Neslican Tay Haberleri Ve Son Dakika Neslican Tay Haberleri

Neslican Tay Haberleri Ve Son Dakika Neslican Tay Haberleri

Ölüm haberiyle tüm Türkiye’yi yasa boğan Neslican Tay, 1988 senesinde Bursa ilinde dünyaya geldi. Eğitim hayatını Rize’de devam ettiren Tay, üniversite sınavına gireceği dönemde kanser hastası olduğu haberini aldı. Tedavi süreci sebebiyle eğitim hayatına arama veren Neslican, kanser hastalığıyla mücadele etmeye başladı. Bir yandan eğitimini sürdürmek istediği için Bahçeşehir Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde öğrenim görmeye başladı. Geçirdiği kanser rahatsızlığından bir türlü kurtulamayan ve 2018 senesinde bu hastalık yüzünden bacağını kaybeden Neslican, azmi ve sabrıyla tüm Türkiye’ye örnek oldu. Protez bacak kullandığı için kendisine “Demir Bacak” lakabını veren Neslican, söylediği sözlerle birçok insana umut olmayı başardı. Verdiği yaşam mücadelesine bir süre daha devam etse de 20 Eylül 2019 yılında hayata veda etti.

Neslican Tay Haberleri

Neslican Tay kimdir, ne kanseriydi, neden öldü? Neslican Tay'ın hayatını anlatan Demir Kadın Neslican beyazperdede!

Neslican Tay ile ilgili araştırmalar Demir Kadın Neslican filminin bugün vizyona girmesinin ardından hız kazandı. Film, 4 kez yakalandığı kanserle olan mücadelesiyle tüm Türkiye'ye umut olan kanser aktivisti genç kızın yaşadığı süreci anlatıyor. Peki, Neslican Tay kimdir, ne kanseriydi, neden öldü? Neslican Tay'ın hayatını anlatan Demir Kadın Neslican beyazperdede. İşte detaylar...

Magazin 27-01-2023 09:23

Demir Kadın Neslican konusu nedir, oyuncuları kimler? Göz pınarlarınız kuruyacak: Demir Kadın Neslican filmi vizyonda!

Demir Kadın Neslican konusu, filmin bugün (27 Ocak 2023 Cuma) vizyona girmesinin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 4 kez yakalandığı kanserle olan mücadelesiyle tüm Türkiye'ye umut olan Neslican Tay'ın hayat hikayesini anlatıyor. Kanser aktivisti genç kız, 2019 yılında hayata gözlerini yummuştu. Peki, Demir Kadın Neslican konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Demir Kadın Neslican filminin konusu ve oyuncu kadrosu...

Trend 27-01-2023 09:15

Neslican Tay'ı anlatan Demir Kadın: Neslican filminin ikinci fragmanı paylaşıldı! Vizyon tarihi netleşti

Yaşam öyküsüyle birçok kişiye ilham kaynağı olan Neslican Tay'ın hayat hikayesine odaklanan "Demir Kadın: Neslican" adlı filmin ikinci tanıtım videosu sosyal medya kanallarında yayınlandı. Merakla beklenen filmin vizyon tarihi ise 27 Ocak 2023 olarak açıklandı.

Trend 13-07-2022 17:22

“Demir Kadın Neslican” filmi vizyona hazır! Çekimleri tamamlandı

19 yaşında kanser teşhisi konulduktan sonra hayat mücadelesini sürdüren ve sosyal medya hesabından yaşadıklarıyla ilham olmayı başaran Neslican Tay’ı anlatan “Demir Kadın Neslican” filminin çekimleri tamamlandı. Filmin 7 Ocak 2022 tarihinde vizyona gireceği açıklandı.

Trend 18-10-2021 12:33

Neslican Tay

Neslican Tay Hakkındaki Haberler Mynet'te. Neslican Tay Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Neslican Tay'ı oynayacak! Saçlarını kazıtan Naz Çağla Irmak'tan yeni paylaşım

Kansere karşı verdiği mücadele ile tanınan Neslican Tay'ın hayatını anlatacak film için harekete geçildi. Tay'ı canlandıracak olan ve rol için saçlarını kazıtan Naz Çağla Irmak, sosyal medya hesabından son halini paylaştı.

Magazin 29-07-2021 16:26

Neslican Tay'ı canlandıracak oyuncu belli oldu! Kanserle savaşıyla tanınan Neslican Tay'ın hayat hikayesi film oluyor...

