Murat Ongun Haberleri

Murat Ongun, Murat Kurum'un miting videosunu paylaştı: 'Vaat ettiğiniz hattımız açılıyor'

AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum, Sultanbeyli Mitingi'nde Ekrem İmamoğlu'nu eleştirerek Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattını hızlıca yapacaklarını belirtti. Kurum, "Ben metro fatihiyim' diyor. Sultanbeyli'nin metrosunu bitiremeyen sen mi fatih olacaksın?" dedi. Kurum'un mitingde yaptığı konuşmanın videosunu paylaşan İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun "16 Mart Cumartesi saat 13.30’da vaat ettiğiniz hattımız açılıyor. Tüm halkımız davetlidir. Siz de." ifadelerini kullandı.

Haber 04-03-2024 19:57

Murat Ongun Beşiktaş Belediye Başkan Adayı oluyor: İmamoğlu'nun ekibinden yerel seçimlerde tam pres! Yıllardır sağ koluydu...

Yaklaşan yerel seçimler öncesi belediye başkan adayları yavaş yavaş belirlenmeye başladı. CHP'de aday olmak isteyenler başvurularını yaparken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun en yakınındaki isimlerin aday adaylıkları dikkat çekiyor. Son olarak Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminden bu yana İmamoğlu'nun basın danışmanlığı ve sözcülüğünü yapan Murat Ongun'un da aday olmak için harekete geçtiği iddia edildi.

Haber 05-12-2023 10:12

Murat Ongun'un sosyal medyadaki beğenileri gerilimi arttırdı! CHP'li isimden sert sözler 'Bu kadar meraklıysa...'

Seçimlerin ardından CHP'de yaşanan hareketlilik ve tartışmalar siyaset gündeminde büyük yankı uyandırıyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili gelişmeler takip edilirken son olarak İBB Başkan Danışmanı Murat Ongun'un sosyal medyadaki beğenileri yeni bir gerilimin fitilini ateşledi. O beğenilere CHP Parti Meclisi Üyesi ve Ankara milletvekili Deniz Demir'den sert yanıt geldi.

Haber 17-06-2023 23:33

Murat Ongun'dan 'fetret devri' açıklaması: Ekrem İmamoğlu ile bitti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Murat Ongun, Ekrem İmamoğlu'nun metro Ümraniye-Ataşehir-Göztepe metrosuyla ilgili yaptığı paylaşımı alıntılayarak, "Metro projelerinde Fetret Devri Ekrem İmamoğlu ile bitti" ifadelerine yer verdi.

Haber 16-06-2023 17:38

İmamoğlu'nun cezası onandı mı? CHP Genel Başkanı adaylığı iddiası gündem yarattı... Açıklama geldi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun cezasının İstinaf Mahkemesi tarafından onandığı ve bu karar yüzünden bir an önce CHP Genel Başkanı olmak istediği iddiası gündem yarattı. Çıkan haberler sonrası ise İmamoğlu cephesinden açıklama geldi. Yapılan açıklamada "Karar olumsuz dahi olsa uzun bir Yargıtay süreci daha var." ifadeleri dikkat çekti.

Haber 31-05-2023 11:29

Bakanlık ve İBB karşı karşıya geldi! Murat Ongun'dan fotoğraflı paylaşım: Günledir engel olunuyor

İBB Başkan Danışmanı Murat Ongun, Üsküdar'daki Tarihi Kuşkonmaz Camii'nin yanında yer alan yapılarla ilgili bir paylaşım yaptı. Ongun paylaşımında, Üsküdar sahilde bulunan kafelerle ilgili mahkeme kararına rağmen İBB'nin yıkım ekiplerine günlerdir hukuksuz şekilde engel olunduğunu ifade etti. Ongun, paylaşımına görüntüleri de ekledi.

Haber 13-04-2023 16:59

Murat Ongun dekont paylaşarak açıkladı! Ekrem İmamoğlu da maaş almayacak, depremzedelere bağışlandı

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı Aday olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim süreci boyunca belediyeden maaş alıp almayacağı merak konusu olmuştu. Konuyla ilgili açıklama İBB Başkan Danışmanı Murat Ongun'dan geldi. İmamoğlu'nun 12 aylık maaşını depremzedelere bağışladığını hatırlatan Ongun, "Seçim sürecinde veya sonrasında kamudan herhangi bir maaş kullanımı söz konusu olmayacaktır" diye konuştu.

