüyasına girerek kalp aleminde kendisine 'sen mehdisin' dediğini iddia edip, "Cura'yı öldürmezsen rahat olamazsın' dediğini aktardı. Kösepınar ayrıca, ''Almanya'dan Zonguldak'a yerleştim. Tekkenin şeytanları benimle Türkiye'ye geldi'' ifadesinde bulundu.

Haber 15-09-21 12:09

MHP Aydın İl Başkanı Alıcık, Kuşadası’nda vatandaşlarla buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın il Başkanı Haluk Alıcık ve yönetim kurulu üyeleri Kuşadası’na gelerek gün boyu ziyaret ve incelemelerde bulundu.Ziyarette il başkanı Alıcık’ı, MHP Kuşadası İlçe Başkanı Murat İnan, ilçe yöneticileri ve partililer karşıladı.

Yurthaber 25-03-21 09:45

Kaymakam Türkmen, genç çiftin nikahını kıydı

Diyarbakır’ın Bismil İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen, Ayşegül ve Murat Şimşek çiftinin nikahını kıyarak çifte ömür boyu mutluluklar diledi.Bismil Belediyesi nikah salonunda evliliğe ilk adımı atmak üzere evet diyecek olan çiftlere Kaymakam Türkmen sürpriz yaptı.

Yurthaber 21-03-21 11:25

Yenice İlçe Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu toplandı

Yenice İlçe Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu, İlçe Kaymakamı Yasin Erdem Başkanlığında toplandı.Kaymakam Erdem’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, kurumların komisyon üyelerine yaygın eğitim ile yaptıkları çalışmalarını anlatan sunumu ile devam etti.Kaymakam Yasin Erdem, halkın bilinçlendirilmesi için yaygın eğitim faaliyetlerinin çok önemli olduğunu, ilçenin coğrafi özellikleri bakımından ıhlamur, hayvancılık, arıcılık, ahşap ile ilgili kursların açılmasından dolayı memnun olduğunu, bu kursların tekrardan açılmasının gerekliliğini, Yenice’de bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının bu konuda Yenice Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’ne destek olmaları gerektiğini belirtti.İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çorbacı da kısa bir konuşma yaparak, Yenice Halk Eğitim Merkezi’nin okullarda örgün eğitimin dışına çıkmış öğrencilerin eğitimlerinin takibi için Açık Öğretim Kurumları faaliyetlerinin önemli olduğunu ve bu öğrencilerin gelişimlerinde pay sahibi olduğunu belirtti.

Yurthaber 29-01-21 12:20

Penis boyu kadınlar için önemli mi? İdeali ne kadar olmalı?

Erkeklerin çoğunun kompleks yaptığı penis boyunun ideal bir ölçüsü olduğu ortaya çıktı. Belirtilen rakamlara göre sarkık durumdaki penis boyunun uzunluğu ortalama 9,16 cm, erekte halde ise 13,12 cm ideal boyutlardır. Peki penis boyu kadınlar için önemli mi?

Haber 23-10-20 07:29

MHP Aydın İl yönetimi Kuşadası’nda ziyaretlerde bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Aydın il Başkanı Haluk Alıcık ve il yönetimi, Kuşadası’na gelerek gün boyu ziyaret ve incelemelerde bulundu.MHP Aydın heyetinin Kuşadası ziyaretlerine MHP Kuşadası ilçe başkanı Murat İnan, ilçe yöneticileri ve partililer eşlik etti.

Yurthaber 13-10-20 09:55

Eski sevgilisi ve kardeşini öldüren sanık için 2 kez müebbet istemi

Bursa’da, eski sevgilisi Sibel Dudaklı (45) ve kardeşi Mehmet Ali Dudaklı’yı (37) boğazlarını keserek, öldüren Murat Altıok'un (38) tutuklu yargılanmasına devam edildi. İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan gelen rapora göre akli dengesinin yerinde olduğu tespit edilen Altıok hakkında, 2 kez ömür boyu hapis cezası istendi.

Haber 24-09-20 16:15

Murat Dalkılıç'ın boyu kaç cm? Twitter'dan isyan etti: Boyum 1.71 değil

Murat Dalkılıç'ın boy uzunluğu Twitter'da gündem oldu. Birçok yerde yer alan biyografisinde boy uzunluğunun 1.71 cm olduğu belirtilen Murat Dalkılıç isyan etti. Peki Murat Dalkılıç'ın boyu gerçekten kaç cm? Murat Dalkılıç'ın boyu 1.71 cm mi?