Daha önce üç defa kanseri yenen fakat dördüncü yakalanışında hastalığa yenik düşen ve Türkiye'de kanserle savaşın sembolü haline gelen Neslican Tay’ın hayatı film oluyor. 19 yaşında hayata veda eden Neslican Tay'ı kimin canlandıracağı merak konusuydu. "Demir Kadın" isimli filmde Neslican Tay'ı canlandıracak oyuncu sonunda belli oldu. Peki Neslican Tay'ı canlandıracak oyuncu kim? İşte Neslican Tay'ın hayatını konu alacak filmin başrolü ve ayrıntılar...

Magazin 03-07-2021 01:14

Kadir Doğulu'dan flaş Neslican Tay açıklaması! 'Neslihan'ın adı PR için kullanıldı'

Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül'ün, Neslican Tay'ın hayatını anlatan Demir Kadın Neslican filminde rol almayacağını açıklayarak, "Neslihan projeyi kabul etmemesini gerekçeleriyle yapımcısına bildirdi. Ama yapımcı PR malzemesi olarak kullandı" dedi.

Magazin 24-09-2020 12:07

Neslican Tay'ın hayatı film oluyor! Neslihan Atagül'e teklif gitti

Kanserle mücadelesiyle tanınan Neslican Tay'ın hayatı film oluyor. Geçen yıl hayatını kaybeden 'Demir Kadın' lakaplı Tay'ı canlandırması için ise oyuncu Neslihan Atagül Doğulu'ya teklif götürüldü.

Magazin 22-09-2020 09:42

Ölüm yıl dönümünde anılan Neslican Tay kimdir? Neslican Tay kaç yaşındaydı ve ne zaman öldü? Neslican Tay ne kanseriydi? İşte Neslican Tay’ın hayatı

Geçtiğimiz yıl 4. kez kanserle verdiği savaşta yenik düşen Neslican Tay ölümünün 1. yılında sevenleri tarafından anılıyor. Hayata olan bağlılığı ve yaşama sevinciyle kanserle mücadelenin sembolü haline gelen Neslihan Tay ölüm yıl dönümünde bir kez daha umut olmayı başardı.

Magazin 20-09-2020 14:31

Haluk Levent Neslican Tay için söz verdiği anıt mezarı yaptırdı!

Sosyal medya fenomeni Neslican Tay kanserle verdiği mücadelesiyle sembol olmayı başarmıştı. Kanserle verdiği savaşı geçtiğimiz yıl kaybeden Tay’ı şarkıcı Haluk Levent bir kez daha andı. Haluk Levent genç kız için söz verdiği anıt mezarı yapıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 10-09-2020 13:42

Neslican Tay’ın anıt mezarına güvercin sembolü

Neslican Tay’ın anıt mezarına güvercin sembolü

Yurthaber 09-09-2020 16:50

Neslican Tay’ın anıt mezarına güvercin sembolü

Neslican Tay’ın anıt mezarına güvercin sembolü

Yurthaber 09-09-2020 16:50

Neslican Tay’ın anısı Beşiktaş’ta yaşayacak

İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi, Beşiktaş Belediyesi işbirliğiyle Türkiye’nin kolektif hafızasına kazınan Neslican Tay’ın anısını yaşatmak için anıt tasarım çalıştayı başlattı. Çalıştayın ilk aşamasında öğrenci ve akademisyenler Neslican’ın adının verileceği ve anıtının yer alacağı parkı inceledi.

Haber 15-02-2020 14:45

Ölümü Türkiye'yi yasa boğan Neslican Tay'ın heykeli dikildi

Bodrum'da, belediye bahçesine kanser hastalığı nedeniyle yaşamını yitiren üniversite öğrencisi Neslican Tay'ın (20) heykeli dikildi.

Trend 15-11-2019 20:23

Muğla'da kanser nedeniyle hayatını kaybeden Neslican Tay'ın heykeli yapıldı

Muğla'da kanser nedeniyle hayatını kaybeden Neslican Tay'ın heykeli yapıldı

Yurthaber 15-11-2019 16:29

Selin Ciğerci sitem etti: Neslican'ın cenazesine gittim ama...

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve nişanlısı TV100 ekranlarında yayınlanan Cengiz Semercioglu ile Bu Gece programına konuk oldu. Çift merak edilenleri canlı yayında anlattı.

Magazin 24-09-2019 14:07

Neslican Tay'ın adı Yalova'da yaşatılacak

Belediye tarafından Neslican Tay'ın adının nikah salonuna verilmesi kararlaştırıldı

Haber 24-09-2019 11:14

Neslican Tay'ın adı Yalova'da yaşatılacak

Belediye tarafından Neslican Tay'ın adının nikah salonuna verilmesi kararlaştırıldı

Yurthaber 24-09-2019 11:11

Çukur'da Neslican Tay detayı!

