Netflix Haberleri Ve Son Dakika Netflix Haberleri

Netflix Haberleri Ve Son Dakika Netflix Haberleri

Netflix bir teknoloji ve medya hizmetleri sağlayıcısı olan bir yapım şirkettir. Site, !997 yılında Kalifornya’da Reed Hasting ve Marc Randolph tarafından kurulmuştur.
Ücretli abonelerine video akış hizmeti sağlayan sitede, birçok türde film, dizi ve belgesel yer alır. Aboneler Netflix arşivindeki içerikleri, TV, bilgisyar, tablet ve akıllı telefonlarıyla izleyebilir. Mobil uygulamasını kullanabilir. İçerikleri indirerek dilediği alanda seyredebilir.
2016 yılından bu yana 190 ülkede faaliyet gösteren Netflix’de, birçok dizi, film ve içeriğin yanı sıra "Netflix Orijinal Yapımı" adı verilen geniş bir arşiv yer alır. Şirket piyasa değeri bakımından en büyük medya ve eğlence şirketi olarak yaygın bir kitle tarafından kullanılır.

Netflix Haberleri

Netflix dizisi One Day'in yıldızı Ambika Mod itirafıyla gündem oldu!

Netflix dizisi One Day'in yıldızı Ambika Mod, görünümü hakkında okulda yaşadığı ciddi zorbalığı anlattı. Ambika, romantik başrol olarak seçilmenin, başlangıçta reddettiği bir rol olduğunu itiraf etti.

Magazin 03-03-2024 11:07

Netflix en ucuz reklamsız aboneliğini kaldırıyor

Dijital içerik platformu Netflix, ikinci çeyrekte Kanada ve İngiltere'de en ucuz reklamsız planını kaldıracağını duyurdu.

Finans 24-01-2024 12:05

Netflix'in en müstehcen yapımı Supersex fragmanıyla gündemde! Konusu fazla erotik bulundu

Netflix'in en müstehcen dizilerinden biri olan Supersex'in ilk fragmanı yayınlandı. Porno yıldızı Rocco Siffredi’nin hayatına dayanan İtalyan yapımı Netflix dizisi Supersex’in tanıtım videosu sosyal medyayı salladı.

Magazin 18-01-2024 15:28

Netflix Türkiye fiyatlarına zam! İşte yeni abonelik ücretleri

Sonbahar aylarında abonelik fiyatlarını ciddi şekilde artıran Netflix, yeni yılda da paket fiyatlarına zam yapma kararı aldı. İşte Türkiye'deki Netflix paketlerinin güncel fiyatları...

Haber 16-01-2024 09:55

Netflix

Netflix Hakkındaki Haberler Mynet'te. Netflix Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Binlerce abone kaybedildi, plan değişti: Netflix'te bir dönem sona mı eriyor?

2022 yılındaki abone kayıplarının ardından Netflix oyun özelliği içinde ücretsiz ve reklamsız dönem, sona erecek gibi görünüyor.

Finans 07-01-2024 13:36

Kuş Uçuşu'nun 2. sezonuna Miray Daner'in ateşli sahneleri damga vurdu! Demircan Kaçel ile o anları gündem oldu

Başrollerinde Miray Daner, İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ın yer aldığı Kuş Uçuşu'nun 2. sezonu geçtiğimiz gün itibarıyla Netflix izleyicisi ile buluştu. Farklı hayat biçimlerine sahip olan X kuşağı ile Z kuşağının çarpışmasını merkezine alan diziye Miray Daner ile Demircan Kaçel'in ateşli sahnesi damga vurdu.

Magazin 15-12-2023 11:02

Kuş Uçuşu 2. sezon yayınlandı mı? Netflix'te Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'li Kuş Uçuşu yeni sezon Netflix'te!

Kuş Uçuşu 2. sezonu Netflix izleyicisi tarafından merak edildi. Netflix; Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'in başrollerini paylaştı dizinin 2. sezonu için tarih vermişti. Meriç Acemi'nin senaryosunu kaleme aldığı, Koray Kerimoğlu'nun yönetmen koltuğuna oturduğu dizi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Peki, Kuş Uçuşu 2. sezon yayınlandı mı? İşte, Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'in başrollerini paylaştığı Kuş Uçuşu dizisinin 2. sezonuna ilişkin detaylar...