Magazin 04-09-20 15:08

Sazanların boyu 50 santimetreye ulaştı

Ula Gölet’e 2018 Ağustos’unda Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bırakılan 30 bin pullu sazan yavrusu 2 yıl içinde ortalama 50 cm boyuna ulaştı.

Yurthaber 09-07-20 14:01

Adaçayı: Faydaları nelerdir, nasıl hazırlanır?

Genellikle Akdeniz bölgesinde yetişen adaçayının boyu 30-75 cm arasında olur.

Haber 24-06-20 10:42

Şiddetli yağış Develi’de sel baskınlarına yol açtı

Bugün gün boyu etkisini gösteren yağış sebebiyle Erciyes’ten gelen yağmur sularının da etkisiyle Develi’nin Aşık Seyrani Mahallesi başta olmak üzere muhtelif yerlerde sel baskınlarının sebep olduğu maddi hasarlar meydana geldi.Aşık Seyrani Mahallesi ve Muammer Kocatürk Caddesi üzerinde sel baskınlarının oluşması haberini alan Develi Kaymakamı Murat Duru ve Belediye Başkanı Mehmet Cabbar mevcut durumu yerinde inceleyerek yürütülecek çalışmalar hakkında programlamada bulundular.

Yurthaber 19-06-20 17:47

Ceren Özdemir cinayetinde 2'nci duruşma; sanığa ağırlaştırılmış müebbet (5)

BARO BAŞKANINDAN AÇIKLAMA Ordu Baro Başkanı Haluk Murat Poyraz, balerin Ceren Özdemir'i bıçaklayarak, öldüren Özgür Arduç'un yargılandığı ve ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldığı Ordu 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmanın ardından açıklama yaptı.

Haber 20-01-20 12:53

ASO’dan “Karanlığı Aydınlananlar”a destek

Ankara Sanayi Odası, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve Adalet Bakanlığı Denetimli Serbestlik Daire Başkanlığı işbirliği ile eski hükümlülerin istihdamı konusunda ön yargıları kırmak, sosyal ve ekonomik anlamda toplumsal duyarlılığı geliştirmek amacıyla düzenlenen "Karanlığı Aydınlananlar" adlı öykü yarışmasına destek oldu ve dereceye girenlere ödül verdi.Ankara Batı Adliyesi Denetimli Serbestlik Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine ASO Başkan Yardımcısı Seyit Ardıç, Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcısı Murat Akça, Etimesgut Kaymakamı İzzettin Sevgili, ASO Genel Sekreteri Doç.

Finans 26-11-19 10:14

Cipte yakılan iş adamının eşi, çocuklarının tahliyesini istedi

 İZMİR'in Torbalı ilçesinde iş adamı Cihat Murat Öğüt'ü (55) öldürdükten sonra cesedini cipinin içinde yaktıkları iddiasıyla eşi Öznur (46) ile çocukları Batuhan Ata (19) ve Mehmet Hadi Öğüt'ün (24) ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılandığı davaya devam edildi. Tutuksuz sanık Öznür Öğüt, çocuklarının tahliye edilmesini isteyerek, "O gece benim ölmem mi gerekiyordu?

Haber 13-11-19 12:29

Boyu uzamayan evlatları için evi küçük objelerle dekore ettiler

Mukopolisakkaridoz rahatsızlığı sebebiyle boyu kısa kalan 32 yaşındaki kızları Şeyma Esra Telli için evin dört bir yanını küçük eşyalarla yeniden dekore eden Hacer- Ergül Telli çifti, evlatlarının hayattan keyif alabilmesi için çabalıyor - Yaşama sevinciyle dolu olan 92 cm boyundaki Şeyma, iki evladını trafik kazasında, hukuk fakültesinde okuyan çocuklarını ise aynı rahatsızlık nedeniyle kaybeden aile için tek moral kaynağı - Şeyma Esra Telli: - "Kendimi engelsiz hissediyorum. Her şey görüldüğü gibi elimin altında, Allah anne ve babamdan razı olsun, hayatımı kolaylaştırdılar. Normal bir insan gibi yaşıyorum" - Baba Ergül Telli: - "Şeyma bizim hayatımızın, yaşamamızın gayesi. Biz Şeyma'ya artık her şeyimiz diye bakıyoruz"