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur, dün akşam yayınlanan bölümünde geçtiğimiz Cuma günü kanserden hayatını kaybeden Neslican Tay'ı unutmadı.

Magazin 24-09-2019 09:40

Ümit Erdim’den Nevzat Tarhan’a Neslican Tay yanıtı

Kanser hastalığına yenik düşen Neslican Tay'ın ölümünün ardından yaptığı paylaşımla tepki çeken Üsküdar Üniversitesi Rektörü Nevzat Tarhan'a oyuncu Ümit Erdim'den tepki geldi.

Magazin 23-09-2019 16:20

Modifiye araç tutkunları Samsun'da buluştu

Atakum Belediyesi ile Samsun Modifiye Kulübünce düzenlenen organizasyonda yaklaşık 35 ilden gelen bine yakın modifiye araç tutkunu, araç şovlarıyla renkli görüntüler oluşturdu - Etkinliğe katılan bazı sürücülerin modifiye araçlarına, 21 yaşında kanserden hayatını kaybeden Neslican Tay için, "Çektiğin acılar cennet olsun" yazdığı görüldü

Haber 22-09-2019 15:13

Modifiye araç tutkunları Samsun'da buluştu

Atakum Belediyesi ile Samsun Modifiye Kulübünce düzenlenen organizasyonda yaklaşık 35 ilden gelen bine yakın modifiye araç tutkunu, araç şovlarıyla renkli görüntüler oluşturdu - Etkinliğe katılan bazı sürücülerin modifiye araçlarına, 21 yaşında kanserden hayatını kaybeden Neslican Tay için, "Çektiğin acılar cennet olsun" yazdığı görüldü

Yurthaber 22-09-2019 15:13

Selin Ciğerci, Neslican Tay'ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı

Kansere karşı verdiği mücadeleyle milyonlara örnek olan 21 yaşındaki Neslican Tay, memleketi Rize'de toprağa verildi. Binlerce kişinin katıldığı cenazede sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci de vardı.

Trend 22-09-2019 15:12

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Nevzat Tarhan'ın Neslican Tay paylaşımı tartışma yarattı

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Nevzat Tarhan'ın önceki gün hayatını kaybeden Neslican Tay hakkında yaptığı paylaşım, sosyal medyada tartışma yarattı. Gelen tepkiler sonrası Tarhan yeni bir açıklama yaptı.

Trend 22-09-2019 14:45

Neslican Tay son yolculuğuna uğurlandı

Tay'ın cenazesi, Rize'de öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanında toprağa verildi

Haber 22-09-2019 13:30

Haluk Levent’ten Neslican Tay paylaşımı! 'Konserin gelirinden...'

Konserleri olduğu için Neslican Tay’ın cenazesine gidemeyeceğini duyuran ünlü sanatçı Haluk Levent, bu konserlerin gelirinden Neslican'a anıt mezar yaptırma sözü verdi.

Magazin 22-09-2019 09:22

Neslican Tay'a son veda! Cenaze töreninden çok acı fotoğraflar...

Kanser hastalığı dolayısıyla tedavi gördüğü hastanede vefat eden ve tüm Türkiye'yi yasa boğan Neslican Tay, son yolculuğuna uğurlandı. Tay'ın cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Pehlivan Mahallesi'ndeki aile kabristanında, daha önce kanser nedeniyle kesilen bacağının gömüldüğü yerde toprağa verildi.

Haber 22-09-2019 07:55

F.Bahçe Neslican'ı unutmadı

Fenerbahçeli taraftarlar, dün vefat eden Neslican Tay’ı tribünlerde astığı pankartla unutmadı.

Spor 21-09-2019 20:06

Neslican Tay'ın cenazesi memleketi Rize'ye uğurlandı

Tay, yarın Rize Sahil Camisinde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanında toprağa verilecek

Haber 21-09-2019 15:41

Neslican Tay'ın cenazesi ne zaman ve nerede defnedilecek?

Kanser hastalığı dolayısıyla tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Neslican Tay'ın cenaze töreniyle ilgili ayrıntılar belli oldu. Tay'ın cenazesi, memleketi Rize'de toprağa verilecek. Acılı anne ve babanın sakinleştiricilerle ayakta durduğu görülürken Neslican Tay'ın dayısı Ömer Yazıcı yaptığı açıklamada "Neslican'ın bacağını kestiğimiz zaman bacağını bırakmamıştık hastanede. Onu memleketimizde, Rize'de gömmüştük. Cenazesini de bacağının yanına, bedenini bütünleştireceğiz orada." dedi.