Magazin 14-12-2023 13:27

Netflix dizisi Obliterated 'şimdiye kadar izledikleri en kötü dizi' olarak eleştirildi

30 Kasım'da Netflix'de yayınlanmaya başlayan Obliterated eğlenceli ve farklı konusuyla merak ediliyordu. 8 bölümlük ilk sezonuyla dikkat çeken dizi Dailymail'de 'şimdiye kadar izledikleri en kötü dizi' olarak eleştirildi.

Magazin 08-12-2023 13:57

Squid Game: The Challenge gerçek mi? Netflix Squid Game: The Challenge nerede çekiliyor, ne kadar ödül verecek?

Squid Game: The Challenge bugün (22 Kasım 2023 Çarşamba) itibarıyla Netflix'te yerini aldı. Bu reality show 17 Eylül 2021 tarihinde dünya çapında yayınlanan Güney Kore yapımı Squid Game dizisinin ana teması baz alınarak hazırlandı. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Squid Game: The Challenge gerçek mi? Netflix Squid Game: The Challenge nerede çekiliyor, ne kadar ödül verecek?

Magazin 22-11-2023 13:40

SQUID GAME YENİ SEZON TARİHİ: Squid Game 2. sezon ne zaman, hangi tarihte? Netflix duyurdu!

Squid Game dizisinin yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Öte yandan dizisinin ana temasını konu edinen reality show Squid Game: The Challange, bugün itibarıyla Netflix'te yerini aldı. Şimdi birçok kişi internette "Squid Game 2. sezon ne zaman, hangi tarihte?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte heyecanla beklenen Güney Kore yapımı Squid Game dizisinin 2. sezon tarihi..

Magazin 22-11-2023 13:24

Terzi dizisinin 3. sezonunun yeni fragmanı paylaşıldı! Fragmanı bile nefes kesmeyi başardı

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül ve Salih Bademci'nin yer aldığı Terzi dizisinin üçüncü sezon için geri sayım başladı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizinin üçüncü sezonu 3 Kasım'da Netflix'te seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanırken üçüncü sezonun yeni fragmanı paylaşıldı. Fragman sosyal medyadan beğeni topladı.

Trend 28-10-2023 15:41

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filmi İstanbul İçin Son Çağrı ne zaman? Netflix İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı İstanbul İçin Son Çağrı filmi için heyecan dorukta. Aşk-ı Memnu'dan bu yana ilk kez bir projede yer alan ikilinin rol aldığı filmin fragmanı bir süre önce Netfix'te yayınlandı. Peki, İstanbul İçin Son Çağrı ne zaman Netflix'te ekrana gelecek? İşte, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı İstanbul İçin Son Çağrı filminin konusu ve oyuncuları...

Magazin 23-10-2023 11:19

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un filmi İstanbul İçin Son Çağrı konusu nedir? İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman Netflix'te yayınlanacak?

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, İstanbul İçin Son Çağrı filminde başrolü paylaşıyor. Aşk-ı Memnu'dan bu yana ilk kez bir projede yer alan ikilinin rol aldığı film, Netflix'te yayınlanacak. Peki, İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman, hangi tarihte? Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı İstanbul İçin Son Çağrı filminin konusu nedir? İşte detaylar...

Magazin 18-10-2023 13:33

Eski sevgilisini unutamayan takıntılı burçlar belli oldu! You'nun saplantılı aşığı Joe Golberg solda sıfır kalır

Aşk bazı kişiler için karmaşık, kimisine göre de çocuk oyuncağıdır. Kalbe söz geçmez ama partner seçiminde dikkatli olmak da gerekir. Astrologlar eski aşklarını saplantı yapma potansiyeli olan burçları açıkladı. Onlar, You'nun saplantılı aşığı Joe Golberg gibi takıntılı oldukları kişiye dünyayı dar ediyorlar. İşte eski sevgilisini unutamayan en takıntılı burçlar...