Haber 12-04-2023 14:46

Murat Ongun'un babası son yolculuğa uğurlandı! Cenaze törenine İmamoğlu da katıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, danışmanı Murat Ongun'un hayatını kaybeden babası Nihat Ongun'un cenazesine katıldı.

Haber 27-07-2022 14:50

Cüneyt Özdemir'in Ekrem İmamoğlu ve tatil yorumu sosyal medyayı salladı: 'Herkesin bir trollü var, Murat Ongun da...'

Gazeteci Cüneyt Özdemir, İstanbul'da meydana gelen sel felaketi sırasında tatilde olduğu için eleştirilerin hedefi haline gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun basın toplantısını yorumladı. Özdemir, İmamoğlu'nun sosyal medyada büyük yankı uyandıran 'Saraçhane' videosuyla ilgili de konuştu. Özdemir'in Murat Ongun ve 'Saraçhane' videosu hakkındaki sözleri ise sosyal medyayı salladı. İşte Cüneyt Özdemir'in dikkat çeken o açıklamaları!

Haber 18-07-2022 15:44

Çok konuşulacak... Peş peşe gelen telefonlardan sonra Murat Ongun'un görevden alındığı iddia edildi! Arayan kişi...

Son günlerin en çok konuşulan ismi Murat Ongun, bugün de gündeme geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Sözcülüğü makamını kaldırdığını açıkladı. Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisinde verdiği fotoğrafların ardından Murat Ongun eleştirilerin hedefi olmuştu. Ekrem İmamoğlu'na 'Murat Ongun'u görevden al' baskısı yapıldığı, telefonla arandığı iddia edildi. İşte çok konuşulacak iddianın detayları...

Haber 18-05-2022 17:34

Murat Ongun görevden mi alındı? Murat Ongun kimdir? Murat Ongun kaç yaşında ve nerelidir?

Murat Ongun gündemde yer alıyor. İBB Sözcüsü Murat Ongun hakkında vatandaşlar detaylı bir araştırma içine girdi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Sözcülük Birimi’nin kaldırıldığı iddiasına ilişkin konuştu. Peki, Murat Ongun istifa mı etti? Murat Ongun kimdir? İşte Murat Ongun hakkındaki detaylar!

Haber 18-05-2022 16:51

Ekrem İmamoğlu'dan Murat Ongun açıklaması: Sözcülük makamını kaldırdım

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Murat Ongun'la ilgili açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "Sözcülük makamını kaldırdım" dedi. İmamoğlu'nun bu sözlerinin ardından Murat Ongun'un, Twitter'daki İBB Sözcüsü ibaresini kaldırdığı görüldü. Murat Ongun'un İBB Sözcülüğü'nden alındığı haberleri gündem olmuştu. İşte İmamoğlu'nun konuya ilişkin açıklaması ve Ongun'un twitter hamlesi!

Haber 18-05-2022 11:16

Murat Ongun görevden alındı mı? İBB Sözcüsü Murat Ongun kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Murat Ongun görevden alındı mı? sorusunun yanıtı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde 'sözcülük' biriminin kapatıldığı yönündeki iddialar sonrası merak konusu oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden konuya ilişkin açıklama yapıldı. Vatandaşlar internette, Murat Ongun görevden alındı mı? İBB Sözcüsü Murat Ongun kimdir? Nereli ve kaç yaşında? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte detaylar...

Haber 18-05-2022 08:33

Sosyal medya bunu konuşuyor! Murat Ongun görevden alındı mı? Açıklama geldi

Sosyal medyada dün bir iddia gündem oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun'un görevden alınıp İBB Sözcülüğü biriminin kaldırıldığı öne sürüldü. Olayla ilgili gelen yeni bilgiye göre Murat Ongun'un görevine devam ettiği sadece İBB Sözcülüğü biriminin kaldırıldığı aktarıldı. İşte Murat Ongun haberinin detayları...

Haber 18-05-2022 07:25

Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisi ile ilgili konuşmuştu! Özlem Gürses’ten açıklama: ‘Bu sabah kendimi...’

