Nesrin Cavadzade Haberleri Ve Son Dakika Nesrin Cavadzade Haberleri

Nesrin Cavadzade Haberleri Ve Son Dakika Nesrin Cavadzade Haberleri

Nesrin Cavadzade, 30 Temmuz 1982 tarihinde Azerbaycan'ın Bakü şehrinde dünyaya gelmiştir. 11 yaşındayken İstanbul’a geldi ancak Türkçe bilmediği için yeniden ilkokula giderek iyi derecede Türkçe öğrenmiştir. Türkçe dışında Rusça, İngilizce ve Fransızca öğrendi. Marmara Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünü bitiren oyuncu, birçok dizide ve sinema filminde rol almıştır. Televizyon hayatına Yersiz Yurtsuz dizisinde başrol oynayarak başlamıştır. Samanyolu ve Al Yazmalım dizilerinde gösterdiği performansla adından söz ettirdi. 48. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, 23. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde ise En İyi Kadın Oyuncu seçildi. Yeni Dünya, Kış Güneşi, Bizim Hikaye ve Yasak Elma gibi televizyon dizilerinde yer aldı. Adının sinemayla anılmasını isteyen sanatçı Dilber'in Sekiz Günü, Güzel Günler Göreceğiz, Son Mektup gibi filmlerde yer almıştır.

Nesrin Cavadzade Haberleri

Fiziğine kötü yorumlar gelmişti! Nesrin Cavadzade bikinili pozlarını paylaşıp noktayı koydu

Nesrin Cavadzade, bikinili ve fit haliyle verdiği pozlarla dikkat çekti ve oyuncunun zayıf olmasına dair yapılan yorumlar gözlerden kaçmadı. "Siz kıvrımsız deyince basamaktan destek aldım" diyen oyuncudan yeni pozlar geldi.

Magazin 23-04-2024 10:13

'Karbonhidratı kestim' dedi verdiği poz olay oldu! Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade'ye yorum yağdı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Şahika' karakteriyle adından söz ettiren Nesrin Cavadzade son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Cavadzade'nin 'Karbonhidratı kestim' notu ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 19-04-2024 15:01

Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade ünlü iş insanıyla yakalandı! Yeni sevgilisi eski TFF başkanının oğlu çıktı

Şimdilerde başrollerini Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'nın paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde rol alan Nesrin Cavadzade başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiriyor. Zaman zaman özel hayatıyla da adından söz ettiren Cavadzade ünlü iş insanıyla görüntülendi. Güzel oyuncunun yeni sevgilisi eski TFF başkanının oğlu çıktı.

Magazin 17-04-2024 08:37

Nesrin Cavadzade'nin Ali Koç'la pozu sosyal medyayı salladı!

Yüzyıllık Mühür, Bizim Hikaye, Yasak Elma, Üç Kuruş gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, son olarak Ali Koç'la verdiği pozla gündeme geldi. Sosyal medyada oyucunun paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 09-04-2024 11:33

Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade tarzıyla geceye damga vurdu! Bir bakan bir daha baktı! 'Hediye paketi gibi'

Şimdilerde Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'nın başrollerini paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde hayat verdiği 'Melisa' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. İddialı ve cesur tarzıyla da zaman zaman gündeme gelen Cavadzade NOW gecesine katıldı. Tarzıyla geceye damga vuran ünlü isme adeta yorum yağdı...

Magazin 14-02-2024 14:20

Gülşen ve Nesrin Cavadzade'nin dansı olay oldu! Beğeni ve yorum yağdı

Gülşen ve Nesrin Cavadzade'nin birlikte dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Ünlü isimlere hayranları tarafından beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 09-02-2024 11:24

Nesrin Cavadzade ayna karşısına geçip poz verdi! Mini elbisesi dikkat çeken oyuncu kıvrımlarını sergiledi

Şimdilerde Hilal Altınbilek, Onur Tuna ve Sumru Yavrucuk ile başrollerini paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde 'Melisa' karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade son paylaşımıyla gündem oldu. Ayna karşısında mini şık bir elbiseyle poz veren oyuncunun paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Magazin 15-01-2024 11:51

Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade ceketinin önünü açıp poz verdi! İddialı pozları olay oldu

Yüzyıllık Mühür, Bizim Hikaye, Yasak Elma, Üç Kuruş gibi birçok başarılı projede yer alan ve oyunculuğuyla adından söz ettiren Nesrin Cavadzade şimdilerde Şahane Hayatım dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. İddialı tarzıyla da sık sık gündem olan Cavadzade bu defa kırmızı takımıyla olay oldu.