Kadin 16-10-2023 14:18

Netflix dizisi Fauda'nın yıldızı Idan Amedi, İsrail ordusuna katıldı! Bu bir sahne değil diyerek...

Netflix'te yayınlanan İsrail-Filistin arasındaki gerilimi konu alan Fauda dizisinde rol alan Kürt asıllı genç oyuncu Idan Amedi, İsrail ordusuna katıldı. Oyuncu dizide de İsrail ajan grubunda olan birini oynuyordu.

Magazin 13-10-2023 11:07

Terzi üçüncü sezon ne zaman? Netflix Terzi dizisi 3. sezon yayın tarihi belli mi? Terzi dizisinin üçüncü sezon fragmanı nefes kesti

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül ve Salih Bademci'nin yer aldığı Terzi dizisi ilk iki sezonuyla hayranlarının beğenisini kazanmışken üçüncü sezonu için de geri sayım başladı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizinin üçüncü sezonu 3 Kasım'da Netflix'te seyircisinin karşısına çıkacak.

Trend 04-10-2023 15:52

Kulüp 3. sezon var mı, ne zaman gelecek? Netflix Kulüp dizisi 3. sezon tarihi belli mi?

Kulüp dizisi 3. sezon var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan Kulüp dizisinin ikinci sezonu izleyicisiyle buluştu. Oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Fırat Tanış ve Metin Akdülger'in yer aldığı Kulüp'ün 3. sezonuna ilişkin detaylar arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Peki, Kulüp 3. sezon var mı, ne zaman gelecek? Netflix Kulüp dizisi 3. sezon tarihi belli mi?

Magazin 21-09-2023 00:10

NETFLIX FİYATINA ZAM 2023: Netflix abonelik ücreti ne kadar oldu? Zam sonrası temel, standart ve özel plan abonelik ücretleri!

Netflix abonelik ücreti gelen zam ile birlikte değişti. Merkezi Amerika Birleşik Devletleri Kaliforniya'da bulunan popüler dijital platformun Türkiye için belirlediği fiyatlar merak edildi. Birçok kişi arama motorlarında temel plan, standart plan ve özel plan fiyatını araştırıyor. Peki, Netflix abonelik ücreti ne kadar oldu? İşte, Eylül ayında gelen zam sonrası Netflix abonelik ücretleri...

Finans 13-09-2023 07:21

Netflix'ten Türkiye'deki abonelik ücretlerine zam! İşte yeni fiyatlar

Netflix'ten Türkiye'deki abonelik ücretlerine zam geldi. Yapılan zamlarla birlikte Netflix temel paketin fiyatı 63.99 TL’den 99,99 TL’ye yükseldi. İşte; 12 Eylül 2023 Netflix zammı sonrası Netflix abonelik ücretleri!

Finans 12-09-2023 18:24

ANKA FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI! Anka filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? 27 Ağustos ATV yayın akışı

Anka filmi ile ilgili araştırmalar filmin ATV yayın akışı listesinde yer almasıyla birlikte hız kazandı. Ozan Akbaba ve Engin Hepileri'nin başrolü paylaştığı filmde gizli servis ajanları Akif ve Araz, Ermeni çetelerince alıkonulan Rus bilim adamı Mihael Mark’ı kurtarma operasyonunu anlatıyor. Filmin konusu ve oyuncuları merak edildi. Peki, Anka filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? 27 Ağustos ATV yayın akışı

Magazin 27-08-2023 19:11

Cem Yılmaz yeni filmini 'Uyumlanmayı hissediyor musun?' diyerek duyurdu! Sosyal medya çalkalandı! Erşan Kuneri'ye hazırlık

Usta komedyen Cem Yılmaz, yeni filmi Do Not Disturb için bir paylaşım yaptı. Bir yandan da Erşan Kuneri dizisinin çekimlerine başlayan Yılmaz'a destek ve beğeni yağdı. Filmin yayın tarihi paylaşan usta isim haberi 'Uyumlanmayı hissediyor musun?' diyerek duyurdu.