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz Gezisi tartışılmaya devam ediyor. Geziyi kimin finanse ettiği ile ilgili son açıklama gazeteci Özlem Gürses’ten geldi. Gürses, İmamoğlu ve Murat Ongun'a 'bu geziyi kim finanse ediyor?' diye sorduğunu ve ikisinin de gezinin masraflarının İBB bütçesinden karşılandığını söylediklerini öne sürdü. İBB, "gezide kamu kaynakları kullanılmadı" açıklaması yapmıştı. Gürses sabah saatlerinde Twitter'dan olayla ilgili yeni açıklama yaptı.

Haber 12-05-2022 09:04

İmamoğlu'nun Nagehan Alçı fotoğrafı çok konuşulmuştu! Cüneyt Özdemir'den itiraf geldi: Murat Ongun beni de aradı...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz gezisiyle ilgili başlayan tartışmalar devam ederken gazeteci Cüneyt Özdemir’den dikkat çeken açıklamalar geldi. Özdemir geziye kendisinin de davet edildiğini ama ailevi nedenlerden ötürü katılmadığını söyledi.

Haber 09-05-2022 16:04

Murat Ongun'dan Marmaray'a yanıt: İndirim taleplerini 48 saatte uygularız

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Ulaştırma Bakanlığı'na bağlı Marmaray arasında öğrenci bileti indirimi konusunda sosyal medyada tartışma yaşandı. Marmaray'ın resmi hesabından yapılan paylaşımlara İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan yanıt geldi. Ongun, "İBB yıllık 500 milyon lirasını sübvansiyon olarak Marmaray’a aktarıyor. Marmaray’ın indirim için Meclis kararı beklemesine gerek yok. Bakan beyi dinleyin, %40 indirimi derhal yapın. Bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 15-04-2022 20:10

İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan Cumhurbaşkanı adayı kim olmalı? sorusuna yanıt

Son dönemde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında yaşanan gerginlikte adı sıkça geçen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun canlı yayında son yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Millet İttifakı'nın adayının kim olacağı merakla beklenirken Ongun'dan Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi.

Haber 12-04-2022 23:02

Murat Ongun'dan Ulaştırma Bakanlığına: Yüzde 40 indirime hazır mısınız?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Ulaştırma Bakanlığı arasındaki gerginlik devam ediyor. Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, Ulaştırma Bakanlığının Marmaray fiyatlarıyla ilgili attığı bir paylaşımı alıntılayarak, "İlk UKOME’de, Marmaray’da yüzde 40 indirime İBB hazır. Siz de hazır mısınız?" ifadelerini kullandı.

Haber 09-04-2022 22:44

Milyonları ilgilendiriyor! İstanbul için zam kararı verildi, İBB Sözcüsü Murat Ongun tepki gösterdi: Tek amaç batırmak

İstanbul'da günlerdir tartışılan toplu ulaşıma zam konusu UKOME'de görüşüldü. Milyonları ilgilendiren toplantı sonrasından zam kararları oy çokluğuyla reddedildi. Kritik oylama sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun sosyal medya hesabından karara tepki gösterdi. Ongun, "Tek amaç İBB ve İETT'yi batırmak" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Haber 23-03-2022 19:59

Murat Ongun'un seyahat bilgileri paylaşıldı iddiası! THY Basın Müşaviri Yahya Üstün'den açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun'un seyahat bilgilerinin THY Basın Müşaviri Yahya Üstün tarafından servis edildiği iddiasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Üstün, iddialara sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla yanıt verdi.

Haber 30-01-2022 12:25

Rıdvan Dilmen’in Ekrem İmamoğlu ile ilgili sözlerine Murat Ongun’dan tepki

Galatasaray’ın Hatayspor’a yenildiği maçı TRT Spor’da yorumlayan Rıdvan Dilmen’in Ekrem İmamoğlu ile ilgili söylediği sözlere İBB Sözcüsü Murat Ongun ‘dün futbolun şeytanıydı bugün siyasetin şeytanı’ diyerek tepki gösterdi. İşte son dakika haberinin detayları..

Haber 17-01-2022 07:37

Bakan Süleyman Soylu'nun sözlerine İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan yanıt

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik başlatılan teftişle ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamasına yanıt geldi. İBB Sözcüsü Murat Ongun, sosyal medyadan yaptığı videolu paylaşımda "Bakan 'ciddi' iddialarda bulundu. İnşallah bu kez ispat eder" ifadelerine yer verdi.

