Müslüm Gürses Haberleri Ve Son Dakika Müslüm Gürses Haberleri

Müslüm Gürses Haberleri Ve Son Dakika Müslüm Gürses Haberleri

Müslüm Gürses, 7 Mayıs 1953 senesinde Şanlıurfa’da dünyaya gelen Türk arabesk ve halk müziği sanatçısıdır.

Geçim sıkıntıları nedeniyle ailesi ile birlikte Adana’ya göç ederek orada yaşamıştır. Geçimini kunduracılık ve terzi çıraklığı yaparak kazanan Müslüm Gürses, şarkıcılık kariyerine 1962 yılında Adana Halkevi’nde usul, üslup ve şan dersleri alarak başlamıştır.

1965 senesinde bir çay bahçesinde şarkıcılık yapmış, ardından Adana Aile Çay Bahçesi’nde düzenlenen bir yarışmaya katılarak birinci olmuştur.

1968 senesinde ilk 45’liklerini piyasaya sürerek gazino ve pavyonlarda uzun seneler boyunca çalışmıştır. 1969 senesinde İstanbul’a gelerek ‘’Sevda yüklü’’ albümü çıkarmış ve albüm satışları patlama yapmıştır.

Müslüm Gürses geniş bir dinleyici kitlesine ulaşarak ‘’Arabeskin Babası’’ ve ‘’Müslüm Baba’’ unvanlarını almıştır.

Sesini kusursuz olarak kullandığı bilimsel olarak ispatlanan Müslüm Gürses, 2012’de kalp yetmezliği nedeniyle vefat etmiştir.

Müslüm Gürses Haberleri

Müslüm Gürses ile yolu kesiştiğinden beri o anıyı unutamıyor! Arabeskin 'baba'sına benzeyen taksici sokakta yoğun ilgi gördü

Arabeskin 'baba'sının vefatının üzerinden 11 yıl geçti. 'Müslüm Baba'ya benzerliğiyle ilgi çeken taksici Baki Çiçek Elazığ'da sokağa inince vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Görenlerin gözünü ayıramayıp şaşkına dönmesini sağlayan Çiçek, Müslüm Gürses ile unutamadığı bir anısını da paylaşıp duygulandırdı.

Haber 03-03-2024 11:00

Müslüm Baba adını taşıyan müzede anılıyor

Arabesk müziğinin efsane isimlerinden, "Müslüm Baba" olarak bilinen sanatçı Müslüm Gürses, vefatının 11. yılında memleketi Şanlıurfa'da adını taşıyan müzede sevenleri tarafından anılıyor.

Yurthaber 01-03-2024 12:04

Saçlarımız çabuk beyazlar diyerek açıkladı! Sitare Akbaş efsane isimle akraba çıktı

Akasya Durağı dizisinde hayat verdiği 'Zeyno' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Sitare Akbaş yıllar içindeki değişimiyle dikkat çekiyor. Şimdilerde Kızıl Goncalar dizisinde rol alan Akbaş, yaptığı açıklamada Müslüm Gürses'le akraba olduğunu söyledi.

Magazin 16-02-2024 10:02

MÜSLÜM OYUNCULARI VE KONUSU: Müslüm filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Milyonları ağlatmıştı!

Müslüm Gürses'in hayatını anlatan Müslüm filmi oyuncuları ve konusu, filmin Kanal D yayın akışı listesinde yer almasıyla merak edildi. Arabesk müziğin usta ismi Müslüm Gürses ve Muhterem Nur'un hayatının anlatıldığı film, yayınlandığı dönemde büyük bir ilgi görmüştü. 2018 yılı yapımı olan filmin yönetmenliğini Ketche ve Can Ulkay yaptı. Peki, Müslüm filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Milyonları ağlatmıştı!

Magazin 03-09-2023 18:37

Hakkı Bulut Müslüm Gürses hayranlarını kızdırdı

İzmir’de yaşayan Müslüm Gürses hayranları (Müslümcüler), ünlü arabesk sanatçısı Hakkı Bulut’a “Arabeskin kralı da benim, babası da” sözleri sebebiyle tepki gösterdi. Müslümcü Mehmet Kara, Hakkı Bulut’un sözlerinin kendilerini çok kırdığını belirterek, “Müslüm Baba dışında hiçbir sanatçıya konserlerinde ‘baba’ denilmedi. ‘Ben kralım, ben babayım’ demekle ne baba olunur ne de kral” dedi.