Magazin 24-08-2023 19:36

İlayda Akdoğan'ın cesur sahneleri olay oldu! Yatağa uzanıp müstehcen poz verdi! Yorum yağdı

Nejat İşler'in başrolünde yer aldığı Kötü Adamın 10 Günü filmindeki cesur sahneler çok konuşuldu. 18 Ağustos'ta Netflix'te yayınlanan filme Nejat işler ve İlayda Akdoğan'ın yatak sahnesi damga vurdu. Genç oyuncu İlayda Akdoğan'ın Nejat işler'e müstehcen pozlar verdiği sahnede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 24-08-2023 08:43

Netflix hesap silme işlemi nasıl yapılır? Netflix hesabı nasıl iptal edilir, Netflix profilini silince ne olur?

Netflix hesabını silmek veya bu platformdaki üyeliğini iptal etmek isteyen kullanıcılar söz edilen işlemleri kısa sürede tamamlayabilir. Ancak bu işlemlerin uygulama adımları kadar sonuçları da merak edilir. Dolayısıyla Netflix hesabı silindiği zaman hangi verilere erişilemediği konusunda açıklama yapılmalıdır. Bu platformu kullanan kişiler için ayrı başlıklar altında ele alınması gereken konular arasında Netflix profilini silmek ya da hesabı iptal etmek bulunur.

Haber 16-08-2023 11:21

Below Deck'te şoke eden anlar! Ekip arkadaşının yatağına zorla girip...

Amerikan realite televizyon dizisi Below Deck Down Under'ın son sezonunda şoke eden bir olay yaşandı. Dizide şok edici bir cinsel suistimal skandalı yaşandı. Programda yer alan iki isim başkalarının yatağına zorla girince olanlar oldu.

Magazin 11-08-2023 08:05

Terzi 3. sezon var mı, ne zaman gelecek? Netflix Terzi dizisi 3. sezon tarihi belli mi?

Terzi dizisi 3. sezon var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan Terzi dizisinin ikinci sezonu izleyicisiyle buluştu. Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Şifanur Gül'ün yer aldığı Terzi'nin 3. sezonuna ilişkin detaylar arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Peki, Terzi 3. sezon var mı, ne zaman gelecek? Netflix Terzi dizisi 3. sezon tarihi belli mi?

Magazin 01-08-2023 00:07

Ünlü komedyen Cem Yılmaz Erşan Kuneri 2'nin yeni yüzleriyle ilk kareyi paylaştı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz Netflix'de yayımlanan dizisi Erşan Kuneri'nin 2. sezonuna dair paylaşım yaptı. Oyuncu kadrosunda gerçekleşen değişiklik sonucunda dizinin ikinci sezonunda Ezgi Mola ve Uraz Kaygılaroğlu yer almayacak. Cem Yılmaz Erşan Kuneri'nin yeni yüzleriyle bir araya gelerek ilk kareyi Instagram hesabında paylaştı.

Magazin 28-07-2023 21:26

Tüm dünyanın yakından takip ettiği Johnny Depp ve Amber Heard davasının belgeseli geliyor! Geri sayım başladı

Amerikalı oyuncu Amber Heard, 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı ünlü aktör Johnny Depp’ten şiddet gördüğü iddiasıyla boşanma davası açmıştı. Çift, boşanmış olmalarına rağmen uzlaşamadı. İkilinin karşılıklı iddialarının havada uçuştuğu itibar davası 2022 yılında tüm dünyada yakından takip edildi. Şimdi ise Netflix’te olaylı davanın 3 bölümlük belgeseli yayınlanacak.

Trend 27-07-2023 15:33

RTÜK'ten eşcinsel yayınlar için dikkat çeken karar! Dijital platformalara ceza yağdı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Netflix, Disney +, Prime Video, Mubi, Bein ve Blu TV’deki toplumsal ve kültürel değerler ile Türk aile yapısına aykırı yapımlar için üst sınırdan idari para cezası yaptırımı kararı aldı. RTÜK ayrıca, hassas konularla alakalı yayın politikaları noktasında dijital internet platformu yayıncılarıyla Eylül ayında kapsamlı bir toplantı düzenlenmesi maksadıyla yayıncıların Ankara’ya çağırılmasına karar verdi. İşte detaylar...