Magazin 28-12-2023 09:49

Transparan giyen Nesrin Cavadzade iddialı pozlarıyla mest etti! Bir bakan bir daha baktı

Şimdilerde Hilal Altınbilek, Onur Tuna ve Sumru Yavrucuk ile başrollerini paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde 'Melisa' karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade dün gece GQ 2023 "Men of The Year" Ödül Töreni'ne katıldı. Transparan bir elbise tercih eden ünlü oyuncu iddialı pozlarıyla adeta mest etti.

Magazin 19-12-2023 15:43

'Estetik yok' demişti! Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade'nin eski halini görenler inanamadı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Şahika' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Nesrin Cavadzade, şimdilerde Hilal Altınbilek ve Onur Tun'nın başrolünde yer aldığı Şahane Hayatım dizisinde rol alıyor. Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken ünlü ismin eski fotoğrafları sosyal medyayı salladı. Cavadzade'nin yıllar önceki hallerini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 20-11-2023 17:20

Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade iddialı pozlarını peş peşe paylaştı! Tarzına yorum yağdı

Bir dönemin efsane dizisi Yasak Elma'da hayat verdiği 'Şahika' karakteriyle fırtınalar estiren güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, şimdilerde Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Şahane Hayatım dizisinde rol alıyor. Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken ünlü isim iddialı pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 04-11-2023 14:06

Nesrin Cavadzade davet tarzıyla dikkat çekti! Korse detayına yorum yağdı

Son olarak Yasak Elma dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Nesrin Cavadzade şimdilerde Şahane Hayatım dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan güzel oyuncu her paylaşımıyla olay oluyor. İddialı ve cesur tarzıyla çok konuşulan Cavadzade şimdi de davet tarzıyla dikkat çekti. Ünlü ismin son gönderisine yorum yağdı.

Magazin 09-10-2023 10:25

Sarmaş dolaş halleri çok konuşulmuştu! Nesrin Cavadzade ile Uraz Kaygılaroğlu aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi

Son olarak Yasak Elma dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Nesrin Cavadzade şimdilerde Şahane Hayatım dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda Üç Kuruş dizisindeki partneri Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutlamasıyla gündem olan Cavadzade ile Kaygılaroğlu'nun samimi halleri dikkat çekmişti. Ünlü isimler hakkında aşk iddiaları ortaya çıktı. Ünlü oyuncu iddialara son noktayı koydu.

Magazin 28-09-2023 14:45

Yasak Elma'nın Şahika'sı Nesrin Cavadzade setlere geri dönüyor! Müjdeli haberi böyle duyurdu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Şahika karakteriyle büyük beğeni toplayan Nesrin Cavadzade şimdilerde sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla sık sık gündeme geliyor. Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Cavadzade müjdeli haberi duyurdu. Bakın hangi diziyle geri dönüyor.

Magazin 19-09-2023 11:39

Üstsüz pozlarıyla gündem olmuştu! Nesrin Cavadzade plajda babasıyla poz verdi

Özel hayatı ve sosyal medyadaki iddialı paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Nesrin Cavadzade son olarak tatilde üstsüz güneşlendiği anların magazin gündemine gelmesiyle çok konuşulmuştu. Görüntülerin ardından eve kapanıp ağladığı iddia edilen Cavadzade şimdilerde ailesiyle tatilin keyfini çıkarıyor. Ünlü oyuncu plajda babasıyla verdiği pozları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 29-07-2023 13:07

Bomba iddia! Nesrin Cavadzade üstsüz pozları yayınlanınca eve kapanıp ağlamış...

Paylaşımlarıyla olay olan oyuncu Nesrin Cavadzade tatilde üstsüz güneşlendiği anlarla magazin gündeminde yer etmişti. Yasak Elma ile son olarak ekranda olan Nesrin Cavadzade iddialara göre pozları yayınlanınca kendini 4 gün eve kapatmış.