Magazin 11-10-2022 12:09

Müslüm Gürses'in sevenleri heyecanlandırdı! Daha önce yayımlanmamış Bir Canım Kaldı dinleyicilerle buluştu

Arabesk müziğin usta isimlerinden Müslüm Gürses'in vefatının ardından bugüne kadar gün yüzüne çıkmamış şarkıları "Mahzendeki Şarkılar" albüm serisi kapsamında sevenleriyle buluşuyor. "Mahzendeki Şarkılar" albümünün yeni şarkısı "Bir Canım Kaldı" tüm dijital platformlar üzerinden dinleyicilerin beğenisine sunuldu.

Magazin 08-08-2022 16:32

Müslüm Gürses'in daha önce yayımlanmamış Bir Canım Kaldı dinleyicilerle buluştu

Müslüm Gürses'in daha önce yayımlanmamış "Bir Canım Kaldı" dinleyicilerle buluştu

Yurthaber 08-08-2022 16:27

Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray yeni sezona Okan Buruk ile hazırlanıyor! Cimbom'a idmanda Müslüm Gürses dopingi

Son dakika spor haberi... Yeni sezon hazırlıklarına, yeni hocası Okan Buruk yönetiminde Avusturya'da sürdüren Galatasaray şampiyonluk hasretini dindirmek istiyor. Futbolcular antrenmanda hırslı görüntüleri ile dikkat çekerken, gerçekleştirilen antrenmanda yaşanan detay dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 08-07-2022 17:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan espriyi patlattı! 'Sıkıysa Müslüm Baba söyleyin'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk müziğinin unutulmaz isimleri adına Millet Kütüphanesi'nde açılan sergiye katıldı. Burada bir performans sergileyen sanatçılara takılan Erdoğan, "Sıkıysa Müslüm Baba söyleyin" diyerek şaka yaptı. Erdoğan ziyaret sonrası Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi terasında merhum sanatçıların aile üyeleriyle sohbet etti. Erdoğan, bakanlarla birlikte haftada iki kez basketbol maçı yaptığını belirterek,"Skorer noktasında bir numara benim" dedi.

Haber 23-05-2022 11:35

Görenler şoke oldu! 'Müslüm Gürses'i görenler fotoğraf yarışına girdi

Arabesk müziğin unutulmaz isimleri arasında yer alan ve 2013 yılında hayatını kaybeden Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkat çeken Elazığlı Baki Çiçek, uzun yıllar sonra geldiği memleketinin sokaklarında gezince 7'den 70'e herkes cep telefonlarına sarılarak fotoğraf çekmek için yarışa girdi.

Magazin 12-04-2022 15:15

Şahin Kendirci kimdir? Şahin Kendirci kaç yaşında ve nereli?

Şahin Kendirci'nin hayatı araştırılıyor. Söylediği şarkılarla dinleyenleri kendisine hayran bırakmayı başaran Şahin Kendirci'nin şarkıcılık deneyiminin yanında oyunculuk deneyimi de bulunuyor. Peki Şahin Kendirci kimdir? Şahin Kendirci kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

Magazin 07-03-2022 09:46

Müslüm Gürses ölümünün 9. yılında mezarı başında anıldı

Arabesk müziğinin unutulmaz ismi Müslüm Gürses, ölümünün 9’uncu yılında arkadaşları ve sevenleri tarafından Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Gürses'i anmak için saatler öncesinden mezarlığa gelen hayranları dua ederek kabri başında Kur'an-ı Kerim okudu. Aralarında Gürses'e benzerliği ile dikkat çeken hayranlarının da yer aldığı kalabalık, uzun süre ünlü sanatçının kabri başından ayrılmadı.

Magazin 03-03-2022 21:54

Müslüm Gürses neden öldü? Müslüm Gürses'in mezarı nerede, kaç yaşında vefat etti? Sanatçı Müslüm Gürses kimdir, aslen nereli?

Arabesk müziğinin usta ismi sanatçı Müslüm Gürses ölüm yıl dönümünde bir kez daha anılıyor. Ünlü sanatçının hayatı, memleketi, ölüm sebebi merak ediliyor. Müslüm Gürses'in mezarını ziyaret etmek isteyenler, mezarının yerini de merak ediyor. Peki Müslüm Gürses neden öldü? Müslüm Gürses'in mezarı nerede ve sanatçı Müslüm Gürses kimdir? İşte hayatı ve ölüm sebebi...