Haber 26-07-2023 22:31

Zeytin Ağacı dizisine bomba transfer! Diyar rolüyle kadroya dahil oldu

İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan Zeytin Ağacı dizisinin 2. sezon çekimleri başladı. Netflix'in sevilen dizisine flaş bir isim dahil oldu. Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Murat Boz, Boncuk Yılmaz gibi isimlerin yer aldığı dizide yeni oyuncu "Diyar" rolüne can verecek.

Magazin 22-07-2023 16:10

Birçok aboneyi üzen haber! Netflix, şifre paylaşım yasağını Hindistan'a ve diğer tüm pazarlara getirdi: Peki Türkiye'de de başladı mı? Dikkat çeken iddia...

Dizi ve film platformu Netflix, bugünden itibaren Hindistan'daki ve diğer tüm pazarlardaki tüketicilere şifre paylaşımı kısıtlaması getireceğini açıkladı. Netflix şifre paylaşımı yasağının Türkiye'de de başlayıp başlamadığı merak edilirken, Netflix tarafından Türkiye'deki kullanıcılara bir e-posta gönderildiği iddia edildi. İşte detaylar!

Haber 20-07-2023 15:49

Merve Boluğur'dan 'Hangi ünlüden çocuk yapmak istersin?' sorusuna şaşırtan cevap: Meğer gaymiş...

Son zamanların gündemden düşmeyen ünlü ismi Merve Boluğur, sosyal medya hesabı üzerinden gelen soruları yanıtladı. Ünlü oyuncu bir takipçisinin 'Hangi ünlüden çocuk yapmak istersin?' sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı. İşte Merve Boluğur'un gündem olan o paylaşımı...

Magazin 02-07-2023 15:06

Belgesel çekimi sırasında zor anlar! Köpek balıklarının Netflix ekibine saldırdı... Kıl payı kurtuldular

Netflix'in belgesel serisi Gezegenimiz II'nin (Our Planet II) çekimleri sırasında çekim ekibi zor anlar yaşadı. Hawaii’deki çekimlerde Netflix ekibine köpek balığı saldırdı. Ekip köpek balıklarının kıl payı kurtularak patlayan botları sönmeden kıyıya ulaşmayı başardı.

Trend 20-06-2023 15:50

Romantik komedi dizisi “XO Kitty” ikinci sezon onayını aldı! Yeni sezon hazırlıkları başladı

Güney Kore yapımı romantik komedi dizisi “XO Kitty” ikinci sezon için Netflix’ten onay almayı başardı. İlk sezonuyla 18 Mayıs’ta gösterime giren dizinin ikinci sezonu için hazırlıkların şimdiden başlandığı açıklandı.

Trend 15-06-2023 15:38

Ekin Koç ve Ayça Ayşin Turan’ın başrollerini paylaştığı “Sen İnandır” filminin ilk fragmanı geldi... Romantik halleri beğenildi

Başrollerini Ekin Koç ve Ayça Ayşin Turan’ın paylaştığı romantik komedi türündeki “Sen İnandır” filminden ilk fragman geldi. 23 Haziran’da Netflix’te seyircisiyle buluşacak olan filmin fragmanı ikilinin hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 02-06-2023 15:39

Aslı Enver ve Mehmet Günsür'lü Arayış'tan ilk fragman geldi! Yorum yağdı! 'Zeytin Ağacı'nın...'

Disney Plus'ta 14 Haziran'da izleyicisi ile buluşacak olan yönetmenliğini Emin Alper'in üstlendiği Aslı Enver ve Mehmet Günsür'ün başrolünü paylaştığı Arayış dizisinin resmi fragmanı yayınlandı. Dizinin fragmanı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 01-06-2023 16:24

Kolları sıvamıştı! Netflix'in 'hesap paylaşımı' adımında yeni perde: İşte o ülkedeki kullanıcıların ödeyeceği ücret...