Magazin 09-11-19 11:40

Annesini bıçaklayarak öldüren sanığa, ömür boyu hapis

ESKİŞEHİR’de beraber yaşadığı annesi Yurdagül Pullukçu’yu (74) boynundan 6 kez bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Murat Pullukçu, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 08-10-19 14:55

Belediye Kütahyaspor defansına 1,96’lık stoper

Transferin en hareketli takımlarından birisi olan Belediye Kütahyaspor’un son transferi Çanakkale Dardenel Spor’dan Yunus Emre Demiralp oldu.Savunma hattını Mert Özkan ve Murat Demirezen gibi uzun boylu stoperlerle güçlendiren mavi lacivertliler, son olarak 1,96 boyundaki stoper Yunus Emre Demiralp ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.1994 Tavşanlı doğumlu olan Yunus Emre Demiralp, futbol hayatına 2006 yılında Tavşanlı Akıncılar’da başladı, Murat Hüdavendigar Gençlik Spor’da oynadıktan sonra, TKİ Tavşanlı Linyitspor’a transfer oldu ve 2013 yılında burada profesyonel oldu ve daha sonra sırasıyla Ardeşenspor, tekrar TKİ Tavşanlı Linyitspor, Dumlupınar Üniversitesi Spor ve Çanakkale Dardenel Spor formalarını giydi.Geçtiğimiz sezonu Çanakkale Dardenel Spor’da geçiren, 1,96’lık uzun boyu, güçlü fiziği ve hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çeken Yunus Emre, çıktığı 18 maçta 2 gol kaydetti ve 1 sarı kart ile sezonu tamamladı.U 21 Liginde 47 maçta, 3.Lig’de 6 maçta, BAL’da ise 65 maçta görev alıp kariyeri boyunca 3 gole imzasını atan Yunus Emre Demiralp, Belediye Kütahyaspor ile yeni bir sayfa açtığını belirterek,“ Takımımızın hedefleri doğrultusunda var gücümle emek sarf edip başarıda pay sahibi olmak istiyorum” dedi.

Yurthaber 05-08-19 13:07

Beykoz’da bisikletli zabıtalar görevde

Beykoz Belediyesinin ilçe sakinlerinin, turist ve ziyaretçilerin huzuru için sahillerde görev yapmak üzere kurduğu bisikletli zabıta ekipleri göreve başladı.İstanbul’un en uzun sahil şeridine sahip ilçesi Beykoz’da denetim artık bisikletli zabıta ekipleriyle sağlanacak, vatandaşlara eşsiz manzara ve sahilin tadını çıkarmak kalacak.Beykoz Belediyesinin zabıta hizmetlerini ilçeye özgü, hızlı ve modern şekilde sunmak için başlattığı uygulamayla bisikletli zabıtalar her gün Çubuklu-Merkez sahili boyunca 11.00-02.00 ile 14.00-23.00 saatleri arasında devriye gezecek.Zabıtalar sahil boyu yollarda, parklarda, mesire alanlarında sosyal yaşamı olumsuz etkilen kişi ve unsurlara karşı görev yapacak, gerekli durumlarda uyarıda bulunacak.Sahilde satış yapmak isteyen seyyar esnafı, piknik alanlarında mangal ve semaver yakan kişiler de ekiplerin denetiminde olacak.Zabıta memuru Metin Bulut, “Belediye Başkanımız Sayın Murat Aydın’ın talimatı ile yeni kurulan bir ekibiz.

Yurthaber 28-07-19 09:10

İl Müdürü Eskici, Yaz Spor Okulu Öğrencileri İle Birlikte Antrenman Yaptı

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici İl Spor Merkezleri Tarafından Yaz Spor Okulları kapsamında düzenlenen okçuluk, atletizm, futbol, tenis ve yüzme kurslarını ziyaret ederek sporcular ile birlikte antrenman yaptı.Okulların tatile girmesi ile birlikte öğrencilerin boş vakitlerini değerlendirmesi amacı ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları yoğun ilgi görüyor.İl Müdürlüğü Atatürk Spor Kompleksinde düzenlenen okçuluk, atletizm, futbol, tenis ve Olimpik Yüzme Havuzunda yapılan yüzme kurslarını İl Müdürü Murat Eskici Ziyaret etti.Sporcular ile birlikte antrenman yapan Eskici; sporculara yazları boş vakitlerini sporla değerlendirdikleri için teşekkür ederek sporu bırakmamalarını ve yıl boyu devam eden kurslarımıza katılmalarını söyledi.Sporcular İl Müdürü İle spor yapmanın heyecanını yaşarken Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bu kursları düzenlediği için teşekkürlerini ilettiler.

