Mustafa Can Keser Haberleri

Şiddet gördüğü için boşanan Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Can Keser’in evlenme teklifine tekrar evet dedi!

Sihirli Annem dizisinin çocuk oyuncusu olarak ünlenen Damla Ersubaşı, iş insanı Mustafa Can Keser’den şiddet gördüğü ve ihanete uğradığı gerekçeleriyle boşanmıştı. İki çocuğunun babasından kısa sürede boşanan Damla Ersubaşı ayrılığa fazla dayanamadı. Geçtiğimiz günlerde eski eşiyle yeniden barıştığını duyuran Damla Ersubaşı, tekrar aldığı evlilik teklifini de kabul etti.

Magazin 19-12-2021 01:40

Şiddet gördüğü için boşanmıştı! Damla Ersubaşı'dan 'Mustafa Can Keser' açıklaması: Birlikte tekrar bir yola çıktık

Mustafa Can Keser ile 4 yıllık evliliğini geçtiğimiz sene eylül ayında "şiddet" gerekçesiyle sonlandıran Damla Ersubaşı, eski eşini affetti. Oyuncu, "Birlikte tekrar bir yola çıktık. Şu anda ikimiz de çift terapisine gidiyoruz ve çok mutluyuz. Hayatta her şey olabilir. Kin tutmak yerine mutlu olmayı seçtik biz" açıklamasını yaptı.

Magazin 15-12-2021 09:19

Damla Ersubaşı Mustafa Can Keser'i affetti! Minik kuş geri döndü

Mustafa Can Keser ile 4 yıllık evliliğini geçtiğimiz yıl eylül ayında sonlandıran oyuncu Damla Ersubaşı, eski eşini affetti. Ersubaşı'nın ayrıldığı dönem aldatıldığı ve darp edildiği iddia ediliyordu.

Magazin 28-11-2021 06:59

Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser 4. kez barıştı mı?

Geçtiğimiz eylül ayında anlaşmalı olarak tek celsede boşanan Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kafa karıştırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda yan yana çıkan fotoğraflarının ardından barışmadıklarını söyleyen çiftten Keser, yayınladığı son fotoğrafla 'İlişkilerine bir şans daha mı verdiler?" sorusunu akıllara getirdi.

Magazin 17-10-2021 11:08

Diğer Haber Etiketleri

Mustafa Can Keser

Mustafa Can Keser Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Mustafa Can Keser Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser barıştı mı? Damla Ersubaşı ne dedi?

Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser kendisini aldatan eşi Mustafa Can Keser'le barıştığına dair çıkan haberlerle gündemdeydi. Ünlü isim bu iddialara yanıt verdi.

Magazin 31-08-2021 17:43

Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser barıştı mı? Kafa karıştıran paylaşım

Eylül 2020'de boşanan Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser cephesinde kafaları karıştıran bir gelişme yaşandı. Keser'in sosyal medya paylaşımı, çiftin barıştığına dair dedikodulara neden oldu.

Magazin 12-08-2021 20:44

Damla Ersubaşı eski eşiyle barıştı mı? O iddiaya cevap verdi

Ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, önceki akşam Cihangir'de görüntülendi. Ersubaşı, "Eski eşiniz Mustafa Can Keser ile barıştınız mı?" sorusuna cevap verdi.

Magazin 23-06-2021 09:31

Sihirli Annem dizisinin Tuğçe’si Damla Ersubaşı fazla kilolarından kurtuldu! Damla Ersubaşı’nın son hali resmen dudak uçuklatıyor!

Bir dönemin fenomen dizisi Sihirli Annem’in beğenilen çocuk oyuncusu Damla Ersubaşı, son dönemlerde aldığı fazla kilolarla gündemden düşmüyordu. 2016 yılında Mustafa Can Keser ile nikah masasına oturan Damla Ersubaşı, daha önce eşinin kendisini aldattığı iddiaları ile gündeme gelmişti. Bir dönem aldatma iddiaları ile magazin gündeminden düşmeyen Damla Ersubaşı, eşinin kendisini aldattığını kabul etmişti.

Magazin 14-06-2021 11:05

Damla Ersubaşı'nın eski eşi Mustafa Can Keser yeni bir aşka yelken açtı

Geçtiğimiz yıl oyuncu eşi Damla Ersubaşı'ndan boşanan işletmeci Mustafa Can Keser'in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Magazin 05-03-2021 15:38