Online içerik platformu Netflix, hesap paylaşımına yönelik sıkı tedbirlerini ABD'ye taşıyor. Netflix tarafından yayınlanan bir blog yazısına göre, ABD'li kullanıcılar, ayda 8 dolar ek ücret karşılığında hesaplarını başkalarıyla paylaşma seçeneğini kullanabilecek.

Haber 24-05-2023 10:17

Terzi ikinci sezon ne zaman? Netflix Terzi dizisi 2. sezon yayın tarihi belli mi?

Terzi dizisi ikinci sezonu hakkında araştırmalar hız kazandı. Dijital yayın platformu Netflix'in Türk yapımı yeni dizisi Terzi geçtiğimiz günlerde izleyicisiyle buluştu. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizinin ilk sezondaki 7 bölümünü izleyenler Terzi ikinci sezon ne zaman? Netflix Terzi dizisi 2. sezon yayın tarihi belli mi? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 08-05-2023 14:46

Aaahh Belinda'nın yıldızı Serkan Çayoğlu'nun eşinden yatak pozu! Bu hikayede yanan ben oldum

Atıf Yılmaz'ın 1986 yapımı aynı adlı filminden uyarlanan Aaahh Belinda filminde, Neslihan Atagül ile başrolü paylaşan Serkan Çayoğlu, sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Instagram hesabının hikaye kısmında eşi Özge Gürel'in yatak pozuna yer veren Serkan Çayoğlu'nun paylaşımı görenleri gülümsetti.

Magazin 07-05-2023 11:10

Terzi dizisi kimin hayatı, uyarlama mı? Terzi nereden izlenir, Netflix'te yayında mı?

Terzi dizisi Netflix'te izleyicisinin karşısına çıktı. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Salih Bademci, Olgun Şimşek, Şifanur Gül'ün yer aldığı dizinin tanıtımları dikkat çekmişti. Yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği dizinin senaristliğini ise Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı üstleniyor. Peki, Terzi dizisi kimin hayatı, uyarlama mı? Terzi nereden izlenir, Netflix'te yayında mı? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 02-05-2023 15:28

Netflix'in yeni dizisi Kübra ne zaman yayınlanacak, hangi tarihte? Kübra dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler? Çağatay Ulusoy başrolde

Netflix'in yeni dizisi Kübra için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Afşin Kum’un aynı isimli romanından uyarlanan dizinin senaryosunu Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı kaleme alıyor. Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı dizinin ne zaman başlayacağı ise merak ediliyor. Peki, Netflix'in yeni dizisi Kübra ne zaman yayınlanacak, hangi tarihte? Kübra dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 26-04-2023 16:12

Amazon Prime üyelik ücreti ne kadar oldu? Exxen, Amazon Prime, Netflix ücretleri ne kadar? Yüzde 400 zam geldi!

Amazon Prime, abonelik ücretlerinde güncellemeye gitti. 2020 yılından beri Türkiye'de hizmet veren Amazon Prime, 7.90 TL üyelik ücreti alıyordu. 25 Nisan(bugün)'dan itibaren ücret artışı yapacağını açıklayan firma, oldukça tepki görüyor. Artan ücretler nedeniyle kullanıcılar 'Amazon Prime üyelik iptali' ekranını araştırıyor. Peki, Amazon Prime üyelik ücreti ne kadar oldu? Exxen, Amazon Prime, Netflix ücretleri ne kadar? Üyelik iptali nasıl yapılır?

Finans 25-04-2023 17:29

Prömiyerini Cannes’ta yapmıştı! Vizyonda gişe rekorları kırmıştı... Şimdi yeniden görücüye çıkıyor

Yönetmenliğini ve senaristliğini Emin Alper’in üstlendiği Kurak Günler filmi vizyondaki ve uluslararası festivallerdeki başarısının ardından bu kez de Netflix’te görücüye çıkacak. Başrollerinde Selahattin Paşalı ve Ekin Koç’un yer aldığı film 19 Mayıs’ta Netflix’te izleyicisiyle buluşacak.

