New York Haberleri

Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine gönderme yaptığı iddia edilmişti! Cem Yılmaz'dan açıklama gecikmedi

Geçtiğimiz günlerde GQ'nun New York'ta düzenlediği 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri' gecesine katılan Serenay Sarıkaya, derin göğüs dekolteli kıyafetiyle gündem olmuştu. Sarıkaya'nın iddialı tarzı olay olurken eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın yaptığı bir paylaşım gönderme olarak algılanmıştı. Cem Yılmaz'dan 'gönderme' iddialarına açıklama gecikmedi.

Magazin 17-04-2024 12:23

Cem Yılmaz'ın paylaşımı Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine gönderme mi? Sosyal medya karıştı

Son olarak Aile dizisinde rol alan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri' gecesindeki kıyafetiyle gündem oldu. Cem Yılmaz'ın son paylaşımı ise Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine gönderme olarak yorumlandı.

Magazin 14-04-2024 11:48

Serenay Sarıkaya'nın dekoltesi gündemdeydi! Banu Alkan'dan 'silikon' yorumu

Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen 'GQ Global Creativity Awards' gecesinde giydiği elbiseyle gündem olmuştu. Oyuncunun derin göğüs dekolteli siyah elbisesi çok konuşulurken Banu Alkan'dan da konuyla ilgili bir yorum geldi.

Magazin 14-04-2024 11:03

Serenay Sarıkaya GQ gecesinde tarzıyla gündem oldu! Bu sefer olmamış

New York'ta düzenlenen GQ Global Creativity Awards gecesinde Serenay Sarıkaya da vardı. Kırmızı halıda boy gösteren güzel oyuncunun kıyafeti sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 12-04-2024 07:45

Yasemin Allen eski FBI çalışanı sevgilisine kavuştu! Onu görünce kucağına zıpladı

Son olarak Dokuz Oğuz dizisinde hayat verdiği 'Albay Tomris Toprak' karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkan Yasemin Allen New York'ta yaşayan ve eski bir FBI çalışanı olan Erdal Kaya ile aşkını sosyal medya hesabından ilan etmişti. Fırsat buldukça sevgilisinin yanına giden Allen, sevgilisini görünce kucağına zıpladı. O anlar kısa sürede gündem oldu.

Magazin 09-04-2024 11:14

ABD'nin New York eyaletinde yaşanan 4.7 büyüklüğündeki deprem tüm şehri korkuttu! Ne olduğunu anlayamadılar... Apartmandan birbirlerine çığlık çığlığa bağırdılar

ABD Jeolojik Araştırmalar Kurumu'nun aktardığına göre, New York eyaletinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sismik faaliyetlerinde nadiren gerçekleştiği bölgedeki depremin merkez üssü Whitehouse Station olarak belirlendi. Deprem anını kaydedildiği bir sosyal medya gönderisinde halkın şaşkınlık içinde birbirlerine bağırarak ne olduğunu sorduğu görüldü.

Trend 06-04-2024 10:22

Dört farklı kadın aynı saldırı! Sokakta yürüdükleri sırada tanımadıkları bir adam tarafından yumruklandılar... O anları TikToktan paylaşınca gündem yarattılar

TiktTok'ta birçok kadının New York sokaklarında bir yabancı tarafından yumruklandığını anlatması endişelere neden oldu. Dört farklı kadının TikTok'tan yaptıkları paylaşımında yolda yürüdükleri sırada hiç tanımadıkları bir adam tarafından yumruklandığını söylemesi dikkatleri çekti.

Trend 27-03-2024 10:28

Eylem Tok ve oğlunu New York'ta sokaklarında fotoğraflarını çekmişti! Neşe ve kahkaha içerisinde yürüdüklerini görünce kanıma dokundu

Eyüpstultan'da ehliyetsiz kullandığı otomobille, Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ile onu ABD'ye kaçıran annesi Eylem Tok, New York'ta görüntülendi. Neşeli ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken anne ile oğlunun fotoğraflarını çeken Gözde G., "Yaklaştım, neşe ve kahkaha içerisinde yürüdüklerini görünce açıkçası kanıma dokundu. Rahatlıklarını görünce şoke oldum" dedi.