Magazin 03-03-2022 18:26

Arabeskin Babasına benzeyen Adanalı Bülent Şevik Müslüm Gürses'le anısını anlattı:

"Garsonlar, 'Müslüm Baba' seni çağırıyor.' dedi. Yanına gittim, 'Efendim beni çağırmışsınız.' dedim. Rahmetli oturuyordu, döndü bana baktı, güzel bir gülüşle, 'Sen bana ne kadar çok benziyorsun.' dedi" - "Beni görüp bayılanı gördüm. Aksaray'da arabayla geliyordum, karşımdaki tırın sürücüsü bana bakarak önündeki araca çarptı. İzmir'de restoranda kahvaltı yaparken kızın bir tanesi ayağa kalktı, bana baktıktan sonra yere yıkıldı"

Yurthaber 03-03-2022 11:09

Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur kimdir? Nereli? Muhterem Nur ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti?

Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, ünlü sanatçının ölüm yıl dönümü sebebiyle internette gün içerisinde en çok araştırılan isimle arasında yer aldı. Müslüm Gürses'in hayat yoldaşı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur kimdir? Nereli? Muhterem Nur ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti? İşte detaylar...

Haber 03-03-2022 09:49

Müslüm Gürses kimdir? Nereli? Şarkıları nelerdir? Müslüm Gürses ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti?

Müslüm Gürses ölüm yıl dönümünde anılıyor. Ünlü sanatçının yaşamı ve biyografisi bu sebeple yeniden en çok araştırılan konular arasında yer aldı. Peki Müslüm Gürses kimdir? Nereli? Şarkıları nelerdir? Müslüm Gürses ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti? İşte ünlü sanatçının hayatı ve biyografisi...

Haber 03-03-2022 08:44

Müslüm Gürses hayranları, sanatçıyı memleketindeki müzede andı

Arabesk müziğinin efsane isimlerinden, "Müslüm Baba" olarak anılan sanatçı Müslüm Gürses, vefatının 9. yılında, memleketi Şanlıurfa'daki müzede sevenleri tarafından yad ediliyor.

Trend 02-03-2022 18:00

Şahin Kendirci kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Alişan ile Hayata Gülümse programının konuğu Şahin Kendirci filmleri nelerdir?

Şahin Kendirci, Alişan ile Hayata Gülümse programına konuk oldu. Canlı yayın Alişan'ın yönelttiği sorulara yanıt veren genç oyuncu Şahin Kendirci programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki Şahin Kendirci kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Alişan ile Hayata Gülümse programının konuğu Şahin Kendirci filmleri nelerdir? İşte Şahin Kendirci'nin hayatı ve biyografisi...

Magazin 01-03-2022 11:39

Fenerbahçe taraftarını Müslüm Baba konserlerindeki jiletçilere benzetti! 'O kadar acı çektiriyorsunuz ki...'

Fenerbahçe taraftarı peş peşe puan kayıpları sonrası büyük üzüntü yaşarken sarı lacivertlilere son darbeyi de eski teknik direktörü Emre Belözoğlu vurdu. Başakşehir, Kadıköy'deki karşılaşmayı Berkay Özcan'ın tek golüyle 1-0 kazandı. Ünlü futbol yorumcusu Şansal Büyüka, Fenerbahçe taraftarını Müslüm Baba'nın konserindeki hayranlarına benzetti.

Spor 06-02-2022 12:01

Uraz Kaygılaroğlu'nun Müslüm Gürses yorumu sosyal medyayı salladı

Ekin Koç ile başrollerini paylaşacağı Üç Kuruş dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, üslüm Gürses'in 'Nilüfer' şarkısını yorumladı. Kaygılaroğlu, hayranlarından tam not aldı.

Magazin 20-10-2021 11:21

Yaptırdığı estetik ameliyatlar yüzünden tanınmaz hale gelen Ceylan, hastanelik oldu

Ünlü türkücü Ceylan, yaptırdığı estetik operasyonları sonrasında tanınmaz hale gelmişti. Sürekli değiştirdiği imajıyla gündemde kalan Ceylan, yeni klibi için 6 saat suda kalınca hastanelik oldu.

Magazin 12-10-2021 10:37

Ünlü müzisyen İlyas Tetik hayatını kaybetti

"Seni Buldum Ya", "Yıllarım", "Hayatımı Yazsam Roman Olurdu", "Yağmurlu Bir Günde Doğdum Anamdan", "Bulunur Elbet" gibi bir çok esere imza atan besteci, keman virtüözü İlyas Tetik hayatını kaybetti.