Magazin 24-07-2023 09:55

Nesrin Cavadzade üstsüz güneşlenmişti! Sebebi bakın neymiş

Bodrum'da kaldığı otelin iskelesinde görüntülenen oyuncu Nesrin Cavadzade, kimseye aldırış etmeden üstsüz güneşlenince sosyal medyada gündem olmuştu. Güzel oyuncunun üstsüz güneşlenmeyi tercih etmesinin sebebi belli oldu.

Magazin 20-07-2023 13:35

Nesrin Cavadzade plajda kimseyi umursamadı! Bikini üstünü çıkarıp...

Bodrum'da tatil yapan oyuncu Nesrin Cavadzade, sıcaktan bunalarak kendisini serin sulara bıraktı. Sosyal medyada iddialı tarzıyla dikkat çeken ünlü oyuncu güneşlenirken kimseyi umursamadan bikini üstünü çıkardı.

Magazin 20-07-2023 08:12

Nesrin Cavadzade'den siyahlar içinde fizik şov! Dekoltesiyle sosyal medyayı yıktı geçti

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade magazin gündeminden düşmeyen isimlerden biri. Sosyal medya hesabında sık sık cesur paylaşımlar yapan ünlü isim siyahlar içinde poz verdi. Ünlü oyuncunun düzgün fiziği dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 10-07-2023 21:59

Transparan giyen Nesrin Cavadzade göğüs dekolteli pozuyla nefes kesti!

Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum gününü kutladığı paylaşımı çok ses getiren Nesrin Cavadzade sosyal medya hesabındaki son pozlarıyla dikkat çekti. Sık sık cesur tarzıyla beğeni toplayan Cavadzade transparan kıyafet giyip göğüs dekolteli poz verdi.

Magazin 06-07-2023 08:25

Bora Akkaş'dan Nesrin Cavadzade'nin olaylı paylaşımı için açıklama geldi! Eşimden özür dilerim

Nesrin Cavadzade'nin Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutladığı paylaşımı olay olmuştu. Ünlü oyuncunun paylaştığı videoda Bora Akkaş'ın, Cavadzade'nin göğsüne para sıkıştırdığı anlar da oldukça konuşulmuştu. Konuyla ilgili Bora Akkaş'tan açıklama geldi.

Magazin 30-06-2023 17:38

Nesrin Cavadzade'den Uraz Kaygılaroğlu’na öpücüklü kutlama! Doğum günü paylaşımı olay oldu

En son Yasak Elma dizisi ile izleyici karşısına çıkan Nesrin Cavadzade, Üç Kuruş dizisindeki rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum gününü kutladı. Kaygılaroğlu’nu öpücüklere boğan Cavadzade’nin pozlarına yorum yağdı.

Magazin 30-06-2023 09:20

Nesrin Cavadzade'nin cesur düğün kıyafeti gündemde! Gelinin gecesinde...

Oyuncu Eda Ece, 4 yıldır aşk yaşadığı Anadolu Efes'in basketbolcusu Buğrahan Tuncer ile evlendi. Düğünde Nesrin Cavadzade'nin cesur göğüs dekoltesi dikkat çekti. Oyuncunun iddialı tarzı sosyal medyada da tartışılmaya başlandı. Didem Uzel oyuncunun bu tarzını bakın nasıl eleştirdi.

Magazin 22-06-2023 15:36

Nesrin Cavadzade'nin kıyafetinin göğüs kısmı olay! Düğün tarzına beğeni yağdı

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade Yasak Elma dizisindeki rol arkadaşı Eda Ece'nin düğün törenine katıldı. İddialı bir elbise tercih eden Nesrin Cavadzade düğün pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Magazin 21-06-2023 20:59

Nesrin Cavadzade şarkıcılığa soyundu, sosyal medya yıkıldı! Sen Şahika'sın kendine gel

En son Üç Kuruş dizisinde rol alan Nesrin Cavadzade şarkı çıkardı. Oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan Cavadzade Umut Timur ile düet yaptı. Ünlü ismin performansı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 09-06-2023 12:51

Tamamen transparan giyen Nesrin Cavadzade göğüslerini çiçek motifleriyle kapadı

Geçtiğimiz yıl kendisi gibi ünlü oyuncu Gökhan Alkan ile birlikteliğiyle çok konuşulan Nesrin Cavadzade özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Düzgün fiziği ve cesur tercihleriyle de çok beğenilen ünlü oyuncu bu defa yine sınırlarını zorladı.