Haber 14-03-2024 18:09

New York borsasında enflasyon verileri etkisi: Yükselişle açıldı

Piyasaların takip ettiği ABD enflasyon verileri sonrası New York borsası yükselişle açıldı. ABD enflasyonu yıllık bazda beklentileri aşmıştı.

Finans 12-03-2024 17:20

Ücret yüzünden anlaşamayan taksici ve kadın yolcu arasında tartışma çıktı! Cebinden çıkarttığı bıçakla taksicinin boynunu kesti

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York şehrinde bir taksici ve kadın müşteri arasında ücret konusunda tartışma çıktı. Ücret ödemeyi reddeden müşteri cebinden çıkarttığı bıçakla taksicinin boynunu kesti. Ardından ise araçtan inerek koşarak uzaklaştı. Polisler güvenlik kamerasına takılan şüpheliyi aradıklarını söyledi.

Trend 27-02-2024 09:52

Zendaya'nın belden aşağısına kadar bir bakan bir daha baktı

Dune: Part Two galasında Zendaya yine fark yarattı. Beyaz elbisesinin dekolte detayı herkesi büyüledi. Zendaya'nın belden aşağısına kadar bir bakan bir daha baktı.

Magazin 26-02-2024 13:50

Sonunda bu da oldu! Bir gören bir daha baktı... Seyir halindeki trenin üzerine çıkan çift cinsel ilişkiye girdi

Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler kısa sürede kullanıcılar arasında dikkatleri çekti. Gündüz vakti kaydedilen görüntülerde hareket halindeki bir trenin üzerine çıkan çiftin cinsel birliktelik yaşadığı görüldü. O anlar sosyal medyada gündem olurken tepkilerin odağına da yerleşti.

Trend 15-02-2024 13:54

Haluk Levent telefonunu götürene menemen yapacak! Akşam misafirim olsun

Ahbap Derneği'nin kurucusu ve sanatçı Haluk Levent, New York'taki konserine gitmek için havalimanında check-in işlemini yaptı. Ama sanatçı telefonunu arabada unuttuğunu fark etti. Konserini iptal etmek istemeyen Levent, Twitter'dan yardım çağrısında bulundu.

Magazin 02-02-2024 11:58

Dehşete düşüren detaylar! Buzdolabında kesik bir baş ve cansız beden parçaları çıktı... Kimliği henüz belirlenemedi

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinin Brooklyn bölgesinde yaşayan 45 yaşındaki Heather Stines'in evinde polisler korkunç bir keşfe imza attı. 45 yaşındaki kadının buzdolabında kimliği belirlenemeyen bir adama ait kesik bir baş ile cansız beden parçaları bulundu. Polis olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiğini söyledi.

Trend 27-01-2024 13:18

Sokak ortasında dehşet! Yoldan geçerken tanımadığı adamı tornavidayla bıçakladı

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinin Times Meydanı'nda yaşanan bir olay kısa sürede ülke basınında geniş yankı uyandırdı. İsmi açıklanmayan 31 yaşındaki kurban yoldan geçen hiç tanımadığı bir adamın birdenbire saldırısına uğradı. Saldırgan yanında getirdiği tornavidayla 31 yaşındaki adamı yanağından bıçakladı.

Trend 25-01-2024 09:40

Amerikalı ünlü şarkıcı aynı anda hamile kalan 5 sevgilisi için ortak parti düzenledi! Kardeş eşler olduk

New York'lu müzisyen Zeddy Will aynı anda hamile kalan beş sevgilisi için ortak bebek partisi düzenleyince sosyal medyanın gündemine yerleşti. Anne adayları ve Will parti boyunca birlikte poz verdi, dans ederek eğlendi. Görüntüler Will'in sevgililerinden biri olan Lizzy Ashliegh tarafından paylaşıldı.

Trend 19-01-2024 07:45

New York metrosunda can pazarı! 300 yolcuyu taşıyan trenler raydan çıktı, çarpıştı

ABD'nin New York kentindeki Upper West Side bölgesinde iki metro treninin çarpışması sonucu en az 24 kişi yaralandı. Kaza sonrası yapılan araştırmada iki metroda toplamda 300'den fazla yolcu bulunduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Trend 05-01-2024 10:46

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'lu İstanbul İçin Son Çağrı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları

İstanbul İçin Son Çağrı filminin 24 Kasım 2023 Cuma günü Netflix'te yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu olurken birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, Halid Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinden tam 13 yıl sonra tekrar bu proje için kamera karşısına geçti. İstanbul İçin Son Çağrı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Netflix'te İstanbul İçin Son Çağrı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?