Magazin 05-07-2021 13:36

Milli maçta bir anda çalan Müslüm Gürses şarkısı herkesi şaşkına çevirdi

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi Dörtlü Final ilk maçında ABD ile karşılaşırken mücadelede Müslüm Gürses esintileri vardı. Milliler, ABD'ye 3-0 mağlup olurken maç esnasında ilginç bir olay yaşandı. Milliler servis atacakken bir anda Gürses'in 'Kaç kadeh kırıldı' şarkısı çaldı

Spor 25-06-2021 14:25

Haktan’ın gerçek adı nedir? Haktan kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli?

Ünlü şarkıcı Haktan, sanatçı bir aileden geliyor. Babası kanun sanatçısı, annesi de keman virtüözü ve TRT sanatçılığı yaptı. Henüz daha 5 yaşındayken radyoda duyarak ezberlediği Rodrigo’nun gitar konçertosunu babasına mırıldamasıyla, babası tarafından keşfedildi.

Magazin 12-06-2021 12:58

77 yaşındaki adam hayatını kaybetti! Dikkat çeken 'Müslüm Gürses' detayı

Adana'da yalnız yaşayan 77 yaşındaki Hüseyin Yaradan, evinde ölü bulundu. Yaradan’ın, 1970’li yıllarda Mersin’deki bir trafik kazasından sonra iddiaya göre ölü zannedilip morga konduğu, onu görmeye gelen bir arkadaşının yaşadığını fark etmesiyle hayata tutunduğu belirtildi.

Haber 28-03-2021 14:39

Çakıl taşlarından yapılan Müslüm Gürses bibloları beğeni topluyor

Ünlü sanatçı Müslüm Gürses'in memleketi Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde, Fırat Nehri kıyısından toplanan çakıl taşları hemşerilerinin elinde sanatçının biblolarına dönüşüyor - Halfeti Halk Eğitim Merkezi Müdürü Eşref Arıkan: - "Müslüm Gürses ilçemizde doğup kendini hem ülkemizde hem de dünyaya kabul ettirmiş olan bir sanatçımız. Biz de memleketinde onun anısına böyle taş bebek bibloları çalışarak onun kalbimizde gönlümüzde kalmasını sağlamaya çalışıyoruz"

Yurthaber 15-03-2021 11:43

Çakıl taşlarından yapılan Müslüm Gürses bibloları beğeni topluyor

Ünlü sanatçı Müslüm Gürses'in memleketi Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde, Fırat Nehri kıyısından toplanan çakıl taşları hemşerilerinin elinde sanatçının biblolarına dönüşüyor - Halfeti Halk Eğitim Merkezi Müdürü Eşref Arıkan: - "Müslüm Gürses ilçemizde doğup kendini hem ülkemizde hem de dünyaya kabul ettirmiş olan bir sanatçımız. Biz de memleketinde onun anısına böyle taş bebek bibloları çalışarak onun kalbimizde gönlümüzde kalmasını sağlamaya çalışıyoruz"

Yurthaber 15-03-2021 11:43

Yıllar sonra ortaya çıktı! İşte Müslüm Gürses'in askerlik fotoğrafı

2013 yılında hayatını kaybeden Türk arabesk ve halk müziği sanatçısı Müslüm Gürses'in bilinmeyen askerlik fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 13-03-2021 11:15

Aksaray Valisi Aydoğdu ile kız öğrenciler arasındaki 'Müslüm Gürses' diyaloğu gülümsetti

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu'nun, kent merkezinde Kovid-19 tedbirleri denetiminde bulunduğu sırada karşılaştığı liseli kız öğrencilerle "Müslüm Gürses" diyaloğu, renkli görüntüler oluşturdu.

Haber 10-03-2021 11:22

Aksaray'da Vali Hamza Aydoğdu ile kız öğrenciler arasındaki Müslüm Gürses diyaloğu gülümsetti

Aksaray'da Vali Hamza Aydoğdu ile kız öğrenciler arasındaki "Müslüm Gürses" diyaloğu gülümsetti

Yurthaber 10-03-2021 10:35

Bakan Çavuşoğlu’ndan Müslüm Gürses paylaşımı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 3 Mart 2013'te hayatını kaybeden Müslüm Gürses'i, bir uçak yolculuğu sırasında kaydedilen, sanatçıyla ilgili bir hatırasını anlattığı videoyla andı.