Haber 13-01-2022 10:30

Son Dakika | İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan 'terör teftişi' ile ilgili çarpıcı sözler: 'Bir şeyi bulacağız' araştırması gibi

Son dakika haberi: İBB Sözcüsü Murat Ongun, İBB'ye başlatılan 'terör teftişi' ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Ongun, “Sadece bu terör soruşturması olarak gelmedi müfettişler. Bunun içinde göreve geldiğimizden beri yaptığımız tüm ihaleler istendi. ‘Bir şeyi bulacağız' araştırması gibi" dedi. İşte son dakika haberinin detayları!

Haber 08-01-2022 12:06

Tevfik Göksu'nun canlı yayındaki sözlerine Murat Ongun'dan tepki: Karar varsa istifa edeceğim

İBB Sözcüsü Murat Ongun, İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'nun CNN Türk'teki canlı yayında kendisiyle ilgili "İsmi geçen arkadaş mahkeme kararıyla Türkiye'de yalancılığı tescillenmiş bir arkadaş. Fazilet Durağı'nda yalancılığı mahkeme kararıyla tescillenmiş bir belediyenin çalışanıyla ilgili söyleyeceğim bir şey yok." ifadelerine tepki gösterdi. Ongun, "Mahkeme kararı varsa ben istifa edeceğim, yoksa Tevfik Göksu’yu istifaya davet ediyor ve meydan okuyorum!" ifadelerini kullandı.

Haber 03-01-2022 00:08

Marmaray'a yüzde 36'lık zam geldi, tam ve öğrenci bilet fiyatı değişti! TCDD ve İBB ise birbirine girdi! Murat Ongun'dan sert yanıt

Marmaray'da yapılan yüzde 36'lık zam sonrası ortalık karıştı. 2022 yeni zamlı tarifede tam bilet 12,12 TL, öğrenci bileti ise 5,48 TL olarak belirlendi. Zam kararı sonrası TCDD ile İBB sosyal medyada birbirine girdi. Yapılan büyük zam sonrası ilk açıklama TCDD'den geldi. Yapılan açıklamada zammın İBB tarafından hukuksuzca yapıldığı belirtildi. TCDD'nin iddialarına yanıt ise İBB Sözcüsü Murat Ongun yanıt verdi. "Devlet 'dedikodu' yapmaz" diyen Ongun, bedava ulaşım çağrısında bulundu.

Haber 02-01-2022 11:21

SON DAKİKA | Nedim Şener ve Murat Ongun canlı yayında fena kapıştı! Saynur Tezel araya zor girdi

Nedim Şener ile Murat Ongun canlı yayında kapıştı. Son dakika haberine göre Gazeteci Nedim Şener, terör örgütü PKK irtibatlı dernek referansıyla İSPER'e gasilhane personeli alındığını ve İBB Muhtarlıklar Müdürü Ali Öztürk'ün sekreterinin de terör örgütü PKK üyesi olduğunu iddia etti. Programa bağlanan İBB Sözcüsü Murat Ongun iddialara yanıt verdi. Şener ile Ongun canlı yayında birbirlerine yönelik karşılıklı sert açıklamalar yaparken, moderatör Saynur Tezel araya girmekte zorlandı.

Haber 30-12-2021 10:29

Son dakika: İstanbulKartın fiyatı 13 liradan 35 liraya çıktı! Para ödemek istemiyorsanız...

Son dakika haberine göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun artan döviz kuru nedeniyle İstanbullulara toplu ulaşım kartıyla ilgili uyarıda bulundu. İstanbulKartın maliyetinin 13 liradan 35 liraya çıktığını belirten Ongun para ödemek istemeyen vatandaşlara İstanbulKart aplikasyonunu kullanmayı önerdi.

Haber 20-12-2021 18:26

Boji tramvaya pisledi iddiasında yeni gelişme! Şoke eden görüntüyü Murat Ongun paylaştı

İstanbul'da toplu taşıma kullanmasıyla tanınan 'Boji' isimli köpek, sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından araçlardaki koltuklara dışkısını yapmakla suçlanmıştı. Güvenlik kameralarındaki kayıtların incelenmesiyle şoke eden gerçek ortaya çıktı.