Magazin 24-11-2023 12:15

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI İZLE NETFLIX: Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'lu İstanbul İçin Son Çağrı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? Konusu ve oyuncuları!

İstanbul İçin Son Çağrı filminin 24 Kasım 2023 Cuma günü Netflix'te yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu olurken birçok kişi arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, Halid Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinden tam 13 yıl sonra tekrar bu proje için kamera karşısına geçti. İstanbul İçin Son Çağrı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Netflix'te İstanbul İçin Son Çağrı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?

Magazin 24-11-2023 12:15

Yer: New York! Bilim kurgu filmi değil gerçek: Kanalizasyon deliklerinden sızan gizemli yeşil balçık gündem yarattı... Üzerinden dumanlar çıkıyor

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinde bir sokak ortasındaki kanalizasyondan sızan yeşil balçık sosyal medyanın gündemine yerleşti. Bilim kurgu filmlerini aratmayan gizemli yeşil balçığın görseli sosyal medyadan çeşitli fikirlerin yükselmesine neden olarak kısa sürede viral olmayı başardı.

Trend 04-11-2023 14:37

Ünlü şarkıcı Cenk Eren pasaportunu düşürdü, şantaja uğradı! '10 bin dolar verin'

Yüksel Venedik ya da sahne adıyla Cenk Eren, Amerika Birleşik Devletleri'nde turneye çıktı. Eren, New York'ta pasaportunu düşürünce başına gelmeyen kalmadı. Sanatçının arkadaşına ait cep telefonunu arayan iki kişi, "Pasaportunuzun kötü kişilerin eline geçmesini istemiyorsanız 10 bin dolar verin" diye şantaj yaptı.

Magazin 04-11-2023 14:04

10 aylık bebeği susmadığı için arabada kilitli bıraktı! Cani anne hiçbir şey yok gibi alışverişine devam etti... Kıskıvrak yakalandı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Long Island bölgesinde yaşayan 25 yaşındaki Amber-Rose Danahy isimli bir anne 10 aylık bebeği Franklin Square Lidl'i susmadığı için arabada kilitli bırakmayı tercih etti. Cani anne bir çocuğun refahını tehlikeye atmakla suçlanarak tutuklandı.

Trend 04-11-2023 10:33

Britney Spears çıplak pozlarına dair konuştu! Seksi hissettiğim şekilde...

Britney Spears yakında yayınlanacak olan The Woman In Me adlı anı kitabında Instagram'da neden sık sık çıplak fotoğraflarını paylaştığını açıkladı. Spears'ın çocukları bir süre önce bu pozlar yüzünden anneleriyle görüşmeyi kesmişti.

Magazin 22-10-2023 14:01

Metro istasyonunda korkunç anlar! Yahudisin diyerek bir anda saldırdı... Tren bekleyen kadını tekme tokat dövdü

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinde ismi açıklanmayan bir adam metro istasyonunda tren bekleyen bir kadına saldırdı. Polis, şoka giren kurbanın saldırgana neden kendisine saldırdığını sorduğunda "sen Yahudisin" dediğini ve bir anda kaçtığını söyledi. Kadın olaydan hafif bir şekilde yaralanırken şüphelinin her yerde arandığı belirtildi.

Trend 19-10-2023 08:55

New York metrosunda kaos! Tanımadığı kadının arkasından yaklaşıp bir anda hareket eden trenin önüne itti... Durumunun kritik olduğu belirtildi

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletindeki bir metro istasyonunda yaşanan olaya ülke basının gündemine yerleşti. İstasyonda tren bekleyen hiç tanımadığı 30 yaşındaki kadının arkasından yaklaşan adam onu raylara doğru itti. 30 yaşındaki bir kadının, bir yabancının onu Manhattan metro istasyonunda hareket eden bir trene rastgele itmesi sonucu ağır yaralandı.