Yurthaber 10-07-19 17:09

İş adamı cinayetinde tutuklu eşe tahliye kararı

İZMİR'in Torbalı ilçesinde, iş adamı Cihat Murat Öğüt'ü (55) öldürdükten sonra cesedini cipinin içinde yaktıkları iddiasıyla tutuklanan eşi Öznur Öğüt (46) ile oğulları Batuhan Ata Öğüt (19) ve Mehmet Hadi Öğüt (24) hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle açılan davaya devam edildi.

Haber 13-03-19 19:35

'Baba katili olarak anılmak çok ağır bir şey'

 İZMİR'in Torbalı ilçesinde iş insanı Cihat Murat Öğüt'ü (55) öldürdükten sonra cesedini cipinin içinde yaktıkları iddiasıyla tutuklanan eşi Öznur (46) ile çocukları Batuhan Ata (19) ve Mehmet Hadi Öğüt (24) hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle açılan davanın görülmesine devam edildi.

Haber 04-02-19 17:58

Suriyeli öğrencilerle ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı

Sakarya genelinde temel eğitim ve ortaöğretim seviyesinde okula giden 2 bin 65 Suriyeli öğrenci ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü ve Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi (PICTES) İl Koordinatörü Yakup Çakmak’ın başkanlığında, Proje İl Koordinasyon Ekibi (İKE) üyeleri Ali Akıllı ve Murat Eker, proje kapsamında görev yapan Geçici Süreli Türkçe Öğreticileri, Suriyeli Gönüllü Eğiticiler ve Suriyeli çocukların öğrenim gördüğü Okul İdarecileri ile Karaman Geçici Eğitim Merkezi toplantı salonunda genel değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.İl Koordinasyon Ekibi üyesi Ali Akıllı yaptığı sunumda Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi (PİCTES) kapsamında İlimizde yapılan çalışmalarla ilgili olarak genel değerlendirme yaptı ve yeni imzalanan PİKTES 2 Projesi hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Yurthaber 20-01-19 13:15

Engelli farkındalığı gerçekleştiren lise öğrencilerine Güner Bahadır’dan anlamlı jest

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Ayvalık Anadolu Lisesi öğrencisi bir grup öğrencinin tamamen kendi imkânlarıyla gerçekleştirdikleri engelli farkındalığı çalışmasında, toplumun engelliler bakış açısını bizzat gözlemlemesine İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır kayıtsız kalmadı.Geçtiğimiz ay 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde; engelliliği önce kendi içlerinde hissedebilmek için gün boyu gözlerini sürekli kalın bağlarla bağlayan, gün boyu konuşmayıp, tamamen işaret diliyle iletişim kurmaya çalışan ve birini bağladıkları tek kol ile güncel hayatta yaşamaya çalışan liseli gençlerin yapmış oldukları sosyal farkındalık testinde, toplumun engelliye bakış açısının hayal ettiklerinin çok gerisinde olması karşısında hayal kırıklığı yaşamalarına teselli Müdür Bahadır’dan geldi.Bu kapsamda; Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Cunda MTAL bünyesindeki Cunda Uygulama Oteli’nde; 9 öğrenci, öğretmenleri Murat Barut ile Cihan Aydın ve AYAL Müdürü Veli Tuncay’ı davet ettiği bir öğle yemeğinde ağırlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, öğrencilere duyarlı davranışları nedeniyle teşekkür belgelerinin yanı sıra birer adet kitap hediye etti.Sohbet havasında gerçekleşen öğle yemeğinde, öğrencilerin yaptıkları anlamlı faaliyetin önemine işaret eden Güner Bahadır, “Toplum olarak engellilerimizin sorunlarına hep birlikte eğilmemiz gerekir.