Haber 03-03-2021 17:50

Tarihin tozlu sayfalarına gömülen olayları gün yüzüne çıkartıyoruz! 3 Mart tarihte bugün neler oldu?

Tarihin sır dolu perdesini sizler için bir kez daha aralıyoruz. Yeni ayın ilk haftasında tarihte gizemli bir yolculuğa çıkıyoruz. Geçtiğimiz 3 Mart’ta tarihte neler yaşandı sizler için derledik. Dünya tarihine damga vuran 3 Mart olayları...

Trend 03-03-2021 13:35

Vefatının 8. yılında anılıyor! Yılları aşan Müslüm Gürses ve Muhterem Nur aşkının bilinmeyen detayları...

Müslüm Gürses, Türk arabesk müziğinin mihenk taşlarından biridir. Müslüm Gürses sadece şarkılarıyla değil, Muhterem Nur ile yaşadıkları 30 yılı devirmiş büyük aşklarıyla gündeme geldi. Aralarındaki yaş farkı ve ilişkilerindeki gelgitler Müslüm filminden sonra daha çok konuşulmaya başladı. Vefatının 8. yılında Müslüm Gürses’in hayatını değiştiren aşkını anlatıyoruz.

Trend 03-03-2021 11:56

Müslüm Gürses kimdir? Ölüm yıldönümünde sözleri ve şarkıları ile anılıyor

Hayranları tarafından, ‘Müslüm Baba’ olarak tanınan Müslüm Gürses, şarkıları ve sözleri ile anılıyor. Hayat hikâyesi derin acı içerisinde geçen Müslüm Gürses, eşi Muhterem Nur’a çok derin bir aşk besledi.

Magazin 03-03-2021 11:40

Adına kurulan müze Müslüm Gürses hayranlarına teselli oluyor

Tarzı ve kendine has yorumuyla milyonların gönlüne taht kuran Müslüm Gürses, vefatının 8. yılında memleketi Şanlıurfa'da adını taşıyan müzede anılıyor - Müzeyi ziyaret edenlerden Hüseyin Burkankolu: - "Biz buraya geldiğimizde sanki Müslüm Baba'nın evindeymişiz gibi hissediyoruz, kasetlerine, kıyafetlerine, resimlerine bakıyoruz kendimizi buluyoruz" - Hüseyin Elveren: - "Vefatından kısa süre sonra doğan oğluma Müslüm Baba'nın adını verdim"

Yurthaber 03-03-2021 11:10

Nikahta damada arkadaşlarından şok sürpriz

Amasya’da bir nikahta damada arkadaşları tarafından şok sürpriz yapıldı. Damadın arkadaşlarının Müslüm Gürses’in ’Son pişmanlık neye yarar’ şarkısını açması, solonda misafirlere komik anlar yaşattı.

Haber 19-09-2020 22:02

Yunus Bülbül’den Muhterem Nur özrü…

Oyuncu ve şarkıcı Yunus Bülbül, katıldığı bir canlı yayında 'Müslüm Gürses'i öldüren Muhterem Nur'dur' şeklinde bir açıklamada bulunmuş ve çok tepki çekmişti. Bülbül, artan tepkiler sonrasında bir canlı yayına bağlandı ve söylediği sözlerden dolayı özür diledi.

Magazin 31-08-2020 12:19

'Müslüm Gürses'i eşi öldürdü' iddialarına sert tepki

Şarkıcı ve oyuncu Yunus Bülbül'ün, Müslüm Gürses'i eşi Muhterem Nur'un öldürdüğünü ileri sürmesinin ardından Müslüm Gürses ve Muhterem Nur'un bir grup hayranı sanatçının mezarı başında bir araya geldi. Grup adına açıklama yapan Muhterem Nur'un manevi oğlu Taner Akkuş, "Biz kendisini özüre davet ediyoruz. Eminim yargı mekanizması bu konuya duyarsız kalmayacaktır" dedi.

Magazin 30-08-2020 15:36

Yunus Bülbül'den şoke eden iddia! 'Müslüm Gürses'i Muhterem Nur öldürdü'

KKTC'de özel bir kanalda bir programa katılan Yunus Bülbül, Müslüm Gürses'in, eşi Muhterem Nur tarafından öldürüldüğünü ileri sürdü. Bülbül'e ilk tepki program sunucusundan geldi.