Trend 19-10-2023 08:28

Cemre Uyanık kimdir, kaç yaşında? MasterChef 2019 Şampiyonu Cemre Uyanık nereli, boyu kaç? Şampiyonun biyografisi

Cemre Uyanık boyu, yaşı ve nereli olduğu ile ilgili gündem oldu. MasterChef 2019 şampiyonu olan Uyanık, kendi sezonunda Alican Sabunsoy ile finale kalmış ve sonrasında MasterChef 2019 şampiyonu olmuştu. Peki, Cemre Uyanık kimdir, kaç yaşında? MasterChef 2019 Şampiyonu Cemre Uyanık nereli, boyu kaç? Şampiyonun biyografisi

Magazin 14-10-2023 00:03

Haluk Akakçe kimdir? Haluk Akakçe kaç yaşındaydı, neden öldü? Çağdaş sanatla ilgileniyordu

Çağdaş Türk sanat dünyasının önemli isimlerinden biri olan Haluk Akakçe yaşamını yitirdi. Vefat haberinin ardından ünlü sanatçı ile ilgili aramalar hız kazandı. Akakçe'nin ölüm haberini alan kullanıcılar 'Haluk Akakçe kimdir?', 'Haluk Akakçe kanser' konularını araştırıyor. Peki, Haluk Akakçe kimdir? Haluk Akakçe kaç yaşındaydı, neden öldü? Çağdaş sanatla ilgileniyordu

Magazin 09-10-2023 17:28

Vali açıkladı! New York'ta yağışlar ve su baskınları nedeniyle olağanüstü hal ilan edildi

ABD’nin New York kentinde yoğun yağışlar nedeniyle su baskınları meydana geldi. birkaç gündür etkili olan yağışlar şiddetini artırırken, daha geniş çapta önlemler için olağanüstü hal ilan edildi. Bölgede devam eden yağışların zemini doldurduğu, bu yüzden sel baskını ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. New York Eyaleti Valisi Kathy Hochul, "Güvende kalmak için gerekli önlemleri alın" uyarısı yaptı.

Haber 29-09-2023 18:57

Göreve hazır: Bu robot, metro istasyonunda devriye atacak!

New York Polis Departmanı (NYPD) Times Square metro istasyonunda devriye atmak üzere yüksek teknolojiyle suçla mücadele çabalarının son örneği olan bir güvenlik robotunu tanıttı. Robot, pilot programın bir parçası olarak, önümüzdeki iki ay boyunca metro istasyonunda dolaşacak.

Haber 26-09-2023 09:35

MasterChef Cemre pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Bu güzellik şaka mı?

MasterChef'te daha önceki sezonlarda şampiyon olan yarışmacılar dün akşam All Star'a katıldı. Kendi sezonunda şampiyon olan Cemre Uyanık dikkat çeken isimlerden biri olmayı başardı. Başarıları kadar güzelliği ile de ilgi odağı olan Uyanık'ın Instagram pozları ise hayran bıraktı.

Magazin 26-09-2023 08:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biden'la görüşmelerde tıkanıklıkların önemli kısmını aştık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurulu'na katılmak üzere bulunduğu New York'ta, ABD'de faaliyet gösteren düşünce kuruluşu temsilcileriyle Türkevi'nde yuvarlak masa toplantısı yaptı. Burada açıklamalarda bulunan Erdoğan, "ABD ile işbirliğimizin gelişmesinden memnuniyet duyuyoruz. Biden'la görüşmelerde tıkanıklıkların önemli kısmını aştık, temaslarımızı arttırma kararı aldık" şeklinde konuştu. Erdoğan, Amerikan PBS kanalına da açıklamalarda bulundu.

Haber 18-09-2023 20:56

New York Moda Haftası'na damga vuran defile! Sosyal medya bunu konuşuyor... Modeller çamurun içerisinde birbirleriyle güreştiler

New York Moda Haftası ünlü modacıların defilelerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Dünyanın pek çok noktasından moda tutkunlarının adeta akın ettiği New York Moda Haftası son derece ilginç bir defileyle sosyal medyanın gündemine yerleşti. Modellerin çamurla kaplanan bir podyumda birbirleriyle güreştikleri anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 14-09-2023 09:27

New York’taki Türkevi önünde Kur'an-ı Kerim'e çirkin saldırı! Yere attıp defalarca tekmeledi

Türkiye’nin New York Başkonsolosluğu önünde gelen kimliği belirsiz bir kişi elindeki Kur’an-ı Kerim’i yere atarak tekmelemeye başladı. Olay yerel saatle 10.46 civarında gerçekleşirken kimliği belirsiz saldırganın elindekinin Kur’an-ı Kerim'in İngilizce baskısı olduğu belirtildi.