Yurthaber 07-01-19 18:25

İş insanı babasını öldürmekle suçlanan sanık: Cinayeti tasarlamadık

İZMİR'in Torbalı ilçesinde iş insanı Cihat Murat Öğüt'ü (55) öldürdükten sonra cesedini cipinin içinde yaktıkları iddiasıyla tutuklanan eşi Öznur (46) ile çocukları Batuhan Ata (19) ve Mehmet Hadi Öğüt (24) hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle açılan davanın görülmesine devam edildi.

Haber 20-12-18 14:48

Üniversitelilerden askıda simit projesi

İzmir'de Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Bornova Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrenciler, hem ihtiyaç sahibi arkadaşlarının faydalanması hem de yemekhanede israfın önlenmesi için "askıda simit" projesini hayata geçirdi - Öğrenci Ali Eren Filik: - "İnsanların paylaşması çok güzel bir davranış. Buraya bir şey koyduğunda başka bir öğrencinin onu aldığını görünce mutlu oluyorsunuz, ona yardımcı olduğunuzu hissediyorsunuz" - Yurt müdürü Murat Sarıer: - "Öğrencilerimiz proje sayesinde daha paylaşımcı olup, yardımlaşmaya başladı. Amacımız milletimizin en önemli geleneklerinden olan paylaşım ve dayanışma ruhunu nesiller boyu aktararak devamını sağlamak"

Haber 05-12-18 11:50

İzmir'de kan donduran olay! Babalarını yaktılar

İzmir'in Torbalı ilçesinde iş adamı Cihat Murat Öğüt'ü öldürdükten sonra cesedini cipinin içerisinde yakmaktan tutuklu bulunan eşi Öznur Öğüt ile çocukları Batuhan Ata Öğüt ve Mehmet Hadi Öğüt, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle açılan davada ilk kez hakim karşısına çıktı. Öldürülen Cihat Murat Öğüt'ün oğulları, babalarının cesedinin bulunduğu aracı, kolonya ile yaktıklarını anlattı.

Haber 09-11-18 20:28

Babalarını öldürdükten sonra cipteki kolonya ile yaktılar

İZMİR'in Torbalı ilçesinde iş adamı Cihat Murat Öğüt'ü öldürdükten sonra cesedini cipinin içerisinde yakmaktan tutuklu bulunan eşi Öznur Öğüt ile çocukları Batuhan Ata Öğüt ve Mehmet Hadi Öğüt, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle açılan davada ilk kez hakim karşısına çıktı.

Haber 09-11-18 18:18

Masum isteğine yetkililerden çare bekliyor

Aydın Efeler ilçesi Fatih Mahallesi’nde yaşayan 45 yaşındaki onkoloji hastası Murat Gözmeral’in dertlerine 2 metre olan boyu ile 130 kilogram olan ağırlığı eklenince rahata hasret kaldı.

Yurthaber 09-10-18 10:55

EPALE Bilgilendirme Toplantısı Kayseri’de yapıldı

Avrupa’da Yetişkin Öğrenimi Elektronik Platformu (EPALE) Bilgilendirme Toplantısı’nda konuşan Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanı Murat Aşım; "EPALE projesi birçok özelliği ile yetişkin öğrenim odaklı kurum ve kuruluşları, bakanlıkların politika ile ilgili birimlerini, yetişkin öğrenimi veren dernekleri öğretmen, eğitimci ve eğitim sağlayıcı dernekler ve federasyonları, gazetecileri bir platformda birleştirerek bir topluluk oluşturmayı amaçlamaktadır" dedi.Öğretmenler, eğitimciler, araştırmacılar, akademisyenler, politika yapıcılar ve Avrupa’da yetişkin öğrenmede profesyonel bir role sahip olan herkes için çok dilli, üyeliğe açık bir topluluk olan EPALE’nin kentte bulunan bir otelde düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuşan Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Murat Aşım; "EPALE projesi birçok özelliği ile yetişkin öğrenim odaklı kurum ve kuruluşları, bakanlıkların politika ile ilgili birimlerini, yetişkin öğrenimi veren dernekleri öğretmen, eğitimci ve eğitim sağlayıcı dernekler ve federasyonları, gazetecileri bir platformda birleştirerek bir topluluk oluşturmayı amaçlamaktadır.