Magazin 09-05-2023 08:45

Transparan giyen Nesrin Cavadzade sütyensiz pozuyla büyüledi!

Aşk hayatı ve rol aldığı diziler ile adından söz ettiren Nesrin Cavadzade en son kendisi gibi oyuncu olan Gökhan Alkan’la ayrılığıyla gündem olmuştu. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve sık sık cesur pozlarıyla dikkat çeken Cavadzade transparan kıyafet giyip sütyensiz poz verdi.

Magazin 29-04-2023 23:02

Yasak Elma'nın Şahika'sı Nesrin Cavadzade'nin ölüm acısı: Dünyanın çirkinliğine dayanamayıp melek olup gidenler...

Yasak Elma'da canlandırdığı Şahika karakteriyle ününe ün kattıktan sonra Üç Kuruş dizisinde Uraz Kaygılaroğlu ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Meslektaşı Gökhan Alkan ile yaşadığı aşkın ardından kedisi Çiko'nun vefatıyla sarsılan Nesrin Cavadzade diğer kedisi Api'nin ölümüyle yıkıldı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabında Çiko ve Api'ye yer vererek özlemini dile getirdi.

Magazin 22-02-2023 10:06

Nesrin Cavadzade'nin sütyensiz pozuna yorum yağdı! Tamamen transparan

Ekranlara dönüp dönmeyeceği merak edilen ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabından paylaştığı son pozuyla takipçilerini mest etti. Transparan bir elbise tercih eden Nesrin Cavadzade'nin iddialı stiline yorum yağdı.

Magazin 19-01-2023 10:13

Nesrin Cavadzade transparan eteğiyle sosyal medyayı salladı! Cesur tarzına takipçileri kayıtsız kalamadı

Üç Kuruş dizisinden sonra herhangi bir projede rol almayan güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, iddialı Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Transparan eteğiyle poz veren Nesrin Cavadzade, takipçilerini mest etti.

Magazin 22-12-2022 14:22

Nesrin Cavadzade geceye damga vurdu! Dekoltesine yorum yağdı

GQ Türkiye Men Of The Year gecesine katılan Nesrin Cavadzade kıyafetiyle akılları baştan aldı. Hem kıyafetin ne olduğu çözülmeye çalışılırken hem de güzelliği ile baş döndürdü.

Magazin 02-12-2022 15:42

Nesrin Cavadzade mini büstiyeriyle şaşı etti! Herkes aynı yere baktı

En son Üç Kuruş dizisinde rol alan ve yeni projeleri merakla beklenen Nesrin Cavadzade, siyah ceketinin içine giydiği mini büstiyerli pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 16-11-2022 10:08

Nesrin Cavadzade'nin acı günü!

En s on Yasak Elma dizisiyle ekrana gelen başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade, hayatını kaybeden kedisiyle ilgili duygusal bir paylaşım yaptı. Cavadzade, kedisi için, 'Sen bana mucizelere inanmayı öğrettin' dedi.

Magazin 18-10-2022 11:04

Yasak Elma'nın Şahika'sı Nesrin Cavadzade mayolu pozlarıyla esti geçti!

Nesrin Cavadzade Instagram'da paylaştığı pozlarıyla kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Yasak Elma dizisinde Şahika rolüyle akıllarda kalan güzel oyuncu son olarak Üç Kuruş dizisinde Bahar karakterini canlandırmıştı. Nesrin Cavadzade plajda verdiği mayolu pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Magazin 19-09-2022 13:27

Arto'nun 'ilişkide yaş farkı' açıklaması Seren Serengil ve Bircan Bali'yi şoke etti: Siz de küçük çocukları alıp alıp besliyorsunuz!

Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto, 'Söylemezsem Olmaz' canlı yayınında Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan'ın ayrılığına ilişkin konuştu. Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan'ın kafa yapılarının farklı olması sebebiyle yollarını ayırdığı konuşulurken Söylemezsem Olmaz programında bu ilişki üzerinde Arto ve Seren Serengil'in söylediği sözler olay oldu. Arto, "Siz de küçük çocukları alıp alıp besliyorsunuz!" deyince Seren Serengil dikkat çeken bir yanıt verdi.

Magazin 13-09-2022 09:48

Aşk Tesadüfleri Sever 2 konusu nedir? Aşk Tesadüfleri Sever 2 ne zaman çekildi, oyuncuları kim?

Aşk Tesadüfleri Sever film serisi, vizyona girdiği ilk günden bu yana oldukça sevilen ve unutulmayan filmler arasında girdi. Aşk Tesadüfleri Sever 2 ara ara ekranlara gelmeye devam ediyor. Bu akşam saat 20:00'de Kanal D ekranlarında yayınlanacak Aşk Tesadüfleri Sever 2'nin ne zaman çekildiği, konusu ve oyuncuları merak edildi. İşte Aşk Tesadüfleri Sever 2 hakkında tüm merak edilen soruların yanıtları...

Trend 16-08-2022 16:24

Güzelliği ve yakışıklılığıyla gönlümüzü fetheden ünlülerin kullandığı muhteşem kokulu parfümler

Parfümler, çoğu kişi için olmazsa olmaz kişisel bakım ürünleri arasında yer alıyor. Buna elbette ki ünlü isimler de dahil. Ünlülerin parfüm zevklerini ve seçimlerini merak ediyor musunuz? O hâlde doğru adrestesiniz. Dünyaca ünlü isimlerin vazgeçemediği parfümleri sizin için derledik. İşte detaylar!

Magazin 04-08-2022 15:14

Nesrin Cavadzade'nin giydiği takımı beğenenlere 400 TL altı alternatif öneriler

Bu yılın yaz trendlerinden biri de pötikare desenli kıyafetler. Özellikle pötikare desene sahip tulum, etek, bluz ve alt üst takımlar ünlü isimler başta olmak üzere birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Nesrin Cavadzade de pötikare takımıyla kamera karşısına geçerek poz verdi ve takımı takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Siz de Nesrin Cavadzade'nin takımına benzer ürün arayışı içindeyseniz, sizin için seçtiğimiz alternatif ürünlere mutlaka bakmalısınız.

Magazin 03-08-2022 14:01

Uraz Kaygılaroğlu'ndan jet açıklama! Nesrin Cavadzade ile sevgili mi?

Gökhan Alkan'la evlilik hazırlığı yapan Nesrin Cavadzade'nin kısa süre önce ilişkisini sonlandırdığı iddia edilmişti. Birlikte çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından silen güzel oyuncunun adı sürpriz bir isimle anıldı. Cavadzade'nin gönlünü eski rol arkadaşı Uraz Kaygılaroğlu'na kaptırdığı öne sürüldü. Çıkan haberlerin ardından yakışıklı oyuncudan açıklama geldi.

Magazin 27-07-2022 08:35

Nesrin Cavadzade'nin giydiği beyaz elbiseyi beğenenler için alternatif öneriler

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, oyunculuğunun yanı sıra giydiği kıyafetlerle de adından sık sık söz ettiriyor. Cavadzade'nin son zamanlarda giydiği dantel işlemeli beyaz elbise de takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Ünlü oyuncunun sevenleri şimdi bu elbisenin kaynağını araştırıyor. Eğer siz de Nesrin Cavadzade'nin bu şık elbisesine alternatif bir model arıyorsanız doğru yerdesiniz!

Magazin 26-07-2022 09:07

Nesrin Cavadzade kırmızılar içinde paylaştı! Gören bir daha baktı

Son olarak Üç Kuruş dizisinde rol alan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da çok konuşulmuştu. Özellikle meslektaşı Gökhan Alkan ile olan ilişkisiyle bir dönem gündemden düşmeyen oyuncu, şimdi ise sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Sosyal medyayı aktif kullanan Cavadzade, ip askılı kırmızı saten elbisesiyle kamera karşısına geçti ve verdiği pozlarla sosyal medyayı salladı.