Trend 09-09-2023 09:21

Ali Sabancı kimdir? Ali Sabancı'nın sağlık durumu nasıl? Eşi Vuslat Doğan Sabancı ile Leros Adası açıklarında kaza geçirdi

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Sabancı Yunanistan'ın Leros adası açıklarında kaza geçirdi. Basında yer alan haberler sonrası konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, Ali Sabancı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı'nın sağlık durumu nasıl?

Magazin 25-08-2023 14:56

Sahildekilerin korku dolu bakışları altında köpek balığı saldırdı! Bacağı kopan kadın kendi imkanlarıyla sudan çıktı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinin Rockaway Beach bölgesinde ismi açıklanmayan 50 yaşındaki bir yüzücüye köpek balığı saldırdı. Sahilde bulunanların korku dolu bakışları altında köpek balığı saldırısına uğrayan kadın bacağı kopuk bir şekilde sudan çıktı. Yetkililer sahili kapatarak her yerde köpek balığını aradıklarını ifade etti.

Trend 08-08-2023 14:44

Sosyal medya fenomeninin hediye dağıtımı New York'u karıştırdı! Polisle arbede yaşadılar

Popüler YouTube yayıncısı Kai Cenat'ın çekilişle ücretsiz bazı hediyeleri fanlarına dağıtacağını duyurması üzerine yüzlerce genç Union Meydanı'nı doldurdu. Gençler ile polis arasında arbede yaşandı. Taşkınlığı yatıştırmak ve kalabalığı dağıtmak için New York Polisi (NYPD) ekipleri bölgeye girişi yasakladı.

Haber 05-08-2023 01:28

Yoğun bakımdan çıkan Madonna'dan iyileştim mesajı! Dans videosuyla sosyal medyaya geri döndü

New York'ta otel odasında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırılan Madonna, bir süre yoğun bakımda tedavi görmüş daha sonra taburcu edilmişti. Tedavisine evde devam edilen ünlü şarkıcı, sosyal medyada dans ettiği bir videosunu paylaştı ve sevenlerine 'iyileştim' mesajı verdi.

Magazin 29-07-2023 15:16

Kanalizasyonun içinde kendisine yepyeni bir dünya kurdu! Evinde yok yok... “Kira ödemeden yaşıyoruz”

21 yaşında Amerika Birleşik Devletleri’ne taşınan 48 yaşındaki Carlos ismli bir adam kanalizasyon içine inşa ettiği sıra dışı hayatını anlattı. New York’ta evsiz kaldıktan sonra kalıpların dışına çıkmak zorunda kaldığını belirten Carlos, kira ödemeden kanalizasyonda yaşadığını ve evinde bilgisayar ile mikrodalga fırın olmak pek çok teknolojik alet bulunuyor.

Trend 27-07-2023 08:27

Engin Polat, eşi Dilan Polat'ın doğum günü için New York Times Square'de reklam verdi! Sosyal medya yıkıldı

Lüks yaşantısıyla gündemden düşmeyen Engin Polat ve Dilan Polat çifti her yaptıklarıyla olay oluyor. Kocasının doğum günü için billboarda reklam veren Dilan Polat 'Kapatın şehrin ışıklarını, kocam pasta üfleyecek' yazdırmıştı. Polat'ın bu kutlaması uzun süre konuşulmuştu. Engin Polat ise eşi Dilan Polat'ın doğum günü için New York Times Square'de reklam verdi. Bu kutlamaya sosyal medyayı salladı.

Magazin 21-07-2023 12:10

New York'taki seri katil yakalandı! Çok sayıda kişiyi öldürüp Long Island'daki plaja gömmüş

ABD’nin New York kentine bağlı Long Island'da çok sayıda cinayet işleyen ve kurbanlarını aynı plaja gömen seri katil yakalandı. Mesleği mimarlık olan 59 yaşındaki seri katil Rex Heuermann'ın evini ve yakınındaki küçük gölü çok sayıda FBI ekibi ve yerel polis didik didik arıyor.