Yurthaber 27-09-18 12:00

EPALE Bilgilendirme Toplantısı Kayseri’de yapıldı

Avrupa’da Yetişkin Öğrenimi Elektronik Platformu (EPALE) Bilgilendirme Toplantısı’nda konuşan Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanı Murat Aşım; "EPALE projesi birçok özelliği ile yetişkin öğrenim odaklı kurum ve kuruluşları, bakanlıkların politika ile ilgili birimlerini, yetişkin öğrenimi veren dernekleri öğretmen, eğitimci ve eğitim sağlayıcı dernekler ve federasyonları, gazetecileri bir platformda birleştirerek bir topluluk oluşturmayı amaçlamaktadır" dedi.Öğretmenler, eğitimciler, araştırmacılar, akademisyenler, politika yapıcılar ve Avrupa’da yetişkin öğrenmede profesyonel bir role sahip olan herkes için çok dilli, üyeliğe açık bir topluluk olan EPALE’nin kentte bulunan bir otelde düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuşan Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Murat Aşım; "EPALE projesi birçok özelliği ile yetişkin öğrenim odaklı kurum ve kuruluşları, bakanlıkların politika ile ilgili birimlerini, yetişkin öğrenimi veren dernekleri öğretmen, eğitimci ve eğitim sağlayıcı dernekler ve federasyonları, gazetecileri bir platformda birleştirerek bir topluluk oluşturmayı amaçlamaktadır.

Yurthaber 27-09-18 12:00

Harran’da 19 Eylül Gaziler Günü kutlaması

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle tören düzenlendi.Harran Hükümet konağı önünde düzenlenen törene, Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Harran İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Murat Uyanık, Harran İlçe Emniyet Müdürü Aziz Sadullah Yiğit ve diğer yetkililer katıldı.Tarih boyunca hür ve bağımsız yaşamış Türk milletinin işgal ve esarete alışık olmayan asil ve büyük bir millet olduğunu vurgulayan Özyavuz, “Vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü ile milli birlik ve beraberliğimizin bekası uğruna üstün fedakârlıklar göstererek canı ve kanı pahasına göğsünü siper etmiş ve gazilik mertebesine ulaşarak bu nişanı bir ömür boyu gururla taşımış gazilerimizin değerinin anlaşılması ve hak ettikleri şekilde övgü ve minnetle anılması açısından 19 Eylül Gaziler Günü bizler için ayrı bir önem taşımaktadır.

Yurthaber 19-09-18 16:45

El yazması Tevrat cinayetinde cezalar onandı

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde 1400 yıllık el yazması Tevrat'ı satmaya çalıştığı iddia edilen Murat Ünal'ı (34) öldürmek suçundan tutuklu yargılanan Harun Varış ve Hicran Ceylan'a verilen 'ağırlaştırılmış ömür boyu', Beytullah Altuntaş'a verilen 'ömür boyu' ve Süleyman Ceylan hakkında verilen 18 yıl hapis cezası, bölge adliye mahkemesi tarafından onandı.

Haber 18-09-18 13:14

El yazması Tevrat cinayetinde cezalar onandı

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde 1400 yıllık el yazması Tevrat'ı satmaya çalıştığı iddia edilen Murat Ünal'ı (34) öldürmek suçundan tutuklu yargılanan Harun Varış ve Hicran Ceylan'a verilen 'ağırlaştırılmış ömür boyu', Beytullah Altuntaş'a verilen 'ömür boyu' ve Süleyman Ceylan hakkında verilen 18 yıl hapis cezası, bölge adliye mahkemesi tarafından onandı.

Haber 18-09-18 13:11

'Otel çalışanını öldürmek'ten yargılanan tutuklu sanıklara ömür boyu hapis

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde, 2016 yılında otel çalışanı Murat Acar'ı (48) öldürdükleri suçlamasıyla tutuklu yargılanan Ahmet Hüsnü Tezgel (32) ve Emin Görgülü (48), ömür boyu hapisle cezalandırıldı.

Haber 10-07-18 18:01

Köpek havlaması yüzünden çifte cinayete çifte müebbet istemi

BURSA'nın Mudanya ilçesinde, yöneticiliğini yaptığı apartmanda, havlayan köpeğinden şikâyetçi olan bina sakini Ali Çelik (33) ile kayınpederi Hilmi Şen'i (55) çıkan kavgada tabancayla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Hacı Murat Konuk (38) hakkında iki kez ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Haber 17-06-18 12:01

FETÖ sanığı Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge eski komutanına müebbet hapis

SAMSUN'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge eski komutanı kıdemli albay Murat Özer ve üsteğmen Ömer Binici, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 30-05-18 15:58