Magazin 20-07-2022 07:08

Üç Kuruş'un Bahar'ı Nesrin Cavadzade mini etekli pozuyla olay oldu! Bebek gibisin

Ekranların tanınan yüzlerinden biri olan Nesrin Cavadzade Bakü'de verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor. Yılların oyuncusu Nesrin Cavadzade, mini etekli pozuyla takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 23-06-2022 19:27

Üç Kuruş'un Bahar'ı Nesrin Cavadzade beyazlar içinde paylaştı! Melek gibi

Popüler dizi Yasak Elma'da Şahika Ekinci rolüyle büyük çıkış yakalayan Nesrin Cavadzade, sonrasında Üç Kuruş dizisindeki Bahar Yöndel Çaka ile ekranlara geldi. Oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da konuşulan Cavadzade, beyaz kombiniyle takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 12-06-2022 16:28

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan aşkı bitti mi? Her şeyi sildi

Aynı dizi setinde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan, geçtiğimiz aylarda beraberliklerini nişanlanarak taçlandırmıştı. Evlenecekleri beklenirken çiftten kötü haber geldi.

Magazin 12-06-2022 14:59

Üç Kuruş'un Bahar'ı Nesrin Cavadzade bakın kim çıktı! Hakında az bilinen gerçek duyanları şaşırttı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Şahika karakterinin ardından Üç Kuruş dizisindeki Bahar rolüyle ekranlarda yerini alan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade hakkında az bilinen gerçek duyanları şaşırtıyor.

Magazin 23-05-2022 20:07

Üç Kuruş'un Bahar'ı Nesrin Cavadzade 'estetik' iddialarını yalanlayınca alay konusu olmuştu! Meğer bu halinden eser yokmuş: Onu hiç böyle görmediniz!

Üç Kuruş'un Bahar'ı Nesrin Cavadzade, dizide Kadir Çermik'in hayat verdiği Baybars karakteri tarafından öldürülmüştü. Kartal bunun intikamını almak için harekete geçiyor. Yeni bölümde neler olacağı merak konusu olurken dizinin güzel yıldızı Nesrin Cavadzade'nin her fırsatta yalanladığı 'estetik' iddiaları yeniden akıllara geldi. Peki ünlü oyuncu gerçekten estetik yaptırmadı mı? İşte Üç Kuruş'un Bahar'ı Nesrin Cavadzade'nin yıllar içerisindeki değişimi...

Magazin 16-05-2022 14:52

Üç Kuruş Bahar öldü mü? Nesrin Cavadzade Üç Kuruş dizisinden çıktı mı?

Üç Kuruş'un Bahar'ı gündemde yer alıyor. Sevilen dizide başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade, Bahar karakterine hayat veriyor. Dizide Kartal ile birlikte olan Bahar, yeni bölümde büyük olaylarla karşılaşır. Üç Kuruş dizisinde Bahar vuruluyor. İzleyiciler Üç Kuruş dizisinden Bahar'ın çıkıp çıkmayacağını araştırıyor. Peki, Üç Kuruş Bahar ölüyor mu, diziden ayrılacak mı? İşte ayrıntılar!

Magazin 11-05-2022 11:34

Nesrin Cavadzade küvetten paylaştı! Sosyal medyayı salladı

Üç Kuruş dizisinde Bahar karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade, küvet pozlarıyla sosyal medyaya damga vurdu. Hem güzelliği hem de verdiği pozlarla dikkat çeken Cavadzade, kısa süre içinde sosyal medyada en çok konuşulan isimlerin arasında yer aldı.

Magazin 10-05-2022 11:54

Üç Kuruş dizisinden Bahar'ın giydiği trençkotu beğenenler için alternatif öneriler

Ekranların sevilen yüzü Nesrin Cavadzade, bugünlerde Üç Kuruş dizisiyle sevenleriyle buluşuyor. Başarılı oyuncunun giydiği her kıyafet gündeme bomba gibi düşüyor desek yanlış olmaz. Cavadzade hayranları oyuncunun hem dizilerde hem günlük hayatında kullandığı kombinleri yakından takip ediyor. Siz de Üç Kuruş dizisi hayranıysanız ve Bahar karakterinin trençkotuna hayran kaldıysanız yazımızı okumaya devam edin!

Kadin 11-03-2022 11:27