Haber 21-09-2019 13:08

Neslican paylaşımıyla linç edilen ünlü YouTuber Duygu Özaslan kendini böyle savundu

Dördüncü kez kansere yakalanan ve verdiği mücadeleyle milyonlara örnek olan Neslican Tay, dün akşam hayatını kaybetti. Tay'ın ölümünün ardından "Bana son yazdığın mesajı görmemişim" diyerek paylaşım yapan fenomen Duygu Özaslan, tepki çekince kendisini savundu.

Magazin 21-09-2019 10:09

Haluk Levent'ten Neslican Tay paylaşımı! Ünlü olmaktan utanacağım bir anı tahmin etmezdim

Türkiye'nin kansere karşı verdiği mücadeleyle tanıdığı 21 yaşındaki Neslican Tay, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ünlü sanatçı Haluk Levent ise, Neslican'dan gelen acı haberin ardından yapılan bazı paylaşımlara isim vermeden isyan etti. Haluk Levent paylaşımında, "Ünlü olmaktan utanacağım bir anı hiç tahmin etmezdim" ifadelerini kullandı.

Magazin 21-09-2019 02:20

Ünlü isimlerden Neslican Tay mesajları

Türkiye'nin kansere karşı verdiği mücadeleyle tanıdığı Neslican Tay, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ünlü isimler sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlarla üzüntülerini belli etti.

Magazin 21-09-2019 00:14

Siyaset ve sanat camiası kansere yenik düşen Neslican Tay'ı andı! 'Gittin, çok üzgünüz çok'

Kansere karşı verdiği savaşla birçok kişiye rol model olan Neslican Tay, yaşamını yitirdi. Siyaset ve sanat dünyasından pek çok ünlü isim, sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlarla üzüntülerini dile getirdiler.

Trend 21-09-2019 00:09

Süper Lig ekiplerinden Neslican Tay mesajları

Türkiye'nin kansere karşı verdiği mücadeleyle tanıdığı Neslican Tay, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Süper Lig ekipleri de Neslican Tay'ın hayatını kaybetmesi sonrası başsağlığı mesajları yayınladı.

Trend 20-09-2019 23:28

Neslican Tay hayatını kaybetti! Neslican Tay kimdir?

4. kez kansere yakalanan Neslican Tay'dan acı haber geldi. Bir bacağının kesilmesine neden olan kansere karşı verdiği mücadeleyle tanınan Neslican Tay hayatını kaybetti ve tüm Türkiye'yi yasa boğdu. İşte, Neslican Tay'ın biyografisi...

Haber 20-09-2019 22:48

Neslican Tay hayatını kaybetti

Neslican Tay hayatını kaybetti

Haber 20-09-2019 22:35

Son dakika! Neslican Tay hayatını kaybetti

Türkiye'nin kansere karşı verdiği mücadeleyle tanıdığı Neslican Tay, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Haber 20-09-2019 22:06

Haluk Levent yoğun bakımdaki Neslican Tay'ı ziyaret etti

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, dördüncü kez kanser olan ve tedavisine yoğun bakımda devam edilen Neslican Tay'ı ziyarete gitti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Levent, "Tüm gücüyle savaşıyor. Haydi be canım kalk ayağa!" dedi.

Magazin 19-09-2019 10:56

Neslican Tay'ın sağlık durumu

Medipol Mega Üniversite Hastanesi Medikal Direktörü Prof. Dr. Gazi Yiğitbaşı: - "Yapılan multidisipliner klinik değerlendirmelerimiz neticesinde 15 Eylül Cumartesi saat 12.06'da yoğun bakım ünitemize alınma gerekliliği oluşmuştur. Hastamızın tedavisi, ilgili tüm branşlarımızın yakın takibi ile devam etmektedir"

Haber 16-09-2019 17:24

Neslican Tay'ın son durumu için hastaneden açıklama! (Neslican Tay kimdir?)

Türkiye'nin kansere karşı verdiği mücadeleyle tanıdığı Neslican Tay, yoğun bakıma kaldırıldığı haberlerinin ardından sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu. Neslican Tay'ın sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama yapıldı.

Trend 16-09-2019 17:08

Neslican Tay'ın son durumu nasıl? Kanserle savaş veren Neslican Tay kimdir?

Kansere karşı verdiği mücadeleyle milyonların sevgisini kazanan Neslican Tay yoğun bakıma kaldırıldı. Twitter’da binlerce kullanıcı Neslican Tay için yardım kampanyası başlattı. Peki Neslican Tay'ın son durumu nedir?

Trend 16-09-2019 00:01