Haber 14-07-2023 19:51

Entübe edilmişti! Madonna'dan tedavi sonrası ilk paylaşım

New York'ta otel odasında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırılan Madonna, bir süre yoğun bakımda tedavi görmüş daha sonra taburcu edilmiş ve tedavisine evde devam edilmişti. Ciddi bir bakteriyel enfeksiyon yüzünden sıkıntılı günler geçiren ünlü şarkıcıdan ilk açıklama geldi.

Magazin 11-07-2023 13:15

Yoğun bakımda tedavi görmüştü! Madonna günler sonra sokakta...

New York'taki otel odasında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırılan ve bir süre yoğun bakımda tedavi gören Madonna'nın sağlık durumu günden güne iyiye gidiyor. Ciddi bir bakteriyel enfeksiyon yüzünden tedavi gören Madonna, günler sonra ilk kez sokakta görüntülendi.

Magazin 10-07-2023 15:05

ABD'li ve Rus yetkililerin gizlice görüştüğü iddiası dünyayı sarstı! Beyaz Saray'dan açıklama

ABD'li ve Rus bir grup üst düzey yetkilinin, Ukrayna-Rusya Savaşı hakkında potansiyel müzakerelere zemin hazırlamak için gizlice bir araya geldiği iddiası dünya gündemine bomba gibi düştü. Amerikan kanalı NBC News'ün haberinin ardından Beyaz Saray'dan da bir açıklama geldi.

Haber 06-07-2023 21:21

Madonna taburcu edildi ama... Kontrolsüz bir şekilde kusuyor...

Dünyanın en iyi popçularından olan Madonna'nın hastalık haberi gündeme bomba gibi düştü. Yoğun bakımdan sonra taburcu olarak bakımına evde devam edilecek Madonna hakkında yeni haber geldi. TMZ geçtiği haberde "Madonna hastaneden taburcu edildiğinden beri kontrolsüz bir şekilde kusuyor ve enfeksiyon hala vücudunu kasıp kavuruyor" yorumunda bulundu.

Magazin 30-06-2023 13:52

Bebe Rexha'ya sahnede telefon fırlattılar! Son durumunu paylaştı

Son dönemin yükselen yıldızlarından Bebe Rexha, New York konseri sırasında korku dolu anlar yaşadı. ABD'li şarkıcıya sahnedeyken bir dinleyici tarafından telefon fırlatıldı. Yaralanan Bebe Rexha, son durumunu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Magazin 20-06-2023 11:53

New York Borsası yükselişle kapandı

New York Borsası günü yükselişle tamamladı. Kapanışta Dow Jones endeksi 400 puanın üzerinde değer kazandı ve yüzde 1,26 artışla 34.408,06 puana çıktı.

Finans 16-06-2023 01:28

New York borsası düşüşle açıldı

New York borsası, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) politika faizini sabit tutmasına karşın bu yıl içinde 2 faiz artırımı daha olabileceği sinyali vermesinin ardından güne düşüşle başladı. Açılışta Dow Jones endeksi, yüzde 0,10 düşüşle 33.945,98 puana geriledi. S&P 500 endeksi yüzde 0,17 azalarak 4.365,33 puana ve Nasdaq endeksi yüzde 0,39 düşüşle 13.572,88 puana indi.

Finans 15-06-2023 18:59

100 dolara burger satıyordu... Nusret Gökçe'nin tartışmalı restoranı kapandı

ABD'de geçtiğimiz yıllarda “New York'un en kötü restoranı" ilan edilen ve mobbing iddialarıyla dikkat çeken Nusret Gökçe’nin restoranı kapandı. New York kentinin Manhattan bölgesinde yer alan Salt Bae Burger isimli restoranda fiyatlar gündem olmuştu.

Magazin 15-06-2023 11:35

ABD’de panik: Gökyüzü kızıla büründü! “Dışarı çıkmayın uyarısı” yapıldı... Hava kalitesi düşünce maskeler geri döndü

ABD'nin kuzey doğu eyaletleri, Kanada'da günlerdir devam eden orman yangınlarından oluşan dumanların etkisi altında kaldı. Kanada’daki orman yangınları nedeniyle oluşan duman bulutunun New York’a ulaşmasıyla şehirdeki hava kalitesi tehlikeli seviyeye çıktı. Uzmanlar tarafından dışarı çıkılmaması konusunda uyarı yapılırken 1 milyon ücretsiz maskenin dağıtılacağı açıklandı.

Trend 09-06-2023 15:27