Trend 25-04-2023 15:49

Netflix'in Obsession dizisinde yastıkla sevişme sahnesi dalga konusu oldu!

Richard Armitage ve Charlie Murphy başrollü Obsession dizisindeki erotik sahneler gündemde. Dizide başrol oyuncusunun otel odasındaki yastıkla mastürbasyon yaptığı sahneler dalga konusu oldu.

Magazin 18-04-2023 14:48

Boğa Boğa filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Netflix'in Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit'li filmi Boğa Boğa'nın konusu ve oyuncuları

Boğa Boğa filmi Netflix izleyicisi ile buluşuyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit'in başrollerini paylaştığı filmin senaryosunu Hakan Günday kaleme aldı. Yönetmen koltuğunda ise Tuğba Büyüküstün'ün eski eşi Onur Saylak oturuyor. Peki, Boğa Boğa filmi konusu nedir? Netflix'in yeni filmi Kıvanç Tatlıtuğ Boğa Boğa'nın oyuncuları kimler?

Trend 14-04-2023 12:07

Türk yapımı gerilim Biz Kimden Kaçıyorduk Anne'nin ikinci sezonu çekilecek mi? Yapımcısı yanıtladı

Türk yapımı gerilim Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? Netflix'in en popüler yapımlar listesinde beşinci sırada yer aldı. Melisa Sözen ve Eylül Tumbar'ın başrollerini paylaştığı dizi hikayesiyle büyük dikkat çekti. 7 bölümlük dizi Perihan Mağden’in aynı adlı eserinden uyarlandı. Peki, soluksuz izlenen Biz Kimden Kaçıyorduk Anne'nin ikinci sezonu çekilecek mi? Yeni sezon olacak mı? Yapımcısı bu soruyu yanıtladı...

Magazin 12-04-2023 12:43

Çağatay Ulusoy'lu Netflix dizisi Terzi'den ilk fragman! Yayın tarihi belli oldu

Çağatay Ulusoy ve Şifanur Gül'ün başrollerini paylaştığı Netflix Türkiye'nin uzun süredir beklenen dizisi Terzi'den ilk fragman geldi. Senaryosu Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı’nın kaleminden çıkan dizinin yayın tarihi de belli oldu.

Magazin 10-04-2023 10:44

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisinin komiseri Birand Tunca aşka geldi! Brezilyalı sevgilisi göz kamaştırdı

'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?' dizisi kısa sürede Netflix'in en çok konuşulan yapımları arasına girdi. Melisa Sözen ile Eylül Tumbar'ın başrollerini paylaştığı dizinin sarışın komiseri Birand Tunca aşka geldi. Sosyal medya hesabında Brezilyalı manken sevgilisi Káren Moura ile çekildiği fotoğrafa yer veren Tunca, paylaşımına feliz aniversario (mutlu yıl dönümleri) notu düştü.

Magazin 09-04-2023 14:51

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?'nin Bambi'si Eylül Tumbar güzelliğiyle büyüledi! Şu sıralar herkes onu konuşuyor

Netflix'te yayınlanan Türk yapımı Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisinde Bambi karakterine hayat veren genç oyuncu Eylül Tumbar herkes tarafından konuşuluyor. Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?'deki performansıyla gündem olan ve güzelliğiyle de büyüleyen genç oyuncu, çok sayıda kişinin radarına girdi. Eylül Tumbar'ın kişisel hayatı ise merak konusu oldu. "Kimden Kaçıyorduk Biz Anne? dizisinin Bambi’si Eylül Tumbar kimdir, kaç yaşında?" gibi soruların cevapları araştırılmaya başlandı.

Magazin 02-04-2023 11:36

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne konusu nedir, oyuncuları kimler? Netflix Biz Kimden Kaçıyorduk Anne oyuncuları ve konusu!

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi Netflix izleyicisi ile bugün buluşuyor. Perihan Mağden'in aynı adlı romanından uyarlanan dizi usta oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Peki, Biz Kimden Kaçıyorduk Anne konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte, Netflix "Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?" dizisinin konusu ve oyuncuları...

Magazin 24-03-2023 08:20