Magazin 29-08-2020 12:04

İzmir'de camiden 'Müslüm Gürses şarkısı çalındı' iddiası! Gerçek bambaşka çıktı

İzmir'de bir camiden, gece Müslüm Gürses şarkısı çalındığına dair gelen iddiaların ardından polisin yaptığı incelemede müzik sesinin caminin yakınındaki bir otoparkta bulunan araçtan geldiği belirlendi.

Haber 08-07-2020 15:06

SON DAKİKA! Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur hayatını kaybetti

Ünlü sinema sanatçısı ve Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur hayatını kaybetti. Ünlü isim bir süredir tedavi için hastanedeydi.

Magazin 20-03-2020 09:39

Müslüm Gürses’in hayatı arkadaşı Muhterem Nur’un son durumu nedir?

Bir süredir ciddi rahatsızlıkları nedeniyle tedavi altında olan Muhterem Nur’un son durumu merak ediliyor. Hastaneden haber var mı, Muhterem’in sağlık durumu nedir diye soranlar için son olarak üzücü bir haber geldi.

Haber 06-03-2020 15:35

Sanatçıların köyünde Müslüm Gürses için çınar fidanı dikildi

Konya'nın Hüyük ilçesinde sanatçılar tarafından 2010 yılında kurulan Sonsuz Şükran Köyü'ndeki Büyük Ustalar Çınarlığı'na, merhum sanatçı Müslüm Gürses anısına fidan dikimi gerçekleştirildi

Yurthaber 03-03-2020 16:29

Müslüm Gürses’i anıyoruz: Acılarla bezeli yaşamı, sanat hayatı ve en iyi şarkıları

Türk müziğinin en önemli sanatçılarından biri olan Müslüm Gürses 3 Mart 2013’te aramızdan ayrılmıştı. Müslüm Gürses’in vefatının 7. yıl döneminde saygıyla ve sevgiyle anıyor unutulmaz şarkılarını bir kez daha dinliyoruz. İşte Müslüm Gürses’in acılarla bezeli yaşamı, sanat hayatı ve en iyi şarkıları...

Haber 03-03-2020 09:58

Müslüm Gürses ve hayat arkadaşı Muhterem Nur kimdir? Müslüm Gürses neden ve ne zaman öldü?

Arabesk müzikte 'Müslüm Baba' olarak anılan Müslüm Gürses'in hayatını anlatan Müslüm filminin televizyonda ekrana gelmesiyle ünlü sanatçının hayatı merak konusu oldu. Şahin Kendirci ve Timuçin Esen'in Müslüm Gürses'i canlandırdığı Müslüm filmi 6,5 milyondan fazla izleyici tarafından sinemada izlenmişti. Peki Müslüm Gürses kimdir? Müslüm Gürses neden ve kaç yaşında öldü? Müslüm Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur kimdir? İşte, Müslüm Gürses veMuhterem Nur hakkında merak edilenler.

Magazin 22-01-2020 01:57

Sonsuz Şükran Köyünde sergilenmek üzere Müslüm Gürses'in büstünü yapıyorlar

"Sonsuz Şükran Köyü"nde sergilenmek üzere Müslüm Gürses'in büstünü yapıyorlar

Magazin 18-01-2020 13:54

Kraliyet Ailesi’ne Türk yemekleri pişiren adam: Hüseyin Özer!

Hüseyin Özer’in hayatı Müslüm Gürses gibi filmlere konu olacak cinsten. Tokat’ın küçük bir köyünde başlayıp Londra’ya uzanan ibretlik bir yaşam...

Trend 29-12-2019 03:39

Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur kimdir? Muhterem Nur ve Müslüm Gürses ne zaman evlendi

Muhterem Nur, Müslüm Gürses'in hayatının anlatıldığı Müslüm filmi ile birlikte gündeme geldi. Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur'un hayatı oldukça dikkat çekici. İşte, Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur hakkkında merak edilen tüm detaylar...

Haber 15-11-2019 22:48

Müslüm Gürses'in sesinden hiç duyulmamış şarkılar!

Merhum sanatçı Müslüm Gürses’in sesinden ve bugüne kadar hiç duyulmamış eserlerden oluşan “Mahzendeki Şarkılar”ın devamı niteliğindeki “Mahzendeki Şarkılar 2”, “Geceler” ile dinleyicilerle buluşuyor!..

Magazin 01-11-2019 10:42