Haber 20-11-2021 14:01

İBB’den Halk Ekmek fiyatlarına ilişkin yeni açıklama! Murat Ongun duyurdu

İBB Sözcüsü Murat Ongun yaptığı açıklamada Halk Ekmek büfelerinde fiyatların 1 lira 25 kuruştan satılmaya devam edeceğini bildirdi.

Finans 02-11-2021 11:25

İBB Sözcüsü Ongun: Hiçbir şeyin bitmediğini göreceksiniz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada taksi sorununa değinerek, "Çok yakında hiçbir şeyin bitmediğini, aslında yeni başladığını göreceksiniz" dedi.

Haber 28-10-2021 22:13

29 Ekim'de (yarın) İstanbul'da toplu taşıma ücretsiz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, yarın kentte toplu taşımanın ücretsiz yapılacağını duyurdu.

Haber 28-10-2021 15:32

İBB’den dikkat çeken ‘taksi’ açıklaması: Yeni bir dönem başlıyor

İstanbul'da taksi tartışması devam ederken İBB'den dikkat çeken bir açıklama geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, "İstanbul’da ticari taksi plakası sahipliği konusunda, yasadan kaynaklanan uygulamaların ilk etabı yarın (bugün) hayata geçiyor" dedi. Öte yandan İBB de taksi plakası tahsisi ile ilgili yürürlüğe girecek sistemi açıkladı.

Haber 19-10-2021 08:36

İstanbul metrosunun yeni simgesi U ne demek? U ne anlama geliyor?

Bakan Karaismailoğlu, İstanbul metrosunun yeni simgesinin, U olacağını açıkladı. İstanbul'da metronun simgesinin değiştiğini açıklayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun tepki gösterdi.

Haber 06-09-2021 16:56

İstanbulullular dikkat! Metronun simgesi değişti! Artık M olmayacak, işte yeni logosu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, İstanbul metrolarında M simgesinin U'ya dönüştüğünü açıkladı. Öte yandan İBB Sözcüsü Murat Ongun ve İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan tepki gösterdi. Ongun açıklamasında, "Simge M olarak kalacak" dedi. İşte İstanbul metrosunun yeni logosundaki U'nun anlamı...

Finans 06-09-2021 15:13

Reyhan Karaca’nın taksi isyanına İBB Sözcüsü Murat Ongun’dan yanıt

Şarkıcı Reyhan Karaca'nın Twitter'daki taksi isyanına İBB Sözcüsü Murat Ongun cevap verdi. Ongun, İstanbul’a yakışır bir taksi sistemini bu ay sonu gerçekleşecek UKOME’ye 8. kez getireceğiz" dedi.

Magazin 20-08-2021 21:01

Berrak Tüzünataç'ın taksi isyanına İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan yanıt geldi

Oyuncu Berrak Tüzünataç, İstanbul'da taksi bulamayınca sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Tüzünaç'ın "İstanbul’da taksi yok. Bunun mantıklı bir açıklaması var mı?" sorusuna İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Muran Ongun yanıt verdi.

Magazin 17-08-2021 23:21

İmamoğlu duyurdu: Kanuni Sultan Süleyman portresi İBB'ye bağışlandı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Mart ayında İngiltere’deki müzayedede rekor fiyata satılan Kanuni Sultan Süleyman portresi eser alıcısı tarafından İBB’ye bağışlanmıştır." açıklamasını yaptı.

Haber 02-05-2021 08:01

Nusret Gökçe'ye İBB'den müdahale! 'Beyoğlu’na yakışmayan giydirme...'

Kasap Nusret Gökçe'nin İstanbul Galata'da açılacak yeni restoranı için astırdığı postere İBB'den müdahale geldi.

Magazin 16-02-2021 10:09

İBB Sözcüsü Murat Ongun paylaştı: İETT otobüsleri ve şoförlerine saldırı

İBB Sözcüsü Murat Ongun, dün Kağıthane'de bugün de Eyüpsultan'da İETT otobüsleri ve şoförlerine yönelik saldırılar düzenlendiğini duyurdu.

Haber 22-01-2021 23:42